Jajj, vagyok vagyok, csak nem tudtam mit írni
. Minden nap olvaslak titeket.
Mi jól vagyunk és Olivér hihetetlen virgonc bent a pociban. Aminek nagyon örülök. Nem gondoltam, hogy ez ilyen csodálatos élmény lesz
Merszi: Igen, babakocsi téma. Folyton folyvást. Úgy látszik ez lesz az én keresztem. Vagyis most már apáé, mert átvette tőlem ezt a "terhet". És nagyon évezi. Már csak azért is szerettem volna bevonni, mert tudom, hogy mennyire figyelmes és az a nagy szerencse ért minket, hogy az apai nagyszülők egyik fele (elváltak) felajánlotta, hogy állja a babakocsi árát
aminek nem lehetett ellenállni (miért is kellett volna), így kicsit bátrabban nézegetünk. És szeretném, ha ő is tudná képviselni a választást, ha már az ő szüleiről és pénzükről van szó. És tudom, hogy mindenre figyel, amit elmondtam neki, hogy mit szeretnék, mi lenne a jó. És tesztelni meg úgyis együtt megyünk, szal a végső döntés az enyém
ő csak a kutató munkát végzi...
A TITI is tetszik (már csak látni kellene) és tényleg nem drága, de nagyon beleszerettünk a Concord Fusion babakocsiba, ami hát nem olcsó, de a neten a magyar ár töredékéért meg lehet rendelni újonnan - szóval csalóka.
Jól utána kell nézni, de még van időnk
Annus: hiányozni fogsz. Jó nagy meló lesz, amit bevállaltatok. Szerintem pasi is be tud görcsölni..de most majd nem lesz időtök ezen gondolkodni, csak spontánkodni - amíg ekkora melóba vagytok.
Ja és köszi az új táblát. Vigyázzatok magatokra a nagy átalakításban/felújításban.
Zsibi: kiskatonavizsgálat mikor lesz? A teát használjátok?
Hajni: mi a helyzet felétek?