Sziasztok!
Adry,
+++++++++++++++++
Esztora,
köszi az infót a sütifalóról, remélem Beninek is fog tetszeni.
Milyen lett Nyunyi útlevélképe?
Biztos nagyon várod már az utazást.
Kiváncsi vagyok, Nyunyi hogy fogja bírni a repülőutat.
Porsikám,
boldog szülinapot Akinak így utólag.
Marietta,
Boldog névnapot ennek a gyönyörűséges, mosolygós kiscsajnak.
Ez a tejlázas dolog elég rosszul hangzik.
hiába, akinek sok a teje, annak is van vele gond, akinek meg kevés, annak is
Angyalkrisz,
Urólag boldog házassági évfordulót Nektek.
A miénk htfőn lesz, de holnap ünneplünk.
Kaptunk anyukámtól egy egész napos kimenőt! Ő vigyáz a lurkóra.
Mi meg Esztergomba megyünk fürdeni meg Wellnessezni, utána meg vacsizni a "tett színhelyére"
Annyira várom már!
Szeri,
szerintem is olyan baromság, hogy az emberek elítélik, ha nem anyatejen nő fel egy gyerek. De csak Magyarországon ilyen korlátolt a gondolkodásmód.
Némely babák mennyit isznak!!
Bence csak olyan 2 dl. iszik a tápin és tejen kívül.
Pinkiné,
annyira nehéz ez a dolog szerintem is.
Tény, hogy a pasik nem fogják fel, hogy Te nem nyaralsz otthon, hanem kemény munkát végzel.
Barátnőméknél volt hasonló a helyzet (a férj mindig reklamálta az ebédet, takarítást stb.) mígnem elmentek nyaralni.
Ott megtudta, milyen egy pár hónapos babát ellátni egész nap. Azóta nem reklamál, hanem segít.
Meri álláspontja is érthető, de én is inkább Viviével tudok azonosulni. Az első pár hétben én azt sem tudtam, milyen napszak van, mert olyan folyamatos volt az etetés. Nálunk szerencsére az Uram nagyon megértő és segítő, úgyhogy nem zavarta soha, ha valami nem a kedvére való volt.
Annyira kevés ideje szültél még.
Anyósod segít valamennyire? Nem tudnál napközben pihenni, amikor Peti is pihen? Szerintem elég kimerült is lehetsz már. A szabadidőt mindenképp pihenésre kéne fodítanod, nem a házimunkára. NEkem ezt a doki és a védőnő is mindig elmondta. És maximálisan egyet is értek vele. Nem lehet napi 24 órában dolgozni.