napot!
gyönyörű ez a szombat!
ZSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉN IS TUDTAM! Amikor valaki nem számít rá, és nem folyton azzal foglalkozik, hogy na most fogok pozitívat tesztelni akkor éri a legnagyobb meglepetés!!!!! Nagyon nagyon örülök nektek! Vigyázz magatokra, és várjuk a képet, az uhuról, a tesztről, meg minden egyébről!
Hogyhogy kedden mész a dottore? Már augusztus van, szabin van, csak szerdánként rendel, vagy nem? Nekem ezért csúszik egy héttel a vizs, mert a jövő szerdára már csak este 9 kor volt hely, mondtam, az kissé késő....
Én nem tippelek a hcgre, mert nekem ez magas, hogy lombiknál ez a hcg már ikres, inszemnél meg egyes...szóval akárhányan vannak, legyenek egészségesek! millió giga ölelés! hajrá róka!
Vicuska
Nem elkenődni!!!!!!!!!!! Most te jössz!!!!!!!!! Ha azt veszed, hogy a tüszők osztódhatnak, akkor még akár egypetéjű sokan is lehetnek majd, szóval nem kámpicsorodni! Lesz ott manó elég!
Mofly
voltunk ma a gödöllői tescoban vásárolni, beugrottam megkérdezni az ottani gyógynövényboltba, és van PALÁSTFÜVÜK, sztem nincs olyan messze tőletek, nem?
A múltkor kérdezted, hogy nekem is olyan vékony volt-e. Igen. Júliusban kapartak, és utána szinte 1 nap se volt a vérzés...aztán elkezdtem inni, és látványos lett a fokozatos növekedés...aztán januárban, amikor terhes lettem akkor már 12est mért az utolsó uhukor tüszőrepi előtt. Az nekem még mindig kevésnek tűnt, mert az első babaprojektnél átleg 16os volt.
De hozzáteszem, amit kikapart az 30as volt, és szintén a mértéktelen palástfogyasztásnak köszönhetem...nem tudtam kiürülni...pedig nagyon jól szabályozta a szopi alatti nem vérzést, csak milyen ára lett...hát most nem tom mi lesz, nem merem újra inni. Kitaláltam, hogy vmi homeos bogyóval próbálok majd vérzést elállítani, de egyelőre, még csak a tájékozódás szintjén vagyok. Ha te jársz ilyen dokihoz, és véleményed szerint jó, és hasznos, lécci majd mondd el nekem is. Köszi. Vettem ezt a homeos könyvet, de azért fentartással fogadom, mert van, ami illik az esetemre van, ami nem....jó lenne pl tudni, hogy mennyire lehet ezeket a bogyókat keverni.
Boboka
Most értetek jön a Csuri!!!!!!!!!!
Mami
Nem vagy túl bőbeszédű! Kiporolunk, tessék mesélni! Én is meglestelek iwiwen!
Tünci!
Cijja! má igyekszem a hosszúval...
Fenci!
Dottore aug 13. De előtte még aug 8 próbálkozunk megint egy 4dvel, hátha megmutatja a nóziját is...mást már nagyon ösmerünk!
Te is hozzál képet!
Megyek dógozni, míg alszik...fujj ilyen melegbe vasalni, de máskor nem megy...
pusszantás mindenkinek este még bekukk