Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt csajszik! :wink:

Luca :D Köszönöm. Mesélj, hogy vagy? Rég hallottam Rólad!!?! :wink:

Zsu :D Köszi. :wink: Nagyon mennek a drukkjaim! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Dobom az eddigi sorozatot, a legfelső a ma reggeli. Ua. a típus mint az első kettő, szerintem látszik, hogy kicsit erősödött.... 8) :roll: :P

Megyek dóógozóba. Pusszantás!

Kép
fenci

Jó reggelt csajok!

Fenci!

Szerintem is sokkal erősebb a mai teszten a csík! :D :!: :!:
Szuper!
Igen, rendeződni látszik a párommal. Most nadon, nadon szerelmes. Szerencsére.
Bár hülyeséget ír a vonalzóm, mert szerintem még 8 nap van a pé-ig. De azért akciózunk. :oops: :D

Zsu!

Ezer drukk megy neked is! :D Bírd ki Lelkem, mert megéri! :wink: :D

Vicuska! Mami! Gröni! Luca! Vicky! Bobóka! és a Többiek!
Hogy vagytok?

Susy! Igazoltan van itthon távol. :lol:

puszi
kolibri28

Fenci!
Szerintem is szépen erősödik! Mikor mész F.hez?
Nem voltam msn-en tegnap. Gépem szervízben van (az irodai), így ketten dolgozunk egy géppel, nincs időm netezni. Délután strand volt, este meg kimentünk vitorlással, volt naplemente, pezsgő, esti fürdőzés. Kint olyan tiszta a víz, hogy én is csobbantam, igaz bekötöttem a sebeimet.
Amúgy köszi jól vagyok, tegnap már bicikliztem is. :lol:

Zsu!
Nagyon szorítok holnapra!!!!++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

napot!

röviden tömören

Gröni Drága!

Mondanám fogjunk kezet, de inkább ne...nekem már jöhet, és nem is vagyok túl jól, szóval...nem festem az ördögöt...

Fenci!

Halk nagy gratt... te élteted a PCOsokat, hogy kitartás, és van remény...nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Van egy doboz duphastonom itthon, ha nem tudsz szerezni nagyonszívesen elviszem neked bárhová!

Zsu

Csuriban mindenem...várunk a hírekkel.

Mindenkinek puszi, és elnézést, hogy a többieknek most nem jut szó, de két napja folyamatosan, keményedek, görcöslök megyek visszafekszem.

Pusszantás

Kép
ticsimû

Sziasztok! Kép

Fencike :P
Csodásak a tesztek, gratulálok!!!!! :P

Boboka :)
Csak ámulok, hogy már itt tartasz! Most lettél terhes. :)

Zapáné :)
A pálinkás kávézásról csak leesett! :)
Örülök, hogy jól vagy, és újra itt.

Kolibri :)
Az nagyon jó, hogy kibékültetek, maradjon is minden rendben.

Susy :)
Jó pihizést!

Zsu :)
Nagyon izgulok érted!

Köszi Lányok a támogatást, jól drukkoltatok, túléltem a műtétet, megvagyok. (Már ilyen rémálom gondolataim voltak, hogy föl sem ébredek.)
A jó hír, hogy nem vagyok Asherman-szindrómás, borítja nyálkahártya a méhemet. A rossz, hogy hypoplasias a méhüreg, atrophiás endometrium, ill. szabad jobb, és hegesedett bal tubaszájadékot találtak. Vagyis bazi vékony a nyálkahártyám, amit eddig is tudtunk. Kisebb a méhem az átlagosnál, de ez nem okoz gondot. Azt mondta a doki, ez endokrin porbléma, kevés az ösztrögén és a progeszteron.
Visszamentem az eredménnyel a dokimhoz. 3 hónapos gyógyszeres kezelést javasolt, vagy ha akarom egy hónap múlva belekezdhetek a lombikba. Szedtem én már ilyen gyógyszereket, ha emlékeztek, nem volt semmi hatása. Utána kaptam a Merionalt, arra reagáltam, és akkor volt a fagyasztott beültetés. De nyilvánvalóan a vékony nyálkahártya miatt nem sikerült.
Most próbálok utánaolvasni a dolgoknak. El fogom kezdeni az arwen tornát is. Szedek majd homeopátiás ösztrogént, és barátcserjét is. Ledöbbentem, amit az arwen oldalon is olvastam, hogy a kezelések is mennyi kárt tudnak okozni, és nem végeznek el bizonyos vizsgálatokat.
Arra jutottam, hogy most testileg, lelkileg helyre kell hozni magam. Addig fölösleges a lombik, úgy sem fog sikerülni. Nem hiszek már a gyógyszereikben.
Világossá vált számomra, hogy magamat kell meggyógyítanom, és nekem kell utánajárni a dolgoknak, mert az orvosok önmagukban nem fognak segíteni.

Kép
mofly

Halihó! :lol:

Fencike! :D
nagyon szépen erősödik a kismanó odabent :wink:
lett Duphastonod? :roll:

Ticsimű!
vigyázz magatokra és pihenjél 8)

Kukac!
ez a vitorlás naplementés este nagyon jól hangzik :lol:
irígy-irígy :oops: :lol:

Kolibri!
örülök, hogy dúl a l'amour 8) apára fel(abból baj nem lehet :oops: )

Mofly!
örülök hogy van méhnyh-d! :lol: sajnos sok igazság van abban, amir írtál..... :? a dokik önmagában nem elegek, neked is be kell segítened a gyógyulásodba :shock: :roll:
esetleg vmi természetgyógyászt nem akarsz keresni? :roll:
drukkkkkkkkkkkkkkkkk :wink:

én ma reggel kidobtam a taccsot :shock: (pedig nem ittam csak egy pohár sört este, becsszó.... :oops: ) :roll:
hát terhes tutira nem vagyok, másnapos sem, akkor nem értem miért....majd szét akart égni a gyomrom... :roll:

holnap megyek megint hajnalban(6-kor kell indulnom :twisted: ) Tapolcára.Kivi vagyok mondanak-e vmi érdekeset, még csak a 7.cn lesz :P

Mindenkinek puszi! :lol:

Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
millió megahiper drukk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

szerbusztok jányok!

Fenci!

nagyon szépen erősődik ott egy izmos kisbébi az tuti...)v agy jössz ikresnek te is ) hehe hány tüszővel indultál nyaralni?

Vicuska!

nekem 7.cnen már full tele volt mindkét petefészkem tüszikkel és rá három napra megvotl a leszivás ugyhoyg sose lehessen tunni
8) persze ha neked még nem lesz tele nem megrémülni :wink: akko még nőniük kell kicsit!
(cigizel még?...én beülti napján tettem csak le teljesen....
Kolibri!

nagyon örülök, hogy apával rendeződtek az ügyek...soksok boldog szenvedélyes écakát kivánok most neked! :wink:

Zsófi!

hu nagggyon jól hangzik az este....ó biztosan szuper szuper szuper volt

Zsuuu

rengeteg energiát küldök és pozitiv hullámokat......ma má pipihec nyugodtan du :lol: de rádbízom persze

Mi jól vagyunk köszöjük szépeeen...ma már mindennap jelentkeznek a vackorok de szerencsére még nem fájnak.....ülni és lépcsőzni nem tudok egyébként szuperül érzem még magam, remélem még legalábbb két hónapig kitart....volt hétfőn terheléses cuki nem olyan szörnyű ám, ki lehet bírni, eredmények hétfőn várhatóak.......
Vendég

Mamika!!!!!!!!!!!! :lol:

milyen amikor a vackorok duhajkodnak odabent? :lol: miket érzel? :roll: kivi vagyok ám :wink: :roll: :D
zsömle volt vagy cukros víz? :roll: :shock: fincsi lehetett :D

(cigi most hogy te is bevallottad, hogy beültiig nyomtad, akaromk mondani szívtad.... 8) én is bevallom....meg se próbáltam letenni eddig, mert így is enyhén szólva idegbeteg vagyok, legalábbis az uracskám szerint, hát még ha letenném, mi lenne? :shock: :D ), szóval beültiig én is, aztán nuku 8)

De azért tökre ciki volt, hogy hétfőn amikor a doki után mentem be a gyógyitárba Tapolcán, az utcán összefutottam pár csajjal, akik szintén onnan jöttek, és együtt ültünk előtte a váróban, én meg füstöltem...... :oops: esküszöm, úgy éreztem magam, mintha lebuktam volna, mint a suliban anno a női wc-ben :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Kép

:lol: :lol: :lol:

Hun van mindenki? :shock: :roll:

Zsu!
nem akarsz pössenteni egy zebrásat most? :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nincs erőm reagálni az írásokra, ne haragudjatok, de eléggé magam alatt vagyok mostanában.

Holnap elmegyünk a Balatonra 10 napra, remélem, kicsit kiszellőzik az agyam, vagy a Balaton hullámai kimossák belőle a negatív gondolatokat...

Mindenkinek nagyon fogok szorítani, vigyázzatok Magatokra, és a születendő babócákra!

Puszi!
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Kolibri :D Nagyon örülök, hogy rendeződtek apával a dolgok! Szeressétek egymást sokat! :D

Kukac :D Ezt a programot, írigy-írigy! :wink: Akkor most sokkal jobban vagy mint a múltkor, nem, akkor még lépcsőznöd is nehéz volt? :roll: Nagyon örülök, hogy ez így van! :wink: Nem gyüssz erre felé vmikor? Mikor kezdődik a suli? :roll: :wink:

Ticsi :D Nagyon köszönöm drága vagy. Reggel sikerült elérnem a dokit, holnap reggel megyek be duphastont íratni. Drága vagy, köszönöm még egyszer! :wink: Nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat! :wink:

Mofly drága :D Hálistennek nem mondtak rossz híreket a dokik. Ha endokrinológusra van szükséged, csak szólj. Akinél én voltam, nagyon profi. A reflexológia nem segítene? Én onnan tudom, hogy nekem hatott, mert a 6-7 napos mensim lerövidült 3-4-re. Pedig már egy éve abbahagytam, még mindig ennyi maradt. Én hiszek benne.

Vicus :D Mi történhetett? :shock: Nem lehet a szuriktól ez a taccs? :roll: Nagy drukk a reggeli uh-hoz és még mindig küldök egy nagy adat petikenövelő enerdzsit! :wink:

Mami :D HA AKAROD, NAGY BETŰKKEL ÍROM: POCIKÉPET AKAROK, POCIKÉPET AKAROK! :wink: :D :lol: :lol: :lol: 2 nagyobb és 4 kisebb petikém volt. :wink: Miért nem tudsz ülni, a derekad fáj? :roll: Drukk a terheléses eredményéhez! :wink:

Zsu :D :?: :?: :?: :?: :?:

Még egy fontos dolog eszembe jutott. Bromocriptint is szedek. Anno F bácsi azt mondta plusz tesztig szedni kell, holnap meg megkérdem, hogy hogyan kell leszokni róla.
Nagyon izgulunk apával.... annyira jó lenne.... :wink:
fenci

Luca :D Nagy ölelést küldök Neked, érezzétek jól magatokat a Balcsin, most szupi időtök lesz! Jó pihenést és remélem kicsit jobb kedvvel fogsz visszatérni, várunk nagyon! :wink: Pussz
fenci

Teszek fel 1-2 képet a nyaralásról... :wink:

1. Ausztria
Kép

2. A nagy kékség.... :wink:

Kép

3. Jungfrau

Kép

4. Kanyon

Kép

5. Gleccser kívül

Kép

6. Gleccser belül

Kép
fenci

Fenci, köszi!

Csodálatos helyeken jártatok!Mi is nagyon szeretjük a hegyeket!
Vendég

Fenci :D
Nagyon halk gratula! Látod, így kell ezt csinálni!!!
Annyira örülök!!!

Mofly :D
Hát az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Viszont ez a probléma kezelhető, ami nagyon fontos!
Teljesen igazad van! A gyógyulás rajtad múlik elsősorban, a dokik csak segíteni tudnak benne.
Vendég

Jó reggelt csajszik! :D

Cherry :D Köszi, Véled mizu? Látom akciós napok következnek! 8) :wink:

Dobom a teljes sorozatot, lent a legfrissebb... :oops: 8) :wink:

Kép

Szép napot, végre péntek! :P
fenci

Ja azt nem mondtam, hogy amint a folyadék elért a teszt csíkhoz, azonnal megjelent a csík és csak utána a control amikor ahhoz elért a folyadék. :wink:
fenci

Fenci, ez gyönyörű!

3/4 6 óta bent vagyok a munkahelyemen, kivittem a Balatoni buszra a fele családot, aztán piacra akartam menni, de akkora vihar lett, hogy jobbnak láttam bemenekülni valahova.
A munkahely meg közel volt. :lol:
Legalább végzek mindennel, és nyugodtan megyek szabira.

Mofly, a pozitív hozzáállás tényleg nagyon sokat segít a gyógyulásban!

Na, valahova bevágott a villám...iszonyú hangja volt...azt hiszem keresek valamit, ami alá bemászhatok...mindjárt összecsinálom magam ettől a vihartól.
Jajjajjjjjjjjjjjjjjjjjj...félek!
Vendég

jó reggelt!

Fenci, gyönyörűek a képek! 8) De nekem legjobban az utolsó tetszik :wink: Doki meg is néz, vagy csak felírja a gyogyót? A bromot nekem a 12. hétig kellett szednem, úgyhogy szerintem ne hagyd abba, mindenképp konzultálj a dokival! Nem akarsz egy új vonalzót csinálni? :wink:

Luca, nagyon jó pihenést és kikapcsolódást Nektek! 8) Aztán majd gyere élménybeszámolózni :wink:

Ticsi, jobbulást, remélem már jobban vagytok a Manóval! (tényleg, mi lesz a neve?)

Vicus, drukk Tapolcához, gyere majd a hírekkel!!! :D

ZSU, MILLIÓ DRUKK MÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi, ez az esti program nagyon jól hangzik! Irigy-irigy :oops: :lol: Örülök, hogy már fürödni is tudtál :D

Mofly, nagyon egyetértek Veled, hiszen a bajok nagy részének lelki gyökere van, és drukkolok, hogy hamar rendbegyere mindenféle szempontból! :D

Kép
vickybabe

sziasztok!

már jobban vagyok egy kicsit, ez a magne b6 csodákra képes, no meg a rossz idő...illetve rosszabb

Vicky

Köszi. Nagyon nehéz volt megegyeznünk a névben, mert amit a párom szeretett volna, az nagyon nem illik a vezetéknévhez, amit én, azt meg a párom nem akarta. Hát kompromisszumot kötöttünk. Én kerestem egy másik nevet, mert bevallom a Levente volt az én választásom is, de a kompromisszum az lett, hogy mindkét nevet megkapja, és ehhez a Levente nagyon hosszú lett volna. Így a mi kis drágánk, Ádám Hunor keresztnévvel fog bírni. :) Hogy megy az idő! Már majdnem 18 hetes vagy! WOW!
Érdekes, hogy akik sokáig várnak babára mindenkinek fia lesz. Ez egy ilyen év! :D

Mofly

A palástfüvet is próbáldd ki, nekem nagyon bejött a kaparás után. Elkezdtem újra inni, mert a 4-5ös nyálkahártya hát idös kevés...egy fél év, és 12re tornásztam. Viszont, óvatosan vele, mert a neten olvastam, hogy az első három hónapban vetélést okozhat, szóval ha itt az idő hagydd abba!
Lelkileg erős vagy, túlleszel minden szaron, és lesz babód hamar!

Zsu

MEGAHIPERDRUKK!

Vicuska!

Várunk a hírekkel! CSURI!

Fenci!

A duphaston ajánlatom áll későbbre is, ha kell, csak szólj! A csíkból ítélve, te is a tökösök táborát gyarapítod majd. :D Vagy az ikresekét! :D

Na megyek, azért nem kezdek el nagytakarítani! Csak óvatosan örülök, hogy ma reggel nem görccsel, és keményen ébredtem!

Jók legyetek, este még benézek a hírekre!

Kép
ticsimû

Jó Reggelt!

Fenci,
Hű, nem semmi tesztsorozat! :D
Csodás helyeken jártatok, nagyon szép!
Szerintem se ártana egy endokrinológus, szívesen veszem, ha megadod az elérhetőségét. Írsz a reflexológusról is, pontosan mit csinál, kb. mennyit jártál? Köszi.

Cherry,
Bizony jó lenne kezelni, mert addig nem fog sikerülni. És még így is boldog voltam az eredmény hallatán.

Vicuska,
Mára jobban van a gyomrod? Remélem, csak jó híreket mondanak!
Tulképp járok természetgyógyászhoz, biorezonanciára. Úgy érzem ez is jót tett, de most kipróbálok mást is.

Luca,
Jó pihenést, és egy kis megnyugvást kívánok!
Vihar? Nálunk meg semmi nincs, még eső se.

Ticsi,
Köszi, aranyos vagy :) Fél év? :roll: Hű, az egy kicsit sok. Neked is ilyen vékony volt? Tegnap akartam is palástfűvet venni, de most akármit keresek semmi nincs. Jövő héten beszerző körútra kell mennem, nem kaptam sehol barátcserjét se. A homeopátiás szert is kintről kell behozatni, itthon nem lehet kapni.

Kép
mofly

Sziasztok Lányok!
Elvileg én most Nati vagyok,ugyanis ő kért meg,hogy írjak nektek az ő nevében.Ő most nyaral és élvezi a jóidőt.:)
Fenci:
Nati gratulál!!!!Nagyon örül!
Mindenkit puszil!!!
Sziasztok
p.heni

Sziasztok csajszik! :wink:

Vicky :D Voltam F-éknél reggel, kaptam duphastont meg kérdeztem a bromot. Nekem azt mondták nyugodtan hagyjam abba. :shock: Most akkoooo mit csináljak????????? :roll: :oops: :?
Jövő csütörtökön kell majd mennem uh-ra. Júj, nagyon izgulunk.... :oops: :wink: Vonalzót még nem merek csinálni.... :oops:

p.heni :D Szia és köszi a postát! :wink: Mi is pusziljuk Natikát! :wink:

Mofly :D Este majd küldök elérhetőségeket. :wink:
fenci

Fenci, hát gőzöm sincs...hallgass rájuk, ha azt mondták, akkor hagyd abba...
Én annak idején Marietta tanácsára nem hagytam abba, mert dokihoz akkor az utazás miatt nem tudtam elmenni, és ő is a 12. hétig szedte Flórával. Aztán mikor a 8. héten végre eljutottam dokihoz, ő is helyeselt, hogy bizony jól tettem, hogy nem hagytam abba, és szedjem a 12. hétig. :roll:
De jó, jövő csütörtök mindjárt itt van :D :D :D (tudom, könnyű azt mondani :wink: )

Ticsi, szépek a nevek, amiket választottatok! :D

Kép
vickybabe

Fenci
Hatamas gratula neked!!! :D
Én eddig itt azt olvastam, hogy szép lassan kell abbahagyni a sokadik héten...erre nem emlékszem. :? Járj utána inkább!

Mofly
Hogy milyen bajok niincsenek? :shock: Jó nyálkahártyavastagítást!!!

Nálunk semmi extra.A hőm 36,8 és 37,1 közöttt van attól függően mikor kelek és mennyit alszom...így nem lehet mérni.A pg még páfrányos...de az is változó.Na mindegy, megy a házasélet amikor kedvünk van. Majd lesz vmi. :lol:

Puszi mindenkinek!!!És kellemes hétvégét!!!
vizkriszisback

Fenci!

Ez a tesztsorozat valami gyönyörű! :wink: Szerintem sem szabad abbahagyni a bromot, úgy tom, mint az utró, a 12. hétig érdemes szedni! Ártani biztos nem fogsz vele! Annyira örülök nektek, szívből gratulálok! :wink: A tájképek is gyönyörűek, de eltörpülnek a tesztek mellett! 8)

Ticsi!

Jajj vigyázz magadra! Olyan kevés van már hátra, bírjátok ki legalább 6 hétig! Nálunk is nagyon esélyes az Ádám, de egyelőre tartom magam az előre megálmodott névhez, bár valahogy nem érzem Balázsnak! :roll: Lehet, hogy azért, mert nem is kukis! :roll:

Mami!

Neked is már jó nagy terhed lehet! Én most kezdek aktívkodni, szinte semmit nem érzek meg, nehéz lelőni! Majd kicsattanok és ez olyan jó végre, bár a meleg az nagyon kikészít! De ezzel nemcsak a babások vannak így! Jeleznek rendesen már a rosszcsontok? :D Én mostanában kapom rendesen a fenékbe billentést! Nem kellemes, de jobb, mint mikor a méhszájamat gyepálja! 8) Már azt is tudom mikor üt és mikor rug! Isteni érzés! :D

Mofly!

Öröm az ürömben, hogy nincs olyan nagy baj, de ez is bőven elég! Én nem hiszek az ilyen hókuszpókuszban, de sok múlik a hiten az biztos! Ha hiszel az öngyógyításban, akkor attól fogsz meggyógyulni! :wink:

Luca!

Kapcsolódj ki, pihengess sokat és majd jelentkezz! Ölellek!

Vicuska!

Jelentkezz, mi volt ma uh-on! Sajnálom a hányást! Lehet, hogy a szuriktól van! :roll:

Zsu!

Te is gyere kérlek, olyan sokat gondoltam ma rád!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok! :lol:

Fenci!
nagyon klassz helyeken voltatok!az a tó hol van? 8)
mint a képeslapokon :D
hát a tesztjeid meg mesések :P :P :P
szerintem is lassan hagyd abba a bromot :roll:

Mofly!
remélem sikerül beszerezni a gyogyikat 8)

Ticsi!
jók a nevek 8)

Luca!
jó pihenést a Balcsin 8) remélem túlélted a vihart :shock: :D

Natinak de jó hogy nyaral 8)

Krisz!
a pg monnyon le és szexeljetek sokat :wink:

Cherry!
hogy vagy? :roll:

Vicky!
szija :lol:

Gröni!
klassz lehet a boxmeccs odabent 8)

Mami!
megkukkoltalak wiwen :oops: , mekkora csini pocid van :lol:

T-n 15 perc alatt végeztem(vérv és uh is) :shock:
eléggé elszontyolódtam:először azt hitte doki, nincs is bal pf-m :? :?, aztán végül 1 tüszőt talált balo és 3-4-et jobbo, 8-10 mm esek, méhnyh 7,5 mm :roll:
azt mondta nem gáz, 4 tüszőt célzunk meg :shock: :shock: (én ugy tudtam 10 körüli a jó)...ebből aztán nem lesz baba(nemhogy ikrek :( )
mától 3 gonalt kell szurnom 2 helyett 8)
hétfőn vissza T-re és elvileg jövő péntek leszivás :roll:

ZSU??????????? :?:
úgy izgulok, remélem csak azért nem jössz mert ünnepeltek :roll:
Vendég

Vicuska!

Miért ne lehetnének ebből babák vagy baba? Ejnye, nem szabad ilyen negatívan hozzállni! Nálad nem lesz gond a megtapadással, hisz még ott is megtapadtak ahol nem kellett volna! :oops: 8)

Kép

Kép
gröni

Sziasztok csajok! :D

Jöttem Vicus és Zsu híreket olvasni, de látom még nem jártak erre!! :roll: :?: :roll:

Köszi csajok a bromos infókat. Felhívtam ma az endokrinológust, mégis ő a hormondoktor, ő is azt mondta hagyjam abba. Duphaston meg Meforal megy tovább. :roll: Olvasgattam utána neten is, ott azt írják abba kell hagyni, de ha netán tovább szedik, nem tudnak olyanról hogy károsítaná a babát. :roll:

Krisz, Gröni :D Köszönöm! :wink:

Gröni :D Mikor mész uh-ra, jó lenne ha már kiderülne a babód neme! :wink:
fenci

Vicus :D 4 tüszőből is csodás babóitok lesznek! Arról meg nem is beszélve hogy a mostani emelt adagtól még 1 hét alatt csomó minden történhet odabent! A nyálkahártyád meg szupi! :wink: Fel a fejjel, eddig minden rendben van és rendben is lesz! :D Pusszantlak! :wink:
fenci

Estét

Hiába jöttem.

Megyek is vízszintbe. Olyan mintha a gyerök lecsúszott volna a húgyhólyagomba, a hasam totál a mélyben, majd szét repedek...vajon mi ez?

Na remélem holnapra átrendeződik.

Jó éjt!

Kép
ticsimû

Fenci, Zsu
Nagy-nagy gratula Nektek!! Annyira örülök!! :D :D Vigyázni ám magatokra!!
gtünde

Sziasztok!

Itt vagyok. :lol:
Bhcg: Et+14 nap: 205.(azt hiszem ennyi, az biztos, hogy 200 felett van. már nagyon nem emlékszem, mert alig akartam elhinni. :roll: )
És délután csináltam egy tesztet, amin mindkét csík erős. :lol: Fotót még nem csináltam róla,de majd rakok.
Beszéltem a dokival is, kedden megyek hozzá, még ír fel gyógyikat, s megbeszéljük a dolgokat.

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat. :lol: Pusz érte, nagyon jól esett.

Most megyek aludni, Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!

Annyira éreztem! Tiszta szívből gartulálok! :D

De Tünci honnan tudta? :roll: Mert az oké, hogy én tudtam! 8)

Kép

Kép
gröni

Jó reggelt csajok! :wink:

Ennél szebb szombatra nem is ébredhetnénk! :D

Zsuuuuuu :D Juhééééjjjj! :wink: Nagyon-nagyon örülök Nektek! :wink: Vigyázz nagyon magatokra és természetesen várjuk a fotót a tesztről! :wink:

Én ma nem teszteltem, éreztem hogy ma a Te tesztednek kell meghagynom a helyet! :D :wink: Jaj, de szuper!!! :wink:

Ticsike :D Pihengessél! Orvoshoz mikor mész? :roll: :wink:

Tündi :D Köszi! :wink: Hogy vagytok, rég láttunk, mesélj! :wink:

Képzeljétek mi történt. Ma reggel korán felkeltünk, hogy megyünk a piacra vásárolni. Megyünk le a lépcsőházban, és lent látunk egy kis picuri fekete kiskutyát. A franc tudja ki volt az az állat aki bedobta a lépcsőházba. Már össze-vissza pisilte a lépcsőházat, felborította a kukát és mikor meglátott bennünket, olyan édesek kezdte csóválni a farkát. Olyan 20-25 centi hosszú lehet, rövid fekete szőrű. Olyan kis édes. Felhívtam gyorsan bátyjóm meg apum, hogy nem kő-e nekik a kutyu, de nem. Aztán hoztam a piacról párizsit és megetettem. Nagyon kis husi, de a lépcsőházban nem maradhat.... :roll: Én eddig is szőrallergiás voltam, nem merek hozzányúlni.... :? Egyik lakóval összefutottam, azt mondta rakjuk ki mert büdös lesz a lépcsőház. Mondom, ne máááá, az első autó elüti.... :roll: :oops: :(

Na megyek takarítani, mert nagyon nagy a dzsuva. Aztán megyünk ki sógorékhoz szülinapozni. :wink:

Puszika mindenkinek! :wink:
fenci

Sziasztok! :D

Nem tudlak elolvasni titeket, de látom a képekből, hogy valami beindult!

Fencikém!
Hát, gratulálok! Pihizz sokat!

Zsu!
Ha jól vettem ki a szavaidból, te is bebabásodtál végre!
Nagyon örülök nektek!

Én most egy ideig nem jövök, most is csak eltávra vagyok itthon a kórházból. Nincs baj, csak már nem engednek haza, a másik topikban megírtam hogy miért. Majd Tündinek írok sms-t ha megérkezett Márk!
Addig is jók legyetek!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Boboka! :D

NAGYON SZORÍTUNK NEKTEK! üGYESEK LEGYETEK!
BÁRJUK A HÍREKET.
SOK ERŐT ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK! :D :D :D
kolibri28

Zsu! :D

Jaj, én annyira boldog vagyok, hogy sikerült. Tudtam. Ez a hónap Zsu és Fenci hónapja.
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusz. majd jövök du.
most vásárlás
kolibri28

Zsu :)
Gratulálok! Ez tuti ikres hcg! :D

Vicuska :)
Nehogy már elkeseredj! Ez egyáltalán nem rossz eredmény! Hidd el minden rendben lesz.

Kép
mofly

Zsu, el sem tudom mondani, mennyire örülök Nektek!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Ennyi év után, végre megtörtént a Csoda!!!!!!!!!!!!!! :lol: Kedden lesz UHU kukucs is? Gondolom azt már látni akkor, hogy hányan vannak a Manók!

Fenci, nagyon kíváncsi vagyok, Nálatok hányan vannak! :wink:

Vicuska, nem elkenődni ám!!!!!!!!!!!! 4 tüszőből még bármi lehet!!!!!!!!!!!!!!! Csak a Cél lebegjen a szemed előtt, tök mindegy, hány tüsződ van, a végén lesz majd 1-2 aranyos kis babócád és csak ez számít!!!!!!!!!!!!!!
Biztos ismered, de azért szeretnék idézni a lombikos tízparancsolatból:

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

Boboka, drukk Neked és Márknak!!!!!!!!!!! Várjuk a híreket! :D

Most ennyi, megyek főzni, mert vendégek jönnek ebédre :D

Kép
vickybabe

Zsuuuuuuuuuuuu!!

ez egyszerűen szupeeeer!!!!!!!!!éljen éljken éljen kiváncsi vagyok hányan vannak a czukik.... :lol: na milyen érzés? :wink: Felfoghatatalan mi? 8)

Vicuska!

Most azonnal idegyüssz és kiosztok egy sejhajrugást..mi mondtam neked??????????????????BÍZNI SZÁZEZERREL!!!!!!! és akkor sikerülni fog!!!!a négy jövp hétig még akármennyi lehet ne idegesits gyermekem....aról nem bezsélve minek neked tíz tüsző???gyereklerakatot akarsz mint én? :wink: na szóval csakis csakis csakis csakis pozitivan!!!!

Kikutyánkat csütörtökön herélték az elmult napokban gyakorloltam az anyaság első rendkivül édes hónapjaira :shock: egyfolytában ébren vagyok simizem ápolom elég rosszul viseli és nagyon nyalná egyfoltáyban de a bilit nem viseli a fején...ugyhogy a régi bugyijaimba csomagoltam, minden séta után pelusváltás tiszta gyermeknevelelés :lol: 8) :wink: karikás szemekkel röhögtünk apjukkal ma reggel hogy még meg sem születtek mi meg már nem alszunk :lol:

kicsikéim nem aktivak a műtét óta, biztosan érzik anya ideges (már nem) és másra kell az energiája :lol: azért néha be be jeleznek ha már kezdenék izgulni,.,., 8)

megjött a cukrom...5,0 az éhgyomri 6,0 a terheléses hálistennek ugy tudom ez jó féltem a jó kis alkatom miatt alapban jár a cukibaj nekem, de hálistennek nem (kopp kopp

na szerbusztok jányok iszok még egy kávét és visszamegyek kutyám órát koppintgatni ha nyalja a szép hosszú sebét...
Vendég

Sziasztok Drágáim!
Csak egy gyors bekukkra jöttem Fenci és Zsu miatt!!

Szuper hírek, lehet többször kéne hazjönnöm és mindenki bebabásodna!!!!!!! :lol: :lol:

Fenci, Zsu!
Sokat gondoltam rátok!! millió gratula, nagyon örülök,hogy sikerült Nektek is!!!!!!!!!!!:wink: :wink: Most már kismamik vagytok, vigyázzatok magatokra. Gondolom még fel se fogtátok igazából!!!! Nagyon ügyik voltatok Csajok':P :P
Végre Vicky után megindult megint a babásodáas!!!!!

Én jól vagyok, szenvedek ettől a melegtől!!! A kismanó egyre aktívabb!!!
Csók minenkinek, még egy hétig itthon vagyunk!!!! 8) :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
susy75

napot!

gyönyörű ez a szombat!

ZSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN IS TUDTAM! Amikor valaki nem számít rá, és nem folyton azzal foglalkozik, hogy na most fogok pozitívat tesztelni akkor éri a legnagyobb meglepetés!!!!! Nagyon nagyon örülök nektek! Vigyázz magatokra, és várjuk a képet, az uhuról, a tesztről, meg minden egyébről!

Hogyhogy kedden mész a dottore? Már augusztus van, szabin van, csak szerdánként rendel, vagy nem? Nekem ezért csúszik egy héttel a vizs, mert a jövő szerdára már csak este 9 kor volt hely, mondtam, az kissé késő....

Én nem tippelek a hcgre, mert nekem ez magas, hogy lombiknál ez a hcg már ikres, inszemnél meg egyes...szóval akárhányan vannak, legyenek egészségesek! millió giga ölelés! hajrá róka! :lol:

Vicuska

Nem elkenődni!!!!!!!!!!! Most te jössz!!!!!!!!! Ha azt veszed, hogy a tüszők osztódhatnak, akkor még akár egypetéjű sokan is lehetnek majd, szóval nem kámpicsorodni! Lesz ott manó elég!

Mofly

voltunk ma a gödöllői tescoban vásárolni, beugrottam megkérdezni az ottani gyógynövényboltba, és van PALÁSTFÜVÜK, sztem nincs olyan messze tőletek, nem?
A múltkor kérdezted, hogy nekem is olyan vékony volt-e. Igen. Júliusban kapartak, és utána szinte 1 nap se volt a vérzés...aztán elkezdtem inni, és látványos lett a fokozatos növekedés...aztán januárban, amikor terhes lettem akkor már 12est mért az utolsó uhukor tüszőrepi előtt. Az nekem még mindig kevésnek tűnt, mert az első babaprojektnél átleg 16os volt.
De hozzáteszem, amit kikapart az 30as volt, és szintén a mértéktelen palástfogyasztásnak köszönhetem...nem tudtam kiürülni...pedig nagyon jól szabályozta a szopi alatti nem vérzést, csak milyen ára lett...hát most nem tom mi lesz, nem merem újra inni. Kitaláltam, hogy vmi homeos bogyóval próbálok majd vérzést elállítani, de egyelőre, még csak a tájékozódás szintjén vagyok. Ha te jársz ilyen dokihoz, és véleményed szerint jó, és hasznos, lécci majd mondd el nekem is. Köszi. Vettem ezt a homeos könyvet, de azért fentartással fogadom, mert van, ami illik az esetemre van, ami nem....jó lenne pl tudni, hogy mennyire lehet ezeket a bogyókat keverni.

Boboka

Most értetek jön a Csuri!!!!!!!!!!

Mami

Nem vagy túl bőbeszédű! Kiporolunk, tessék mesélni! Én is meglestelek iwiwen!

Tünci!

Cijja! má igyekszem a hosszúval... :oops: :oops: :oops: :oops:

Fenci!

Dottore aug 13. De előtte még aug 8 próbálkozunk megint egy 4dvel, hátha megmutatja a nóziját is...mást már nagyon ösmerünk!
:oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Te is hozzál képet! :wink:

Megyek dógozni, míg alszik...fujj ilyen melegbe vasalni, de máskor nem megy...

pusszantás mindenkinek este még bekukk

Kép
ticsimû

Nektek is más a babanet oldala? már úgy megszoktam, most meg összekuszálta a mindenféle helyet...megint meg kell szokni... :evil:

Kép
ticsimû

Aztamindenit ZSU!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!! Nagyon ügyik voltatok!!! :D Kíváncsian várjuk az UH eredményét! :) Szépen lassan mindenkihez pottyant a gólya! :D

Puszi!!!

Kép
Kép
sleepin

Vicuska!

Nagyon jól termeltél tüszőcskét! :D Küldöm a töszö és méh nyh. növelőket. Ebből lesznek a legszebb ikrek! :D :D :D

Gröni! Ticsi!
Jó választás az Ádám! Minden második névhez passzol! :wink: :D
A Hunor a Levente és a Balázs is nagyon tecc.
kolibri28

Kép

Visszaolvasok..............

Addig nézzétek meg a lányomat!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

http://www.kisalfold.hu/a_nap_szepe/?mode=1
(Klikk a képre, Tóth Andrea :wink: )
zapáné

Sziasztok! :lol:

Zsu!
mennyei hírek végre tőled is :P :P :P
millió halk gratula, tesztet nem dobsz? :roll: :lol:

remélem én leszek a következő :oops: 8)

Bobóka!
drukk 8)

köszi csajok a támogatást :D :D, ma már pozitiv vagyok, voltunk Egerszalókon és megáztattam a petefészkeim meg a méhecském a gyógyvízben :wink:

ja......mondtam hogy oly csapnivaló az ekg-m, hogy el akart a házidokim küldeni szivkatéterezésre?? :shock: :shock: :evil:
(kicsit ritmuszavarom van, ezt tudtam, a lombikhoz kell ekg papir, remélem ezért nem fog ugrani, éberen nem szeretném a punkciót :roll: )

Zapáné!
szija, nézem :lol:
Vendég

Zapáné!

nagyon szép és csini a jányod :lol: :lol: tiszta anyja :wink:
Vendég

zapánééé

wow :)

de szép jányka :) de ha te tényleg beleférsz a ruháiba akkor a továbbiakban nem beszélek veeld 8) :wink: :roll:

Vicuska

mikor engem pungáltak vot akinek ébren csinálták kis kábitásban asszonták nem nagy ügy khmmm...hát én se szeretném de ezen ne muljon :)

szóval bátorság te leszel a következő :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?