Új privát üzeneted érkezett!

Juti! Megkaptad a privit? Most megyünk nyaralni, ezért írom ide a biztonság kedvéért: kockáról a képek az albumban!

Nálunk is egyre rosszabbak az éjszakák, főleg azután nehéz, hogy 1 hétig végigaludta az éjszakákat, mostmeg durván nyomja a keléseket már 11-től, és nagyon sokat is eszik éjjel. 2x 160 ml-t lenyom. Nem sajnálom tőle, dehát azért az alvós 1 hét után... szóval értitek... :D :D Bizom benne, hogy növekedési szakaszban vagyunk. Sírni nem sír, már evés közben elalszik, úgy huzza le a cumisüveg tartalmát. Csakhát van hogy utána nem tudok visszaaludni. Múltkor f4-től fent voltam és kb fél órával azelőtt aludtam el, hogy felkelt volna. Szerencsére a mama tudta pesztrálni, amíg észhez tértem.

Sokszor ébred meg amiatt hogy kiesik a cumi a szájából, mi lehet erre a megoldás szerintetek? Hogy lehetne ezt a cumit kiiktatni? Már csak alváshoz használjuk, napközben nem kell neki egyáltalán. Már vettünk világítós cumit is, mert olyan nehéz megtalálni éjjel. :D
Valaki (bocsánat, nem tudom, ki) írta, hogy leszoktatja a cumiról? Hogy csinálod? Most úgy próbáltam, hogyha elalszik evés közben vagy nézelődés közben karba és leteszem, már nem tuszkulom bele a szájába, de ha magától altatom (tehát ébren teszem le) a kiságyban, anélkül nem megy. Köszi előre!

Most megyünk nyaralni. Hurrá!

Kép
monkeyhead
 
 


Tök változó, ahogy csinálom. 8-kor fürdés. Nos van, hogy az egyiket elaltatom előtte, mert nálam is iszonyat nyűgösek 5-6-tól. Borzalom. Addig a másikat lerendezem. AZ a jó, hogy ők vacsi után altatás nélkül elalszanak a kiságyban 5 perc alatt. Utána jöna másik. Fölkeltem, fürdés. vacsi, vissza a kiságyba, és alszik tovább.
VAGY: külön mindkettőt megfürdetem, majd egyszerre esznek, vagy abszolút külön fürdés-vacsi-alvás, addig a másik "elvan".

Holnap utazunk. Remélem nem hagynak föl a jó szokással, és egyből elalszanak este. SZerencsére külön szobám lesz velük. És remélem, a jó rokonság sem fog b..tatni minket és hangoskodni. :evil:

Cumi: AZ enyémek nem szerették sose. Egy időben sétához kellett, de már le se bagózzák. Vágják rá a pofákat. Ujjszopás sincs egyenlőre.


Egyébként ha teljesen egyedül vagyok velük, akkor nyugodtabbak vagyunk mindannyian.

Olyankor az van, hogy ha látom, hogy fáradtak, akkor be a kiságyba. Otthagyom őket, és nézem mi lesz. Nyafi+alvás, vagy nyafi+nemalvás. Ez utóbbinál visszarakom őket/őt a játszószőnyegre. Negyed óra/Fél óra/1 óra, újra megpróbálom kiságyat...stb. Előbb utóbb elalszanak, vagy legalább az egyik. Jázmint lehet altatni, Lilit nem.
Vendég
 


Megnyugató, hogy nem csak az én gyerekem "rossz" éjjel, és az is, hogy ti is etetitek őkett éjjel. Én azért próbáltam leszoktatni az éjjeli evésről, mert a védőnéni azt mondta nekimár nem kell ennie éjjel.

Andi,
cumi nálunk is csak alvásra használatos, de sokszor elalszik magától cumi nélkül is este, de nappal viszont nem. A védőnéni erről is le akart szoktatni bennünket, úgy, hogy egyszerűen nemasdsz neki cumit, állítólag pár nap ordítás és nem fog kelleni neki, úgy látszik mindnet pár nap ordítással lehet elkerülni szerinte. Jó nektek, ogy most mentek nyaralni, jó pihenést érezzétek jól magatokat.

Adri,
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul, csak ilyen időszakuk van , meglesznek azok a fogacskák és alukálnak majd rendesen, kitartás, én baromi tisztellek bennetek, hogy két picivel csináljátok mindezt, le a kalappal!!!

Kép
k.krisztina78
 
 

 
 

A védőnéni nekem is igen sok okosságot mondott az elején. Szerintem inkább azokkal kéne foglalkoznia, akiknek a gyerekét még 4-5 évesen is pelenkázzák! :shock:(nem egy ilyet ismerek) Mert ez sztem durvább mint az, hogy egy 6 hós baba éjszaka eszik.
Vendég
 


Andi!

Nem kaptam privit, csak még régebben, hogy hétvégén lefényképezed. Vagy arra gondoltál?
Köszi, köszi, köszi, naaaaagyooooon köszi, szuper jók a képek!!!!!! Ha készen lesznek az álommanók, akkor meg is varrom a kockát is! Jövő héten meglesznek a Manók is, holnap megyek haza anyuékhoz,és ott meg tudom varrni őket!

Na pussz, pakolok!

jutiboszi
 
 



Nekünk a taftoystól a PicnicMat van.
Vendég
 



Sziasztok!

Remélem elmlékeztek rám.
Sajna nem nagyon tudtam jönni, de azt hiszem most már egy egy fél órát hagyni fog a csajszi.


Jadika!
Nálam is így van, most legalább megnyugodtam, hogy nem csak én szenvedek, persze neked dupla "öröm".
Nálunk a cumival van gond, mindig kiköpi és kell neki.

Sajnos nálunk a dédi nagyon elrontotta a Nikit, mert nagyon ritkán lehet egyedül hagyni, és sajnos a napközbeni alvással is gondok vannak.

Remélem mindenki jól van, most egy kicsit megnézegetem a babókat.

Üdv
Driennke

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ja, de már megszokták. Meg it a taftoys oldalán olyan kép van, hogy amikor összehajtod, akkor van rajta fogantyú. Hát nincs olyanja. Egy átlátszó műanyag henger dobozban van.
Átveréééés. :wink:
Vendég
 


Vivi!! Szemetek!!! :)

Driennkeeeeeeeeee!!!!

Jajj, de jó, már nagyon hiányoltalak! Bár azért kicsit hallottunk Rólatok, hogy nem nagyon hagy a babóca, de azért néha-néha remélem lesz időd jönni!
Ha megnyomod a hozzászólásom alján a www-t, akkor ott megnézheted a képeket!!! (Megnyomod, ez vicces...szóval klikkelj rá :) )
ÉÉÉéééés, mi újság??? Várunk mi is képeket Nikiről!!!
Persze hogy emlékszünk még Rád! Legalábbis én igen, vannak újak is, talán ők nem. :)

jutiboszi
 
 


Driennke! Jujj de jó, hogy megint itt vagy! Gyere ahogy csak tudsz és kérjük a sok-sok fényképet is! :D

Juti! Ez nagyon jó! Tetszik!

Vivien! Nem ismerem a tiéteket :oops: :(

Panka! Totál férfias csávód van! :wink:

Adri! Remélem hamar túl lesztek rajta. Gondolom milyen kipihent vagy :roll:

Csajok! Egy kis közvélemény kutatás. Komp, vagy nem komp? Kincsőt pár napja lábra állítottam kb fél percre, de azóta minden nap egyre tovább és többször akar állni. Még a babakocsiba sem tudom egyből normálisan betenni, mert feszíti a lábát. Lehet jól jönne, de hallottam érveket mindkét irányba. Szóval? :roll:

Kép
bettó
 
 



Bettó!

Nem tudom, ez a komp-kérdés engem is foglalkoztat, aug. 11-én megyek gyógytornára, ott megkérdezem! Addig még szerintem úgysem aktuális, először tanuljon meg ülni magától-gondolom! De nem tudom!

jutiboszi
 
 


Tesóm is ott körül rakta be. Űlt már, de nem a legtökéletesebben. Bár Lizi is előbb ment, majd mászott.

Tettem fel képeket az albumba, de nagyon fura dolgot csinált. A 3 hónapos Kincsős kép helyére betett egy újat, és a többit is amit feltettem, nem tette be, hanem egyet folyamatosan :twisted: Majd később rálesek megint, még csak törölni sem tudtam :shock: :twisted:

Kép
bettó
 
 


Bettó
Én személy szerint nem támogatm a bébi kompot, pláne mig nem tud ülni. Mert a gerincének nem tesz jót. És állítolag jó ha előbb mászni tanul meg, mert a komp a járásra tanítja inkább, de a fejlődési szakaszban fontos a mászás is.
De gondolom ez a téma és pontosan ugyanúgy megosztja majd itt is a lányokat mint a múltkor a babaúszás, szóval ez az én véleményem volt.:)

Kép
k.krisztina78
 
 


Szerintem sem komp, addig meg tutti nem, amig magától nem ül, és fel nem áll. Mert ha feláll, akkor azért már erős annyira, hogy kompozhasson. Amúgy Dani is nagyon feszíti a lábát, meg állandóan ugrál rajtam, azaz ha az ölemben van, rugózik a kis lábaival :) Ja és 2 napja sikogat :) Ha valaminek örül, baromi hangosat tud sikítani :) Én ezen röhögök, ő ennek örül, és még hangosabbat sikít :)

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Sziasztok!

Megint kicsit elvesztem :oops: :cry:
Befőzés, nyaralás és Ádi mellett szinte semmire nincs időm
:cry:

Azért időnként olvastam, amit írtatok, nézegettem a képeket. Gyönyörűségesek a babák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettó
Én nem hallottam jókat a kompról :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy örülök, hogy emlékeztek rám. És totál meg is hatódtam.

Szóval mi megvagyunk. Kisasszony, mint írtam rossz alvó.

Fejlődés terén pedig lusti egy kicsit. Kétszer hasra fordul azóta sem, hasról sajna meg sem próbálja egyenlőre, ha már megunta sír, hogy fordítsam meg. De mindenáron ülni akar.

Sajnos két hete esténként már kap egy kis tejpépet, meg a tízórai és az uzsi már bébiétel (anya főztje nem kellett). Van tejem bőven mégsem hízott, három hét alatt 20 dekát.
Viszont iszonyatosan hosszú, senki sem hiszi el, hogy csak 5 és fél hónapos. 6 kiló 62 deka és 66 cm volt két hete.

Bettó!
Én mondtam anyuéknak, meg mindenkinek, hogy nem kell komp, mert én meg azt hallottam, hogy nem alakul ki rendesen az egyensúlyérzéke a piciknek, vagyis inkább sokkal nehezebben és később alakul ki.

Fényképet majd keresek. Most per pillanat alszunk, de ez max 3/4-ed órát jelen délelőtt.

Egyébként pénteken megyünk egy hétre a Balcsira, úgyhogy már most nekiálltam listát írni, pakolgatni, mosni, vasalni, hogy mindenre legyen időm.

Ja, nem emlékszem, hogy azt írtam-e, hogy nem szerettük a babakocsit, nos mióta ki lhet belőle látni azóta imádja.
Amikor feküdt, akkor 5 cm-es takarón, hogy lásson, most meg már félig ülőben van.
Imádom, amikor elcsúszik egyik oldalra a másikon meg kirakja a kis lábikákat.

Na mos megyek főzni, de talán délután még tudok jönni.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke!
Persze, hogy emlékezünk rád! És jó, hogy visszajöttél! Dédi nálunk is ugyanezt csinálta Szonjánál, de most már résen voltam! 8) Mondjuk ő nem lakik velünk, szóval így könnyebb a helyzet.
Jó nyaralást!

Bettó!
Én semmiképpen nem használnék kompot, mert nagyon bekavar a természetes mozgásfejlődésbe. Szerintem olyan, mintha mankóval tanulna járni :? És a gerincét is túlságosan megterheli. Biztos nekünk szülőknek könnyebb, mert jobban elvan, de nem érdemes kockáztatni. Én így gondolom.

Adri!
Chamomilla vulgaris ch 9, és fogzáskönnyítő Calcium phosphoricum ch 30, ha szereted a homeopátiás szereket. Nekünk az utóbbi bejött, bár így is keveset alszik.

Na csajok nekem sincs túlságosan sok időm, sőt semmi, házat nézünk, gondolkozunk a jövőnkön, stb. :) Ábris még mindig hátrafelé halad. :roll:

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Kompellenes vagyok én is. Bár anyóspajtásékkal már volt egy kis összetűzés, mert megemlítették, hogy majd jöhet a komp. Én meg mondtam, hogy Máté pedig nem fog kompozni. Mire ők: és miért nem? Fel voltak háborodva, de nem érdekel. Én nem hallottam jót róla, és ha ülni tud majd, akkor úgy játszik, ha meg menni akar, akkor meg majd megy. Minek hozzá segítség? Nem sietteti senki... :D Sztem...

Cumileszokás: jól haladunk!!! Kedd délután óta nem látta a cumiját, most már 10 perc alatt elalszik, és utána 1és1/4 órát alszik egyhuzamban!! :D
Monkeyhead! Én úgy kezdtem, hogy leraktam a kiságyba a szokásos - alszik a napocska, ... szöveg után) ott maradtam a kiságya mellett, és simogattam, meg egy kis állatkát adtam neki. Első alkalommal 35 perc után aludt el, utána 18 perc alatt. Most már megy neki 10 perc alatt is, de már egyáltalán nem sír, csak nyöszörög. Addig most még ottmaradok (de nem lát) és néha felhúzom neki a zenélős maciját. Ujja egyelőre nem kell neki, én bízom benne, hogy most már nem is kell!

Borostyánláncról nincs vélemény, tapasztalat?

Húú, de jó, kedden megyünk a balcsira egy hétre! Kíváncsian várom, hogy alszik majd babó az utazóágyban!

Érdekes olvasni, hogy ki hogy kel éjszaka. NÁlunk is változó, volt már hogy fél hatkor bementem hozzá, mert már fájt a cicim (9-től aludt), most éjjel meg 1 órát nyüglődött (nem sírt, csak 2-3 perc nyügi, utána csend, aztán újra) és ezután meg megettettem, visszaaludt még 3,5 órára. De volt 5 nap, amikor mindig én vettem ki az ágyból, mert nem ébredt, és fájt a cicim. Úgy tudom, az éjszakai etetés a legjobb a tejcsitermelésre, és emiatt én nem szeretném kihagyni!! :)

Ja, képzeljétek! Csütörtökön csalánkiütés jelent meg Mátén :( , rohantam a dokihoz, mert nagyon csúnya volt. Ő meg azt mondta, nagyon nem örül neki. Azóta sem múlt el teljesen, és még nem tudjuk az okát. Előjön-elmúlik-előjön... Szomorú vagyok, mert már minden eshetőséget végigvettünk... Valakinek nem volt hasonló? (bár remélem nem!!!)

Kép
sylvian
 
 


Hoztam néhány képet :wink:

Kép
Anya drágasága

Kép
Simogatom Rézit

Kép
Kézzel-lábbal tanulmányozom Macit
Vendég
 


Kép
Mehetek dzsungelharcosnak

Kép
"Katona gyerek sose kesereg..."
Vendég
 


És néhány napja eszünk tejpépet
Kép

Sylvian
Eddig akitől hallottam a borostyánláncról, nagyon dicsérte. Én viszont félnék használni, hogy megszorítja a nyakát és fulladást okoz, ha játék közben összegubancolódik.
Érezzétek jól magatokat a Balatonnál!
Ádám már többször aludt az utazóágyban, nem volt semmi gond. Próbáltad már Mátét beletenni?

Lili
Hova költöznétek? Jövő?
:roll:

Driennke
Nagyon várjuk a képeket Nikiről! :lol: :wink:
Vendég
 


Laura,
eddig háromszor aludt benne, de már viszonylag régen, kb. 1,5 hónapja. Akkor mi nem tudtunk tőle aludni, mert rengeteget mocorgott és kaparászta az oldalát. Itthon külön szobában alszik, ezért nem tudom, itt is ennyit mocorog-e, de akkor mi nem nagyon aludtunk tőle :)
Azóta nem próbáltuk... lehet kellett volna?
Köszi, reméljük minden rendben lesz!

Édes kis krapek Ádám! Az a tejpépes kép cuki! Mikorra adod neki? és ő még szopizik is? Ízlik neki?
Tud már egyedül ülni abban az ülőkeszerűben?

Kép
sylvian
 
 


Juti, Betti,
elfelejtettem írni: szuper a hajatok, de tényleg! :D
Már én is nagyon vágyom fodrászhoz...

Csatolok képet Mátéról, a víz alatt! Szegénykémet alig ismerném meg, olyan más a kis pofija. :o :shock:
Kép

Kép
sylvian
 
 


Sziasztok!

Szerintetek mit rontottam el, hogy nem látom a babanetes leveleimet ha belépek? A fenti sorban csak a belépés és a regisztráció "gomb" van, a postafiók link eltűnt.:(

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok!

Sajna képet még mindig nem tudok, mert azóta hogy nem írtam, volt egy villámkárunk és egy kép sincs rajta, nekem meg kínai, hogy hogyen kell feltölteni a gépről a képeket, apa sajna heti hat napot dolgozik, amikor itthon van helyettem kapál a kertben, meg még takarítgat is, mert a kisasszony tényleg nem hagy semmit.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én lányom már érzi a frontot :cry: , egész reggel nyügi volt nem bírtunk vele.

Mi is voltunk egyszer babaúszáson, mert mint már írtam lusti a Niki, és nem nagyon akarta emelgetni a fejecskéjét, és mondták, hogy az bizti fejlesztené, na hát nem tetszett neki, úgyhogy többet nem mentünk, viszont itthon pancsizott a medencénkben és akkor már élvezte, ma is megyünk délután és akkor majd csinálok képet és felrakatom apával.

Megyek főzőcskézni.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sylvian
Nálunk szinte napi használatban van az utazóágy. Ádám sokat alszik abban az udvaron.
Az ülőke nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: Szeretjük. Jobban tud Ádám abban ülni, mint az etetőszékben
Kép
Tejpép nem a kedvencünk :cry:
Pár napja kezdtük el enni, mert megint ébredezett éjszaka és a védőnővel arra tippeltünk, hogy kevés neki már este a tej (nem a mennyiség, hanem tápanyagilag).
Babauszi miatt irigy vagyok :oops: :cry:
Máté nagyon magabiztos a vízben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta
Nem te rontottad el. Szerintem, ez központi, rendszerprobléma :cry:
(nekem se látszik)

Driennke
Ádám is érzi a frontokat :cry: :evil:

Merre vannak a többiek? :roll:
Vendég
 


Nekem sincs meg a privis rész :(

Azt hiszem meggyőztetek komp ügbyen. :D

Laura! Miért péppel kellett kezdenetek? Kincső nagyon szereti :D

Drinnke! Kincső születésétől fogva, sőt előtte is érezte a frontot. Mielőtt leesne az eső. Jaaaaaaaaaaaaj :shock: Szegénykémnek sehol sem jó.

Jöhetne már egy kis hüvös. Kincső az esti szopizás után úgy lefő, hogy még aludni em tud, csak hogyha beteszem a hintába, mert ott legalább jobban kap levegőt. Remélem nem fog hozzászokni, megint kezdhetném majd előről az egészet :(
Ti hogy oldjátok meg a hűsítést?

Kép
bettó
 
 


Betti
Napközben eszünk barackot, almát. Estére (éjszakára) nem volt elég a kaja. Így, hogy 6 körül eszik tejpépet, 7-8 körül megiszik egy nagy üveg tejet (esetleg repetával, olyan 250-300ml), alszik 9-6-ig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Laura! Az nagyon jó! Kincső még mindig max. hajnal 4-ig bírja, úgy hogy este 8-kor van vacsi.

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Mi még mindig éjjel ébredősek vagyunk, még mindig ugyanannyiszor, (2-3 alkalom), de most már vizet kap, 1-2 korty, és alszik is tovább. Most már egyre jobban úgy érzem, hogy lehet, hogy nem is szomjas, csak megnyugtatja, és alszik is tovább. Amint bekerül a cumisüveg a szájába, már csukja is le a szemét, és kicsit kortyol, és már alszik is. Szerencsére napközben azért nem alszik el ivás közben :)

Itt vagyunk anyuéknál, élvezem a "szabadságot", most is aludhattam délelőtt, anya addig játszott Törpikével. Ma már nekiállok a babáknak, a héten készen akarok lenni az összessel, remélem nem haragszotok, hogy csak most leszek kész!!!!!

Nagyon meleg van itt is, Milcsi se nagyon csípi ezt a dög meleget, de mindig foglalkozik vele valaki, így nem mondhatom, hogy nyűgös lenne. Délután is ha alszik, és egyet nyekken, ketten rohanunk megnézni, hogy mi van vele.

Mi van ezzel a géppel??? Írtam már egy tök hosszú szöveget, és a feléig kitörölte....ez nem neormális.....:(

jutiboszi
 
 


Ezt nem hiszem el, hogy már ide is befurakodtak a reklámok!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Nem lehet már reklámok nélkül élni????????

jutiboszi
 
 


Lányok!
Volt vki babájának / ismeri-e, hogy a tejallergia az milyen, ha kialakul?
Köszi!!

Kép
sylvian
 
 


Sziasztok!

Csak hoztam az ígért képeket,mert míg aludt Dóri addig visszaolvastam,most meg már ébren van,tehát nem tudok sokat írni.....
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ildikó82
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma éjjel csak kétszer ébredtünk, egyszer azért mert keresztbe fordult a kiságyban és a rácsok miatt nem tudodt az oldalára fordulni - mert ő csak oldalt tud aludni.
Valószínű az az oka, hogy váltottunk tejpépet, eddig Mildibé málnás 4 hónapos kórtól valót kapott, most meg a férjem Nestlét vett, de már 6 hós kórtól valót, azt mondta a védőnő, hogy egy-két héttel előbb nem probléma, és úgy néz ki kellett is neki.

Most már egész jól állunk a délutáni alvással, régebben azért sem tudtam jönni, mert fél órákat aludt, most meg délelőtt fél óra, délután meg 2-2,5 óra.

Na megyek, mert nyöszi van, ha tudok, majd jövök.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Laura, Driennke,
amit ti adtok tejpépet az tej meg gluténmentes meg ilyenek, nem allergizálnak? Én is adnék neki, de én ezeket nem igazán ismerem, és mivel én is meg a férjem is allergiás, igy nagy az esélye, hogy Kristóf is az lesz, csak nagyon nem szeretném, ha neki esetleg bármilyen ételallergiája lenne, mert annál szörnyűbb allergiát nem tudok.:(

Kép
k.krisztina78
 
 


Szerintem azok a tejpépek, amiket úgy lehet kapni, hogy 4 hós kórtól, abban bizti nincs semmi allergizáló, mert különben nem lehetne adni.

Bár mondjuk nálunk nincsen semmilyen allergia, ezért nem félek, sőt én tehéntejet kaptam kb. 3 hónapos koromtól, mert a tápszert kibuktam.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Kriszta! Szerintem sincs benne semmilyen olyan dolog :wink: Rájuk még nagyon vigyáznak. Ja és az én dobozomra rá is van írva, hogy gluténmentes, tejcsi meg eleve nem lehet benne :wink: Szerintem.

Ildikó! Szép nagy lett Dóri is :wink:

Juti! Én is jártam már úgy, majd felrobbantam :twisted:

Megyek meglesem a kiscsajt :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Búcsúzom egy hétre, megyünk a balcsira. :D :D (nem gondoltam, hogy babával ennyire sokáig kell pakolni...)
A mobilon majd olvaslak benneteket, de írni nem fogok tudni.

Mindenkinek szép napokat, éjszakákat!
Vigyázzatok magatokra!

Kép
sylvian
 
 


Sziasztok!
Hát igen, babával van mit pakolni. Én mondjuk már profi vagyok, mert 3 hetes kora óta van hogy hetente kétszer pakolok, megyek nagyszülőkhöz, meg vissza. Most szombaton mi is megyünk nyaralni, azért oda több cucc kell. Fel leszünk pakolva mint a cirkuszi cigányok.
Jó késő van már, csak én vagyok ilyen normálatlan, hogy nem fekszem le, de épp fotókat töltök fel előhívattatni. Küldeni szeretnék majdnemanyóséknak mielőtt elhúzok nyaralni. Szegények úgyse láthatják Danit eleget. BAromi lassan tölti a képeket :( Közben Danit szugerálom, keljen, mert nagyon tele vannak a melleim. Csak tudnám, hogy mitől. Ma délben főztem krumpli-barack-almát, pépesítettem, s Dani benyomta. Eddig mindent megevett, amit adtam neki :) Ja és úszunk a kerti medencében. Úszópelus fel, sok faktorral beken, satyó fel, és 10-15 percig uszi :) Nagyon élvezi. Meg én is :)

Panka

KépKép
pankamama
 
 


sziasztok

Régen írtam nektek,de olvasgatlak titeket,ezért is írok most!
Kriszta a sima boltban kapható tejpépben van tej valamilyen formában,de létezik HA tejpép is amit a dokinéni felír receptre és a gyógyszertárban lehet kiváltani.Ha van nálatok tejallergiás inkább ne kockáztass szerintem!!!!!!!! :roll: Ráér ő még megismerkedni e tejes dolgokkal és minnél később annál nagyobb az esélye hogy nem allergizálja.Nálunk Levi sem bírta sokáig a sima tejet,mert piros lett tőle a feneke.Az első tejes tápszertől meg vörös volt az egész gyerek mint a rák,egy kis fenistilcsepp ,elmúlt tőle és a következő adogtól már nem volt baja.De kérdezz rá a dokinénitől mint gondol ,mit javasol!!!!!!A milyenk nagyon segítőkész!

Szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Mi is eszünk tejpépet, illetve csak Anna mert Zalánnak nem ízlik.

Driennke! Én is emlékszem még rád! Jó olvasni újra.

Az éjszakáin továbbra is rosszak, mivel éjjel se Ők se én nem pihejük ki magunkat ez a nappalra is rányomja a bélyeget. Anna pl. ma de. aludt 1,5-2 órát és azóta 1 felet, már x állnak a szemei, de csak nem alszik el.

Pussz

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri! Nagyon sajnálom :( Legalább van segítséged?

Én ezt nem értem. Milyen tej van benne? 1 éves korig nem lehetne tejet fogyasztani nem? :oops:
Pár friss képecske!
Mosoly:
Kép
Alakul:
Kép
Már így tudok űlni:
Kép
Arcocskámat ne nézzétek, lassan csak csont lesz az arcomon. :oops: Máshonnan miért nem mennek le a feleslegek... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettó 2008.08.05 20:15-kor.

Kép
bettó
 
 


Kriszta! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT! :D

Kép
bettó
 
 


sziasztok

Bettó pl tejpor,módosított tej.Általában nem okoz gondot a babáknak,de ha van tejallergiás vagy valamilyen ételallergiás acsaládban érdemes várni vele.Van a sinlac,az nem tartalmaz tejfehérjét+ a HA tejpépek sem.

Kriszta NAGYON BOLDOG NÉVNPOT! :D

Nálunk és ébredősek az éjszakák,de már kb másfél hónapja.Eszik vagy iszik és alszik is tovább.De legalább nincs fent éjszaka órákat.

Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!

Lecso
Kritóf is HA tápot eszik,mert azelső körben kipróbált tápszertől pöttyös lett. Tudom, hgy a HA tápban is van tej, cska totál le van bontva. Azárt szerettemvolna már valami táplálóbb kaját neki, hátha akkro aludhatunk egy cisit tőle. A Sinlac nem jött be, mert nem eszi meg. Megint kel sokszor, pedig volt pár nap, hogy csak 1x kelt, hát ez van. Majd lesz jobb is egyszer.

Bettó,
Én is csontosodom rendesen, de nekem meg a hasam nem akar visszamenni, de mindneki mondja nekem is, hogy ne fogyjak már, köszi, annyi éességet eszem, mint soha, és aza a gáz, hgy baromira kívánom is, aztán ha majd nem szoptatok és nem csökkentem vissza a kaját, akkor nézhetek majd, azt hiszem.:(

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok!

Nagyon cukik a gyerköcök!!!!! Adamnak nagyon jol all ez a katonas felszereles! :wink:

Betto,nem veszes,szerintem tökeletesen szep anyuka vagy igy is!

Kepzeljetek Marknak kibujt a jobb also fogacskaja.. :lol: Olyan kis cuki,es meg csak nem is sirt vagy nyüglödött eddig.Hatasos ez a lanc..Par napja kiprobaltuk mar mi is az almat :D ,ma pedig a repat kostolgatjuk.
En mar kezdek felni,hogy mikor harap bele a cicibe,mert az ujjamba jol beleharapott a kis fogacskaval.

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Mi már 3 éjszaka óta csak 2 x kelünk, és ezt a Nestlének tudom be, majd meglátjuk mi lesz.

Én is fogyok, egy hét alatt 3 kg ment le.


Képzeljétek ma megettünk egy egész üveg bébidesszertet, szintén nestlé, őszibarack-banánpüré teljes kiörlésű rizzsel. Ezt imádja, meg a vilmoskörtét, de tegnap megevett fél üveg paradicsomos-krumplibürét is, pedig eddig az nem jött be neki.

Na gyorsan dobok pár júliusi képet, és most már tudom, hogy kell felrakni a fényképezőről, úgyhogy nem maradtok kép nélkül, főleg majd a nyaralás után.

Driennke

Kép
driennke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?