Sziasztok!
Kompellenes vagyok én is. Bár anyóspajtásékkal már volt egy kis összetűzés, mert megemlítették, hogy majd jöhet a komp. Én meg mondtam, hogy Máté pedig nem fog kompozni. Mire ők: és miért nem? Fel voltak háborodva, de nem érdekel. Én nem hallottam jót róla, és ha ülni tud majd, akkor úgy játszik, ha meg menni akar, akkor meg majd megy. Minek hozzá segítség? Nem sietteti senki...
Sztem...
Cumileszokás: jól haladunk!!! Kedd délután óta nem látta a cumiját, most már 10 perc alatt elalszik, és utána 1és1/4 órát alszik egyhuzamban!!
Monkeyhead! Én úgy kezdtem, hogy leraktam a kiságyba a szokásos - alszik a napocska, ... szöveg után) ott maradtam a kiságya mellett, és simogattam, meg egy kis állatkát adtam neki. Első alkalommal 35 perc után aludt el, utána 18 perc alatt. Most már megy neki 10 perc alatt is, de már egyáltalán nem sír, csak nyöszörög. Addig most még ottmaradok (de nem lát) és néha felhúzom neki a zenélős maciját. Ujja egyelőre nem kell neki, én bízom benne, hogy most már nem is kell!
Borostyánláncról nincs vélemény, tapasztalat?
Húú, de jó, kedden megyünk a balcsira egy hétre! Kíváncsian várom, hogy alszik majd babó az utazóágyban!
Érdekes olvasni, hogy ki hogy kel éjszaka. NÁlunk is változó, volt már hogy fél hatkor bementem hozzá, mert már fájt a cicim (9-től aludt), most éjjel meg 1 órát nyüglődött (nem sírt, csak 2-3 perc nyügi, utána csend, aztán újra) és ezután meg megettettem, visszaaludt még 3,5 órára. De volt 5 nap, amikor mindig én vettem ki az ágyból, mert nem ébredt, és fájt a cicim. Úgy tudom, az éjszakai etetés a legjobb a tejcsitermelésre, és emiatt én nem szeretném kihagyni!!
Ja, képzeljétek! Csütörtökön csalánkiütés jelent meg Mátén
, rohantam a dokihoz, mert nagyon csúnya volt. Ő meg azt mondta, nagyon nem örül neki. Azóta sem múlt el teljesen, és még nem tudjuk az okát. Előjön-elmúlik-előjön... Szomorú vagyok, mert már minden eshetőséget végigvettünk... Valakinek nem volt hasonló? (bár remélem nem!!!)