Sziasztok,
Kakukkfű
Nagy gratula az új jövevényhez!!!
Karácsonyi menü: a Cora karácsonyi katalógusában a 34-35. oldalon van narancsos tonhalsaláta,lapított csirke roston,lazactatár meg narancsos szarvasfilé recept. Ha nektek nincs meg a katalógus,akkor én szívesen beírom a recepte(k)et.
Heppi
Köszi a babakaja infót,akkor már nem izgulok a citromsav miatt. Alvás téma: Artúr (tegnap volt 7 hós)össze-vissza alszik,ha tornán vagyunk vagy sokat sétálunk és kifárad,akkor többet,van,hogy napközben egyáltalán nem és persze az éjszakákat még mindig nem alussza át. Valaki korábban azt írta,hogy napirendről kb 6 hós kor után lehet beszélni,hát nálunk tuti nem. Mondjuk ezzel sajnos nem tudtam segíteni neked.
Mogyorós keksz:szerintem se izgulj,azt hiszem Leszter írta korábban,hogy allergiára jó a kálcium,de az adagolást,fellelhetőséget sajnos nem. A másik meg,ha esetleg véletlenül (reméelm soha nem lesz rá szükséged) valami olyasmit nyel le Orsi amiről nem tudod,hogy baj-e(már nem tudom kinek a babája evett egyszer papírdarabot),akkor hívd fel a toxikológiát a Heim Pál kórházban: 06 1 3335079.
Urszila
Nehéz lehet állandóan takarítani meg pakolászni. Úgy tudom,van akihez jár takinéni hetente 1szer,nálatok ez nem segítene?
Manó 2
Májkrémes kenyér,hát ez elég durva
Én is kíváncsi lennék,hogy adták oda Dorkának?
Áfa infót köszi,megpróbálunk spájzolni bébikajából.
Momo
Zsebi jobban van már? Én is nagyon nehezen tűröm az apátlanságot,hiába beszélgetek Artúrral egész nap,az inkább csak olyan,mintha magamban beszélnék
és nekem is hiányzik egy két emberi szó.
Maci 2
köszi,már kicsit jobb,de még mindig elég rendesen náthás szegény. Anyukád veletek marad karácsonyra is?
Micimackó és barátai nagyon aranyosak. Roninak tetszett?
Andy
Fogmosó Márk nagyon aranyos
Jobbulást.
Manó
Emma jobban van? köhög még?
Zsurló
De jó,hogy rendben van a csípő
Zsuzsi
Köszi és nektek is nagyon boldog karácsonyt
Elli
nagyon boldog szülinapot! Nagyon szuper meglepetéseket kaptál!
Köszi a Pamperses mailt!
Orsoly
Csacsihoz gratula!Ti Dévényeztek még? Mi most 2 hétig nem megyünk,karácsonyi szünet lesz.
Timici
Nektek is gratula a csacsihoz! kiderült,hogy ráültek-e a munkatársak?
Nadine
Zsanka jobban van már?Gyors jobbulást!
Zsuzsó
Ne izgulj,Artúr is csak a 36. héten fordult meg. Kaska hátha leírja pontosan,hogy ő mit csinált,hogy Vilcsi megforduljon,ő úgy hívta,hogy muzulmánozás,valami tédelőféle pozíció volt.
Psandi
Etetőszékhez gratula! Daninak tetszett?
Magdi
Sikerült visszacserélni vagy javíttatni a kenyérsütőgépet?
Toffi
Angolhoz gratula!Éjszakákhoz kitartást!
Kaska
boldog névnapot a kis Violának!
Tejci miatt ne izgulj,nekem is volt egy átmeneti csökkenés,akkor megpróbáltam nem idegeskedni,még tápszert is irattam és vettem Urtica urens CH9et is,de hálistennek tápszert se kellett adnom
és még a bogyót se kellett bevennem és visszatért a tejem. Azóta hálistennek nincs gond. Karácsonykor hátha tudzs egy kicsit pihenni,ha Péter otthon lesz,jókat enni és akkor biztos minden okés lesz a
tejcsivel is. szurkolok
Zulu,
Jó,hogy megkerültél. Bekünk sincs most rendes ADSL netünk
Narancshéj ügyben sajna nem tudok segíteni.
Képzeljétek,tegnap de végre eljutottam vásárolni apának kari ajándékot. Kb 2 órát voltam távol,erre apa hív,hogy Artúr nem fogadja el a kaját (se tejet se gyümlevet se teát) csak sír és nem tudja
megnyugtatni.Na én erre rohanok haza,taxival,ahogy hazaértam Artúr elhallgatott. Enni nem kért (tejet) még vagy egy fél óráig,szóval tutira csak én hiányoztam neki. Szerintetek ez lehet a szep szorongás?
És akkor most micsináljak,ne menjek nélküle sehová? Nagyon ritkán megyek egyedül bárhová is (havonta 1szer) és akkor apa vigyáz rá és eddig nem volt semmi gond.
Sziasztok,
Azúr