Sziasztok!
Olgi!Egy kisvállalkozás nem engedhet meg magának egy terhes nőt,sajnos ez tény.Így náluk nem is szabad szólni,mert tuti bukta a dolog.Sajnos az állam ebben sem segít de mindegy,nem politizálok.
Jaimee!Csak a közvetlen főnökömnek mondtam,ő meg nem fogja terjeszteni.De akkor sem lennék kiljebb,mert így is mindenki mindig kérdezi,hogy mikor akarok már babát.Én meg nem győzöm keresni a kifogásokat.Bár a suli eddig bevált,azt hiszem továbbra is maradok nála.
Fanna!Nem értem mire írtad,hogy olvadnak a kilók!?
BBJ!!Igen sajnos túlzottan is.Útálok így a figyelem középpontjába kerülni.De nem hittem,hogy ekkora "ferfordulást" vált ki a dolog. Egyébként már bánom, hogy leírtam,mert egész addig nyugodt voltam, hogy helyesen cselekedtem,de azóta görcsben van a gyomrom folyamatosan, hogy ki fognak rúgni.Persze ez az én butaságom. De sajnos mint írtam én könnyen beparázok.
Ditke!Nem a helyemet féltem, de pont azt akarom kikerülni, hogy véletlenül kiderüljön, hogy mondjuk valaki egy kollégám legjobb barátnője és kikottyantsa véletlenül, és elterjedjen odabent, hogy babát szeretnék. Szerintem el tudod képzelni milyen kellemetlen lenne......Ezért mondtam, hogy nagyon szívesen elmondom, ha sikerül a baba és akkor odabent is úgyis megtudják. És pont ezt mondta ő is, hogy számítanak rá, hisz a cég minden részlege tele van huszonéves lányokkal,nőkkel.De ha be tudják határolni,hogy konkrétan ki mikor szándékozik, akkor igyekeznek pl az adott munkakör hirtelen történő helyettesítését megoldani. Míg ha hipsz-hopsz kiesel a munkából,akkor ez jóval nehezebb stb. Mondok egy másik példát. A részlegünkön van egy hölgy,aki elérte a nyugdíjkorhatárt. A főnök az ő döntése szerint jár el, hogy akar e marani, vegyen-e fel helyette valakit vagy hogy akar e akár részmunkaidőben dolgozni. Szerintem ez elég korrekt,amikor mindig azt hallani, hogy rúgják ki az embereket és alig várják,hogy egy ember elérje a nyugíjkorhatárt. Egyébként pénzügyes vagyok.
Niki!Köszönöm,hogy megértesz. Én sajnos ilyen vagyok. Aki velem szemben korrekt,azzal én sem tudok más lenni. Mikor az előző munkahelyem otthagytam(ahol a főnök sz..ba se vett) még akkor is úgy éreztem, hogy szemét vagyok,mert cserben hagyom....Biztos sok pofont kapok még emiatt.De inkább emiatt kapjak,mint mondjuk az ellenkezőjéért.
Más téma!!!Mi a véleményetek a terhesen egy lakásban egy kutyussal témáról??????