Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, bár csak én láttam, mert nincs se telefonunk, se netünk. De ha rendeződik a helyzet, megmutatom Annának, biztosan nagyon fog neki örülni!

Most apa munkahelyére ugrottam be pár pillanatra. Mi is mindenkinek boldog név- és születésnapot kívánunk! Betegeknek pedig jobbulást!

Kutyafüle, téged pedig nagy szeretettel köszöntelek itt. Én két államvizsgámat csináltam gyerkőccel a pocakomban és mindkettő kitűnő lett, sőt, az egyiket (a szakmérnökit) Gyöngyösön... És én Elevitet szedtem a terhesség előtt pár hónappal és végig a terhesség alatt, s a legsúlyosabb egyéniség, Jázmin is csak 3200 gr lett.

Áthurcoltunk mindent, nagyjából kész a konyám, megjött a nappali szekrénysora és folyamatban van a beépített szekrények összeszerelése is. Ezer dobozból-doboz között és mesterekkel körülvéve telnek a napjaink... Most még nem nagyon látom a fényt az alagútban, de azért bizakodom, minden nap fogy egy kicsivel a kicsomagolandó cuccok száma, bár a héten már egyedül vagyok, ill. anyukám segít, az óvónéni visszament dolgozni. És képzeljétek, összesen 4(!!!) gyerek van az oviban, de én nem vihetem Annát, mert itthon vagyok Jázminnal...

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szia Szami! Kitartást! :D Az ovis dolgot nem értem... Sogórnőm is viszi Tündit, pedig Marcival otthon van...

Szilbee! Csibék= Csibe csoport, a földszintem van a csoportszoba. Nem baj, Levivel majdcsak összefutok az udvaron! :wink:

Kutyafüle! Én sem szóltam előre, hogy babát várok, a munkahelyemen csak 1 ember tudta (és Peti :lol: ). Majd hospitálni voltam az oviban egy hétig, arra rájött egy jó kis torokfájásos megfázás, plusz egy hét betegszabi. Akkor már 8 hetes terhes voltam. A betegszabi alatt elmentem terhesgondozásra, aztán egyből veszélyeztetettre is vettek. Ugyhogy telefonon szóltam be, hogy sory!, de négy évig nem láttok! :oops: Nem így akartam, de hát... Mégegyszer nem így tenném. De én bízom benne, annak alapján amit eddig írtál a cégről, hogy nem lesz semmi baj! Egyébként gondoljunk bele egy kisvállalkozás fönőkének helyébe...

Nem is tudom ki kérdezte... :oops: utolsó éves óvodapedagógus vagyok, Kecskeméten tanulok, levelezőn.

Kinga! Üdv köztünk! Ha van kedved írhatnál bővebben magadról! Olyan jó, hogy megint vannak kismamáink, akikért izgulhatunk!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: Nagyon helyes tesód van! Végülis átadjátok a babakocsit?

Ditke: Újszülőtt képet kaphatunk Zsófiról? Tudod, ilyen volt, ilyen lett! :D

Szilvi: Az van, mint Rékánál, hogy olykor bekancsalít? Nekünk azt mondta a doktornő (házi fajta) , hogy elég megmutatni szemésznek 1 éves korában. És hogy enyhült....Hát nem tudom....gondolkodom, hogy megmutatom szemésznek. Mi a Sarolta nevezetűt ismerjük szegről-végről. Cvikker optika, de a Kláráról is csak jót hallottam.

Kinga: Üdv!

Szami: Jaj, hát 4 gyerek az nagyon sok az oviban így nyáron. Mit gondolsz te!! :wink: :lol: :lol:

BBJ: Megkóstoltam a mézet, 6 karéj mézeskenyeret nyomtam be uzsonnára. :oops: :oops: :shock:

Kutyafül: Na, akkor mostantól fogva mindenki azt nézi majd a munkahelyeden, hogy "terhes már? terhes már???"
jaimee1

Kinga! Üdv!
Elfelejtettem az előbb! :oops:

Jaimee!
Egészségedre! Vigyünk még? :wink:

Szami!
helló! Hát most nem is tudjam irigyeljelek-e vagy sem. de azért hajrá, és nemsokára vége, meg KÉPEK!!!

olga!
:lol: mikor írtad, hogy 1 ember, na ja, gondoltam Peti, de akkor TE! vagy még egy valaki?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Erika! Nem... neki sajna folyamatost kicsit befelé húz a bal szeme. A kis avataron látszik is... talán.
Ja képzled! Elkezdett pá-pázni Dávid... mármint, hogy mondja. Majd lehidaltam... Leventénél ilyen sose volt. Olyan megnyugtató, hogy nála igen. És persze be nem áll a szája... folyton megy a bá-bá, má-má, dá-dá, pá-pá... :lol:

Szami! Ovisat én se értem... De azért sok erőt és kitartást! Képeket majd, ha lesz egy szusszanatnyi időd...!
szilbee

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket a Szülinapos nevében is!

Juditok! Boldog névnapot! (még ha nem is ma tartjátok, bár Balwin még nem nyilatkozott.)

Na és akkor... Kép ilyen volt, amikor megszületett

Kép 2 naposan, még a kh-ban Kép és ilyen huncut lett

Kép

Kép
ditke2007

Juditoknak! nagyon boldog névnapot!

Zsófi boldog első születésnapot!!!!

Olga!
Egyszerre fogunk végezni:-)Amugy bevallom én nagyon félek jövő évtől!
Nem csak a vizsgák miatt sokan estek már át rajta túlélték meg minden, hanem az hogy mit fogok én akkor csinálni ha nem vesznek fel!!!!HOva megyek mit csinálok akkor?

Nah jól most megyek nem zaklatok még senkit!
MIndennap olvasok de erőm még nincs irni!

puszika!

szép estét!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Szerintem utolsóként, de NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ZSÓFINAK!

Balwin Judit: Boldog névnapot, ha ma tartod.

Kitten: Ki is a dokid? Már biztos írtad, de nem emlékszem.

Kutyafüle: Szerintem korrekt voltál a munkahelyeden. Én is ilyen vagyok, néha baleknak is érzem magam.

Jaimee: Hat szelet kenyér? Azigen! Egészségedre!

Anikó: Dorkának pusszancs. Ügyes kislány volt.

Szami: Továbbra is azt tudom írni, hogy kitartást!

Ovi: Szolnokon lehet vinni a gyereket, ha valaki itthon van gyesen a másikkal, de nagyon nem szeretik az ilyen szülőt.

Niki

Kép
Kép
csni

Ja, közben látom a kis egyévest is. Nagyon cukor. Nagyon hasonlít az anyukájára.

Kinga: Szia! Kisfiút vagy kislányt vártok? Kinél fogsz szülni?

Betti: Hová nem vesznek fel? Dolgozni vagy továbbtanulni?

Niki

Kép
Kép
csni

Felköszöntöttük délután az Egyévest, nagyon bejött a tricikli, de nem vittem le a gépet, na de majd holnap...

Olga, tényleg jó köcsög ez a Remondis! Remélem párod nem vette meg az éves bérletet. Én is pont tegnap néztem, hogy már a 30. héten van a Tesód, tök jó! Szép pocija van neki is. Mikorra van kiírva, okt. közepe?

Kata, miért kellett Bencét szemészhez vinni?

Kutyafüle, akkor legalább azt áruld el, hogy mit dolgozol. Én is kíváncsi vagyok, hol dolgozhatsz, miért nem akarod megmondani? (szerintem egyikünk sem pályázik a helyedre :lol: Miért lenne hátbatámadás a főnökkel szemben, ha egy 26 éves, párját már megtalált nő gyereket akar? Erre előbb-utóbb úgyis számítania kell. De hát az jó, ha tényleg ilyen rendes. Az enyém kis híjján szembe köpött, amikor megtudta, hogy terhes vagyok.

Kép

Kép
ditke2007

Húú micsoda főnökök vannak! anyám!

Betty!
ez engem si érdekel, továbbtanulsz, vagy dolgozni szeretnél, vagy is-is?

Szilbee!
ma éppen találkoztam a dokinénivel a hervisben. Kértél időpontyot?

kutyafüle!
felcsigáztad a népet! iwiw?

Ditke!
akkor triciklis fotót is please!
tényleg az ucssó képen kiköpött Te vagy, ahoyg oldalról somolyog! nagyon édes!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Kinga: üdv. Neked!

Ditke: tényleg nagyon hasonlít Rád Zsófi, tök édi huncut. Szemészet: a bal szemére mondták már többen (doki nénink, anyám, Pisti), hogy kicsit befelé áll. De semmi baja hála égnek, csak ilyen, nem szimmetrikus.

Jaimee: jó huzatod van. Pü... ja....

Szilbee: kértél időpontot?

Mi meg ma délután strandon voltunk. Fél 5 után értünk ki a Ligetbe, nagyon szupi volt, nem is gondoltam, hogy ilyen ügyes lesz B.. Tavaly nyár óta nem is volt medencében. Úgy hogy ha holnap is jó idő lesz, akkor megyünk du.

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

Először is dolgozni szeretném hogy ha felvennének, de ha nem lesz helyem akkor nem tom mit csinálok. Mert ugye ez nagyon lehetséges.
Amugy terveim közt szerepel hogy jelentkezek védőnőnek!
De ezt majd meg mondom még febr 15.ig!

Most egyenlőre arra kellene rászánni magam hogy novemberi nyelvvizsgám sikerüljön, meg hogy a szakdogámmal haladjak!
Aztán majd eldől hogy mi hogy lesz!

Kata!
Mi meg már mióta meg van Bettike azóta nem voltam strandon!
Elkellene már menni nagyon de nincs rá olyan segítségem

további szép napot!

Kép
kbernadett

Szép reggelt!

Betti: mihez kell segítség? Nekem sincs, összepakolok és megyek. Hajrá-hajrá! :lol:

Én ezeket az időjósokat nem értem.... arról nem volt szó, hogy ma reggel is dörög, meg borul ... :roll: Hogy lesz ebből strandolás du? :twisted: :roll: Pedig ma arra is gondoltam, hogy eszünk sajtos-tejfölös lángost is... :roll:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok! Akkor kezdem... Nem szolnoki vagyok, hanem Rákóczifalvai, de nincs messze! Kisfiút várunk, akit Bálintnak fognak hívni:D Faragó lett a fogadott dokim, igaz nem túl sűrűn találkoztunk még, mert szabin volt, majd jöv.héten NST-n elvileg összefutunk megint! Nekem ő volt szimpatikus, és azért rá esett a választás, meghát a kényszer...ugyanis Emődihez jártam de nincsenek jó élményeim ezért is választottam inkább mást!
Kitten neked ki az orvosod? Te is fogadtál? Tényleg nem sok idő van köztünk, bár nekem azt mondják, előbb meglesz. Vannak már "tüneteid"? Nekem már fájnak a csontjaim egy idje, a derekam is, sőt most elkezdtem vizesedni is. A méhszájam is nyitva van 2111, bár ez már 30.hét óta :? Nem tudom mennyi lehet még hátra.
antalkinga

Sziasztok!

Érdekesen indult a reggel időjárás szempontjából, jó lenne, ha egsy kicsit hűvösebb lenne, mint tegnap.

Olga!
Én kérdeztem a sulit. Ha végzel szeretnél is óvónéniként dolgozni?
(bár ez lehet, hogy hülye kérdés, mivel azrért végzed) :oops:

BBJ!
Az a szalvétatechnika amit írtál, ugye?
Na, ne gondolj nagy dologra, nem vagyok annyira kreatív és nagy művész. Csak kis állatos képeket szertnék festeni, amit utána bekereteztetnék, hogy szinesítsem a szobát! :D

Niki!
Tornyi "bácsihoz" járok. :lol:

Betti!
Kitartás a sulihoz, már a finish-ben vagy. Bár a szakdoga még tényleg egy jó nagy falat, de azt is meg fogod oldani. :wink:

Kata!
Jó strandolást nektek, ha úgy döntötök, hogy kimentek!

Kinga!
Írtam neked privát üzit.

Szertnék kérdezni: Ti miket vittetek be a kórházba a kicsinek? (ilyenekre gondolok: popsitörlő kendő, törölköző, ruha...)

KépKép
kitten13

Sziasztok!

Kata!
húú de imádom a lángost! de csak a hagyományost, ezek a töltöttek valahoyg nem vonzzanak, jó sok fokhagymával!

nekem most jó egy kis hüsi!

kitten!
én nem vittem semmit, türcsit ott adnak ruhát lehet, de én nem vacakoltam vele, 3 pelus jár, és adnak popsitörlőt, krémet, de amit bent adnak ajándékba csomagot, én azt felbontottam, sé azt használtam, csak magunknak, nem akartam közösködni. ha még így van, de gondolom Betty köztünk a legavatottabb e téren.

hát én egy állatot sem tudok megrajzolni, amit ki is tennék a falra

Betty!
MI a szakdoga címe?

Kinga!
szép nevet választottatok. mi aznap születtünk, meg Gabiék is.

Tényleg nagyon eltűnt Rami. Vagy elmentek nyaralni?

na mentem takarítani, nagytakarításba fogok, ah már ilyen kedvező az időjárkálás.

Évi!
Na belefogtál a katedrálisba? tényleg S. B hoyg tetszett? nekem tegnap jött 6, a nyaralásra, de azért egyhez nekifogtam. :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

BBJ!

Uhh most megfogtál, a pontos cimet elfelejtettem, mert elég sok választási lehetőségem volt de a lényeg, fiatalkori teherbeesés, abortusz, fiatalkori gyermekvállalás, s ennek okai szülői háttér felvilágosultság a tinik, stb. Csak még nem tudom hogy fogjak neki, de szerencsére jó konzulensem van( az itteni védőnő :-) )aztán majd meglátjuk!

Kata
csak nekünk az a baj hogy még bebuszozni meg hazabuszozni. Jó mert amugy jól el van Bettike a buszon, de hát csak 20 perc plusz mire lesétálunk a strandhoz, az hát elég fárasztó.. Én meg már nem oskat birom cipelni a 20kg drágámat a magam 48 kg jával:-(Bár tudom kifogás, meg mindent meglehet oldani, de egyedül én nem szeretek menni. Más meg nincs aki ráérne vlünk jönni.

Kinga!

üdv köztünk!

Kép
kbernadett

Kitten:

- kissapka
- kiskesztyű (ha hosszú körmű és karmolós fajta, mint az én lányom)
- pelenka (Rékánál 5 volt a napi adag)
- ha tervezel venni bimbókiemelőt, akkor azt beviheted.

Betti: Védőnőnek? Az jó! Szép pálya.

Ditke: Nagyon szép kislány Zsófi! :D

Szilvi: Gratula a pápához! :lol: :lol: Dávid egyre fiúsabb, tűnik el belőle a baba...ha érted, mire gondolok! :D
jaimee1

Szió!

Nagyjábó vagyok megint......itt-ott....

Zsófi Drága! Boldog SZülinapot Kívánunk!

Judit aki tegnap ünnepelt Boldog Névnapot!!!!

Kutafüle!
Ja persze majd csak úgy olvadnak a kilók.......főleg a comb és fenék tájékról!!!!!.... :D Kívánom hogy úgy legyen!!!!

fanna3

Szilbee!
Tényleg nagyon ügyi Dávid, ha már így tudatosan integet!

Betty!
Az tényleg jó téma, a saját tapasztalataidat is beleírhatod.

Én sem szívesen megyek magam sehova, több szem többet lát alapon, strandra talán jövőre elmegyek a két lánnyal, de most még nem mernék nekiindulni.

itt már esik az eső, szóval Kata sztem ma nuku strand. max megengeded a zuhanyt.

Kitten!
sapkát mi kaptunk, merthoyg picik voltunk, akkor még azt is adtak. de az éppen nem foglal nagy helyet, meg a pelusok sem, az a pár plusz.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
Olgi!Egy kisvállalkozás nem engedhet meg magának egy terhes nőt,sajnos ez tény.Így náluk nem is szabad szólni,mert tuti bukta a dolog.Sajnos az állam ebben sem segít de mindegy,nem politizálok.
Jaimee!Csak a közvetlen főnökömnek mondtam,ő meg nem fogja terjeszteni.De akkor sem lennék kiljebb,mert így is mindenki mindig kérdezi,hogy mikor akarok már babát.Én meg nem győzöm keresni a kifogásokat.Bár a suli eddig bevált,azt hiszem továbbra is maradok nála.:)
Fanna!Nem értem mire írtad,hogy olvadnak a kilók!?
BBJ!!Igen sajnos túlzottan is.Útálok így a figyelem középpontjába kerülni.De nem hittem,hogy ekkora "ferfordulást" vált ki a dolog. Egyébként már bánom, hogy leírtam,mert egész addig nyugodt voltam, hogy helyesen cselekedtem,de azóta görcsben van a gyomrom folyamatosan, hogy ki fognak rúgni.Persze ez az én butaságom. De sajnos mint írtam én könnyen beparázok.
Ditke!Nem a helyemet féltem, de pont azt akarom kikerülni, hogy véletlenül kiderüljön, hogy mondjuk valaki egy kollégám legjobb barátnője és kikottyantsa véletlenül, és elterjedjen odabent, hogy babát szeretnék. Szerintem el tudod képzelni milyen kellemetlen lenne......Ezért mondtam, hogy nagyon szívesen elmondom, ha sikerül a baba és akkor odabent is úgyis megtudják. És pont ezt mondta ő is, hogy számítanak rá, hisz a cég minden részlege tele van huszonéves lányokkal,nőkkel.De ha be tudják határolni,hogy konkrétan ki mikor szándékozik, akkor igyekeznek pl az adott munkakör hirtelen történő helyettesítését megoldani. Míg ha hipsz-hopsz kiesel a munkából,akkor ez jóval nehezebb stb. Mondok egy másik példát. A részlegünkön van egy hölgy,aki elérte a nyugdíjkorhatárt. A főnök az ő döntése szerint jár el, hogy akar e marani, vegyen-e fel helyette valakit vagy hogy akar e akár részmunkaidőben dolgozni. Szerintem ez elég korrekt,amikor mindig azt hallani, hogy rúgják ki az embereket és alig várják,hogy egy ember elérje a nyugíjkorhatárt. Egyébként pénzügyes vagyok.
Niki!Köszönöm,hogy megértesz. Én sajnos ilyen vagyok. Aki velem szemben korrekt,azzal én sem tudok más lenni. Mikor az előző munkahelyem otthagytam(ahol a főnök sz..ba se vett) még akkor is úgy éreztem, hogy szemét vagyok,mert cserben hagyom....Biztos sok pofont kapok még emiatt.De inkább emiatt kapjak,mint mondjuk az ellenkezőjéért. :)
Más téma!!!Mi a véleményetek a terhesen egy lakásban egy kutyussal témáról??????
kutyafüle

Kata! Judit! Jövő hét szerda reggelre kaptunk időpontot.

Judit! Integetni csak ritkán integet, inkább mondja hogy pá-pá. De ennek örülök a lagjobban... kb. mint majom a farkának. Olyan dolgokat produkál beszéd terén, amilyeneket a tesója anno nem (pedig valszeg kellett volna... de hát első gyereknél ezt még nem tudtuk). Olyan megnyugtató. :)

Na menek fürdetni!

Jóccakát!
szilbee

Sziasztok!

BBJ!
Igen, Betti már írta nekem, hogy mindent adnak a kórházban, csak egy kicsit kíváncsiskodom, hogy ti miket vittetek be.
Hááát, a végén, lehet, hogy én sem fogom felrakni a falra a 'remekműveket'! :D

Ditke!
Nagyon cuki Zsófi a képeken. Hihetetlen, hogy megnőnek egy év alatt. Tényleg nagyon huncut a 3. kép. :lol:
Az első képen mi van a kis feje fölött?

Kata!
Kijutottatok a strandra? Merthogy csak kialakult az idő. Lángos?

Ma leellenőrzött a "doktor bácsi", innentől kezdve 3 hétig nem lesz. Úgyhogy jöhet az izgalom... de majd megbeszélem a csajszival, hogy addig bírjuk még ki együtt! :lol:

KépKép
kitten13

Kutyafüle!

[quote]K írta:itten!!!!Olyan buta vagy!!!Hidd el, hogy vékony és nagyon csinos kismama vagy!!!!Én boldog lennék, ha ilyen kismami lehetnék majd!!! Persze,hogy maegvastagszik a combod meg a feneked.Ez természetes.De majd leszalad az.Tessék büszke lenni,mert csini vagy!!!!!
- erre írtam.... :roll:

Kutyuli......hát csak a magam nevében tudok írni...én minden féle szőrös neműtől írtóztam abban az időben a toxikózik miatt....a szomszéd macskájától is jó távol tartottam magam....nehogy ezen múljon....( bár asszem azt csak macskák terjesztik kutyák nem) És persze akinek évek óta van a lakásban kutyája nyilván másképp gondolja mert ott családtag..... többiek?

fanna3

Na de bunkó vok.. pedig akartam írni... :oops:

Ditke! Nagyon szép Zsófi! Érdekes hogy mennyire megmaradtak a csecsemőkori főbb vonásai. :) Az orra, a szája! Ja és naggyon hasonlít rád! (Így a képek alapján!)

Kutyafüle! Azért legyél nagyon óvatos! Nekem így húztak ki a zsebemből több száz ezer forintot... a többiről nem is beszélve. És nem csak én ittam meg a levét... Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne feledd, hogy nem biztos, hogy mindig a valós arcukat mutatják a munkaadók, még ha kedvesnek és megértőnek is tűnnek. Néha (nem mondom hogy mindig, mert vannak kivételek természetesen) ez csak álca... Ezt a világot sajna a pénz és az érdekek irányítják, nem a jóindulat. Bár neked legyen inkább igazad. Én anno nagyon padlóra kerültem a jóhiszeműségem miatt. Fél év kellett míg össze tudtam kaparni magam. Vigyázz magadra! Te is!
szilbee

Kitten! Drukk, hogy addig ne akciózzon a kishölgy! :wink: xxxxxxxxxxx

Kata! Jó idő volt délután... majd meg döglottünk oly meleg.... Voltatok strandolni?

Dugó... Jóccakát! most már tényleg...!
szilbee

Fanna!Értem már!!!Hát csak aki eleve vékony testalkatú,arról szülés után is gyorsan lemennek a kilók.Akinek gömbölydedebbek a formái,arról nehezebben.Legalábbis a kolléganőimen ezt láttam.
Szilbee!Én tudom, hogy jóindulatból ítad,hogy ne bízzak senkiben.Miután elmondtam,bennem is kételyek merültek fel. De csak bízni tudok,és megint az előttem szülni ment 4 kolléganő esete. Az egyik közvetlen volt,és pont őmiatta,hogy mehessen majd nyugisan szülni vettek fel engem.Nem az ő helyére,de az ő helyettesének. Remélem a Jóisten ebben is mellém áll,és nem leszbaj.
Igen.A kutytól én nagyon nehéz szívvel válnék meg.Igazából ő már most olyan,mintha a gyerekünk lenne.Ha a férjem vagy én betegek vagyunk,akkor a végsőkig is halogatjuk a dokit,a fölös pénzkidobás miatt.Ha ő elköhinti magát azonnal rohanunk a dokihoz,pedig az állatorvos az emberorvos 3szorosa. :P De ezt a toxoplzmózist vagy mit,ezt az állattartók nagyrésze elkapja,és ez olyan,mint a himlő.Védettség alakul ki ellene.Ezt vajon ki lehet mutatni vérvétellel??
kutyafüle

A toxoplazmózist macskák terjesztik, illetve az ürülékük. Kutyák nem. Terjeszti még a nem átsütött hús, mosatlan gyümölcs, zöldség.....Akinek éveken keresztül macskája van, az szinte biztosan védett.

Egyébként én is úgy voltam, mint Anna, azza a különbséggel, hogy én csak a macsekoktók irtóztam. Kutyikkal csak óvatosabb voltam.

Szilvi: Azt hallotta a főnököd, hogy babát szeretnétek? Nem voltál még terhes, ugye?És felmondott? :shock:
Huncut Popi már nem integet. Csak anyunak produkálta magát. :)

Képzeljétek, fényes nappal betörtek Apa irodájának szomszédságába. A szemközti lakásba. Mit vittek el? Drága italok, arany, kevéske készpénz....De felforgattak mindent, kiforgatták a fiókokat. Döbbenet. Álkulccsal mentek be valamikor napközben. Holnap veszünk riasztót, bár ugye a villám ritkán csap kétszer ugyanoda....De biztos, ami sicher.... :twisted: :twisted: :twisted:

Azt mondták a rendőrök, a héten megszaporodtak a betörések.

Jó éjt!
jaimee1

Kutyafül: Ki. Meg ne válj szegény kutyától! :shock: Ártatlan.
jaimee1

Haller :)

Bocsi, 3 napig rohangáltunk, úgyhogy csak most tudok írni (újfent vissza kell majd olvasnom is :oops: ):

Zsófi baba, Nagyon Boldog Első Születésnapot kívánunk Neked! :D

Druszám, Neked meg Boldog Névnapot - még ha nem is most tartod :wink:

Én Hunci születése óta egyiket se tartom/tartanám...de a szüleimtől most is tortát kaptam :) Úgyhogy fel vagyok köszöntve mindkettőn... Köszönöm Nektek is, aranyosak vagytok! :D

Füli (nem baj? lehet így? :oops: A Kutyafül hoccú, Niki-nk pedig már van :oops: ), úgy van, ahogy Jaimee írta, kutyuliürülékkel nem terjed. De a nyers élelmiszeralapanyagokkal óvatosabban kell bánni. Főleg a hússal. Én macskás vagyok, és bár A Dögöm a szüleimnél él, azért hetente kapcsolatba kerülök (és kerültem a terhesség alatt is) vele...én is tartottam a toxoplazmózistól, de nem kerültem a macskámat :) Csak már nem puszilgattam :oops: :)

Ohh, Jaimee, csak nem? Sikerült végre? Hol lesz a keresztelő?? :D

A többivel majd jövök holnap... valszeg Hunci után én is lepukkadtam kissé :? De legalább ő már túl van rajta :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt!

7-re kaotam a pedikűröshöz időpontot, azért kukkorékolok fenn ilyen korán.

Kitten: Én textilpelust is vittem be a babának, mert azt elég szűkmarkúan osztogatták. (Vittem még sima pelust, ja és nekünk ruhát is kellett, mert Húsvét volt, nem dolgozott a mosoda és elfogytak a ruhák.)
Tehetnél fel a műveidről képet!

Kutyafüle: Én is nagyon parás vagyok, mint már írtam, én nem mernék együttlakni terhesen kutyával, macskával meg főleg. De én is úgy tudom, hogy nem lehet semmi bajod, csak én egy klinikai eset vagyok, para szempontjából. Toxoplazma szűrést lehet csináltatni, amiből kiderül, hogy átestél-e már rajta.

Jaimee: Nem semmi. És kimondta, hogy megszaporodtak a betörések? A rendőrök?

Szilbee: Levente nem nagyon beszélt picinek? Nálunk Dorka nagyon hamar kezdett beszélni, Kata keveseebb szót mond, de nagyon kommunikatív. Nincs két egyforma gyerek, hiába.

Balwin Judit: Milyen tortát kaptál?

Strand: Egyedül a két lánnyal én sem vágnék neki, Kata nagyon pici még, Dorcsi meg egy szélkakas.

Niki

Kép
Kép
csni

Jó reggelt!

Judit!
akkor én is sok boldog névnapot kívánok Neked!

De jó, torta! Húú de éhes vagyok!

Jaimee!
Én is most láttam meg éppen a keresztelős vonalzót! sikerült valahol elintézni? de jó! és közben annyira bosszantó, hyog egyik helyen lehet, a másikon meg nem? nincs itt sem egységes álláspont!

Lehet, hogy mostanában sokan mennek nyaralni, és ennek tudható be? fülest kapnak? tegnap volt nálunk is éppen a riasztó felülvizsgálat. félreütés után egy percen belül jött a telefon, hyog na akkor mi is van? megnyugtató, valamelyest.

Tavaly egy szinkronizált hegyi olasz megkérdezte lomtalanításkor, hogy az ott riasztó? mondjuk na ja, szóval kár próbálkozni, mivel a rendőrség 2 percre van, max 3 mire ideérnek.

Szilbee!
húú jól elbántak veled is! ez iskolában volt?

alapvetően én is könnyen teremtek kapcsolatokat, szeretem az embereket, de ahoyg öregszem, egyre inkább kétkedve fogadok dolgokat.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kutyafül! Nem azt mondom hogy ne bízz senkiben :!: Sokkal inkább, ha ilyen kényes téma merül fel, akkor gondolj bele, hogy nem minden az aminek látszik. Én is bízok mai napig az emberekben, mert egy ember nem ér annyit, hogy kismillió másikat is úgy ítéljek meg mint őt, de nagyon vigyázok arra, kinek mit mondok... (hülyén hangzik ez egy fórumon de úgyis értitek mire gondolok...) nehezen is teremtek kapcsolatokat, de így csak olyanok vesznek körül, akik nem hamisak... De a munkára visszatérve, most már nem lennék szívbajos kiállni az igazamért. Akkor (anno) még nagyon fiatalka voltam... de most már a fiaim miatt (is) megtenném, gondolkodás nélkül azt ami kell (ilyen esetben), mert azért vmiből élni is kell.
szilbee

Olga! Egyenlőre úgy néz ki, hogy 4 körül találkozunk tesómmal a Jósikán ma. Ti merre szoktatok lenni?? mikor lent vagytok.
szilbee

Háló!

Szilbee!
Nekem is épp tegnap jutott az eszembe, hogy ugye jóóóóó anyatigris vagyok!!!! Illetve Nimitől kérdeztem.....de hatalmasat ölelt rajtam, percekig!!!!! SZóval ez igent jelent! :D Mármint ezekre a dolgokra értem....érted.... :wink: ?

fanna3

Ja apróhirdetésem:

Puskáson eladó 54nm-es, 2 külön szobás, 3. emeleti lakás.....stb...stb....

Hátha vkinek a vkijét épp érdekli, gondolom nem haragudtok rám meg..../bár feltünt hg ez nem az irányár.... :lol: de azér sose lehet tudni.../
köszke :wink:

fanna3

Sziasztok!

Fanna, azt szeretném megkérdezni, hogy melyik dokihoz viszitek Nimit fütyiügyileg? Mert a férjem kitalálta, hogy a Csongi fütyije talán nincs teljesen rendben. És jó lenne még a suli előtt lerendezni... köszi a választ előre is!

BBJ, még ma kezdtem hozzá a könyvhöz, de nagyon nem fogok vele haladni. Nekikezdtünk a kis szobának, tiszta rémálom. Először is, hogy annyi játék volt, hogy már a hajam téptem. Másodjára, hogy nem lett elég a színezőfesték, festékboltba kellett rohanni. Majd olyan jól elkevertük, hogy nem olyan lett, mint amit szerettem volna. Sokkal sötétebb, de most már ezt kell szeretni és kész... félig lettünk kész a festéssel, pedig úgy terveztük ma meg lesz...

Na, jó nem panaszkodom tovább. Szép estét!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok! Na ma nem leszek olyan terjengős,mint tegnap. :oops: Ez a szűrés jó,hogy van.Meg is csináltatom ,ha babás leszek.Dehogy válnék meg a kutyumtól!!!!!Abba szerintem mindketten belepusztulnánk!Tudom ez hülyén hangzik,de a nyaralár egy hete is megviselt külön minket. Képzeljétek,még Szegedre is szinte mindig vittem magammal,míg albis voltam.A koliba nem lehetett persze. Mundjuk én azért nem puszilgatom,hiába nagyon tiszta. Az ágyba szigorúan tilos,a konyhába és a fürdőbe erősen nem ajánlott mancsot betenni. :D És ez utóbbi kettőt gyakram betartja.Az elsőt meg kivétel nélkül mindig.Ha lent sétálunk is,addig még az előszobába sem jön be,amíg mancsot nem töröltünk. És nem is jönne,leül kint és vár. Hát annyit kell majd változtatni,hogy edig én szedtem utána a gumit,ha jön a baba,akkor a férjem fogja. :lol:
kutyafüle

Na futok,mert még millió dolgom van estére,és holnap is kertészkedek nagyanyónál!!!!Oh,mily szép kilátások.......
Jó éjszakát!!!
kutyafüle

Sziasztok!

Úgy látom zajlik az élet a topikban,pár napig nem volt netünk és kicsit le vagyok maradva,ezért most szeretnék nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánni a gyönyörű Zsófi babának és a Juditoknakpedig boldog névnapot!

Kutyafüle:Szerintem sem gáz a kutya nekünk is van gyerkőc mellett,aki rajong érte,bár ő kinti kutyus,de volt egy spánielem,aki ugyan már anyuméknál lakott,de terhesen is nap mint nap találkoztam Lipivel és nem lett semmi bajunk.

Lassan megyek aludni,kertiparty volt nálunk,azt hiszem reggelre marad a romeltakarítás.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pné rami81

Szió !

Évi!
A gyerekorvos adott beutalót a kórházba, Dr. Kürti László. Én is azt hittem hg ráérek menni....és még kész leszünk bölcsi előtt.....de a doki már múlt hónapban szeptember végére adott volna csak időpontot, nagyon sokan vannak......Előtte kell vérvétel, és gyerekorvosi "engedély"......És én nagyon nagyon félek mert altatásban lesz...... :evil: És onnan fogok leugrani az emeletről ha valami nem fog stimmelni!!!!!!! Úgy féltem....végül is az altatás is egy mesterséges valami, és hát nem tesz túl jót a szívnek, meg még olyan pici!!!!!!!! :( :( :( De gondolom a letapadás mértékétől függ hogy milyen beavatkozást csinálnak.....azért első körben a gyerekorvosnak csak muti meg....hátha nem is kell hozzányúlni.....
Amúgy az orvos lelkiismeretesnek tűnt.....de hát ugye az enesztest nem tudom ki.........

fanna3

Sziasztok!

Mindenki a strandon hűsöl?

Képzeljétek a férjem ma reggel mondta hogy a házassági évfordulónkra kitalálta hogy mit vegyen ajánékba,na mondom az majd csak 18.-án lesz mért kell most elmondani :?: aztán mondta hogy hétfőn reggel hozzák a mosogatógépet és muszáj itthon lennem.jaj én ennek úgy örülök persze megyünk vacsizni is meg minden romantika de úgy voltam vele hogy sose lesz ilyen ketyerém mert ez a lakásfelújítás minden pénzt elvisz de hát ilyen rendes a férjem :)

jaj kicsit hosszúra sikerált :oops:

Csongianya!

Most már biztos kész vagytok kérünk képet!!!!!

Na Védike kelt majd még jövök

KépKép
viragb88

Halllli,

bekukk, megjöttünk, naggyon jó volt, túléltük az MO-st(mögöttünk 2 autóval karambol...), és télleg fáradtabb vagyok, mint mielőtt elindultunk... de nagy élmény volt!

Zsófinak boldog szülinapot, milyen volt a kertiparti???

juditok, boldog névnapot!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, üdv!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Parti csak holnap lesz :wink:
Úgy hogy holnap majd bővebb lére eresztem a mondandómat.

Kép

Kép
ditke2007

Halihó!

Szép hétvégét mindenkinek!

Csak egy gyors bekukkkkk....

Lányok, fotóst tud valaki ajánlani? A keresztelőre kellene. Apa nem tud szétszakadni....És honnan rendelhetünk kaját? Hidegtálra gondoltunk. Kata ajánlotta a Csüllögöt. Egyéb tipp?

Balwin: Igeeeeen.... :P :P a blogban írtam a keresztelőről részleteket. A lényeg, hogy Abonyban lesz, 17-én elvileg, de még a jövő héten átugrunk beszélni a lelkész úrral. :D Örül a fejem.

És a mai nap fénypontja:

Kép

Jövök majd, csak hulla vagyok, agyhalott és élőhalott....meg ilyenek. Fogzunk, asszem. Éjszaka biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.02 20:54-kor.
jaimee1

Ditke: Jó az új vonalzód! Anyám, ott van a felső végén egy kettes! :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Dorka!
Üdv itthon....azért majd mesélj!

Amúgy meg nagyon béna vagyok...de hová tünt felülről a privát üzenet? Hol kell keresni?

fanna3

Sziasztok!

Húha, napok óta mindíg csak egy kicsit tudtam visszaolvasni...
Ami megmaradt:
bbj Judit! Egy barátnőm tudta még a cégnél, hogy babánk lesz...

Betty! Nyelvvizsgával hogy állsz? Itt csinálopd Szolnokon? Melyik nyelviskolában? Csajok ti tudtok ajánlani nyelviskolát?

Kitten! :D Igen, szeretnék óvónéni lenni... Egyébként nem kérdeztél hülyeséget, mert nagyon sokan csak "egy diplomáért" csinálják. De az irodai munka is vonz... Ugyhogy Kutyafüle Nikink, ha jön babó, akkor pályáznék a helyedre! :mrgreen:

Jaimee! Nem írtam? :oops: Teszveszen találtam egy Veneziát, egy éve használt, megkímélt, ráadásul Debrecenben. Ugyhogy az eladó férje el is hozta tesómékhoz. Mi is pont otthon voltunk... Nagyon szép, megkíméltebb, mint a miénk. A mi veneziánk kék-bézs színű, a tesóméké fekete-tojáshéj. Ja, meg kapott hozzá egy samsonite pelenkázótáskát, így került 35 ezerbe. Ugyhogy felesbe kifizettük.

Ditke! Szerdán megírta a Néplap, hogy milyen felzúdulász keltett a Remondis által ki nem hírdetett parkolási hercehurca... Abban volt benne, hogy van most 5 hónapos bérlet. Ugyhogy csütörtökön babóval elsétáltunk, voltak vagy 15-en előttünk, de háromnegyed óra alatt végeztünk. 1480 volt így az 5 hónapos bérlet. Ja, és mondták, hogy 10.-ig türelmi idő van... Hát az a legkevesebb...
Hugom okt. 5-re, 15-re és 25-re van kíírva. De az Uh-k alapján okt. 15 a befutó. Ugyhogy majd átvariálom a vonalzóját is...

Hmmm hirtelen annyi. Jó lenne ha valamelyst jó idő lenne ma, vagy legalább nem esne az eső... sógorom halászlevet akar főzni bográcsban. :D Megjegyzem én csütörtökön főztem itthon. :roll:
Tegnap Jásszentandráson voltunk fürdőben. Minden évben elmegyünk egyszer, mert Petinek élnek arafelé uncsitesói. És ilyenkor visszük anyóst, jönnek Szilviék és Szekers-Virág családi találkozó van a strandon. :lol: Babó nagyon ügyes volt! A gyerekmedence vize állva is a mellkasa felső részéig ért. De abszolút nem fért. Mászott fel a teknősre csúszizni! :D Fényképezőt természetesen nem vittünk...

Na eldugultam.

Olga

Kép
juhaszolga

Anna! A vonalzók alatt ott maradt a pü. Egyébként nekem sem jelenik meg... :shock: Hogy te a tiedet hogy olvasod el... pasz.
Tényleg kisebbre cserélitek a lakást? Vagy nem közügy? 8)
Köszönöm a pontokat, megkaptam te drága!

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?