Sziasztok!!!
Bocsi, bocsi, bocsi...
Sajna annyi minden történt vgelünk, hogy nagyon ritkán jutottam géphez és csak egy topikba írtam ami miatt lelkifurdalásom is van.
Próbálom röviden leírni, a Levi hagyja.
Leventének 2 hetes kora körül elkezdett váladékozni és büdös is volt a köldökcsonkja ezért elvittem dokihoz aki azt mondta, hogy minden rendben hamarosan le fog esni.Ez volt kedden és hétvégén más okból kifolyólag elvittem ügyeletre ahol beutaltak a kórházba hétfőre kontroll vizsgálatra mert túl pirosnak találták a bőrét. Hétfőn volt vérvétel és a köldökét is megmutattam ahol vettek róla leoltást. A vérvétel eredménye az volt, hogy magas a hemoglobin szintje, nem vészesen, de magas. Másnapra befektettek a kórházba infúzióra és a köldökcsonkját pedig elkötötte a sebész. Kedd este le is esett a csonk, de piros maradt a köldöke. Kiderült, hogy baktérium volt benne egy igen ritka így maradtunk mé 5 napig a kórházba, mert antibiotikumot kapott vénásan. Szerencsére nem fertőződött befelé, mert komolyabb baj is lehetett volna belőle.
Szopizni nagyon nehezen szopizott, de senki nem tudta megmondani, hogy miért. Ha belövelt a tej már eli is engedte, mert elkezdett fuldokolni a tejtől és nem akart tovább szopizni. Minden nap azért küzdöttünk, hogy a kiszáradás miatt meglegyen a minimum folyadékbevitel. Volt, hogy egész nap csak 300 ml-t evett ami iszonyú kevés és sajna aluszékony is volt. Ha ébresztettem nem igazán akart enni és ha magától ébredt akkor is keveset evett. Nagyon kész voltam.
Aztán a egész jól kezdett alakulni a szopimennyiség, de még indig nagyon nyüglődősen szopizott. (szopi közben kapálózott és iszonyú sok levegőt nyelt) Aztán 2 hete a védőnő kijött és jól megnyomorgatta a melleimet (azért, hogy megnézze mennyire jön belőle a tej) és valamit nagyon rosszul csinált mert utánna elkezdett fájni amellem és éjfélre be is gyulladt és be is lázasodtam. Attól kezdve Levi nem szopizik. Próbáltam azóta többszö is de nem kell neki és ha megpróbálom ciciztetni akkor utánna cumisüvegből sem fogadja el. Még mindig a mennyiségekért küzdünk minden nap így nem erőltetem a dolgot örülök, hogy cumisüvegből úgy ahogy eszik. A mellem ráadásúl a mellszívótól totál kisebesedett, sokkal rondább mint amikor Levi szívta ki.
Most garmastán krémmel kenem, de még mindig nagyon fáj.
Néha elaludni is nehezen alszik el Levente és akkor elég sokat sír. A hasfájást nem akarom elkiabálni, de úgy veszem észre, hogy nem igazán fáj a hasa. Kakija 2-3 naponta van. Az antibiotikumtól elég folyós lett, de most szedtük be a protexint (ez jobb mint a normaflór, több bacira hat) és egész szép kakija volt kedden. Teljesen megfelelő sűrűségű.
Olivér Nagyon szereti a kistesó, csak azt nem viseli jól, hogy kevés időm van rá. Levente nagyon sok időmet leköti, főleg az evések hosszúsága miatt.
Olivér sokat puszilgatja simogatja Levi, de néha durva is vele, főleg, ha én látom. Így akarja felhívni magára a figyelmet.
Néha amikor Levi a kezemben van odajön, hogy őt is vegyem fel. Felmászik az ölembe és azt mondja két gyereked van.(mintha akkor nem lenne, ha ö nincs az ölemben )
Bárhova megyünk mindenkinek büszkén mutogatja, hogy van kistesója és ő a báttyus.
Na röviden ennyi rólunk így is hosszúra sikerültem és próbálok többször jönni.
Bár most költözünk át az új lakásba és ott egy ideig nem lesz net. Majd átjárok ide amig ki nem adjuk.
Pár képet is teszek fel.
Nagyon szépek a babucik!!!
Patricia kitartást a túrához!
Nekem sajnos fejnem kell ezért nem tudok "sokat" aludni. Evés után azt várom, hogy elaludjon, mert időnként be kell neki adki a cumit, aztám meg fejni és csak utánna fekhetek vissza aludni.
A hajnali evés után nehezen alszik vissza így mire elalszik kimegy az álom a szememből csak fáradság marad és kezdődik a nap.
Jővő héttől 3 hét szünet lesz a bölcsiben. Na kíváncsi leszek hogy fogjuk bírni.
Na nem untatlak tovább benneteket. Bepótoltam az egy hónap kimaradást pár pec alatt.