Hello mindenkinek!
Először is mindenkinek gratulálni szeretnék, bár kicsit megkésve..
Tand-nak szülinapra, Judy-nak névnapra, Natinak pedig Bence babához!
Tényleg nagyon nehéz ezt a meleget elviselni, pedig én (még) nem is vagyok kismama..
Tegnap a párommal hajókirándultunk Siófok és Balatonfüred között, mit ne mondjak/írjak, pecsenyeszínűre hasonlít a vállam meg a fejszerkezetem.
Kicsit mazsolázgatok a hozzászólások közt, aztán sajnos mennem kell takarítani....
Tündi: én Beh Máriához jártam az SZTK-ban. Nagyon rendes orvosnő, a gyermekkel érkezőket mindig előre veszik a behívásnál. Műtött is engem, mikor az orromban volt valami szemölcs-szerű izé, maximálisan meg voltam vele elégedve. A magánrendelésén is sokan vannak, de érdemes akár oda is elmenni, ha nem akarsz az SZTK-ba. Jah, SZTK-s sztori: bejelentkeztem urológiára, 2 hétre előre, hogy biztosra menjek. Az időpontom napján reggel sorba álltam a kartonozóban, gondoltam, lejelentkezek, hogy megérkeztem. Erre leszúr a csaj, hogy mi a fenének álldogálok én itt sorba, ha van fix időpontom, menjek csak fel a szakrendelésre, benne vagyok úgyis a gépben. Látod, egyik se jó: ha "túlbiztosítod" magad, az a bajuk, ha utólag reklamálunk, az a bajuk. Fúj....
Anna: Rákosi doktort írtad pár oldallal ezelőtt. Én is nála "szültem", vagyis hát vetélésnek lehet inkább nevezni sajnos...
De az a lényeg, hogy nekem is nagyon szimpatikus volt ez az orvos. Csak van egy olyan gyanúm, hogy nemigazán szokott lenni lent az ambulancián, inkább csak a szülőszobán+éjszakai ügyeleten.
Nem tudom, lehet-e őt fogadni szüléshez. Mindenesetre velem nagyon rendes volt anno márciusban.
Vicuska: 4 tüsző kevésnek számít? Bocs, de hüle vagyok ám ehhez....
És ha 4-ből akár 1 is sikerül, az már nyert ügy, nem? Ééérted, én abból indultam ki, hogy 1 db tüsző=1 db kisbaba.....de lehet hatalmasat tévedek.....
Judy, Chrissy: nagyon édesek a fiúk-lányok a fotókon
Üdv mindnkinek, kellemes hétvégét!