Új privát üzeneted érkezett!

Roni!

Esküszöm épp írni akartam,hogy merre vagy,de megkrültél és ennek igazán örülök. Sajnálom a vizesedést,nekem csak a lábfejem durrant be,de az rendesn ma reggelre. :shock: :shock: :shock:
Ezt a pár hetet már csak kibírjuk fél lábon is... :wink:

Ági!

Nagyon tetszenek a pocakképek. A hátulról fotózott biztosan most készült??? :D ,hát tényleg nem látszik semmi,na de elölről :shock: meg oldalról nagyon-nagy már.Tök jó! :D

Bagzerka!
Hajrá költözködés!!!Örülö,hogy Marci ilyen talpraesett volt :D

Röné!

Örülök a jobb kedvednek!

Humanka!

örülök,hogy jobban vagy!Nemhiába gondolunk ennyien rád :wink:

Sziszi!
Szerintem se aggódj,biztosan minden rendben lesz csak az apucijára ütött a bébi :)

Kistigrincs!

Garatula sz utsó munkanaphoz! :D

Csibe!
Jó,hogy te is jöttél,már hiányoltalak,de megértem ha estére már fáradt vagy.

Kép
Kép
a.m.

Sziszi!
Nem semmi, tényleg mi folyik nálatok az eü-ben. Akkor mi még össze tehetjük a két kezünket.

a.m.!
Bizony ám, tegnap este készült mind. A párom mondta, hogy azt mindenképp tegyem fel.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Monee!

Igen elegendő a mandulaolaj. Az egyik kismami mondta,hogy az orbáncfű most hiány,de ő orváncvirág olajat vett és állítólag az is jó.
De úgy tudom,hogy tényleg jó a mandulaolaj is a gátmasszázsra. nekem is az van.
Azt hiszem a homeos bogyók megegyeznek az enyémekkel amiket kigyüjtögettem én is,hogy majd megveszem. Majd utána nézek még.
Köszi az infókat.

Kép
Kép
a.m.

Ági!
:D :lol: Tudtam én,de szinte hihetetlen,hogy hátulról nem látszik semmi.Nagyon szerencsés vagy! :wink:

Sziszi77!
Amiket írtál az nagyon hasonlít azokra az állapotokra maik Mo.-on voltak amikor mi születtünk. Akkor sem lehetett bugyit felvenni stb.
Remélhetőleg hamarosan ott is változik majd a szemlélet.

Szentesen a szülés-vajúdáshoz kaunk külön hálóinget vagy inkább csak egy ing szerű valami ami hátul nyitott. De legalább nem az otthonit kell összerondítani.. :oops:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok! :)

Ági: irigy, irigy :) Előről hasonló a látvány a picur herkules miatt de sajná hátilról már nem :)

Sz.sziszi: Nyugi, tuti apu ott a ludas, a kiscsajszi pedig teljesen egészséges lesz :)

Bagzerka: Grat a párod talpraesettségéhez, taníthatná :)

Sziszi77: Jesszus tiszta középkor, se down, nyitottgerinc szűrés, most meg ez is. Igazából nagyon nem értem ez a kórháznak még ráadásul plusz kiadás.
Szülés után menekülnék haza mint akit puskából lőnek ki.

Én is gondolkodom a homeón, tegnap a patikában be is szereztem egy nagyon jó kis könyvet nem is volt drága kb 300ft.
Külön fejezet foglalkozik a babavárással és a szüléssel.
Hogy miket fogok beszerezni az függ attól mit mond a doki a bébibogyó méreteire. Remélem megnyugtat.

A könyvecske szinte azokat írja mint Monee csak kisebb higításban.
Gátmetszéses seb gyógyulására írja még a Staphysagria 30CH 2x5 golyó-t és az Apis 30CH 3-4x5 golyót.
Amit még ki szeretnék próbálni az a vizesedésre a Natrium Sulfuricum 9CH-t /ez való telt hízásra hajlamos kismamiknál láb boka vizesedésre/
Vékony alkatu kismamiknak a Natrium Chloratum 9CH-t javasolják.

De én továbbra is úgy tudom hogy az illóolaj + homeopátiás szer kioltják egymás hatását. A mentholos rágót, fogkrémet se szabad használni. Lehet kapni homeopátiás fogkrémet Homeodent a neve még egészségkártyával is lehet érte fizetni.

Kép

Kép
starlark

Szisztok!

Visszajöttem a hétvégére a balcsiról.
Csak egy gyors bekukk, mert megyek intimtornára, meg egy barátnőm szülinapjára.
Nálunk minden ok, keményedések alig ( csökkentettem a gyógyszer mennyiséget is ennek örömére ).
A vasárnapi gyors uh.-n minden okés volt! Majd visszaolvasok, meg teszek fel fotókat is! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Ti aztán termeltetek rendesen tegnap! Bocsi, szita az agyam, és türelmem sincs visszaolvasni mindent.

Humanka: köszi, hogy elvállaltad a babás-táblázatot. Szerintem ezek az adatok elegendőek lesznek. És örülök, hogy jobban vagy.

Sziszi: szerintem ne aggódj a haskörfogat miatt. Az én kislányomnak mindig is kisebb volt a haskörfogata 2 héttel, akárhányszor nézték. De az orvosom nem paráztatott, azt mondta, hogy ez a méret az átlaghoz képest kisebb. De mivel felnőtt emberekben is van méretbeli különbség, ezért ne aggódjak. Na és apuci nálunk is naggyon vékony alkat. De azért szemétség amit leírtak, és, hogy ijesztegetnek.

A.m: igen szerintem is már jövő héten kellene mennem NST-re, de az orvosom erősködött, hogy ne menjek, csak a 37. héten. (illetve betöltött 37. hét után) Még átgondolom, meglátom hogy érzem magam. Lehet, hogy ellátogatok jövő hét vége felé. Mert szerintem a doki már nem fog rá emlékezni, hogy mikorra rendelt be. Ez a vizsgálat úgysem magánrendelésben megy, úgyhogy nem tökmindegy neki?

Húú, én tegnap nagyon rosszul voltam. Szerintem valami front volt. Főleg, hogy látom mennyi hozzászólást írtatok. Tehát valami volt!!!
Megint diabéteszre kellett mennem. (utoljára) Ott dekkoltam egész délelőtt. Illetve szerencsém, hogy anyukám ott lakik a közelben, és pár órára felmentem hozzá lefeküdni.
A programom: 8-kor vérvétel, utána súly és vérnyomi mérés. És utána csak 11-től van orvos. Tehát kb. 9-11-ig semmittevés. 11-re visszamentem, kb. 2000-en voltak előttem. Szerintem én voltam a legnagyobb hassal. Kiskönyvem ugye reggel ottfogták, tehát még elmenekülni sem tudtam volna. Vártam-vártam-vártam. Aztán marhára rosszul lettem. Szakadt rólam a víz, remegett kezem-lábam, és marhára szédültem (ülve). Kb. 20 percig küzdöttem ezzel, aztán kijött az asszisztens, és nem voltam rest szólni neki, hogy hívjanak már be, mert marha rosszul vagyok. Nem nagyon hatotta meg, kb. 10 perc után behívtak. A rosszullétemmel nem foglalkoztak, talán azt hitték tolakodni akarok. Csak közölték, hogy magas lett a cukrom, és diétázzak tovább, és szülés után kontroll.

Nemsokára folytatom bocsi! És képet is rakok fel!
Vendég

Sziasztok!
Röné
pedig akartam is kérdezni a kicsi fiú nevét... :D

Ági
A szülés előtt rendesen domborodott a hasimon a hálóing(felpróbáláskor mikor vettem) majd szülni kórháziban szültem és utána pedig teljesen jó volt rám. :wink:

Szeder
igen,ez így szokott lenni a megaaktív babák NST alatt lapítanak... :lol:

Sziszi
az a lényeg,hogy hétről-hétre mutat-e fejlődést,nem nő-e a lemaradás....szegény barátnőm izgult sokat mert 2 héttel kisebbnek mutatkozott a baba az uh-kon majd makkegészséges 3400gr-os kislánya született... :wink:
Szóval 2 kisbáty mellé kislányotok lesz! Nagyon szuper! :D
A hálóinges helyzeten már meg se lepődünk.... :(

Honey
A beutalós ingyen intimtorna szülés utánra is érvényes?
Megkérdeznéd nekem?
Szuper,hogy Flórával minden rendben!!!

Bejci
örülök,hogy jól vagy. Mikor magasan áll a méhed fundusa akkor gyakran előfordulhatnak mellkasi panaszok...lásd nálam a gyakori mellkasi szorító fájdalom :( . Ha lejjebb száll a baba feje akkor jobb lesz..

Ági
szép nagy a pocid,hátulról tényleg nem látszik,hogy babát vársz :lol:

Én tiszta taknyi vagyok,fáj a torkom...mikor máskor legyen megfázva az emberlánya ha nem 30 fokban.... :roll:
Ma kisikáltam a babakocsit és babahordozót....friss lett és illatos...olyan jó!! :lol:
holka

Aztán csak mondom nekik, hogy rosszul vagyok vazze! Erre mondja az asszisztens, hogy mossam meg az arcomat. És van kint a kórház mellett egy bolt, vegyek inni.
De hogy odáig hogyan jutok el, vagy van-e kísérőm az nem számít. Viszlát, és már ki is raktak! Szóval ha kéne se mennék többet oda, köszönöm ebből elég volt. És ezt a diétát is kezdem már unni. Csoda, hogy rosszul vagyok-szédelgek, ha egyszer alig eszek? Miből legyen energiám? Most már több hete (kb. 6) nem híztam egy dekát sem, a baba meg ugye növöget erőteljesen. Szóval kikészült a szervezetem szerintem.

Fészekrakás: képzeljétek, nálam már nagyjából minden készen áll. 1-2 kivétellel.
- a kiságy megvan, csak még apukám renoválja
- a hordozóba kell szivacsot venni
- a kiságyba szeretnék új matracot venni, mert van benne, de használt
- kellene pár pamut pelenkát venni (mert csak 4db van)
- a sógornőmnél vannak a függöny anyagok, azt kell megvarrni
- és a páromnál van a babakocsi, azt kell elhozni

Ennyi! Ruhák, pelenka, pipereszerek, kórházas cucc, minden-minden elkészítve, elpakolva.
Festés-takarítás kész.

Holnap újra jövök!
Vendég

Ja, a kép. El is felejtettem. Mondom, hogy szita az agyam!
Kép
Vendég

Képzeljétek! Nórikám ma este belepisilt és belekakilt a WC-be! :lol:

gwini

Holka!
Akkor kezet foghatunk. Mármint betegség ügyben. Jobbulást.

Eszike!
Csini vagy, és még ügyes is. Jól haladtok. Már tényleg nincs sok intézni való. Tényleg durva, hogy így bántak veled a kh-ban. Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.

Én holnap du. megyek Balcsira vasárnapig (szerintem csak napozok, de a pocakomat letakarom), holnap már nem hiszem, hogy tudok jönni, de próbálok, ha hétfőig nem találkozunk, akkor mindenkinek jó hétvégét. (Megint jönni fog hétfőn a hideg front, vigyázzatok magatokra.)

Pussz mindenkinek

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt! :)

Holka!
Adél tegnapi adatai:
A fejét nem tudta már megfelelően megmérni, mert annyira a csontnál van már, hogy nem lehetett teljesen a körfogatát látni.. de azért megpróbálta.. (gyanítom, hogy nem pontos, sőt biztosan nem az, viszont a többi adat az tuti)
BPD : 91,3 mm (ez az, amit nem lehetett tökéletesen megmérni)
HC: 301,8 mm
AC: 295,7 mm (ez egy picit kissebb a hetek alapján)
FL: 68,6 mm (a combcsontja mindig nagyobb 1 héttel, itt is nagyobb)
TAD: 88,9 mm (has szélessége)
becsült súly: 2409 gr (Hajdú doktornő szerint húsosabb jóval.. de a csontjai alapján ekkorának mutatja a gép -bár szerintem a lényeg, hogy fejlődnik a drágaság :) - .
Azért már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz majd a nagy napon :) milyen hosszú, és mekkora súlyú lesz Adél. (a fiaim sem voltak óriásbébik.. szerintem Adél sem lesz.)

szeder74

Jo reggelt!
Holka csak egy helyesbites, ket sziszi van, sz. sziszi akinek kisebb a haskorfogata. en meg sziszi7 nekem jon a kislany az ikrek utan.
Gyogyulast

szisziKép
sziszi7

babas tabla

Hello lanyok!

Itt a babas tabla, nezzetek meg, hogy igy jo lesz-e, ha esetleg vmit valtoztassak, vegyek ki, tegyek be, akkor irjatok meg. Majd en is fogom szinezgetni rozsaszinure meg kekre :lol: Es mar alig varom, hogy toltogethessem :wink:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Eszike!

Nem diétázok, de 6 hete én sem híztam egy dekát sem. Kicsit aggódok is miatta, megmondom őszintén! A haskörfogatom sem nőtt 3 hete... :?

A diétával kapcsolatban szeretnék valamit mondani, csak nemtom hogy mondjam úgy, hogy ne legyen félreérthető.
Az anyatopikunkban Anyooval van jó pár lány, aki terhességi diabosnak lett kikiáltva az első babánál. Meg aztán maga a PCOS betegség is szorosan kapcsolatban van a cukor gondokkal, úgyhogy ők eléggé képben vannak. Szóval én azt vettem ki a szavaikból, hogy a drasztikus diéta nem feltétlenül jó a terhesség alatt, illetve hogy nem mindenkire lehet a mittomén 120 CH-s sablont ráhúzni, mert bizony van olyan ember majd éhenhal ilyen kevés CH mellett. Amit a legtöbben csináltak az az, hogy a jó kis cukkermérőjükkel kikísérletezték, hogy mi a jó nekik, mi nem emeli meg a cukrot (nemcsak a CH mennyiség, hanem a Glikémiás Index is fontos, de ezt biztos tudod!) és ettek amit jól esett. Te is írtad asszem, hogy a reggeli tejtermékek megemelik a cukrod... de mivel ezt tudod, tudsz helyette biztos valami mást keresni amit szívesen megennél és nem emel ilyen hirtelen.
Látod, a megfelelő intézmények nagyjából tesznek rá, hogy mi van Veled és a gyerekeddel... Tőlük akár éhen is halhatsz, hipozhatsz napestig -> ez tuti nem jó a babádnak!, menjél vissza ha megszültél. Magyarul így jártál, old meg... Ha van lelki erőd hozzá, akkor old úgy meg, hogy Neked is és Noéminek is jó legyen.

Szeder!

De jó, hogy leírtad ezeket! Szép nagy már Adélka! :D
Alig várom a 36 hetes UHt! Még ha nem is tudják pontosan megmondani hogy mekkora, de annyira szeretném tudni a Manókám súlyát!

Gwini!

Gratula Nórinak! :D

Éjjel alig tudtam elaludni. Nem tudom mi volt, de már tökre szenvedtem... álmos voltam, de közben tökre fájt a lábam, rakosgattam ide-oda, aztán a baba kezdett el kommandózni, ha kitakaróztam fáztam, ha be, melegem volt. Fú, rossz volt nagyon. Valamikor fél 3 körül nyomott csak el az álom. :x
El kéne mennem a vásárcsarnokba, lenne is hozzá kedvem, de ahogy a szemem a kinti hőmérőre tévedt ismét nagyot csappant a lelkesedés. :? Szeretnék a babusnak elrakni, lefagyasztani zöldségeket, gyümölcsöket a majdani hozzátápláláshoz, de annyi mindent szeretnék venni és olyan meleg van kint, hogy kész katasztrófának érzem a helyzetet.
Már arra is gondoltam, hogy berakom a csomagtartóba a babakocsit és nekiindulok, megveszek mindent, a babakocsi meg cipekedik helyettem. De valahogy annyira viccesen néz ki, hogy nagy pocakkal tolom a kocsit, amiben nem gyerek, hanem zöldségek-gyümölcsök ücsörögnek. :lol: Lehet, hogy nem lesz más választás. :D :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Humanka!

Köszönjük a táblát, szerintem minden benne van, ami fontos.

Monee!
Sajnálom, hogy rossz éjszakád volt. Én a köhögés és orrfolyás miatt aludtam keveset. Viszont ma reggel voltam védőnőnél, aki még mindig szabin van meglepetésemre, és kiderült, hogy aki most helyettesíti, ő veszi át a régi helyét, mert az eredeti előnyugdíjba megy (pedig még nem is öreg, 50 – 55 körül lehet). De ennek örülök igazából, mert tök kedves, aranyos, segítőkész védőnénink lesz.
Elképzeltelek, hogy nagy pocakkal tolod a babakocsit, és valaki belekukkant, és a zöldségeket látja baba helyett. Vicces lenne. :lol:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Humanka, köszönjük a táblát! Szerintem nagyon jó lett, semmi más nem kell bele!
Örülök,hogy jobban vagy!

A.M. amikor Dorka született, akkor pont a magyar pelusok voltak nagyon kakák és a csehnek volt jobb minősége! :shock: Most nem kell tetrát vennem, maradt origi, bontatlan csomag 4 évvel ezelőttről :lol:

Sziszi, egyre jobban borzadok az ottani állapotoktól! :evil: Nekem is kb anyum elbeszélései jutottak eszembe róla, 30 évvel ezelőttről, amikor mi születtünk...

Ági, hálóingem nekem olyanom van, és olyat is veszek még, ami most feszül a pocimon eléggé, de szülés után tuti jó lesz. Engem nem zavar, hogy pocin most feszül, ha véletlenül be kéne feküdni, akkor sem. Én is fölöslegesnek tartuk nagyobbat venn, ezért a pár hétért, ha utána úgysem fogom tudni használni őket.
Pocakképek nagyon jók! Hatalmas a babalak! És tényleg hihetetlen, hogy hátulról semmi sem látszik Rajtad! Nagyon csinos vagy!!!

Bagz, hogy vagy?! :wink: Milyen az új lakásban?! :)

Sz.sziszi, szegény, hogy Téged is ijesztgetnek itt, nagyon nagy valószínűséggel teljesen feleslegesen! Tuti nem lesz semmi baj!!!

Tigrincs, jó kis hétvégétek lesz Nektek is! :wink: azért csak irigykedek, nagyon szeretnék már én is költözni innen, de majd csak jövőre... Azért vigyázz Magadra!!!

Honey, várjuk a fotókat! :wink:

Eszike, ez így első olvasatra nagyon hyponak tűnt nekem! vérvétel után ettél valamit?! Az én endo dokim azt javasolta, hogy mindig legyen a táskában egy kis dobozos narancslé, az nagyon gyorsan felszívódik, hamar jobban leszel tőle! A hypo a babának is sokkal rosszabb mint ha néha picit magasabb a cukrod! :wink:
Amit Monee írt, a lányok "kísérletezgetéseiről" az tényleg így van4 ki kell taptasztalni hogy mi nyomja meg a cukrot nagyon!
Pocid nagyon csini!!!

Gwini, gratula Nórinak, nagyon kis ügyi!!!

Monee, én a piacon nagyjából így vásárolok, ahogy Te most leírtad! :lol: :lol: Csak nekem annyiban szerencsém van, hogy ott sétál a majdnem 4 éves mellettem, az ő esernyő kocsijával megyünk - kifelé esetleg még tolom is benne - és így mindenki azt hiszi hogy miatta van velem a járgány! :twisted:

Rólunk. Délután viszem a csajomat dokihoz, nyakán, jobb vállán, combján és lábszárán piros pöttyök... Tegnap délelőttől még csak halványan látszottak, reggelre elég erősek lettek, picit a közepük is puklis... Mi lehet ez?! :shock:

Egy kép az eddig összegyűjtött babaholmikról. Már csak a szekrényt kellene bepolcozni, hogy be is tudjam pakolni őket!
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok Csajok!

Itt van az elveszett báránykátok!!!!!!!:)))))
Mivel csak hétvégére engedtek haza, és folyamatosan feküdnöm kell, valószínűleg nem fogom tudni végigolvasni, amit június eleje óta "termeltetek", de mindenképpen szerettem volna hírt adni magamról, és leginkább megköszönni nektek a gyönyörű képeslapot és a sok aggódó hozzászólást, ami nagyon-nagyon jól esett ezekben a nehéz hetekben.

A kórházban nem is olyan lassan telt az idő, mint azt először gondoltam. Rengeteg új ismerősre, és még több tapasztalatra tettem szert: az újonnan érkezőknek általában már felállítom a diagnózist, megmondom milyen gyógyszereket fog kapni, meg hogy mennyi ideig kell bent feküdniük (néha már úgy érzem, le is doktorálhatnék szülészetből :-))))))))) Én a történtek ellenére nagyon szerencsésnek érzem magam, mert már eddig is nyertem kb. 9 hetet, és még remélem bírjuk is legalább 3 hétig.

Csak hogy megnyugtassam az aggódókat, az eddig szerzett tapasztalataim alapján most már bármelyikünk innen a fórumról ha szülne, nagyon nagy eséllyel egészséges babát hozhatna világra. Az egyik szobatársnőm 29 hétre szülte meg a kisfiát, aki ugyan nagyon picike még mindig, de teljesen egészséges, rajta kívül pedig még jónéhányan voltak akik 32-35. héten 2-2,5 kilós babákat szültek, akik pedig minden esetben nagyon szívós kis lurkóknak bizonyulnak, és általában hamar ledolgozzák a lemaradásukat. Persze én is azt szeretném ha időben születne meg a pici, és mindannyiótoknak azt kívánom, hogy legalább a 38. hétig odabent növögessenek a babáitok, és valóban szeptemberi babáink legyenek.

A fiú-lány témához is lenne hozzászólásom: képzeljétek, egy csomó mindenkivel beszéltem, akiknek végig lányt mondtak az ultrahangokon, és csak szüléskor lepődtek meg hogy fiú lett. Azóta már én sem vagyok biztos abban, hogy lányom lesz, inkább készülök fiúnévvel is. (egyébként még lánynevem sincs)

Most így az utolsó hetekhez közeledve a benti tapasztalatok alapján egy pár dologra még felhívnám a figyelmeteket. Amennyit csak lehet, pihenjetek, vigyázzatok a sóbevitellel, és a sok láblógatással, gyaloglással. Sok kismama küzd magas vérnyomással, ödémával vagy cukorproblémákkal. Nálunk ezekkel is befektetik őket a kórházba. Mondjuk itt tényleg nagyon lelkiismeretesek az orvosok és a nővérek (jobban szeretik ha kéznél vagyunk, ezért nem nagyon engedtek haza engem sem eddig) A legviccesebb az, hogy jópáran vannak akik korábban hasonló problémával voltak bent mint én (vagyis visszatartáson), most pedig már azért fektetik be őket mert bőven betöltötték a 40. hetet, és úgy kell őket beindítani.
Kíváncsi vagyok, közülünk lesz-e valaki aki túlhordja a babát.

Sok pici babót láttam mostanában, éjszaka pedig lehet hallani ahogy sírnak a kis újszülöttek a gyerekágyon. Annyira aranyosak, én már teljesen elfelejtettem, hogy milyen kis pirinyó kezük-lábuk van. Lányok, nemsokára beindul itt a fórumon is a babadömping!!!!!!!!
Én nagyon drukkolok, hogy szépen sorban érkezzenek a szeptemberi kisbabák!

Mindannyiótoknak további kellemes babavárást és problémamentes, gyors szülést kívánok!!!!!!
És még egyszer köszönöm hogy ennyit gondoltatok rám, ránk!!!
PUSSSZZZZ, Nostawen

Kép
nostawen

Nostawen, de jó látni Téged! Örülök, hogy minden rendben van Veletek!
Nagyon jó olvasni a jókedvű, pozitív soraidat! :) Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok Neked! vigyázz Magatokra!

Előbb elfelejtettem írni...
Tegnap nagyon kemény éjszakánk volt! 3 órakor iszonyatos macskayávogásra, csattanásra ébredtünk. Dorka is felébredt, iszonyúan megijedt.
Kimentem a teraszra, kerítésen kívül egy nagy bakmacska, belül egy kis cica - ő adta ki a borzasztó hangokat. elzavarni sem tudtam, iszonyúan bevadult, féltem, hogy nekem ugrik. Végül páromnak sikerült elhajtani.
Leverte az aztalról a hibiszkuszomat, letört a gyönyörű bimbója :evil: Összesz@rta az asztalt a teraszon vagy 4 helyen, a falat :shock: :x a járólapot... Valószínű a kandúr nekiment ő meg ennyire megijedt.
Én terhesen nem vállalkoztam a macskakaka takarítására, szegény párom suvickolt tegnap reggel, a falat meg várjuk hogy teljesen rászáradjon hogy egy drótkefével le tudjuk sikálni.

Közben kiderült, hogy a kismacska a másodikról esett le a ház túlsó oldalán - csak tudnám hogy került ide?! :shock: - ezért nem mert kimenni a teraszról, ezért vadult meg. Most meg tök lelkifurim van, mert ha tudtuk volna hogy kié a maccs akkor nem zavarjuk el... hanem hívjuk a tulajt hogy jöjjön sz@rt pucolni... :mrgreen:

Kép

Kép
anyoooka

Még egy gyors bekukk nyaralás előtt.

Mindenkinek köszönöm a hálóinges tanácsot! Megoldódott a dolog. Anyósom felajánlotta az egyik hálóingét ami kicsit nagyobb, abba szerintem még nagyobb pocakkal is beleférek ha kell, most du. meg sikerült venni egy olyat, mint amilyet Anyooka írt, hogy most a pocakomon feszül, viszont később is ki tudom használni.

Anyooka!
Nem lehet, hogy olyan vmit kajált a kiscsaj, amire kiütése lett, allergiás vmire?
Szépen összeszedted a holmikat Micimackóval a tetején. Jól látom, már babamérleget is beszereztél?

Nostawen!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben van veletek. Írásodból kitűnik, hogy jól viseled a megpróbáltatásokat és sok okos dolgot megtudtál, amit köszönünk szépen, hogy továbbítod felénk.
Kitartás a későbbiekre is!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Holka, nem semmi ilyen melegben megfázni! Mielőbbi jobbulást kívánok neked!
4 név közül variálunk, de szerintem a páromnak a 4 közül pont az a befutó, ami nálam az utolsó helyen kullog.. majd csak kiegyezünk valahogy..

Ági, neked szintúgy jobbulást kívánoK! Jó nyaralást nektek!!

Gwini, gratula a kis Nórinak! Ez nagy lépés! Csak így tovább.

Nostawen, nagyon jó hallani rólad személyesen is! Mártitól kaptuk a híreket, de jobb tőled hallani, hogy a körülményekhez képest jól vagy! Örülök a pozitív hangvételnek is, ami az írásodból kicsendül!

Hú, te már tényleg benfentesként, profi módon képben vagy mindennel :lol:

A romániai körülmények rendesen ledöbbentettek. Nem gondoltam volna, hogy ott még mindgi ilyen rossz helyzetek vannak..

Roni, nem mondtam a depit, mert ha még beszélek is a hangulatomról, akkor bőgök is mellé. Nem lett volna túl jó ott a szülésfelkészítőn, ha bőgős masina vagyok.. :lol: De most már alakulok, sokkal jobban érzem magam. A múltkori csajra gondolsz, vagy találtál másikat? Én benne vagyok, és jó lenne minél előbb kezdeni. De ezt most már tényleg!!!

Rönééé

Kép
röné

Hello lányok!

Nostawen: De jó, hogy jöttél! rülök, hogy minden O.K Veletek! Már nagyon aggódtunk értetek! Jó, hogy legalább hétvévégre hazaengedtek, jövő héten is várható vagy? :wink:

Holka: Úgy látszik mi mindig egyszerre vagyunk dögrováson! :? Bár én nem megfázással kűzdök... Megint rámjött ez a hányós dolog, de már van egy olyan érzésem, hogy a kiscsaj rugdossa vissza belőlem a füstölt párizsit, mert mindig akkor jön a róka, ha azt eszem... pedig jól esik!

Ági: Jó nyaralást!

Eszike: Sajnálom ezt a torturát! Elég kíméletlennek tűnik, amit Veled csináltak!

Monee: Mi meg pacsizhatunk alvás ügyben. Én hányás után ( :oops: ) rögtön elaludtam, de aztán fél 2-től csak a plafont lestem. Kb 5-kor újból elaludtam, és keményen 6-ig nyomtam! :?
Vendég

Nostawen! DE JÓ!!!!!! Nagyon örülök a többikkel együtt! És végre csak jót olvasni Rólad! nagyon megnyugtatóak a soraid! Továbbra is ezerrel kitartást kívánok!!

Köszönöm a homeos tanácsokat! nagyon hasznos volt!

Holka! Jobbulást!

Gwini! Gratulálok Nóri nagy lépéséhez! :-)

Én ma voltam dokinál! Két hét alatt nem nőtt sokat a bébi, de a doki megnyugtatott, hogy a súlya alapján már nem lenne koraszülött. Csináltak NST-t is, az rendben volt, de ami aggaszt, hogy már infarctusok vannak a lepényen. Már csak 2-3 hét, és végülis már bármikor jöhet. Lányok! nektek még lesz UH? Vagy a 35 héttől már csak NST lesz? Kicsit aggódom, hogy, ha a lepény állapota tovább romlik, nem veszik észre...

Kép
blúmi

Eszike! Szupercsini vagy!!!! remélem nem lesz több ilyen rosszullét! Én a diétás témákhoz "szerencsére" nem konyítok, de lehet, hogy érdemes a többiek tanácsait megfogadni, mert elég ijesztően hangzott ez a rosszullét...

Kép
blúmi

Sziasztok!
Monee
én is tettem el a kertből szép őszibarit lefagyasztva a múlt héten. Febr.környékén mikor aktualissá válik a hozzátáplálás legyen kerti őszibari kéznél :D

Sziszi7
igazad van :oops: :)

Gwini
óriás gratula Nórinak!!! :D :D
Nagyon ügyi! És átérzem mekkora most az öröm!!! :D

Blúmi
persze,hogy lesz még uh! Most fogják csak igazán nézni,ellenőrizni az áramlást,főleg ha a lepényed is okot ad rá.

Bejci
háááát..nem vagyunk valami strammok akkor...kemény egyhétig voltuk egészségesek :roll: :(
Jobbulást neked!! És légyszi akkor ne edd azt a füstölt párizsit :wink:

anyooka
Dorka pöttyeiről mit mondtak?

Eszike
csini vagy!
Hogy elküldtek rosszulléttel...érthetetlen...no comment :evil:

Nostawen
Nagyon ügyes vagy,hogy ilyen jól bírod a kórházat!! Nemsokára meg lesz az eredménye, az egészséges kisbabád! És aztán együtt lehet a kiscsalád újra!!! Kitartás!!! :D

Szeder
Szép méretek. Én kis Emmám se lesz nagy baba.
De Henivel is megbeszéltem anno...gyúrjunk 3 kilóra aztán a többit majd itt kinn meghízza... :D ő 3080-al született. :wink:

Köszönöm a jobbulásokat...infrázok,mert a fejemtotál bedagadva belülről :roll: ,forró tea,méz,torokfertőtlenítés....egyenlőre még vacak... :(
holka

Köszi mindenkinek!

Nostawen miért van kórházban? Mi történt vele? Én lemaradtam. :oops:

gwini

Sziasztok!

Pár napja én sem voltam itt, azóta két oldal megtelt....

Nostawen!
De jó hallani felőled! És hogy minden rendben! Vigyázz magatokra!

Gwini!
Üdv. újra köztünk, gratulálok a kislányhoz!

Sziszi7!
Szörnyű az ottani helyzet, én nem is panaszkodom többé a nálunk lévő dolgokra!

Eszike és Ági78!
Szépek a pocakok!

Holka!
Jobbulást, kúráld magad!
Egyébként nekem is vannak visszereim, nem is kevés, de nem tehetünk róluk.

Mi kedden jöttünk haza a három napos nyaralásunkból. Nagyon jó volt, de azért kicsit elfáradtam. A nagy meleg miatt is. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sokkal jobban izzadok mostanában, sokszor még bent a házunkban is, pedig az jó hűvös.

Kép
Kép
petra1980

Nostrawen!

Olyan jó hallani, hogy nem vagyok nekikeseredve a kórház miatt! Sokaknak tényleg komoly megnyugvást jelent, hogy pillanatokra van a segítség. :)

Gwini!

Remélem mielőtt vissza kell mennni Nostrawennek a kórházba még tud jönni, de a szita agyammal arra emlékszem, hogy nagyon görcsölt, elkezdett kinyílni és ezért kellett az elmúlt heteket a kórházban tölteni.

Blúmi!

Persze, most fognak igazán figyelni minket! Nem is olyan régen megkérdeztem a dokit, hogy így a finisben milyen gyakran akar velem találkozni. "Két hetente-hetente-2 naponta-naponta, attól függ." volt a válasza.
Biztos a Te dokid is rajta lesz, hogy folyamatosan megfigyelje a lepényt, nem fogják a babácskát éhezni hagyni a pocakban. :wink:

Holka!

Mikor apukáméknál előadtam a még hátramaradt teendők közül, hogy tervezek kajcsit elrakni a babának, csak épp a fejemet nem szedték le. :evil: Nem mintha tanácsot vagy segítséget kértem volna, csak közöltem, hogy mi van.
A mamám szerint azt az 1-1 őszibarackot amit megeszik majd a gyerek, meg lehet venni a boltban. Igen, erősen jellemző, hogy finom, lédús, érett őszibarackot, szilvát, stb. lehet kapni télen bármelyik áruházban... :evil:
Na mindegy. :D
Holnap bedobom a babakocsit a verdába és megyek a piacra. :D

A betegeknek jobbulást!

Basszus, ebben az egésznapos semmittevésben az a gáz, hogy estére egy pickét sem vagyok fáradt. Mitől is lennék ugye...?! Lehet hogy "altatóként" meg kéne keresnem a gumikalapácsot. :twisted: :lol:

Nah, próbálok valami relax fílinget teremeteni a zuhanyzdában, hátha attól kicsit elálmosodok. :)
Jó éjt mindenkinek!

Monee

monee85

eszike:csini vagy
humanka: jó a táblicskúú

Kép
winona

megint elveszett a mondandómm :twisted:

Kép
winona

szóval anyuéknál próbálnék aludni de éjjel kettőkor mikor pisilni mentem felfedeztem egy százlábút.....gyakori errefele.....de én úúútálllommmmmmm a pókokat is lepkéket is mindent, pláne a hálóba.......erre lemegyek a nappaliba.......na majd ott alszom...már majdnem szenderedek.....erre valami...ciripelni kezd.....az egyik kép szélén felfedeztem egy szép méretes tücsköt......mondom ez nem igaz.....keresgéltem h. hol tudnék aludni.....de a földre le nem teszem a takarót......ki tudja mi mászik rám...anyuék közé mégsem fekszem... :) tehetetlenségemben pityeregtem, majd mosolyogtam egyet.......kitaláltam h. megvárom a világost és hazahúzok aludni....komolyan.....
szegény anyuékat nem ébresztem fel......de mikor lesz már végre világos????
persze mondanom sem kell azóta minden már elmászott semmi sincs a helyén.....már az állatok......úgyhogy ezt meg mégjobban útálom..........legyen világos!!!!!!

Kép
winona

ági:jó nyaralást
holka:szegényem.....jobbulást neked!
monee:ugyanez.....estére kezdek feléledni az egész napos punnyadásból....ez a meleg......túlzás....és komolyan a fáradság mint olyan..azaz álmosság már nem létezik a szótáramban....egy hónapja kb......tök kipihent vagyok.....és az a legrosszabb h. reggel persze bármeddig aludnék....de este meg nem jön álom a szememre.....úgyhogy mostmár felkeltem magam készakarva....h. éjfél körül azért el tudjak aludni...már várom is h. a baba jól kifárasszon......és beledőljek az ágyba mindig :D
blúmi: tök jó h. már nem lenne koraszülött a béjbid..nemtom nekem lesz e még uh...szerintem igen...majd pénteken megyek dokkhoz.....aztán szabira megy!, aztán ctg hetente a szülésznőmnél.....nem tom a lepényt figyelik-e aztán??
szeder:tök jók a babád adatai
nostawen:tök jó h. jelentkeztél, és h. ilyen jó a kedved,kitartás.nem semmmi a fiú lány story....télleg két névvel kell készülni......vicces.....sose lehet tudni!
röné:neked is jobbulást!
bagz:sikerült beköltözni??minden oké?

Kép
winona

na mosmár befejezem....mert velem lesz tele a lap!
várom a világost!!!!! :twisted:

Kép
winona

úuugy be van dugulva a fejem,mintha abszolút nem kapnék levegőt......fekve a sötétben...szó szerint halálfélemem volt már :(
Ki kellett jöjjek egy világos szobába üldögélni egy kicsit...

Winona
háááát...nem biztos,hogy holnap mi leszünk a legfittebbek.. :lol:
Én is ilyen állatkáktól rettegős voltam világéletemben(mindig úgy gondoltam ha összezárnának egy üres szobába egy fülbemászóval akkor abba tuti belehalnék :roll: ....egészen addig míg nem lett gyerekem :D ...Mostmár nekem kell bátornak lennem és kitennem a homokozójából a bogikat...
Szóval 1-2 év és lazán kiteszed a kis ciripelők szűrét az ablakon majd alszol nyugodtan tovább :lol: :wink:

Monee
annyira kis csöpp mennyiséget esznek majd eleinte a babák...első nap egy kanál...másnap 2kanál pépibarack...szóval nem foglal el sok helyett....akkor miért ne raknánk el nekik egy kis finomságot télire....? :wink:
Csak nyugodtan csináld amit jónak gondolsz :D
holka

holka:bárcsak igazad lenne......nagyon örülnék neki..... :) :)

Kép
winona

Látom ma éjjel két kisbaglyunk is volt!!! sajnálom, hogy nem ment a aszunya! A rovaroktól én is rettegek, teljesen együttérzek veled Winona! Holka! Kitartás! Remélem hamar túlleszel rajta!!

Kép
blúmi

szisztok!

kicsit szétpörögtem magam az elmúlt 2 napban

Holka, szintén zenész... már ami a megfázást illeti. De én már megszoktam, nagyon nem bírom a légkondit!
Megkérdeztem az intimtornát: sajna ez volt az uccsó alkalom, amikor a csajszi ingyen tart órákat. A következő tanfolyam már 7 ezer lesz beutalóval és 15 ezer beutaló nélkül! :?

Nostawen!!! De jóóóó, hogy már egy picit fellélegezhetsz! :D

ági,
naaaagyon csini a pocakod!!! :D

sziszi,
Flórának is mindig a pocakja volt a legkisebb! Múlthét vasárnap voltunk uh-n utoljára. Ott a többi testrészéhez képest a pocakja 1,5 hetes "lemaradásban" volt. Szóval nyugi szerintem!!! :)

Amúgy nálunk minden okés. A genisiben nagyon alaposan végignéztés Flórát meg az áramlást is. 3 különböző helyen is megnézte a csajszi ( koponyában,köldökzsinórban, szívben ) És mindenhol tökéletes volt! :D A lepény is csak I. fokozatú. Szóval minden okés!! Sajna a köldökzsinórt nagyon begyűrte maga elé, ezért a fél arca nem látszott. :?
Majd teszek fel képeket, csak az elmúlt 2 napban annyit rohangáltam, hogy nem volt rá időm.

Sajna a súlyom miatt eléggé el vagyok keseredve. Elértem a 80 kg-t. :( Ezt a súlyt pedig csak a végére céloztam meg. Szóval most tartok 12 Kg-nál. Ami szörnyű, az inkább az üteme. Heti 1 kg jön fel, pedig nem zabálok. Így a végére 20 kg + lesz.... jaj :shock: :(

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok lanyok!
Latom az ejszaka volt valami a levegoben. En sem aludtam majdnem egy szemhunyasnit sem. Nagyon megijedtem olyan gorcseim voltak b...szus, hogy mar gondolkodtam felkoltrom a paromat es szolok neki hogy baj van. Derekam bele a hasmaba de kemenyen. Pedig nem faradtam ki meg semmi... Mondjuk kicsit idegeskedosebb het all mogottem mint ugy altalaban.
Benyeltem vagy ket gorcsoldot is az ejszaka, de meg sem hessintette, olyanokat nyillal most is a derekam hogy csak na. Reggel meg az volt az elso gondolatom hala istennek egyben maradtunk. Ma toltottem be a 33.dik hetet, meg jo lenne bar negy hetet csucsuljon odabenn.
Szerintetek ez mitol volt??? VAn valami amivel hamarabb el lehet mulasztani???
Nagyon megijedtem

szisziKép
sziszi7

Honey! Orulok, hogy minden okes. Adhatnal nekem pluszba par kilot. Mert az orvosom amikor talizok vele mindig azzal szekal hogy nem hizom eleget. 5 kgnal tartok osszesen, pedig naha hulyere zabalom magam. Megsem akar ramjonni semmi:(

szisziKép
sziszi7

sziszi7 :)
enm tudom, mitöl lehetett a görcs, föleg, ha a görcsoldó sem segitett (bár ez kicsit ördögi kör, mert ugye azt mondják, az idegeskedéstöl is görcsölhet az ember, és ha elkezdesz görcslni, mé jobban idegesebb leszel sötörö-sötörö) Ha kicsit jobban keményedek, akkor én meleg vizes fürdöt veszek, ált attól jobb.

Holka, Monee :)
Én is tettem el barackot, a szomszéd utcában vettem, olyan fincsi volt, igy vettem még. Tettem el pépesitve is (kis fehér müanyag poharakban) és csak darabolva, azt könnyebb kis adagban kiolvasztani, ha még nem kell az egész adag.

Egyébként most én is rosszul aludtam, de ez inkább Nándoromnak volt köszönhetö, aki éjfél körül úgy döntött, hogy mostmár eleget aludt és inkább játszani szeretne. Mivel most anyuméknál vagyunk, közös szobában alszunk, vagyis most nem alszunk...

Én hétfön megyek UH-ra, kedden védönénihez, majd nyilatkozok az eredményekröl.

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Eszike: csini vagy nagyon. Sajnalom, hogy te is ilyen nyavalyasan vagy, de kitartas, neked mar tenyleg nem sok van
Szeder: szepek ezek az adatok, 2,5 kilo az mar tekintelyes suly
Monee: szerintem amiatt egy percig se aggodj, hogy nem hizol, amig a baba jol van, erzed, hogy mocorog, addig biztos lehetsz abban, hogy minden rendben Elmentel vegul a csarnokba babakocsival vasarolni?
Anyooka: mi volt a dokinal a kislanyoddal? Kiderult mik a piros pottyok? Aranyosan neznek ki az osszegyujtott holnik igy feltornyozva.
Kistiggrincs: akkor nektek is nagy melo lesz most, koltozes. De ez mar tok jo, mert vmennyire ti is rendbe tudjatok hozni a kerot. Azert vigyazz magadra, csak ovatosan, es neha pihenj egy kicsit kozben, mert szukseged van ra
Nostawen: en is csak megerositem a tobbieket, jo ujra latni teged. Sok kitartast, trelmet neked is, es maradj ilyen pozitiv, mint most. Es bizoyn neked is konnyu szulest kivanok, varunk majd az elemenybeszamoloval, ha esetleg hamarabb nem lesz idod visszanezni a topikunkra.
Agi: nagyon jo nyaralast nektek, erezzetek jol magatokat
Bejci: sajnalom a nemalvast, ugy latszik, a babo mar nalad is elkezdte a felkeszitest a kesobbiekre.
Holka: tovabbra is jobbulast, sajnalom, hogy igy elkapott
Petra: es hogy sikerult a nyaralasotok, kepek?
Winona: micsoda allatos kalandod volt. En sem birom ezeket az allatokat, es ez az orszag meg tele van mergezo pokokkal pl. Mar talalkoztam is 1-2-vel, de azert nem altalanos. Szoval teljesen meg tudlak erteni.

En azert, ha nagyon lassan is, de javulok. Mar nem hanyok, persze alig eszek vmit, az is piritos, vagy csirkeleves, de a szedules olyan nehezen mulik, es ez nagyon zavar. Meg mindig kapaszkodnom kell, ha felkelek, bar ugy erzem naprol napra jobb. A fekvest mar elegge unom, mert csak tevezni tudok (a szedules miatt olvasni sem tudok, osszefolynak a betuk a szemem elott), es mar eleg unalmas, dehat nincs mas valasztasom.

Szep hetveget mindenkinek

KépKép
Kép
humanka

tyűű, látom mindenki nyaral. :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, sajnos Lehelkém egy csúnya középfülgyulladást is hozott haza magával, lázas, de nem levert, az ügyeletes gyerekorvos szerint tipikus uszodai fülhurut! Hát nem csoda, végülis minden napunkat a strandon töltöttük, a srácok imádták, majd teszek képeket, nagyon jól éreztük magunkat és ismét elámultam a Hármaskám alkalmazkodóképességén! Szóval jó volt nagyon, bár én a végére már kicsit nyűgös és nagyon fáradt voltam, nem részletezem, milyen egy strandon folyamatosan 3 örökmozgóra figyelni, hogy véletlen se vesszenek el, tényleg 1 percre sem lehet kiengedni! De ez nem panasz és még büszkék is voltunk magunkra a férjemmel, hogy minden nap minden gyerekünket vissza tudtuk vinni a hotelbe és nem esett semmi bajuk!
Mivel azonban már a kismama-fürdőruhám alsó része is lepöndörödni a pocakomról, úgy döntöttem, idén nyáron már nem srandolok többet... Most már nagyon a babára figyelek, minden gondolatom a kiscsaj körül forog szinte,már amennyi időt hagynak a srácok álmodozni...
Elképesztő módon vizesedem, bármit csinálok! Tény, hogy a csalán-zsúrlótea+ a Bilace elképesztő mennyiségű vizet kihajt, de még így is marad több mint sok, na ettől már csak szülés után szabadulok meg!
Pocaklakó meg forog mint a ringispil, hihetetlen, hogy pont most, amikor már nem sok helye lehet, a pocakom mérete pedig a legnagyobb görögdinnyékkel vetekszik!

Honey!

Ne aggódj már a súlyod miatt! Nagyon magas vagy, eloszlik és nagyon vékony is voltál a kezdet kezdetén! Gondolj bele, legalább 10kg-tól megválsz majd a szüléssel és utána lejön rólad is a víz, ami azért akkor is raktározódik a szövetek között,ha a lábadon nem látszik! És nem fogsz minden héten 1 kg-ot hízni!

Nostawen!

De örülök Neked! Nagyon jól, irígylésre méltóan állsz a veled történtekhez!
Kitartást továbbra is!

Szeder!

Szép méretei vannak a lánykádnak! Kiváncsi leszek, milyen súllyal születik a végén!

Még csak az utolsó oldalt tudtam végigolvasni, de igyekszem, aztán jövök még!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Nostawen!

Nagyon örülök én is neked. Én már egy csomószor kérdezgettem,hogy vajon mi lehet veled,de a lényeg,hogy jól vagytok :D :D :D
Még pár hét és jöhet akármikor a babád.

Honey!
Megértem az aggodalmadat,én is hetente 1 kg-ot hízok így mostmár 16-nál tartok csak nálam az a baj,hogy az alap súlyom is rengeteg volt. Próbálok nem parázni ezen sikerül ahogy sikerül.
A te alkatoddal meg ne aggódj,mert te
normál súllyal indultál...biztosan most is csini vagy :)

Winona és Holka!
Sajnálom a nemalvást én ma éjjel nem tudtam aludni :( Lehet,hogy a lehülés miatt. A baba is rosszul helyezkedett,sehogy sem volt jó.

Egész hétvégén anyósoméknál vagyunk ezért csak most jelentkeztem. Nagyon bedagadt a lábfejem így tegnap szinte estig ki sem mozdultam az ágyból :(

További szép napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Jó rég nem voltam :( Ez így azért nem igaz,olvasgattalk benneteket, csak lusta voltam írni :oops: Látom mindenki még egyben van. Örülök,hogy jól vagytok.

a.m. : nekem nagyon dagad egy ideje a lábam, tegnap betekertem hideg vizes ruhával /egészen a lábujjamtól a térdemig/ és úgy a lehető legmagasabbra felpolcoltam .Így feküdtem pár órát, és visszább húzódott. Ajánlom neked is:)

sziszi7 : én sem híztam eddig sokat +4kg. És én is zabálok ám rendesen :) Minden ami jól esik, nem válogatok :)

Kíváncsi vagyok ,hogy ki lesz az első anyuka :D
Én fel sem fogom,hogy már csak 4 hét van hátra :shock: De már nagyon várom :)

röné: remélem már nem vagy depis, gyorsan gyere helyre ám, mert mindjárt jön kismanó,és ő vidámnak akar látni :)

További szép napot nektek

Kép
csehi77

Sziasztok!

Humanka!

Tegnap nagylányosan olajra léptem reggel itthonról. :D Vettem egy nagy levegőt, bevágtam a kocsiba a babakocsit és elmentem vásárcsarnokozni mindenféle földi jót a babának. Lett szilva, őszibarack, tök, cukkini, fehér répa nagy mennyiségben. :D Anyu és a mamám még aznap segítettek mindent megpucolni, elrakni, úgyhogy megnyugodhat a lelkem, télen sem fog éhen halni a gyermekem. :D Igaz, volt benne egy kis hazai termése a mamámnak, de majdnem tele lett egy kis fagyasztó szekrény a motyókkal és talán ha 3 ezer forint körül fizettem mindenért. Örülök magamnak. :D
Azt azért remélem el tudjátok képzelni, milyen meglepett képet vágtak az emberek, amikor engem előre engedvén a babakocsival, kedvesen mosolyogva betekintettek a kocsiba, hogy kit hurcolok magammal terhesen vásárolni és a gyerek helyén egy nagy kék tecsós táska ült tele zöldségekkel, gyümölcsökkel. :mrgreen:

Minyu!

Mi csak darabolva raktunk el, kisebb csomagokban. Ez még pont az az állapot, amiből egy éles késsel fagyosan is lehet vágni, szóval szerintem tök praktikus. Mindig csak annyit fogok felolvasztani ami éppen aktuálisan kell. :)

Honey!

Annyira jól nézel ki terhesen, nem hiszem, hogy aggódnod kellene a súly miatt! Nézd meg a képeid, szép nagy pocakod nőtt, semmi más, az meg eltűnik majd ha kibújt a baba. Ne szomorkodj, inkább legyél nagyon büszke magadra, hogy ilyen jól tudod tartani magad. :wink:
Mellesleg meg lehet hogy víz ugrik fel, még akkor is, ha szemmel láthatóan nem vizesedsz. Nekem is volt ilyen, hogy melegben nekiállt a szervezetem raktározni, aztán amikor lehűlt az idő, két percenként jártam wc-re és két kiló simán lement vízből... Jövő hétre mintha kicsit hűvösebb időt mondtak volna, esetleg figyelgesd magad! :wink: Jah és a hízás nem egyenletes, ne a +20-ban gondolozz!!! :)

A zuram is hazatér ma. Remélem hamarosan érkezik. Jippijééé! :D
A meleg meg mondjon le, kiütéses leszek és elkezdek vakarózni amit kicsit megizzadok. Remélem ez a terhesség után elmúlik, mert neeeeeem jóóóóó így. :roll:

Aztán a családban a terhességben két héttel előbb levő rokonyomnak csütörtökön megszületett a kislánya, úgyhogy már végérvényesen mi jövünk. :D A mamám rá van hörögve, hogy jövő héten testületileg menjünk hozzájuk látogatni (kedden mehetnek haza a kórházból), de közöltem vele, hogy mi biztosan nem megyünk, erre akár mérget is vehet. Majd csak akkor, ha a friss apuka-anyuka azt mondja, hogy nem zavarunk... Huh, látom előre, hogy nagy harcok várhatók nálunk is ez ügyben. :shock: :(

Megjött a Férjem! :D
Csáó!

Monee

monee85

Marta: orulok, hogy ilyen jol sikerult a nyaralasotok, a kozepfulgyulladas ellenere is :wink: Azota gyogyulgat mar Lehel?

A.m.: ugy tunik a labdagadas ebben a melegben altalanos. Kitartas, neked mar igazan nincs sok, pihizz sokat, rakd fel a labad jo magasra, ez biztos segiteni fog. Vigyazz magadra !

Csehi: szia, teged is jo ujra latni, es orulok, hogy a "korulmenyekhez kepest" jol vagy.

Monee: ugyes vagy, jo sok mindent csinaltal. De azert megneztem volna a kivancsiskodo fejeket, akik bekukucskaltak a kocsiba :lol:

En javulgatok, de meg mindig eleg erosen szedulok, ugyhogy ma meg nem mentem melozni, igy persze annyi lemaradasom lesz, hogy a hatralevo idoben majd potolhatom :evil:

Viszont tegnap befejeztuk a babaszobat :D :D :D Es meg is vettunk mindent, ami hianyzott, igy mar csak olyan mindennapi dolgok hianyoznak, mint popsikenocs, torlo, ilyesmik. Meg van egy nagy halom mosni- e vasalnivalom.

Kép babaszoba az ajtobol

Kép szopi sarok

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Holka, sajnálom, hogy te nem érzed magad jobban! Jól megfázátl hallod, remélem most már tényleg jobban leszel a sok teázásnak, meg a házi kúránka köszönhetően!!

Monee, jó lehetett a babkocsi bevásárlás :lol:

Mi egy másik családdal elmentünk pénteken este Irigy -mirigy koncertre. A másik családdal volt 2 saját, meg egy szomszéd gyerek.. Én mint főpisilős elindultam megbízható bokrot keresni (szabadtéri koncert), mire mind a 3 gyerkőc velem tartott. 6, 8 és 11 évesek. Hát rendesen megbámultak az emberek. Gondolhatták, ez aztán jó termékeny.. 3 gyerek a 4. meg a pocakban. Jót mulattam :lol:

Tegnap meg Cseszneki vár túrán voltunk. Hát nem mondom, rendesen kipurcantam, végül már csak vonszolni tudtam magam..De jól éreztem magam, csak egyszerűen tudomásul kéne venni, hogy nekem az ilyen program már sok.

Voltak kirakva korabeli ruhák is, be lehetett öltözni. Volt jó néhány másik lelkes hölgy, akik a méreteimet látva nekem kerestek kosztümöt :lol: Sikerült is 3 féle ruciba beletuszkolnom magam :lol:

Humanka, szép, hangulatos lett a babaszoba!! Ti nmem is nagyon jártok haza? Szüleitek? Benedek baba magyar állampolgár lesz?

Csehi, köszönöm, már sokkal jobban vagyok! Szerintem ez amolyan múló, átmeneti állapot volt.

Rönééé

Kép
röné

Jó reggelt :)

Nem tudok hajnali három óra óta aludni.. hm..
Megyek vissza olvasom, amit írtatok :)

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?