Sziasztok!
Na ismét visszatértem hosszú idő után, de látom, nem nagyon hiányolt senki. A reggae camp szuper volt, tökjól éreztem magam, találkoztunk a barátainkkal, akik nagyon hiányoznak, én teljesen jól voltam, jót aludtam a sátorban, első 2 nap esett, uccsó 2 nap pedig kifejezetten jó idő volt, így a medence körül pörögtünk, én csak a lábam dugtam bele, és a parton ücsörögve locsolgattam magam, nagyon szenvedtem ettől, mert csábított a víz, de ez van. Na és ki mertem menni emberek közé egy sortban és bikini felsőben. Razz (na jó csak kb fél órára, különben póló volt rajtam, és csak azért mert volt még 2 terhes csajszi, és az egyik, aki jó ismerős, még fürdött is meg minden, úh ez adott egy kis löketet, különben nem mertem volna mutatkozni Razz) Pont indulás előtt egy fél órával a vesekövemet is kiisiltem, és onnantól kezdve elvágták a 4 napos szenvedést is, amitől egyébként már kezdtem begolyózni, mert iszonyatos volt. Sad Ezután végig haláljól éreztem magam, azóta sincs semmi bajom, az utazás előtti pár hétben előjött nyűgjeimet is elfelejtettem, h már nehézkes vagyok, meg kényelmetlen, meg minden...a kőkipisilés óta tökjól vagyok, nem is érzem, h terhes vagyok. Smile
El nem tudom mondani, hogy mennyire nem akartam visszajönni Londonba, nagyon-nagyon maradtam volna otthon.Főleg, h daddynek még +1 hetet maradnia kell otthon, hétfőn a campen már le sem feküdtünk, reggel 5kor indultunk, mert jelenése volt hivatalos ügyben 9kor, és még vissza kell mennie jövő csütörtökön...egyébként már ma jönne vissza. Sad Na mind1, túléltem.
A család most repült először, nagyon élvezték, a hazafele fuvarral viszont volt egy kis gond, mert a balf*sz sofőr akkorát került, h dupla kilómétert futottunk...a hülye nem nézte meg a 3 címét, hogy hogyan jönnek sorban, csak érkezés szertint elindultunk. Így aztán elmentünk keletre (mi nyugaton lakunk, és a reptér is nyugatabbra van Razz) a legtávolabbi címre, és onnan jöttünk vissza...szép. Én észrevettem, h elcseszte, és meg is kérdeztem, h hogy kerülünk most oda, ahova...erre próbálta megmagyarázni, de kb 15perc reakcióidő után rájött, h béna volt, és bevallotta...a főnökének is mondta a telefonban, h akkorát került, mint állat. Na mind1, a lényeg, h megvagyunk.
Repülés előtt egyébként elmentünk még a Genesisbe, mert a Márta látni akarta még a vesémet, és én is mozizni akartam még egyet, mert múltkor végig aludt a kiscsaj, és reméltem, h most készíthetünk vm izgibb videot róla. Jó hír, h a bal vesém kiürült, de a jobb-ban még mindig pang a pisi, azon az oldalon is van a gyerek, úh ő nyomogatja az utat. Hát csak remélni tudom, h nem lesz benne baci, innom kell sokat sokat állandóan, h mosódjon, és ne maradjanak meg benne. A mozi végülis nem sikerült túl jól, igaz ébren volt az első fél órában, de annyira befúrta magát minden féle cucc közé, még a köldökzsinórt is rágcsálta, h nem lehetett túl jól elkapni. Majd egyszercsak bedurcázott és oldalra fordult, majd bealudt, tátott szájjal. Very Happy A Márta teljesen kész volt tőle, ezen borult vagy 5 ercig, h ilyet még nem látott, h egy gyerek tátott szájjal, hátra hajtott fejjel aludjon. Elárulom, h ezt az apjátólörökölte, neki is nagyon megy, ülve is. Very Happy Rossz hír még, h elkezdett érni a placenta, ami még korai, és most kb 0 és 1 között van. Végül azt mondta a Márta, h ez valszín a stressz és a durva 4 napos görcsölés miatt van a kövem miatt, és szerinte meg fog állni az öregedés, és akár 40 hétig is húzhatom, de ha nem így lesz, akkor 33-34 hétre is jöhet már a kiscsaj. Hát nem örültem neki, én a kettő között szavaznék inkább vmre, és remélem nem lesz baj.
Tegnap már el is indultunk városnézőbe, mivel még nem volt konkrét program, amire jegyünk van, vagy vm, bevetettünk megunkat az Oxford Street-re, és jól bevásároltunk a kiscsajnak. Smile Ezt még az elején le akartam rendezni, h utána ne kelljen foglalkozni vele. Hát mit ne mondjak, úgy jöttünk haza, mint a málhás szamarak, még a fülünkön is csomag volt. És még azért lesz egy-két kisebb körút. Végre megszültük a babakocsi témát, a Mamas&Papas Luna-ra esett a választás. Anyukám teljesen beleszeretett, és sokkal olcsóbb volt, így rábólintottam...azért még dúl bennem a bizonytalanság, de majd megbarátkozunk...azért tetszett nagyon a bugaboo is. Smile Mondjuk nem mindegy, h kijött így 255-ből a babakocsi, a belevaló mintás párna és fejszűkítő, mózes, és pelenkázótáska, az esővédő és alsó kosár eleve hozzá van a kocsihoz. A mózes előny, de az autóst nem tudjuk rátenni. A mózes és a táska nem volt a boltban, de kedden vagy szerdán házhoz jön. A bugaboo pedig 410 lett volna a kocsi esővédővel kosárral, bele a babynest (baby bundazsák vízszintes fekvéshez) és az autósülés adapter. Ehhez nincs mózes, de a maxi cosi autóst rá tudtuk volna tenni. Na mind1, képeket mellékelem élőben, és a később érkező mózes verzióról a hivatalos képet. Smile
Szal ezeket vettük: Mamas&Papas Luna babakocsi, M&P kenguru, M&P összecsukható utazó mózes (ebbe kb 2évesig belefér), M&P elektromos zenélő babyhinta, FP zenélős forgó az ágy főlé, Angelcare légzésfigyelős monitor (anyukám rábeszélt, pedig mi csak vm kis méretű simát akartunk Razz), Grobag világítós hőmérő tojás (digiltális kijelzős hőmérő, tojás alakú, és a hőmérséklet szerint váltja a szinét, pl túl hidegben kék, majd citrom sárga, az ideális hőnél narancs, majd túl melegben piros...így éjjeli fényként is funkcionál), 2x150ml-es tomee tipee cumisüveg, 2 csomag 5db-os fehér trikós body a hosszú kezeslábasok alá (kicsi baby, és újszülött méretben), pár ruha még,aminek nem tudtunk ellenállni Razz, meg egy macis kapucnis törcsi. Asszem ennyi.
A Tesco-s rucikról én is csak jókat tudok mondani. Mielőtt jöttünk, anyukám is elcsábult, nem bírta ki, pedig tudja, hogy már több tonnányi cucca van a csajszinak. Szal megvette a rózsaszín zsebibabás szettet (hosszú plüss kezeslábas, előke, és hozzá a kapucnis kardigán), a krém színű macis-nyuszis szettet (hosszú kezeslábas, rövid body, előke, sapi, kesztyű, ehhez még a vastag bélelt kabátka, a hálózsák és ehhez megvan még a bélelt puha kantárosnaci szett hosszú ujjú bodyval, amit korábban vett), polár rózsaszín ruha bodyval, kékes szürke polár kantáros naci sárga-kék csíkos bodyval, meg egy lilás kord kantáros naci bodyval. Szal a Tesco sem csődöl be miattunk. Very Happy
Hát bocsi, hogy csak magamról írtam, asszem sikerült mindent visszaolvasnom, de képtelen vagyok ennyi mindenre reagálni, és ugyanakkor nem is akarok senkit kihagyni, úh ha nem gáz, akkor én innen most visszakapcsolódnék a történetbe. Smile Örülök, hogy azért többnyire mindenki jól van, akinél vannak gondok, nagyon sajnálom, és szurkolok nektek. Most szándékosan mindez csak név nélkül, de azért kb képben vagyok ám. A képek mind nagyon aranyosak!
És a képek tőlem akkor....amin rajta vagyok, nagyon szarul sikerültek, úh ne nézzetek. Razz az utazós mózest pedig nem engedi, majd később próbálkozom...