Új privát üzeneted érkezett!

Ezo!

Csak neeeeem???????? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

én nem veszem ki a szabikat... Szakbarbár szerint tök mindegy, mert úgysem jönne össze a 180 nap így így is, úgy is csak a max. gyed összegét kaphatom majd tgyásként.... VAGY NEM ÍGY VAN??? Még kivehetem a szabikat... (Pénzért jobb tippeket ad?)

Hajrá szobatisztulás:)))))

(Lilla ha kakis a pelenkája az oldalát vakarja elég keményen... de mostanában nem hajlandó elárulni, hogy mi a helyzet... de van még vagy 1,5 éve és csak utána fogok türelmetlenkedni:)))

Ja... butulás: Nálam elég egyértelmű, de néha Lilla is besegít. Legutóbb pl. a férjem biztos volt benne, hogy nekem annyi, agyilag olyan zokni lettem, hogy már zombi kategóriába tartozom. Történt ugyanis, hogy bementem a hálószobába, hogy kivegyem a cumisüveget a kiságyból és odadjam Lillának. Meg is találtam a cumisüveget... és mellette a cumisüveg fogantyúját. A cumisüvegen meg szépen rajta a tető. Néztem, hogy ennyire hülye nem lehetek, hogy elfelejtem rárakni a fogantyút és bedobom a kiságyba a cumisüveg mellé... Gyanús lett viszont, hogy üres az üveg. Igen. Az ágy másik fele csöpögött a víztől. Lilla valahogy lecsavarta a tetőt, kiöntötte a vizet, szétszedte az üveget aztán visszacsavarta szépen a tetőt. A férjem persze még most is gyanúsan figyel (ld. az agyam valóban szita) de azért részben rehabilitált:)
Vendég

Rambóka!

Nemtudom...., de remélem nem....
Szégyen ide vagy oda, ebben a ciklusban egyszer volt rá lehetőség :oops: (úgy kb. 15. nap körül, és most 36.körül járok kb.)
Csak az a furcsa, hogy barnázok, ami a szülés óta nem fordult elő mensi előtt (csak akkor, mikor még nem voltam babás, ja, meg abban a hónapban, mikor babás lettem annó)
Ezért gondolok arra, hogy többször elfelejtettem bevenni a metet, és ezért lehet, hogy egy kissé összezavarodtak a dolgok...
ezoterike

Jaaaa... lekoppant... a fizetés összegétől függ, megéri-e kivenni a szabikat. Nekem a betegszabi alatt adott pénzből még kijön a max. tgyás és gyed... valszeg annak kell szabit kivennie akinek nem...
Vendég

Ezo!

Én tuti tesztelnék egyet holnap.....pláne ilyen előzményekkel!

Havi 1 szex gyerek mellett nem szégyen, hanem a lehetőségek maximális kihasználása! :twisted:

Csakegy!

Igen, de még azt is ki kellett számolni, h. mikortól induljon, mert valami hülye módon számítják ki a leendő támogatásokat, így nem mindegy, h. pl. két napnyi szabit egy adott héten belül veszel ki v. péntek-hétfő relációban, ugyanis első esetben két nappal osztják egy napra jutó jövedelemnek, a második esetben viszont néggyel, úgyhogy akár nagyon pofára is lehet vele esni! (Na ettől tartok én is, h. amilyen a munkahelyi TB ügyintézőm, jól el fogja cseszni valahol!)

Dimet!

Ha közben nem változott a fizud jelentősen, lehet, h. érdemesebb GYED-en maradni. De nem tudom. Kérdezz rá!
Én így utólag nem variálnék, mert most rohangálhatok miatta ebben a dög melegben ide-oda, aztán majd a szülés előtt meg járhatok hetente a körzetimhez nagy pocival a táppézes papírért, amit még a munkahelyemre is be kell vinnem! Már megbántam, h. egyáltalán belevágtam, ennyit szerintem nem ér az egész!

rambóka

Csajok!

A másikon Ivy kéri, h. töltsük ki a PCOS-s kérdőívét, én már kitöltöttem, nem bonyolult.
Kérlek titeket, h. segítsetek neki ennyiben is, bár nem ismerem, de földim, és jó lenne, ha nem csak Clostys/laparos/lombikos eredményeket gyűjthetne, hanem meteseket is, ha már Norka ennyit dolgozott az Ügyünkön!
Előre is köszi mindenkinek!

Elég rákattintani, nem kell semmit letölteni, és elég beírogatni a dolgokat, aztán nyomni neki egy 'elküld'-öt.
http://pcos1.uw.hu

rambóka

Teee... Rambóka: Ez a legxarabb kérdőív amit valaha láttam... és tényleg... hogy akar ebből összehozni valamit?
Vendég

Kitöltöttem, de igaza van Csakegynek....
ezoterike

Jóóó reggelt!

Rejo!

Nem, nem féltékenység. Mi is családi házban lakunk, viszonylag nagyban, ez nem téma.
Nyilván vannak rossz érzéseim a személyével kapcsolatban, amik a mai napig nem múltak el. Sajna ez van, a Férjemnek 13 évnyi múltja és egy gyereke van vele, amin nekem nem mindig könnyű túllendülni. Ezt bevallom.
Azt is, hogy néha el tudok rendesen szomorodni azon, hogy a Férjem ennyire belátóan és jóindulatúan kezelte a válást anyagilag (a saját kárunkra) és ő ezt nem használta ki rendesen. Tényleg, minden egyben volt neki az új élet kezdéséhez, így akartuk, hogy a rokkantnyugdíj mellé ne legyen még plusz teher, hogy Katát normálisan tudja nevelni. Szerintem ez baromira nem adatik meg mindenkinek egy válás után. De nem, akkor sem volt józan belátás, gondolom azt gondolta hogy ez neki jár, felvette a kölcsönt, lett amerikai konyha, puccos lakás, aztán 2 év után ugye most beütött a krak, elvették a rokkant nyugdíjat (régóta lógott a levegőben, nem hirtelen és váratlan esemény volt!) és nem tudja fizetni a részleteket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy most ezért is kell költözni... Bár most részleteket még nem tudunk, de már megint úgy tűnik sikerül átesni a ló másik oldalára, mert az új házra készül a szigetelés, nyilászárók lesznek cserélve műanyagra, stb. Már megint miből?! A 2 milla hitel átvállalásával adta el a panelt... 5 millánál több nem maradhatott a kezében. Ezért az összegért lehet egy házat megkapni itt a délvidéken, de akkor már megint mi a tökömből futja szigetelésre és új nyilászárókra?!
Aztán itt vagyunk ugye mi. Lehetőségek híján meg kellett vennünk ezt a házat, mert nem volt más. Hitelre. Nem volt bent fűtés, nincs bevakolva, tök tré volt itt minden. Nem gond, megcsináltuk, rengeteget dolgoztunk rajta, nem volt fáradság, hiszen a miénk. De ha mondjuk annak idején tényleg fele-felébe megy az osztozkodás, akkor lehet hogy lenne nálunk is konyhaszekrény (nem amerikai konyha, csak egy olcsó szekrénysor), a parkettát nem a szüleinktől kaptuk volna karácsonyra ajándékba, nem használt, valahonnan kapott bútorok felújításával, rendbehozásával kéne küzdeni lakás szinten és esetleg a mostani babuc után közvetlen gondolkodhatnánk a kistestvérben is.
Aham, ha valami sért nagyon, akkor az ez. Érted?
Ha akkor nem az ő érdekei és rajta keresztül Kata érdekei lettek volna nézve, akkor most nekünk is jobb lenne a helyzetünk. Megtehettük volna ezt a döntést is, senki nem hibáztathatta volna érte a Férjem, de nem tettük, hogy nekik jó legyen. Ő meg nem tudott élni vele... és most meg egy másik -szerintünk- rossz döntést hozott. És akkor így nem érzem fairnek, hogy mi adjunk még többet, több pénzt esetleg a lányzónak, azért mert anyuka nem lát tovább a saját kis álmainál. Na nem, ezt már nem, elég volt... a hülyék a másik oldalon laknak.

Rami!

Konyhai csörgő óra! Áldott jó találmány, asszem lukasak lennének a lábosok már nélküle. :D Amint kiteszem a lábam a főzés mellől, óra beállít (még 5 percre is!) és szól ha rá kell néznem a kajára. :D Bevallom, nekem kettő is van, ha két félét főzök. :oops: :lol:
Megnézem én is a kérdőívet.

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kitöltöttem.
Hát nálam az egyéb sorok lettek tele írva, így tudtam csak kihozni, hogy mi bajom volt, és hogy egyenlőre még csak várandós vagyok. :lol: Egész sokan kitöltötték...

Jáj, ez a gyerek akkorákat tud rúgni, hogy néha kiesik a szemem! És megy újra a pocak hullámoztatás. Édesanyám kommandósat játszottam... :lol:

Biztos hogy jó az, hogy 6 hete egyetlen dekát sem híztam, a pocim meg 3 hete egy centi sem nőtt?! Nő az én gyerekem rendesen? Ugye ő most súlyra gyúr, de akkor miért nem leszünk nehezebbek?! Reggel tökre megijesztett, mert a hátamon feküdve jóllakott hasam volt csak... tapiztam is mint a bolond, hogy hová lett a gyerek?! Dobtam gyors egy oldalast és nekiállt kalimpálni, akkor nyugodtam meg. :?: :!:

Monee

monee85

sziasztok ,

köszönöm a dícséreteket!! dagad is a mellem , nem csak a hormonoktól!

Rambóka: te panaszkodsz pocakkeményedésre. nekem is keményedik. egy alkalommal az uh-n a doki azt mondta, h nem vészes szerinte, bár akkor tényleg nem volt az!
de mitől lehet az, h nekem éjszaka keményedik be reggelre?? és azt veszem észre, h simogatom 5 percet, elmegyek pisilni , jön még 5 perc simi és jobb lesz, már nem annyira kemény! legnagyobb bajom, h félig az oldalamon és félig a hasamon alszom a legjobban. most csak az oldalamon alszom már régóta, lábam között hengerpárna. igaz néha így is rácsúszok félig a pocira. lehet, h ez lehet a baj? ettől keményedhet éjszaka a pocak?
köszi!

vidék - nem vidék - város: közlekedés mindenhol szar!
mi 15 km-re lakunk pesttől szigetszentmiklóson és a buszom a 15 km-t van ,h 40 perc alatt teszi meg, mert körbe karikába megy, minden bokornál megáll. mindezt autóval 15 perc alatt tesszük meg.
a mhelyre kb 1 és 1/4 órát utazom be és ua vissza, de pesti munkatársam, a város másik feléből 1 órát be és ua vissza, csak a metró és a villamos szűrűbben jár, és nincs annyira percre pontosan kiszámolva. és mondjuk azért ez sokat számít, h metró mindig jön!

szép napot mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monee: én is úgy érzem a mocorgás dolgot ahogy te. alig vártam már, h mocorogjon, majd akkor megnyugszom, addig csak idegeskedtem, h vajon minden rendben? elkezdett mocororgni, de most meg ha nem érzem, akkor megint csak idegeskedem! :roll:
biztos minden rendben van!
itt 2 adat alapján kiszámolják, h mennyi a baba súlya:
http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html
nem tudom, h mennyire megbizható!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb.!

Én azt vettem észre, hogy a húgyhólyag telítettsége nagyon befolyásolja a keményedéseket! Már nem játszok vele, amikor érzem, hogy kell kicsit pisilni, megyek, mert 3 perc múlva már nagyon kell pisilnem és kő kemény a hasam. Van hogy 3 csepp jön, de van hogy a "kicsit kell pisilnem"ből is sok-sok végtermék keletkezik. Éjjelente 2 óránként járok WCre!
A hasra fekvést az én babusom egészen kicsi korától nem tolerálja, így már tök régóta csak oldalt alszok. Baj tuti nem lesz belőle, ha ráfekszel, csak ő egyenlőre a keményedéssel tudja jelezni Neked, hogy ideje arrébb tépni. :D
Elárulom, hogy ennyi idősen az oldalt fekvés sem megy mindig, mert ha beindul a gyerkőc, akkor a jobb oldalamon fekve addig dugja a kis lábát még az ágyon kopog a hasam ("itt van valami kemény, amit szét kell rúgni!!!"), bal oldalra fordulva meg annyira meglógja magát a pocim, hogy az oldal rúgások állatira fájnak a vékonyka kis bőrömön. Édes teher. :lol: :lol:

Köszi a linket, megnézem! :)

Monee

monee85

Monee: igen, csak az a baj, ha alszom mocorgok és hiába van a lábam között a párna, néha mégis kicsit félig ráfordulok a hasamra, akaratlanul. és csak reggel érzem azt, h baj volt.
de akkor ezek szerint ettől lehet a keményedés, a félig hasonalvástól és a pisitől.
tudom , h ez már csak rosszabb lesz, állok elébe! :lol: nem is panaszkodom, csak tudni szeretném, h mi lehet a baj.
hát nem is fogom kiverni a fejemből a videódat egy darabig az tuti!! tátott szájjal néztem végig 2* is! :lol:
köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee!

Az a baj, h. manapság a legcsóróbb népek nem képesek túllátni a hiteleiken. A gazdasági elemzők már évek óta verik a tamtamot, h. emberek, nem lesz ez így jó, annyi már a hitel, h. nincs az az isten, aki mindet visszafizesse! Meg kéne fogni, átfogó bankközi információáramlással, hiteles adóslistákkal kiszűrni a fizetésképtelen, de hitelt hitelre halmozó embereket.
Ehelyett mi van? Reklám hegyek, vásárlásra ösztönzés ezerrel!
Gyorshitel azonnal, vegye meg most, kifizetni ráér később, vegyen fel hitelt nálunk (BAR listásoknak is!), 400%-os kamat, uzsorakamat, jelzálog, kezes, a végén meg szívás! És siránkozás, amikor kiteszik az utcára! (NEM az önhibájukon kívül eladósodókról beszélek, hanem a hitelt hitelre halmozó, "házimozi-plazmatévé-mélynyomó az autóhátuljába, valaki meg majdcsak kifizeti" típusú emberkékre!)

Kérdőív: én is az "egyéb" kategóriákat töltögettem szorgalmasan, az meg már az ő dolga, h. tud-e vele valamit kezdeni!
Max fél év múlva csinál egy másikat, csak a metes babák szüleinek is!
De legalább hall róla, h. ilyen kezelés is létezik és igenis teherbe lehet esni stimu és lombik nélkül is.
A kérdőívet valószínűleg nem egyedül állította össze, hanem a felügyelőtanárja segítségével, annak ismeretei alapján.
(Amikor megkaptam az államvizsgamunkám címét, én sem tudtam, h. honnan is álljak neki!)
Szóval mlgegyszer köszi, ha kitöltöttétek!

Keményedés:
Nem, nálam nem ez a fajta keményedés van, hanem nagyon erős, szorító érzés, szinte rászorul Kistesóra a méhem, ilyenkor nem is mocorog, szerintem ő sem érti az egészet.
Meg a múlt héten a méhszájam is elkezdett szúrkálni, úgyhogy rohantam is NoSpa Fortéért, mert a dokim 3 hétig nem lesz!

Nálam sem mindegy, h. melyik felemen alszom! Kistesó tombol, ha a jobb oldalamra próbálok feküdni, néha az az érzésem, mintha beszorulna a lába, és azt próbálná meg kirángatni, ami persze egy vizzel töltött rendszer esetében kizárt, de mégis.
A húgyhólyagommal meg állandóan balhézik. :twisted:
Én azt figyeltem meg, h. este hatalmas a hasam, kell a párna a térdem közé, különben hepaj van, reggelre viszont annyira lemegy a hasam, h. félig rajta fekszem! :shock: Én sem értem, hacsak nem az a fél liter pisi teszi, amitől az éjszaka során sikerül megszabadulnom. :?

Ágyboltban láttam 30 centis hideghab matracot, vmi űrtermék aranyárban. Az a lényege, h. teljesen süppedős és felveszi a tested formáját. Lényegében belesüllyedsz, mint meleg kés a vajba.
Elábrándoztam, h. ebben talán hason is tudnék feküdni....... :twisted:
Csak a felkelés lenne elég macerás! :lol:

Czinkeb!

Te szedsz Mg-ot?

rambóka

bocs, csak táppénzes dolgoras reagálok

rami, itt nem az volt a kérdés,hogy menjek vagy ne gyedről táppénzre.-megyek mindenképpen,mert legalább férjem igényelheti akkor a gyes-t- hanem az,hogy a táppénzemet miből számolják. csakegynek a 2006os fizuból. de az oep szerint -nekem is úgy kéne- az nem jogos, mivel ha most kivezsek táppénzt, akkor a táppénz kezdőnappja előtti illetményem a gyed. így abból számolják. de azt nem értem,ha abból számolják, miért kapok fillérre ugyanannyit. akkor hol a 70% a táppénz?? meg a betegszabi? azt is gyedből?? ááááááá......na, bonyolult. de belenyugodtam, így van. (pedig rohadtul nem lenne mindegy, mert 30-40 ezerrle többet kapnék, ha úgy számolnák,mint csakegynek!!!!!!!!)

viszotn, csakegy!! a szabijaimat azért kell kivennem,hogy a tgyásom több legyen, az nem függ attól van-e 180 napom. ez is bonyolult. sajna szakbarbár nincs. viszont ő meg egy csajnak azt írta, ugyanez az eset mint nálam, mint amit te is kapsz, hogy a 2006os fizuból a táppénz kiszámítása. én már nem értem ezt :? :shock:

álmosság aköbön. a merckforminom elfogyott. ki kell könyörögnöm a patikába....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

néha bekukk. :D

czinke, jót nevettem a cicinövekményen! vígasztallak, hogy nekem a szopi után se ment vissza, prdig a súlyom 3 kiló hílyán a régi, a ciciméretem meg egy tizessel, és 2 kosárral nagyobb! :oops: :D

monee, én megértem a helyzetet, apukámnak is voltak az első házasságából gyerekei, ez nagyon megterhelhet egy kapcsolatot.
én valszínű azt csinálnám, hogyha a kiscsaj van már annyi idős, hogy inkább neki adnék pénzt (vagy esetleg valami kis befektetést neki, amit felnőttként használni tud, csak és kizárókag ő, mint az anyjának) aki nem tud bánni a pénzzel, úgyis elszórja, te pedig állandóan idegeskedhetsz. úgy szeintem is hülyeség bevállalni egy családi házat, ha nincs meg az anyagi háttered. ha van pénzed, és energiád, o.k. ,de egyébként, csak azért, hogy legyen.

azért a kiskommandós világrajötte orr is sokmindenen változtat majd! :wink:

nálunk most jönnek a maradék fogak. érdekes, adott a 4 metsző, jön még 12 örlőfog, meg 4 szemfog. az csak 20? de több be se férne a szájába! :D
lassan jó lenne már egy kistesó...

Kép

Kép
csillagfény

ezo, 1 szextől is teherbe lehet esni. lásd dimet................. (vagyis egyszeri nemvédekezés. )

Kép

dimet

Vitába direkt nem szállok be ha nem baj...nekem erről elég határozott véleményem van.
De a tömegközlekedés kérdésére annyit, én a munkahelyemre 1.5 óra alatt jutok be, 3 tömegközlekedési eszközt plusz a lábamat használva. Kibírom. Az másik kérdés, hogy gáz lesz majd a bölcsibe vinni és elhozni onnan a gyereket....

Ezo, csak nem mégis tartani akarod a sorrendet????Amúgy Babancs, ti is a sorrend elején vagytok ám...
Vendég

Rambóka: 3*3 magenb6-t szedek. ennél többet már nem lehet.
nem görcsöl, csak kellemetlen. meg akkor ezek szerint a babának is az lehet. szegényke.
doki azt mondta, h ides vagyok. pedig nem érzem magam annak. igaz a pulzusom a 70 alattiról felment 85-95 re, de nem tudom, h mitől.

lányok, nem tud esetleg vki pesten 7-9 vagy 11 kerben kismamatornát? nem vizit. jó lenne mozogni kicsit, de felügyelettel, szakszerűen. meg nem csak cicire és pocira jön a kg. :roll:

Csillag: 2 kosárral nagyobb , azta! :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee teljesen értelek. (én egyik hsz-ben sem mondtam, hogy adjatok több pénzt anyukának vagy a lánynak....csak annyit mondtam, ami jár neki, az az övé, és nem tőletek szedi el.)

tudom nehéz családon belül ezeket a terhelt viszonyokat kezelni, elviselni. a legtöbb amit tenni tudsz, hogy nagyon őszinte, és nagyon jóindulatú vagy.

biztos vagyok benne, hogy nagyon sok sérelmed van neked is.

én legelőször amit írtam a hszemben, az csak csupán a stílusra vonatkozott, ahogy a "volt asszony"-ról beszélsz. ennyi. bántotta a fülemet a stílus, a szavak. (pl. Csakegy is szidta itt anyósát oldalakon át, mégsem volt felháborító, mert nem lépett át bizonyos határokat, és benne volt a tisztelet az írásaiban, amennyi kell. amennyi jár.) érted?

viszont nagyon jól esett, hogy elmondhattam a véleméynem neked, és meghallgattál, és nem estél a torkomnak.

Különben van egy nagyon jó módszer, van róla könyv is, sztem érdemes lenne elolvasnod. nekem sokat segített. A Hellinger féle családterápia. vannak benne alapszabályok, mint pl. az újabb család, újabb rendszer mindig elsőbbséget élvez mint a régi, az idősebb mindig felette áll a fiatalabbnak, az első feleség a másodiknak :wink: :lol: , és hasonlók, azért segített sokat, mert nekem anyósommal voltak hasonló problémáim, nem tudok beilleszkedni egy hierarchikus, falusi családmodellbe. szóval olvasd el a könyvet, személy szerint neked fog segíteni, hogy könnyebben elviselj, kezelj dolgokat.

ha kérsz kisfiús babaköszöntőket, vagy bármilyen babás mintát szólj!

Kép

Kép
rejo

Megjöttünk:)

Lilla vérképe tökéletes (a vas is:) plusz semmi nyoma annak, hogy bármire is allergiás lenne... Glutén tutira negatív:) A gasztrodoki kiadta, hogy maradjon a tejterhelés (ld. nem tűnik esélyesnek, hogy gáz lenne), viszont a tojás gyanús (ld. a 15 ós oltás ugye tojásbázisú úgyhogy attól lehetett gázabb a bőre) úgyhogy még fél évig tilos. Fél év múlva kontroll, akkor majd meglátjuk mi lesz. Nem gáz, eddig is megvolt tojás nélkül, ezután is meglesz... (jó... azért néha becsúszik tojásos kaja pl. pogácsa formájában de ez ugye nem rendszeres). A tejnek viszont örülök, hogy maradhat, Lilla oda van a sajtért és a joghurtért... A nyirokcsomók a doki szerint a lábán lévő sebek miatt vannak, nem kell aggódni... a hasa meg egyszerűen ilyen formájú.

Jaaa... és megvan végre a habszifon:) Kisebb vagyon volt (durva... nem gondoltam volna, hogy majdnem 10e Ft egy fél literes...) de végül kineveztük a szülinapi ajándékomnak (a férjem úgyis gondban volt, hogy mit vegyen) úgyhogy mindenki happy:) Lilla is mert ma ő is betejszínhabozott (na most majd lesem a bőrét, de szerintem nem lesz semmi gond). Úgyhogy mostantól drasztikusan lecsökkentem a tejfogyasztást és nagy feneket fogok magamnak növeszteni a sok-sok tejszínhabtól:) (azon filózok, hogy ki kéne próbálni joghurttal... lehet, hogy joghurthabot is lehetne így csinálni:)
Vendég

Monee!
Én megint sokmindenben megértelek.Nem könnyű ez egyáltalán.Még így sem, hogy én soha egy percre sem találkoztam a exszel, és egyáltalán nincs is vele kapcsolatunk.Naívan mondtam mikor összejöttünk, persze, hogy tudom, mit vállalok, másképp bele sem vágtam volna....aha, gondoltam ezt a lila ködben :lol: Aztán jönnek a napi gondok, és szégyen nem szégyen sajnos igenis megfordul a fejemben, hogy milyen szép és jó és tökéletes lenne, ha ketten lennénk, ha nem lenne előélete stb.Aztán persze baromira gonosznak és igazságtalannak érzem magam, mert tényleg én vállaltam, de egyrészt egyből úgysem tudja az ember, hogy VALÓJÁBAN mennyi mindent vett ezzel a nyakába, másrészt, igen, gyarlók vagyunk, ez van.

Én most nagyon bízom a jelenlegi szituban, a leányzó már annyira várja a kistesót, és ahhoz képest, hogy szó szerint egy kisördög(minimum 5 fiút kitesz, de lányban, és ez sokkal durvább)a környezetünkben lévő kisgyerekekkel(a 6 hónapostól a 2-3 évesig)tündérien viselkedik, imádnivaló. Úgyhogy én most ebben bízom nagyon.
Lehet, hogy én is elolvasom a könyvet, ami Rejo ajánlott, jól hangzik, sajnos ránk fér ilyen segítség, de szerintem, ha belátjuk,már az is sokat segít.

Dimet!
Zsuzsinak boldog szülinapot!
Sikerült metet szerezni?

Kép
Kép
zazzy

10 e egy habszifon???? wow.
akkor jó, ha maradhat lillánál a tejtermék. de a tojástól lnne???

czinki, réka torna otthon? caaéanetics egyes gyakorlatai?

elmúltak a kezdődő terhes tüneteim.

zsizsik?

Kép

dimet

met még nincs. holnap lesz. remélem, mert megyünk nyaralni.

viszont írt a doki smst, hogy nincs még citológia eredmény, holnap lesz, smile-val. ezt a dokit :D

Kép

dimet

Hát én sem büszkélkedhetek túlzottan terhestünetekkel...A tapasztaltak erre szt mondanák, hogy örüljek neki! :lol: Na de mégis!
Pedig tényleg viszonylag nyugisnak érzem magam.Nem érzem úgy, hogy paráznék, csak a tudatomban van ez az egész folyamatosan :D De azért nagyon szívesen túllennék már a hétfői uh-on, aztán a szívhangon, és így tovább, és így tovább... :lol: Ez azért normálisnak mondható, nem? :roll:

Nem olvasok sok baromságot, de tegnap nagyon felhúztam magam, valamilyen kérdezgetős-válaszolgatós oldalon egy csaj frankón leírja a pcos tüneteit, kapott is dianét(metről szó sincs!), de mostmár baba kéne, nőgyógyász duphaston+closty variációt adja, jó-e ez?
És a "szakértő" doktornő 2008-ban(igen, MOST!)azt írja: Igen, nyugodtan kövesse orvosa tanácsát, jó lehet a kúra, de csak akkor, ha folymatosan csinálja :shock: addig, amíg nem jön össze a baba! :shock: :evil: És utóiratként mellékesen megjegyzi:Ha leadná a súlyát, sokat lendítene a dolgon! :evil: :evil: :evil: :evil:
Basszus!A hajam égnek állt!Azt se tudom, hol volt, mert már álmos voltam, de lehet, hogy visszakeresem, mit lehet ilyenkor csinálni???
Rambóka, Norka, nektek talán van tippetek.Legszívesebben azonnal írtam volna a csajnak, dehát ugye nem én vagyoka jogosult "hozzáértő szakorvos".Huhhh.Nagyon durva. Azt még lenyelem, hogy 99-ben az én pco-mal nem tudtak mit kezdeni, de ma, 2008-ban????(Lehet, hogy engem fékezni kell majd a filmforgatáson! :lol: )

Kép
Kép
zazzy

zazzy, megértelek. :D

én múltkor a storyonlineben olvastam, valami hírességet (asszem Angliában!?!) nem tudnak pcossel kezelni, nem is jön a baba. nosza, hozzá is akartam szólni rögtön, be is jelentkeztem, aztán küldtek egy emailt, hogy várni kell vami engedélyre.
nem tudom azóta sikerült-e. a webbetegen is akkora baromságok vannak.

rejó, a könyvnek családterápia a címe? csak, mert kerestem a fszeken, és hellingertől van 1-2 könyv, csak nem tudtam beazonosítani, de lehet, hogy egyik se.

Kép

Kép
csillagfény

Jóó reggelt!

Dimet Zsuzsinak puszi és Boldog Szülinapot!!!
Kép

Számolás ide oda :? ,nekem a férjem intézi én nem értek semmit belőle de remélem jól sülnek el a dolgok.

Csakegy örülök hogy Lilla eheti a tejcsis dolgokat.
Anyu régen pici szörpit tett a szifonba és a hab színes és ízes volt :wink:

Ezoterike???????

Néha nekem is fékezni kell magam ha 1-2topikon pco-ról írnak mert hiába írok bármit a doki szava szent :x Norka azt írta fogodjuk el,hogy egyeseken nem lehet segíteni...

A film mikor készül és hol lehet látni? :)

Eltünt lányok jelentkezni!!!!! Feketepont annak aki nem nyaral és nem ad hírt magáról!

Nyaralóknak jó pihit. Pocakosoknak keményedés mentes nyugis napokat. Babásoknak mosolygós babucikat!

Kaptunk tegnap oltást, 7,07kg és 64cm két fogacska védőnéni szerint kezd kijönni :shock: ... új védőnénink van fiatal most végzett....icipici miniszoknya cici kinn és annyira nem barbis alkat...nekem furi ,piciknél még elmegy de azért a suliba is jár nagyobb fiúcskákhoz vagy én vagyok konzervatív :roll: és kicsit az odaszánást is hiányolom ímmel ámmal, hogy lehet dolgozni?
Vendég

Zsuzsi Boldog Első Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsuzsinak én is nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kép

Kép
bettica

Dimet: köszi, bár szertnék eljárni is vhova tornára.
Zsuzsinak Boldog Első Szülinapot!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Boginak pedig boldog névnapot!
Ma ünnepli vajon? :roll:

Kép

Kép
bettica

KÖSZÖNJÜK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!!!!!!!!

kisasszony kapott egy babát, amit lehet "játszásiból" etetni, cumiztatni, itatni:) imádja. dugja a szájába a cumit, cumisüveget, kanalat, villát, nyakláncot, karkötőt, papírt...........mindent :lol: szegény baba :shock:

megyünk nyaralni. indulunk nemsokára. vettem homeos cuccokat is, sosem lehet tudni alapon.
ja, és sunyiban a lányomnak összesen 8 foga lett!!!! :D

én meg híztam. szerintem.ráállatam gyors a mérlegre, de nem. uh.

hogy bírjátok ezt ahirtelen meleget??

nem jön vki szigetre, jamiroquaira?? :) én megyek. ki nem hagyom, tuti. :)

Kép

dimet

ténylg, bogi nap van!!!!!!

boginak boldog névnapot!!!!

Kép

dimet

Buldog Bogi napot és Zsuzsi szülinapot (most akkor pontosan mikor is van???)

Dimet: én nem értem ezt az egész TB-s dolgot... viszont egész éjjel álmatlanul forgolódtam (Lilla 2-kor keltett, hogy elfogyott a vize és telepisilte a pelenkát ezzel jól kivert az álmot a szememből) és arra a következtetésre jutottam, hogy talán ott lehet a különbség, hogy nálam ugye 2007-ben márciusig táppénz volt, utána tgyás és még 2007-ben elkezdődött a GYED... ami nálad ha minden igaz csak 2008-ban kezdődött... Lehet, hogy ez kavar be? (ezen töröm az agyam ... de nincs lelkierőm nekiülni a jogszabályoknak... de azt hiszem neki fogok... de szerintem a GYED az nem olyan jövedelem mint a fizetés vagy a betegszabi mert azt nem a munkaadó fizeti hanem a MÁK)

Lilla bőre a tegnapi tejszínezés óta nem változott... jipiii:) Akkor ehet végre tejfölös-sajtos tésztát és hasonló praktikus kajákat is:)))))
Vendég

Dimet!

Boldog szülit Zsuzsinak! :D

Norka!

Boldog Bogi napot a csajszidnak! :D

Csajok!

Hallott már valaki a "Nyugtalan láb szindrómáról" (RLS = Restless Leg Syndrome)?
Most olvastam a Terhesség napról napra kiskönyvemben, hogy van ilyen és rájöttem, hogy nekem ilyen bajom van!
A terhesség előtt is voltak ilyen lábfájásaim elalvás előtt, de mindig ráfogtam, hogy azért, mert fáradt vagyok, sokat lógott a lábam, stb. De most kezd katasztrofális lenni a helyzet. :( A betegségre jellemzően este órákig szenvedek, hogy a lábfájás miatt nem tudok elaludni... ma éjjel fél 3kor nyomott el végleg az álom, addig csak henteregtem ide-oda, meg pakolásztam a lábamat valami olyan helyzetbe, ahol kevésbé fáj. :(
Kéne valami kence/homeos bogyó ami átmenetileg enyhít a fájást, mert ha egyszer elalszok, már nem ébredek rá fel hogy fáj...

Monee

monee85

Dimet!

Boldog szülit Zsuzsinak! :D

Norka!

Boldog Bogi napot a csajszidnak! :D

Csajok!

Hallott már valaki a "Nyugtalan láb szindrómáról" (RLS = Restless Leg Syndrome)?
Most olvastam a Terhesség napról napra kiskönyvemben, hogy van ilyen és rájöttem, hogy nekem ilyen bajom van!
A terhesség előtt is voltak ilyen lábfájásaim elalvás előtt, de mindig ráfogtam, hogy azért, mert fáradt vagyok, sokat lógott a lábam, stb. De most kezd katasztrofális lenni a helyzet. :( A betegségre jellemzően este órákig szenvedek, hogy a lábfájás miatt nem tudok elaludni... ma éjjel fél 3kor nyomott el végleg az álom, addig csak henteregtem ide-oda, meg pakolásztam a lábamat valami olyan helyzetbe, ahol kevésbé fáj. :(
Kéne valami kence/homeos bogyó ami átmenetileg enyhít a fájást, mert ha egyszer elalszok, már nem ébredek rá fel hogy fáj...

Monee

monee85

Dimet!

Zsuzsinak boldog szülinapot kívánok! Kép

Gina
Vendég

Dimet!

Zsuzsinak boldog szülinapot kívánok! Kép

Gina
Vendég

Cikk a GI diétázóknak:)
http://www.betegszoba.hu/?r=1145
Vendég

Dorinának gratula a 4 hónaphoz!!!! Kinek van még névnapja, szülinapja, hófordolója? :D Nem akarok senkit kihagyni itt a nagy köszöntésekből ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Zsuzsinak nagyon boldog első születésnapot kívánok!!!

Kép

Ginuska, Dorina már 4 hónapos?! hihetetlen, hogy megy az idő!!!

Monee, a szigtitkos táblában - az itteniben - benne vagyok! :wink: Ha már nincs meg Neked, akkor priviben írom a telcsiszámomat! :)

Ezo, mi újság :?: :!: Teszteltél? Tavaly is Te voltál Dimet zebrapárja, követitek a hagyományt?! :wink:

Rólunk. Délután viszem a csajomat dokihoz. Nyaka, jobb válla, jobb combja, lábszára pöttyös... Tegnap délelőtt még csk halványan látszott, ma reggelre erősödött és a közepe kicsit kidudorodott. Nem viszket, nem fáj neki... Mi a fene lehet ez?! :shock:

Tegnap nagyon kemény éjszakánk volt! 3 órakor iszonyatos macskayávogásra, csattanásra ébredtünk. Dorka is felébredt, iszonyúan megijedt.
Kimentem a teraszra, kerítésen kívül egy nagy bakmacska, belül egy kis cica - ő adta ki a borzasztó hangokat. elzavarni sem tudtam, iszonyúan bevadult, féltem, hogy nekem ugrik. Végül páromnak sikerült elhajtani.
Leverte az aztalról a hibiszkuszomat, letört a gyönyörű bimbója :evil: Összesz@rta az asztalt a teraszon vagy 4 helyen, a falat :shock: :evil: a járólapot... Valószínű a kandúr nekiment ő meg ennyire megijedt.
Én terhesen nem vállalkoztam a macskakaka takarítására, szegény párom suvickolt tegnap reggel, a falat meg várjuk hogy teljesen rászáradjon hogy egy drótkefével le tudjuk sikálni.

Közben kiderült, hogy a kismacska a másodikról esett le a ház túlsó oldalán - csak tudnám hogy került ide?! - ezért nem mert kimenni a teraszról, ezért vadult meg. Most meg tök lelkifurim van, mert ha tudtuk volna hogy kié a maccs akkor nem zavarjuk el... hanem hívjuk a tulajt hogy jöjjön sz@rt pucolni... :mrgreen:

Kép

Kép
anyoooka

Kisfiam rengeteget csuklik! :shock: :) normális ez?4 Naponta 2-3x is...

Kép

Kép
anyoooka

nem 4 naponta hanem naponta... :oops:

Kép

Kép
anyoooka

Anyooo!

Okés, akkor ezek szerint nem változott azóta a számod. :D

Ha csak 2-3× csuklana enyém baba... de van hogy többször is és sokáig nem is tudja abbahagyni. Szerintem normális. :) A légzéshez szükséges gyakorlatok ezek, én örülök neki. :D

Ez a macska sztori gáz nagyon. Még jó, hogy a Párod megcsinálta a takarítás részét. Fú, ez az amire most én sem szívesen vállalkoznék... :x
Szerencsére minket egyenlőre elkerültek a kóbor macskák, de mindig parázok tőle, hogy pont ilyenkor fognak előkerülni, amikor egyedül vagyok éjjel. Az a vernyákolás nagyon ijesztő tud lenni, még akkor is, ha az ember sejti hogy macskából jön. :D

Monee

monee85

Boldog születésnapot Zsuzsinak, és Boldog névnapot Boginak!

Kép
mamint

Isten éltesse a kis ünnepelteket!!!!!!!! :D

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok,

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT ZSUZSINAK !!
BOGINAK PEDIG NAGYON BOLDOG BOGI NAPOT !!

Monee, ez a nyugtalan láb szindróma nem olyan, mintha bizseregne a lábad ? Mintha ráznod kellene folyamatosan, vagy leginkább futni kellene velük....?? Ilyet én is érzek, az előző és a mostani terhességemnél folyamatosan volt ez a zavaró jelenség....És tényleg nem tudom hogy pakolni a lábaimat, éjjel felébredek rá, és legszivesebben futnék egy kört a ház körül.....
Hol lehet ennek utána olvasni ? Nem is gondoltam volna, hogy ez valami nyavalya, azt hittem, csak az én lábaim szórakoznak velem..... és mit lehet ellene tenni ?
zsizsik

Sziasztok !

Dimet :)
Nagyon boldog születésnapot kívánok Zsuzsinak ! Gyorsan eltelt ez az egy év ....

Bogi hercegnőnek én is nagyon boldog névnapot kívánok !!!

Lányok, megszakértenétek a görbémet ? Nem tudom mikortól számítsam a dpo-kat, szerintem a ferti rossz helyre tette. Nem akarom magamat idegesíteni a feleslegesen ellőtt negatív tesztekkel.

Júli 24-én (21.cn) az UH- láttak hasűri folyadékot, tehát akörül repedhetett a tüszőm, szerintem... Kép
mniki

Ja, még valami.

Ha valaki "jártas" orbánc témában... lehet ettől tartós fejfájás ?
Férjem már több, mint 1 hete éjjel nem tud aludni, annyira hasogat a feje. tegnap volt egy hete, hogy kijött rajta az orbánc.

Az Aktil Duo mellé milyen fejfájás csillapítót adjak neki ?

Köszi
mniki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?