Monee!
Az a baj, h. manapság a legcsóróbb népek nem képesek túllátni a hiteleiken. A gazdasági elemzők már évek óta verik a tamtamot, h. emberek, nem lesz ez így jó, annyi már a hitel, h. nincs az az isten, aki mindet visszafizesse! Meg kéne fogni, átfogó bankközi információáramlással, hiteles adóslistákkal kiszűrni a fizetésképtelen, de hitelt hitelre halmozó embereket.
Ehelyett mi van? Reklám hegyek, vásárlásra ösztönzés ezerrel!
Gyorshitel azonnal, vegye meg most, kifizetni ráér később, vegyen fel hitelt nálunk (BAR listásoknak is!), 400%-os kamat, uzsorakamat, jelzálog, kezes, a végén meg szívás! És siránkozás, amikor kiteszik az utcára! (NEM az önhibájukon kívül eladósodókról beszélek, hanem a hitelt hitelre halmozó, "házimozi-plazmatévé-mélynyomó az autóhátuljába, valaki meg majdcsak kifizeti" típusú emberkékre!)
Kérdőív: én is az "egyéb" kategóriákat töltögettem szorgalmasan, az meg már az ő dolga, h. tud-e vele valamit kezdeni!
Max fél év múlva csinál egy másikat, csak a metes babák szüleinek is!
De legalább hall róla, h. ilyen kezelés is létezik és igenis teherbe lehet esni stimu és lombik nélkül is.
A kérdőívet valószínűleg nem egyedül állította össze, hanem a felügyelőtanárja segítségével, annak ismeretei alapján.
(Amikor megkaptam az államvizsgamunkám címét, én sem tudtam, h. honnan is álljak neki!)
Szóval mlgegyszer köszi, ha kitöltöttétek!
Keményedés:
Nem, nálam nem ez a fajta keményedés van, hanem nagyon erős, szorító érzés, szinte rászorul Kistesóra a méhem, ilyenkor nem is mocorog, szerintem ő sem érti az egészet.
Meg a múlt héten a méhszájam is elkezdett szúrkálni, úgyhogy rohantam is NoSpa Fortéért, mert a dokim 3 hétig nem lesz!
Nálam sem mindegy, h. melyik felemen alszom! Kistesó tombol, ha a jobb oldalamra próbálok feküdni, néha az az érzésem, mintha beszorulna a lába, és azt próbálná meg kirángatni, ami persze egy vizzel töltött rendszer esetében kizárt, de mégis.
A húgyhólyagommal meg állandóan balhézik.
Én azt figyeltem meg, h. este hatalmas a hasam, kell a párna a térdem közé, különben hepaj van, reggelre viszont annyira lemegy a hasam, h. félig rajta fekszem!
Én sem értem, hacsak nem az a fél liter pisi teszi, amitől az éjszaka során sikerül megszabadulnom.
Ágyboltban láttam 30 centis hideghab matracot, vmi űrtermék aranyárban. Az a lényege, h. teljesen süppedős és felveszi a tested formáját. Lényegében belesüllyedsz, mint meleg kés a vajba.
Elábrándoztam, h. ebben talán hason is tudnék feküdni.......
Csak a felkelés lenne elég macerás!
Czinkeb!
Te szedsz Mg-ot?