Sziasztok!
Haladjunk sorjában, remélem senkit se hagyok ki a válasszal...
Zsóka, amit írsz az valós fenyegetettség, de nem csak az interneten... Téged, a gyerekedet lefotózhatja bárki az utcán és aztán olyanokat művelhet a fotókkal, hogy csak na!! Ezért engem például hidegen hagy, hogy ki nézegeti az albumomban a fotóinkat. Én igyekszem pozitívabban hozzáállni az élet dolgaihoz, mivel a te óvatosságoddal az utcára se mernék kimenni. Mindegy, a fotó lekerült, bízom, hogy minden rendben lesz nálatok...
cory, drága! lesznek változtatások a babanet társalgójában, majd valamikor januárban... egyébként használjuk a társalgót, csak nem úgy mint aktív levelezők... azééé a jelzéseket vesszük!
gizi, örüljetek annak ami van, de természetesen, mi meg örülünk a jó ötleteknek... amit tudunk korrigálunk. de pont te is érzed, hogy mennyire korlátozottak a lehetőségek... eddig mindig az volt, hogy amint elültek a nagy balhés témák, a debilek is eltüntek az életünkből...
Virág, imádom a stílusodat! Próbálom, próbáljuk végezni a dolgunkat, csak tudod, annyi van, hogy nem mindig jut a Társalgóra!
Az hízelgő, hogy ennyire hiányolsz minket, remélem a megjelenésem csillapítólag hat majd rád!
Nyanya, igazad van, hamarosan próbálunk csiszolni a rendszeren... tálán sikerül, de a dilisekkel szemben az erőt nem a programok adják, sokkal inkább a közösség...
Solya, sok olyan dolog van ami nem etikus, de szerintem ezek a dolgok többnyire korrigálódnak a topikok látogatói által...
kiváncsi, ég a pofámon a bőr, de nem emlékszem, hogy mi volt a kérésed.. segítenél felidézni?
apa