Macsek: Gratula! Egészséget! Láttam ám a februári topikban hamarabb, bibibiiiiiiii
Zsuzsu: Délelőtt mikor írtam, elkezdtem neked írni a bölcsiről, de nem küldtem el, viszont elmentettem magamnak....most bemásolom:
Én is kb. ilyenkor kezdtem fáradni, türelmetlenebbnek lenni, amit Gréti megérzett és kihasznált. Sokat küzdöttünk. Nagyon nem egyszerű. Nem akarlak ámítani, meg rémiszteni sem, de szerintem egyre rosszabb lesz és a tesó születésével meg pláne. Főleg, hogy nincs segítséged.
Grétin látom, mennyire kell neki a gyerektársaság. Nem is tudom ő vagy én várjuk e jobban az ovit
Látni rajta, mennyire megérett rá ő is, és én is, hogy elengedjem. (emlékszem egyszer msn-en beszéltünk és te mondtad, hogy minimum 4 éves koráig szeretnéd, ha Ábel otthon lenne veled....mondtam is, hogy az szerintem nagyon sok....
) Én Gréti 2 éves korában még nem voltam felkészülve egy elválásra....nem tudtam volna bölcsibe adni. Szerencsére megtehettem, hogy maradok itthon, és ugye terveztük a tesót. De olyan 2,5 éves korától már kezdtem érezni, hogy más kell neki...nem az én savanyú pofim egész nap. Úgyhogy én most arra gondoltam, hogy Levi 2010 márciusában lesz 2 éves, és én (ha kapok munkát valahol....
) szeptembertől mennék dolgozni, ő meg bölcsibe. De ez még persze addig változhat, akármi is lehet, apával nem is beszéltünk még erről. Szóval szép-szép, hogy anyuka otthon a gyerekkel, de ha lehet meg kell találni azt az egészséges egyensúlyt, ami mindenkinek jó.
Szerintem Gréti marha jól viseli a tesót. Sokkal, sokkal rosszabbra számítottam, sok mindent láttam....szal nagyon light-os az élet itthon sok családhoz képest, de mégis látom, hogy valamilyen szinten megviseli, hisztisebb, nyűgösebb, és persze féltékeny is. Imádja Levit, mindig ő az első, félti, óvja, ha más gyerek csak rápillant a játszón, máris érezteti velük, hogy nana, Levi az övé, az ő testvére. Ő megpuszilhatja, más nem...stb.
(persze még az is lehet hogy nálunk most jött a dackorszak, mert eddig valahogy nem volt...de mostanában....hát nem semmi hisztiket le tud vágni a kiscsaj-úgy gondolom megkésett dackorszak+tesó miatt)
Szóval nem egy leányálom, nekem, hogy Gréti itthon van egész nap, nagyon nehéz. Apa későn ér haza...
Úgyhogy én is bölcsire szavazok nálatok. (és be kell valljam én is bölcsi ellenes voltam....most ez annyiban változott, hogy rájöttem, ha anya is és gyerek is megérett rá (vagy ha jön a tesó
), akkor bölcsi)
de nem belepofázás volt ez részemről, csak magánvélemény
Timika: Nagyon szép a zsiráf és a hajó is...(csatlakozom a csajokhoz....Kristófot!!!!!!)
Zituska, Gira: Édesek a tesók