Új privát üzeneted érkezett!

Na voltam a dokinál.

Megbeszéltük a részleteket. Szedeti a clostyt, de most 2x1-et, és most az 5. naptól kell a 10. napig szedni.

Említetem neki azt a abizonyos hormon vizsgálatot. Annyit mondott, hogy a köv hónapban a 21. napon megcsináljuk.

Úgyhogy rendben. nem kell 2 hónapig várni rá. Annyit mondott hozzá, hogy azért a köv. hónapban, hogy legyen hatása a clostynak. Hát jó legyen. Aztán majd meglátjuk.


Zsu
[quote]T írta:e egy hatalmas hős vagy!!!!!!!
Így kibírni az átjárhatóságit...le a kalappal előtted Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Bocsi,hogy magammal voltam elfoglalva

Köszönöm!
És dehogy haragszom!!!! Ne is gondolj ilyet!!!!

Ne hari, de én ezen csak egy csíkot látok!:roll: :roll: Vagy te is? :roll: :roll: Még várj azzal a teszttel. A jövő héten próbáld újra, ha nem jön meg. A reményt azért ne veszítsd el, de ne is éld bele magad nagyon, mert nehogy utána megint kikészülj! nem szeretném, ha megint rossz lenne neked! Próbálj meg másra gondolni, elterelni a gondolataidat. Amikor a babóca jönni akar, jönni is fog. Ha most van, akkor az ott lesz a jövő héten is. Csak ne görcsölj! Az nem jó! Tudom én, hogy nagyon szeretnéd! Meg is lesz! hidd el nekem! Lehet,hogy nem most, hanem később, de lesz!Ha most nagyon rá vagy állva erre, sokkal rosszabb átvészelni, ha mégsem jött össze! Bocsi, hogy ilyen lehangoló vagyok, de hidd el, hogy nagyon megszerettelek, és csak neked akarok jót!!!!!!!
Most nagyon szorítok, és remélem, hogy jövő héten pozi lesz az a teszt! Küldöm a varázslót, hogy varázsoljon neked jót!!!
Kép
Vendég
 


Na en is vgyok...most lett vege a Hal a tertan-nak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem is mondtam meg,hogy ma mar nem volt meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: yeeeeeh 8) Vettunk kajat is aztan jottunk haza....egesz nap lustultam....csajok milyen ido lesz hetvegen :?: :roll: Balcsira megeri lemenni :?: :?

Noci
Elvgy tunve :!: :roll:

Pendi
Nem teljesen ertem a dokid :? meg a clostis honapban nezi a hormonjaid :?: :!: :!: :roll: meg csaka 21.nap :?: :!: :roll: Nem is mondok inkabb semmit :evil: Viszont ngyon remelem most az atfujas jot tet es talan a clostival osszejon vegre :wink:

Zsu
Nem sokat irsz hozzank :? :roll: Ne harizz rank de en se latom a csikot(meg) :roll: De azert irtahnal nekunk is par szot :roll: Ne legy ma ugy elkenodve :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es Pendi laptetuuuuuuuuuuuuuuuu :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Latom nem koszont senki jo ejt napok ota :roll: azert en jo ejt kivanok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na vegre megtudtam nyitni az oldalakat amit eddig nem :twisted:

Ennek oromere :lol:

Zsu ezt neked kuldom:
Kép

Pendi:
Kép

Csucsu:
Kép

Noci:
Kép

Kata neked egy orzo vedo angyalka jar:
Kép

Melus:
Jot dumcsiztunk multkor Msn-en sajna azota nem is jelentkeztem be de majd odafigyelek erre na meg mikor visszamentem sokkal tobbet ulok msn-en :wink: Remelem minden rendben veletek!!!
:roll:
Kép

Es akkor jo eccakat:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához és pironkodva mondja neki:
- Tisztelendő úr, a gyerekeimtől kaptam két lánypapagájt karácsonyra, de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek. Szégyellem elmondani, de egész nap azt rikácsolják: "Hé, mi k....ák vagyunk, gyertek b....ni!"
A plébános tudja a megoldást::
- Van nekem is két fiúpapagájom, azok itt a templomban nőttek fel és egész nap imádkoznak. Zárjuk össze a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az önéire.
Be is teszik a két áhítatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik azonnal rikácsolni kezdenek:
- Hé, mi k....ák vagyunk, gyertek b...ni!
Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához:
- Tedd el az olvasót, Theodor testvér. Imánk meghallgatásra talált!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Tegnap este piri nénje tiszteletét tette.... szóval a vértől lett + a tesztem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna: a másikban már olvastam. Nagyon nagyon sajnálom:( De ne búlakodj a következő hónap sikeres lesz. Lehet a májusi babára gyúrsz:)

Bridget: nagyon jó a vicc:)

Kép
csucsu05
 
 


Jajjjj Zsu annyira sajnálom!!!!!! Kép
Azért ne törj le nagyon!!! tudod következő hónapban megint egy újjabb esélyed lesz. A clolstynak idő kell, hogy kifejtse a hatását. Jó lenne, ha már mennétek nyaralni. Ott legaláb ki tudnál egy kicsit kapcsolni.
Kitartást kívánok!! Küldök, egy nagy ölelést:
Kép
Vendég
 


Pendi: Bocsi nem írtam le a rövid élettamat a múltkor. Szóval van egy imádnivaló lányom Szabina ő 2,5éves. Ő elsőre összejött. Aztán fél év probálkozás után terhes lettem ami 7hetesen elment. Sajnos akkor nagyon ideges voltam tehát volt oka. majd kispihenő után terhes lettem aminek nagyon örültem. tezst pozitiv volt jó korám. Aztán dokihoz bejelentkeztemés mire elmentem volna hozzá rosszul lettem. Kórház ahol megállapitották méhen kivüli. Megműzőttek. Ez április 10-én volt. Most már újra próbálkozhatunk. Csak úgye 50% azt esély mert az egyik petevezetőmet ki is kellet venni ott akadt el a baba.
De optimista vagyok és tudom nem sokára babás leszek:)

Kép
csucsu05
 
 


Bridget!!!

Szülinapodra kívánom neked:
Szerencse kísérje végig életed.
Szerencse mellé még egyebet,
Sok-sok vidám, örömteli percet,
Sorsod útja legyen mindig egyenes,
Te pedig légy boldog és egészséges!

Kép
Vendég
 


szia Csucsu
Mindjárt írok, csak képet kerestem Bridgetnek. :lol: :lol:
Vendég
 


BRIDGET: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :)

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Csucsu
Sajnálom nagyon, a két rosszul végződő terhességet!:cry: :cry: :cry: De jól csinálod! Így is kell hozzáálni, mert tudjuk, hogy úgyis sikerül. :wink: :wink: Most jársz dokihoz? Kapsz valamilyen kezelést? Vagy a természetre bízzátok?:roll: :roll:

Nócikám!
Te merre csavarogsz??? :shock: :shock: Nem voltál napok óta!!!! :shock: :shock: Gyere csak, és mesélj!!!

Bridget
Tényleg laptetűm volt. :lol: :lol: Nem is foglalkoztam vele tegnap.De majd most ! :lol: :lol:
Laptetűűűűűűűűűűű! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pendi: Nem a termszetre bizzuk. Hisz a dokis em tud mit csinálni. Peteérésem van és a méhen kivüli mindnekinél fenn áll. sajnos azt modta a dokim, hogy ez előfordul és sajnos egyre sürübben aminek nincs is igazi magyarázata.
Szóval most az égiekre bizzuk magunkat:)

Kép
csucsu05
 
 


Hát én csak sok sikert tudok kívánni!!!!

Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.:lol: :lol: :lol:

A kislányod nagyon édes!:lol: :lol: :lol: Ez a kép a vonalzódnál nagoyn aranyos!:lol: :lol: :lol:

Te egyébként dolgozol? Visszamentél már? vagy még otthon vagy? És mit dolgozol? Hol?
Bocsi, ha túl sokat kérdezek, de még nem sokat tudunk rólad. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:
Vendég
 


Böngészés közben erre az érdekességre bukkantam:

http://www.fn.hu/belfold/20080801/napfo ... sz_delben/
Vendég
 


Pendi: Még itthon vagyok a kicsivel. Hisz sajna nincs bölcsi ezért gyesen vagyok.
Egy Rt-nél irok tendereket és a kiemelt vevőim óhaját sóhaját lesem.
De most nem dolgozok decembertől megyek vissza ha addig nem leszek babás. Mert jó lenne nem úgy vissza menni, hogy utána megint gyedre jövök. Egyben lenne jó és korrekt letudnom.

Kép
csucsu05
 
 


Igen. Mindenkinek úgy a legjobb, ha egymás után jön össze a két babóca.
Ne aggódj! Decemberig azért még van időd. :wink: :lol:

Csucsu te iwiw-en vagy?

Most megyek. Rendbe vágom a lakást, aztán majd még visszanézek valamikor.
Vendég
 


Pendi: Igen vagyok. Váradyné Szűcs Erika

Kép
csucsu05
 
 


Na joooo reggelt 8) :lol: :lol:
Kép

Zsu
Nem is tom mit mondjak :roll: en ezert nem biztatgattalak :roll: en nem is lattam 2csikot de amig a mensi nem kesik nem szabad teszteket csinalgatni :roll: Latod ez lesz ha belelovalod magad na meg akkor meg masok is adjak alad :roll: Nem szabad ebbe a csapdaba beleesni.Igerd meg nekem,hogy tanultal belole es bolcsebb leszel kov. hoban :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :P :roll: Lecci lecci.....mert ez csak neked lesz rossz a vegen mindig :roll: Bizni,hinni szabad es kell is :!: de nem szabad szellemarnyak utan nezni...tudod a gorcsos akaras nem vezet jora :roll: tenyleg a ho vege fele kicsit kikene kapcsolj...nem bnetezni es csak szepen beszelgetni a pociddal...tenni venni....aztan hatha...de igy nem szerintem nem jo :roll: Tudod en ngyon ellenzem a x dpo-n napon teszteleseket :!: mert belelovarjak szerencsetlen babara vagyot es az is lehet,hogy babas csak meg nem mutatja ki,mint kedves kozos ismerosunk is a masik topikbol :!: neki is milyen keson mutatta ki...nem szabad Zsu...a ferti pontosan megmondja mikor kell tesztelni :wink: bar ha mar nem jon meg az egy biztato jel :wink: :P menzi elott meg felelotlenseg es kovetkezmenyekkel jarhat...ami most be is kovetkezett :roll: Szal 1szonak is 100 a vege...erted mit beszelek en :wink: Fel a fejjel :!: :!: :!: na most jol kimostam a fejed :oops: Amugy tenyleg ugy ngyon megjott vgy meg van esely :?: :roll:

Kép

Csucsu
Hajra spontan baba!!! :lol: :wink:

Pendi
De koran keltel te is :shock: :lol:

Koszi csajok a szulinapi jokivansagot :oops: :oops: :oops: :P
Mar ejfel elott 5perccel hivott dragam :lol: aztan ejfelig tartotta :lol: kozben meg batyam is meg a menyasszonya is csorgott :lol: :lol: Persze en nem raktam le....olyan kis edes volt azert allitott ebresztot,hogy ejfelkor hivhasson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Az ott hajnal 5 :shock: :lol: 8) :shock: )Aztan visszahivtam batyam es a menya. aztan meg uzent egy ismim fel 2 utan,hogy o akar lenni az elso :lol: mondom vegulis hajnal 2-3korul szulettem :wink: aztan a kulfoldi iwiwhez hasonlito oldalon is a kinti barinok-baratok mar irtak :lol: es meg almomban is szulinapom volt :shock: Na,hogy vajon ez mit jelent :?: :idea: :roll: Pezsgoztem :shock: :oops: Aztan most meg ti meg apu is hivott :lol:

Szal eza az en cejejmemnek:
Kép

Ezt meg nektek:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Nagyon csinos asszonyka vagy! :lol: :lol: De a leánykád, egyenesen tündéri! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép kislány! Olyan kis édes mosolygós!
bejelöltelek, és írtam is hozzá, hogy tudd, én vagyok.

Csajok!
Beszéltem Katáva! A körülményekhez képest jól van, csak nagyon melege van. :) A görcsei talán most nem jönnek. Volt neki egy epegörcse is, így diétára fogták szegényt. De mostmár jól van. :)

Zsu
Gyere, ha beértél a melóhelyre! :lol: :lol:

Bridget
Mi a mai elfoglaltság? A szülinapi torta evés mellett????? :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég
 


Szia Bridget!
Itt vagy te is? :lol: :lol: :lol:
Minnyá elolvaslak!
Vendég
 


örülökneki, hogy ilyen szép szülinapod van! Látod milyen sokan szeretnek??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ja és persze nem csak mások, hanem mi is!!! Kép
Vendég
 


Az hiszem, most kell abbahagynom, mert még teleírom az oldalt mindenféle egy mondatokkal. :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Itt vgyok :lol: 8) Irogass csak nyugodtan legalabb te :? A tortat is koszi....mai program meg nem bizti....vgy Balaton anyuekkal vgy buli este 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nnnna vagyok ám két portalanítás közben.:lol: :lol: Épp takarítok. Most jól kihasználom, hogy táppénzen vagyok. :lol: :lol: :lol:
mindjárt elmegyek bevásárolni, meg közben mosok Kép, meg takarítok Kép.


Bridget
Az jó program, akármelyi is legyen. :lol: :lol:
Ha mentek strandolni, akkor jó strandolást!
Kép
Ha buli lesz, akkor jó bulizát!:lol: :lol:
Kép


Zsu

Neked jó munkát mára! Várunk majd! :lol: :lol:
Kép

Csucsu
Te hová tüntél?
Kép

Azt nem is írtam, hogy reggelre még mindig volt maszatolásom. Igaz, tegnap még kihasználtuk apácskávall az feltehetőleg utolsó pé napot. :oops: :oops: :oops: De reggelre eléggé maszatolós voltam. :roll: :roll: Na de ez azt jelenti, hogy tisztul ki belőlem az a kontraszt anyag, vagy még a vérezgetés vége volt? :roll: :roll: :shock: :shock:
Vendég
 


Pendi: bocsika leléptem se szó se beszéd nélkül. Kicsi lányomat vittem játszótérre. Most értünk haza. Az idő nagyon fúra be van borulva de meleg van igy legalább nem égtünk le. Olyan fátyolfelhős az ég.
Holnap alartunk menni strandolni , hogy ebből mi lesz?

Bridget: Miylen jó is amikor ennyien szeretnek ugye?
Szerintem ha a Balcsira mász az is szupi de ha bulizni az is:)
Ez a nap legyen a Tiéd és élvezd ki minden percét hisz ez a nap RÓLAD SZÓL:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
na jó megbocsátom! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
És jó volt játszani? Biztosan nagoyn élvezte a nagylány. :lol: :lol: Nekik még olyna jó semmire nincs gondjuk. Szeretnék még én is kislány lenni. :lol: :lol:

Én megjöttem a boltból, és apácskának is adtam egy kitartást-puszit. Még jó,hogy útba esik a bolt felé a mentő-állomás. :lol: :lol: :lol:
Most megyek kiteregetek, meg elkészítem az ebédemet.

Csajok!
Tud valaki valmai jó kis torta-receptet? Ne kerüljön sokba, és ne legyen túl bonyolult. :lol: :lol:Torta-formám az van. Anyósom születésnapja lesz vasárnap, jönnek ebédre, és kellene valamit sütni. Ilyenkor meg illik tortát készíteni.
Előre is köszi. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


vgyok en is egyfolytaban csorog a telefon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyum elkezte a Happy Bday-t enekelni :lol: :lol: :lol: :lol: Ugy,hogy "...heppi borze tu ju,heppi borze tu ju..." :lol: :lol: :lol: Anyum me az angol :lol: :lol: edi volt :oops: Hivott Zsu is es Kitti is :lol: :wink:

Asszem balcsi nem lesz mert nem sut a nap es hetvegen is esos lesz....ugyhogy maradunk a bulinal :lol: 8) 8) 8) :lol: na most hivott keresztanyum is :lol: :lol: :lol: Szal ma buli lesz akkor :lol:

Pendi
Miert vgy te tappenzen? :shock: lemaradtam en valamirol? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Csak a átjárhatósági miatt vagyok táppénzen. Tudod tegnap dolgoztam volna, és hát a beavatkozás utáni napon nem egészséges dolgozni. Pláne nem ott, ahol én dolgzom. Így kiírattam magam (a doki javaslatára is). És az aszisztens azt javasolta, hogy legalább egy hétig ne menjek. Hát én meg nem vagyok egy munka hőse, így hallgatok rá. Elvileg csak a jövő hét pénteken dolgozom. Így jön ki. :roll: :roll:
Vendég
 


Talaltam egy tok jo oldalt a myomarol :shock:
http://ideal.hu/1/archivum/2007/10/0000 ... a-a-mehben

Lehet tole vizelesi problema is...lehet en azert jarkaltam wc-re sokat
:?: :shock: :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="pendi"]B írta:pendiridget
Csak a átjárhatósági miatt vagyok táppénzen. Tudod tegnap dolgoztam volna, és hát a beavatkozás utáni napon nem egészséges dolgozni. Pláne nem ott, ahol én dolgzom. Így kiírattam magam (a doki javaslatára is). És az aszisztens azt javasolta, hogy legalább egy hétig ne menjek. Hát én meg nem vagyok egy munka hőse, így hallgatok rá. Elvileg csak a jövő hét pénteken dolgozom. Így jön ki. :roll: :roll:


Jah igy mar ertheto :lol: :lol: :lol: :lol: En se mentem suliba aznap :roll: es sokat pihentem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Látod? a myoma egyik gyógymódja az akupunktúra. Te teljesen jó felé haladtál. :lol: :lol:
nagyon édi az új vonalzód! :lol: :lol:


Én most azt hiszem lefekszem, alszok egyet. nagyon álmos lettem.
Kép
Vendég
 


Ja latom...csak o mas miatt kezelt nem myoma miatt :?
Na de majd ha visszamentem 8) :twisted: :lol: :lol: :lol:


Jo pihit!!! :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu merre vgy? :roll: :roll: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de egész délelőtt rohangáltam, utána meg másfélórán át nyomtattam, meg a neten kellett keresgélnem olviknak.... meg apával sms-ezgetünk.......

Bridg!
Még egyszer nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!!!
Teljesüljön minden álmod!!!!!!!!
És nagyon jó bulizást estére :idea: :idea: :idea: :idea:
Ígérem, többet fogokkikapcsolni és nem stresszelni, nem tesztelni idő előtt :idea: :idea: :idea:

Pendikém!
Remélem, jó nagyot aludtál helyettem is.... én nagyon tudnék :shock: :shock: :shock:

Nócikám!
Merre vagy??? gyere mán!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Vagyok, csak éppen valami aranyos szülinapos képeslapot vadászok :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="csucsu05"]
írta:
csucsu05Bridget: Miylen jó is amikor ennyien szeretnek ugye?
Szerintem ha a Balcsira mász az is szupi de ha bulizni az is:)
Ez a nap legyen a Tiéd és élvezd ki minden percét hisz ez a nap RÓLAD SZÓL:)


Most latom csak,hogy irtal :shock: bocsi :oops: :oops: :oops:
Hat ahogy neztem az Kép inkabb jobb ha nem megyunk :? :roll: Ugyhogy marad a buli ma is meg remelem holnap is 8) 8) 8) 8) 8) yeeeeeh 8) :lol: Es igen ngyon jo,hogy ilyen sokan szeretnek :D :oops: :D Te csepeli vgy ugye?Jo kozel lax Zsu-hoz :lol: Ott mentetek volna a strandra? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
Kép

Csajok szombat 18oratol a viasat 3-on lesz egy musor ami a kulono szulesekrolszol :shock: :P :roll: Erdekesnek tunik :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridgetem drága!
Köszi, hogy írod, gyorsan fel is írom magamnak.... szoktam nézni őkt, némelyiken olyan oskat sírok. Nagyon meghatóak.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ez is az lesz :cry: kis edi bedik :lol: ugy akarok mar en i egyet :roll: mind1miyn szulesel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaja, ne is mondd...most már akár ikrek is jöhetnek :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="bridget0801"]
írta:
bridget0801Csajok szombat 18oratol a viasat 3-on lesz egy musor ami a kulono szulesekrolszol :shock: :P :roll: Erdekesnek tunik :!:


Bocsi csajok nem szombaton hanem vasarnap lesz!!!!!!!!!!18:05 asszem VIASAT3!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na most hivott az ocsem is :lol: :lol: :lol: :lol: en vgyok ma a telefon ugyeletes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Milyen jó ai az, ha valakinek szülinapja van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?