Megbeszéltük a részleteket. Szedeti a clostyt, de most 2x1-et, és most az 5. naptól kell a 10. napig szedni.
Említetem neki azt a abizonyos hormon vizsgálatot. Annyit mondott, hogy a köv hónapban a 21. napon megcsináljuk.
Úgyhogy rendben. nem kell 2 hónapig várni rá. Annyit mondott hozzá, hogy azért a köv. hónapban, hogy legyen hatása a clostynak. Hát jó legyen. Aztán majd meglátjuk.
Zsu
[quote]T írta:e egy hatalmas hős vagy!!!!!!!
Így kibírni az átjárhatóságit...le a kalappal előtted Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Bocsi,hogy magammal voltam elfoglalva
Köszönöm!
És dehogy haragszom!!!! Ne is gondolj ilyet!!!!
Ne hari, de én ezen csak egy csíkot látok!:roll: Vagy te is? Még várj azzal a teszttel. A jövő héten próbáld újra, ha nem jön meg. A reményt azért ne veszítsd el, de ne is éld bele magad nagyon, mert nehogy utána megint kikészülj! nem szeretném, ha megint rossz lenne neked! Próbálj meg másra gondolni, elterelni a gondolataidat. Amikor a babóca jönni akar, jönni is fog. Ha most van, akkor az ott lesz a jövő héten is. Csak ne görcsölj! Az nem jó! Tudom én, hogy nagyon szeretnéd! Meg is lesz! hidd el nekem! Lehet,hogy nem most, hanem később, de lesz!Ha most nagyon rá vagy állva erre, sokkal rosszabb átvészelni, ha mégsem jött össze! Bocsi, hogy ilyen lehangoló vagyok, de hidd el, hogy nagyon megszerettelek, és csak neked akarok jót!!!!!!!
Most nagyon szorítok, és remélem, hogy jövő héten pozi lesz az a teszt! Küldöm a varázslót, hogy varázsoljon neked jót!!!