Sziasztok!
Tegnap Zétivel együtt Dóri is megkapta a 2 hónapos oltását! Egész jól türte. Estére hőemelkedése (37,4) lett és egy kissé nyűgös is volt.
Szerencsére utána jól aludt, és ma reggel negyed 7kor vidáman ébredt, majd most vissza aludt.
A bőrére az Essek azt mondta, hogy ne kenjem olajjal
(amit egy hete a Lakos írt fel), mert az csak árt, egyenlőre próbáljuk meg csak a kenőcsöt.
Gyöngyi!
Egyszer nincs kedved, mint a mi legkedvesebb védőnénink átjönni hozzánk, és néhány pillantást (vagy akár sokat is) vettni a mi picinyeinkre?
Andi!
Igen láthattál minket, mert az oltás után elmentünk a gyógyszertárba és utána arra mentünk haza. Sajna úgy el voltunk foglalva az alma, és nálunk az olaj kérdéssel,valamint a kerítések mögül lesből támadó kutyákkal, hogy nem vettünk észre.
Anett!
Egyenlőre nem tudom, hogy lesz este!
Mi elvileg 9 és fél tíz között fürdünk és az utolsó szopizás 10 körül van. Így szinte valószínű, hogy nem tudunk menni, pedig elvileg én már megbeszéltem a Zolival, hogy néha el fogok menni ilyen talikra.
Mikor szoktatok találkozni és kb meddig vagytok ott?
Anita!
Nagyon jók a "beszólások"!
Judit!
Boldog névnapot!
Remélem minél gyorsabban megoldodnak a gondjait!
Ildi!
Sajna az oltás miatt nem tudtunk menni, ráadásul nem is olvastam időben a meghívásodat. Remélem legközelebb összejön!
Jó a motoros kép Krisztáékról!!!
Zsanett!
Lili nagyon édes a képeken!
Szandra!
Örülök, hogy Edónak így bejött Dóra baba. Nem sokára majd együtt játszhatnak! Üdv az aranyos Zakkantaknak!
Anikó!
A képek nagyon szuperek mint mindig. Nem tipikus nyári képek az biztos!
Anyukáméknak nagyobb szerenjük lesz remélhetőleg, ők ma indulnak egy hétre Lellére! Nekünk meg itthon lesz szabadságunk és egy rokon se jön hozzánk a hétvégén!
Nem is tudom mit foguk csinálni!
Reni!
Hova tüntél már megint? Már látom, tényleg meg kell, hogy keressünk az Évivel!
Denesandi!
Jobbulást Laura bőrének, de legalább már tudjátok, hogy mi az! Nálunk (szerintem) csak találgatnak és kisérletezünk!
Na megyek és kihasználom, hogy a csajszi alszik, és teszek-veszek egy kicsit a lakásban!