Új privát üzeneted érkezett!

Apa megmutatta Kincsőnek, hogy hogy kell játszani a játsziszőnyegen: :lol:
Kép

Kép
bettó
 
 


Adrienn!

Nagyon édesek, most már igazi nagysrác, meg nagycsaj! Már nem olyan pici babócás pofijuk van. Szépek nagyon!

Bettó!

Na, Neked is szép két gyermeked van! :)

Na, csajok, holnap asszem megyek én is gyed-et igényelni! Majd mennem kell a könyvelőhöz is! Áááááá! Utálom!!!!!!! Nem a könyvelőt, a macerát!

Na, szép estét!!! Ill. szép napot!

jutiboszi
 
 


Nálunk az én szüleim segítenek mindenben. Az apuka szülei is nagyon érdeklődőek, de még csak 1x sikerült megnézniük Danit. Akkor kaptunk ajándékokat is. A rucikat már ki is nőtte DAni. De elég messze laknak, állataik vannak megértem, hogy nem tudnak többször jönni. Az apuka kb 2 hetente jön, megnézi Danit. Elég vadul játszik Danival, ami miatt picifiam először mindig megijed, ijedt szemekkel figyel engem, megvagyok-e, aztán 2-3 óra múlva hatalmas haverok. Persze még semmit nem hozott az apja Daninak. Pedig látszik rajta, hogy büszke rá. Csak teljesen más az értékrendje. Nem tudom, kisfelesége hogy viseli, hogy csak ennyire érdekli a saját vére. (decemberben házasodtak - nem teketoriaztak sokaig)

Panka

KépKép
pankamama
 
 

 
 

Vivi! Rengetegszer eszembe jutsz! Le a kalappal! Profi anyuka vagy! Egyedül kettővel nem semmi!!!! Meg fogják neked hálálni!
Sajnálom, hogy nem sokat tudsz velük mozdulni. Én rengeteget mászkálok Danival. Szegényt nagyon sokat ráncigálom. Néha annyira vágyom 1-2 napra, amikor semmi dolgom, és csak vele vagyok, és sehova nem megyünk.

Kaja: kezd nem elég lenni a 4 óránkénti evés, 3 óránként kér nappal.

és rengeteget ficánkol,emelgeti a csípőjét, még nem fordul át, nehéz az a 9,4 kiló.

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Jó reggelt!

Betti! Kapnak még tejcsit, lehet hogy most megfogtok haragudni de épp most próbálom a napi 3 fejést 2-re leredukálni. Úgy vagyok vele hogy már eddig is jó volt hogy kaptak, de nem akarok a végtelenségik fejni. Így olyan 7-8 dl jön le. Más volna ha szopcsiznának. Most reggel lejött 450 ml, de este 6-tól gyűlt. Én úgy gondolom hogy 8 hónapos korig jó ha kapnak az jó.
Köszike a dicséretet
Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ja nagyon édi apa meg Kincső a játszószőnyegen :lol: !

Juti! Köszi a dicséretet :lol: ! Tényleg mikor lesz eredménye a szépségversenynek?

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Panka: Nagyon kedves tőled, már a többiek is írtak ilyet, de az az igazság, hogy állandóan feszült vagyok és idegbajos. A legkisebb dologra is, ami negatívan befolyásolja a "menetrendet", robbanni tudnék.
PL: Múltkor unokanővérem itt volt. mondja menjünk le a lányokkal. Segít. Tudni kell, hogy nálunk a készülődés nem tarthat tovább 10 percnél, mert a gyerekek nem bírják, és ha visítanak, én is ideges leszek. Ha egyedül vagyok, ezzel nincs is gond. Nos, majd ő tiszztába teszi LIlit. Hát negyed órát szarakodott + öltöztetés, Jázmin meg már puccba vágva a kocsiban és visít. Nem bírtam tovább, átvettem Lilit. Mikor beraktam a kocsiba, uncsinővér kitalálja, ő még elmegy wc-re, meg felöltözik rendesen, meg magához vesz ezt-azt, megmegmegmeg...!!! :evil: Addigra mindektten ordítottak.
Ehez jön, hogy Lili végighisztizi az összes sétát, meg az emberek jönnek, hogy jééé ikrek és bámulnak, mintha bazári majmok lennénk, meg ontják az okosságot, meg, hogy van e tejem, szoptatok e, meg milyen fiú fejük van, stb.
Szerintetek? Éveket öregszem minden sétánál.
Ezek után ma, hogy végre lenne pár óra kimenőm, amikor egyébként a lányoknak vásárolok au útra, nem tud jönni a nagynéném vigyázni rájuk, mert azt a rohadt bombát pont most kellett megtalálni a 9.ker-ben, nem ért rá 2 nappal később :? vagy előbb!!! És teljesen elzárták a várostól Csepelt, ahol ő lakik.

A lakás csatatér, senkit nincs pofám fölhívni, mert porszívózni is kb.2 hetente tudok, minden elöl van, mert semminek nincs helye.
Fel kéne újítani, legalább látszat szinten,, de akárki ajánlkozik segíteni, végül minden hülyeségre hivatkozva lemondja, vagy még erre sem veszi a fáradtságot, csak eltűnik balfenéken.

Ráadásul már a lányokat sem lehet egyedül hagyni, mert tegnap is kimentem annyira akonyhába, míg behoztam kajájukat, mire visszajöttem, Jázmin félig benne volt a szobai szemetseben, a papírok ,eg szanaszét a szobában. Nemtom milyen fénysebességgel száguldott oda, mert a közelében sem volt a kukának.
ÉS ez csak "rosszabb" lesz, mert elkezdenek majd menni, és addigra mindenképp rendet kell rakni, de nemtom hova.

Most már 1 órája várok valakit, aki azt ígérte 9-re jön. Most 10 van. Most aludtak el a lányok, és ha fölcsönget, felébrednek rá. Levenni meg nemtom a kapucsengőt, mert nem tudja a mobilszámom.
De persze mindenki tojik az én időbeosztásomra, mert az agyuk csak addig terjed, hogy én itthon vagyok, és nem csinálok semmit, ergó ők akkor jönnek amikor akarnak, majd én alkalmazkodom. :evil:

Húh. Nos most már biztos másképp látjátok "szuper anyaságom"... :cry:
Vendég
 


Vivi! Én nem látom másképp, sztem továbbra is szuper anya vagy!!!! Azt mindig érezni az írásaidból, hogy mindent a gyerekekért teszel, szóval azon aggódsz, hogy ne ébresszék fel őket, stb, szóval ez szerintem a legfontosabb. Szereted a lányaidat, és megpróbálod a legtöbbet megadni nekik, ami csak tőled telik. Nem vagy robot, nem Duracellel működsz, és sztem senki ne várja el tőled, hogy mindenhol pikk-pakk rend legyen!!!! Aki meg ezt nem nézi jó szemmel, az csinálja utánad! Akkor rájönne, hogy vannak fontosabb dolgok is az életben, mint a rendrakás. Úgy elmennék segíteni, de messze vagy sajna! Pedig én azt csinálnám, amit mondasz, nem az ellenkezőjét ;)

jutiboszi
 
 



Sziasztok!

Vivi! Teljesen átérzem amit írsz, sokszor jobb egyedül, bár én csak 4 naponta vagyok velük 3-ban. Érdekes ha nincs itthon Zoli sokkal hamarabb kész vagyok mindennel. Az idegbajjosság így is megvan. Én is szivesen mennék segíteni :lol: . Szerintem is szuper anyuka vagy és nekem van 1 kis rálátásom hogy mennyi törődést igényel egyszerre 2 kisbaba.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ja nincs is "fiús fejük" a csajsziknak.

KépKép
KépKép
jadika
 
 



Juti,
bocsi,bocsi,bocsi. :oops: De most le kell mondjam az előző kérésemet, mert hétvégén anyukám beállított egy maga varta babával, hogy azzal talán jobban alszik Máté... Nem gond? Ha nem sikerül ezzel, akkor majd később, jó? Köszi!!

Voltunk ma doktornéninél a 6 hónapos vizsgálódáson, és megdícsérte Mátét, minden rendben vele! 7750 gr és 72 cm a langalétám! :D
Ja, és szurkoljatok, most kezdünk leszokni a nappali alváshoz a cumiról. Azért muszáj, mert két nap megfigyeltem az alvásait, és azt láttam, hogyha kiesett a cumi és nem találta félálomban, akkor jött a sírás, és már nem lehetett visszaaltatni.
Ma próbáltam először: délelőtt 35 perc után aludt el, és csak azért ébredt fel 45 perc után, mert a házban megint elkezdtek fúrni. :cry: De akkor sem sírt! :D
Most meg 18 perc után aludt el, igaz egyszer kivettem megvígasztalni, de utána is cumi nélkül aludt el. Hurrá!! remélem bírom én is idegekkel!!

Tegnap éjjel a drágám meg 9-től 1/2 6-ig aludt, és akkor is finoman hangoskodtam, mert már fájt a cicim. Utána meg 9-kor ébredt! Remélem ez is rendszeres lesz!! :D :D

Betti,
Kincsőt továbbra is csodálom. Milyen ügyesen mászkál már! Édes a fotó az ágy alatt!!

Juti,
Milcsi tényleg szereti manót!! Nagyon ügyes vagy!!

Nemrég készült:
Kép

most meg mit néztek??
Kép


Ajajjj, lassan már azt kell mondanom, hogy Máté 6 hónapos!!

Kép
sylvian
 
 


A varta persze nem az elem, hanem varrta... :oops:

Kép
sylvian
 
 


Képzeljétek!
Reggel, mikor jÁzmin fölkelt, odavettem kicsit magam mellé, erre odafordult hozzám, és átölelte a nyakam :D Persze tudom, hogy nem annyira szándékos/tudatos volt, de annyira jól esett :lol:
Vendég
 


Na, látod, Vivi! Már most milyen hálásak!!!! Egyre jobban kezdik kimutatni az érzéseiket!

Szilvi!

Nem baj!!! Semmi gond, sajna, mivel még nincs varrógépem, így nem álltam neki! Ha később esetleg mégis szeretnél, szólj nyugodtan!!! Egyébként könnyen meg tudják szeretni a babák az ilyen kis figurákat! Én Milcsinek csak akkor adom oda Milcsimanót, ha altatom, amúgy nincs vele játék, és így kénytelen megszeretni, mert nincs más. :shock:
De úgy vettem észre, nem nagy kényszer neki, mert tényleg nagyon bújik hozzá, tetszik neki.
Máté tényleg jó hosszú baba!!! Milcsi is elég hosszú, 68 cm, bár ő még hosszabbnak tűnik,mert "csak" 6 kiló.
Tegnap voltunk mi is dokinál: 6010 g, és 68 cm! Kb. Most kétszerezi meg a születési súlyát. (3070g-al született, még egy hét, és megvan a duplája!)

jutiboszi
 
 


Juti! Nagyon aranyos Milcsi ahogy öleli a manóját :lol: .

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Juti! Édes ez a Pasi!!!!! Kincső, Petit öleli és még két napja egy kis textilpelust is ölel mellé:)
Haladsz a súllyal is! Ügyi vagy. Tegnap tsóm jött hozzánk és az első kérdése az volt, hogy hol a hasam! :lol: Hiper jól esett! :lol:

Vivien! Annyira nagyon segítenék én is neked! Én biztos kikészültem volna már a 7 hónap alatt :oops: Látod, szerintem az ilyenekért már megéri. Tudnak ám hízelegni rendesen :D Olyan sokszor meg fogják neked ezt háláni, hogy te azt el sem tudod képzelni!

Szilvi! Nagyon édes család vagytok! Kitartás, sikerülni fog. Én ezért sem bántam, hogy Kincső megharagudott a cumira, mert nálunk is ez volt a helyzet. Szép hosszú baba. Kincső 64 cm és már majdnem 7 kiló :oops: :lol:

Vivien! Az én füllbevalós, rózsaszínbe öltöztetett lányomra is rákérdeztek, hogy kisfiú? Pedig a te lányaidnak sincs fiús pofijuk!

Új frizkó :
Kép

Juti! A tiéd is hasonló. Nem?

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Nem hasonló, hanem szerintem ugyanilyen, csak kicsit hosszabb. Kép

Meg mivel nekem sötét, így nem látszik annyira a vágás, neked nagyon szépen látszik! Fantasztikusan ügyes a fodrászod!!!!!!

jutiboszi
 
 


Ja, és az én frufrum a másik oldalon hosszabb, annyira mint Neked ezen az oldalon! De szerintem egyforma fazon! :lol: :lol: :lol: Naaaaaagyoooon jól áll Neked is!!!!!! (Hú, ez most nagyképű volt, hogy Neked IS, de azért írtam, mert az én hajam még sosem tetszett nekem ennyire, mint most! EZentúl csak ilyen lesz, csak annyi, hogy a frufrut is megnövesztem.)

jutiboszi
 
 


Én nem meriem levágatni a hajamat, mert hullámos, és össze-vissza állna mindig. Addig lenne jó, amíg kiteszem a lábam a fodrászüzletből. Pedig nagyon kiváncsi lennék magamra rövidebb hajjal.

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Juti! Tényleg egyforma :D Be tudod rendesen szárítani? Ez az első frizu, amit másnapra nem aludtam el :oops: :lol:
Én a hajam.hu-n lesetem ki.
Festve is lett picit és tincsezve is :wink:
Köszi, majd megmondom neki :wink:
Az enyém ilyen előről:
Kép

Panka! Mig nem Kata barátném volt a fodrászom én sem mertem levágatni. Azóta minidg kitalálunk valamit. Vagy szín, vagy fazon. :lol:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Nekem annyiban más, hogy elöl van a frufrum, és rövidebb. Az én hajam úgy született, hogy otthon anyukámnál levágta egy fodrász, és sokat kellett vele bíbelődni, meg mindig vasalni kellett, így új frizura vágytam. Bementem itt Sopronban egy ismerőshöz, és mondtam, se rövid, se hosszú ne legyen! És ilyen lett!!!

Könnyen be tudom szárítani, 10 perc, és kész! Se hab, se hajlakk, se zselé, és másnap is még elfogadható, de harmadnap újra mosás szárítás, mert most nyáron ebben a melegben éjszaka gondolom izzadok, és reggelre bezsírosodik. És el is alszom!

Kép Kép Kép

jutiboszi
 
 


Kép Kép
Kép Jázmin álmában is tud egyedül inni
Kép Bleeeeeeee (Lili)
Vendég
 


Sziasztok!
Képzeljétek tegnap nálunk járt a védőnéni, akit úgy 4 hónapja nem láttunk, és azt bírta mondani Kristóf éjjeli ébredéseire, hogy hagytam már sírni? Mondtam igen 2 nap 1,5 órát, de én készültem ki tőle idegileg, igy inkább kivettem, megetettem és viszaaltattam, erre azt mondta, nem 2 napig kell azt bírna, hanem 3 napig és addig hagyni mig sír, nem kivenni, hagyni,hogy visszaaludjon, mert különben minimum 2 éves koráig kelni fog valamért. Most erre mit mondjak, ki bírja ezt ki?
Mellesleg manapság már "csak" 1x kel, igaz akkor 1 órát is fent van akár, és akkora szemekkel néz, mint aki kialudta már magát. Kaja nem is kell neki,igy meg baromi nehéz visszaaltatni, de akkor sincs szívem ordtani hagyni..:(

Kép
k.krisztina78
 
 


Krisztina!

Nekem is elkezdte ezt Milán, egyik éjjel 1 és 1/4 órát fent volt, kipattantak a szemei, és vége, csak szopi után aludt el mellettem. A következő éjjel amikor felébredt, gyorsan bedugtam a szájába a cumisüveget, csináltam nagyon gyenge teát, szinte vízízűt, és azt itattam. Itta is rendesen, még csukott szemmel, ki se nyitotta, kb. 40ml után el is aludt. Akkor cumi vissza, és legközelebb asszem 4kor kelt fel. Ma éjjel ugyanez, először tea 1 körül, és 4.44kor ébredt legközelebb! Ami még más volt, mint eddig: csak body-t adtam rá, mert nagyon meleg van éjjel is, és a szobájába teregettem ki egy adag ruhát, ettől párásabb lett a levegő, szerintem így nem szárad ki olyan hamar a torka, ezért tud jobban aludni! Most minden nap kimosok egy adag ruhát, és a szobájába teszem, úgy veszem észre, jót tesz!!! Egy próbát megér, szerintem! Ha kipróbálod, mondd majd el légyszi, hogy bejött-e Neked is!

Ja, és még valami: nekem este nem akar elaludni, néha csak cicin, vagy ha már evett, akkor csak úgy alszik el, hogy a nagyágyban totál hozzám bújik. Öleli a nyakam, szinte alig kap levegőt, úgy bújik az arcával az arcomhoz, na, és úgy 2 perc alatt elalszik. Ezek után, ha megpróbálom betenni a kiságyba....azonnal nagy szemekkel néz, felébred. Miért?! Mert lehet, hogy hideg az ágy. Ezt a barinőm mondta, hogy ő még emlékszik, mennyire utálta a kiságyat, mert anyukájáék mellett jó meleg volt, utána meg be a hideg kiságyba....na, így már érthető, hogy miért ébred fel!!! Este kipróbálom, hogy úgy altatom el mellettm, hogy bebugyolálom a takarójába, és utána úgy fektetem le. Majd leírom mi volt!

jutiboszi
 
 


Juti,
Én azt szoktam csinálni, mikor Kristóf ébred kapja a teát, azt issza is, olyan 20 ml-t lekortyol, el is alszik, akkor beadom a cumiját , várok egy kicsit, hogy mélyebben aludjon, majd óvatosan beteszem az ágyba,de felébred, hagyom hátha elalszik magától, de úgy 5 perc nyűglődés és sírás után kénytelen vagyok kivenni,mert a cumiját az ágyban nagy ivben köpi kifelé, de ha mégegyszer kiveszem, akkor már olyan nagy szemekkel néz rám,hogy elkezd tekregeni a kezemben, és vége, tuti elszórakozik még egy darabig. Nekünk van párásító a szobájában,az mindig addig megy amig mi le nem fekszünk. És ős is csak bodyban alszik.

Ezt a hideg ágy teóriát én is hallottam már, de közénk meg nem szeretném venni, ezt még akkor megfogadtam mikor a pocakomban volt,lehet szívtelen anyuka vagyok, de nem szeretném odaszoktatni.

Szóval ezekkel már én is pórbálkoztam, de valahogy nem sok sikerrel, lehet én vagyok béna.:((

Kép
k.krisztina78
 
 


Kriszti! Sógornőm próbálta éjjel, hogy hagyta sírni bement hozzá 5, 10, 15... perc múlva megvígasztalta de csak kelt mindig. Mint már írtam most kezdi átaludni az éjszakát mióta nincs cici (szeptemberben lesz 2 éves) Nálunk is csak 1x-ri kelés volt, de elkezdődött a fogzás és van olyan éjszakánk hogy óránként is ébrednek, hagyom nyűglődni őket mert nem sírnak 1-ből, de nem alszanak vissza csak ha enni adok nekik, próbáltam már teával is de az nem jött be, ez van.

Képzeljétek Zalán úgy csinálja mint aki fekvőtámaszt nyom, a karján és a lábújján tartja magát :lol: .

Szuper a hajatok, én most növesztem és ha már nem lesz tejem becsíkoztatom (tesóm fodrász).

Zoli arrébb tette Zalánt, erre Anna vísítva elkezdett sírni, hogy hozzá meg nem nyúlt, már most megy a féltékenykedés :shock: mi lesz később :? :lol: .

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ezzel is próbálkoztunk, de ha rázendít a sírásra, akkor hiába veszem ki, megnyugtatin már csak kajával lehet.
Mivel Kristóf ugye rég óta vegyes kajálású, igy újabban éjjel nem kap cicit, nehogy azért ébredjen mert cici hiánya van, ha nagyon sír a kajáért akkor tápot kap, de jó pár napja nem azért ébred mert éhes, hanem nem tudom miért.(
És te mit adsz nekik éjjel enni?

Kép
k.krisztina78
 
 


Kriszta!

Kiveszed a kiságyból amikor teát kap? Nem tudod úgy itatni, hogy bent marad a kiságyban? Nekem ez jött be.

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Mi is kelünk éjjel.
És csak cicivel tudom megnyugtatni, egyszer próbáltam vízzel itatni , bejött , de később már nem .
A cumisüveg nálunk egyenlő a tejjel.
milyen teát adtok neki ?
zsuzsi80
 
 


Kriszta!Először anyatejet mert este fejek és utána tápcsit.

A kiságyba nem tudom vissza altatni Őket mert hason alszanak.

Mi édeskömény teát iszunk ha iszunk. Mostanság napközben meg azt a vizet isszák amibe főzöm nekik az ebédet, olyan mintha a leves lenne répa, krumpli meg pipi husi leves :lol: .

Zalánnál is ha cumis üveget lát akkor amibe benne van csak tej vagy tápcsi lehet, a fözeléket vagy gyümölcsöt nem kéri, szivesebben eszik kanállal.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Tesóm csodálkozott, mikor egyszer mondtam neki, hogy még minidg nem alusszuk át az éjszakát. Mondta, hogy ne aggódjak, amíg szopcsi van, nagyon ritka az olyan baba aki átalussza az éjszakát. Én azóta nem is idegeskedek. Szépen kiveszem, cici, van olyan is, hogy éppen csak kicsit szív, de van olyan, hogy teljesen leürít és alszik is. Egy kölcsönzőknek a kislánya decemberben született, ő is akkortól aludta át az éjszakát, miután már csak szilrdat kap. A csajszi belustult és nem volt hajlandó szopizni tovább.

Adrienn! Hamarabb fog Zazó járni, mint Anna? Ritka. Lesz még sok hiszti biztos a féltékenység miatt :roll:

Vivien! Édesek a lányok! Még minidg nem értem miért nézik pasikának őket :shock:

Kriszti! Miért nem adod oda neki este a cicit? Szerintem nem kap rá. Bár te tudod!
Nálunk kb. 3 hós koráig mellettünk aludt. Őszintén megmondom, nekem is szükségem volt rá! Majd kiságyba szoktattam. Én hagytam sírni, mert nagyon rossz alvó volt. Ugyanúgy sokszor felébredt és hogyha nem úgy feküdt (cicivel a szájában) kipattant a szeméből az álom, és akkor bizony 1, 1,5 órát is ébren volt. Mióta egyedül ügyesen elalszik, nincs ilyen. Volt már olyan, hogy fáradtabb volt és hamarabb aludt el este, hajnalban kicsit nehezebben aludt vissza, mert már nem volt olyan álmmos.
De egy nagyon fontos! Úgy csináld, ahogy a szíved diktálja!!!! Én nagyon kegyetlennek éreztem magam az első este után, de amikor mosolyogva ébredt már nem aggódtam!

Kép
bettó
 
 


Juti,
Azért vagyok kénytelen kivenni a kiságyból, mert hason alszik, és ha megfordítom egyből kezdi a lábával a rugdosózást, neki a hátra fordítás egyenlő az ébredéssel. Engem nem is igazán az zavar, hogy ébred éjjel, mert jó estben csak 1x teszi, hanem, hogy ébren van 1 órát is, utána visszaalszik nagy nehezen, de akkor meg már én nem tudok visszaaludni, csak + 1 óra szenvedés után.

Jadika,
Ez nálunk is igaz, semmit nem hajlandó meginni cumisüvegből csak a tejet, tápot meg a teát de ha valami sűrűbbel próbálkozom azt kiköpi, de ugyanazt a sűrű kaját kanállal megeszi.

Bettó,
Mert nekem 2 ciciből eszik, és annyira jó pihentetni legalább éjszaka, persze ha sokat enne éjjel, akkor nem adnék neki tápot, mert az azért mégsem olyan jó, költséges is:)
Nem tudom, néha olyan rossz anyának érzem magam miatta, hogy nem akarom elfogadni, hogy még minidg kelni kell éjjel, pedig milyen sokan kelnek velem együtt egy ilyen pici baba mellett.
Egyébként érdekes, hogy esténként Kristóf is elalszik magától, elszórakoztatja magát kicsit, aztán bealszik, de ez cska este működik nála, máskor nem.
Mi igazán azért sem altattuk magunk között, mert Kristóf is nagyon rossz alvó volt, de érdekes módon éjjel pici korában még tök jól aludt, nappal meg 1 hetes korában is volt, hogy nappal 6-8 órát ébren volt, és akkor még persze ezek az idők ordítással teltek, de éjjel legalább csend volt. ztán ez megváltozott fokozatosan szerencsére.:)

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok!

Vivien,szepek a csajszik!Azt viszont nem ertem,hogy lehet öket fiunak nezni. :shock:
Elhiszem hogy jo erzes volt mikor Jazmin atölelte a nyakad.Mar Mark is csinalta,es annyira meghatodtam. :oops: Latod,mar ezert megeri.. :wink:
Amugy meg nem csodalkozom hogy feszült vagy...nehez. :?

Betto,aranyosak a gyerekek a szönyegen! :lol: :wink: Nagyon jo lett a hajad es jol all neked,jol eltalalta a fodraszod. :) Nekem is kellene mar valamit kezdenem az enyemmel,lehet hogy vagatok a hosszabol es kicsit megtepetem.
Anyospajtira visszaterve,nem hozta a ragokat ide nekünk,hanem nala otthon van egy nagy doboz a jatekoknak/Mark jatekainak/ es ott volt.

Juti,nagyon edesen alszik Milcsi a nagy Jutibabaval.Remelem nem haragszol,en mar elneveztem Juti babanak. :wink: A te hajad is szupi,de mar irtam. :wink: A szine is szep,festetted is????

Adri,nagyon szepek a gyerköcök,hihetetlen hogy mennyit valtozott az arcuk. :shock:
Szerintem a feltekenyseg tuti meglesz....:?

Kriszta,anyosommal penz teren nincs gond,ö is mindent megvesz az unokanak,tehat ebböl a szempontbol egy szavam sem lehet.

Szilvi,szep csalad vagytok! :D Mate jo nagy fiu mar. :D

Csajok,mikortol kezdenek el a babak negykezlab maszkalni???

Kép
ami6
 
 


Zsuzsi,nalunk akkor sirt Mark a babakocsiban,mikor nem latott ki.Miota a sportvaltozatat hasznalom es egy picit megemelem a hatat,azota vigan elvan.En jatekokat is pakolok oda neki,igy eljatszik,es van mikor hipp-hopp elalszik.Persze akad egy-ket nap mikor ki kell vennem,mert sir.
Szerintem probald meg,hogy raksz neki jatekokat,hatha segit.

Kép
ami6
 
 


Ami! Szerintem nincs szabály arra hogy mikor kezdenek mászni a babók. Van 1 csajszi együtt feküdtünk a kórházba, Ő is ikreket várt, 12 nappal fiatalabbak és a kisfiú már kúszik. Nálunk Zalán 4kézlábaskodik meg kutyázik, de csak tolatni tud, Anna meg még nem tudja csinálni, nagyobb a kuffer :lol: , Ő inkább kigyózó mozgást csinál. Éjjel a kiságyába tud előre haladni, de napközben nem :? .

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk meg a kontrollról. Csak önszorgalomból járunk igaziból, és a doki el volt ájulva tőlük. Ő kezelte őket a pic-en, és nagyon tetszettek neki Nagyon karakán nő, nagyon bírom. Persze ha nem tetszik neki valami, azt kíméletlenül megmondja, de csak a baba érdekében. Hál' istennek velünk minden rendben.
ÉS! Nemhogy nincsenek lemaradva (mert ugye a korrigált kor 5 hós lenne), de abszolút behozták a korosztályukat. Súlyban is és produkcióban is Lányok meg produkálták magukat ezerrel! Jázmin pörgött-forgott, Lili meg kutyázott (térden állva, négykézlább hintázik)

Engem is mindig megdícsér, hogy milyen jól etetem őket, és látszik, hogy szeretve vannak, és foglakozom velük.

Olyan jól esik ezt hallani, föleg egy olyan orvostól, aki nem szívbajos, ha a problémákra kell felhívni a figyelmet.
Vendég
 


Kép Nekem ilyen a hajam. Szülés óta iszonyatosan szárad, de a barátnőm fodrász, és ha hazajöttünk a "nyaralásból, megcsinálja.
Vendég
 


Ami!

Nem festem a hajam, a színe sztem csak a fényviszonyok miatt látszik olyannak. Sötétbarna egyébként.
Ja, és visszatérve a ruhákra: az enyémek is összementek! :)

Képzejétek, vettem egy puha plüsslabdát a Milánnak, ha rugdossa zenél. Nagyon tetszik neki. Minden ütésre más dallamot zenél.

jutiboszi
 
 


Halihó!
Kriszta! Tényleg mondtad is, hogy két cici megy egy hamira. Akkor már megértem. Viszont lehet jobban aludna a legény, hogyha megkapná nem? Nem póráltad még? Több inger is lenne a cicinek legalább.
Én úgy döntöttem, hogy türelmesen várok, míg ciczik, hogyha utána is ébredni fog este, na akkor már nem leszek annyira nyugodt :roll:
Nálunk is csak este megy az egyedüli elalvás, napközben nem. Én most várok is a szokatással, mert ilyen melegben én sem tudok könnyen elaludni. Most két napja este is hintában alszik el, mert annyira meleg van, hogy nem tud, no meg két napja fél 8 körül elalszik a drága, mert kocsikázunkés nincs olyan álmos sem. Na szóval hintában elalszik, lehül, nincs melege és így hajnal 4-ig szunya (kopp-kopp)

Vivien! Látod! Ügyes vagy és lehetsz joggal büszke is!

Ami! Azt hittem hozzátok vitte! Köszike! Holnap mosom, kiváncsi vagyok még akkor is ilyen jó lesz-e :shock:
Szerintem sincs korhoz kötve. Tesóm munkatársának kislánya október végén született tavaly. Még éppen csak űl, hason fekve csak ordítás van semmi több. Szóval ott sem kúszás, se kutyátás semmi. Kincső mostanság minidg feszíti a lábát és állni akar.Még hogyha a pelenkázóról veszem le, akkor is feszíti a lábát és állni akar. Tündéri. Van is kép, csak az pucis. Holnap csinálunk rucisat. Hason pedig szépen kezdi emelgetni a csípőjét, de azt is feszített lábbal próbálja, úgy pedig kicsit nehézkes. Ma pedig először csinálta, hoyg űlt, előre dőlt, hogy bekapja a lábát, majd magától a kezével egyenesbe tolta magát :D

Juti! Hol bukkantál a lasztira???

Nem is mondtam még. Kincsőt mikor szoktattam a kiságyhoz levettük a zenélő forgót. A héten vissza akartam tenni neki, hogy játszon vele napközben és ami 3 hónaposan mosolygásra késztette, attól most sír a drágám :cry:

Szép álmokat, hazajött a ház ura! VÉGRE!
Puszi

Kép
bettó
 
 


Viven! Légi postán kérek szépen tőled egy kis hullámot a hajadból!!!! :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Vivien,nagyon szep a hajad!Amugy az enyem is nagyon szaraz lett,szüles ota.A legrosszabb az egeszben,hogy olyan apolatlannak nez ki,pedig nem hanyagolom el. :(
Latod,meg a doki is megdicsert teged,ugyhogy fel a fejjel!!! :wink:

Juti,azt hittem hogy festetted,annyira szep szine van es fenyes.Akkor neked gyarilag ilyen szep a szine. :wink:

Betto,itt is nagyon meleg van,alig tudunk ejjel aludni,csak forgolodunk.Mark szegenykem meg izzad rendesen velünk együtt.Szopizasnal meg a haja is csupa vizes.Ugy sajnalom szegenyket,ma legyeztem is egy csomot,nagyon tetszett neki. :)

Kép
ami6
 
 


Jo ejt csajok es szep almokat,megyek aludni.Mark mar alszik mint a bunda.

Kép
ami6
 
 


Éjszaka Dani 8 óra alvás után kel, hajnal 4-5 körül, akkor rendesen megetetem, és még alszik 4 órát. Rendesen megetetem=szopi 2 ciciből. Nekem azt mondták az okosok, akikben bízok, hogy nem jó pici korában éjszaka teáztatni, mert akkor megszokja, és nagyobb korában is sokáig felkel éjszaka. Meg kell etetni a kisbabát éjjel, és egyre hosszabbakat fog aludni. Volt már, hogy Dani este 9től reggel fél 8ig aludt :):):) Egy tündérbaba :) De nálunk nincs semmi lötyi éjjel, csak cici. Édes, mert közben ki se nyitja a szemét, és annyira nyugodt. Van hogy fel se kapcsolom a lámpát, csak a amikor utána tisztába teszem. Olyankor pedig jóllakott mosolyt kapok, és én is boldogan alszom tovább.
Mostanában nálunk is megy az ölelés, nagyon jó érzés, de néha szupermódon elkapja a hajam, vagy a nyakam és tépi ill. belemar. Már tiszta piros a nyakam, a hajam pedig egyre kevesebb. Mi lesz így belőlem???
:)

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Ja és 9,4 kilóval varázsol nekem szépen kidolgozott karokat.

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Dani 5 hónaposan, mosolyogva, fürdés előtt, kócosan :):):)
Kép kincsem

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Bettó,
Ma pl. reggel 5-ig aludt egyhuzamban, tegnap meg 3x kelt, nem lehet kiszámítani nála, de a sírnihagyást elvetettem, nem értek vele egyet és van hogy alszik rendesen, tehát nem megszokásból kel fel, hogy engem szórakoztattson, hanem mertvalami baja van, éhes fázik, melege van, gondolom én.:)

Enni meg végképp nem evett mostanság éjjel. De el vagyok keseredve, mert ma elöször fordult elő, hgy hajnalban nem volt elég neki a cicim.:(( Pedig ilyenkor totál teli szokott lenni, de most megette mindkettőt és sírt még, kellett neki adnom tápot.:((( Igaz most nem ittam már egy ideje a porocskát, de elkezdem megint.

Na robogok, mert urammal az okmányirodába kell menni ügyet intézni, de utálom ezt.:(( Kristóf alszik, remélem jó fiú lesz a mamával.:)

Ja és tegnap evett elöször főzeléket, krumlpi-alma, de nem nagyon jött be neki,ma újra próbálkozunk..

Kép
k.krisztina78
 
 


Én mindig megetetem azt, aki éjjel fölkel. Nem mindig eszenk egyformán, van, hogy alig. Jázmin, meg 90%-ban átalussza az éjszakát. Ilyenkor Lilit gyorsan lerendezem, max 10 perc, és alszom tovább. Jázmin ma fél9-től reggel fél 7-ig aludt. Ez nála rekord, mert max 6-ig szokott. Lili egyszer kel 3-4 között, majd 7 körül. Többnyire ez van, de nem mindig természetesen. Aztán van, hogy reggel 9 körül még vissza tudom őket tenni. Ma pl.8-kor sikerült.

Bettó: Küldöm légipostán a göndörséget :D Kapsz hozzá bónuszként baba-hisztit :lol:
Vendég
 


Nálunk az éjszakék egyre rosszabbak. Ma éjjel pl.: 11-től óránként, 3/4 órénként keltek és ami még a legszörnyűbb 5:45 körül kel vmelyikük, mindig változó. Én csinálok vmit rosszul ????????????????
Van itt még vmi amitől már nagyon kivagyok, eljön a du. 5-6 óra és megy e hiszti 1000-el, néha még kézben sem jó. MIT CSINÁLJAK?

Ma megpróbáltam sírni hagyni őket de nekem ez nem megy, pedig még éjjel nagyon határozott voltam :? .

Anna csak iszik pár kortyot és alszik is vissza (1 óra hosszára vagy 3/4-re), Zalán rendesen kajcsizik, de akkor is kel.

Vivi! Te hogy csinálod az estét ? Megfürdeted a csajokat egymás után és utána megetetted, vagy fürcsi, kajcsi az egyik csajszinál utána a másiknál?

KépKép
KépKép
jadika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?