Drága Nati! Nagyon sok boldogságot kívánok Bencétek érkezéséhez. Most Te lehetsz a világ legboldogabb anyukája.
Ügyesek voltatok!
Judy! De aranyos Barbi baba. Meg persze a fiúk is. Sajnálom, hogy nem volt jó időtök.
Chrissy! Nagyon édes martinka! Nagyon-nagyon helyes kis psi! Nagyon teccik. Sajnálom a popsiját, mielőbbi jobbulást Neki!
Bessy! Legközelebb mikor derülhet ki, hogy Zorka, vagy botond? bár én tudom a választ. Mocorgást nem érzel?
Vicky! Pihenj sokat, az sosem árt.
Tündi! Gondolok ma Rátok nagyon. Várunk a hírekkel!
Tand! Millió puszit küldök Neked születésnapod alakalmából(egy nap késéssel)
Anna! A Te gyermekeid is gyönyörűek!
Gabi! Egy óra alatt megünnepeltétek az évfordulót?
Andesz! Jönnek majd a képek, poci is meg szoba is, de nem is gondoltam volna, mennyi minden hiányzik.
Egyre több a joslóm, a kórházi táskám meg még sehol.
A vasalástól annyira kikészül a hátam, hogy 20perc után pihi van.
De már látom a célt. Pláne, hogy mostmár én jövök.
Meg Csehi. Ja, igen. Tényleg hohetetlen, hogy nemsokára mi is anyukák leszünk.
Csajszik! Az Én Bencém még mindig lógatja a lábacskáit, a buksija meg fenn van. Mi van, ha nem fordul be? Schwarczi egyből rávágta, hogy császár. Valahogy nem így képzelem el az első szülést, mégha egyből meg is kapjuk a kis Drágát.
Tegnap Bencus kiságyára gumibetükből felragasztottam a nevét. Remélem nem csaptak be a dokik.
Szerintem hétvégére készen leszek(terveim szerint), aztán jönnek a képek.
Alíz! Mi majdnem mindent Bp.-en vettünk meg(Mini Mano, Elefáni bababolt, Brumi maci bababolt). Szerintem itt Fehérváron semmit nem vettünk, meg a babakocsink is a budaörsi Brendon-ból van.
Autós hordozónk még nincs. Kiskádunk se, meg légzésfigyelőnk se.
Anyukák! Ti milyen lázmérőt használtok/használtatok kezdetben?
Sok puszi mindenkinek!!
Ha tudok, jövök még!