Sziasztok!
No, eljutottam idáig, hogy írjak Nektek végre.
Tartozom a születés történettel:
Pénteken, ahogy írtam is, tök jól voltam, semmi jel, úgyhogy elmentünk olyan 10 óra felé az A38-ra, egy barátunk koncertjére.
Kb. éjfélre értünk haza, éppen lefeküdtünk, és egy jó kis pukkanás. Elkezdett folyni a magzatvíz. Gyorsan rohantam zuhanyozni, borotválás, apa közben mindent összekészített. Muris volt, mert éppen léptünk ki az ajtón amikor elöntött a magzatvíz, hiába tettem be a tena betétet, simán a cipőmig folyt, úgyhogy két tanulság, a tena szart sem ér inkontinencia esetén
és a magzatvíz nem folyik ki mind egyszerre
.
Kb. fél 1-re értünk be, ott felvettek és mire megvizsgáltak már bő 1 ujjnyi és 4 perces fájások. Ezt még mosolyogva bírtam
Mivel ilyen jó ütemben ment már a szülőszobára is kerültünk, sikerült kifogni az IKEA szobát, drukkolok, hogy a Szent Imréseknek sikerüljön, állati jó...
Elkezdünk a párommal szépen vajúdgatni, jöttek a fájások, elég rendesen, üldögéltem a labdán, kádaztam, a legeslegjobb a zuhanyzás volt. eléggé gyorsan kitágultam 4 ujjnyira, úgy nagyjából 5-re, de kezdtem nagyon kifáradni. Így aztán meg is állt a tágulás, csak fájtam baromira, 1 percesek jöttek egész fél 11-ig, amikor mondta a dokim, hogy ad oxitocint, mert a méhszájból 4 mm, sehogy sem akar eltűnni és már rég meglehetne, de magától nem megy. A szertől lett két akkora görcsöm, hogy azt hittem ott maradok, de az eredmény nem maradt el, már nyomhattam is, 5-6 fájással, simán ki is jött Lili. 11 óra 20 percre. Nem vágtak, szuper gátvédelem volt,ici pici repedés és varrni is csak két plasztikai, úgyhogy a képen is látszik, 10 perc múlva ülve fotózkodtam. Ami nagy szám nekem, hogy sikerült minden fájdalomcsillapítás nélkül, így szerettem volna.
Nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz, de azt hiszem, ha ezt kipihenve csináltam volna, nem lett volna ennyire fájdalmas, párom iszonyú sokat segített, 12 órát masszírozta a derekam ami még nagyon sokat javított a dolgon. A lényeg: baba mindent elfelejtet, már most mennék újra szülni, életemben nem szerettem ennyire senkit, mint ezt a kis hercegnőt.
Hát ez az én sztorim
És most a képek: