Új privát üzeneted érkezett!

Rékának és Tominak nagyon-nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!

Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Köszönöm a köszönteseket!Kép

Most Düsseldorfban vagyunk.Meg egesz jo idönk van.Sajnos sokat nem tudok irni,most is itt ülök mar masfel oraja.Mar alig birok irni.
Most meg vagyok fazva,de nem olyan veszes.
Riki jol van,nagyon elvezi,hogy van kivel jatszania.

Marti!Gratulalok a fogcsücsökhöz!Kép

Rekanak es Tominak gratulalok a szülinapjuk alkalmabol!Kép

Dzsilinek es BMartinak is boldog szulinapot kivanok!

Es a Lucaknak is boldog nevnapot!!!Kép
Nevelgetek Lucabuzat,remelem szep sürü füvecske lesz belöle karacsonyra!Kép

Heni!Remelem Barni jobban van!

Minden betegeskedönek jobbulast kivanok!
Ne haragudjatok,hogy ilyen keveset irok,de igy tenyleg eleg nehez naprakesznek lenni.Kép

Ha nem tudnek jönni addig,akkor nagyon bekes,boldog karacsonyt kivanok mimdenkinek!Termeszetesen Riki neveben is!

Puszi!
Edit
edith16

Sziasztok!

Kicsit elszoktam a netezéstől, de igyekszem visszarázódni!

Van némi elmaradásom:

Borcsa! Neked még nem volt alkalmam gratulálni a pocaklakóhoz: nagy-nagy gratula!KépKépKépKép

Beja! Neked már volt alkalmam gratulálni, de azért mégegyszer itt is gratula!KépKépKépKépKépKépKépKép

Névnaposoknak és szülinaposoknak akik mostanság voltak, sok boldogságot, bocsi, hogy most nem sorolom fel, de gondoltam mindenkire offline is!KépKépKépKépKépKépKép

Rebi! Gratulálok a nyelvvizsgához!KépKépKép Megadták-megcsináltad: nem mindegy?Kép Amióta angolmból nyelvvizsgáztam, tudom, hogy vannak még csodák! Olvastam, hogy mennyire nem bízol a sikerben és az járt az eszemben, bárcsak úgy járnál, ahogy én! És lőn!Kép

Bogancsi: én meg direkt ezért itt is köszöntöttem Tomit!KépKépKép

Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat, majd mesélek mindjárt én is!

Gorsi! Terheléses cukorra nem a MÁV-ba mész? Ott 2 zsömle és tej van! És ha tornázni támad kedved, legközelebb jan.13-án lesz! Remélem még tudunk együtt is menni!Kép

Menta!Kép De tudtommal minden jó sofőr elsőre megbukik!Kép Dokival kapcsolatban már akarok írni egy ideje, hamarosan meg is teszem, rengeteg kérdésem van, készülj föl!Kép

Norci! Köszi a kedves fogadtatást, majd apránként úgyis beszámolok mindenről, most hirtelen nem megy. A lakást már elég jól belaktuk, élvezzük is! Sétálni eddig még csak a Feneketlen tóhoz mentünk, de már rég jártunk arra is, mert most a vásárlás határozza meg sétáinkat. De a piacra sokat sétálunk!Kép

A szülinap idén nálunk kb. 3éjjel-3nap tart! Szerdán kezdtük anyukámmal és bátyámmal, akkor babakocsit, alagutat és sátrat kapott Réka! Nagy volt a sikítozás, mindennek nagyon örült! A sátor kicsit nagyobb, mint amekkorának az IKEA-ban látszott, de azért még elfér!
Tegnap jött anyósom, tőle egy sírós-nevetős-gügyögős babát kapott, azt is imádja, nagyon édesen babusgatja, amikor sír megvigasztalja, megitatja stb...Kép és sógornőmtől pedig Kis Vakond-os könyvet kapott, ami hirtelen minden mást feledtetett vele! Majd erről a vakondőrületről mesélek, páran már hallottátok.
Ma volt a apósom meg a férjem nagymamája, megint kapott vakondos könyvet, meg egyéb apróbb játékokat. Szóval úszunk az újabb játékokban!Kép
Tegnap vakondtúrás tortát kapott, szépen elfújta a gyertyát, aztán kézzel belemászott a tortába!Kép

Na, egyelőre belőlem ennyi, de most már úgysem menekültök!

Zafi (31+3 csak hogy Rebi is tudja hol tartKép)
zafi

Zafi! Örülök, hogy van neted ismét! Csak a terheléses cukorra írom, hogy bizony, én cukros lötyit ittam a MÁV-ban - szóval, dokifüggő a dolog! Kép Engem az enyém meggyőzött, hogy így lesz hiteles az eredmény - nem mondom, hogy húde jólesett, de kibírtam hányás nélkül! (Árminnal a 24. héten még a SOTE-ra jártam, vele uezt nem bírtam ki - úgyhogy terhességfüggő is) Kép

márti++
márti

Sziasztok!

Nagyon lassú ma a netem, majd később remélem javul a helyzet és írok bővebben is.

Korina egy fokkal jobban van, tegnap éjjel végre már nem volt lázas. De még nagyon folyik a nózija és csúnyán köhög is. Miléna már teljesen meggyógyult.

Én is tejet és zsömlét ettem terhelésesen.

Kicsit kivagyok mert Kori folyamatosan pucérra vetkőzik és ordít, ha fel akarom öltöztetni.

Solya! Miért lettél Tamtamon regisztrált?

Megjött apa is úgyhogy megyek. Később jövök.
linato

linato,
elböktem a profilom. A tamtam már viszonylag régi nick, inkább csak levédtemKép a nevet.
Solya
Solya

Sziasztok!

Sikerült eljuttatni a tanárhoz a befűzött dogát, úgy néz ki, Csenge is túl van a betegség nehezén, reggel nem kellett dokihoz menni Kép Megúsztuk az egészet homeobogyókkal Kép... úgyhogy egész jó kedvem lett... Főleg mert végre lelkiismeretfurdalás nélkül aludhattam vele délután KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
SEGTSÉÉÉÉG! Nincs tuti tipped, hol lehet még zöld tabit venni? (Legjobb lenne az a fajta, ami pl. Dorkának is meg Hangának is vanKép) ... Mikulás óta állandóan azt emlegeti, meg azt is, hogy majd a Jézuska hoz neki...

Beja
Nekünk a doki pocakra a Protexin-t mondta. Direkt arra van, hogy visszaállítsa a bélflórát. Iszonyú drága, de nálunk pl. felbontották a dobozt a patikában...(15 tasak van egyben - 4500,-ért)

Zafi
Jó, hogy újra van neted... KépKépKépKépKépKépKépKép Félő, hogy nekünk sem megy majd könnyen Kép

Terheléses cukor
Anno reggelizősön voltam, most cukroslöttyösön.. a doki ugyanaz Kép ... állítólag ez a tuti (biztos volt rossz tapasztalat)
Vittem citromot... bele is raktam majd egy egészet... így egész jó volt KépKép

... na mennem kell, mert rázendített az "Anya ne dolgozz!"-ra... KépKép

üdv
Rebiék (30+2 Kép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Bocsi, akik már ezzel a témával nem akarnak foglalkozni, de gondoltam, idelinkelem ezt a cikket, azoknak, akiket még érint:
http://index.hu/politika/bulvar/hsz7672/

Üdv: zsuzsi
zsu26

Rebi:

Úgy emlékszem, mintha a 12.kerületben valamilyen játék nagykereskedésben lett volna még teletabi, legalábbis ezt mondták a játszótéren a tabira vadászó anyukákKép Azt az ötletet mondták, hogy az aranyoldalakban lévő összes játékboltot felhívták, hogy van-e még. Szupermarketben állítólag már nincs.Kép Kínai piacon lehet kapni csúnya, gagyit, műanyagból, de villog és csipog! A Horváth cukrászdában (www.horvathcukraszda.hu)megkérdezheted, hogy adnak-e el külön kis tabi figurát, amit a tortára tesznek. Ez tömör gumiból van, kb. 8 cm-es, de elég drága (1800,-Ft).
nem lesz könnyű dolgod, mert kiment már a divatból és nem vesznek újat a kereskedők.

Kicsit elegem van abból, hogy alig láttam ezen a héten a férjemet és ráadásul ő sincs jól, meg kellene gyógyulnia, állandóan köhög, a végén komolyabb baja lesz.Kép Ma hajnalban 3-ra ért haza és 8-kor már ment is le Szolnokra, most oda kellett mennie tesztelni, persze még most is ott van, megint hajnla lesz, mire hazaér...Kép
Nem is tudom, Dorka mikor látta az apját, csak telefonon beszélgetnek.

Voltam háziorvosnál, homeopata is, nagyon kellemesen csalódtam, kedves volt, rendesen megvizsgált.

Dorka egész nap csak nassolni (keksz, tea, túrórudi) akart, rendes kaját alig evettKép

Különben nem tudom, mit szól majd Dorka, hogy Jézuska nem hoz biciklit, szegénykém mindennap hangoztatja, hogy kék biciklit hoz!

Bocsi, hogy nagyon ego voltam.
Mindenkinek kellemes készülődést!
Norci: még mindig kemény a mézeskalács, de azért meg lehet enni. Majd kapok egy tuti bio-mézeskalács receptet, ami puha marad és finom!Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Tomi és Réka, nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!!!! KépKépKép

Zsuzsi, nekem már a hócipőm tele van egyébként ezzel az egész bulváros-cikkezős dologgal... Már annyira nem érdekel... A MÁV-os topikba már be sem lehet írni, észre sem veszik az ember kérdését a sok cikkezés-bulvározás hozzászólástól...
Azóta viszont már lett egy klassz dokim, maradtam is a MÁV-ban, ami nálam a fő, és aminek én csak örülni tudokKép

Zafi, tökjóóóó, hogy már van netetekKépKépKép Épp ideje volt!!!

Bogancsi, várom majd a tejallergiás mailt, de majd csak ha lesz időd!!! Ill. majd ha lesz időm, én is írok és kérdezek... Csak most ebben a karácsonyi előkészületes időszakban... Kép

A tejallergia-gyanúmmal kapcsolatban pedig az a fejlemény, hogy képzeljétek, Bácu nem is akar tejet inni... "Pötit", vaníliás krémtúrót, egyéb tejterméket szívesen elfogad, de pl. Danone gyümölcsös joghurtot meg én nem adok neki, mert attól is volt már fosi az elmúlt napokban...
Hát nagyon kíváncsi leszek ennek az egésznek a végéreKép

Megyek, még sok a dolgom, és holnap délelőtt nyakunkba kapjuk a várost Karácsony-ügyben...

Beja+Bácus+ÖcsiHugi
beja

Sziasztok!

Réka,
boldog születésnapot Neked!KépKépKépKép
Kép

Tomi,
Neked is boldog születésnapot!KépKépKépKép
Kép

Szila

És akkor itt van a táblázat is!Kép
<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban</pre>
szila

Sziasztok!

Szila! Átírod nekem, hogy 11.ker.?Kép Köszi!

Zafi
zafi

Nekem pedig, hogy Szada? Én is köszi Kép
Egyszer majd jövök hosszabban is Kép

h.
gesztenye

Sziasztok!

Tominak és Rékának bár utólag, de így is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Menta! Bocsi, de én jól szórakoztam a félrement napodon, de azért persze sajnáltalak is.

Beja! Tök jó, hogy nincs semmi gond.

Rebi! Hajrá jobb időszak!Kép

Cory! HOyg vagytok? és a többi beteg?

Valaki kérdézte (Dzsili vagy Andsyj), hogy mikorra van betervezve a kistesó. Hát.....Kép Hamarosan.Kép

Jóéjt nektek!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Ha már torták, nekem ők jöttek be torta ügyben: http://www.tuttifrutti-palmaicukraszda.hu

Én is cukros lötyit ittam mindkétszer. szerintem kibírható.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szila,
ha már úgyis javítaszKép akkor III. ker. is, és Máté András is, Sára pedig Réka isKép
köszi

Én sosem ittam semmilyen lötyit. Ez a vizsgálat mindkétszer kimaradt az életemből. Kép vagy Kép ?
Solya

Zafi
A MÁV-ban csinálják a terhelésest, de a többiek irományai alapján dokifüggő.
Tornára megyünk!Kép
Még jó, hogy ennyi cucc elfér nálatok, mármint ha azt a csöves ikeás sátrat vettétek.Kép Mikor is lesz nálatok tali?Kép

Igazából azért is utálom a cukros lötyit, mert anno fél óráig tartott míg abban a pici vízben fel tudtam oldani, ui. az egészet egyben beleöntöttem és totál megkötött a cukor.Kép Ezek után mondta a gyógyszertáros, hogy apránként kellett volna belekeverni. Szóval jót bénáztam. Na mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy másnál hogy volt.

Tikk
Ez nagyon rejtélyesen hangzott. Talán már be is indultatok a lurkóra?Kép

Menta
Kár, hogy nem sikerült.Kép Majd drukkolok, hogy jó idő legyen a következőn, mert télen az is jól betehet. Ez a kocsisoros dolog már velem is megesett.Kép

Ma megfőztem életem első töltött káposztáját apa kívánságára. Még nem kóstoltuk meg.Kép

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Solya: Hi-hi Miléna Dóra is , Korina Luca is.Kép

Lányok pocsék kedvem van, de hosszú lenne leírni. Majd talán holnap. Mindenkinek nyugodalmas jó éjt.
linato

Sziasztok!

Danimama!

BOLDOG SZULETESNAPOT DANINAK!
Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

Nem vesztünk el teljesen, de mivel a héten csinálta az asztalos az irodabútort, így szegény számítógép sem üzelemhetett.
Először a tartozásaim.

Borcsa és Beja!
Nagy gratula a pocaklakókhoz!

Zafi!
Rékának nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!

Bogancsi!
Tominak is boldog szülinapot!

Danimama!
Daninak is boldog 2. szülinapot kívánok!

Beja!
Én lemaradtam Bácus szülinapos fotójáról, megtennéd, hogy felteszed megint?Köszi!

Most már megpróbálok olvasgatni és rendesebben jelentkezni.
Velünk minden rendben, igaz Peti kicsit köhög és folyik az orra, de ebben a h..e időben ez nem is csoda.

Sziasztok, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Élünk még mi is, bár már alig... KépKép Teljesen maga alá temetett az ünnepi készülődés, csak azért ugrottam be, hogy kicsit megkésve kívánjak Kép

Ami pedig még pont időben van:

Kép

Rohanok reggelit adni a fiúknak. Ma még szuperturbó üzemmódban készülődünk, és holnap már jönnek is a vendégek.

Kellemes ünnepi készülődést kívánok mindenkinek! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Irtam vegre egy csomot es mind elveszett Kép

Most megprobalom bepotolni. Ha valakit kihagyok, bocsi.

Rebi!
Gratula a nyelvvizsgahoz!
Szakdolgozta leadas Kép Most mar radfer egy kis pihenes Kép

Beja!
Tejallergia Kép

Borcsa!
Nagyon ari az Luca eletkep Kép Nagyon tetszett, husi Kép

Norci! Bogancsi! Heni! Marti! es a tobbiek
Gratula nagyon ugyesen beszelnek mar a gyerekeitek. Kép

Tikk!
Jo hallani rolatok!
Drukkok a kistesohoz mennekKép

Cory!
Jobbulast a fiuknak! Sok gyogyKépKépKép
Zsomanak plusz gyogyKépKépKép mennek, hogy ne hanyjon szegeny.

Dzsili!
Bokszolos Napocska Kép Legalabb majd meg tudja magat vedeni az oviban. Kép)

Bszilvi!
Petinek is mennek a gyogyKépKépKép

Linato!
KépKép mennek, hogy jobb kedved legyen.

Gorsi!
Bizti nagyon fincsi lett a toltott kaposztad.

Zsuzsi!
Jobbulast a ferjednek! gyogyKépKépKép

Edit!
Jo hallani rolatok! Jobbulast neked is! GyogyKépKépKép

Menta!
Ez tenyleg nem a te napod volt Kép
Drukkok mennek jan. 15-re.

Nyuszimano!
Hogy vagy?
Ferjed megerkezett?

Minden kis es nagy betegeskedonek jobbulast kivanunk!

Mostanaban nem jottem surun, probaltam mielobb a karacsonyi bevasarlas vegere erni. Meg egy-ket darab hianyzik, de azt beszerezzuk most hetvegen. Kiveve egyet, azt hetfore igertek. Fatusi egyik ajandekat. Most izgulok, hogy idoben ideerjen.

Vegre itt a teli szunet es nem kell mindennap orara kellni Kép Ha minden jol megy, a ferjem is itthon lesz ket hetig. Na persze ha nem jon kozbe valami a cegnel.

Ma mar elkezdtem keszulodni en is jobban a karacsonyra. Sutottem finn karacsonyi pula-t. Kép

Kellemes hetveget mindenkinek,
Andysj
andysj

Daninak Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!

Kép
linato

Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Solyáék
solya

Sziasztok!

Danimama! Remélem azért olvasol minket: boldog szülinapot Daninak!KépKépKépKépKépKépKép

Gorsi! Januárban lesz tali nálunk, ha van érdeklődés, majd még egyeztetünk addig!Kép
Nekem a terhelésesnél aki a vért vette megkérdezte, hogy mit mondtak, mit kell ennem. Nekem az asszisztens mondta a zsömle+tej variációt.

Na megyek készülődni, mert vendégeket várunk!Kép

Zafi
zafi

Danimama: Daninak Boldog Születésnapot! Kép : ) Kép

Zsuzsi!
Te szegény, átérzem a helyzeted, Vityának is szokott ilyen hajtós időszaka lenni Kép én ilyenkor a fejéhez vágom, hogy egy őrült munkaalkoholista, de szerinte csak lelkiismeretes. Vígasztaljon, hogy általában a nagy hajtásnak meg is szokott lenni az eredménye. Kitartás neked meg Dorkának is Kép Kép Kép Ha megértőbb vagy a pároddal (tudom nagyon nehéz) tuti jobbat teszel neki, mintha szapulod miatta, amúgy is hulla fáradt meg beteg is szegény.
Vilinek is nagyon hiányzott az apja, mert a héten többször nem is ő fürdette (olyan későn jött). Tegnap apa itthon dolgozott, mi Vilivel lemostuk az ajtókat, egy idő után Vili megunta, közölte "anya is dolgozik, apa is dolgozik, Vivi is dolgozik" kopogott az dolgozószoba ajtaján majd beült apa mellé a másik számítógéphez dolgozni Kép Ma reggel mikor ébredt próbáltam vele játszani, hogy egy picit pihenhessen még apa, erre ő inkább bemászott apához az ágyba és puszilgatta Kép , majd elkezdte simizni az arcát, ahogy én szoktam őt elalvás előtt. Mondtam mesélj is apának, hátha vissza tud aludni, erre suttogva "Annipanni szamóca" . Olyan nehéz volt röhögés nélkül megállni annyira édes volt Kép Később még egy labdával is bemászott apához, hogy apa labdázzon vele, én már nem is voltam jó.
Aztán egész délelőtt kettesben csavarogtak Kép Most alszik mind a kettő.

Látom vanank akik nem biztos, hogy géphez férnek Karácsony előtt, így nekik előre is
Boldog Karácsonyt kívánunk:

Norci, Vitya, Vili és Pocaktesó
norci

Sziasztok!

Menta
Sajnálom hogy nem sikerült a vizsgád de a most már profi sofőrök is minimum egyszer megbuktak úgy hogy.... telettél volna az a 10% akinek elsőre sikerül.
Örülök hogy mind a négyen jól vagytok!!!KépKépKép

Andysj
Na igen az óvoda, még egy kicsit odébb van de azért rendessen gyakorlatozunk! KépKép
Látod mégis csak sikerült gyorsan és persze hatékonyan bevásárolnod!
Nálatok mit kapnak a lányok, mi az ami még nincs de lesz????
Nálunk is fantasztikus hogy nem kell órára kelni!!!KépKép

Tkk
Éééén kérdeztem a kicsi tesót, tehát nálatok is "gyártmányozás alatt"!KépKépKép
Hajráááá!KépKép

linato
Na mi a gond, mesélj?
Lányok már teljesen jól vannak, vagy még kellenen némi gyógyi szólj ám!

Rebi
Na némi pihi végre tényleg nagyon ügyes vagy, minden elkészült, szuper!!KépKépKépKépKép

Zafi
Most hogy vagy végre, nekem is írhatnál KépKép
nagyon jó lehetett a lánykád szülinapja, ennyi fantsztikus és találó ajándék!!!KépKépKép

Zsuzsi
Jajj szegény párod, ez a hajtás, tudom hogy nem vigasztal de én is ritkán látom a férjem még éjjel sincs itt, nappal meg pláne! KépKép Most mondjam hogy majd megszokod, tudod mit inkább azt kívánom hogy nektek sikeredjen másként élnetek kevesebb munkával is legyen annyi pénzecske ami elég négyőtöknek! Párodnak még mindíg jobbulást! KépKépKépKépKépKép
Van hogy nem igen esznek főleg ha van helyette fincsiség!
Legyen most már egy-két jobb napod, és nem voltál ego!!!!KépKépKép

Gorsi
Olyan jó hogy írsz Petiről többet, mindíg bírom az ilyen gyerkőcös beszámolókat, szóval most Peti rosszcsont korszakát éli, Napocska is! KépKépKép

Bogancsi
Hűha még a bölcsiben is volt buli, ez már döfi!
Szegény kis autótok hogy bírta a strapát?
Discó hangos volt bevétel meg alig mert keresztbe szerveztek az iskolának egy kis karácsonyozást a gimiben grrrrr.
nálatok is jó kis ajándékok kerültek Tomihoz a szülinapján!!! KépKépKépKépKép

Edit
De jó hogy írtál!
Gyógyulj gyorsan, nem kellemes a felfázás! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Most kinél laktok hogy Rikinek van kivel játszania? Ha tudsz jelentkezz ám!!! KépKépKépKép

Lányok
Krita, SzaBori, Danimama,LadányiKata már régen nem jelentkeznek járnak még egyáltalán errefelé????

Solya
Még azért jössz karácsonyig ugye?? Csak már most is kellemest nekünk..legalább is remélem.
Cukros lötyi undorító sose bánd hogy kimaradt az életedből.

BSzilvi
Petinek gyógyik a nószijára!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Rebi!
Kaptunk egy szórólapot:
Régió Játék Kis- és Nagyker
Tel: 206-08-05
Nándorfejérvári út 23-25.
(A Nándorfejérvári és a Hengermalom u. sarkánál)

Hátha...

Danimama!
DANINAK BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!
Kép

BSzilvi! Petinek gyógyKépKépKépKép-ok!
Norci! Vili milyen kis dumás! ApaszeretésKépKépKép.
Zsu! Kitartás!
Linato!KépKépKépKépKépKépKépKép Hogy jobb kedved legyen.

Cukor: Rékánál még nem volt, Lucánál zsemle-tej (és sose volt itthon zsemle, mindig több mint egy óra volt a sorrakerülés, úgyhogy nem igen mértek semmit), most lötyi lesz, már előre brrrzongok. Úgyhogy az Ismerd meg hazánk szülészeteit!Kép mozgalom keretében a cukorvizsgálatokkal is összeismerkedhetekKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

sziasztok!

becsomagoltam az ajándékokat Kép ti hogy álltok a készülődéssel? mézeskalács nem lesz, elbaltáztam a tésztát Kép ugyanaznap égettem oda a lencsefőzeléket is...

barni megy megnézni a karifát az országháznál, boldi itt rogyogtat az ölemben, közben muris hangokat ad ki : íííí-íííí, és veszettül koncentrál Kép
zsuzsi, neked személy szerintKép: hétfőn volt 5,30kg, hurkásodik, egyelőre ezek a bélmozgások meg egyéb vegetatív tevékenységek kötik le leginkább Kép, de már mosolyog, sőt hangosan nevet, nézelődik, ugyanolyan nyugis, mint barni volt anno, és imádnivaló... az 56-os ruhák közül sok már feszül, a 62-es még lóg rajta, így kicsit szedett-vedett kinézetű Kép röviden ennyi, nem mintha nem tudnám folytatni Kép eltetted dóri szuper rajzát? Kép mi lesz az ajándék a bicaj helyett?

zafi! de jó, hogy itt vagy!
edit, te is gyere gyakrabban! milyen D.? mesélj sokat!
cory! hogy vannak a gyerkőcök? hányt még utána zsoma?

menta! sebaj! legközelebb jobban drukkolunk, rendben? tényleg, ti hogy oldjátok meg a sok tesóddal a karácsonyozást+ajándékozást? nekünk sem egyszerű, pedig nekem nincs tesóm, andrisnak pedig 1 van és egy fél Kép (szenteste nálunk lesz, ide jönnek anyuék+anyósomék Kép)

dzsili, bmárti: hogy sikerültek a szülinapok?
dzsili! már régóta ki szeretnélek faggatni arról, hogy milyen az angol tanfolyamod? tanár,könyv, csoport? van sikerélményed? ha esetleg akad valami, amiben segíthetnék, szólj bátran!!!

barni külön fejezetet érdemel: még mindig nagyon féltékeny, múltkor mondta, hogy visszavisszük boldit a kórházba Kép, de ma reggel össze-vissza ölelgette, és többször kihangsúlyozta, hogy így szejetem a boldi babát Kép már egész jól belejöttem abba, hogy minden este egyedül fürdetem-altatom őket Kép ez utóbbi kezdetben másfél óráig, tegnap csupán 40 percig tartott... egyszer elmesélem, milyen ez a gyakorlatban egy 2 éves csak cicin elaludni képes, és egy 1 hónapos, csak cicivel csöndben tartható csemetével Kép fekve Kép

borcsa! ugye már megnyugodhattál??? nem lesz baj, ne félj! küldök sok KépKépKép

beja! ne tessék itt ijesztgetni a szoptatós kismamákat!!! ÖRÜLÖK, HOGY NEM BÁRÁNYHIMLŐ!!! én is féltem tőle, be is fogom oltatni magam, amint lehet. azt hiszem, laura is sokat tud a tejallergiáról
amúgy elsőre sem értettelek félre Kép szerintünk is koravén barni KépKépKép! a kérdései is olyanok: pl mit csinál a vadász? na mit lehet erre mondani egy vadászó nagypapával és egy íjászó apával a családban??? kínosabb volt számomra, mintha a kisbaba gyártási módjáról érdeklődött volna Kép
a másik kedvencem, amikor rajzol: egyik kezében kréta, másikban szivacs, térdel a tábla előtt, kidugja a nyelve hegyét, alkot, és közben kommentálja: itt a szeme... másik szeme... orra... szája... feje búbján köcsögkalap... Kép le kéne kandikamerázni

márti! én is felolvasom andrisnak ármin szösszeneteit! Kép a fejről jut eszembe, tegnap bejövetelkor kérdezi barni végig a ruhadarabokat: ezt is levesszük? ezt is? és a fejemet? nem? az majad, itt a nyakamon? Kép

elküldöm, mielőtt kitörlöm Kép
bocsi a túltengésért, meg a csapongásért Kép
minden jót,

most csak heni+boldi Kép
gesztenye

úgy tűnik mindenkit jól elijesztettem Kép
gesztenye

Sziasztok!

A tesó még gondolatban egyelőre, az elkészülését akadályozó tényezőket január elején távolítják el, aztán majd nekilátunk. Addig csak gyakorolunkKépKépKép

Heni! Kép Engem nem ijesztettél el csak nem voltam egésznap.Kép Nincsenek új képek Boldiról?

Danimama! Daninak mi is boldog szülinapot kívánunk!

Na megyek aludni. HOsszú volt ez a nap.

Jóéjt

Tikk
tikk

Sziasztok, most csak röviden, már ezerszer aludni akartam menni, de még nem sikerültKép

Szila, tökjó, hogy tettél táblicskut, olllyan jó látni a soromban a "változást"Kép Ha jól számolom, 9 pocakos van... Kép Pocakra várók, hajráKép

BSzilvi, visszatettem a képetKép

Heni, az összes kalapom leveszem Előtted a cicifüggő aprónép miatt! Kép
Hogy hogy állok az ajándékokkal? Kép heheKép ma vettük meg a javátKép Én hétfőre programozom a csomagolást...
Ígérem, nem fogok ijesztgetni ezentúl senkitKép Apának igaza van: ParAnya vagyok ezerrel...

Pötty- és tej-ügyben annyi van, hogy Bácu saját maga szabályozza a tejmennyiséget... érdekes... reggel nem iszik, este is csak módjával... pötit, túrókrémet eszik, de pölö a Danone-os joghurtot nem eszi meg mind... Talán csak egy egyszerű "megcsömörlés"... remélem, csak ennyi van a háttérben...

Betegeskedők, millió gyógy-Kép-ot küldünk, hogy meggyógyuljatok KarácsonyraKép

Kinél mi lesz a karácsonyi menü? Kép
Nálunk teljesen szokásos: tyúkhúsleves, rántott hal, sült csirke, rizs, krumplipüré, mákosguba, ajándékbontásKép

Pusza mindenkinek, jóéjt!

Beja+Bácu+ÖcsiHugi
beja

Sziasztok!

Először is kicsit ugyan megkésve, de nagyon nagy szeretettel kívánok boldog második születésnapot Rékának és Tominak!!!

Beja: Hát, így visszaolvasva is a frászt hoztad rám! Örülök, hogy nem bárányhimlő! Kép

Zafi: de jó, hogy már van netetek! Kép

Borcsa: rád jól hat a pocakosság, gyere máskor is ilyen gyakran! Kép

Menta: gyere te is légyszi gyakrabban!!! Olyan jó rólatok is újra olvasni! Kép

Dzsili: már hiányoztak a hozzászólásaid... Miért nem volt eddig netetek?

Másnak most nem írok, mert Romi is összeszedett valami nyavalyát... Annyira éreztem, hogy így lesz! Szegénykém egész nap taknyol, fáj a torka, köhög is nagyon, de hál'Istennek nem lázas. A dokinéni írt fel antibigyót, de csak akkor kell elkezdetni szedni, ha be is lázasodik. Azt viszont nagyon nem szeretném.
Toncsi baba eddig még nem kapta el (kopp-kopp-kopp) illetve egy kicsit köhög és ha alszik, időnként olyan, mintha horkolna, tehát a nózijában is van valami (de nem szörcsög).

Jaj, Bogancsi! Majd' elfelejtettem: allergológushoz vitted Tomit? Allergia-ügyben engem is érdekelne egy szimpatikus doktornéni/bácsi.

Megyek is aludni, nagyon jó pihenést kívánok mindenkinek: Laura+betegRomi+Toncsibaba
p_laura

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a jókedvcsinálókat.
Úgy gondolom nem szeretném ha évek múlva is vissza lehetne olvasni ezért nem írom le. Majd e-mailban megírom és ha érdekel valakit annak elküldöm.

Dzsili! Még jöhetnek a gyógyik, mert Miléna megint köhög, bár más baja nincs, Korina is jobban van,de ő sem teljesen egészséges még. Napocska remélem jól van és a fiúk is.
Biztos nagyon izgatottak már és várják a karácsonyt. Csinálj sok fényképet róluk, mert nagyon szeretném őket látni.

Norci! Vili nagyon édes!Kép

Solya! Nektek is nagyon boldog karácsonyt!

Zafi! Mi beneveznénk a talira. Remélem jövőre már mind a két csajszi egészséges lesz.

Borcsa! Tényleg jót tesz neked a pocakosság ahogy Laura írta. A macsekok maradnak vagy már immunis vagy rájuk?

Heni! Az ajándék csomagolással még sehol nem tartok. El sem kezdtem. Viszont megvettem mindent. Ma veszünk fát is remélem.
Az egyedül fürdetés eleinte nekem is sokáig tartott. Most már negyed óra alatt sikerül.
Persze ehhez kellett, hogy Korina nagyobb legyen.
Csodálom mennyi energiád van.Nem strapál le nagyon két szopis gyerek?
Mézeskalács tésztát nem lehetett már megmenteni?

Tikk! Akkor jó gyakorlást.Kép

Menta! Én kreszből buktam meg elsőre, mert egy sima jobbkezest rosszul jelöltem be a képeknél és a többi egypontos hibával az már sok volt.
De következőre sikerült. Neked is menni fog. Azért majd küldünk még drukkokat hozzá.KépKépKépKépKép

Laura! Rominak gyógyikKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Beja! Nálunk halászlé lesz, a gyerekeknek húsleves. Rántott hal és pulyka, majonézes hagymás krumpli meg püré. Beigli és mézes zserbó.
linato

Sziasztok!

Heni! Van egy tuti mézeskalács recept a mostani kismamában! Kicsit nehezen áll össze, de utána már nagyon könnyű vele bánni és nagyon sok lesz belőle. Nekem két részletben sikerült megcsinálni, olyan nagy mennyiség, de fincsiKép legalábbis szerintem.

Mi ma csomagolunk ajándékokat, nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy valakit kifelejtettünk. Meg a díszeket is át kell nézni, mert szerintem nagyobb lakás - nagyobb fa - több dísz!Kép

Karácsonyi menü: fokhagymás pulyka, krumplipüré, őszibarack + vmi desszert, azt még nemtom.

Tikk! Gyakorlat teszi a mestert!Kép

Márti! Küldtem mailt.

Dzsili! Írok neked is! Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

DANINAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Menta: Kép majd legközelebb, nekem is csak másodikra sikerült. mobil Kép

Zafi: szülinapsorozat Kép

Solya: egyszer régen már elmagyaráztad a tamtamot, de arról lemaradtam, megírnád nekem, esetleg mélben, ha nem gond?

Rebi: ez már sokkal jobb hang Kép

Tikk: na, csak gyakoroljatok szépen Kép

Szilvi: javulást Petinek!!!

Laura: nem allergológushoz, csak bőrgyógyászhoz vittem Tomit.

Tominak úgy néz ki ELMÚLT a tejallergiája!!! Már napok óta adok neki rendes tejet is a tápba, és kutyabaja!!! Annyira jó!!!Kicsit megint nátháska, de nem vészes.
Karácsonyi ajándékok már 99,999 %-ban megvannak, de még semmit nem csomagoltam Kép És folyton itt vannak a gyerekek, kicsit nehéz lesz...

pusz: bogancsi és épp ceruzaevő Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi
Még én sem csomiztam semmit,sőt még csak holnap járok majd papírka után is! KépKép
Tomi hány cerkát falatozott meg?
Hurrá fránya allergia lelépet! KépKépKép

linato
Ha gondolod és elmondanád, én szívesen meghallgatom hogy mi bánt akár magánban is persze....
Gyerekeim nagyon izgatotak bár már tudják mit kapnak mert ugyebár rendeltek...és tudják ha egymód van rá.KépKépKép
Lánykáknak főleg Milénának akkor sok-sok gyógyi még KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ennyi mindent mikor készítesz el?

Laura
Azért nem volt Net mert tévedésből korlátoztáka telefonvonalamat! Brrrr. aztán mire reklamáltam, meg bizonygattam hogy fizettem, hétvége volt és egyebek szóval.....KépKépKép
Szegény kis Rominak sok-sok gyógyit röppnetünk és drukkolunk Napoccsal hogy Toncsi baba ne kapja el!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Beja
Eddig nálunk nem volt nagy karácsonyos vacsi mert anyuéknál ettünk, most lesz és tiszta ideg is vagyok miatta,éppen elég nekem ilyenkor öt emberre /sáska had!/ kaját gyártani, husi leves meg sült husik /két féle mert nem mindegy melyik mient szeret/ sült krumlika /de nem fagyassztott mert az sem jön be nekik/ szóval hogy mi lesz a vacsi most sasolom le itt tőletek.
Ti ennyi mindent meg is esztek?

Heni
Csak tengj, meg csapongj jó hallani felőletek legfeljebb nincs időm ide ülni válaszolni! KépKépKép
Barni "egy külön fejezet" szerencsére, még jó hogy a kis fejét nem veszitek le a sapival együtt, csúcs ez a manus! Boldi babáról is jó volt olvasni! KépKépKépKép
Én még nagyon golndolkodom a mézeskalácson, egyszer sütöttem/tünk már a srácokkal frissen fincsi is volt de hamar megkeményedett, igaz hogy nem dobozoltam be meg ilyesmi lehet hogy az volt a baj?
Látom esti prograod meg van nem is unatkozol a srácaid mellett,és még élvezed is ez világlik minden mondatodból, így kerek a világ....KépKépKépKép
Köszönöm kérdésed nagyon élvezem az angolt tanulni ugyan kell, de ez direkt jól jön,az agyamnak is kell néha valamiféle hasznos elfoglaltság!
A legutóbbi teszten csak egy pontot vesztettem a 32-ből úgy hogy van sikerélményem is.
Nyolcan vagyunk, jó a hangulat különböző a tudás szint de ez nem baj szépen haladunk!
A Headway English Course sorozat könyvét és munkafüzetét használjuk.

Tikk
Már értem most írjam én is hogy jó "gyakorlást", jó az enélkül is! KépKépKépKép

Zsuzsa
Milyen telefont vettél?
Én is azt kaptam a férjemtől szülinapomra egy kis LG-t.
Márkomnak is megvettük a telkóját ő egy Siemens C60-ast kap, szerencsére még pont volt ilyenkor ugyanis mindenkinek hirtelen szüksége lesz egy telefonra! KépKépKép Hihi nekünk is! KépKép

Napsugaram egy bűbáj volt tegnap is este voltunk a Camponába ott rendeltem a férjemnek egy sportcipőt és vissza kellett menni mert nem volt a méretében, szóval mentünk Napocskával szépen kéz a kézben ő meg mindenre rácsodálkozott és csacsogott hogy "kajácsonyfa, bodog kajácsony anya nézd" annyira édes volt.
Megvettük apa meglepijét aztán még a könyves boltban is nézelődtünk nagyot és vásároltunk, eztán jött csak az már apával a telefon vétel a Márknak.
Napsi is kapott az egyik csajtól egy rossz készüléket aminek nagyon örült!

Most éppen a Márkika olvas a kicsiknek verseket amiken jókat nevetnek!

Pusszi: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Bogancsi! A csomagolással pont így vagyok. Mikor? Mindig itt vannak a lányok. Na majd kedden elzargatom sétálni őket apjukkal.Kép
Nagyon szuper, hogy elmúlt a tejallergia. Bárcsak a parlagfű allergiám is elmúlna.
A ceruzaevés pedig egészséges nem?Kép

Zafi! Nagyon ügyi vagy ,hogy már becsomagoltad az ajándékokat. Milyen jó is amikor kell új díszeket venni a nagyobb fához.Kép Idén én kihagyom, de jövőre majd megint más színű díszeket szeretnék. Most rózsaszínűek és lilák.

Dzsili! Drága vagy, majd holnap megírom e-mailben.
Édes lehetett Napocska vásárlás közben.
Kicsit csalok, mert a mézes zserbót anyum csinálja, a beiglit a párom kapott ajándékba 4 rúddal az egyik ügyfelétől, a halászlét meg étteremből hozzuk, mert én nagyon nem szeretem. Amit pedig nem szeretek azt nem főzök.Kép
Így már nem is marad nekem olyan sok főzni való. Kedden jön anyukám és segít nekem. A végén alig lesz dolgom.Kép

Ma drága Korinám ismét negyvenszer levetkőzött. Egyszercsak jön és mutatja a kezét. Fúj anya mi ez? Odanézek és látom, hogy kakis a keze. Képzeljétek körbekakilta a lakást. Még szerencse, hogy ma szedtem fel a nappaliban a szőnyeget a karácsonyfa miatt. De így is kb.3 helyről kellett összeszedjem. De a lényeg egy pici a bilibe is sikerült.Kép
Azt azért hozzátenném, hogy a párom figyelt rájuk, mert én dolgoztam a számítógépen.
Ma nem főztem elmentünk pizzázni. Isteni volt. Kijött a szakács, mert a párom ismeri és közölte, most volt itt a lánya és hozott neki ebédre fasírtot. Mire a párom megszólalt. Dunába vizet? Ezek szerint a saját főztje már nem is jó neki? A pizzát nem ő csinálta. Nagyon látványos volt, mert dobálta , forgatta a tésztát a srác. A lányoknak nagyon tetszett.
Na dugulok mára. Mindenkinek szép álmokat.

linato
linato

linató
Ezzel én is így vagyok amit nem szeretek, nem igen főzöm meg! Csunya önző nőcik vagyunk!KépKépKép Mikor lehet csomagolni? Ilyenkor, na nem ilyen későn, de amikor a lányok elaludtak, vagy ha délután szunyókálak, már amikor nem betegek ugye....
Mindenki más úgy látszik csomagolt ma délután...KépKép
Jó neked hogy a főzés gördülékeny lesz legalább!!!
Napocska is elkezdte a sztriptízt, Bea meg Korina után az én nőcim is vetkőzik ezerrel alig lehet leállítani....KépKép
Egyébként én jót mulattam a lányodon,KépKép mert hogy nem nekem kellett utánna takarítani, egy szavad sem lehet már a bilibe is került valami!
Várom az emiledet!

dzsili

Sziasztok!

Látom, ezerrel megy a karácsonyi készülődés.Kép Ma még befejezem a csomagolást, aztán csak sütök még valamit, mert apósomék szeretik ugyan a sütit, de sosem sütnek, úgyhogy viszünk nekik.
Tegnap este 9-kor mentünk le sétálni apástul, mert egész nap nem nagyon voltunk levegőn és szuper idő volt.Kép Ha Peti nagyon virgonc, máskor is bevetjük.
A Picurról meg annyit, hogy most már nagyokat rúg, meg forog. Igaz, tegnap mondtam Petinek, hogy tegye a pocimra a tenyerét, erre megcsipkedte, majd megnyomkodta, de nyugton nem hagyta rajta. Ennek hatására igazi akrobata mutatványokat lejtett a kisebbem.Kép

Eldugulok, szép napot mindenkinek és örömteli készülődést!Kép
Gorsi és apraja-nagyja
gorsi

Sziasztok!

Minket jól lefárasztott a hétvége. Szombaton karácsonyfát vettünk és Dorkának vadásztunk kerékpárt, este 6-ra találtunk. Rebi, ami a Metroban van tök jó, csak már nem volt eladóKép Ugyanid úgy döntöttük apával, hogy ha annyira kéri azt a biciklit a lány, kiszúrás lenne becsapni az első igazi Karácsonyán, így lesz bicikli is. Alig van elkényeztetve...
Akkor még cory segítségével sikerült a férjemnek tortát rendelnem, így 27.-re lesz torta is a férjem szülinapjára.
Persze megvolt vasárnap a családi cirkusz is, mert kiderült, hogy az anyósomék nem érnek rá 27-én a saját fiúk 30. szülinapjára eljönni, mert vendégeket várnak...Erre nagyon berágott a férjem, így lefújtuk a családi ünneplést, és kettesben ünnepeljük a szülinapját. Szerintem sokkal jobb így!!!!KépKép Csak a vasárnapot kihagytam volna, mert nem szeretem a stresszt, főleg ezt a hulla csendes feszültséget. Vasárnap csúcspontja az volt, hogy anyósom bocsánatot kért, mert kapcsolatunk első 6-7 évében kicsit furán viselkedett velem. Most már jól kijövünk egymással (mióta van unoka), teljesen felesleges volt ez a dráma, semmi értelme nem volt, neki is elég kellemetlen volt. én meg nagyon zavarban voltam.

Remélem több botrány nem lesz Karácsonykor, mert elegem van a vitákból. Miért van az, hogy ilyenkor mindenki kiborul?

Heni: köszönöm a beszámolót BoldirólKép Nagyon édes lehetKép Neked meg iszonyú nehéz lehet a szoptatással és a fürdetéssel, klassz mama vagy!Kép

GOrsi: te csináltál töltött káposztát vagy Zafi? Bocsi elfelejtettem. Milyen lett? Én most megyek a lehel piacra kaját venni!Kép Milyen sütit sütsz? Apukád meggyógyult teljesen? Peti már most vitakozik a tesóval?Kép

Dzsili: vezkőzős Napocs, édes lehetKép Annyira nőies a lányod, szerintem megfogják zabálni...KépRáadásul a bratyói miatt nagyon kis cserfes lesz! Kép

Linato: tök jól beosztottad a főzést, legközelebb én is így csinálom. Bár anyósom is most mondta, hogy rendelt beiglit nekünk is, de én jobb szeretem a saját receptemet, nem tudom, milyen lehet a rendelt. Inkább magamat szídjam, ha rosszul sikerült, mint amiért még többet is fizettem.

Bogancsi: örülök, hogy elmúlt Tomi tejallergiája!Kép Szünet van nálatok? Minden gyerek otthon?

Beja: hogy vagy? mikorra vagy kiírva? mikor mész dokihoz?

na megyek, mert készülődni kell, mi lesz a piacon!

üdv: zsuzsiék (10)
zsu26

Sziasztok!
Most villámgyors leszek, nem érek rá!
Szobákba a szekrények átpakolva, a ruhák még itt vannak a hátam mögött, és épp pakolásra várnak. CD-k, DVD-k, videókezatták is várnak a sorukra. Fogalmam sincs holnputánra hogy fogunk állni. Kajáben remélem megszán anyósom, mert még azt se tudom, mikor lesz időm kaját csinálni.
Nektek nagyon jó készülédést kívánok és Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Dzsili!
Majd a számodat elküldöd nekem e-mailben, vagy sms-ben? Ha még emlékszel a számomra. Kép Nokia 3410-st vettünk. Ez lesz az enyém, és a Miki megkapja az én alig használt LG-met, a Nokiához kapott telcsi számmal.

Na, most már tényleg elhúzok!
Sziasztok!
Zsuzsa + kis családjaKépKépKép

beababa

Sziasztok!

Gorsi
Mit sütsz, adhadnál valami tippet, én még semmit nem csináltam ilyen téren, hogy velem mi lesz amikor még ötletem sincs???
Enyém gyerekek is mindig bírtál az ilyen nem megszokott sétakat....KépKépKép
Tegnap Napoccsal is fociztunk olyan dél körül, nos ebből kiszámítható mikorra készült el az ebéd nevezetű dolog!KépKép

Zsuzsi
Szerintem nagyon jó hogy vettetek Dórinak bicit ha már úgy is azt szeretett volna olyan nagyon, én is mindent megtettem volna hogy kapjak ez még nem kényeztetés legalább is nálam!
Már pont akartam kérdezni hogy mire jutottatok ez ügyben, de jó lesz öröm! KépKépKép
Miért van sok vita ilyenkor? Ez jó kérdés!
Mert nagy a hajtás mindenki szervez ezerrel és többnyire még így sem jön össze hogy elégedettek legyünk, anyagilag jól lenullázuk magunkat aztán kezdődik előröl minden, és mindezek tetejébe ráadásul valamennyien szeretetre és megértésre vágyunk a másiktól, éppen úgy ahogyan ő is tőlünk......legalább is így látom.
Az én férjem nincs itthon holnap nem is jön haza egész nap, sőt még 24.-én délelőtt sem lesz, mert dolgozik délután szerintem még egy afféle jutalomosztó parti lesz a cégnél , így estére éppen be esik....
Én meg hajthatok hogy minen kész legyen és még csak ne is egy kicsavart mosogatórongy repkedjen a fenyőfa körül. Na ez utóbbire kevés az esély.
Párod már jobban van legalább? Szegény az olyan vacak ha rásem hederítenek az emberre a 30.-ján, én aztán tudom!

Zsuzsa
Na hajrá,még egy utolsó nagy bedobás és az ünnepekre csak úgy ragyogtok! KépKép
Küldöm,emilkében a te számodat ezért nem tudom mert a régi készülékemben volt amit a nedves párom lenullázott!! KépKép
Neked is az a kis kinyithatós LG volt amit most tovább passzolsz?
Márkot azzal beszéltem le róla hogy csajos, így köztünk szólva a fiad úgy sem olvas minket rendszeresen, az az igazság hogy ő is akart ilyent, de mivel kinyitós tutita tönkre vágta volna idő előtt amihez hozzá ér kő kövön nem marad.KépKépKép
Aztán jött azzal hogy neki színes kijelzős kell....képzelheted!
Még ne kívánjatok boldogokat nekem, tessék benézni legalább egy percre karikor és majd akkor boldogkodunk jóóóóóóóóóó?????
Na jó és gyors készülődést nektek is!!!KépKépKép

linato
Emilkéd megjött igyekszem válszolni is! Kedves tőled hogy megtiszteltél a bizalmaddal! KépKépKép

Kép

dzsili

Sziasztok,

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Szada Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté András 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg és Budapest, III. Ker. is Sára Réka (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

REmélem, hogy minden jó a táblázatban.Kép Én rohanok "karácsonyi készülődni", Hanga szülinapját megtartottuk szombaton (hogy ne a karácsonyi roham közepén legyen), volt igazi zsúr tortával és lufival meg persze kispajtásokkalKép.

Szila
szila

SziasztokKép

Látom, nagy készülődésben lehet mindenki, alig írtunkKép

Zsuzsi, köszi jól vagyokKép a babanetes szüléskalkulátor szerint aug. 15-re vagyok kiírva, de szerintem inkább pár nappal későbbre... holnap megyek UH-ra, már látni kéne a szívműködést, és akkor kaphatok "igazolást" is a pocakrólKép Aztán irány a védőnő... ű
Megtaláltam a "2004. augusztusi babák" topicot, láttam, Te is írtál odaKép Én isKép

Dzsili, hogy megeszünk-e ennyi mindent?Tulajdonképpen elfogyogat majd... nem csinálok semmiből sem sokat... Rántott hal is csak 4 egész szelet lesz, sült csirkecomb is csak 3 (alsó+felső rész)... majd rájárunkKép Nálunk régen otthon mindig ez volt, kétféle főfogás, hogy a "bőséget" szimbolizálja... ja és bejgli is lesz, diós, azt elfelejtettem írni a múltkor...

Pusza mindenkinek, majd még jövök,
Beja+Bácu+ÖcsiHugi
beja

Sziasztok!
Nem bírtam ki, és újra benézem!KépKép

BMárti!
Lacikának nagyon Boldog Születésnapot kívánok előre!KépKépKép Bocsi, de nem tudom, hogy lesz időm holnap, és nem akartam lemaradni, vagy elfelejteni!KépKépKép

Dzsili!
Nem, az én LG-m a nem lehajthatós fajtájú. Ezt még márciusban vettem. Ez nem annyira nőies, és a Mikinek már nagyon fáj rá a foga.Kép
Ruhák szekrényben, CD-k és a többik szintén a helyükön Bea segítségével. Most már csak a fiúk könyvei vannak itt, és a számítógépeik hozzávalói, de attól tartok hogy azok nem is mennek a helyükre karácsonyig, mert Apa dolgozik, és még hiányzik 2 szekrény, és a fiúk asztalai sincsenek a helyükön. Na nem baj, de legalább alakulnak a dolgaink.

Zsuzsi!
Örülök, hogy kaptatok Dorkának mégis csak bicajt.KépKép Ma rájöttem, hogy nem is kell megijednem kaja ügyileg, mert a mélyhűtőben van halacska, amit ki tudok rántani, holnap meg csinálok egy kis francia salátát. Süti meg csak lesz valahogy.Kép

Ajándék csomagolás valószínűleg holnap éjjel lesz, amikor már mindenki tentikézik.

További jó készülődést mindenkinek!KépKépKép
Zsuzsa

beababa

Beja
Már értem ekkora adagok valóban elfogynak, egyébként nagyon igazad van a több féle fogás valóban szem gyönyörködtető és pocakba való. Nálunk csak amennyiség miatt vacak annyifélét gyártani, főleg ha még vendégek is jönnek, de majd hajrázok azért én is!
Hihi, bár semmi körzöm hozzá én olvastalak "2004. augusztusi babák"-ban azért is csodálkoztam hogy Zsuzsi nem tud rólad, biztossan oda később nézett be!
Milyen beiglit gyártasz kelt tésztásat vagy morzsolosat?

Szila
Kép nem készült a kis szülinaposról?KépKép Mi volt az ajcsi, mit szólt hozzá?KépKép

Zsuzsa
Én is gondolkodom a rántott halon azt szeretjük de macerásabb mint a sült husi!
Én is csak azért mondtam hogy csajos hogy ne olyan keljen neki!KépKépKép
Szépen haladtok od se neki ha nem lesz mindentökéletes karácsonyra!KépKép
Majd még emilezek ám!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Dzsili! Megkaptam az emilkédet és nagyon szépen köszönöm.Gyönyörű volt a háttér. Nagyon tetszik, hogy mindent kicsit díszítgetsz.Kép Majd írok még, már sokkal jobb kedvem van.Kép

Zsuzsa! Én sem bírtam ki, hogy kicsit bekukk.Kép
Ajándékot is holnap éjjel csomizok.Kép

Szila! Hanga előre - szülinap nagyon jó ötlet volt. Így tényleg nem veszett bele a karácsonyba. Szerintem ez nagyon fontos.

Beja! Nagyon jó kis ajus a holnapi uh. Kérj képet és tedd a fa alá.Kép

Gorsi! Esti sétaKép Akrobata picur is nagy élmény lehetett PetinekKép

Mindenkinek további jó készülődést.

linato
linato

Sziasztok!

Csak pár szó erejéig jelentkezem beKépKépKépKépKépKép

Megérkezett a párom és mind a két bőröndjét feltörték a repülőtéren, kivették belőle a digitális meg a tükörreflexes fényképezőgépeinket, kb 300000Ft a kárKép senki nem fizet, a rendőrség szerint ne reménykedjünk, hogy megleszKép Mindenki tud a reptéri lopásokról, de szerintük nem lehet semmit tenni. Ez Magyarország...

Most csak ennyi, mert nagyon szar kedvünk van, az ajándékokkal sem vagyunk készenKép Amit a páromnak kinéztem, nem kapható... és fogalmam sincs mit vegyek neki, ruháról hallani sem akarKép

Puszi, bocs, hogy most senkinek sem írokKép
Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!
Nagyon, nagyon regen jartam mar erre...
Most is csak azert tk. hogy mindenkinek kellemes unnepeket kivanjak .... legnagyobb megdobbenesemre lattam, hogy Danit olyan sokan felkoszontottetek!
Mindenkinek nagyon szepen koszonom a koszontest! Kép
Nagyon meghatodtam es igazan aranyosak vagytok, hogy meg ilyen hosszu ido utan is emlekeztek rank es felkoszontottetek Danit szulinapjan! Koszonjuk Dani neveben!!!! Kép
Nagyon, nagyon regota nem olvastalak Titeket... (de azert hallottam hireket mivel par osztalytarssal tartom e-mailben a kacsolatot...) Nem is akarok mentegetozni az eltunesem miatt, mert ilyen hosszu eltunesre nincs is mentseg. Azert par szoval még is megprolbalok: Majustol latogatok valtottak egymast, voltak nalunk baratok, utana anyukam 6 hetre, majd anyosom 7 hetre, mi voltunk nyaralni, majd apukamek jottek 2 hetre, mult heten utaztak haza... (A ket unnep kozott meg baratiank jonnek Amerikabol 3 gyerekkel, nalunk fognak lakni szuk egy hetet... hat erdekes lesz, de nagyon varjuk. )

Amikor pedig volt egy szusszanasnyi idom, gondoltam hogy be kellene koszonni, de egyre tobb ido telt el eltunesem ota es mar megmondom oszinten, szegyelltem bejelentkezni, kulonosen ugy, hogy nem tudtam tudok-e folyamatosan jonni....

Szilanak, ezuton is koszonom, hogy nem vett le a tablazatrol... ez is nagyon jol esett...

Kicsit kesve de sok szeretettel szeretnek gratulalni az uj Pocakosoknak es nagyon szep, nyugodt terhesseget es konnyu szulest kivanok es termeszetesen szinten gratulalok a megszuletett kisbabakhoz es jo egeszseget sok boldogsagot kivanok hozzajuk!!!

Es amiert tulajdonkeppen errejartam... Kellemes Karacsonyi Unnepeket es nagyon boldog, sikereken gazdag Uj Evet es nagyon jo egeszseget kivanunk az Uj Evben mindenkinek!!!

Danimama es Dani
danimama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?