sziasztok!
becsomagoltam az ajándékokat
ti hogy álltok a készülődéssel? mézeskalács nem lesz, elbaltáztam a tésztát
ugyanaznap égettem oda a lencsefőzeléket is...
barni megy megnézni a karifát az országháznál, boldi itt rogyogtat az ölemben, közben muris hangokat ad ki : íííí-íííí, és veszettül koncentrál
zsuzsi, neked személy szerint
: hétfőn volt 5,30kg, hurkásodik, egyelőre ezek a bélmozgások meg egyéb vegetatív tevékenységek kötik le leginkább
, de már mosolyog, sőt hangosan nevet, nézelődik, ugyanolyan nyugis, mint barni volt anno, és imádnivaló... az 56-os ruhák közül sok már feszül, a 62-es még lóg rajta, így kicsit szedett-vedett kinézetű
röviden ennyi, nem mintha nem tudnám folytatni
eltetted dóri szuper rajzát?
mi lesz az ajándék a bicaj helyett?
zafi! de jó, hogy itt vagy!
edit, te is gyere gyakrabban! milyen D.? mesélj sokat!
cory! hogy vannak a gyerkőcök? hányt még utána zsoma?
menta! sebaj! legközelebb jobban drukkolunk, rendben? tényleg, ti hogy oldjátok meg a sok tesóddal a karácsonyozást+ajándékozást? nekünk sem egyszerű, pedig nekem nincs tesóm, andrisnak pedig 1 van és egy fél
(szenteste nálunk lesz, ide jönnek anyuék+anyósomék
)
dzsili, bmárti: hogy sikerültek a szülinapok?
dzsili! már régóta ki szeretnélek faggatni arról, hogy milyen az angol tanfolyamod? tanár,könyv, csoport? van sikerélményed? ha esetleg akad valami, amiben segíthetnék, szólj bátran!!!
barni külön fejezetet érdemel: még mindig nagyon féltékeny, múltkor mondta, hogy visszavisszük boldit a kórházba
, de ma reggel össze-vissza ölelgette, és többször kihangsúlyozta, hogy így szejetem a boldi babát
már egész jól belejöttem abba, hogy minden este egyedül fürdetem-altatom őket
ez utóbbi kezdetben másfél óráig, tegnap csupán 40 percig tartott... egyszer elmesélem, milyen ez a gyakorlatban egy 2 éves csak cicin elaludni képes, és egy 1 hónapos, csak cicivel csöndben tartható csemetével
fekve
borcsa! ugye már megnyugodhattál??? nem lesz baj, ne félj! küldök sok
beja! ne tessék itt ijesztgetni a szoptatós kismamákat!!! ÖRÜLÖK, HOGY NEM BÁRÁNYHIMLŐ!!! én is féltem tőle, be is fogom oltatni magam, amint lehet. azt hiszem, laura is sokat tud a tejallergiáról
amúgy elsőre sem értettelek félre
szerintünk is koravén barni
! a kérdései is olyanok: pl mit csinál a vadász? na mit lehet erre mondani egy vadászó nagypapával és egy íjászó apával a családban??? kínosabb volt számomra, mintha a kisbaba gyártási módjáról érdeklődött volna
a másik kedvencem, amikor rajzol: egyik kezében kréta, másikban szivacs, térdel a tábla előtt, kidugja a nyelve hegyét, alkot, és közben kommentálja: itt a szeme... másik szeme... orra... szája... feje búbján köcsögkalap...
le kéne kandikamerázni
márti! én is felolvasom andrisnak ármin szösszeneteit!
a fejről jut eszembe, tegnap bejövetelkor kérdezi barni végig a ruhadarabokat: ezt is levesszük? ezt is? és a fejemet? nem? az majad, itt a nyakamon?
elküldöm, mielőtt kitörlöm
bocsi a túltengésért, meg a csapongásért
minden jót,
most csak heni+boldi