Sziasztok!
Átcsúsztunk az új oldalra, úgyhogy nem írok külön-külön, csak amire emlékszem, bár így is komolyan mondom, olyan s.gghülye vagyok, hogy az kész, szóval Adri, kezet foghatunk, mert én sem tudok már odafigyelni a melóra. Amúgy is ma megint az összes bőrt lehúzták rólam az ügyfelek, nagyon elegem van!!!
Timi, ne aggódj, nekem is volt pl. olyan, hogy arra keltem reggel, hogy iszonyatosan szúr-fáj a hasam egy oldalon alul, és szerintem a baba el/megnyomott valamit, kb. 1-2 órán át fájt, utána is érzékeny volt. Próbálj meg finoman mozogni, vagy négykézlábra ereszkedni egy ideig vagy oldalra fordulni, hátha megfeküdte valamelyik részedet a kis drága
Amúgy még az is lehet, hogy tényleg nyúlnak a szalagok, nekem sokszor volt, hogy éreztem, hogy fáj kissé, te lehet, hogy eddig szerencsés voltál, de most beindult a növekedés, nyugi!
Apás szülés? Na már most, én szeretném, hogy bent legyen Zoli velem, amíg vajudok, tágulok, de ha konkrétan megindul a szülés, ő igazán nem szeretne bent lenni. Én sem vagyok biztos benne, hogy akkor szeretném-e, hogy ott legyen. Én is olyan vagyok, mint asszem, ahogy emmalena írta, hogy ha fáj valami, nem szeretem, ha cseszegetnek, még ha segítségképp, akkor sem. Szóval lehet, hogy egyedül szeretnék szenvedni, de ezt szerintem majd ott helyben fogom tudni, mert egyelőre nem tudom még hová tenni a fájdalmat. Amúgy ha kérném, tuti bent maradna, de eröltetni nem akarom.
Babe - nagyon cukik a képek!!!
Valaki kérdezte a paplan+párnát... hát, először azt mondtam, hogy kell a 4részes ágynemű, tehát paplan, párna, fejvédő és baldachin. Most azt mondom, hogy lehet, lemondok a baldachinról, mert marha drága így a 4részes, a fejvédő tuti kell majd, és bár egyik kolléganőm szerint nekik elég volt egy hálózsák és egy textilpelus a fej alá, én szeretném, hogy legyen az a sima kispaplan-kispárna, amit lehet kapni mindenhol, azon aludhat a baba, az nem olyan párna, amit nem lehet a feje alá tenni. Szóval szerintem lesz egy ilyen szettünk, aztán max. ha meggondolom a baldachint, azt még akármikor vehetek majd utólag, lehet eltérő színű is, mint az ágyneműszett, mert hát ott is úgyis lesz külön párna-paplanhúzat is, amit cserélgethetünk.
Mi megvagyunk amúgy, csak a mh-en nagyon-nagyon felhúztam magam, kb. 1 órán át gőzölgött a fejem, szerintetek ez nagyon árt ilyenkor a bébinek???
Amúgy a Boglárka még mindig favorit, de most pl. a Rebeka is nagyon tetszik, vagy úgy, hogy Juhász Rebeka Emma, mit szóltok?
Persze ráérünk még, de már jó lenne tudni, hogy hogy fogjuk hívni, nem is olyan könnyű eldönteni
Megyek tovább, majd jövök még ha tudok!