Sziasztok!
Megpróbálok visszaolvasni.
Még nincs gépem, talán holnap este felé már szabadon garázdálkodhatok.
Mi jól vagyunk. Főzök ezerrel, ma tejszines gombás husi van krumplival, a tegnapi palacsinta is sikerült, csak a formával van még gondom.
Roni tündér még mindig, estére kialakult valami rendszerünk. Fél 7 felé eszik, 8 után fürcsizünk, de olyankor még nem éhes és bealszik, alszik csaK alszik fél 12-ig, utána fél 4-kor kell. Ezután már 3 óránként jön ismét a kajci, de azért alakulgat a dolog.
Mártiék végre itthon vannak, pont akkor jöttünk haza Ronival, meg is kuksiztuk. Olyan picike
(persze csak Ronihoz képest) Jól vannak, szokják egymást. Majd hajnalba szopikor figyelem hogy sir-e a kis mazsola.
Próbálom lemondani a UPC-t de ezeket telon nem lehet elérni, holnap besétálunk reggel, azt ha sokan lesznek hagyom had sirjon kicsit a drágám
. Áttérünk a digi tv-re, a szomszédnak is van, azt mondta hogy nincs vele gond., nya majd meglátjuk.
Orsi,
nem eddig nem főztem még. Na jó rántottát, rakottkrumplit, rántotthusit meg még pár dolgot eddig is csináltam, csak nem rendszeresen. Anyukáink főztek ránk, de ugy érzem meg kell tanulnom hogy büszke legyen rám a fiam. Mert ha megkérdezik az oviba mi volt a szombati kaja, nehogy nekem azt mondja hogy pizza. Amúgy sütni nagyon szeretek, és állitólag fincsik is a sütik. Köszi a receptet, pénteken ki is próbálom.
Nati??? Hogy vagy? Na azért a talin még nem főznék, nehogy gyomorrontást kapjatok. Mi már telón kibeszéltük a védőnőd. Nem irigyellek miatta.
Bessy, igen csodálatos érzés volt amnikor láttam hogy apa rájár a palacsintára a hűtőbe.
Sztem a bady elég lesz. Rövid v. hosszú ujjuak, bár talán neked nincs is jelentősége hisz már hűvős lesz amikor születik. Én pl. nem nagyon tudtam ráadni a hosszú ujjuakat.
Tündi, érdekes ez a doki. Nekem soha nem fájt amikor megvizsgáltak, még akkor se amikor már a korházba voltunk. Sztem is drága a Sarló utcai bizományi, én oda csak eladni vittem cuccom. Jobb a turi, ahogy Orsi is irta a József A. utcai a legjobb árban is és cuccosban is. A Fal-közbe meg mindig van babaruha, igaz drágább is, de még mindig töredéke a bolti árnak. Körül is nézek vaamelyik nap. Sajnálom hogy megint fizetned kellet az UH-ért, de látom megérte hisz minden rendben van a kis tündérkéddel. Gratulálok nektek is a hetedik évfordulóhoz, azt ugye tudod hogy ez a kritikus a baboona szerint. Mi is 7 éve vagyunk együtt (ebből 3éve házasok, és 1 éve volt a lagzi).
Ildi, képet nem elfelejteni ha kész a szoba! A védőnőd sztem csak azért mondta hogy jövőhéttől jöhet Bence, mert akkor már nem lesz koraszölött.
Viki, nyugodtan kérdezz rá a dokira hogy ez mit akar jelenteni, de sztem ha gond lenne úgyis mondta volna.
Gabi, jó sokat kellet várnotok. Köszi az infót a börzéről. Bizti szép lesz Noel szobája, feltétlen kérünk képet ám ha kész lesz. Nagyon cépek a fényképek, na meg ti is
Gratulálok a 2. évfordulóhoz. Nekünk aug. 21-22 tuti nem jó mert nyaralunk. Vikiék nevébe nem akarok beszélni, de velük megyünk nyaralni, tehát az a két nap nekik se jó.
Chrissy, gratula a második fogacskához! Álmomba Roninak is kibujt, de nem elől hanem hátul. Hülye egy álom volt. Köszi a dicséretet. Mártiéknak is átadom a jókivánságodat. Nagyon szupik a képek, a sörös a kedvencem. Remélem semmi komoly ez a kiütés dolog.
Aliz azért vigyázz magadra a nagy takaritásba!
Judy, nagyon boldog névnapot kivánok! Nagyon szépen fejlődik Barbika. Sok helyen azt olvastam hogy nem is baj ha nincs rendszeresség, a kereslet-kinálat elve mindig jó.
Alexa, hol pancsiztok a hétvégén?