Új privát üzeneted érkezett!

Milyen e-mail címre küldjem?Mert a freemailesre nem engedi,hogy át küldjem.
Vendég
 


nati : én 12-én megyek először NST-re,Schwarczihoz az orvosok házába. Örülök,hogy minden rendben van. Néha tudnak olyan hülyeségeket mondani a védőnők.......... Katasztrófa, méghogy megcsászározni,végül is egyszerűbb megoldás :roll:
Drukk neked!

chrissy: gratulálok a fogacskához. :lol:

gabi : te kis festőművész :wink: nagyon irigy vok ám :lol: Noelt csaknem kell megműteni,azért addig van még egy kis idő, hátha helyre jön magától. Nagyon szorítok nektek.

Kép
csehi77
 
 


nati : egyébként csak a szakmám szakács, de nem dolgozok benne. Annyira nem szeretek főzni,hogy a munkahelyen is és otthon is gyakoroljam :(
De ha szeretnél tanulni főzni, akkor még most sem késő elkezdeni :?: [/b]

Kép
csehi77
 
 

 
 

Csajok nem is írtam:
Ma van a 2. házassági évfordulónk :D
És néhány kép:
Kép Kép Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!
Vendég
 


Hű, Gabi, nagyon szépek voltatok (no persze most is jól néztek ki :P ).
Gratula Noelnek a hófordulóhoz!!!! Még mindig nagoyn édes kis lurkó!!! Várom már a képet az új szobáról!!!!

Vikcy,
ne ijedj meg nagyon, az egyik barátnőmnek félidőben rövidült meg és nyílt meg a méhszája, pihizett egy darabig, aztán pedig ráhúzott majd egy hetet... Szóval ez nem jelent alapvető koraszülést!!!! pihizz addig te is!!! Meg tényleg biztos mondta volna, ha komoly!!!!

Orsi,
de legalább tudod az összefüggéseket!!! Nekem ezek hiányoznak... mit miért, mihez mi megy, stb. De majd akkor bátran kérdezek :wink:

Kriszti,
gratula a második fogacskához!!! Jól belehúztatok most!!!! Szuper!!!
Vendég
 


Tündi,
örülök, hogy megnyugodtál és hogy minden rendben!!! Szép súlya van, nekünk a 30. héten volt 1,5 kg, igaz, el is voltunk maradva :cry: . De a lényeg, hogy minden rendben van vele és veled is!!!
Vendég
 


Gabi! Privi ment az e-mail címmel. Gratulálok nektek a 2. házassági évfordulótokhoz, még sok szép együtt töltött évet kívánunk nektek! Noelnek utólag boldog hófordulót! Nagyon szépek voltatok és vagytok!

Nati! Köszike, én is meglepődtem a fogacskán. Már nagyon harap vele. Te még mindig 2in1? Bence jól megvárat benneteket! Minden nap sokat gondolok rátok! Remélem most már hamarosan kibújik anya meleg pocakjából. Továbbra is millió drukk nonstop!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Viki!Nekem a 26.hétre nyílt ki a méhszájam,és mégis túlhordtam Martinkát. :) Mondjuk nekem egyfolytában keményedett is a hasam.Feküdnöm kellett.
Biztos nincs semmi komoly,ha nem mondott a doki semmit!

Tündi!Téged miért vizsgált meg ennyire jóóóóól a doki??Azért nem kellett volna!Én is jártam már így,aztán emiatt ott azonnal ömlött belőlem a vér(bocsi) és befektettek megfigyelésre!Ez a 33.héten volt,mondták is a kórházban,hogy talán nem kellett volna ilyen durván vizsgálnia a dokinak!A nevét nem írom ide le,de végül úgy alakult,hogy nem is nála szűltem.

Nati!Többször bekukkantok,nagyon izgulok érted!!!!
Védőnő:NO COMMENT!! :twisted:

Kriszti:gratulálok az újabb fogacskához!! :D
Én nem szeretem a halászlét. :? De a többség dönt. :wink:

Gabi!Boldog 2. házassági évfordulót!! :D :D
Vendég
 


Szép jó estét!

Bekukkantottam egy kicsit. A szobafestés, nagytakarítás kellős közepén vagyunk, hulla fáradt vagyok. A kezeim továbbra is elviselhetetlenül fájnak, nem tudom mi lesz így. :cry:

Tündi, akkor ezek szerint azonos cipőben vagyunk doki ügyileg. Pontosan ez volt a problémám nekem is-. Sőt! Mikor megnézett egyetlenegy alkalommal, olyan bizonytalan volt ahogy Uh-zott. Tegnap 3000 Ft.-ért beszélgettem vele,. Annyira felháborítónak tartom ezt az egészet!!!Semmit nem csinált. Csak megnézte a leleteimet. Ennyi. Elbeszélgettünk. 3 hét múlva visszarendelt. Azt hittem, hogy a beszélgetésért is elkér 6000-et, akkor felállok, beolvasok neki, és tuti hogy többet nem lát. De én még ezt 3000-et is pofátlanságnak tartom . Na meg ez az UH!!!!Mi az hogy nincs, egy magánrendelőben?????Annyi pénzt keresnek ezek a dokik, és nem futja egy normális gépre???Nem értem. És az a röhej, hogy el kell menned egy másik dokihoz, azért mert nincs gép, ami egyébként a fogadott dokinak a dolga lenne?!
Igazából nem tudom mi tévő legyek., Azon gondolkodtam, hogyha le lehet, lemondom ezt az egészet. Nem kell nekem fogadott doki, sem. Mert ugye most már (nagyon kitalálták :evil: ) csak szülésznőt nem választhatsz.
Bocsánat, hogy kifakadtam egy kicsit.... :oops:

Nati, nagyon jól bírja a kis Bence!!!!Reméljük, most már hamar beindul magától minden. Egyébként ha nem, akkor beindítják a szülést?

Gabi, én már írtam neked, de sebaj! :wink: :D Nekem mindegyik nap jó. Annyira szép voltál az esküvődön!!!!Nagyon jó képek!

Kriszti, nem mondom, hogy nem szeretem, de azt sem, hogy igen, ha eszem is, inkább csak a levét szoktam, beletunkolgatom a kis kenyeret. Grat a fogakhoz!

Kilók???Ne is mondjátok csajok. El vagyok kenődve. Eléggé vízesedem is. Tegnap voltam a védőnőnél, és mikor meghallottam mennyi vagyok????ááááááá. Na mindegy. Egy kicsit diétáznom kell, meg sószegényen ennem. N

Na majd még jövök. Alig bírtam leírni ezt is.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok!

Gabi! Még a múltkor kérdezted, alul jött ki neki a foga.

Ildi! A foga nagyon bök, harapni is nagyon tud. Jó lehetett apácskád beszólása. Tudni fogja mit kell tennie.

Nati! Elsősorban te hozzád próbáltam igazítani a talit, hogy ne legyen túl pici Bencusod, aztán meg a szeptemberi kismamik miatt. Remélem el tud jönni majd mindenki, esetleg, hogy ne legyen annyira kiélezve, lehetne egy héttel korábban is. De nem akarok keverni!
Tanfolyam: az angolt néztem, meg a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai ügyintézőt. (nemz.száll és log menedzsernek tanultam, csak nem fejeztem be).

Tand! Ha ez a sok nyűglődés a foga volt, akkor valóban jól megszenvedtünk érte. Gréti bámulatosan gyönyörűűűűűű. Nem tudok betelni vele! Biztos jól fog sikerülni a keresztelő, majd várjuk a képeket!

Ani! Gratula Mártinak a kis Danikához, nagyon szép baba. Remélem most már minden rendben velük és otthon vannak. Roninak a horkolós videója csúcsszuper! Én is megnéztem párszor!

Tündi! Bizony ám, nagyon jó kis csapat jött is össze!

Bessy! 100%-osan igazad van, egyetértek veled. Mi is jártunk szülésfelkészítőre még az elsőnél, akkor még nem kellett érte fizetni. A halászlébe általába szokott lenni ikra meg tejci.

Alexa! Haláli lehet Martinka, ahogy röffent! Mindig előttem van, ahogy jóízűen nevetett a talin.

Andesz! Gratulálok a -10kg-hoz, nagyon ügyi és kitartó vagy!

Judy! Sajnálom az unokahúgodat, mielőbbi felépülést neki. És titeket is a rossz idő miatt.

Bocsi, akit kihagytam!

Rólunk: nagyon jól sikerült a halászlé, el is fogyott. Martinka is evett belőle halat. Majd hozok pár képet, az utóbbi napokban megint eléggé érdekes pózokban aludt el, meg hozok a vasárnapról is. Fogtunk törpeharcsát is, abból lesz majd harcsapaprikás, csak még fogunk majd hozzá.

Puszi és jó éjszakát!

Nati! ++++++++++++++++++++++++++ Bencushoz, hogy bújjon már ki végre! Sokan várjuk már!
Vendég
 


Sziasztok!

Gabi: Gratulálok a házassági évforduélóhoz! :) Erről jutott eszembe hogy mienk meg hétfőn volt (7), aztán meg sem ünnepeltük. Majd talán holnap :)
Remélem nem kell műteni majd Noelkét. Drukkolok ezért :)
Nagyon szép mennyasszony voltál!!!! Irigy irigy :)

Nati: Köszi :) Igen. Mivel pocim aztán van így csodálkoztam volna ha nem egy nagy baba lenne benne mert akkor mi? :)
Nem akaródzik még Bencének kijönni? Hányra mész ma?

Alexa: Privibe megírod ki volt? A röhej az hogy tegnap Bácskai is megvizsgálta a méhszájamat és az nem fáj. lehet hogyaz a különbség hogy BE folyás mennyiségét nézte Bácskai doki meg csaka méhszájat hogy zárt-e.
Egyébként totál zárt. Mondtam neki hogy szerintem amikor nyílni kellene akkor is zárt lesz szóval emiatt énnem aggódok :)

Alíz: Jaj szegény, nem irigyellek, de milyen szépek lesztek majd utána. :)
Én is kicsit bizonytalan vagyok, de rosszat a dokiról nem hallottam még. A lényeg hogy ott toppon legyen. Végülis nem is kell havonta menni vagy igen? Mindegy.
Tudom mit érzel a súly miatt. Én odafigyelek, bár délelőtt mivel névnap van ma is egy sütit megengedek magamnak. Nehogymá ne...
Egyébkénrt jól megy az odafigyelés és mégis most fél kilóval több vagyok de nem értem miért. Megfogadtam hetente mérem majd magam.
Ne keskenyedj! Nemsokára jön a Babód! :) Addig fél lébon is kibírod és ott veszítesz a súlyból méghozzá ne mkeveset!

Kriszti: Akkor már nyugodtabb kicsit Martinka? Hogy telnek a napjaitok? A fogacskák bántották szegényt?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Képzeljétek! Tegnap előtt volt nálunk egy kárpitos hogy árajánlatot adjon. Mondta kb 75-80 ezer, de kértük hogy akkor pontosítsa hogy mennyi lenne. Hogy normális árat tudjon adni kiválasztottam egy szövetet ishogy pl olyanból.
Mondtuk eki még hogy mi is nézünk mág anyagot, erre tegnap megrendelte a másikat. Mondtam neki mondja le, mert ez még amúgy is korai.
Hát így meg úgy... Átadtam apának a dolgot ...
Tegnap ezen húztam fel kicsit magam. Nem emlékszem hogy azt mondtuk volna hogy az ár rendben és akkor kérjük a munkát.
Nyaf nyaf... Sorry...

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Köszike a dicsiket és a gratukat!Nagyon aranyosak vagytok!
Noelnek is köszi a hófordulós gratukat!

Chrissyy
átküldtem a meghívót az adott címre :wink: .
A halászlé jól hangzik,biztos fincsi volt.


Szerintem meglehetne azt is csinálni,hogy 2 bográcsban főzünk és nem olyan nagy adagot.Így lenne halászlé is és babgulyás is.A maradékot me elosztjuk.Na mit szóltok hozzá?Chrissyy, akkor jönne apácska is veled?Mert valaki a múltkor kérdezte,hogy apás, gyerekes-e a buli.Ha valaki akarja hozni a párját,az szóljon előre,mert akkor úgy kell a kaját számolni.

Ha gondoljátok beteszem a tábliba az elötte levő hétvégét is és akkor majd meglátjuk melyik jobb.Ha lesz időm megcsinálom,talán még ma.


Tündi
Hát elég hülye volt ez a kárpitos,azt gondolta,hogy majd így nem meritek visszamondabi?Ezek után tuti semmit nem csináltatnék vele.
A dokit nem igazán értem,hiszen pont azért fizetsz.Mi havonta jártunk Schwarczihoz,egyszer volt csak,hogy nem UH-zott meg,de csak azért mert ő kérdezte,hogy szeretném-e én meg mondtam,hogy most nem fontos,hisz elötte pár nappal voltunk 4 D-n.Mi lenne ha megmondanád neki,hogy nem igazán vagy elégedett vele és egy kicsit több figyelmet szeretnél-csak úgy finoman.Lehet másképp állna a dolgokhoz,hisz ő se akar egy fizető pácienst elveszíteni.
Vendég
 


Gabi : Boldog házassági évfordulót :) ,ha sikerül elmenni a talira,akkor biztos a párom nélkül megyek.De nekem teljesen jó az előtte levő hétvége is.

Tündi : Most látom, hogy nektek is volt, hát gratulálok, nektek is nagyon boldog házassági évfordulót :)

nati : :?: :?: :?: :?: mi van veled?? Ok , kérdezz bármikor,bármit :)

Kép
csehi77
 
 


Csehi: Köszönjük szépen. Én is elfelejtettem hogy volt ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sziasztok,

gyorsan bekukkantottam Nati miatt, de látom Bence nagyon jól bírja a pociban.
Védőnődről inkább én sem mondanék semmit. :evil: :evil: :evil:

Alíz,

Sajnálom ezt a vizesedést. Én is nagyon az voltam a végén, tudom milyen szar érzés, de nemsokára meglesz a babóca és elmúlik minden kellemetlen dolog.

Gabi,

BOLDOG HÁZZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK.


Chrissy,

Sajna én sem szeretem a halászlevet. :lol: :lol: :lol:
Gratula a 2. fogacskához. :lol: :lol: :lol:

Tündi,

Hát ilyen balfék kárpitost. :shock: :shock: :shock:
Bizti ezek után én sem csináltatnék vele semmit.

Tegnap voltam mázsáláson. Barbika 7,51 kg és 68 cm. Szépen kerekedik, dehát nem csodálom, mert állandóan szopik, evés terén semmilyen rendszerünk nincs. Amikor éppen ugy gondolja akkor eszik. Van amikor megnyugtatásként is szopik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Barbika hatalmas kislány,már majdnem akkora,mint Noel.
Anyukád hogy van?
Nektek melyik napok lennének jók a talira?
Vendég
 


Akkor egy tábli:
Kép
Vendég
 


Gabi,

Köszi a köszöntést.

Anyu ugyanugy van, még mindig szédül, sokat fekszik, nem igen javulgat. :cry: :cry:

Talit még nem tudom, szerintem majd csak az uccsó pillanatban fogom tudni a napot. De tuti megyek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


tündi : az még a jobbik eset,hogy a házassági évfordulótokat felejtettétek el . De gondold el ,van olyan aki a saját esküvőjét felejti el.... na az gáz :P
egyik ismerősömék jártak így :) csak bejelentkeztek a polgármesteri hivatalba,hogy két tanúval összeházasodjanak, mert a szülők úgy gondolták,hogy illene 14 év együttélés és két gyerek után :) Erre ők csinálták a kis dolgaikat,amikor is csörgött a telefon, a vonal másik végén a PH. ,hogy "...nem felejtettek el valamit ?..." Na szóval ez a nem semmi :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
csehi77
 
 


Csehi: Az igen !!! :D Jópofa lehetett.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Sztem én is csak az uccsó pillanatban szólok a taliról.

Tündi!Privi ment.

Judy!Sajnálom anyukádat,nagyon rossz lehet állandóan szédülni!!
Barbika hatalmas! :D

Csehi!Na,ilyet még nem is hallottam!Ebből is látszik,hogy csak a szülők miatt házasodtak volna össze,őket nem nagyon izgatta a dolog!! :lol: :lol:

Kriszti!Kíváncsi vagyok a képekre! :)

Velünk nincs semmi különös,várjuk a hétvégét,megint pancsolunk egy nagyot! :D

Nati?????
Vendég
 


Alexa: És mi a helyzet a bilizéssel? Hogy megy?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


NATI ????

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Chrissy
Gratulálok a fogacskához! :D Most nyugottabb lett Martinka?

Judy
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Barbikának nagyon szépek a paraméterei! :wink: :lol:

Nati
Mi újság???
Védőnő: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Andesz
Nem is írtam neked, hogy gratulálok a -10kg-hoz! Nagyon ügyes vagy!!! :wink: :D Bizti elfáradsz a tanfolyamon, nem semmi, hogy hétvégén már vizsga :shock:

Gabi
Nagyon boldog házassági évfordulót!!! Nagyon szépek voltatok!
Ünnepeltetek?

Tündi
Nektek is boldog évfordulót kívánok!
Szép nagy a babód! :D

Tali: egyelőre nekem jó az előző hétvége is, aztán majd kiderül, hogy jön-e közbe valami....
bessy76
 
 


Bessy: Köszi. Nem nagy a méretei alapján 27-28 hetes és én tudtam hogy nov1 előtt születik majd meg :)
ha azt mondják szépen fejlődik én nem aggódok rajta :)
Zorka! Most látom, szép név :)

Tényleg! Vicuskáal mi a helyzet??? Tud valaki valamit?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Képek, bocsika, sok lett, alig tudtam választani:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kriszti: 1. Fusztrálóan jó alakod van! Szégyeld magad (csak viccbő!)
2. A bealvós képek a "sörözés" után találóak :)
Nagyon édike Martinka, jól sikeült képek

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Kriszti!Nagyon jók a képek!! :lol: :lol:

Tündi!Bilit hanyagoljuk,mert nem volt produkció.Pár napja viszont a pelusára mutat Martinka amikor megyünk az illemhelyre,szóval kezd tudatosulni benne,hogy miről is van szó! :D

Szép délutánt!
Vendég
 


Valami kütötte Martin fenekét és a combját, most indulunk a dokihoz. Jövök, ha végeztünk és reagálok!

Addig is szép délutánt!
Vendég
 


sziasztok,
nst és flow jó lett, holnap megnéz BB és lesz főorvosi bemutatás is, ezért később megyünk, csak 11-12 körül, tehát később jövök :wink: Holnap a bemutatáson döl el, hogy meddig várunk még.... :shock:

Tündi, Alíz
Bácskaihoz nem tudtok terhesgondozásra járni és szülni a Blaskónál? Egyébként rosszakat nem hallottam róla én se, lehet hogy nem ért annyira az uh-hoz, ezért nem csinál... Van ilyen, nem is gondolnátok!!! :shock:

Kriszti,
nagyon édes Martinka, nekem a lábasos tetszik a legjobban :wink: csúcsszuper!!!!!

Gabi,
én is jó ötletnek tartom a két bográcsos megoldást, ha nem túl nagy gond... :shock: Én Apácskát nem vinném, megőrülne ennyi kismami és anyuka-gyerkőc között :P :oops: és én is feszélyezve érezném magam. Szóval mi "csak" Bencével megyünk szerintem. A korábbi hétvégét még nem tudom, minden Bencétől függ ugyebár :P

Alíz,
nagyon sajnálom ezt a kezes dolgot. Mosth ogy meleg van, az én kezem is jobban merevedik és a lábam megint be van durranva. A mérlegre én már rá se merek állni :shock: .
De annak örülök, hogy készülődik a babalak, meglátod milyen jó érzés lesz, ha meglesz!!!

Alexa,
megírod, ki volt ez a "finom" ember??? (remélem nem BB!!!! de ha igen, írd ám meg nyugodtan!!!!)
Martinka okos fiúcska, látod, ha nem is produkál, de már alakul a fejecskéjében, s talán ez jobb is, mintha spontán produkálna!!!!! A röfögés ennél sokkal-de sokkal élvezetesebb lehet!!!!! :P

Orsi,
nem semmi ez az esküvős story!!!! Ilyet még nem is hallottam!!!! És mit csinálsz, ha nem szakácskodsz és nem otthon pihizel???

Vikcy,
mit mondott a védőnő???? Ugye minden rendben?

Bessy,
Vicuskával nem tartod a kapcsolatot? Mikor mennek Tapolcára???

Judy,
boldog névnapot!!!! Ma tartod vagy decemberben??? Vagy évente kétszer??? :wink: Barbika gyönyörűen fejlődik!!!! Büszkék lehettek rá!!!!

Kriszti,
remélem semmi komoly Martinka popojával !!!!!
Vendég
 


chrissyy : nagyon tutik a képek, de az én kedvencem a napszemüveges :) Remélem Martinkával nincs komoly gond, és hamarosan helyre jön a feneke,és a combija is :) Drukk nektek.

nati: hát szegénykém, nem irigyellek,most ez azt jelenti,hogy holnap a főorvos is bekukkant? :shock: Hát igen,az esküvős sztori tényleg nem mindennapi. :lol: Most nem igazán tudom,hogy mire gondoltál, mármint,hogy a szabadidőmben vagy hogy mi a munkám? Na mindegy, a Nyugdíjbiztosításnál /József A.u./ dolgozok,mint nyugdíügyi előadó, de én a terhesség elejétől kezdve táppénzen vok :cry: A szabadidőmben pedig ??? Hát,szeretek kirándulgatni,a barátokkal lógni /amúgy szinte mindig Vikcyvel vagyok :)/ meghát hazamenni a családhoz,és az ottani barátokkal lógni :) Hiányoznak ám :cry: De Vikcy kárpótol mindenért :)

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok

Sétáltunk egy nagyot,bár baromi meleg van.

Judy
Sajnálom anyudat,kaját tudják vhonnan rendelni vagy neki kell főznie?Reméljük hamarosan jobban lesz.

Bessy
Köszike neked is!Sajna pénzszűke miatt nem mentünk sehova,de a köv. hónapban majd remélem bepótoljuk,de nem is ez a lényeg.

Chrissyy
Nagyon szupik a képek.Mindegyik nagyon tetszik.A napszemcsis és a fazekas nálam viszi a prímet.
Doki után várunk,reméljük semmi komoly.

Nati
Nekem nem gond a két bogrács,és szerintem ez a legjobb megoldás.
BB nem mondta mi az előírás,meddig lehet várni?Kiváncsi vagyok holnap mit mondanak.

Alexa
Aranyos lehet Martinka és nagyon okos már!Szerintem jól teszed,hogy nem erőlteted a bilizést.
Vendég
 


Sziasztok!

Megpróbálok visszaolvasni.

Még nincs gépem, talán holnap este felé már szabadon garázdálkodhatok.
Mi jól vagyunk. Főzök ezerrel, ma tejszines gombás husi van krumplival, a tegnapi palacsinta is sikerült, csak a formával van még gondom. ;)
Roni tündér még mindig, estére kialakult valami rendszerünk. Fél 7 felé eszik, 8 után fürcsizünk, de olyankor még nem éhes és bealszik, alszik csaK alszik fél 12-ig, utána fél 4-kor kell. Ezután már 3 óránként jön ismét a kajci, de azért alakulgat a dolog.
Mártiék végre itthon vannak, pont akkor jöttünk haza Ronival, meg is kuksiztuk. Olyan picike :) (persze csak Ronihoz képest) Jól vannak, szokják egymást. Majd hajnalba szopikor figyelem hogy sir-e a kis mazsola. :)
Próbálom lemondani a UPC-t de ezeket telon nem lehet elérni, holnap besétálunk reggel, azt ha sokan lesznek hagyom had sirjon kicsit a drágám :). Áttérünk a digi tv-re, a szomszédnak is van, azt mondta hogy nincs vele gond., nya majd meglátjuk.

Orsi, :) nem eddig nem főztem még. Na jó rántottát, rakottkrumplit, rántotthusit meg még pár dolgot eddig is csináltam, csak nem rendszeresen. Anyukáink főztek ránk, de ugy érzem meg kell tanulnom hogy büszke legyen rám a fiam. Mert ha megkérdezik az oviba mi volt a szombati kaja, nehogy nekem azt mondja hogy pizza. Amúgy sütni nagyon szeretek, és állitólag fincsik is a sütik. Köszi a receptet, pénteken ki is próbálom.

Nati??? Hogy vagy? Na azért a talin még nem főznék, nehogy gyomorrontást kapjatok. Mi már telón kibeszéltük a védőnőd. Nem irigyellek miatta.

Bessy, igen csodálatos érzés volt amnikor láttam hogy apa rájár a palacsintára a hűtőbe. :) Sztem a bady elég lesz. Rövid v. hosszú ujjuak, bár talán neked nincs is jelentősége hisz már hűvős lesz amikor születik. Én pl. nem nagyon tudtam ráadni a hosszú ujjuakat.

Tündi, érdekes ez a doki. Nekem soha nem fájt amikor megvizsgáltak, még akkor se amikor már a korházba voltunk. Sztem is drága a Sarló utcai bizományi, én oda csak eladni vittem cuccom. Jobb a turi, ahogy Orsi is irta a József A. utcai a legjobb árban is és cuccosban is. A Fal-közbe meg mindig van babaruha, igaz drágább is, de még mindig töredéke a bolti árnak. Körül is nézek vaamelyik nap. Sajnálom hogy megint fizetned kellet az UH-ért, de látom megérte hisz minden rendben van a kis tündérkéddel. Gratulálok nektek is a hetedik évfordulóhoz, azt ugye tudod hogy ez a kritikus a baboona szerint. Mi is 7 éve vagyunk együtt (ebből 3éve házasok, és 1 éve volt a lagzi).

Ildi, képet nem elfelejteni ha kész a szoba! A védőnőd sztem csak azért mondta hogy jövőhéttől jöhet Bence, mert akkor már nem lesz koraszölött.

Viki, nyugodtan kérdezz rá a dokira hogy ez mit akar jelenteni, de sztem ha gond lenne úgyis mondta volna.

Gabi, jó sokat kellet várnotok. Köszi az infót a börzéről. Bizti szép lesz Noel szobája, feltétlen kérünk képet ám ha kész lesz. Nagyon cépek a fényképek, na meg ti is :D Gratulálok a 2. évfordulóhoz. Nekünk aug. 21-22 tuti nem jó mert nyaralunk. Vikiék nevébe nem akarok beszélni, de velük megyünk nyaralni, tehát az a két nap nekik se jó.

Chrissy, gratula a második fogacskához! Álmomba Roninak is kibujt, de nem elől hanem hátul. Hülye egy álom volt. Köszi a dicséretet. Mártiéknak is átadom a jókivánságodat. Nagyon szupik a képek, a sörös a kedvencem. Remélem semmi komoly ez a kiütés dolog.

Aliz azért vigyázz magadra a nagy takaritásba!

Judy, nagyon boldog névnapot kivánok! Nagyon szépen fejlődik Barbika. Sok helyen azt olvastam hogy nem is baj ha nincs rendszeresség, a kereslet-kinálat elve mindig jó.

Alexa, hol pancsiztok a hétvégén?

madiani
 
 


Tündi
Köszi! :D Ti dűlőre jutottatok már név ügyileg? Mikorra kaptatok időpontot a gégészeten?

Chrissy
Tündériek ezek a bealvós képek! :D
Mit mondott a doki a kiütésekre?

Nati
Nem irigyellek, hogy holnap HL is megmatat :oops: , de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a döntés :wink:
Tudom, mi van Vicuskával, de majd Ő jön és mesél. :) :wink:

Gabi
Persze, hogy nem az a lényeg, hanem a szeretet :D Mi is talán most fizukor el tudunk menni megünnepelni a szülinapjainkat. :)

Ani
Köszi! Majd azért egy-kettő újat veszünk, amibe elhordjuk orvoshoz, védőbe. :)
Ügyi vagy a főzéssel! Én ma krumpli levest és zöldbabfőzeléket csináltam. Holnap lecsó lesz :D
bessy76
 
 


Alexa: Ez csúcs :) Ügyes Martinka :)

Nati: Tény hoyg Blaskó mdokink mintha ne lenne önbizalma az UH-hoz, nekem mondta is hogy qzt rábízná szakavatottabb szemekre. Kíváncsi leszek a holnapra. Még mindig nagyon izgulok értetek helyetted is :)

Ani: Mi 15 ve vagyunk együtt ebből 7-dik éve házasokként, szóval van még 6 évünk a kövi kritikus időszakig :)
Egyébként nekünk teljesen bejött ez a 7 éves dolog, de túléltük.

Judy: Boldog névnapot! :)
Édesanyádnak minél előbbi jobbulást kívánok!

Bessy: Pénteken 11:30-ra megyünk. Mi még nem döntöttünk de most nem is foglalkoztat a dolog. Pihentetem hátha spontán beugrik majd valami jó kis név.
:)

Kriszti: Mi újság ? Mit mondott a doki?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy velem aggódtok. Valami gombásodásra gyanakszik a dokinő, bár ő nem a mi dokink. Kaptunk két fajta krémet, remélem használni is fog.
Képzeljétek megint elaludt az etetőszékben most vacsinál, pedig már mentünk volna fürdeni. Behoztam a szobába, átmostam vizes ruhával, tisztába tettem és nem ébredt fel rá. Kiváncsi vagyok meddig alszik.
Mindenkinek köszönjük a gratukat a fogacskákhoz, és a dicsiket a képekhez!

Tündike! Mi is gratulálunk a házassági évfordulótokhoz. Jó volt látni, nagyon csini vagy és a pocid is. Nem semmi a kárpitos sztori, nem csodálom, hogy felhúztad magad. Na jó, szégyellem magam, de csak a te kedvedért. :D :D . A napjaink változóak, valamikor tök jól elvan, valamikor meg nem tudok csinálni tőle semmit, mert bújik hozzám.

Gabi! Köszi az iwiw-es meghívót. Jó ötlet a két bográcsos megoldás. Igen jönne apa, de szerintem csak főzni.

Judy! Sok boldog névnapot kívánunk! Barbika tényleg szépen kerekedik, lassan lehagyja Martint is(11-én volt 7,66kg). Sajnálom anyudat, mielőbbi jobbulást neki.

Csehi! Nem semmi az esküvős sztori, ilyet elfelejteni!

Alexa! Hova mentek pancsizni Martinkával?

Bessy! Változóak a napjaink, mint már fentebb írtam.

Nati! Kiváncsi vagyok mit mondanak holnap. Nagyon sokat gondolok rátok!!!

Ani! Nagyon ügyi vagy főzés terén, csak így tovább. És Ronira is büszke lehetsz, hogy így alakítgatja a napirendet. Biztos nagyon édi Danika. Majd versenyt sírnak Ronival, na jó, csak vicceltem.
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsika,hogy most keveset jövök :oops: !
Bessy!
Még a héten nem vizsgázunk,majd csak akkor,ha pár hibapontos teszteket produkálunk,akkor leszünk bejelentve vizsgára,és kb 1 hét,mire időpont lesz,mert állítólag,most nagyon sok a tanuló!
Szerintem is jó ötlet a 2 bogrács,a főzésbe,meg úgyis segítek!
Chrissy!
Remélem hogy hamar meggyógyul,Martinka popója!
Örülök,hogy összefutottunk :D
A képek fantasztikusak :D hihetetlen,milyen pozíciókban képes elaludni Martinka :shock: :lol: Ja,a sörösüveges,meg tisztára olyan,mintha az én Bencusomat látnám,Ő is mindíg kunyizik :)
Judy!
Boldog névnapot! :D
Jobbulást anyudnak!
Ani!
Gratula a jó kajához :D nem egy ördöngösség a főzés,hamar megtanulod! :)
Vicuska!!!!!!
Mi' zu??????? :roll: :D
Natikám!!!
MILLIÓ-MILLIÓ DRUKKKKK HOLNAPRA!!! :D
Ildi!
várjuk a pocifotót! :D
Tündi!
Közbe már bizti rájöttél,kreszre járok! :D
Átalakítással mi újság? :roll:
Ja,mi is voltunk védőbe,Bencus 67 cm és 7.60kg!
Na jó éjt Mindenkinek,bocsi Akinek nem írtam!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Jó reggelt!

Ki hogy van? Megint meleg lesz.

Kriszti: Remélem a krém tényleg használni fog. Ahogy láttam szerencsére nem bántja Martinkát de azért jobb ha minél hamarabb eltűnik :) Meleg hozta ki? Azt nem mondta a doki? De akkor nem is allergia ami jó.
Olyan édi Martinka és nem sokáig fog bújni úgyhogy hazsnáld ki. Anya hagyjál máárrr... lesz nemsokára :)

Andesz: Tényleg!!!! :) Bocsi látod erre nem gondoltam valahogy azt hittem valami más. Bocsika. Párom szombaton kezdi :)
Átalakítással tele a fejem de más nem igazán még. Nem tudom. Annyi minden kellene hogy nem is tudom mi érné meg.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt!

Tand
Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!

Andesz
Akkor jó, ha nem lesz olyan hamar vizsga, kicsit félreérthettem :D lesz idő tanulni. Amúgy hogy tetszik?

Tündi
Gondolok rátok holnap. Remélem Barni könnyen átvészeli
Előbb-utóbb úgyis meg lesz a tökéletes név, ha előbb nem, a születése napján mint Krixtáéknál. :wink: :D :D

Chrissy
Gomba? Szegényke, bizti akkor viszket is neki. Remélem mielőbb használnak a krémek.
bessy76
 
 


Juj de figyelmetlen vagyok!!!
[color=red]Tand: Boldog születésnapot kívánok én is Neked :)[/color]

Bessy: Addigr bizti meg lesz a név :) Ha sima és gyors szülés lesz Viktória :D

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi
:wink: :lol: :lol: :lol: találó is, szép is!
bessy76
 
 


TAND!!!

SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Vendég
 


Tand!

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
Vendég
 


Tand!
Nagyon boldog szülinapot!!!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!

Judy
Nagyon sok boldog névnapot kívánok igy utólag is!

Tand
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
:!:

Tündike
Nem semmi ami a kárpitóssal történt! :shock: Apácska eltudta intézni a dolgot?

Gabi
Utólag is Boldog Házassági évfordulót kívánok! :)
Nekem a 21, 22, 23-a jó!De sajnos a következő hétvége semmiképpen se jó mert, már szerdán elutazunk, hogy az ottani rokonok is megtudják dajkálni Gergőbabát. :)

Andesz
Terveztek valamit a 10. házassági évfordulótokra?
Hogy megy a kresz? :)

Chrissy
Nagyon édes Martinka a képeken! :P Nekem legjobban a sörösüveges kép tetszik! :) Hihetetlen milyen pozokban tud aludni! :)

Gergőnek még mindig fáj a pocija.De mostmár nem sír olyan keservesen, segített neki egy picit az esperisan csepp, elötte meg infacolt adtam neki, de az nem volt ilyen jó.Most olyan jól aludna, de most szigetelik a háztömböt meg ablak cserék folynak és egész nap zörögnek. :( És mindig megébred!Sétálni meg ebben a nagy hőségben nem akarom kivinni.Majd csak késő délután.

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Pár kép Gergőről! Kép Gergő Kép Gergő1 Kép Gergő2 Kép Gergő3 Kép Gergő4

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Túl picik lettek a képek!Bocsi!
Mindjárt csinálok valamit!

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Kép Gergő Kép Gergő1 Kép Gergő2 Kép Gergő3 Kép Gergő4 Kép Gergő5

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Nibcsike! Boldog 1.hófordulót Gergőnek!!!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?