Koszi mindenkinek a jokivansagokat … nagyon ugy tunik, hogy hasznaltak, mert javulok, ha csak nagyon lassan is, mar van kaja, amit tudok enni, es mar nem is latok viszont mindent. Szedelegni meg szedelgek, de mar ez is olyan, mintha csokkenne. Benedek tovabbra is nagyon vigan van, ugyhogy legalabb o nem ad okot az aggodalomra.
Rone: a cukrom is mar kezd visszaallni egy normalis szintre, a korhaz meg nagyon kozel van am hozzank, mindossze 15 perc autoval, ha barmi komoly lenne, nagyon gyorsan oda lehet erni, de azt hiszem, ez a veszely mar nem fenyeget. Tudod, azert itthon sokkal nyugodtabban tudok pihenni. A kemenyedesek szerintem is jol vannak mar, lassan tenyleg edzenie kell a mehnek a szulesre (nalam meg nincs semmi)
Bejci: a korhazban itt ugy mukodik, hogy a dokimmal megbeszeltuk, hogy mi a helyzet. O meg javasolta volna a plusz 1 napot, de azt mondta, azt is megerti, ha menni akarok, en meg akartam. Sajnalom a konfliktusokat a paroddal, de ugyis elsimul minden elobb-utobb, bar tudom, hogy most nem lehet konnyu.
Blumi: a melot abba tudnam hagyni, csak sajnos minden nap, amit a szules elott kiveszek, az a babaval egyutt toltendo kozos idotol veszi el az idot. Igy mindenkeppen ki akarom huzni augusztus vegeig, mar csak 4 het. Durva ez a hitgyulekezetes kislany, leginkabb az, hogy ilyen kicsiket igy meg lehet bolonditani, hihetetlen.
Agi: akkor most abba is hagyod a melot? Es “csak” a heti 1 nap marad? De jo neked is, mar csak a baboval kell foglalkoznod. Aztaaa, te is jol belehuztal pocakfronton. Csini nagyon a pocakod, es nagyon karcsu maradtal, hatulrol olyan, mintha nem is lennel babas.
Sziszi: erdekes, hogy neked azt mondjak a Magne B6-ot ne szedd, pedig mindenhol azt ajanljak.
Winona: kimostad a ruhakat? Es milyen volt a teregetes? En is kimostam mar az elso adagot, tenyleg olyan jo erzes volt latni a szariton a picinyke ruhakat. Meg a parom is meghatodott.
Kistiggrincs: ti hogy haladtok az epitkezessel? Mikor fogjatok befejezni, tudjatok mar?
Eszike: hat igen, most nem nagyon kell foglalkoznom a dietaval, mert ugysem tudok enni. Leginkabb a piritos, meg a sima csirkeleves megy. Meg a gyumolcsok sem, egyedul az almat tudom megenni. De legalabb most mar az ehgyomri cukrom 4 folott van reggel, ennek mar orulok. Pihizzel te is sokat, remelem, minden oke lesz veletek. Hetvegen meg csak hagyd, hogy kenyeztessen a csalad.
En szivesen csinalok babas tablat, szeptemberben mar nem melozok, es akkor lesz idom arra, hogy minden nap jojjek. Szoval, ha gondoljatok, akkor csinalok egy mintat, mondjuk legyen benne a szules idopontja, a baba neve, hogy mikor szuletett: a datum, es a terhessegi het+nap is, hogy milyen sullyal szuletett a baba, es hogy normal szules vagy csaszar volt. Esetleg vmi mas???
Ugyis en vagyok a tablaban a sereghajto, es vhogy van egy olyan erzesem, hogy ez a Benedek baba mar annyit szivatott
, hogy veletlenul sem fog korabban jonni.
Monee: a doki is ezt mondta, hogy ez most velhetoen vmi virus, amit megcsiptem. Hat, nekem mar sok a jobol.
A.m: koszi neked is a jokivansagokat. Sajnalom, hogy a KisGyuszi nem fordult meg, de azert ne bankodj, attol meg ugyanolyan boldog leszel, amikor a kezedben fogod tartani, mint barki mas.
Ormolya: gratula a cukoreredmenyekhez, ugyes vagy.
Holka: hat nagyon kedves dokid van, mit mondjak, raadasul meg gondolom, ismeros is, nem semmi. Es szerintem egyaltalan nem hiztal sokat, bar a hogy en latom, a dokiknak barmit mondassz, az sok lesz. (Szerintem meg az en semmim is)
Bagzerka: nem baj, ha sokat filozol a neven, szerintem akkor is raertek eldonteni, ha meglatjatok, es majd akkor mind a ketten azt mondjatok, hogy nahat, hiszen ez a kislegeny kikopott …. De jo, hogy koltozok, akor mire jon a kisteso, mar a nagy dolgokat el is tudjatok majd rendezni, gratula. Sikerult leszednia koromlakkos remekmuveket az ajtokrol, vagy azzal majd akkor foglalkoztok, ha mar ott lesztek?
Szeder: az en cicim a kezdetektol viszket, kenem is ugyanugy a pocakos kremmel, es talan kicsit segit, de azert neha nagyon el tud durvulni. Sokszor csinlaljak ezt a babak az NST-n, hogy lapitanak, de Benedek nem az a szegyenlos tipus. Nekem 2x volt most, mig a korhazban voltam, mind a 2x csodajara jartak a noverek, hogy reg talalkoztak mar ilyen intenziven mocorgo babaval
Minyu: hogyne emlekeznek Monus Zolira, o volt az egyik legnormalisabb tanar az egesz gimiben, tok jo, hogy meg tartjatok a kapcsolatot. Nem is tudtam, hogy lejhet Martfun bowlingozni, hiaba, mar fejlodik, en meg persze mar jol le vagyok maradva. Szules teren egyetertek veled, en is legalabb kivarnam a 38. hetet, utana meg jojjon, aminek jonnie kell
Starlak: akkor nalad is vege a melonak, hurra, mar en is nagyon varom. Melltartoban – a szakirodalom szerint- a kosarmeret no 1-2 merettel.
Gwini: minden rendben lesz, probalj meg nem nagyon aggodni.
Anyooka: nektek is jo eremdenyeitek vannak, minden rendben veletek, es ezeket olyan jo hallani. Es Nyuszifulkevel mi tortent, miert dontott igy? (De csak ha nem vagyok indiszkret)
Benedek egyebkent nalunk abszolut jo pozicioban van. Most legutobb a doki megfogta a fejet, es megmutatta igy a hasamon keresztul, hogy tessek, itt van a buksija. Jol meg is lepodtem.
Akiket kinoz a sav. En kezdettol fogva szenvedek ettol, es csak most jottem ra a –szmaomra- legidealisabb megoldasra. A tej kozombositi a savat, ezert nagyon jo. A Rennie is hasznal, de nekem csak ideig-oraig. Nekem annyi savam van, hogy neha ejszaka arra ebredek, hogy azzal van teli a szam. Szoval ami nekem nagyon jol mukodik, az hogy odakeszitek 1 bogre tejet az ejjeliszekrenyemre, es amikor felebredek, hogy sok a savam, akkor iszok 1-2 korty tejet. Azonnal hat, sajna reggelig el is fogy a bogre tej, de hat, es szerintem jobb, mint a Rennie.