Jó reggelt!
Arpoo, örülök a klassz híreknek! Azért csak jelent valamit az a sok keményedés, görcsölgetés, amiket érzel, ha már 2100 a méhszájad!
Haladtok szépen lassan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva!
Kíváncsi vagyok, hogy mikor tényleg megszületnek a "kis" babócáink, akkor hány grammosak, illetve milyen hosszúak lesznek!
Engem egy kicsit megrettentett a tegnapni min. 4 kilós lesz a baba című történet, de majd csak megoldjuk, bent még nem maradt egy bébi sem, ezzel próbálom nyugtatni magam!
Tényleg,
nyákdugó ügyben van nálatok valami fejlemény? Van szerintetek olyan, akinek nem megy el egészen a szülésig? Vagy? Én mindig figyelgetem magam, bár tök zárt a méhszájam, szóval nem tudom, hogy hogyan is tudna kipottyanni, csak azért figyelgetem, mert ahogy a kisfiam a fejecskéjével illeszkedik befelé, és tágulnak bent a dolgok, hátha egyszercsak megnyílnék annyira, hogy kipottyan. De nem tudom, hogy ez így működik-e!?
Ezt a
betegszabis,
táppénzes dolgot nem nagyon vágom, én már május vége óta betegállományban vagyok, szóval nem tudom, majd csak megoldódik! Inkább én attól tartok, hogy mikor utalnak először családi pótlékot, anyaságit, tgyást, stb., szóval ami jár, és amit időben megigényel az ember! Mert hallottam erről is horror sztorikat. A lényeg, hogy figyelmesen töltse ki az ember a papírokat, nehogy visszadobják hiánypótlás miatt, mert akkor minden még jobban kitolódik!
Ja, és képzeljétek, tegnap éjjel tök jót aludtam! "Csak" 3x voltam fent pisilni, de végigdurmoltam az éjszakát, szóval köszönöm a kisfiamnak, hogy végre hagyott pihizni egy csöppet, bár lehet, hogy apa kérlelésének engedett, szóval majd ma este is beszólunk neki, hogy hagyja anyáját alukálni, ameddig még lehet!
Annyira vártam, hogy hátha lesz újdonsült anyuciktól valami info morzsa, vagy új babó, de eddig semmi!?
Olyan kíváncsi vagyok, hogy hogyan is boldogulnak egy pár napos csöppséggel, illetve, hogy milyenek a nappalok, éjszakák, most már a legtöbbüknek otthon. De biztosan mindannyian ügyesek nagyon! Szóval nem aggódom, egyszerűen rohadt kíváncsi vagyok, a tapasztalatokra szülés kapcsán, illetve az első napok kapcsán!
Remélem, hogy lesz alkalmuk bejelentkezni, bár azt is megérteném, ha nem lenne, szóval...
És akkor létszámellenőrzés, akik még egyben vagyunk, és aktívan fórumozgatunk:
Csimby, Sniky, Yuyu, Szuszu, Dia, Andaka, Kitti, Beleki, Mazska, Veronika, Aproo, Mecsi, Hrk, Rizsi, Makadu, Lei, Beus, Nicike, Csenge, Feluca, Winona
Hááát, azért vagyunk még egy páran...