Sziasztok!
Tegnap 10 óra előtt nem sokkal megérkeztünk szerencsésen.
Gabika nem aludt semmit a vonaton,így amint hazaértünk be is nyomta a szunyát!
Párom fönőke kivitt minket a Délibe,így nem kellett Taxi-t hívni!
Megígérte neki,hogy jön majd Zalából estefele vissza,s visszahozza Pestre,ne vonatozon,ugy 18-19 óra fele.
Na hát ebből lett 21:20perc,mire megjött. Párom már tiszta ideg volt,mert fáradt volt,s,ha ezt tudta volna elment volna a vonattal haza!23:30ra ért haza! Ja és persze a fönőke mielőtt hazaért közölte vele,hogy ma szabad,nem kell mennie!
Így itt is maradhatott volna máig!
Tegnap vendégek voltak anyuéknál,rokonság,voltunk vagy 10-en. Gabika élvezte a társasságot,de kimerült estére!
Viki nagyon jók a képek,gratula a járáshoz Fanninak!
Gabika is már nagyon megy egyedül,figyelni kell nagyon rá,mert 1000-el teper a macskák után!
Balcsihooz időm nem volt lemenn,majd,ha apa is itt lesz,nem vagyok egy vizi kacsa,nem hiányzik nagyon,hogy már ott kellene lennem.
Örülök,hogy jól sikerült a vérvétel,remélem minden ok lesz!
Gabikának meg van hinta,fördető és homokozó is! Tegnap beraktuk homokozni,s sír,mikor a lábát éri a homok! Majd megszokja biztos,de még a fütől si ezt csinálja néha!
Képzeljétek pénteken kiderült,hogy egész évben nem kaptam családi pótlékot!
Véletlen jöttem rá:
Ugye tavaly a melóhely fizette.Most meg már a MÁK. Nem tünt fel,mert utalásilag nem kaptam sokkal kevesebbet,mint előtte!
Lakásfentartásit akarunk igényelni,s a fizupapírjaim néztem,s akkor koppantam,hogy HOPPÁ,már nem a melóhely fizeti.
Ma telefonálgattam a melóhelyre is. Szó szerint lecsesztek,hogy miért csak most vettem észre,hiába mondtam,hogy vagy 5000-el kaptam kevesebbet,mint előtte,s ezért nem tűnt fel.
Aztán felhívtam a MÁK-ot. Egy nagyon kedves hölyggyel beszéltem,s kiderült,hogy a munkahelyem nem jól igazolt le. Valami 15.000Ftos családi pótlék volt beírva,az meg olyannak jár,ahol gyermekáthelyezés,válás történik. Szerencsére mindent megkapom visszamenőleg,nem kell sehova bemennem,a héten még rámcsörögnek,s megmondják,mikor utalnak!
Jól jön majd az a mani egy összegben,de ez a kavarás?!
S akkor még engem néztek a melóhelyen hülyének!
Gabika ma nagyon jól evett
Mamámnak hordják az ebédet,s evett a levesből és a tésztából is,sőt még kis tápszert is!
Nagyon meg voltam elégedve vele!