Sziasztok!
Zsizsik!
Látom, te is kezdesz felengedni! Gratula az eredményeknek! NEM drukkoltam!
Lányt álmodtál? Kíváncsi leszek bejön-e? Párod nem akar fiút?
Látom, ő egyből rástartolna a harmadikra!
Eb mit szól a kutyapanzióhoz? Nem lesz teljesen depressziós?
Zazzy!
Gergővel csak egészen a vége felé kellett a Mg, most viszont szinte az elejétől. Ha keményedsz, görcsölsz, akkor mindenképpen célszerű szedni, de alapból nem kell feltétlenül.
A Mg-ot vassal, ill. tejtermékkel együtt nem célszerű bevenni ( a vas felszívódását a Mg rontja, a Mg-ét viszont a tej).
Örülök, h. minden rendben!
Dimet!
Hányol, mint a lakodalmas kutya?
Részvétem!
Szépek voltatok! Én észre sem vettem volna a dekoltázsba nyúlkálást, ha nem mondod!
Csakegy!
Látod még eszünkbe sem jutott, h. így egyben a kezébe adjuk a dinnyét a gyereknek! Mondjuk az is igaz, h. nálunk a gyerek dinnyeevése röptiben történik, anyáméknál teraszon futtában hajlandó benyelni egy-egy falatot, de hogy leülne miatta……
Pók????? Én tuti letéptem volna magamról a cuccost!
Monee!
Én Gergővel a végén az utolsó pillanatig szedtem a Mg-ot, aztán mégis, amikor eljött az ideje olyan pitty-putty kétujjnyira tágultam pár óra alatt, h. ihaj! Győzték riasztani a pótdokimat, h. időben beérjen a csaszihoz, még az EDA-t is az ügyeletes adta be, nehogy kiszaladjunk az időből! Azért ennyi idősen ne nagyon akarj te még szülni! Majd a 36. hét után lehet ugrálni, de addig inkább nyugi!
Exnej: Szerintem mindenkinek járna egy kertes ház. A többi meg az ő dolga, h. hogyan oldja meg. Valószínűleg a pénzszűke vitte rá, h. eladja a jó kis amerikai konyhásat.
Annó sógornőmék költöztek ki Bivalybasznád-alsóra (nem, ne kezdjétek megkeresni a térképen!
), zsákfaluba, romos parasztházba, nemsokra rá szült egy gyereket, (no akörül volt némi kálvária), de azóta rendbe hozták a házat apránként, a gyerek meg imádja a hatalmas kertet, egy csomó mindent megtermelnek maguknak Én is hülyének néztem őket, amikor belevágtak, de ők így boldogok. (Mondjuk én azért nem cserélnék velük!)
Rejókám!
Dumálunk, oszt házat nem is mondod???? Ejnyebejnye!
Gratula! Kössétek fel a gatyátokat!
Rólunk:
Mióta megjött a meleg, feleannyit sem keményedek!
Viszont folyik a víz rajtam, a bugyimból momentán csavarni lehetne!
Kistesó is visszaállt alapjáratra, már nem akar 12 menetes boxmeccseket játszani odabenn, bár a húgyhólyagom telődése erősen zavarja. Engem meg az, amikor ezt megunván középerős rúgásokkal próbálja visszaszerezni az életterét!
Hajnalban már muszáj kelni, de még csak egyszer.
Alváshoz egy hete elő kellett venni a jó kis IKEÁ-s párnámat (ha vkit érint: Gosa Dasa névre hallgat), ami pont elég pufi ahhoz, h. két térd közé rakva kompenzálja a pocimat. Jobb, mint a szopispárna, mert nem zsizseg!
Gergejj fijjam ma először bilibe kakilt!!!!!!!
Séta után beültem a kádba lezuhanyozni, mert izzadásgátló ide v. oda, folyt rólam a víz. Erre bekéretőzött (neki is melege lehetett), utána meg hagytam egy szál pöcsben ebédelni, bili odakészítve.
Eddig csak pisi ment bele, de azt sem erőltettük.
Most az volt a fura, h. öt percenként lemászott, ráült, felpattant és megnézte, h. van-e benne vmi, majd megütögette a seggét. Nem tudtam mire vélni a dolgot, azt hittem szórakozik és a kajálást akarja elbliccelni.
Aztán kb. a 8. lemászásnál és bilireülésnél elkezdett lilulni a feje és már pattant volna fel, nekem hálistennek hamar leesett a tantusz, úgyhogy fél kézzel tartottam a dedet a bilin, másikkal nyúltam papírtörlőért!
Utána megszemléltük a terméket, majd erőteljes örömködések közepette végső útjára bocsájtottuk, lehúzta és már mutatta is a kis büdös, h. jár neki az elszívó bekapcsolása (ez volt beígérve a konkrét esetre), úgyhogy megnyomhatta a kapcsolót is.
Na amíg elmostam a bilit, sikerült a lábát lepisilnie, de annyi baj legyen, végülis éppen nem volt mibe!
(Apropó: Aki már itt tart, ti hol és mivel mossátok el a kakis bilit? Mert nálunk még csak most merült fel először ez a kérdés és kíváncsi vagyok, ki hogy oldja meg?)