Új privát üzeneted érkezett!

True!

Levi pisilős sztorijához: látod, azért mert Anyuka nem hisz benne, még lehet a gyerek 3 éves kora előtt is szobatiszta :P :D

medence: A miénk 2,5 m átmérőjű és 70 cm mély. Alá mindenképpen kell valami, nehogy egy apró kavics stb. kiszakítsa. 2,5 köbméter víz fér bele, és ha rendesen karban van tartva, kibír egy nyarat. A karbantartás azt jelenti nálunk, hogy algaölőt és klórt rakunk bele, illetve minden alkalommal, amikor használjuk, megy a víztisztító szivattyú (ezt a Párom egy kicsit feltuningolta, hogy hatékonyabb legyen). És persze amikor nem használjuk, akkor letakarjuk fóliával. Az egy literes algaölő és egy literes klór együtt max. 3000 ft, a medi pedig egy tizes. A víz bele max 1500 ft egy feltöltésre, szóval max. 15 ezer forintból egész nyáron strandolunk öten. Ráadásul a medi nem csak egy nyarat bír ki (nekünk ez a második). Ennyi pénzből egy öttagú család háromszor megy ki a strandra, szerintem nagyon megéri. Ha jó az idő, akkor mi állandóan benne vagyunk... Bár elég jól elférünk benne, de ha majd tönkremegy, akkor egy kicsit nagyobbat szeretnénk venni, mert a gyerekek is nőnek...

Beusa!
Tényleg, mit "kell" tudni egy majdnem kétévesnek? Én az ilyeneken sosem gondolkodom...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi, én sose mondtam, hogy szerintem 3 éves korra lesznek szobatiszták, ezt a szakemberek mondták :) Én azt mondtam, hogy 2 éves kor előtt ritkán, de előfordul. Lásd Jazit, aki nagyon ügyi. De Levi még a szobatisztaságtól nagyon messze van...

Medence: én is azt nézegetem mindenütt, hogy 360-nál kisebbet nem nagyon kellene venni... Ha csak a kicsik lennének, akkor OK, de Marci már jobban pancsizna a nagyobban, nem beszélve, ha jön hozzánk valaki... A sógornőméké nagyon profi, nem ilyen felfújós szélű, hanem fémvázas, de nekünk olyan drágára nem telne, így maradna ez a ti fajtátok (megnéztem a régi képeken, ilyet szeretnék). Ez 15 ezer, plusz hozzá még a cuccok... Alátétet nem vennék, azt megoldanánk másképp, viszont takarót azt muszáj lenne... Szóval így is minimum 20 :x Viszont kaptunk ingyen gyerekülést, juhhéj, úgyhogy az ára medencére lesz fordítva szerintem...
Lefotóznád a tiéteket? (amin rendesen látszik), és hol vettétek? Kösz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Talán a Corában vettük, már nem emlékszem pontosan, de sok helyen van. A szomszédunk két hete vette 9900 ft-ért. Takarófóliát nehogy vegyetek rá drága pénzért, és a barkácsboltban vettem 20 négyzetméteres szürke lépésálló fóliát (a festők használják) 360 ft-ért. A célnak teljesen megfelel.

Ezt most elküldöm, mielőtt ledob a babanet, aztán keresek jó fotót, vagy megyek fotózni...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

 
 

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Mi is jól vagyunk. Pénteken voltam dokinál, méhszáj zárt. Bejelentkeztem UH-ra meg nst-re. Hétvégén megszüntettük a kiságyat, feljebb tettük a fekvőrészt.
Kókuszmatracot hogyan mossuk ki? Ötlet? Most levettük a huzatot, szellőzik, de tejes, kubus, pisis…
Kata 3 napja velünk alszik el este, és reggel tovább alszik, nekem kényelmesebb és így kibírja ebédig nem nyüglődik 9-10-kor. Ma is elmentünk dél felé, hazajöttünk ebédeltünk, besötétítettem és aludtunk.
Más ki akarja szoktatni a gyereket a nagyágyból, eddig sosem aludt velünk, most meg velünk alszik. Ágyába mikor szoktatjuk bele jó kérdés, egyelőre nem érdekel.

True!

Zserbó…hmmm az finom :lol: Mamám szokott és a tetejére te is vastagon teszed a csokit? Úgy a fini.
Jujj, magam elé képzeltem a kakis jelenetet, nem semmi…Nálunk Kata 2 hete hétvégén a medencébe kakilt, és egy bogyót ő vett ki a fenekéből…nekem már az elég volt, ilyen összekenős sztori nem hiányzik :lol:
Egyébként köszi, visszanéztem egy tegnap készült képet és akkora, de akkora vagyok rajta, hogy kiakadtam…tükörben nem tűnök ekkorának :shock:
Hétvégén voltunk esküvőn, esti partin, 2-re értünk haza, jó volt én nem táncoltam, csak nézelődtem meg ettem…Azt hitték a velem szemben ülők, hogy napok vannak vissza…:lol:
Pedig tök érdekes, mert Katánál is nagy volt a hasam, magasabban volt ilyenkor a méhem, ülni sem tudtam, mindig kitámasztott a Kata a bordámnál jobb oldalt. Most csúcsosabb a hasam és lejjebb van, köldöktájon nyomakodik ki két oldalt a bébi, egyszerűen nem tudom hogyan helyezkedik el, nagyon várom UH-ot már.
Egyébként neked hogyan fogadta Hanna Levi érkezését? Hol szoptattál, tettél tisztába éjjel? Hanna nem kelt fel?
Vettünk Wader játékot a mini blocksot, 300db nem volt 3000Ft, anyukámék vették meg Auchenbe, még nem játszottam vele, de megéri ennyiért, duplo igaz jobb minőségű, de nagyon drága.

Tina!
122cm haskörfogat, az nem semmi hallod!!!! Akkor nagyon csúcsos lehetett. Nekem most nem nőtt. Egyébként köszi, jól bírom az időjárást. Meleget, hideget egyaránt. Frontokat éjjeli csihi-puhit nem szeretem…Irigykedek balcsis képre, én idén ezt kihagyom, még Kata miatt legalább egyszer szeretnék elmenni Tatára strandra, hogy élvezze a nagyobb vizet. Marvin nagyon vagány abban az úszó gatyóban :wink:
Jővőre bizti megyünk Lellére, nagyon tetszik apának is a hely, megjegyeztük!!!

Timi!- Linda!
Szupik a képek, jó lehetett a Linda tali. Dóri nagyobb, mint Laura. Irigy-irigy a balcsira, de majd jővőre remélem bepótóljuk…
Mekkorkák most cm-re a lányok?
Kata mostanság nem jelzi a kakit sem…hanyagolós a téma, de a WC fellépő tetszik, mennyibe került?

Linda!
Laura jól belehúzott a fognövesztésbe mi? :wink:

Melódia!

Nektek is jó lehetett a nyaralás a Balcsin. Pistike is szépen növöget :wink: Meló megy? Nem vagy fáradt?

Ribizli!
Jók a képek, nagyon édes Veronika, tényleg hasonlít Rékára, hasonló a frizkójuk. Azóta is Veronika az ágyban alszik? Hogy csináltátok?? Nálunk nem akar Kata az ágyban maradni. 1-2x befeküdt meséltünk, de kimászott én meg nem tudom beemelni 100x.

Jubi!

Jazi nagyon édes ezzel a hajjal és tök ügyes a pelussal kapcs-ban.
Te érezted annak idején, hogy Jazi keresztben fekszik és azért lett császár?
Ez hogy volt nálad?

Beusa!

Kata január eleje óta alszik anyukáméknál, hétvégén egy napot. 2x nem aludt, ott és párszor előfordult, hogy mind a két nap ott aludt. Kiságyban alszik, anyáék mellett. Van sok játék, kert, teraszon tud fürcsizni. Nagyon jó az étvágya ott, többet van levegőn. Elvan. :wink: Most már egy doboz ruhája is van ott, ne kelljen mindig vinnem, ha kórházban leszek, legyen „alapkészlet”. Még egy farmert és vastagabb pulóvert + pelenkát adok, hogy legyen és azzal kihúzzák.
3 éves korig megszületik a 2. baba, akkor a juttatások elég jók, utána nem. Van az indexen egy szakbarbár én tőle kérdeztem meg anno…Jobb ha megszületik 3 éves korig anyagilag jobban jártok. Mikorra tervezitek? :wink:

keresek fotókat
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi!

Nekem már a 30 hét körül az ultrahangon mondták, hogy fejvégű...de hátha megfordul. Hát én éreztem egyszer egy nagy bordakirugós fordulást, az most vagy az volt, vagy nem. Mert hogy utána meg a szülésnél már keresztben volt :shock: Amikor bementünk három orvos vizsgált meg, az egyik fejvégűnek érezte, a másik farosnak, a harmadik állította, hogy keresztben fekszik. Közben nem volt fájásom, de folyt a magzatvíz. Végül összedugták a fejüket, és úgy döntöttek, hogy expressz sebességgel meg kell császározni. Amikor felvágták a hasam, akkor derült ki tutira, hogy tényleg keresztben feküdt...a kis huncut

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


...miket beszélek? :roll: Szóval a 30. hét körül azt mondták, hogy faros..

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!


Tegnap voltunk dokinál, és mondta, h csúnya a torka. Emiatt van a hasmenés. Most szigorú diéta. Bár Dórinál elég nehéz, mert mindent eszik. Úgy kell sutyiban enni, h ne lássa meg. Különben kérne!Most tejterméket hanyagolni kell. Nagyon nem kaptunk semmit, csak széntablettát. Soha nem használtam ilyet :shock: , és olyan fekete lett a víz, h Dóri először nézte, h mi ez? De hála megitta. Remélem használni fog.

Edit!

Én teljesen elvagyok hűlve, h mindjárt itt az időd! Úgy elszaladt az idő :roll: . Pontosan mikorra vagy kiírva? Na! Nálunk is hanyagolós a pisi-kaki. Még jó, h megvettük a wc fellépőt :shock: Le sem sz@rja, h ott van. Kaki&pisi megy a pelusba. Nem is szól, ha kaka van. Régen láttam is, és szólt is. Amúgy a wc fellépő 6000ft-volt postaktg-el együtt. Dóri most 86-92 ruhákat hord. Valóban nagy lány. Mindenki lazán 3 évesnek nézi. Valóban kivi leszek, h hol helyezkedik el a bébi. Te mit érzel?

Jubi!

A vágyam egy ilyen nagy medence :lol: Sajnos lakótelepi lakásba nem jó :lol: :lol: Irigy-irigy.

True!

ÁÁÁÁ,ez a kakatéma :x De ezeket bele kell kalkulálni. Levi mit csinált? Mintha nem történt volna semmi? Most Dóri megláttam a fekete kakiját(szén befogata), és ezt mondta: ohhhh :lol: Most elvagyok kenődve, mert semmi változást nem látok.


Mentem
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!
Edi:
Nem semmi mindjárt ismét babázhatsz.Hogy szalad az idö!Hátha máshol nem akkor Lellén összefutunk.Állandó vendégek vagyunk ott nyaranta többször is.Bár ez a rossz idö idén jol lekorlátoz..

Timi:
Marvin is 86-92.-es ruhákat hord.És 22.-es cipöt.Ne idegeskedj a wécé miatt ne eröltesd.Tudod a gyerekek ugy müködnek ha te valamit akarsz akkor azt ök biztossan nem.Nem vagyunk elkésve.Bár igaz a nyár jó lett volna erre.Legalább öszre nappali szobatisztaságot elérni.

Jubi:
Nagyon klassz a medencétek.Itt van a házunk mellett a Dagály strand de ha leirom mennyi a belépö szerintem leülsz.Ugyhogy tényleg jol jártatok vele.

Beusa:
Mit jelent hogy Minna a koránál fél évvel elörébb van?Tényleg érdekelne mit kell tudnia egy ilyen koru gyereknek.
Marvin mindent mond,mint egy papagáj leutánoz minden szót.Értelmesen felel a kérdésekre.Nem babanyelven gagyog,idegenek is megértik.A nevét megmondja ha kérdezik(vezetéknévvel együt)Elszámol 3.-ig és megszámol tárgyakat 3.-ig.a családban mindenkit a nevén szólit.a szobatiszatság mondjuk tabu.de azért szol ha kellene menni a vécére csaképpen addig nem jön semmi.A ps-eye toys-al ugy játszik mintha mindig is ezt csinálta volna.Mondjuk biztosan sokat számit a nagy tesó..
Tényleg nem zavar be kicsit hogy a lakás a munkahelyed?Nagyon ügyi vagy.Engem a saját lurkoim lefárasztanak estére.

True:
Kaki.. :lol: :lol: :o

Hettie:
Mi aztán jol megbeszéltük.Nem e-hónapban hanem augusztusban megyünk. :D Jó nyaralást.reméljük azért a kialakult helyzet ellenére jol érzed magad.

csááá
Vendég
 


Sziasztok

Jubi, még egyszer kösz a válaszokat, egyre jobban odavagyok érte :lol: :lol: Még annyi, hogy nagyon sokáig tart, mire felmelegszik? Már csak 1 hónap van a nyárból sajna :( Van valami szolártakaró, mi összegyűjti a nap sugarait, de jó drága az is. Ti raktatok rá fekete fóliát? (bocs a többiektől, ezek most hirtelen eszembe jutottak :oops: :oops: )

Timi: Levi jött és mutogatta a barna kezét, mondom hol találtál te csokit???? Erre mondja, TATA, TATA, és szaladt, mutatta :x
Viszont este pelusban volt, egyszercsak szólt, picini, picini, ráültettem a bilire, és megint pisilt. Azóta nem sajna :( Ha ő nem szól, és én csak úgy találomra ráültetem, nem marad meg rajta.

Levi inkább 92-es ruhákat hord, 86-osak már eléggé passzentosak, a lába meg basszus 23-as :shock: Őszre kinövi a második Nike cipőjét is :(

Edi: Hanna eléggé gáz volt, mikor Levi megszületett, nem is akkor, hanem inkább később jött ki rajta. A mai napig féltékeny.... Pl. tegnap este megtapsoltuk Levi pisilését, ő pedigállt, mosolygott, és látszott rajta, hogy fáj a szíve... Akkor felkapta apja, és mondta, most pedig tapsoljuk meg Hannát, aki leszokott a cumiról!!! És akkor boldog volt. Olyanokat produkált, hogy először is nem akart fürdeni :shock: :shock: Totál hisztit levágott, a drnő ajánlotta, hogy próbáljuk napközben fürdetni, úgy is lett, akkor megengedte. Valahogy rossz élmény volt neki, hogy a picike sírt az első fürdetéskor szerintem. Aztán mikor már Levi nagyobb volt, 2x csúnyán megharapta, az nagyon durva volt, szerencsére többször nem fordult elő, na és extra hisztik, hisz épp dackorszak volt ezerrel. Én a szopizást úgy csináltam, hogy Levi a mi szobánkban volt, nem a gyerekszobában, de Hanna mikor a született, ő nem velünk volt, ha felkelt éjjel, áthoztam hozzánk, én mindig az ágyunkon pelusoztam meg szoptattam. Amikor végeztünk, visszavittem, igaz, akkor már Marci nagyobb volt, nem ébredt fel a kicsi hangjára. Az lesz még a nehéz időszak, amikor felváltva alszanak, hiszen a picinek lesz egy időszak, amikor délelőtt és délután alszik, Kata meg ebéd után, na az szar, mert nem tudtok menni sehova, és folyton vigyázni kell, ne keltsék egymást :(

remélem, tudtam segíteni, na megyek gyorsan...

Kérdés: kinek milyen internet kapcsolata van, és mennyibe kerül? a miénk eddig 3750 volt vivanetnél, de letelt a hűségizé, és most felnyomták 6500-re, :shock: így tuti váltok..... Lehet, t-csomag lesz a dolog vége, pedig azokat nagyon utálom, de a digi tv, ami van, olyan szr minőség, hogy akkor azt is leváltjuk

sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Kicsit off.

True:

Nekünk Upc net van+telefon+ tévé.Igy jön ki havi 16 ezerre a telefonbeszélgettéssel eggyütt. Ebböl a net 8000.
Viszont 2010-re már nem lesz analog tévéadás ugyhogy hozzá kell szokni a digitálishoz.Képminöségben verhetetlen.
Juniusban hozták nekünk is be a UPC digitálist a médiaboxal együtt ami rögzit és elöre hátra teker.Mi nagyon kihasználjuk.Mondjuk a kisszobában még az analog adásmegy.Tesoméknak digi net van és tévé eggyüt jön ki 6200-re..Állitolag nem rossz.

On. :lol:
Vendég
 


Tina:
(bocs már megint offolok, legalább ír valaki :lol: :lol: )

A T-home-nál 11 ezerért kapsz vezetékes telefont (ingyen beszélgetéssel az egész országban du. 16-tól reggel 10-ig és hétvégén), 49 csatornás digitális tv-adást, és korlátlan netet.

Én a digi tv-től azért akarok megválni, mert mióta ez a nagy tv-nk van, azóta látom, hogy milyen pocsék a minőség.

pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hellóóóó

Na itt vagyok,most gyors leszek és rövid,végre felengedett ez az izé,már rég írtam volna sokat,és képet is teszek majd,de most jön a kis barátunk Milu és ráadásul szülinapozás van (az enyém,de el ne kezdjetek Boldog szülinapokat kívánni,elsumákoltam volna,ha a barátaim nem törnek ránk... :lol: szóval sütök főzök...)
KLASSZ SOK KÉPET TETTETEK FEL!
Zi,
Veronika és Réka nagyon súlyosan hasonlítanak egy két képet majd keresek,ahol a megszólalásig. (Bár az enyém még nem sokat beszél :lol: :lol: :lol: )

True,
Digi tévével de persze ilyen panelházban 5200,van baja is de jó is az ára (szóval lassú,most cserélik majd ismét le a modemet lanosra az nem tudom mi ...) kaka :lol: :lol: :lol:
Réka is kezdi kinőni a 22-es cipőket,legutóbb 88cm-t mértek,szóval a ruhák 92-esek,többnyire,de ráfeszítem a 86-ost is,de van olyan pólója,ami 104 es és ráadom azt is.



HISZTÉRIA VAN KÉREM,ISZONYAT,VÁLTÓRUHÁT KELL VINNEM A JÁTSZÓTÉRRE IS,SÁRBAN FETRENG,HOLOTT NINCS IS POCSOLYA,MI LESZ HA JÖN A ROSSZ IDŐ?????

Dicsekvés:
Voltunk anyukám ovijában belöktem a gyermeket a csoportba és kicsoportosként viselkedett,evett ivott egyedül,kezet mosott,csinálta amit a többi gyerek.
pont letojta,hogy merre vagyok,azt mondták,hogy nem lesz gáz majd a bölcsivel...

jaaaaaaaaaaaaa és szól,ha bekakált : tata és jön, rángat a vécé felé,hogy dobjuk bele és akkor ő ő ő húzhassa le,a pisit is tatának hívja és bár a vécébe még nem sikerült egyiket sem produkálnia és baromi büszke vagyok rá.

Nőtt,okosodott,valamit kezd talán beszélni a tita és tata valamint a boááj= bogár most a menő triász, és éppen nem eszik,szóval Ildi szerintem ez az evési hóbort a korral jár....én is ideges vagyok e miatt,sőt szoktam is vele kiabálni,ez van,nem bírom ki nem tudok nem aggódni és kész,viszont,ha akármilyen normális emberi ételt egyedül a székén ülve nem felugrálva bekanalaz a szájába akkor nagyon büszke vagyok rá.

A játszóteres anyukák néha kiakasztanak,hogy ennyit és ennyit tud az ő gyermekük. Ilyenkor közlöm,hogy igen igen,Réka pedig kiviszi a szemetet és többismeretlenes egyenletrendszereket old meg ebéd közben.

CSAJOK! MIVEL ÉPPEN NŐTT A GYERMEK LÁBA,GONDOLTAM MEGKÉRDEZLEK BENNETETKET,HOGY HOL ÉRDEMES ÁRUBA BOCSÁTANI A KISCIPŐKET 21-22 MERTHOGY MILLIÓ VAN DE ELTENNI NEM TUDOM VISZONT HORDANI KB 2 HETE FOGJA,HISZEN A 23 AS CIPŐK KÉNYELMESEBBEK...HA GONDOLJÁTOK SZÍVESEN BIZNISZELEK VELETEK IS.


Egyébiránt asszem ez is kérdés volt szerintem elég tág az intervallum,sokminden belefér a csinálja-nem csinálja témakörébe.Csak érdemes megnézni az egészségügyi könyvecskét és rájössz,hogy nem véletlen,hogy 18-24 ig adják meg a határokat,de sok olyan dolgot is csinálhat bármelyikőnk gyermeke,ami a 24-30 hóig tartó oldalakon van...
Bocsi csajok,de nekem nem fejlődés és bilire szoktatás parám van,hanem kaja és elfogyasztott kaja mennyiség parám,de valamin kell vergődni na.

majd még írok puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Hát igen.csak ki nem állhatom öket.Ezekkel a t@konylányos cuccokkal kicsit besokaltam.Miután van aranykárytánk és azt vettük észre hogy nekünk a legdrágább az uj teló ennyi év hüség után.(11 év)Még az uj elöfizetöknek is jobb akciok vannak.

Végülis upc sem drága ha a sávszélt nézem,elötte 16000.-ért szedtük.De a telefon itt is hálozaton belül ingyenes.Kivülre meg valami2-3 forint.
A tévé viszont médiaboxal együt plusz 79 csatorna 6300.Vannak benne uj mesecsatornák.Nem csak a debil cartoon network.(annyira utálom :twisted: )
Igen a digire sok a panasz rackásodik a kép..Probáljátok meg nektek háhta bejön a t-home.Tutira szeretni fogják a gyerekek.


Na mennem kell tanácsadásra.Feltörtéka kocsinak 3 hete és el vitték a gyerek pelenkázótáskáját. Pedig szuper ultramodern riasztó van a kocsiban .. De legyen boldog vele csak a kiskönyvet adta volna vissza.. :(
Vendég
 


HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUU

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


tv-telefon-net témához nem tudok hozzászólni, ezeket a Párom intézi...én még azt sem tudom, mennyit fizetünk érte havonta :oops:

Santos!
Én a tesz-veszen szoktam eladni a kinőtt jó állapotú ruhákat. Azokat, amiket én vettem. Amiket örököltünk, azokat tovább ajándékozom.

True!
Kánikulában egy nap alatt felmelegszik a hidegvíz a medencéban. A rajta levő lépésálló fólia (360 ft) sötétszürke, jól melegszik alatta a víz.

Timi!
Jazi most 92-es ruhákat, és 22-23-as cipőket hord.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló!
Fú,van mit olvasni,még csak egy részét sikerült,mostanra teljesen elfáradtam,közben meg még én is sütök,nem csak a szülinapos csajszi :wink: A hétvégénk Orfűn jól telt,teszek majd fel képet,de jelenleg nagyon de nagyon fáradt vagyok,a hétvége is fárasztó volt,nem az a "régi megszokott nyaralás" volt ,végül is ugyan az mint itthon csak más környezetben,sokat fürcsiztünk,kicsit kirándultunk is,kellemes volt.
Hétfőn 8-ra meg már mentem gyerekestől,mindenestől(túlélő csomag :lol: )a virágbolltba,5 ig,meg ma is meg egész héten,sőt hétvégén is,akkor csak fél nap meg negyed hihihi
Tegnap még fogorvosnál is jártam este, mert fájt a kis szemét ott fent,betömték...5000 -ért.... :o :shock: :roll: :lol:
Ma hatra értünk haza,főztem,mostam,takiztam,öntöztem,most meg várom hogy megsüljön a kenyerem.(bió rozsos :lol: )
Laura alszik,édesen,.
Dórinak jobbulást!
Santosnak jó bulizást!
Levinek jó étvágyat!
Rizinek és Edinek kitartást,talán most az idő is kedvez nektek!
Hettinek és Tinának jó nyaralást!
a Többieknek pedig jó melózást és nyugodt, türelmes napokat kívánok :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Tina!

Marvin akkor egy csomót beszél. Ez tök jó. Bár a szobatisztaságot én is úgy gondoltam, h majd nyár és pucéron rohangálhat, de most ez az őszi idő nagyon bekavar :lol: :lol: :lol: Van nektek Lellén vmi?

True!

Nekünk Digi tv van. arról megy a tv és a net. Nekem semmi bajom nincs vele.

Jubi!

Gondoltam, h ti is ekkora ruhát hordtok. Látom Jazi is elég jó húsban van. Ő is megeszik mindent? Nem válogat? Megírod a tesz-veszes címedet priviben? Szívesen megnézném.

Santos!

Kaja miatt ne paráztassad magad, mert úgy látom, h Réka bébi is elég szépen fejlődik. Amúgy nem lenne energiája a hisztire :lol: :lol: Megnézném én is a cipőket ha lehetséges.

Linda!


Szépen letudtál minket :lol: :lol: Miért kell neked meg ennyit dolgozni? Inkább pihennél otthon Lauval. Milyen ebéd lesz ma? Minden nap sütsz arany kezeddel?

Puszi nektek!

Ősz van és ez nagyon bánt :cry:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Veronika is sétálni akar :( minden nap mondja...persze megyünk... de ilyen időben azért nem olyan, meg nem annyit....
Ma délelőtt apával voltunk Uh-n. Minden rendben, még mindig inkább kiscsajszinak látszik :D
Szarrá áztunk hazafelé, de végig nevetgéltem az utat apával :) Veronika egyik barátnőmmel, és hasonlókorú kislányával voltak itthon. Jól érezték magukat ;) Mostanában én is sokat alszom délben (déltől háromig, mint Veronika :D )
Alattunk lakó szomszéd festett tegnap--ajtót vagy falat... de olyan büdös a festék. És a lépcsőházi ventilátor állandóan bekeveri még jobban hozzánk :( Féltem a pocaklakót... nagyon büdös... még, jó, hogy lehet sokat szellőztetni, bár néha meg pont az ablakból érzem jönni a bűzt....szóval most zajlik az élet

Én is azt akartam mondani Santosnak és Truenak, meg a kajapara anyukáknak, hogy ha ránéz a csemetére, akkor látja, hogy van rajta hús meg egyéb.... tehát nem éhezik. Elég neki annyi, amit megeszik-vagy nem eszik :lol: Nekem ez a hozzáállás segít :) Veronika újabban maga eszik, nem nagyon etethetem...így kevesebb megy be... de ennyit kíván :) (meg fele mellé :) )

Edi: mikorra vagy kiírva?Enyém has is nagy...de nem zavar. Csak az, hogy nincs mit felvenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szebb napot mindenkinek!!!!!

KépKép
rizibizi
 
 


sziasztok

hát most aztán teljesen készen vagyok. Levi délelőtt elcsúszott a padlón (persze, mert nincs megszokva, hogy zokni van rajta, eddig meleg volt és nem kellett) és baromira megharapta a nyelvét. A nyelve közepén egy 1 cm-es csík van :cry: :cry: :cry: Most aztán az eddigi nemevést még tetézi. Most adtam neki fájdalomcsillapítót, majd így megpróbálom, ha hatni kezd neki.

Riz: nem aggódnék, ha Levi valami értékelhető mennyiséget enne legalább. De képes hetekig kb. 4-5 falat kajával kihúzni naponta. Tudod milyen érzés az, eltelik a reggeli idő, nem eszik, eltelik a tízórai, nem eszik, evés nélkül alszik, és nem eszik ha felkel akkor sem.
Amúgy Levi nagyon régóta maga eszik, szó sem lehet róla, hogy etessem. Joghurtot is :x

Mi három napja ki sem mozdultunk :( Én nem vagyok olyan mazochista, mint te :lol: :lol:

Munkahelyemmel érdekesen alakulnak a dolgok, nem akarnak visszavenni, mivel már megszűnt a státuszom. Törvény szerint, ha nem tudnak foglalkoztatni, állásidőt kell felajánlaniuk. Most küldöm be hivatalosan a levelet, hogy 8 órában gyes alatt dolgozni akarok. De király lenne, fizetnének egy évig meló nélkül :lol: :lol:

Ja, Santos és az sem olyan egyszerű, hogy felajánlanak olyan munkakört, amit úgysem fogadsz el, utánanéztem, ugyanis megvannak a feltételei, tehát a végzettségednek, munkakörödnek stb. megfelelő állást kell felajánlani, és számodra aránytalan sérelemmel nem járhat. És a munkaszerződést csak közös megegyezéssel lehet módosítani. Egészen kiműveltem magam. Szóval most kíváncsi vagyok, mi lesz. Ha végképp ki akarnak velem babrálni, akkor másik helyet keresek a gyes idejére, és utána megyek vissza hozzájuk, akkor kénytelenek lesznek a végkielégítést és a felmentési időt kifizetni. Mármint ha akkor is fel akarnak még mondani.

Na megyek is mert kivagyok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló,nem tudom mi van,engem nem akart tegnap felengedi ez a net...

Timi!
Nem akarom itt tölteni a helyet,valamikor tavasszal feltettem egy rakás képet a kiscipőkről,vagy ha kell akkor priviben elküldöm,mind 22-es... :( bevallom azt gondoltam,hogy kihúzzuk őszig,mivel van egy őszi 23-asunk és egy téli True jóvoltából,hát rá kellett adjam az új wink típusú cipőjét,ami egyébként nagyon klassz és 2300 volt a pólusban,most iszonyat leárazások vannak (vettem azért neki egy nike szandit is 23.5-es,na azzal ki kell húznunk 24-es lábméretig,azt bölcsis benti cipőnek szánom,viszont lehet,hogy veszek tarcsiba 1db 24 es wink cipőt is,mert ki tudja mikor lehet olcsón jót kapni,de ezek tényleg jók amiket láttam. Ja a bölcsiről akartam,hogy itt Palotán általában 2 hét a beszoktatás,szerintem az elején csak be kell menni és délig ott ülni,aztán hallottam olyat is,hogy csak belököd a gyereket a csoportba és megvárhatod odakinnt,ami nem igazán tekinthető beszoktatásnak...

True!

Értem én,hogy nem olyan egyszerű,meg hogy törvény és a többi,de egy barátnőmmel pont most babráltak ki. Ő irodavezetőként ment el,a helyére felvettek egy magasabb végzettségű valakit,őt pedig "átcsoportosították" a "végzettségének megfelelő" munkakörbe,tehát,most alacsonyabb pozícióban van mint volt,az alapbérét vették számításba és még örülhet,hogy visszavették,jegyezték meg neki,de hát elfogadta,hiszen tudjuk,hogy kva nehéz gyerekkel (többel- 2 van neki-) elhelyezkedni.
Nekem nagyon hogyismondjam szépen körmönfont a főnököm,egy rövid beszélgetés alatt képes lenne meggyőzni arról,hogy én is azt akarom amit ő, vagy pediglen választhatok más utat,viszont akkor megválunk egymástól és áll minden per elébe és pont. Az pedig idő,vergődés utánajárás,a szegény munkavállaló kismama-anyuka pedig többnyire beletörődik.(Nem is szeretem a főnököm :lol: )

Szegény Levike,meg te is,most szétaggódod az agyad... :(
Ma én nem panaszkodom,karfiolleves,rántott hagyma,máj (ez utóbbi öklendezéssel tarkítva kiesett a gyermek szájából...) sült krumpli,na az ment,a sült PUPPI.
Új szó a finomra a NYÁMÁ,de az éhség kifejezése és a szomjas vagyok is ez. Nyámá.

Zi,
Gyermekem étkezése valóban furcsa...érhetetlen,hogy meg sem akarja kóstolni a felkínált finom falatokat,amivel esetleg sokat pepecselek,ez nem is ez a baj... néha olyan is van,hogy ő veszi ki Nyámá felkiáltással a hűtőből az adott kaját és mikor leülünk hogy akkor tessék,lehet enni ,már nem is kell. Ez nagyon fel szokott bosszantani.Nem bírok 1.5 napnál többet várni,így kap valami mást olyankor.
Az uram jegyezte meg,hogy szerinte kétféle ember van,ha nagyon éhes akkor bármit megeszik,ez volnék én,merthogy én bármit,bármivel bármikor meg tudok enni.
de haPeti elé letennének egy disznófejet,hogy tessék ez van,ha nem kéri akkor később letennék ismét,majd másnap ismét,tutira nem enne belőle...szerintem Réka ilyen. Fene a felmenőit.

Jubi,
Hogy kell a tesz - veszen eladni? Regisztrálni kell (tök sötét vagyok....ezekhez.)

Linda,
Akkor mikor leszel "gépnél"? Jaaa mikor jössz Bp.-re? Már ha nem mulaszottam el megint... :oops:

Megyek,itthon van apa,merthogy ment volna koncertre tegnap,de az meg elmaradt :lol: :lol: :lol: csöppet sem vagyok kárörvendő.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Megismerkedtem egy nagyon jó magyar termékkel, melyet szeretnék nektek bemutatni. Melynek a neve:

FLAVON MAX

Ez egy antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő. a termék tartósítószert nem tartalmaz, viszont kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak.
A FLAVON MAX képes biztosítani a szervezet számára szükséges napi antioxidáns mennyiséget.
Fogyasztása MINDENKINEK ajánlott,
-akinek fontos saját és családja egészsége,
-aki nem biztos abban, hogy ételei tartalmazzák a szükséges tápanyagokat,
-aki ki akarja egészíteni jelenlegi táplálkozását,
-aki nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt, és zöldséget,
- aki egy, a XXI. század emberének kifejlesztett termék előnyeit szeretné élvezni.

www.flavonmax.com

Ha felkeltettem vele érdeklődéseteket, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot.

Ádám Krisztina
06-20-985-87-95

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok!



Ma kitomboltam magam.Hát lányok a magyar ügyintézés elmehet a sunyiba...
Ma reggel elmentem az OEP-hez kikérni az Eu-tb kártyát.Pikk-pakk megvolt enyém lányomé.Hanem amikor a fiam került sorra kiderült még meg sem született.. :shock: Van a taj szám alatt egy ilyen nevü gyermek de nem született meg,még lakcime is van..Na mindegy mondom ,gyorsan átküldtek a másik épületbe anyakönyvivel tb, stb..és gondoltam hamar meglesz.Nos ök mitán egy rendszerröl dologznak kikérte magának a csaj hogy igenis birkák a másikak nézzem csak meg van itt dátum hanem lakcime nincs a gyereknek.Valszeg mikor született nem volt bejelentet lakcime.Mondom neki csessze meg nézze már meg a lakcim kártyáját 2006.okt.4-ota van tehát a születése napjátol állando lakcime.Meghát az anya után atomatikusan egy cimre lesz bejelentve.mutatom neki az enyém hogy az meg 1995-töl van.
Sebaj még mindig én vagyok a hibás nem ök!!!
Aztán beszolt:Nézze csak meg asszonyom,a lakcimkártya kiállitási dátma 2007 dec.Akkor csak nem volt lakcimük elötte!!!
Basszus azt hittem felborittom.Egyszerüen nem fogta fel hogy azért kellett a kártyacsere mert az ideiglenes lakcim megváltozott és azt vezették rá.Viszont az állandó bejelentése 2006 születése óta megvan.Na mindegy akkor jött a védekezés nehogy már ök hibázzanak:Évekre visszamenölegessen jelentettem be magunkat állandóra. :shock: :twisted:
Hát erre már nem tudtam mit mondani.Ha ekkora agyamentek ülnek bent akkor ezen a malörön már nem is csodálkozom.
Sebaj ürlap kitölt ujbol elöröl minden.Taj kártya lakcim és anyakönyvi bead.Felvezették..van cime,meg is született minden ok...(azt hittem :? )
Irány vissza nagy boldogan OEP-hez ..Tb szám beüt nos..a fiam lányként van regisztrálva.Lányok azt hittem felrobbanok..Hogy a picsbe lehetnek ilyen agyament hülyék? a tb kártyát születésivel és lakcimkártyával adják ki.Basszs 2.-szer nézte el a nö...

Szerintetek?Teljessen kivagyok.Hétfön megyek vissza de azt nem teszik zsebre amit ott rendezek.Egy tapodtat sem mozdlok.Ök cseszték el hozzák helyre..

Ne haragudjatok,de ezt le kellet irnom.,,.
Vendég
 


Sziasztok!

Tina!

Még jó, h kiírod magadból. Én is felrobbantam volna. Pláne mostanában elég hamar kijövök a sodromból. Úgyhogy még jó, h Neked áll feljebb :lol: Akkor hétfőn kész lesz minden? Egyedül voltál legalább?

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi:
Nem voltam egyedül,a 2 kölköm lobogott utánam ahogy szaladtam intézkedni.Még jó hogy egymás mellet vana 2 épület.Az meg pláne hogy itt van a házunktól 5 perc sétára.A vároban egész pontosan 1265-en voltak ( :shock: ),de soron kivül fogadtak(érzik ök hogy ök a bünösek)
Megkapta az igazolványt csak a háttérben az adatai nem voltak jók.El sem hiszem hogy ilyen megtörténhet.Föleg egy ujszülöttel akinek mindent az anyakönyvivel készittesz és benne van minden (még az is hogy fiú :lol: ) .A tb kártyát meg lakcimkártya nélkül ki sem adják. Ugyhogy nem értem.Csak azt nem tudom mi van ha most nem derül ki?? :shock: :
Vendég
 


Sziasztok

Hát nekem most jó mozgalmas hétvégém volt, mi tagadás, rám is fért már. Csütörtök este koncerten voltunk, amire már nagyon ki voltam éhezve, a kedvenceim, a Depresszió. Az volt a poén, hogy mikor mentünk apával, annyira szakadt az eső, hogy az ablaktörlő nem győzte a vizet törölni. Először elmentünk egy beülős helyre - mondtam, várjuk meg, hogy biztos lesz-e a koncert - és mire odaértünk a fesztiválhoz, pont elállt az eső!!! Nagyon jó volt, baromira tetszett.

Péntek délután pedig indultunk Szentkútra, Kiskunfélegyháza mellé, ahol egy keresztény motoros találkozón (!) zenéltek a férjemék. Na ilyet még én sem láttam. Volt motorszentelés, amiről kaptak oklevelet a motorosok. Volt egy jópár motoros pap. Nagyon szimpatikus volt az egész. Felültek a csuhában a gépekre, aztán odahúztak neki 8) Sőt, a koncertet is meghallgatták. Egy volt kollegám szervezte az egészet, van két fia, az egyik 9 éves, a másik 3, mindkettőnek van már motorja, és olyan motoros szerkóban volt az egész család, hogy csak lestem. A 9 éves kissrác már nyomja a motorozást. Nagyon jó volt a buli is, egész éjjel táncoltam mint egy ökör, volt is másnap izomláz. Na ez kéne minden héten, tuti lefogynék. Csak a másnaposság nem hiányzott :roll: :roll:

Szóval ez volt.

Tina, a te sztorid se semmi, de én már nem lepődök meg semmin.

Levi mostanában olyan versenyeket rendez (autóknak és magának is), hogy kiabál: VIDÁSS, TÉS, LAJT, NYOMÁSSSS. Na ezt fogalmam sincs, honnék szedte, de nagyon jóláll neki :lol: :lol:

Most pedig gyorsan kimegyek és kifekszem a napra fülhallgatóval és zenét hallgatok. Múltkor ezt csináltam, és annyira jól éreztem magam. Ki kell használni ezt a kis jóidőt, ki tudja, mennyi lesz még belőle.

Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló,itt vagyok ,végre vége a a robot melónak,bár augusztusban még egy hétig mennem kell,nagyon el vagyok fáradva.Most visszaolvasok és írok majd,holnaptól vagyok ezerrel :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... sc&start=0

Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, nagyon jól felkészült szakember, és kedves ember, akinek munkajoggal kapcsolatos problémája van!!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Na helló!

Sehol senki? :cry:
Képzeljétek tegnap fürcsi után :roll: (apja annyira mondogatta le kéne vágni)letoltuk Laura vékonka haját :cry: utána még egy fürdés következett :lol: Launak s apjának tetszik,nekem kevésbé,de annyira kis vékony volt a haja,reméljük kicsit erősödik majd,amúgy most erősebbnek látszik különben.Nekem nagyon furi így látnom,szomorú is vagyok,ma egész délelőtt sapiban volt,így kevésbé zavart a rövidke sérója :lol: Remélem hamar beburjánzik.Tegnap lencsefőzít gyártottam,de egyáltalána nem ízlett neki,eltolta a tányért,az arcát is elfordította,így ebédre csak egy kefírt evett.Ma kruplis tészta van/lesz ha felébred(én mindig alvás után etetem)
Fúú,jött valaki,mennem kell,jövök majd még a képekkel.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Hello

Megjöttünk a napfényes Itáliából.
Fuu nagyon jo volt minden, a-tol z-ig. Na és mennyi jo pasi van odakint.... :lol:
Holnap irok bővebben.
jóéjt!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Helló,sikerült a képeket feltöltenem,dobok párat :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


sziasztok

Linda tök jók a képek, és el tudom képzelni, hogy ki vagy akadva, hogy levágtátok Laura haját. Bocs, hogy ezt mondom, de el sem tudom képzelni, hogy ebbe hogy mehettél bele, egyáltalán hogy juthat ilyen eszébe valakinek egy lány esetében :roll: :roll:
Lehet, hogy vékony volt a haja, de besűrűsödik, miért, egy kétéves babának milyen legyen a haja? Hannának is vékony volt, de egyfolytában nőnek a homlokánál, meg mindenütt körben a kis hajak, és mostmár olyan sok haja van neki, pedig neki ez még a babahaja, hátul középen még kicsit rövidebb, mert ott mindig kifeküdte baba korában, és még azt is sajnáltam, hogy összevágjam. Úgyhogy érezd magad lecseszve :lol: :lol: mostmár akkor hajrá hajnövesztés.

Mindenki el van tűnve?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok

Képzeljétek, már épp lebeszéltük magunkat a mediről, mivelhogy nincs igazán jó idő, meg nemsokára vége a nyárnak, de a legnyomósabb indok, hogy féltjük a kicsiket... Levinél is előfordul, hogy kimegy az udvarra, jár egyet, aztán visszajön, igaz, hogy le van takarva, de mégis.... Erre a férjem tök véletlenül bent járt a Brico-ban, és féláron volt a 366-os 9990 :D Úgyhogy megvette..... Kíváncsi vagyok, egyáltalán ki tudjuk-e próbálni, de nagyon remélem, hogy jó lesz az idő. A hétre legalábbis jó időt mond. Úgyhogy most nagyon örülök. Írhatnátok ám ti is, ne csak magammal levelezzek. Most, hogy Marci itthon van, majdnem egész nap be van kapcsolva a gép így könnyen idepattanok.

Na cső

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Linda!

Nagyon jók a pillanatképek Lauráról! Azért mutathatnál egy tüsiset is róla :wink: Egyébként 6 hónapos korában mi is levágtuk géppel tüsire a Jazi haját, mert olyan össze-vissza volt. Most már elég hosszú, szépen lehet csurizni, de még mindig nem valami dús - és akkor még nagyon finoman fogalmaztam :wink: Most azt tervezem, hogy ősszel hátul levágom neki úgy, hogy csak a nyakáig érjen. Sapka alatt úgy sem lehet annyira csurizni.

Most éppen sziklakerten ügyködöm, lehet, hogy nem nyár közepén kellene :oops: de most szereztünk hozzá köveket.

Szeretnénk most már Jazinak rendes ágyat venni - vagy csinálni. Most van a Kikában nagyon jó áron fenyő galéria ágy, ami nekünk praktikus lenne pakolás szempontjából, mivel a Jazi szobája nagyon pici (9 nm). Csak féltem, hogy még kicsi hozzá...
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló

Köszi a megnyugtató szavakat és lecseszéseket :lol: .Jazinak szép hosszú a haja már,de jobb ha egyforma szerintem is.Nekünk is előbb kellett volna levágni s akkor most nem rínék :cry: de ez van,inkább legyen kicsit erősebb,elég ha az enyém szög egyenes és vékony.Majd dobok képet,persze csak előnyőset(sapisat :lol: ).Én sem tudom miért mentem bele,talán azért mert hiszem hogy jót tettünk hogy levágtuk a babahaját,egy tincset ei is tettem emlékbe. :lol: Többet már nem lesz ilyen kopi,majd csak én is a végét kurtítom-Kb most 2 centis,de sűrűbb az biztos,és mintha göndi böndi lenne megint.Bocsi hogy ilyen sokat lelkizek,de nagyon megviselt, :? :lol: ma is elmentünk motorozni,de adtam rá egy RÓZSASZÍN sapit :roll: :oops: :lol: tiszta hülye vagyok.Na majd megszokom,közbe meg úgy is nő.

Jubi,természetesen a fiúk is helyesek :wink: Lau rácsos ágyban alszik,de már kivettük a mozdítható 3 rácsot,nem mászik ki,csak ha mondom neki:na gyere!akkor nagy boldogan kitolat,este meg délben is ügyesen bemászik.Ő egyébnként annyira mocorog hogy én is nagyon félteném egy norma ágyban :?
Sziklakert:nem baj,csak ha ültetsz is mindig legyen megöntözve!

Ildi,klassz lesz az a angy uszi medi, bizti,mi majd jővőre akarunk egyett.Ehez is van víztisztító?Meg forgató?Mert olyat érdemes venni különben hamar bekoszosodik :wink:
Mit csináltok egész nap 3-an?Vagy 4-en:Hanninak van ovi?

Tegnap ízlett mindenkinek a krumplis tészta,ma spenót lesz Launak nekünk meg szilvás gombóc(lidlis :lol: )
Tegnap vettünk egy nagy dinnyét,fini édes volt,Laurának is ízlett két pofára ette a teraszon,harapta ,a magot kiköpte a hasán folyt a lé...még jó hogy a teraszon volt ez a malőr,van kép is ,majd mellékelem.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Helló

Rövidkénmertmegyekfürdőttakarítani...

Linda!

Fúúú én is bőgtem,mikor a frufur levágásra került,de most már jó,viszont én eldöntöttem,hogy csak fodrász fogja legközelebb...most Lau lesz a sapkás????? :lol:

jajj én gyermekem meg sem kóstolja az idénygyümölcsöket,semmit,csak a püréket,de abból is a boltit...mindegy,viszont ma nyomatta befelé 10 óraira a csöves kukoricát,aminek nagyon de nagyon örültem és a hagymás krumplit,aminek úgyszintén...

na megyek csajok bocsi,mert itt fogok ragadni megint.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na hali, én is teszek pár képet, úgyis régen raktam.
Jubi, hogy megnőttek a gyerekek, a fiúk is :shock: És úgy hasonlítanak, mint három tojás :D :lol: Szerintem korai még a galériaágy Jazinak. Én is gondolkodtam rajta Levinek, pedig az csak 80 cm magas volt, de még úgy is. Marcinál volt olyan, mikor már sulis volt, hogy álmában majdnem leugrott róla, úgy rohantunk oda hozzá. Én még nem merném.
Levinek úgy oldottam meg most, mert ő is mindig leesett (igaz, csak kb. 10 cm magas :), hogy egy laminált padló darabot dugtam be a matrac és az ágyszéle közé, így okés, mert nem esik le. Mire nem jó a maradék laminált padló, a férjem a galériaágy lépcsőjét is azzal zárta le, hogy Levi ne mászkáljon.

Linda, igen, van hozzá vízforgató, bár, hogy mennyire hatékony, majd elválik.
Hát sokat unatkoznak, napközben nem szoktak kimenni nagyon az udvarra, csak délután, mikor már én is ráérek, vagy apa is itthon van. Reggel reggeli után játszunk egy kicsit együtt, de amíg főzök, csak a mesenézés marad, ugyanis nem tudnak együtt játszani, azonnal veszekedés van a dologból.
Nem is tudom, mi lenne velünk minimax meg dvd nélkül :oops:
Hanninak van ovi, de természetesen nem visszük, ha mi itthon vagyunk.

Most pedig néhány kép, az első kettő az én lányom babahajáról :) Egyébként szerintem Jazinak kifejezetten sűrű haja van, nem értem, mekkora hajat akartok ti szegény gyerekeknek :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.

Hettie:
Klassz hogy jol érzetétek megatokat.Irhatnál pár sort priviben nyaralásról.Nekünk még 2 hét.Képeket rakj fel.(vagy küldj)

Linda:
Köszi az iwiw-es levélkét.Launak biztosan klasz lett a haja.Ne aggodj hamar megnö.Föleg ha vékony szálú volt akkor még jot is tettél vele.Igy is ugy is tündéri kiscsaj.
De jó neked hogy Lau megeszi a kajátokat Marvin iszonyatosan válogat.

Jubi:
Mint 3 tojás.Szép gyermekeid vannak..

True:
Gratula a medencéhez.Biztosan klassz lesz.Erkélyen nekünk is van igaz nem ekkora csak 160x160.Vagyis volt mert a szar idö miatt szétszedtük.Megyünk hozzátok pancsizni.Ugyis jövöhét csütörtökön megyünk Komlóra.. :)
Én a bebetévével vagyok igy ha nem lenne már rég hülyét kaptam volna.
Hanna haja csodaszép. Cipöket,szandikat ne is emlitsd hányat adtam már el a tesz-vesz-en te jó ég.De tök jó hogy el lehet adni.Azért visszajön valamennyi az árárbol.

Linda itt van Merci haja és én is levágtam neki csutkára 1 évesen. Ugyhogy ne aggodj..Amugy is mindig én vágom a haját.De látszik ahogy nö egyre csutkább a divat.Vagy csak megbuggyant...Most még ennél is rövidebbre akarja.. :shock:



3 éves:
Kép

6 éves:
Kép

Most:
Kép

Na lépünk homokozni.. csááá
Vendég
 


True!

Igazad van, én is inkább arra hajlok, hogy korai még nekünk az a galériaágy. Viszont a tesz-veszen találtam egy nagyon szép fenyőágyat ágyráccsal, matraccal 18 ezerért. Ráadásul egy közeli településen árulják. Lehet, hogy az lesz. Azon biztosan elfér, hiszen 90x200 cm.
Jazi és a dús haj :D :D :D Remélem a Párom haját örökli, neki nagyon sok és erős. A fiúk az övét örökölték. Azt néztem a minap, hogy mennyire szőkül a Jazus haja. Sötétbarnán született, most meg már majdnem szőke :shock: Mondjuk nem bánom, jól áll neki a nagy kék szemeihez és a hosszú szempilláihoz. :wink:
A medencében teljen sok örömötök! Csatolok egy mai képet a medizésről, ma volt benne Jazi először - és utoljára - felnőtt nélkül...

Minden gyerkőc és anyuka csodajól néz ki a képeken :D True pedig profi retusáló :D :D

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


sziasztok

Ne is mondjátok. Nagyon-denagyon-denagyon szomorúak vagyunk. Ugyanis selejtes a medence :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ereszt a forrasztásnál. Nagyon dühös vagyok. Pedig minden olyan jó volt, képzeld, Jubi,a lépésálló fólia 600/nm volt, a rendes takarófólia meg akciósan 1500. Szolártakaró meg 1000 FT!!!! Tökre örültem, milyen jó lett volna, állítólag a szolártakaró tényleg 1 nap alatt felmelegíti a vizet. És sajnos, nem lehet visszavinni az üzletbe, külön felhívták a figyelmet, hanem van egy ingyenesen hívható szám, holnap hívom, de szerintem már az idén nem lesz belőle semmi. KÉpzelhetitek, a férjem este 8-kor ért haza, a gyerekek már fürdőruciban ugrándoztak, hiába mondtam, hogy ma még nem lehet fürödni, mert hideg lesz a víz. Még Levi is csak azt hajtogatta, hogy pancsizni, pancsizni :x :x
Az ANYJUKAT!!! Ez bánt a leges-legjobban, hogy nekik mekkora csalódás.

Csodajól :roll: Most legalább premier plánban láthatjátok gyönyörű szalonnámat.

Na megyek, és bosszakodok tovább, illetve a sírás kerülget....

sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Jubi!

Írtam privit. Milyen szépek a gyerekid. Klassz lehet egy ilyen medence. Te is szoktál benne lazulni? :lol: Nekem ez a vágyam, h egyszer legyen kertesházunk és akkor bizti lesz egy ilyen nagy medencém. Én is elbírnám viselni.

Hettie!

Örülök,h Atól-Zig klafa volt minden. Ezt úgy bővebben kifejtenéd? Akkor most minden happy otthon? Képeket ha tudsz tegyél fel. Régen láttam már Artit. Na téged meg csak az iwiwen.

Tina!

Elintéztél mindent amit akartál? Kamaszodik a lányod mi? Keresztlányom 12 éves, és nagyon komoly......ez a kamaszidőszak. Szépek a te gyerekeid is.

True!

Valóban nagyon Király ahogy kiretusáltad ott :oops: ! Hanna hagyja, h ilyen szépre kifésüljed? Mindig megbeszélitek, h milyen gumi, csat kerüljön a hajába? Én meg ezt irigylem, h minden kislány engedi, h gumi+csat kerüljön a hajába. Bár most Dóri úgy ahogy engedi, de még nem az igazi. Tegnap éppen olyan passzban volt, h elkeztük nézi a csatos dobozát, és engedte, h a hajába tegyem Őket. Persze fotóztam is. Ez a csatos doboz a keresztlányomé volt, és ez most nagy játék volt neki, h megnézegette. Szóval nektek is van medencétek? Irigy-irigy. Kipróbáltad te is? Most már egy ideje Levi nyakában van a nyaklánc, szerinted elérte a kívánt hatást?


Lindám!

Mi ez a szentimentalizmus :shock: ? Bár Dóri haja sem dúsabb, mint Laué, de én csak elől vágom, h ne lógjon a szemébe. A haja meg hamar megfog nőni.Szeretném látni a képet Lauról. Én is tegnap krumplis tésztát csináltam és fini palacsintát. Szeptemberben akkor jöttök?


[KÉP]

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


True!

Éppen most olvasom :cry: :cry: , h mi van. Te miért nem lehet visszavinni? Hol vettétek? Hiszen 3 napos cserére van lehetőséged. Engem is megütne a guta. Bár én az ilyenen nem lennék mégcsak felháborodva sem, mert nálunk minden ajándék 2*szer fordulós. Remélem minél hamarabb megoldódik a probléma.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi!

Brico-ban vettük, de ott is mondták, és a garanciajegyen is rajta van, hogy a cég cserélhet csak. Holnap hívom őket, bár már a férjem írt nekik e-mailt. Hát igen, rengeteg szar minőségű cucc van. De minden második kertes házban ilyen medit látok, Jubiéknak is ilyen van, miért vagyunk ilyen szerencsétlenek vele???

Hanna szokott nyávogni, ha fésülöm, de nem foglalkozom vele. Persze , azért hagyja, meg van neki szokva. Én egész pici korától csatozom a haját, és így gyorsan megszokta. Általában én választom ki a gumit, csatot, és rábeszélem.

Levi és a lánc... Nem tudom, anélkül milyen lenne??? Evésben nem változott nagyon semmi, ingadozik, viszont éjjeli kelésben és nappali nyügiben határozottan jobb most. Ráadásul az orra sem folyik, eddig minden fogjövésnél iszonyatos takonykór volt. De mondom, nem tudom, mi lenne, ha nem lenne. Szerintem nem lehet igazából megmondani, bár Németországban a patikában árulják ezt. De nagyon szereti, mondtam neki tegnap, de szép nyakláncod van, add nekem! Erre ő: NEM! ENYÉM! :)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Tina, még neked akartam írni, hogy nem semmi a te hajasbabád sem... Ha jó lesz a medi, és ráérünk ,gyertek nyugodtan! Én béna vagyok a teszveszes eladáshoz, akkor folyton figyuzni kell, hogy ki mire licitál, stb? Nekem erre nincs időm....
sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Santos!

Tesz-vesz: regisztrálsz,azután - postán - küldenek neked egy kódot, és azzal tudod a regisztrációdat aktiválni. Utána már egyszerű, csak követni kell az instrukciókat, de ha elakadnál szólj!

True!
Auuuuuuuuuu :( Remélem nem telik hetekbe az a medence csere, és tudjátok még idén élvezni.

Timi!
Igen, én is használom a medencét, nem bírnám ki, hogy nem pancsoljak benne :D
LÁtom Dóri a csatokkal kapcsolatban a mindent vagy semmit elvét követi :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

True:
Én ugy tudom hogy azonnali 3 napos cseregaranciát a boltnak kell vállalni.Azt tulmenöen a cégnél kell panaszt tenni..Járj utánna azért nem mindegy.. Szavadon foglak ám a medencézéssel.. :lol:

Timi:
Köszi a dicsértet.Merci nagyon jó gyerek.Kitünö tanuló,és nagyon lelkiismeretes,csak kicsit hisztis.de az belefér.Igazából a haját sajnálom nagyon ö meg azt mondta nem akar barbie baba lenni.Pedig 10 év mulva hogy fogja sajnálni.
Dóri nagyon csini igazi kislány.Ö is szeret rajzolni?Marvin új hóbortja a tánc.Megörül ha zenéz hall.Na szerinted kitöl látta??
Sikerült igen a tb-kártya igaz már sziát köszöntek az OEP-nél..4-szer voltam csak náluk mire sikerült minden adatát rendesen átvezetni.Azért ez durva.Föleg azért mert semmi adata nem változott.. :wink:

Megyek gombocot gyurni. :?
Vendég
 


Sziasztok!

Nem olvastam vissza, egyelőre...Napok óta készülök ide, de mindig van vmi :( Olvasgatom, de csak felületesen, de az jó volt, hogy többen írtátok lassan itt az időd, ez tetszett :lol:
Most apa a héten meg jővő héten szabin van, kihasználjuk, hogy hármasban lehetünk, megyünk jobbra-balra. Pont itt van Hamburgból sógórnő a családdal, velük is sokat talizunk.

Ma voltam UH-on, nekem baromira nem szimpi doki volt. Anno 18hetes UH-ot ő csinálta Katának, mondanom sem kell tartott vagy egy percig a vizsgálat, így ma amikor megláttam a pofáját tudtam, nem lesz hosszú életű az uH. Bementem mondta a hasam alapján, jó nagy baba már...gondoltam rendi lesz. Egy-két mérés és már állt fel, kérdezem és a haskörfogat? Mondja már lemérte, én meg azt hittem még csak a fejnél tartunk...Méret alapján egy héttel nagyobb, de ez elejétől fogva így volt. Kb. 3 kg, ezt mondta, persze meg kellett kérdeznem. Combcsontot nem mért...nem tudtam kérdezni, mert elment, hülye bunkója. Azt, hogy kb. mekkora most a baba, az ajtóból szólt vissza, esély sem volt több kérdésre.

Holnap megyek nst-re. Kérek beutalót jővő hétre vér-vizelet vizsgálat + lehetséges császár miatt anesztesi vizsgálatra beutalót.
Szerdán meg EKG, körzeti orvos, aznap kellene anesztest is elintézni és csütörtökön megint nst. Meglátjuk, 11-ig ki kell bírni, a dokim jobb lenne, ha lenne...sok barom van sajnos, akik úgy bánnak az emberrel, mintha állat volna...:(

Na amúgy semmi különös, Kata velünk alszik, kiságy szétdobva. Ki kellene mosni a kókuszmatracot, meg vettem tegnap rá vászonlepedőt, beavattam ki kell vasalni meg megvarrni. Erre jön majd a gumis lepedő. Szép kéket vettem.

Tegnap du. voltunk strandon, Kata nagyon élvezte én is bementem térdig, jólesett nagyon. 4kor mentünk ki a strandra. Kata végig bent volt a medencében, csak lángosra jött ki enni, meg vattacukorra :D :lol:

Vettünk ma egy cukiban 3 szelet sütit, ledöbbentem az árakon. Ezek szerint rég voltam cukrászdában, de eddig olyan 170Ft körül mozogtam az árak, most 200-220Ft volt a legolcsóbb süti. Dobos torta 350Ft, csak lestem :shock:

Na visszaolvasok meg megnézem a sok képet amit feltettetek.
Megyek kicsit pihenni.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Edi:
Lassan visszaszámlálás...
Vendég
 


Szeva csajok!

Ildi,medence :o :x :shock: sajnálom.....
Remélem hamar kicserélik :wink:
én is láttam a restaurálást,hogy csináltad?Nekem is van egy béna képen,jó lenne töröli róla részeket.....

Tina,végre megvan a kártya!Lau sem olyan jó evő ám!Mindig külön főzizek neki,a krumplis tésztát pont szereti de mást nem nagyon,se a pörköltet,se a rántoot húst,se a szilvásgombócót,semmi norma kaját,csak a főziket,így ma is spenót lesz. :lol: Sőt mostanában se tízóraizni se vacsizni nem akar,reggel íszik tejet meg utána az ÉN teámat elkunyizza,majd fél 4 kor eszi a főzeléket este meg csak egykis valami egy kis sajt vagy pár kanál kefír vagy turókrém,szernecsére kakót mindig iszik vcsaira :wink: Ja meg esetleg egy fél kifli napközben meg egy kis kukó meg ez -az,de valamikor az sem....

Edi,fú tényleg mindjárt szülsz,én nem is figyeltem a vonalzót. :oops: :P Miért kell aneszteshez menned?Dávid fejtetőn van?Nem bizi hogy Ő is császáros lesz.Pihizzél csak ,nemsokára megint ébren fogsz aludni :wink: :lol:
Ne is modd az árakat,én a rizs árán vagyok kiakadva!Mikor ment az 300 ft fölé???

Timi,hát ez van.Szerintem már nőtt is Lau haja!Dórinak jól áll a sok csat!Én is teszek még a kis rövid séróba is egyett,ne hogy elszokjon tőle.
Te meg a kertes ház?Hiszen alig várod minden nyaralás után hogy a 9.-ik emeleten csücsülj :lol: :wink:
Igen,úgy néz ki szeptember 5-6-7-én Pesten leszünk :wink:

Santos,ma én is fürdőt takizok,vagyis befújtam mindenféle vacakkal most várom hátha magától lejön a kosz :roll: Pókhálózni is kéne....semmi kedvem.
Szóval majd megyek Pestre szeptemberbe.
már nem emlékszem Rékának van rákos párnája??Ha igen hol vetted,nekem is kéne egy ,vagyis Laurának,imádja a rákokat,mutatja a kis kezével hogy olló van neki :lol: olyan cuki.
Veszel egyett és elküdenéd nekem??(persze térítés ellenében)

Jubi,miért mi volt a medencében Jazival?Laurára mindig karúszót adok a Balcsiban,nagyon ügyesen lebeg háton és hason is,még a nagy vízben is,így nem kell attól félnem hogy elmerül :wink:

megkeresem a dinnyés képet

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda!

Egy pillanatra nem néztem oda, és már a víz alatt volt. Le akart hajolni valamiért, és elbillent. A fiúk meg bepánikoltak, és hiába próbálták, nem tudták felemelni, aztán én gyorsan beugrottam és kikaptam a medencéből. Annyira nem ijedt meg, mert egyből szövegelt, hogy menjünk vissza a vízbe...én annál inkább...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?