Sziasztok!
Mi is jól vagyunk. Pénteken voltam dokinál, méhszáj zárt. Bejelentkeztem UH-ra meg nst-re. Hétvégén megszüntettük a kiságyat, feljebb tettük a fekvőrészt.
Kókuszmatracot hogyan mossuk ki? Ötlet? Most levettük a huzatot, szellőzik, de tejes, kubus, pisis…
Kata 3 napja velünk alszik el este, és reggel tovább alszik, nekem kényelmesebb és így kibírja ebédig nem nyüglődik 9-10-kor. Ma is elmentünk dél felé, hazajöttünk ebédeltünk, besötétítettem és aludtunk.
Más ki akarja szoktatni a gyereket a nagyágyból, eddig sosem aludt velünk, most meg velünk alszik. Ágyába mikor szoktatjuk bele jó kérdés, egyelőre nem érdekel.
True!
Zserbó…hmmm az finom
Mamám szokott és a tetejére te is vastagon teszed a csokit? Úgy a fini.
Jujj, magam elé képzeltem a kakis jelenetet, nem semmi…Nálunk Kata 2 hete hétvégén a medencébe kakilt, és egy bogyót ő vett ki a fenekéből…nekem már az elég volt, ilyen összekenős sztori nem hiányzik
Egyébként köszi, visszanéztem egy tegnap készült képet és akkora, de akkora vagyok rajta, hogy kiakadtam…tükörben nem tűnök ekkorának
Hétvégén voltunk esküvőn, esti partin, 2-re értünk haza, jó volt én nem táncoltam, csak nézelődtem meg ettem…Azt hitték a velem szemben ülők, hogy napok vannak vissza…:lol:
Pedig tök érdekes, mert Katánál is nagy volt a hasam, magasabban volt ilyenkor a méhem, ülni sem tudtam, mindig kitámasztott a Kata a bordámnál jobb oldalt. Most csúcsosabb a hasam és lejjebb van, köldöktájon nyomakodik ki két oldalt a bébi, egyszerűen nem tudom hogyan helyezkedik el, nagyon várom UH-ot már.
Egyébként neked hogyan fogadta Hanna Levi érkezését? Hol szoptattál, tettél tisztába éjjel? Hanna nem kelt fel?
Vettünk Wader játékot a mini blocksot, 300db nem volt 3000Ft, anyukámék vették meg Auchenbe, még nem játszottam vele, de megéri ennyiért, duplo igaz jobb minőségű, de nagyon drága.
Tina!
122cm haskörfogat, az nem semmi hallod!!!! Akkor nagyon csúcsos lehetett. Nekem most nem nőtt. Egyébként köszi, jól bírom az időjárást. Meleget, hideget egyaránt. Frontokat éjjeli csihi-puhit nem szeretem…Irigykedek balcsis képre, én idén ezt kihagyom, még Kata miatt legalább egyszer szeretnék elmenni Tatára strandra, hogy élvezze a nagyobb vizet. Marvin nagyon vagány abban az úszó gatyóban
Jővőre bizti megyünk Lellére, nagyon tetszik apának is a hely, megjegyeztük!!!
Timi!- Linda!
Szupik a képek, jó lehetett a Linda tali. Dóri nagyobb, mint Laura. Irigy-irigy a balcsira, de majd jővőre remélem bepótóljuk…
Mekkorkák most cm-re a lányok?
Kata mostanság nem jelzi a kakit sem…hanyagolós a téma, de a WC fellépő tetszik, mennyibe került?
Linda!
Laura jól belehúzott a fognövesztésbe mi?
Melódia!
Nektek is jó lehetett a nyaralás a Balcsin. Pistike is szépen növöget
Meló megy? Nem vagy fáradt?
Ribizli!
Jók a képek, nagyon édes Veronika, tényleg hasonlít Rékára, hasonló a frizkójuk. Azóta is Veronika az ágyban alszik? Hogy csináltátok?? Nálunk nem akar Kata az ágyban maradni. 1-2x befeküdt meséltünk, de kimászott én meg nem tudom beemelni 100x.
Jubi!
Jazi nagyon édes ezzel a hajjal és tök ügyes a pelussal kapcs-ban.
Te érezted annak idején, hogy Jazi keresztben fekszik és azért lett császár?
Ez hogy volt nálad?
Beusa!
Kata január eleje óta alszik anyukáméknál, hétvégén egy napot. 2x nem aludt, ott és párszor előfordult, hogy mind a két nap ott aludt. Kiságyban alszik, anyáék mellett. Van sok játék, kert, teraszon tud fürcsizni. Nagyon jó az étvágya ott, többet van levegőn. Elvan.
Most már egy doboz ruhája is van ott, ne kelljen mindig vinnem, ha kórházban leszek, legyen „alapkészlet”. Még egy farmert és vastagabb pulóvert + pelenkát adok, hogy legyen és azzal kihúzzák.
3 éves korig megszületik a 2. baba, akkor a juttatások elég jók, utána nem. Van az indexen egy szakbarbár én tőle kérdeztem meg anno…Jobb ha megszületik 3 éves korig anyagilag jobban jártok. Mikorra tervezitek?
keresek fotókat
Edit