Új privát üzeneted érkezett!

(nna, megérkeztem és már laptetőzöm is :) )
Vendég
 


GIOIA
Én utálom a laptetőket, ha közeleg inkább nem is irok. :oops:
Édi vagy és ismerem az érzést, Monicnál annyira izgultam, hogy még vásárolni sem voltam hajlandó elmenni. A párom sík ideg volt, mondtam neki, hogy addig el nem mozdulok innen amig nem jön a hírekkel. :lol: :lol: :lol:
Pedig nagyon éreztem, hogy sikerülni fog nekik, de a két szememmel akartam látni. :wink:

Nagyon ügyi vagy a szervezéssel, ha a mi esküvőnk lesz felfogadlak. :wink: :lol:

Jövő héten???? Én már hétvégén tesztelni szeretnék! :roll: :oops:

dita75
 
 


Dita nem azt mondtam, hogy tesztelj, csak azt kérdeztem, hogy bírod-e még a tesztelésig.

A gyerekem nem fázott, de sikerült rávennem a rövidgatyára meg a pólóra. Én nem voltam rabló, most nem volt rabló.

Itt van a húgom kislánya, itt alszik a Bencével.
timejka
 
 

 
 

Timejka
Úgy értettem! :oops:

Na bekészültél már a kis kedvencünkre?
Án már nézem is azt a dönörűűűűű fejét! :lol:

http://youtube.com/watch?v=ktxNcqFOu14

dita75
 
 


jaj, tényleg olyan jó lenne ha a nászúton megfoganna kiscsöppségünk...Végre nyugiban leszünk, kettecskén, amire ritkán volt példa az elmult félévben.
Vendég
 


Kép

GIOIA
Hát ez igazán mesébe illő lenne, én enned drukkolok! :wink: :D

dita75
 
 


Lányok hát igen az esküvő tényleg inkább party volt pontosabban disco :x Gödöllőn volt a Lázár lovasparkba. Ne tudjátok meg 5 kameramann. fotósok akik legalább 1000 képet elkattingattak biztos, vörös szőnyeg szóval képzelhetitek. Gioia: a meglepi tánc az nagyon jó dolog nekik is volt de ők ezzel az egész éjszakás énekléssel túlzásba estek. Ja meg a csaj sztyuárdesz, és egész éjszaka beszélt: Üdvözöljük önöket a Boing 712-es járatán.... stb és akkor jött be a sztárvendég és hozott két felfújható repülőt 4 db repjeggyel meg nyaralással az örömszülőknek :shock: hát nem semmi a fiatalok is leléptek éjfél felé :o na Dita: HÚ ÉN jobban izgulok mint te istenem meglátod kapaszkodik az a babó én érzem :lol: Timejka: hú már csak két nap :lol: Monic: pocak nől már?
erzsebet0312
 
 


Húhh, sztárvendég, boing :) Bár bizonyára vicces lehetett, mindenesetre többmilliós beruházásnak gondolok egy ilyen esküvőt. A mienk szolidabb lesz:-) Nincs menetrend sem, amitől néha pánikba esem. De aztán eszembejut, hogy végülis felnőtt emberekről van szó, nyilván adja magát 1-2 dolog:-)

Mindenkinek tele babás izgalmakkal az élete, kismamik, inszemesek. Énisénis!!!! 8)
Vendég
 


Erzsebet
Hogy te milyen aranyos vagy!
Köszi a bíztatást és a drukkot, remélem nem okozom senkinek csalódást, főleg nem magamnak. Jelenleg semmit nem érzek.
Azért jó lett volna ha úgy készült volna a testünk, hogy már az első pillanatban tudhassuk hogy "hányas a cipő' :roll:

Elég lassan telik ez a két hét ugyanis! :?

dita75
 
 


Na, ma voltam dokinál. Kaptam időpontot HSG-re aug. 6-ra. Reggel 7-re kell mennem. Nem baj, legalább hamar túlleszek ratja, nem kell egész nap izgulni. 3/4 8-ra beszélte meg a röntgenessel, úgyhogy biztos várni kell. Az a ciklusom 11. napja lesz. Az jó, ugye?
Mondta, hogy készüljek fel, mert nem lesz kellemes, volt, akinek iszonyúan fájt. Gyorsan vért is vettek, hogy nincs-e gyulladásom, meg vérsüllyedésem, vagy micsoda. Ha nem lesz jó az eredmény, holnap felhív, ha jó lesz, nem hív. Annyira izgulok, már most fosok. :cry: :oops: Nem tudom, akarom-e egyáltalán ezt a hercehurcát. De hát a baba a cél.
Olyan jó annak, akinek hipp-hopp megfogan. Ránk meg még ki tudja mi vár.

Kép
p__lilla
 
 


LILLA
Nem mondom hogy leányálom, de azért sztem nem olyan szörnyű mint ahogy a doki leírta.

Én alig vártam hogy mehessek, mert a főnökasszonyom ez után a műtét után egyből terhes lett, azt hittem nálam is ugyanígy fog történni.
Hát nálam több segítségre van szükség! De remélem te az előbbi példát fogod követni! :wink:

dita75
 
 


Lilla nyugi, túl fogod élni a hsg-t.

Erzsébet igen 2 nap, de ma morogtam, hogy a férjemet szinte már nem látom, ezen a héten lesz pém, én nem tudom, hogy így hogy lehet gyereket csinálni. Sehogy. Totál ideg vagyok.
Reggel ment a másodállásra, 2-ra ment a főállásra, éjfélig dolgozik, holnap délelőtt megint megy, délután stb. És még ő kérdezi, hogy mi bajom van, miért vagyok hülye. Mondtam neki, hogy lefagyasztatom a katonáit.
timejka
 
 


TIMEJKA
Akkor már ketten vagyunk idegesek!
A mama hátulról jövősen kérdezte, hogy mit csinálok délután még jó hogy mondtam neki hogy ide-oda fogok rohangálni, de remélem hamar végzek és már olyan 5 körül otthon leszek.
Erre fel mondta, hogy jó akkor felteszi az 5ös buszra a gyereket mert már most szétunja a fejét. Az semmi: A párom átvállalta a postát meg a gyógyszertárat is, csak hogy 4kor már otthon tudjak lenni, úgyhogy már 4től kezdődik a pokol. Mindenki összeesküdött ellenem. A múltkor amikor ki voltam a tüszőm miatt, próbáltam volna aludni és egyfolytában hívogatott a mama meg a gyerek, hogy mikor leszek már végre otthon. (ugyanis nem árultam el, hogy már otthon vagyok) basszus egy szemet nem tudtam aludni, pedig ideges, fáradt és kikészült voltam. A picsának (bocs )vállalta el a mama is hogy ha nem tudja lefoglalni a gyereket.
Tök jól elterveztem ezt a két napot, mert úgy volt, hogy ma és holnap is ottalszik mert programot csinálnak neki, strand meg kirándulás. Inkább felkel öcsém 5.30-kor egész nap kóma lesz csak hogy hazajöhessen idegesíteni. :twisted:

pihenni sem tudok mert ezzel hogy hazajön kezdhetek nekiállni főzni, mivel ő annyit eszik egymaga mint mi ketten a párommal. Pont lett volna annyi hami ami kettőnknek elég. Szóval tele a tököm! :twisted:

Na mindegy, megmondom neki, hogy menjen ki bicajozni. Csinálok valami gyorsat. Bosszúból milánóit fogok csinálni, mert apa azt nem szeresse! Hehe! :lol:

dita75
 
 


Lilla: ne félj túl fogod élni és utánna meglásd hozzátok is beköltözik a baba :D egyébként, azt hiszem nálam is a 11. napon csinálták nekem nagyon fájt :oops: de utólag visszagondolva összetehetem a két kezemet mert utánna 2 hónappal beköltözött a mi kis mazsolánk :lol:
erzsebet0312
 
 


Lilla: Nekem is a 11. napon volt, akárcsak Erzsébetnek, ez jó jel lehet, hogy hamarosan babás leszel! :wink: :wink: Drukk, drukk!

Dita, TImejka: (((( ))))
jaimee1
 
 


Köszi a drukkokat, csakhát nálunk apácska katonáival vannak a gondok. Inszem miatt kell megcsináltatnom. :cry: Bár épp az inszem minimumnál vagyunk, nem tudom segít-e ez.
Van egyáltalán valaki, akinek nem fájt??

Kép
p__lilla
 
 


SZiasztok,

ma nagyon sz@r napom volt. Annyira fájt a fejem már hajnal óta, hogy nem bírtam felkelni sem. Aztán jött a szédülés és a hányinger ami kitartott egész nap. Most kezd belém visszatérni az élet, de már este van... :roll:

Erzsebet,

hát remélem, hogy nem sokáig tartanak majd a rosszullétek, de nálam úgy tűnik, hogy még csak most kezdődik a java.
Édrekes egy esküvő lehetett...

Gioia,

micsoda csodás nap vár rátok. Én is az egyszerűeéget kedvelem, nem a habos-babos csipkés ruhakölteményket.
Majd lesem az iwiwet a képek miatt :wink:

Jaimee,

igazad is van, hogy kemény mami vagy! Csak ha az utcán dob el valamit akkor otthagyod? Vagy ezt a mutatványt otthon űzi Popi?
Tervezek tesztet csinálni, csak mindig akkor jut eszembe amikor már kijöttem a patikából és nincs kedvem mégegyszer visszaállni a sorba...

Timejka,

nagyon izgulok érted, drukk, hogy inszemre megfelelő tüszőid legyenek!

Lilla,

nekem a hsg nem fájt, hanem utána néhány órával görcsölt nagyon a hasam, de a fájdalomcsillapító csodát tett :wink:
Nekünk négy sikertelen inszem után az első lombik sikerült.
Ha véletlen lombikra kerülne a sor nem kell ám tőle félni mert nem olyan nagy durranás az egész :wink: És tényleg sokkal nagyobb a teherbe esés esélye...

Dita,

tiszta frászban vagyok már érted! Aztán ha meglátod a kétcsíkos tesztedet nem elájulni ám örömödben, hanem azonnal fotózni és feltenni nekünk!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Kicsit megnyugtattál. Úgy érzem nekem sem fog fájni, mert átjárhatóak a vezetékeim. Ettől a vizsgálattól félek, az inszemtől, lombiktól nem. Max egy kicsit a szuriktól.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla,

a szuriktól sem kell félni (pici tű, pici szúrás, pici fájdalom), nekem a párom adta be őket, és csak a lombiknál kaptam. De ott is minimális mennyiséget, amitől 3 petém lett, ebből 2 megtermékenyült és visszaültették őket, és most 1 baba van a pocakomban. Nem hajtottunk fagyasztásra, a doki is tudta és mi is, hogy sikerülni fog a lombik elsőre :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Én is mondtam a páromnak, hogy ő fogja beadni a szurikat.
Az inszemnél szerintem nekem sem lesznek, mert van spontán peteérésem, és a ciklusaim is szabályosak. Nem is mondta a doki, hogy kell.
Nálatok mi volt a probléma, ami miatt lombik kellett?

Kép
p__lilla
 
 


MOnic: olyan jó olvasni a babás híreket!!!
Ma voltam fogdokinál fogkőlevéltelen és a végére kiderült, hogy az asszisztens is babát vár, a 18. hétben van. Mindenhol ezt hallja az ember lánya amikor maga is babát szeretne. Ki is buggyant belőlem nagy vigyorogva, hogy jahj már én is úúgy szeretnék kisbabát. 8)
Vendég
 


Lilla,

nekünk minden eredményünk jó volt, és mégsem jött 3 évig a baba.
Aztán a pete leszvás műtét közben derült ki, hogy a petefészkemben endometriózis van ami meddőséget okoz (az inszemek valószínűleg ezért nem sikerültek). Viszont a lombikot nem befolyásolja, és egyetlen természetes gyógymódja a teherbe esés és a szoptatás. Úgyhogy a dokimondta, hog ynagyon jól tenném ha teherbe esnék, és én szót fogadtam neki :wink:

A szuri beadásról pedig annyit, hogy az én férjem az a típus, aki egy tű láttára ájultan esik össze.
De amikor a lombikos doki mondta nekünk, hogy a szurizás az egyetlen dolog amit mi megtehetünk azért, hogy gyerekünk legyen (úgyhogy ne mással adassuk be), akkor bevállalta. Mondjuk vicces volt mert ő ült a fotelban hogyha ájul ne essen nagyot, én meg álltam előtte és úgy adta be a szurit :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Gioia,

a lakodalom és a csodás nászút, a nyugalom és az, hogy végre együtt éltek meg is hozza nektek a várva várt babát! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: ultrahangon hogy hogy nem látszódott az endo a petefészekben vajon? Azt mondják az kimutat ilyesmit is, nem?

Jah, nyugi:-) hát az jól jönne. Most érzem, hogy egyre idegesebb vagyok az esküvő miatt. Nem értem miért vagyok ilyen, hisz csupa olyan ember lesz ott akiket szeretünk és viszontszeretnek, mégis izgulok..Fene se érti. Ugy tűnik ez genetikus:-)
Vendég
 


Gioia,

mert nagyon pici volt az endom, annyira kicsi, hogy műteni még nem lehetett volna, de viszont épp elég volt ahhoz, hogy engem meddővé tegyen.
De most a terhességemmel jól kinyírom :lol: :lol: :lol: Sőt, má lehet, hogy ki is nyírtam :wink:

Én is nagyon izgultam az esküvő előtt. Sajnos nekünk templomi nem lehetett mert a páromnak volt előző felesége akit templomban vett el. Úgyhogy ha meglesz a baba érdekelne minket a keresztelő amit Jaimee-nek ajánlottál fel, mert itt a városban egyik pap sem keresztelné meg a kisbabánkat. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: akkor a párod katolikus? Mert a reformátusok esküdhetnek újra templomban is. (lsd. a férjem, aki ráadásul lelkész és elvált. Először nekem is fura volt, hogy esküdhetünk egyházilag, de náluk ez nem tiltott, nincs míg a halál el nem választ, csak társ a bajokban :wink: )
Szval református keresztelőt nagyon szívesen! De ha ragaszkodnátok a katolikushoz, a páromnak vannak katolikus pap ismerősei, akik sztem vállalják. Nem is értem miért hezitál ilyeneken néhány pap, lelkész, hisz nem az a lényeg, hogy minél több báránykájuk legyen :?: :roll:
Vendég
 


Lilla: én teljesen úgy fogom megélni azt hiszem a hsg-t mint Te, sőt, ha eljön az ideje (bár ne jönne), akkor az agyatokra fogok menni azt hiszem a félelmeimmel? Miért lesz az ember ahogy idősödik egyre szorongóbb?? (vagy inkább nyissak egy "pánik" topicot? :D )
Vendég
 


Gioia,

mindketten katolikusok vagyunk, és az a poén az egészben, hogy én 8 évig jártam hittanra, elsőáldozó voltam, bérmálkozó, mindezt ezért, hogy egyszer esküdhessek templomban.
A párom volt felesége soha nem járt hittanra, meg sem volt keresztelve és mégis összeadták őket a templomban, tőlünk meg megtagadják ezt. Szerintem felháborító...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Gioia
Szóval agyadra megyek a félelmemmel. :shock: :lol:
Sajna ez van, nagyon parázós vagyok.

Monic
Gratula a babához. Örülök, hogy az első lombik sikerült. Aranyos a bébi a vonalzódon, mindig megcsodálom.

Annó én is 6-7 évet jártam hittanra, hogy elsőáldozzak, bérmálkozzak, meg még utána is egy évet. Aztán a férjemet gyerekkorába csak megkeresztelték, és az én 6-7 évemet behozta pár hét alatt az esküvő előtt. :evil:

Kép
p__lilla
 
 


Lilla: félreértetted amit írtam!!! Én fogok majd az agyatokra menni! Te tök jól kezeled, egészséges a félelmed, ezért megértelek. Én ennél szorongósabb vagyok, úgyhogy valszleg túl fogom turbózni magam :)
Vendég
 


Csajok, ne féljetek már a HSGtől!!
:lol: :lol: :lol: Szülni ki fog? :lol: :lol: Oké, én is féltem, de én az Eredménytől....nagyon nem akartam lombikot. :? :? :?

Lilla: Érzem, neked egyáltalán nem fog fájni, észre sem veszed az egészet és szépen átjárható vagy!!! :wink: No para! Egyébként fontos, hogy a vizsgálat alatt lazíts. És az sem árt, ha bekapsz valami fájdalomcsillapítót. Ne üsd ki magad, de...egy két tabli nem árt. Én is görcsöltem utána fél órával, de pikkpakk elmúlt.

Gioia: Alapvetően az endo nem szokott kiderülni csak lapar által. Hacsak nem kiterjedt és súlyosabb fajta.

Monic: hajrá, Monic! Pusztuljon az endó!! :lol:
Rékám az etetőszéken dobálózik....de most hogy kérded, ma a babakocsiban is ezt művelte. És mivel mindent a szájába vesz, mindent csak egyszer dobhat le, nincs alkalmam megmosni a cuccokat.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Amióta szabin vagyok nincs időm semmire, úgyhogy nem tudom visszaolvasni teljesen az írásokat.

Dita ez a gyermek kinek a gyermeke? Lehet, hogy írtad, csak nem tudom.

Lilla ne félj a hsg-től.

Lehet, hogy kéne pánik topic, most én is beneveznék.
Jó éjt mindenkinek
timejka
 
 


jaimee1: egy barátom feleségének ultrahanggal látták az endoját, gondolom mert nagy volt és több is volt, ezért gondoltam, hogy látható. Ezek szerint a kisebbek nem. Akkor újabb dolog amin lehet parázni :)
Vendég
 


csajok, akkor előtte kapjak be nospát, vagy algopirint? Vagy ráérek utána is?

Kép
p__lilla
 
 


Na ennyit a pihiről. Hazajöttem főztem, aztán nemsokára jött haza apa, utána két percre jött a barátnőm meg a családja, a szomszéd mindkettő, meg a két kisgyerek, szóval volt 4 gyerek és 6 felnőtt, én közben próbáltam a vasalást is csinálni. Három órán át nyomtam, de közbe ugrándoztam, mert a gyerekek hol éhesek hol szomjasak voltak, hol pedig valamit kiborÍtottak, vagy épp kellett nekik valami! Most pakoltam és takarítottam el a romokat. Mindenem fáj! :roll:

Azta hát ti most túltettetek az inszemes csajokon is, pedig az elég nehéz mutatvány....... ennyit csacsogni! :lol:

MEgpróbálok visszaolvasni! :roll:

dita75
 
 


Lilla
Én elég nehezen éltem meg a lapart, de ennek inkább lelki okai voltak mint testi.
Tavaly szeptemberben volt egy nem túl jól sikerült nyaralás után, és még frissek voltak bennem az élmények. A munkahelyemen is ki voltak akadva, mert épphogy megjöttem a két hét szabi után és egyből mentem tp-re három napra!
Apa sem tudott bejönni hozzám a kórházba még el sem vitt, és haza sem hozott, mert mit szólnak a főnökök, az apósom fuvarozott. Kértem a párom legalább a fia maradjon otthon a hétvégén, mert azért fájt a hasam,hogy ha talpon voltam, de nem.......... szóval én két hétig csak bőgtem........ és minden rosszul esett, eleve az ember ilyenkor kiszolgáltatott. Mivel a hajolgatás ilyenkor nem a legszerencsésebb, persze ilyenkor esett le minden a földre és mire a párom este hazajött már alig lehetett lépni a sok cucctól, konyharuha, gyógyszer, mindenféle hevert a földön, de úgy kellett már rászólnom, hogy vegye fel, mert különben tőle ott heverhetett volna még 2030-ban is!
Kaptam előtte nyugtatóbogyót, szurit, és hegyi levegőt is.
Nyugi nem lesz gáz! Illetve gáz az lesz, de nem olyan gáz! :lol:

Még a szurikról annyi, hogy én próbáltam magamnak beadni, de akkor volt a tű, hogy elájultam, szép kis történet volt, most már utólag nevetek rajta. Aztán kaptam az ügyeleten kis tűt, kétszer ott böktem le magam, és utána már ment egyedül, mondjuk pont a legvégére tanultam meg! :lol:

dita75
 
 


Gioia: Hát pl. a csokoládéciszta is endó, az látszik az UH-n. :roll: Fene tudja,....hiányosak az ismereteim, kár, hogy nem vagyok doki. :( Hát ja, nekem is parám volt az endó, de neked nincs és kész!!!!!

Lilla: Előtte! Biztos, ami sicher! :wink:

Monic: Nem is gratuláltam a 8. hetedhez! :D
Teszt kapható ám drogériában is. Sőt, nekem is van egy itthon. Postázzam? :lol: :lol: :lol:

Dita: Már csak 6 nap...majdnem 5!

Timejka: Jó éjt! Jó pihit!

Nnnnna, várom a 11-es szopit...... 8)
jaimee1
 
 


JAIMEE
Már csak 2 vagy 3. :wink: :lol:
Vagy te inkább azt javallod, hogy később próbálkozzam?
Nem bírnám ki keddig ahogy a dokim javasolta! :oops:

Tök jó most pont arra gondoltam, hogy én is úgy nézek ki mint aki a 11es szopira várna ugyanis a gép az ölemben lehúzta a takarót a jobb mellemről és most olyan mintha itt várakozna valamire!
:lol: :lol: :lol: :lol:

De nem várakozunk tovább (én és a cicim) mert hulla vok, és holnap is kb. ugyanennyien itt lesznek, tehát felkészülök a legrosszabbakra, de mindenekelőtt alszom egyet!

Kép

dita75
 
 


Jaimee
Köszi! Lehet előtte? Mármint inni meg bekapni a gyógyszert. Kaját úgysem fogok...
Lassan itt a szopiidő. :D

Ditta
Nem semmi a történeted. De túl vagy rajta, az a lényeg, és pár nap múlva zebrát pisilsz.
Amúgy a férjem eljön velem. Nem leszek egyedül. Visz és hoz.

Kép
p__lilla
 
 


Szopi megvolt.... 8) Most fél literrel könnyebb vagyok. :lol: :lol:

Dita: 2 vagy 3? Jaaa! Merthogy akkor most hányadik napon is vagy? Melllik nap volt a péd? Én - mivel már bőréről van szó - a korai tesztek híve vagyok. 8) Jaaaj, már most izgulok!

Lilla: Enni nem lehet, inni pár kortyot igen.

Én is megyek aludni! Puszka, szép álmokat mindenkinek!

....bár azóta talán már mindenki szunyókál, csak én kakukkkolok itt. :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Dita: hát ez a cica fantasztikus :D imádom a cicákat olyan édesek. Nekem is van két fekete kandúr bandim meg most lett egy fekete cica kölyköm is valamelyik az apjuk :roll: Nagyon szorítok pár nap és minden kiderül :D Ja és képzeljétek tegnap jöttünk hazafelé a párommal, és összetalálkoztunk az egyik volt osztálytársával aki persze gratulált a babához és bejelentette náluk pedig februárra várják :D hogy mi van itt? szóval csak pozitivan :D
erzsebet0312
 
 


Sziasztok,

Jaimee,

elvileg ma megyek patikába mert van egy utro receptem amit ki kell váltanom :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kép

JAIMEE
Hétfőn volt az inszemem, és a doki azt mondta, hogy 14 nap múlva dobjak tesztet, elvileg jövő hét kedden kéne, de hát én már most tiszta zizi vagyok, legszívesebben már ma is tesztelnék. Ma van a 9. dpo. Igazság szerint sztem hétvégén megpróbálkozom. Addigra már csak mutat vmit! :roll:
Hamar megvacsizott a kis Tökmag! :lol:

ERZSEBET
Babaeső, az van! :wink: Én is én is akajok!!!!!!!!!!

MONIC
Csak el ne ájulj a gyógyszertár felé. Apa nem tudja kiváltani? :roll:

dita75
 
 


Dita: én a 12. -en megpróbálnám. És utána naponta. Van olcsó teszted? Mert nekem csak 600-800 Ft-os volt. :roll: Azokkal nem annyira jó mulatság.

Monci: Akkor csomót a zsebkendődre! :wink: Vegyél egy tesztet legalább emlékbe. Én eltettem kb. 3-at.

Én rémesen aludtam. Olyan, mintha egyálalán nem aludtam volna. De nem panaszkodom, mert most másfél órát szundikáltam Törpillával. Életmentő volt. :lol: Közben valami kábelt fektetnek a ház előtt....verik fel a járdát....
jaimee1
 
 


Azaz Monic, bocsesz! :mrgreen:
jaimee1
 
 


JAIMEE
Van otthon 10 db óccsó, és 2 db nem óccsó tesztem! :wink: :lol:
Tán ölég lesz! :wink: :lol:

Sajnálom a nem alvást, én nagyon dili vok, ha nem tok aludni! :roll:

Aztán nem ám ott is bombát találnak, és otthontalanok lesztek Popival! Ez az állandó építkezés, felújítás? Aztán ugyanolyan kaki minden utána, mert kispórolják az anyagot. (én már csak tom, építőiparban dolgoztam eddig vagy 8 évet)

dita75
 
 


Jaimee,

most lefekszem az utro miatt, utána irány a patika. :wink:

Dita,

ma nem vagyok ájulós szerencsére, az émelygés is jön, aztán megy, úgyhogy mindent összevetve ma jó napom van :wink:
Hát még neked! A híradó mondta, hogy a mai nap szlogenje: Igyunk vizet Juditra! (a védőitalt akarják népszerűsíteni így a nagy melegben). Ezen jót nevettem, mert te is és én is csak vizet ihatunk :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Ez jó!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kéne vmi jó sütirecept estére ami hamar megvan.
Én amúgy sem szeretem a piát, és most szerencsére van mire fogni miért nem iszom. Persze biztos nem hagynak majd békén, hogy egy pohár bor nem árt, igyak mán, hisz névnapom van, de én nem szeretem eleve a piát tisztán. :oops:
Megiszom a bort, de csak kólával. Viszont kólával meg nem fogom mérgezni a Bébi Bogyómat! :wink:

dita75
 
 


Dita: Judit vagy? Akkor boldog névnapot!!! Dec. 10-én is van egy, sosem tudom, melyik az igazi....

Kép

Jó minőségű vörösbort nyugodtan ihatsz, keményedésre is az a legjobb, ha nem savas a kismama.

Kóla: Hááát...nekem a 30.hét táján volt egy kóla kívánó korszakom. Azt hittem, meghalok, ha nem ihatom egy pohár jéghideg kólát. Nem is nyár volt...szeptember....Alig fizettem ki a boltban, már le is nyomtam, tisztára, mint egy drogos. :lol: :lol: :lol: Égett nekem is a fejem, hogy mérgezem, ahogy írod...dehát valahol Ő kívánta..... :oops: :oops: :oops:
jaimee1
 
 


Dita: muffin? annál gyorsabb nincs....
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?