SZiasztok,
ma nagyon sz@r napom volt. Annyira fájt a fejem már hajnal óta, hogy nem bírtam felkelni sem. Aztán jött a szédülés és a hányinger ami kitartott egész nap. Most kezd belém visszatérni az élet, de már este van...
Erzsebet,
hát remélem, hogy nem sokáig tartanak majd a rosszullétek, de nálam úgy tűnik, hogy még csak most kezdődik a java.
Édrekes egy esküvő lehetett...
Gioia,
micsoda csodás nap vár rátok. Én is az egyszerűeéget kedvelem, nem a habos-babos csipkés ruhakölteményket.
Majd lesem az iwiwet a képek miatt
Jaimee,
igazad is van, hogy kemény mami vagy! Csak ha az utcán dob el valamit akkor otthagyod? Vagy ezt a mutatványt otthon űzi Popi?
Tervezek tesztet csinálni, csak mindig akkor jut eszembe amikor már kijöttem a patikából és nincs kedvem mégegyszer visszaállni a sorba...
Timejka,
nagyon izgulok érted, drukk, hogy inszemre megfelelő tüszőid legyenek!
Lilla,
nekem a hsg nem fájt, hanem utána néhány órával görcsölt nagyon a hasam, de a fájdalomcsillapító csodát tett
Nekünk négy sikertelen inszem után az első lombik sikerült.
Ha véletlen lombikra kerülne a sor nem kell ám tőle félni mert nem olyan nagy durranás az egész
És tényleg sokkal nagyobb a teherbe esés esélye...
Dita,
tiszta frászban vagyok már érted! Aztán ha meglátod a kétcsíkos tesztedet nem elájulni ám örömödben, hanem azonnal fotózni és feltenni nekünk!