Sziasztok csajok!
Azta mindenit, mennyit írtatok!
Úgy látom visszatért a topikba az élet, ismét sokan vagyunk és nagyon örülök, hogy látom a régieket is ismét!
Mi már tegnap este hazaértünk, 13 órás autóút után, párom vezetett végig, azt mondta nem fáradt, így nem engedte hogy váltsunk. Nagyon szuper helyeken jártunk, iszonyatosan tetszett minden. Hát mi sem barnultuk szarrá magunkat, de gyönyörűeket kirándultunk, Ausztriában kevésbé, Svájcban szép idő volt. De nem panaszkodhatunk, általában este esett, napközben hagyott minket jönni-menni. Majd teszek 1-2 képet ízelítőnek. Csak ajánlani tudom, bár Svájc nem épp az olcsó helyek egyike. Na szóval hétfőn kellett volna tesztelnem, de gondoltam ezzel már ne traktáljuk a nyaralásunkat, majd ma reggel itthon. És képzeljétek, láttunk egy halvány kis csíkocskát. Aztán gyorsan csináltam egy másikat is (ua. a típus, németből rendeltem), és az is ugyanúgy csíkos lett.
Dobom a képet, ez a 28. napi.
Ma délután vettem 2 féle tesztet, holnap reggel nyomatok egyet, mert bennem van a para, hogy nehogy az occsó hülyeséget mutasson.
De egy biztos, nekem még sosem volt halovány második csíkom sem.
Úgyhogy most reménykedünk szépen halkan és kivárunk.....
Képzeljétek, délután akartam írni a cégnél, erre nem jött be a babanet. Letiltották a mocskok.
Úgyhogy ez azt jelenti, hogy mindig majd csak este fogok tudni írni nektek....
Csak ezt az oldalt szaladtam át.
Kukacka
Már írtam sms-ben, sajnálom hogy nem jó híreket mondott a dokid, de szívből bízom benne hogy a lombik sikert fog hozni. Addig pihenj sokat és töltődj fel. Uracskád most is segít?
Susy, Vicky
Nagyon-nagyon örülök a kukacosoknak, gratula hozzájuk!
Vicky
A Levente nagyon szép név!
Örülök, hogy minden rendben veletek, hogy telik az idő!
Susy
Érezd jól magad idehaza!
Grönike
Ne görcsölgessél vazze, ha kaki gyün, engedd ki!
Nálad tudni már a babó nemét?
Vigyi magatokra!
Vicus
Ügyesen a szúrogatással, eddig nagyon jók a hírek!
Küldöm a tüszőnövelő energiákat!
Zsu
Iszonyatosan drukkolok Neked!
Mikor tesztelsz?
Kolibri
A mai programod olyan jól hangzott, hogy teljesen irigyellek érte!
A finom nyami, hullámok, napsugarak, könyv.... hmmm.... csupa-csupa feltöltő dolog...
Mofly
Nagyon-nagy drukk Neked mára, már biztosan túl vagy rajta! Pihenj sokat és várunk a hírekkel!
Ja meg a nyaralási képekkel!
Krisz
Szervusz elveszett csajszi, gyüjjél sűrűbben! Gyönyörűek vagytok!