Új privát üzeneted érkezett!

Hali csajok, még egy bekukk . Megjött piri :evil:
MÁr összepakolásztam, már csak be kéne pakolni :lol: De azt már holnapra hagyom.

Gröni pihenj sokat! Millió puszi nektek!

MIndenkit puszilok, legyetek jók! Ha lesz net olaszban, ahova megyünk, akkor lehet benézek, ha nem, akkor majd leszek valamikor :wink:
babácska08

Bobóka!
Első szülött fiúnk tuti Mátyás lesz! :lol: De azért köszi! :wink: :lol:

Babácska!
Sajnálom :cry: , azért jó nyaralást!!!!

Krisz! :lol:
Köszi. És drukkolok, hogy már az első pét elkapjátok!!! :lol:

Csipcsab! :lol:
Gyönyörű baba Flóra és Te is nagyon jól nézel ki! :wink: Köszönöm, tudod a Te példád éltet!!! :lol:

Ma délután voltunk strandon. :lol: Balaton jéghideg, de térdig bementem. :wink:

KépKép
zsófikukac

Babácska!
Miböl gondolod,hogy nunisunk lesz? :roll:
Persze mindenképp megírom holnap, hogy mi volt!!

Gröni!
Köszike! :P :lol: Aztán csak bélgörcsöket kívánok Neked az elkövetkezö pár hónapra!!! :wink: Bár inkább az se legyen!

Olyan hihetetlen ,hogy már a 20. hétben vagyok!! 8) :shock: De nagyon jóóó...!!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Pálinkásat :!:

Asszem főzök még egy kávét....... :? Kicsit kómás vagyok. :)
zapáné

Na, má' elfáradtam.....

Nagy pusszantás és ölelés Mindenkinek! :D
Szombatig nem leszek.

Jók legyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zapáné

Jó reggelt csajok!

Gyors bekukk. Visszaolvasok és jövök még.

Nati!
Boldog névnapot kívánok Szabinak! :D
kolibri28

Vicuska! Zsófi!
Nagyon drukkolok mára nektek. Írjatok majd, hogy mi volt ma! :D

Susy!
Izgatottan várom a fejleményeket. Kivi vagyok nagyon a pocaklakótok nemére. :D :D Képet is kérünk szépen ha kaptok róla. :D

Gröni!
Ne görcsölj!!! Sehogyan se! Azért megkönnyebbülés lehetett mikor már tudtad, hogy nem volt nagy dolog a nagydolog. :lol:

Babácska!
Jó nyaralást! Érezzétek jól magatokat! Bár már nem olvasod az üzenetemet. :D

Csipcsab!
Nagyon szépek vagytok a Flórával !Nagyon jók a képek. Kitartás, hamar beáll a napi rutin. :D :D :D

Zsu! :D
Hogy vagy? Érzel már valamit? Mikor mész dokihoz?

Konyhatündérkék!!!

Van valakinek tapasztalata a pároló készülékekkel kapcsolatban? Vettem egyet, de még nem tudom mit hogyan csináljak benne. :oops:
Esetleg ha van valakinek bevált receptje szívesen fogadnám. :D
Előre is köszi!
kolibri28

sziasztok!

Zapáné, Babácska! Jó utat Nektek! 8)

Zsófi, Vicus, gondolok Rátok ma, várom a híreket! :lol:

Susy, Téged is nagyon várlak, hogy mit láttatok a lába között!

Kolibri, eddig a Levente a nyerő név nálunk :wink: Pároló készülék? nekem nincs ilyenem... :roll:

Nati, Szabinak nagyon boldog névnapot! :D

Bobóka, mindkettőt szerettünk volna :lol: Párom végig kiscsajszit érzett, én nem éreztem semmit...mindenesetre nagyon örülünk a kukisnak :lol:

Krisz, hajrá hedonizmus! Még hátra van a fél motorosszezon :wink:

Gröni, elhiszem, hogy megijedtetek...a lényeg, hogy megoldódott és Babócával minden OK! Remélem, már megnyugodtál, pihenj sokat!!!! Mintha ígértél volna képeket mostanában, nemde? :roll:

Pussz, megyek ebédet gyártani (sztrapacska lesz :lol: )

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Minden rendben volt uhun!!!!!!!! A babóca méretei megfelelnek a korának, minden a helyén van :lol: !!
Ès megerösítették a 13. heti uh sejtést,miszerint KISFIÙ lapul a pocimban!!! :lol: :lol: :lol: Most mondjam ,hogy tudtam... De tényleg éreztem!!! :wink: :wink: Márcsak fiú nevet kell találnunk! :oops:

Szép hosszú lábacskái vannak(mint az apjának), ami a köldökömnél volt, a feje meg teljesen lent!
susy75

Susy!!!! :D

Húúúúúúúú de klassz!!!!!!! :D :D :D :D
Kisfiatok lesz! :D
Ha érezted, hát jól érezdet.
Nagyon örülök, hogy minden renben van.
Gondolom a párod is könnyekig meghatódott. :D
Van még idő bőven nevet találni. Ráértek. Viszon már lehet fiús cucikat vásárolgatni. :lol: :wink:

Vigyázz Te is nagyon magatokra!

Vicky!
Klassz név a Levi! Vagány. :D
kolibri28

Kolibri!
Köszi! :wink: :lol:
Igen, a névre még van idönk, és végre már tudjuk,hogy milyen színekbe vásárolhatunk! Párocskám roppant büszke, hogy fia lesz!:lol:

Holnap utazunk haza, remélem minden rendben lesz, és kibírom az utat is!! :P
susy75

Susy!

Biztosan minden rendben lesz. Érezzétek jól magatokat itthon, és ha van lehetőséged, írj majd nekünk. :D
Olvasgass sokat, és megihlet majd egy jó regény, vagy megálmodod a fiatok nevét. :wink: :D
Az apuci pedig szintén okkal lehet büszke. 2x-esen !!!! :D
kolibri28

Susy! :D

De jó! :lol: Bár ugyi mi ezt már megbeszéltük, hogy nyulacskáéknál nem lehet más, mint kukis! :lol: Úgy látszik ez fiús topik, talán Tünciéknél lesz kislány, máshol nem! Meg persze azért mi is kérdőjelek vagyunk még és Babcsiéknál sem tuti a kukis, bár azóta már biztos kiderült! :roll: Lesz udvarló bőven a csajoknak! :lol:

Vicky!

Igen, az a fontos, hogy a babával minden rendben! Egyre jobban kezdek megnyugodni, hogy tényleg "csak" a véletlenek miatt történtek eddig a rossz a dolgok és nincs immunológia vagy genetieki oka a vetéléseknek csak szerezett! Milyen képet igértem? :roll:

Kolibri!

Jó volt ez a nagydolgos üzi! :lol: Szent a béke odahaza? :roll:

Vicuska!

Sokat gondoltam rád ma! :wink:

Zapáné!

Jó táborozást! Biztos nem fogsz unatkozni! :lol: Piát nehogy itthon hagyd, de már biztos későn szólok! :roll: :oops: 8)

Bobóka!

Gyere mesélj mi volt volt uhun, nst-n! Elhiszem, hogy már szűkősen vagytok! :lol:

Kép

Kép
gröni

Susy
Gratula a kis tököshöz!!! :lol:

Zapáné
Jaja..de levettem ám gyorsan a neved :wink: .
Én is fogytam hála az égnek.64 voltam már kb...ma reggel már csak 60.Nekem is az 57 lenne a cél. Most jó ,sok dinnyét eszünk...főleg vacsi helyett...telít mint állat. :lol: Megint nézem a Grace Klinikát...ara a 40 percre jól lehet bicajozni.

Tegnap estére páfrányos lett a pg-m, aztán csináltam még később is este, meg ma is reggel..és most is. Hát bele is húz(t) :oops: unk mától. :lol: Tegnap találtam egy négylevelű lóherét...hátha. :D

Vickybabe
Hát igen, most jön még csak a jó idő. :D Tegnap voltunk is egy 40 km-es kört.Nagyon király volt a motoros feeling. Megálltunk néhány helyen nézelődni, errefelé sok a domb, tavacska stb. Párom boldogan integetett minden szembejövő motorosnak :roll: :lol: .
Már alig várom, hogy menjünk megint!!!
Neked meg jó pocakosodást! :D Gondolom nem motorozol most.

Zsófi
Nálatok mi a terv? :D

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Suzy!!! Gratulálok!!!! Úgy látszik a természet helyrebillenti a dolgokat, egyre több kisfiú születik! Érdekes... Nagyon gratulálok, a névvel pedig még van bőven időtök! :D

Fencikéről semmi hír, nem írt, hogy tesztelt volna... Remélem csak nem tesztelt!!! :roll:

Mindenkinek jó pihit és ezer drukk!!!

Kép
Kép
sleepin

Kép

2. házassági évforduló :lol:
vizkriszisback

Kép
"művészfotó" 8)
vizkriszisback

Oh my god :oops: ez nem A művészfotó...félrenyomtam :cry: :lol: :oops: 8) Tiszta ciki.Csak ezt akartam megmutatni...

íme: Kép
vizkriszisback

Most egy kis figyelemelterelés: :lol: Kétfejű szamár a csanyikból.
Kép
vizkriszisback

Sziasztok! :lol:

megjöttem, hulla fáradt vagyok... :?
minden okés volt Tapolcán, megkaptam a tüszőérlelő szurikat is, mától kell kezdenem, napi 2 db Gonal-f, + az eddigi Decapeptyl is megy, csak fele adagban.méhnyh 4 mm, ciszta, tüsző nem látható. :D
asszem ezek jó hírek. :roll:
péntekn kell ujra mennem :P :shock:

Susy!
gratula a kukishoz :lol:

Kukac!
elkerültelek, :( , mesélj mi volt :roll:

Krisz!
de jó hogy újra itt vagy :wink: apára fel :D

Babácska, Zapáné, Susy!
jó pihenést és utat nektek :P

megyek vissza dolgozóba :evil: :twisted: :?
Vendég

Krisz! Nagyon szépek vagytok! A "véletlen" kép is nagyon jó!!! :D Kívánom, hogy a 3.-nál már minimum a pocidban csücsüljön a trónörökös!!!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk, már itthon vagyunk. Majd teszek föl egy-két képet ízelítőnek. Nagyon szép helyeken jártunk. Plitvice volt a legszebb, tényleg gyönyörű hely!
Sajnos az idő nem volt hozzánk túl kegyes, így elég sokat kirándultunk.

Holnap lesz a nagy nap. Minden lelki támogatásért a háttérből hálás vagyok, nagyon rám fér! Most jobban tartok a műtéttől, mint az eredménytől. Ez az utolsó amit bevállalok.

Susy,
Gratulálok a kisfiúhoz! :D

Gröni,
Jajj, te lyány, vigyázz magadra!

Krisz,
Jó, hogy írtál, már hiányoltalak, mi lehet veled.

Vicuska,
Örülök, hogy idáig minden rendben! Drukkolok!

Zsu,
Még péntekig kell izgulni :?: :!:

Kb. szerdán délután jelentkezem. Addig is puszka Mindenkinek!

Kép
mofly

Szia Mofly! :D

Jaj de jó, hogy írsz. Sajnálom a rossz időt az nekünk is kijutott.
Holnapra mennek a drukkok, és szerdán várjuk a jelentkezésedet. Ja! Persze a nyaralásról a képeket is. :wink: :D
kolibri28

Krisz!

Hozzon szerencsét az a négylevelü lóhere!
Apára fel! :D

Luca!
Haza értetek már? Remélem nem mosott el még véletlenül sem az ár titeket.

Gröni!
Béke van most itthon. Igaz van még min kompromisszumot kötnünk a további béke érdekében. Azért köszi.

Vicuska!
Van a Gynevachoz fecsi+tű? Holnaptól szúrja a kolléganőm, de hozza a receptet. De ha kell hoz alkatrészeket is.
kolibri28

Köszi Csajok! :lol: :lol: :lol:

Mofly!
Lélekben veled vagyok, millió drukk!!! :wink:

Gröni!
Igen, a nyulak már csak ilyenek! :P :oops: :lol:

Vicuska!
Akkor növesztgesd öket ügyesen. Mire hazajövök már túlleszel biztos a lombikon!!! :wink: :D
susy75

Sziasztok! :D

Zsófi :D

Akkor majd a 2.!

Nati :D

Szabinak én is Boldog Névnapot Kívánok! Volt buli?

Susy :D

Neked is kukis? Gratulálok!
Most valami front volt? Egy kivételével az összes ismerősömnek itt a környéken is kisfia lesz. Nem tudom, mit kezdenek majd ennyi fiúval az óvónénik! Lesz hormontúltengés!

Vicuska :D

Tüszők! Hajrá!!!!!!! Mindent bele!!!!!!

Mofly :D

Bizti minden rendben lesz, nagyon drukkolok neked!

Én tegnap voltam uh-n és nst-n. Minden ok, Márk már 3 kiló.
Nst-re viszont visszahívtak kontrollra, mert nem volt gyorsulás, ami fogalmam sincs mit jelent, mert nem árulták el, de azt mondták, nincs baj, de megnézik még 1x. Ma megyek fogdokihoz tömetni a kiesett tömésem helyét.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

jó reggelt!

Gröni, UHUs képet a Manóról! Mikor is mentek?

Vicuska, ezek jó hírek, hajrá lombik!!!! Mindjárt ikresmami leszel! :lol:

Zsófival mi lehet? :roll:

Susy, gratula a kis kukishoz! :lol: :lol: :lol:

Bobóka, gratula a 3 kilós pocilakóhoz!!!! Érdekes, amit írsz, én is megfigyeltem, hogy a 2006 augusztusi topicban is kb 2x annyi kissrác van, mint lány, a 2009 januáriban eddig csak kukisok vannak :lol: Hol maradnak a csajok???? :roll: :D

Mofly, örülök, hogy jól telt a nyaralás! Nagyon-nagyon drukkolok mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisz, a párom 3 hónapja egyedül motorozik, mi addig itthon pihengetünk vagy elfoglaljuk valamivel magunkat :lol: Majd jövőre, megyünk újra együtt 8) :wink:

Kolibri, örülök, hogy valamelyest rendeződnek a dolgok a Pároddal, csak így tovább!!!!!!!!!! :D

Sleepin, várjuk Fenciről a híreket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Jó reggelt! Sziasztok!

Ma itthonról, mert a kitelepítés területén van a IX. kerületben az irodánk. Tegnap láncreakciót indítottam el, hogy ma inkább ne menjünk dolgozni.
Végre volt időm piacon bevásárolni sok-sok finomságot.
Főzök töltöttpaprikát, meg csövi kukit.
Vettem tehéntejet is.
Szerintem vagy 20 éve nem ittam fejt tehéntejet, csak ilyen vacak dobozolt lötyit.
Hát! Azért van egy kis utóíze, de jobb mint a kecsketej
Gondoltam, elmehetnék strandra is. Ádám napközistáborban van, és apa is dolgozik. Kint viszon százágra süt a nap, és jön a kánikula. Viszek egy jó könyvet és belemerülök, meg a medencébe.

Most tényleg a fiúcskák vannak :shock: többségben itt nálunk is, de ezt egyre több helyről hallani.
Na nem baj, majd a következő kismamisor, mint Fenci, Zsu, Vicuska, Zsófi, és a többiek, majd lánykákat fog növesztgetni a pociban. :D :D :D
Maminak viszon mindkettőből kijutott szerencsére. :D

Vicky!
Köszi! :D
Jövőre meg jó mocizást. :D

Mofly!
Szorítok! :D
kolibri28

Sziasztok!!!

Vagyok, csak tegnap délután sűrgős strandolni valóm volt, este meg kerti partyra mentünk. :lol:

Augusztus 26-án kell mennünk a vizsgálatokra és szept.-okt.ben lesz a kezdés. :lol: Állítólag dokker szerint addig nem fog megjönni. :wink: :roll:

Most dógoznom kell, de még jövök!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
zsófikukac

Vicky!

Ide nem írtam? :roll: Ha ilyen gyakran kell mennem uh-ra, akkor nem megyünk 4D-re! Azt hittem, hogy csak a 28. hét környékén kell mennem, azért szerettem volna menni 4D-re, hogy tudjam mi a helyzet a lepénnyel, meggondolta-e magát és persze a méhszájjal! Majd 11-én megyünk sima 2 D-re, ha kapok képet felteszem! Novemberben le sem tudtok lőni, annyit teszek fel a kész műről! :D

Kolibri!

Örülök, hogy minden rendben van! :wink:

Sleepin!

Mikor jönnek haza Fenciék? Ha kapsz hírt, megosztod velünk, ugyi? :wink:

Krisz!

Nagyon helyesek vagytok! :wink:

Kép

Kép
gröni

Fenci:

Tegnap este értek haza, azt ígérte este ír ide, csak nagyon sok a munka!

Puszi!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Azt hiszem van mit visszaolvasnom. 8)
Mindjárt jövök.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vicuska :D

Dehogy emelgetek én nehezet. :D Isten ments.PIhenek sokat, főzöcskézek, most meg itt vannak a keresztgyerkőcök. :D

Vicky :D

Gratulálok a kis kukishoz. :lol:

Tücsi :D

Sajna nem tudok segíteni hiszti ügyben. Azt tudom mondani, hogy most nagyon rosszul viselem a keresztlányom hisztijeit. :oops:

Csipcsab :D

Köszi a képeket, nagyon gyönyörű Flóra. A napirend pedig majd kialakul egyszer. 8)

Gröni :D

Teszt csak pénteken, addig nem merek. :oops:Elhiszem, hogy megijedtetek. Még tartsd bent a csöppséget egy jó darabig.

Kolibri :D

Talán érzek, talán nem..... :roll: Nem nagyon foglalkozom vele. A pocimat szoktam érezni, akkor gyorsan lepihenek.Pénteken vv, aztán nem tudom mikor talizom a dokimmal.

Suzy :D

Neked is gratulálok a ki kukishoz. :D

Mofly :D

Most olvasom, hazajöttetek. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, a rossz időből sajnos mindenkinek kijutott. Nagyon drukkolok a műtéthez, holnap gyere a hírekkel. Pusz.
Igen, péntekig várni kell. 8)

kobzoszsu

Sziasztok! :lol:

Mofly!
nagyon sok drukk mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Krisz!
nagyon helyesek vagytok, és a művészfotók is vadítóak :lol: :lol:

Kukac!
de jó!ősszel te is kismami leszel :wink:

Kolibri!
ondolom már nem aktuális, de én nem kaptam tűt a G-hez :roll:
apácskával hogy vagytok? 8)

Bobóka!
mindjárt szülsz, remélem az nst azért rendben talált mindent :lol:

Zsu!
komolyan nem tesztelsz előbb?????????? :roll:
meg bírod állni??????? :shock: :D

Gröni!
remélem minden oksika veletek 8)

Susy!
remélem a + tesztjeinket fogod olvasni mire visszatérsz :P

Vicky!
bíztam benne, hogy te nem ülsz föl a mocira :lol:

Nati!
hol vagy? :roll:

Csipcsab!
nagyon édi Flóra baba :wink:

remélem én majd gyarapítom a csajok kismamik táborát :lol:

Vettem ma egy 45 l-es gömbakváriumot mindenféle kütyüvel :lol: (csak apa meg ne tudja mennyi volt :oops: :shock: :roll: )
a másik már nagyon aggaszt mértékben szivárgott valahol :?
remélem tecceni fog az aranyhalacskáimnak 8)
Vendég

Jajj Moflyka, hogy a fenébe nem vettelek észre? :oops: Nagyon szorítok neked, de már biztos túl vagy rajt! Remélem minden rendben van veled és nem kell tovább várni semmire! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, kellett ez előtte nektek.....

Vicuska!

Én meg remélem teccik majd apácskádnak is... :P

Zsu!

Veled kapcsolatban olyan jó megérzésem van... :wink:

Kép

Kép
gröni

Sziasztok csajok! :D

Azta mindenit, mennyit írtatok! :D Úgy látom visszatért a topikba az élet, ismét sokan vagyunk és nagyon örülök, hogy látom a régieket is ismét! :wink:

Mi már tegnap este hazaértünk, 13 órás autóút után, párom vezetett végig, azt mondta nem fáradt, így nem engedte hogy váltsunk. Nagyon szuper helyeken jártunk, iszonyatosan tetszett minden. Hát mi sem barnultuk szarrá magunkat, de gyönyörűeket kirándultunk, Ausztriában kevésbé, Svájcban szép idő volt. De nem panaszkodhatunk, általában este esett, napközben hagyott minket jönni-menni. Majd teszek 1-2 képet ízelítőnek. Csak ajánlani tudom, bár Svájc nem épp az olcsó helyek egyike. Na szóval hétfőn kellett volna tesztelnem, de gondoltam ezzel már ne traktáljuk a nyaralásunkat, majd ma reggel itthon. És képzeljétek, láttunk egy halvány kis csíkocskát. Aztán gyorsan csináltam egy másikat is (ua. a típus, németből rendeltem), és az is ugyanúgy csíkos lett. :D :P Dobom a képet, ez a 28. napi.
Ma délután vettem 2 féle tesztet, holnap reggel nyomatok egyet, mert bennem van a para, hogy nehogy az occsó hülyeséget mutasson. :oops: :roll: De egy biztos, nekem még sosem volt halovány második csíkom sem. :wink: Úgyhogy most reménykedünk szépen halkan és kivárunk..... :D

Képzeljétek, délután akartam írni a cégnél, erre nem jött be a babanet. Letiltották a mocskok. :evil: Úgyhogy ez azt jelenti, hogy mindig majd csak este fogok tudni írni nektek.... :( :( :(

Csak ezt az oldalt szaladtam át.

Kukacka :D Már írtam sms-ben, sajnálom hogy nem jó híreket mondott a dokid, de szívből bízom benne hogy a lombik sikert fog hozni. Addig pihenj sokat és töltődj fel. Uracskád most is segít?

Susy, Vicky :D Nagyon-nagyon örülök a kukacosoknak, gratula hozzájuk! :wink:

Vicky :D A Levente nagyon szép név! :wink: Örülök, hogy minden rendben veletek, hogy telik az idő! :wink:

Susy :D Érezd jól magad idehaza! :wink:
Grönike :D Ne görcsölgessél vazze, ha kaki gyün, engedd ki! :lol: Nálad tudni már a babó nemét? :wink: Vigyi magatokra! :wink:

Vicus :D Ügyesen a szúrogatással, eddig nagyon jók a hírek! :wink: Küldöm a tüszőnövelő energiákat! :wink:

Zsu :D Iszonyatosan drukkolok Neked! :wink: Mikor tesztelsz? :roll:

Kolibri :D A mai programod olyan jól hangzott, hogy teljesen irigyellek érte! :wink: A finom nyami, hullámok, napsugarak, könyv.... hmmm.... csupa-csupa feltöltő dolog... :wink:

Mofly :D Nagyon-nagy drukk Neked mára, már biztosan túl vagy rajta! Pihenj sokat és várunk a hírekkel! :wink: Ja meg a nyaralási képekkel! :wink:

Krisz :D Szervusz elveszett csajszi, gyüjjél sűrűbben! Gyönyörűek vagytok! :D :wink:

Kép
fenci

Fencike!

Annyira örülök nektek! Úgy, de úgy éreztem! :wink: Na, majd te is jössz hamarosan élménybeszámolni, hogy mija helyzet a barna macikkal! :P

Kép

Kép
gröni

Éreztem, hogy be kell kukkantanom még alvás előtt!

Fenci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Annyit gondoltam Rátok! Nekem ugyanilyen teszt volt az első halvány zebrásom :wink: A babatervezők-ről rendelted Te is, ugyi? Úgyhogy csak nyugi, a teszttel minden OK :wink: halk gratula :lol:

Kép
vickybabe

Gröni, Vicky :D Köszönöm, de még nem élem bele magam. Párom azt mondta csak holnap után teszteljek, de a sarkamra állok és holnap reggel is rápippentek egy pipettára. 8) :lol:
Vicky, na akkor egy kicsit megnyugodtam, hogy a teszt mégsem gagyi. :P Igen, én is onnan rendeltem. Ma vettem egy 20 meg egy 25-öst, szerintem a 20-ast lövöm reggel.
Kérem szépen a drukkokat csajok! :wink: Most mááá mönyök alukálni.

Pusszantás mindenkinek! :wink:
fenci

Jó reggelt csajszik! :wink:

Dobom a ma reggeli tesztem, aztán robogok melózni... :D

Kép

Puszika mindenkinek! :wink:
fenci

Fenci!
Látod, én mondtam már tegnap is, hogy a mai is pozitív lesz!!!!!!
Hurrááááá!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök Nektek! :lol:

KépKép
zsófikukac

Drága Fenci!
Csak halk gratula tőlem is! Micsoda klassz hír. :D
Ez igazán szép erős két csík! Ja, és laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!
:wink: Ez már jó jel! :D
kolibri28

Vicuska!

Köszi mindent!
Még nem késtél el vele, mert tegnap a bomba miatt nem dolgoztunk, ezért ma jön a kolléganőm is és belém döfi. Majd veszünk a patikában tűt is hozzá.

Vicky! Gröni!
Nektek is köszi! Jól megvagyunk a párommal. De esküvő nem lesz. :( Ő nem szeretne. Én sem ragaszkodnék hozzá, csak elég kesze-kusza a felállás nálunk. Aztán még bonyolultabb lesz minden, ha az ő gyereke + az én gyerekem fogja veri a mi gyerekünket! :D

Mindenkinek szép napot!
kolibri28

Már 2odszorra kezdem el, úgy látszik Bendegúz ért a számítógéphez... :shock: :?
Na szóval Fencikém!!! Azért ne robogj annyira, csak szépen óvatisan, ahogy egy kismamának kell!!!! Holnap is teszt???? Pusszantás!!!!

Kép
Kép
sleepin

Ja és szedd le ezt a csúnya vonalzót!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
sleepin

Fenciiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Így kell hazajönni kéremszépen :)

GRATULÁLOOOOK :lol: :lol: :lol: :lol:

bár én mindig meghlepődők ha valaki inszemmel esik teherbe én annyira nem hittem benne (láccik is nem is lettem terhes tőle hehe), de legalább erőt ad a többi inszemezni indulónak jiuhééékj
Vendég

Fencike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

halk de nagyon vidám gratula a zebrához neked :P :P :P

Kép
Vendég

Sziasztok csajszik! :wink:

Mami :D Köszönöm, de még csak halkan. :wink: Hogy vagytok? Magadról nem is írsz? Láthatnánk friss pocakképet? :roll: Tudod én vok az ikres pocit még nem látott... :oops: 8) :lol: :lol:

Kukac :D Köszi, Te hogy vagy? Mesélj! Most nem vagy otthon? Nem láttalak msn-en.... :roll:

Kolibri :D Köszönöm :P Jól olvasom, hogy rendeződtek a dolgok apával? :wink: Küldök tüszőnövelő enerdzsiket! :wink:

Sleepin :D Igen, szerintem holnap is tesztelek. Ma hívtam F-éket, de nem vette fel senki egy csomószor. Aztán mikor délután felvették, már egy doki sem volt bent. Már csak 2 napi duphastonom van, úgyhogy be kő mennem a héten íratni. Vonalzó egyenlőre marad, még csak reménykedünk. :wink:

Vicus :D Köszönöm. Mikor mész legközelebb uh-ra? :roll: Tüszőnövelőket küldöm Neked is. :wink:

Csajok, én már a 4-dik adagot mosom mióta hazajöttünk, és még mindig tele az előszoba, nem fér bele a szennyestartóba a sok cucc... :shock: :oops:
fenci

Fenci, nagyon halk gratula!Annyira örülök Neked! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicus :D

Biza, kibírom, mert nagyon be vagyok sz..va a nega teszttől. :oops:

Gröni :D

Remélem jó a megérzésed nálam is. :lol:

Fenci :D

Először is egy nagy gratula a két csíkodhoz!!!!! :lol: Így kell ezt csinálni. A szennyes pedig egyszer csak el fog fogyni. :wink:

kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?