Új privát üzeneted érkezett!

Exi!

Apu sajna marhára nem érti meg, hogy a ygerek az első :? De ez egy külön történet ;) 3 gyerekkel már kedvem sem lesz hazamenni, csak nyűg lesz az egész.
Vendég

Zita :D ,tegnap este néztem meg csak a telcsimet,mikor olvastalak a forumon,azután................ :oops:
nagyon aranyos vagy,hogy szóltál,köszönöm!!!!! :wink: :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok! :)

Most gyors leszek...

Nekem is van egy csomó Pampers kuponom (pelenka, popsitörlő), ha vkit érdekel, szívesen odaadom én is! :wink:

Köszi a betétes hsz-eket, akkor csináltatunk cipőt.

Most mennem kell, később jövök! :)

Kép
Kép
zituska28

SZiasztok!

Ha valakinek van Pampers kuponja és felesleges, én szívesen átveszem.

Most csak egy kérdésem lenne: Nórinak a szája körül sok-sok piros pötty van. Szerintetek mitől lehet?
Eddig csak az állánál volt, ráfogtam a fogzásra, nyál kicsípte... De most körbe van mindenhol
Kenjem valamivel, vagy majd elmúlik, mint a meleg kiütés?
Esetleg lehet attól, hogy valami olyat evett, ami kiütötte???

Toncsi: fogacskás kép folyamatban :)

Kép

Kép
sznanna

sziasztok

zsuzsu
jó, hogy minden rendben veletek

sznanna
várom a képet. állítólag lehet valamilyen új kajától , de én nem értek(még :D ) hozzá

Orsinak kitartást és bátorságot a fogdokihoz.

timcsi26
én nemismerem a dokinőt. nekem valahogy a nőgyógyász pasi. de volt szerencsém csajszi dokihoz(Márton Virág) és ő nagyon kedves volt. lehet, hogy levetközném begyepesedett felfogásom a kedvéért. csak nem várandós vagy? ha szimpi a fórum itt a helyed! (ha nincs baba akkor is :wink: )

szilde
fülretek azóta?

na és a litánia :oops:
szóval kicsit azért van rossz kedevm , mert elromlott Mini. :cry: de ti majd adtok jó tanácsokat és helyrehozzuk :D :D
eddig úgye nagyon édes volt, és most is az.
csak az esti lefekvést nemtom, hogyan kéne csinálni. ehhez kéne tanács vagy irja le mindenki lécci, hogy egy 3,5 hónaposnál ő hogy csinálta és őszintén valjon mindenki színt, hogy mennyit bőgöztt a gyerek(ha másnál is ilyen volt a helyzet akkor nem szomorkodom, hanem tudomásul veszem és várom a korszak végét)
nálunk így van:
séta kb 6-7-ig(előtte 4 körül cici) aztán ha ébred fürdés, aztán cici. és ilyenkor még nem álmos, mert előtte aludt a sétán egy fél órát. szóval cici, aztán böfi, aztán api szórakoztatja(ének, gitár, felalá séta, nézelődés) 7-8 körül kezd nyűgni semmi sem jó. ekkor régebben cici és azon elalvás. mostanában ha lerakom a szobába cicizni már üvölt, nem kell a cici és utána továbbra sem jó semmi. sír egyfolytában és kb 30-40 perc sírás után elalszik kézben és megy azágyába.
a sírással nemtok mit kezdeni, mert nem rakom be az ágyába , nem hagyjuk magára, rázuk, sétálunk, ringatjuk, énekelünk, csöndben vagyunk, sötétben, világosban, nálam ,apjánál... de semmi reakció. próbáltam már hamarabb is ciciztetni hátha már túlfáradt, de akkor sem akart.
tejem még kevés(30-40ml) még van este , mert miután elalszik kifejem, tehát nem ez a baj. meg meg sem próbálja kiszívni.
viszont ezzel az este 6 kor evett utoljára dologgal alszik hajnal 3-ig(amikor nyökögéséből én keltem enni) és akkor szépen eszik és visszaalszik.
tanácsokat kérek!!! miért sír? hogy vigasztaljam??? hogy altassam??? ki hogy csinálta?
nagyon köszi!
és folyton rágja az ujjait(meg az enyémet, ha odaadom) de nem jön még a foga

puszi
toncsi

toncsi80

Sziasztok lanyok! :lol:

Ezer eve nem voltam, de semmi hangulatom sem volt semmihez, valahogy minden ugy osszejott (mar masodjara kaptak le a nagylabujjaimrol a kormot, igy semmi tenger es csak bicegek)....most egy kicsit jobb! :wink:

Toncsi: :roll: Sajnalom, hogy a Mini ,,elromlott", ez idonkent megtortenik, malunk is volt hasonlo korszak, amikor meg mi is minik voltunk, es szerintem vagy a pocija fajt, de legtobbszor este tul sok inger erte (anyos mindig este 7 korul jott, amikoris vacsi elott aludt volna) igy Teo sem akart sem enni sem semmit csinalni csak uvolteni...majd elalud, es amikor jol kipihizte magat evett...nalunk ez volt....probaljatok meg este egy kicsit kevesebbet vagy nyugisabban jatszani (halkabb zene....kevesebb feny)...vagy a pocakot simizni 8) ....ezer pusza

Karmen: :lol: Az Orsi is egy kis hos....mint a Norbi...engem meg most is kiraz a hideg ha a fogorvosra gondolok.....oszinten csodalom a kiscsajszit! Pusza

:oops: Bocsi a tobbiektol nem igen olvastam az elozo oldalakat...ma meg ugye, hogy en vagyok jobb formaban a Teonak az utolso prevanar oltast adtk, igy o a nyugosebb....most du. is a szunyabol irdatlan uvoltessel ebredtunk! :evil:

Pusza mindenkinek!!!! :wink:

Kriszta es Teo :lol:
Kép

sziasztok
matteo0808

Zita! Küldöm a kupont, már boritékoltam.

Matteo! Remélem a szuritol hamar jol lesz! Mi aug. kapjuk a bárányhimlöt, a doki szerint is ez sürgösebb mint az elmaradt kötelezö, igy azzal 3 hónapot fogunk csuszni és a Prevenar is akkor lesz.

Toncsi! Nekem mindkettö elaludt szépen, csak amig korházba jártunk Norbival lett anyás, akkor is letehettem csak azért sirt ha magára hagytam a szobában. Szép lassan kiosontam, volt hagytam sirni, 2 hét után visszarázodott. De most is van hogy ha kijövök egy ideig szol nekem (várja hogy válaszoljak akkor) ha hallja az ajto elött vagyok megnyugszik és utána szépen elalszik v. még kicsit beszélget magában.

Tudja valaki, hogy most akkor szept. tényleg ingyenes lesz-e a Prevenar? Mert irta itt valaki és az orvosom még nem tudott róla hogy mégis fizetni kellene. (igaz én akkor is beoltatom csak érdekelne).

Na fogászaton azt mondtam Orsinak ma szerintem vége lesz, erre megint csak gyógyszert tettek a fogába (már nem gyulladt de még szedi a gyogyszert) azután pénteken kiveszik, ha addig nincs gond akkor lehet csak gyökértömés ill. fogtömés. De nagyon bátor volt ma is, mondta már nem fél (igértem csak azt csinálják amit eddig is)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok ismételten!
Toncsi 80: még nincs baba, de azért nem árt jó előre körbenézni, hogy mi hogyan zajlik :D

Úgyhogy én egyelőre még csak figyelgetek, de azért tetszik a fórum, és örülök, hogy megtaláltam.
Nem volt egyszerű... :)
Timcsi
timcsi26

Sziasztok,

Timcsi, Ceniko orvosa volt Vincze Emőke, hát... Ő volt az, ha jól rémlik, aki bent tartatta a Violát úgy, hogy Enikő toxémiás volt. :shock: Én is voltam nála, de különösebben szimpi sem volt, és el is ment szülni.

Karmen, csodálom Orsit a bátorságáért. :D Még ha már kezd is félni tőle, akkor is egy kis hős.
Nekünk mondta doktornénink, hogy ingyenes lesz a Prevenar, de aztán szólt, hogy az eü miniszter visszavonta az igéretét és mégsem lesz ingyenes, szóval erre ne számíts sztem. :x Lali szept. 2-án kapja a 2. prevenart, csak azt nem tudjuk, hogy 3 kell-e vagy elég lesz a 2 oltás, mivel az elsőt 7 hós kora előtt kapta, a 2.-at pedig 8 hósan fogja. :shock:

Teo, sajnálom a körmödet, mi történt, hogy le kellett venni??? :?
Nekem is nyilván le fog esni a nagyujjamról, rácsuktam a vaskaput tegnap anyuéknál. :? :cry:

Zitus, na csak kezd megjönni Noncsi étvágya. :wink: Mondjuk nektek nem is volt soha baj a súlyával. :wink: Az ágyra én is kíváncsi vagyok, mi a praktikerben vettünk, nem gagyi, elég masszív,szuper matraccal, 100 rugó volt összesen a kettő. :? De 10 év garancia van a matracra. Boti bölcsizik? Vagy csak néha leviszed?

Timika, Kristófnak sok boldog névnapot! :D
Anna, neked is boldog névnapot! :D
Bibi, neked boldog szülinapot - kicsit megkésve! :D
Zitus Noncsijának boldog félszülinapot! :D

Lali továbbra sem eszik, a mai adagja: éjjel kétóránként szopi, :roll: nappal összvissz 3 szopi és este egy üveg bébiétel. :roll: Holnap visszük vérvételre, hátha vashiány miatt étvágytalan. :(

Voltunk ma a Széf "castingján", így hívták. :lol: 100 párból kerültünk be csak mi. Szerdán menni kell megint próbafelvételre, ha az is jól sikerül, következő héten adásfelvétel lesz. Voltunk a Tropicáriumban is, Lalinak nagyon bejött a sok színes úszkáló halacska meg csillogó víztükör. :D

Kép
szilcsi

Sziasztok

Hat nem egyszeru az elet...azon kivul, hogy az a vandal doki jo erosen megdofte a fiamat (orditott mint a sakal, ami tole szokatlan), jol bedagadt a helye (mindket combijan...a masik az antipollo volt) es most meg be is lazasodott...38,2-nel adtam neki kupot....meg borogattam a combijat....

Szilcsi: Szerintem nem kellene aggodnod, hogy Lalinko nem eszik (bagoly mondja verebnek....en is ketsegbe esek, de aztan mindig van valami ami megnyugtat) nalunk is elofordul, foleg ha meleg van, vagy egy ujjabb fogacska elott, nalunk is a tejcsi meg a gyumi jon be, jobb esetbe a nagyon higra keszitett bebipapa is lecsuszik. Igaz egy vervetel nem art senkinek, de maglatod nem lesz semmi baj!!!!
A labam ujja...hat meg a terhessegnel kezdodott, mikor is a parom vagta a kormomet, jo kerekre es rovidre, a szules utan belenott a husiba (igaz meg voltam dagadva a regi cipojeim nem jottek ram...csak 17 kg-al voltam tobb...amibol mar csak 2 hianyzik), igy levettek mindket labujjamrol...es most ujra kinott, meg le sem vagtam, es maris bele a husiba...igy kezdjuk a mokat elorrol!!! Na mindegy, ez legyen a legkevesebb, csak a torpem legyen jobban...
Gratula...a leendo tv szerepleshez!

Karmen: Remelem hamar jobban lesz a Teo, maskor is amikor egyutt adtak 2 szurit...belazasodott. Nalunk ingyenes az oltas, szemetseg, hogy otthon nem, igaz egy ket megyeben itt sem. Mi tortent az Orsi fogacskajaval, hogy mer gyokerkezelni kell...jo hogy nem fel a dokitol, bizti ugyes is a fogorvosotok! Jobbulast!!!

:lol: 8) :roll: :twisted: :wink: :lol:

Pusza

Kriszta es Teo....a kis mano
Kép

sziasztok
matteo0808

Egy gyors kérdés!
Volt valakinek a szülés előtti kenetvételen streptococcus fertőzése? Mi volt ennek a következménye? Automatice kapott a szülés alatt antibiotikumot? Vagy előtte?
Volt még olyan, aki a szülés alatt antibiotikumot kapott valamiért? Vagy a babája a születése után? Jó lenne tudni, mire számítsak. Előre is köszi!
Vendég

Megint én vagyok, csak nem hagy nyugodni a tegnapi orvosi vizsgálat eredménye... Sokkot kaptam :shock: Képzeljétek, faros a baba :cry:
Teljesen kész vagyok, egész éjjel nem aludtam.
Nem gondoltam, hogy a szülési tapasztalat- repertoáromnak bővülnie kell a császárral.
Tudtok valami bíztatót írni? Ha nem, akkor légyszi írjatok a császárról, hogy hogy zajlik és mi lesz utána... Köszi!
Vendég

Gira :)
A streptococcusra sajna nem tudok mit mondani... :( Doki mit mondott??

Sajnálom, hogy faros a baba!! :(
De nem feltétlen császár, ha az első kettőt símán szülted!!!
Tudod, Noémi is sokáig faros volt, és a dokim engedte volna, farosan is a síma szülést, mivel nem első terhesség, és az előző szülés síma volt!
De szerintem ehhez keríts egy jó szülésznőt, és egy jó dokit!!!
nem mellesleg, ha császároznak esetleg, akkor sem mindegy, hogy mennyire gyakorlott a doki, és nem garancia, hogy az ügyeletes nem egy béna lesz...

Szilcsi :)
Sajnálom, hogy nem eszik Lali!! :( Egy vérvétel tuti nem árt! De én még mindig azt gondolom, hogy a fogacska a ludas... különben a cickó sem kellene.. de ezt csak, mint laikus, gondolom...
Nagyon drukkolok, hogy bejussatok a széfbe!! :D ...szerintem be fogtok... :wink:

Bocsi, a többiektől, de mennem kell, csajszikámnak kaja! :)

Kép
Kép
zituska28

Gira! Sajnálom hogy még nem fordult be, de ezen ne aggodj annyira, sokan vagyunk császárosok, a baba egészsége a fontos! Egyébként én mivel sokat feküdtem bent, láttam én ott olyat akinek 38- héten fordult be a babája!
Fertözésröl nem tudok semmit :(

Matteo! Sajnálom hogy szegénykének a több szuri egyszerre mindig ilyen, nekünk egyiknél sem volt szerencsére ilyen gond.
Orsi elesett összel, és nagyon megütötte a száját. Akkor csak azt láttuk véres lett az inye is, meg lila, most máj. derült ki hogy elhalt az ütéstöl az a foga, és genny lett rajta. Most ezért kell folyton gyogyszerezni, és gyökérkezelni, aztán majd a végén tömni. De tényleg olyan jo hogy ennyire hagyja, ugy sajnálom már akkor is amikor elötte mondja hogy nem akar menni, de megbeszéljük hosszan, és megérti hogy muszáj tényleg.

Szilcsi! Remélem adásban is lesztek! Bár én sajnos nem szoktam látni, én fél9-9 elött nem jutok tv elé, de majd elmeséled bekerültél-e a százas leggazdagabb listára :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja, képzeljétek milyen szerencsénk volt (hogy néha már nekünk is legyen:)) . Szombat este feltettük a netre a kocsit, vas. du már el is vitték:) És persze jóval többért mint AAA vette volna be. Szoval szerencse megint csak hogy bunkok voltak, és nem ott vettünk kocsit :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira,Barni szülés után kapott antibiotikumot,azért mert több mint 10 órát(13) volt a szűlőcsatornába, a fertőzés veszély miatt
Nem volt vele semmi gond,evett rendesen! :wink:
Zituska véleményével teljesen egyetértek,a nőgyógyásszal kapcsolatban!!!

Enikő,Zalánnak boldog szülinapot!!! :lol: :lol:

Szilcsi,köszi!!!
Gratulálok a széf -hez!!!
az evés miatt szerintem ne aggódj,mi sem eszünk egyformán!!!!
:wink:

Karmen,szegény Orsi!!!
Nagyon ügyi!!!!
Gratula az autóhoz!!!

Kép
bibi226

Hali!

Timcsi, üdv közöttünk!

Gira, így már értem. Hát ez olyan ördögi kör. Hál' Istennek nálunk mindenhol Peti érdekei voltak szem előtt tartva, mostmár gördülékenyebben megy ugyan a dolog, de ő az első.
Figyi, csaljátok lefele Enéh-et. Még simán megfordulhat. A csaszit passzolom, majd jönnek a klinikai csaszisok, hogy ott mi és hogy zajlik. Fertőzést szintén nem tudom.

Toncsi, én semmivel nem kenném. Simán lehet a nyáltól is, ha a nyelvével "körbenyalja" magát.
Hát szerintem minden gyerek más és más. Peti általában 5 táján ébredt, fent volt pancsiig, fürdés, tápi, alvás. Hozzáteszem, utóbbihoz nagyon sokáig fenékrázás kellett. És kinőtte! (Mondjuk nem is bírnám már a 14 kilóját.)
Hát a síráshoz sajna nem tudok hozzászólni, ez olyan találd ki dolog, vagy majd elmúlik. Azt hiszem, Petinél is volt ilyen, hogy sehogy nem volt jó, aztán jött valami "extrém" (értsd, addig ringattuk, aztán letettük, mert meguntuk a dolgot), és abbahagyta. Egy próbát megér...

Teo, fel a fejjel! Gyógyulj meg gyorsan!

Szilcsi, hajrá-hajrá!!!!

Kármen, juppé az autóeladáshoz! Akkor most vesztek újat?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

nekem is Vincze E. volt az orvosom még most is hozzá megyek bármi bajom van csak most magánba ,mert nem rendel a klinikán.szóval mindhárom gyerek nála született én a végletekig meg vagyok vele elégdve szakmailag és emberileg egyaránt.Az ikrekkel és Mátéval sem volt problémamentes a terhességem de vigyázott rám,ha ő nincs tuti nem bírtuk volna addig amíg...de ez az én véleményem mindenkiről lehet jót és rosszat is írni...

NEM TUDJA VALAKI HOL LEHET SZEGEDEN PILATES KARIKÁT KAPNI??

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen!

Az a bosszantó, hogy nem "nem fordult be", mert a 2 héttel ezelőtti UH-n koponyatartásban volt, csak volt ez az esős frontos idő, én is rosszul voltam, és a baba is meg volt kergülve. Akkor egy ilyen durva éjjelen fordult meg :(
A császárral kapcsolatban egy részről félek, és kudarcként élném meg, de tudat alatt mintha lenne ott egy kis megkönnyebbülés is :oops: hogy nem rajtam múlik, ez van. Aztán persze, ha túl lennék rajta, akkor már bánnám az egészet, csak most félek a küzdéstől... most olyan gyengének érzem magam lelkileg :roll: Meg ez a streptococcus is megijesztett, amiket olvastam róla. Semmi sem fehér és fekete :(
Vendég

Gira!
Nekem is voltak most a Szandival mindenféle fertőzéseim, szedtem is rá antibiotikumot, volt, hogy kúpot irt fel a doki.
Strepptococcus nekem nem volt. Kimutatták nálad? Ha igen, azért veszélyes, mert ugye szülés közben megfertőzheti a babát. Most nem irtak rá fel semmit?
Az egyik szobatársamnál mikor az első gyerekét szülte, nem néztek kenetet, belázasodott a gyerek a szülés után, átvitték a gyerekklinikára. Most a második szülésnél is fertőzőtt volt a csaj, a szüléskor szólt, a baba szülés után kapott antibigyót, semmi baja nem volt. Szóval, ha most nem kezelitek, szüléskor feltétlenül mondjad. Egyébként ezért jó a klinikás doki, mert mikor bemész szülni, automatikusan megnézik a számitógépben, hogy milyen eredményeid vannak.

Timi!
Sokan megvannak elégedve az Emőkével, de szerintem Ő még nem vállal szülést, mert Gyesen van.
Én a Márton Virágnál szültem, Ő is nagyon fiatal, de lelkes és rendes.

Karmen!
Köszi a kuponokat!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Toncsi! :)
Noémi ugyanezt csinálta kb 2 hónapos korától 4,5-5 hónapos koráig:
Este 6 körül kezdődött a nyügi. Cicire akartam rakni (mert az idő is ott volt), üvöltés...Addig üvöltött, volt, hogy majd 1 órahosszat, míg végül elfáradt, elfogadta a cicit, és bealudt. Volt, hogy két korty után bealudt, és úgy kellett ébresztenem 9 körül kajálni, mert akkor már vagy 6-7 órája nem evett....
Szerintem, ha alszik Hédi séta közben, akkor ne fürdessétek meg, amikor hazaértek, hanem szopizzon, ha épp ott az idő, utána ha még nem álmos, akkor játszatok, és ha kezd nyügizni, akkor gyors fürcsi, és szopi, és utána hátha bealszik.
Noémi az ordítós időszakban ugye 7 körülre álomba ordította magát, aztán 9- negyed10-kor felvettem, megfürdettem, szopizott egyet, és visszaaludt, akkor már nyugisan.
Mostanra megszűnt ez az esti nyűgösség, átállította magát, fél5 körül szopik, aztán fél8-kor fürdetem Botival, utána szopi, és alvás. Este 11-kor még álmában megszoptatom, és alszik reggelig.

Szóval próbálgasd, hogy jó Neki, nem baj, ha most még későn van a fürdés, később úgyis változik a napirend - nem is egyszer - idővel fokozatosan előrébb lehet hozni a pancsiidőpontot!

Zitacicu :)
A pilates karika engem is érdekelne, ha rálelsz, légyszi szólj nekem is!! :)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok,

Toncsi, Lalinak is volt ilyen esti ordítós korszaka. :? Aztán hipp-hopp kinőtte egyszer csak, csak ki kell várni. A Spock-könyv ír valamit erről, hogy ez normális, csak az okát nem tudják, sztem nyugodj bele, ez van, nem ti rontottátok el Hédit. :wink: Sztem Zitusnak jó az ötlete, hogy próbálj változtatni kicsit az esti szertartásokon, hátha beválik.

Márton Virág abszolút szimpatikus doki nekem is, ha nem lennék megelégedve a dokimmal, asszem, hozzá mennék. Mosolygós, kedves, jó orvos sztem. :)

Karmen, milyen autót vesztek most? Szerencsétek volt! :D

Enikő, itt is boldog szülinapot Zazának! :lol:

Zitus, hát nem tudom, én is a fogára tippelek, de alul kibújt mindkettő, felül meg még nem jön. Látszik, hogy éhes, de pár falat után összeszorítja a száját. :? Azért aggaszt, mert már egy hete nem eszik rendesen... :(

Voltunk ma vérvételen, nem találtak vénát neki, így az ujját szúrták meg, egy hős volt, nem sírt. :D Holnapra lesz eredmény, apa gyorsan elmegy érte, uzsgyi vele a gyerekdokihoz, utána irány Pest, a 2. forduló. :D

Gira, fertőzésről nem tudok mit írni, nem ismerem. De ha gyógyszerrel kezelhető, nincs gáz sztem. :wink: Figyu Zitus Noncsija is befordult, még hátha befordul Enéh is. :wink: Vannak mindenféle praktikák, vesd be őket. De én is úgy tudom, jó dokival meg lehet szülni simán a faros babát is. Kitartás, ne keseredj el, már nincs sok hátra. :wink: Minden rendben lesz! :)

Kriszta, sajnálom a körmödet, ez jócskán fájhat. :? :( Teonak gyógypuszik a combijára, pár nap és már el is felejti azt a szurit! Bunkó orvos monnyon le. :twisted: Az október már tuti, hogy akkor jöttök? :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Mi is nyaraltunk (őszöltünk) a múlt héten. 2 napot pesti barátnőméknél, egy hetet pedig gödöllői barátnőméknél töltöttünk és onnan jártunk mindenfelé. Nagyon klassz volt, még az időre sem haragudtunk nagyon, mert pont kényelmesen lehetett mászkálni, nem kellett vigyázni az UV sugarakra :) Jártunk a Ferihegyen repülőket nézni, a Margitszigeten, a Vasúttörténeti parkban, a Jövő házában, a veresegyházi maciparkban (láttam Bibi, ti is :)), természetesen az Ikeában, Kikában, Camponában és ezek játszóházaiban. Tartalmas hét volt. Jól kipurcantunk. Gyerkőcök a körülményekhez képest jól bírták, bár Levi sokat volt kézben és gyakran szopizott, de éjszaka aludtak mint a tejbetök. Levente volt hogy 11 órát aludt egyhuzamban éjszaka. De az átlag az 9 óra egyhuzamban alvás nála.

Nagyjából visszaolvastam az elmúlt napok történéseit...de már nem sok mindenre emlékszem :)

Timcsi: Üdv. itt.

Gira: Nyugalom, csigavér. Én is úgy tudom 2 problémamentes, sima szülés után meg lehet szülni simán egy faros babát. De konzultálj dokival, szülésznővel erről. Osztom Zituska véleményét én is, mindenképp keresnék egy jó dokit a helyedben.
Azt hiszem Gréti zsületésekor kaptam antibiotikumot, mert "idő előtti, intézményen kívüli burokrepedés" volt. Magyarán elfolyt a magzatvíz és mentünk be a kórházba, és hogy nehogy fertőzést kapjon a baba azért kaptam antibiotikumot (infúzió), de csak mikor már 7-8 órája magzatvíz nélkül volt és nem tágultam még semmit, akkor kezdték adni.
De semmi nem volt ezzel, tőlem aztán akármit is csöpögtethettek volna belém...
A császárt meg ne éld meg kudarcként. Gréti születésekor totál ki voltam borulva ezen. Nagyon megviselt, lelkileg is, és szerintem épp ezért, testileg is. Aztán Levire meg úgy készültem, hogy császár lesz...na és?!?!?! És baromi jól viseltem, lelkileg egyáltalán nem viselt meg, mert tudtam, hogy az lesz, úgy készültem, és fizikailag is sokkal jobban bírtam. Arról nem beszélve, hogy nyilván nem viccből vágtak fel, bele se merek gondolni mi lett volna ha nem kapják ki Levit akkor és ott...lásd 6-8-9-es apgár, köldökzsinór 5x a nyakán :( Így is rettenetesen aggódunk miatta, folyton lessük, és félünk, okozott e valami maradandót a hülye kzs és az esetleges oxigénhiány.
Úgyhogy én 4 hónapja azt mondom minden kismama ismerősömnek, hogy úgy készüljön a szülésre, hogy szép lesz, jó lesz, menni fog minden simán, DE ha nem, akkor meg császár és lesz egy csodálatos babája, és semmi más nem számít. És igenis gondoljon a császár lehetőségére, mert én Grétinél nem gondoltam, és iszonyatosan rosszul érintet, kudarcnak éltem meg, hogy nem tudom simán megszülni a gyerekem....borzasztó volt. Szóval felfogás kérdése. Tényleg minden agyban dől el. (megkockáztatom, hogy szerintem a szoptatás is...meg minden)

Toncsi: Ez a sírás.... Nekünk tegnap este volt egy ilyenünk. Rémes volt. Levi ordított, semmi se volt jó neki, ha a cicihez közelítettem, még jobban üvöltött, semmitől nem nyugodott meg....felváltva nyugtattuk és hurcoltuk a fenekét a férjemmel kb. 40 percig mi is...de nekem óráknak tűnt. És addig üvöltött. Semmi sem volt jó. Borzasztó volt. Ja a csúcs az volt, hogy Gréti is üvöltött vele együtt a 40 percből 30-at, mert hogy miért nem vele foglalkozunk, és miért sír a tesója és mindig épp azt akarta aki a Levi fenekét rázta...."fantasztikus" volt. De hogy a szomszédok mit gondolhattak?!?! Már azt vártam mikor kopognak be megnézni, hogy mit csinálunk a gyerekekkel, hogy mindkettő üvölt. :shock:
Aztán úgy 40 percnyi éktelen ordítás után végre elfogadta a cicit, szopizott és aludt reggelig.

Láttam téma volt zitáéknál, Szildééknél, Toncsiéknál az ujj/ököl szopás/nyáladzás és társai. Jelentem, ez nálunk is megy már egy ideje. Idegenek mindig közlik, hogy fogzik a baba....meg éhes meg hasonló okosságok. Szerintem egyszerűen csak ez egy ilyen korszak...sose fogjuk megtudni épp miért csinálják. Mindenesetre én az éhséget kizárom....7180 gramm volt Levi 2 napja :)
Megjegyzem több hasonló korú babát ismerek...MIND ezt csinálja, kivétel nélkül. Nyáladzás, ököl szájba tömése és a szülők ujjainak rágcsálása....

Szilcsi: Majd szólj mikor lesztek a Széf-ben, megnézem :) Mi egyszer az Áll az alkuban voltunk a férjemmel, még nagyon az elején amikor elindult, még akkor jelentkeztünk, amikor azt se tudtuk miről fog szólni a játék. A férjem csapata lett a legjobb és ő is játszhatott a 21-ben a döntőért, és nyitott táskát is...nem nyertünk semmit. Csak tapasztalatot, és étlen-szomjan voltunk egész nap....mérgesek is voltunk, hogy még vízzel sem kínáltak meg bennünket. Nem is tudom mikor volt ez. Még nem volt gyerekünk se...pocakban sem...szal jó régen :)

Karmen: Nagyon bátor Orsi.

Matteo: Nekem is gondom volt a lábujjaimmal, a benőtt körömmel. Aztán tavaly a jobb nagylábujjamat megműttettem, lézerrel levágták az oldalait a körmömnek, szóval a szélességét csökkentették, azóta semmi panaszom. A másik ujjam is folyton begyullad, de mostanában nem vágom le a körmöm, és így nem gyullad be....csak akkor vágom, ha túlnőtte nagyon a széle is a bőrömet, és próbálom egyenesen vágni, nem kerekíteni. De ha begyullad, száguldok megint műttetni. Szolnokon csinálta amúgy egy lézersebész és 1 perc volt cakkumpúder, meg kb. 6 hét gyógyulás utána, de csak az első pár nap bicegtem. Simán tőlélhető volt. Egy császárhoz képest, szúnyogcsípés :) Pedig nagyon be voltam tojva.

DM-es Pampers-ös kuponjaim nekem is vannak...ha kell valakinek, már viheti is. Nem használjuk a P. pelust

Egy maciparkos kép (élmény volt medvét etetni :D, bár Gréti összeveszett az egyik medvével, mert miután lenyalta a mézet a fakanálról, kihúzta a lányom kezéből, és jól megrágcsálta és eltörte a fakanalat....volt ám sírás, hogy: a maci elvette a fakanalaaaaaaaaaaam....)

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő: Isten éltesse a nagyfiadat!!!!!!!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita! postára adtam!

Ági! Már vettünk uj kocsit, ezért is volt sürgös eladni, de igy szerencsénk volt. Amikor AAA bunkó volt ugy döntöttünk megnézünk egy teljesen ujat amit most akcioztak és sikerült nagyon jo árat kialkudni a szalonban, és fele annyit fogyaszt mint a régim, ami a mostani árak mellett nem mindegy. Használttól elvették a kedvünket. Igaz igy több hitel kellett de joval kevesebb a fenntartásra is.

Gira! elhiszem hogy szomoru vagy hogy nem jol fekszik a baba:( De ennél nagyobb baj tényleg ne legyen!

Szilcsi! Már vettünk, Fiat Punto 1.3 dieselt. Nagykocsi már van (Berlingo) de csak apának fizetik az üzemanyagot, nekem ha dolgozok sem fogják, igy nekem kellett kis fogyasztásu. Alig kerül többe a hitellel is mint amikor a nagyot használtam, igy nem érte meg mégsem használt kocsit venni.
De bátor fiad van!!

Enikö! Boldog szülinapot Zalánnak!

Mire jó, ill mi az a Pilates karika? Valami tornaeszköz?

Ezt hallottátok?
http://www.integratorforum.hu/index.php ... 6&Itemid=4

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira!

Farfekvés miatt ne izgulj ,nekem anno azt mondta a doki ha "A" magzat koponyatartásban van akkor lehet simán szülni még akkor is ha a "B" faros.Szóval ha ikerterhességnél engedik akkor szerintem nem ragaszkodnak a te esetedben sem a csaszihoz.Meg kell beszélni egy dokival(ha jól tudom neked nincs fogadott orvosod ugye?)A császárt én is kudarcként éltem meg annyire szerettem volna az ikreket is simán szülni,de ez van örülök hogy egyáltalán nem lettek annyira koraszülöttek.Mostanra már elmúlt ez a "lelkifuri"és maga a császár élménye is halványodott.

Pilates karika egy erős gumikarika és szuper jó gyakorlatokat lehet vele csinálni.Sokkal jobban formál a pilates mint bármi más és nem kell ugrálni,mint aerobicon.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Most is csak egy gyors bekukkantásra jöttem, gondoltam, ha már Szilcsi rákérdezett, megosztom veletek a jó hírt :), ma voltam dokinál, és a vizsgálat szerint 5 hetes terhes vagyok. :):):) Még pinduri, épphogy láttuk szívhangot, ezért jövő hétre visszahívott egy kontroll Uh-ra, de úgy tűnik minden rendben! (Végül napi 1 szopi mellett estem teherbe...)

Timcsi! Nekem is dr. V.E. az orvosom, Dénest is nála szültem, én szeretem, most is nála fogok szülni. Magánrendelése most is van, a babája októberben lesz 1 éves, utána már újra vállal szülést is, ha jól tudom.

Gira! Én úgy tudom, első gyereknél szoktak a dokik is jobban parázni, a 2., 3. baba akár az uccsó héten is befordulhat.
Azt nem tudom, hogy ez mitől van, talán a tágabb hasfal, méh miatt. A nagyok előkészítették már a helyet! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

ENIKŐ!!!

SOK BOLDOGSÁGOT A KICSI FIADNAK

Kép
Kép
zitacicu2

Zalánnak boldog szülinapot kívánunk! :)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő :)
Zalánnak nagyon boldog első születésnapot!!!
Hú, de elrepült az idő, még csak most született, és már kész férfi!! :D :D :D

Zsuzsi :)
Micsoda hír!!!! :D :D :D :D
Szívből gratulálok, és boldog, gondtalan pocakosodást kívánok!!! :D :D
gondoltam ám én, hogy hamarosan ilyen jó hírrel fogsz jelentkezni! :wink:
Dénes még mindíg szopcsizik?

Bea :)
7180 g???? :shock: :shock: :shock:
Atyaég! hova nő ez a Levi fiú??? :D :D :D
Gréti édes lehetett, amikor kivette a maci a fakanalat a kezéből! :lol: :lol:

Ja, ököl cuppogtatás nálunk is volt, kb 2 hónapon keresztül, mindig arra ébredtem éjjel is, azt hittem éhen akar halni, közben jóízűen durmolt. :D Meg napközben is állandóan a szájában volt, akkor is, amikor épp jóllakottan fordult le a ciccről. Mára már egyáltalán nem cuppogja, mostmár van sok érdekes játék, amit a keze helyett a szájába gyömöszkölhet! :lol:

Remélem minden ok lesz a vérképpel, és legalább az miatt megnyugodhatsz.
Tudom, milyen idegörlő, ha nem eszik a gyerek, még akkor is, ha egyébként semmi baja. :roll:
Drukk a 2 fordulóhoz!! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zsuzsi!
Ez nagyon jó hír!!!!! :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!

Enikő!
Zalánnak boldog szülinapot! :lol:

Anna!
Megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot!!!!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lanyok!

Eniko: Zalannak nagyon boldog szulinapot kivanunk!!!!!!!

Zsuzsu: Gratula az uj jovevenyhez......szep terhesseget neked!

Gira: En is csasziztam...a 38. heten vagtak fel, mi is fenekkel lefele voltunk, igaz elso baba, en is remenykedtem az utolsokig, hogy megfordul, a doki azt miondta, szinte lehetetlen...de szerintem ha nem az elso, tobb helye van a picurnak forgolodni....Ha veletlenul csaszi lesz....hat istenem....en is sajnaltam, hogy nem szulhettem rendesen, de igy is jo anyukanak erzem magam. Ne csuggedj, minden rendben lesz....barhogyan is jojjon a vilagra a nagylany!
A fertozesrol en csak annyit tudok, hogy az egyik csajszinak volt, es a szules elott kapott antibacit...es minden siman ment! tehat csigaver, ne edd magad feleslegesen...art a szepsegnek.... pusza!!!!

Karmen: igen azt hiszem mar emlekszem, irtad is, mi tortent Orsival, nagyon sajnalom...de meg jo hogy ilyen bator a csajszi!!!!

Szilcsi: Mikor lesz meg az eredmeny? Meglatod...,,csak" a foga lesz, nalunk is ugyan ez a helyzet, igaz mostanaban (a 6. fogacska utan9 javult a helyzet, es mar nem bred fel ejszaka csa egyszer-ketszer!
Oktoberben tuti jovunk...en mar nagyon varom...es vegre talalkozhatunk is!

Annyira orulok, hogy ratok talaltam!!!!! (bocsi az erzelgos dumaert..de nem egyszeru igy a tavolban...egyedul...)

Jegvirag: Levinek jo kis sulya van.....nagyon tunci a Greti, a nagy mackoval!
Nekem sosem volt gondom, eddig a kormommel....a parom vagta le rosszul....vagy a terhesseg alatt valtozott valami...de eleg idegesito, remelem tobbszor nem fog elofordulni...

Rolunk: Teokam egesz ejszaka szenvedett, magas laza volt...en semmit nem aludtam, hutofurdoztunk, vizesruhaztunk, de szegenykem minden oraban nyoszorogve sirdogalt a laztol....meg most is volt neki...adtam be neki kupot es ugy tunkik ez az ejszaka valamivel jobb lesz....remelem. Ma nem evett semmit csak szomoruan szopizta a kekszes tejet...a kis boci.

Anett: Nyaraltok...

Toncsi: mi ujsag a Minivel...,,megjavult"?

Akit kihagytam...bocsi es ezer pusza mindenkinek!

Kriszta es Teo
Kép

sziasztok
matteo0808

sziasztok

próbálok írni, hátha még nem ébred Mini :wink:

Kriszta
sajnálom a körmöd. jobbulást! a pici Teot még jobban sajnálom, neki is jobbulást! látom a vonalzós képed folyton változik. tessék nagyban is a képeket felrakni, mert akkor én sem rakok!(eddig mi szoktunk csak jó sok , szép baba képet hozni :lol: :lol: a többiek csak időnként ajándékozzák meg csak a fórumot :lol: 8) )

zituska
Mini is tömi már a játékokat. mondjuk kis ügyifigyi még, mert fogja a játékot és a kezét tömi a szájába, mert még nem jól kordinálja a mozgást. éjjel szerencsére nem cuppog, csak napközben. tessék képet rakni neked is!

klzsuzsi
micsoda jó hírek! boldog babavárást és minden jót. és tessék képet rakni!

jégvirág
nem semmi programok. szóval Levi is....hmmm. na, jó te raktál képet, de Leviről nem :wink: tessék képet rakni!

enikő
Zalának boldog szülinapot! és tessék szülinapos képet rakni! (hogy szalad az idő... mikor jöttem a fórumba még olyan pici volt ez a Zazafiú :roll: )

és mindenki!!! tessék képet rakni, mert aztat úúúúúgy szeretem(szilde küld heti mélben és lekicsinyitem neki!)

gira
még megfordulhat! meg azt olvastam(ami persze lehet, hogy baromság), hogy sok esteben oka van, hogy nem fordul be, mert nem tudna úgy megszületni(köldökzsinor meg ilyenek).
én is kaptam antibigyót infúzióban. nekem azt mondták azért, mert hőemelkedésem van :shock: (nagyon kicsi volt). de lehet, hogy nálam is a burokrepedés miatt kellett. ezen így utólag nem rágodom. tudom ,nem vagy egy gyógyszerpárti, de ha kell, hát kell. szerintem. ha van még erőd Te is rakhatnál képet a gyerköcökről!

Minimazsolagombócom javuló félben van :D . már nem üvőlt, csak sírdogál és rövidebb ideig. cicizni este változatlanul nem akar :cry: :? . még pár trükköt ki fogok próbálni. annyira jó, hogy sokan válaszoltatok. így láttam, hogy nem egyedi eset(ettől én megnyugodtam, és nem szorongok) és a tanácsokat kipróbálom. szóval köszike mindenkinek!!!

na, asszem ébredezik! megyek eléneklem a "pál, kata, péter jóreggelt..." ...
puszi
toncsi

toncsi80

Sziasztok,
csak egy gyors kérdés: akinek van a kerékpárján gyerekülés annak milyen (esetleg képpel)? Mennyit érdemes rá költeni, mire figyeljünk és a multikon kívül hol lehet beszerezni?

A.T.Zita: bejött a fürdető?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Lányok!
Nagyon köszönöm a bíztatást! Már tényleg csak az lebeg a szemem előtt, hogy a kezemben tartsam az egészséges babámat :)

Toncsi!

Igazad van, addig tegyek be képet, amíg van rá időm :)
Kép Hajna
Kép Kisasszonyok a talicskában
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.30 14:25-kor.
Vendég

Sziasztok! :)

Toncsi :)
Képek :D :D :D :D

Segítsééég!!! Mit akar tőlem ez a baba??? :lol: :lol:

Kép

...hát ezt meg nem tudtam kihagyni...:oops: :D :oops: :D

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Klzsuzsi: ez aztán a jó hír:))! Boldog, egészséges és problémamentes babavárást kívánok Neked!

Bea(jégvirág): megkaptad úgy kb. 1-2 hete küldött privit? Folyamatosan szálldogál el oda-meg vissza a babanetem:(, már teljesen kivagyok tőle! Hol elmegy 3x is az üzenet, hol meg 1xse, annak ellenére, hogy a Kimenő fiókba belekerül...Sox emiatt megy el a kedvem, hogy bármit is írjak...Ezért legtöbbször inkább csak olvasok...

Zituska: tündériek a gyerkőceid, pár hete én sem tudtam kihagyni, hogy Dórikáról egy wc-n trónolós képet is csináljak:oops: Meg persze van bilis is, hiszen március eleje óta teljesen szobatiszta éjjel-nappal:)) Bilire meg már 1éves kora óta imádott magától is rácsüccsenni...Nem csoda, hisz ő választotta ki, hogy milyet vegyünk.

Egyébként Dórika márc-ápr.óta folyamatosan beszél (egyre tisztábban ejtve a szavakat, mostmár komplett mondatokat mond és gyönyörűen kifejti a véleményét is: múltkor pl. kint voltam a konyhában,s morogva kerestem valamit, mire ő hirtelen megszólal: "édesanya, szejintem ágyikós szobába van". Majd meghaltam neki. No meg mikor jön a "bizony bizony" beszólásaival, meg a gesztusaival...Sokszor majd meghalunk apával a nevetéstől és meg tudnánk zabálni.)

Múlt héten voltunk "telelni" a Balcsin: az eszem megáll, hogy lehetett ennyire sz@r idő ott 2 hétig!!! Összesen 2x bírtunk fürödni, még szombaton meg vasárnap. Vasárnap estétől meg szakadt 2-3 napig az eső, fújt a szél, mint az őrült, de annyira, hogy még a hajók sem indultak el.

Üdv Mindenkinek:

Mónika

vesm

Matteo! Sajnálom hogy szegény Teo lázas lett! gyógyuljon gyorsan!

Cseppek! Én a Kossuth L. sgt-on vettem, a Tavasz u. sarkán. Nekem Belleli B-One van. Én neten akartam rendelni, de egy szerelö azt mondta hogy járt már ö ugy, hogy elvileg jo lett volna egy ülés egy kerékpárra aztán mégsem. Igy csak ott vegyek, mondta, ahol fel is szerelik és tényleg jó rá. Én adaptereset vettem, ehhez levették a csomagtartómat is, igy viszont szuperul rugózik. Ez 10e ft volt. Nekem nem kellett dönthetö legyen, viszont jo hogy a lábtarto, öv magassága állithato.

Zsuzsi! Gratulálok!!

Gira! Még mindig mint két tojás!! kiváncsi leszek a 3. mennyire fog hasonlitani rájuk:)

Vesm! Képet is tehetnél már fel erröl az ügyes nagylányról! Én már nemigen ismerném meg. :o

Zituska! Nagyon jo képek!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Klzsuzsi!

A délután valahogy elsiklottam a jó hír felett :roll: Nem vagyok valami szemfüles mostanság. No de, a lényeg a lényeg: nagyon boldog, problémamentes babvárást kívánok :) :) :) És aztán egy egészséges babócát a végén ;)
Vendég

Sziasztok!

Cseppek!
Én is kerékpáros boltban venném meg, ahol fel is szerelik és akkor látjátok, hogy milyen!Elvileg ott értenek hozzá! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok csajszik!

Gira: Nagyon tuncik a csajszikak....es a hajnanak milyen szep szemei vannak!!!! Te hogy erzed magad, megnyugodott kis lelked?

Vesm: Nagyon ugyi a Dorika, gratula!!!!

Zituska: Valoban nagy a hasonlosag a tesok kozott, az egyik szebb mint a masik...es a Boti milyen ugyi....

Toncsi: Orulok, hogy Minimano...javulgat...az idonkenti ,,mukodesi zavar" normalis. Mi sem vagyunk meg teljesen jol, de ma mar nem volt lazunk, es a tejen kivul meg papit is evett...igaz nem sokat!
Rakok kepeket..igazad van, jot tesz sok szep gyerkocot latni....

Lanyok...egy kerdes... Volt valakinek hasonlo tapasztalata oltas utan? Magas lazmajd 2 napig, ami nem akart lemenni, altalanos rossz kozerzet, teljes etvagytalansag, mar a 3. napon....en most megijedtem, a legutobb csak felment a laza, es egy lazcsilitol azonnal el is mult. Mostmar jol van, de nem volt valami megnyugtato, latszott, hogy nagyon vacakul van...

Kép Kép Kép Kép

Bocsi, ha sok voltam a kepekkel, de nehez donteni....legkozelebb mar csak a szulinapunk utan rokok kepeket!

pusza Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Igaz régen jártam már erre,de olvasgatni mindig van egy pici időm :-)
Mi megvagyunk .Emese nemsokára kezdi az ovit.A Temető utcaiba fog járni.Remélem jól fogja ott érezni magát:-)
Nemrég volt a szülinapja teszek fel egy képet,milyen nagylány már :-)

Ilyen volt az itthoni torta .

Kép

Kép

És a bölcsis torta is jó volt:-)

Kép

Nemtudom,hogy érdekel-e valakit Leg magic ?

10 darabot ,ha rendelek ,akkor csupán 16 ezer forintért le hozzák Szegedre.Nagyon jó,mert én járok tornázni és ott is használjuk ,így ezért is szeretnék venni,hogy ne kelljen mindig emiatt fizetnem és eljárnom:-)
Ha esetleg érdekel benneteket,akkor jelezzétek már e-mailban és megrendelem.1-2 munkanap alatt itt van,ha megrendelem.
A bolti ára 21.990.-Ft!!!!!!!
Teszek ide képet,erről van szó!

Kép

Láberősítő gép, leg trainer. Teherbírása 110Kg. Főként a fenék, illetve belsőcomb erősítésére alkalmas eszköz, nagyon jó hatásfokkal!
A termék teljesen bontatlan, vadonat új, használatival és összeszerelési útmutatóval!

Remélem érdekel benneteket.

Kajla: Nemsokára megyünk játszóra,ha nektek is jó,de majd hívlak előtte:-) :wink:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kriszta!

NEkem pilates karikát szerezzél légyszi.Leg magic-tól fáj a bokám... :roll: :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Hú Zsuzsi, sejtettem ám, hogy valami van, azért is kérdeztem rá. :wink: Gratulálok és boldog, gondtalan babavárást kívánok a végén egy egészséges babócával!!! Majd gyere gyakran beszámolni, hogy mi van veletek!!! Dénes még mindig szopizik? :shock: Hú nagyon kitartóak vagytok! :wink:

Zitus, éééééééééééédes Boti, ahogy büszkén trónol!!! :lol: Noémi is, annyira jó látni, hogy egyre jobban rácsodálkoznak a világra.

Kriszta, de jó, hogy jöttök majd! :D Reméljük, jó idő lesz, de ha nem, hát valamelyik játszóházba megszervezzük a talit. :wink: Teonak gyógypuszik, nem tudom, mi lehet a baj. Sztem oltástól nem lehet napokig tartó rosszullét. :? Nem lehet, hogy valami betegség, egy enyhe vírusfertőzés mondjuk? :( Gyógyuljatok! Jó hosszú haja van Teonak, nem meleg neki?

Gira, ez az, fel a fejjel! :D Meglátod, minden rendben lesz, vagy csaszival, vagy anélkül, a lényeg, hogy kb 3 hét múlva a legifjabb kisasszonyka is veletek lesz! Hajna hajszerkezete még mindig kész, és tényleg mint két tojás a két csajszi. :wink:

Zsuzsu, hogy vagy? Ritkán jössz. :( Ábel és a hiszti? Pocaklakó? Vizesedés?

Bea, ez a macipark jó lehet nagyon. Nem is tudtam, hogy ilyen is van itthon. :oops: Leviről is tehetnél képet. A forgatástól én is félek, hogy hoszzú lesz, de szerencsére nagyon jó bébiszittert találtunk, ráadásul ismerős, apának dolgozik a kislány, Lali imádja, így nem félek, hogy mi lesz velük, úgyis jönnek velünk Pestre, és a Camponában ellesznek addig, csak a szoptatást kell valahogy megoldanom.

Lali vérképe picit rossz lett, kicsit vérszegény, de nem vészesen, picit vashiányos. Kapott Maltofer cseppeket, folsavat, ezt 2-3 hónapig kell adnom neki, szept. elején a doktornéni majd látja, hogy hízik és mikor akar kontroll vérképet. Helyettes drnéni volt, szerinte nem a vérszegénység miatt nem eszik, hanem vagy a foga, vagy a sok gyümölcslé miatt. :shock: Mert őurasága imádja a Hippes gyerekteát és a gyümölcsleveket, napi 4-5 decit benyom belőlük, drnéni szerint ez is elveheti az étvágyát, de a vizet nem issza meg. :roll: Most próbálom neki hígítani egyre hígabbra, hátha rászokna a vízre is.

Bekerültünk tegnap a játékba, nagyon jó volt a válogatás, iszonyú sokat röhögtünk meg ökörködtünk apával. :lol: Jövő pénteken lesz a felvétel, az éles játék, azt sajna nem tudjuk, hogy mi választunk párt vagy választható pár leszünk-e. :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Karmen!
Megjött a küldemény, köszi!

Cseppek!
Hát a kiskádba nem jó az ültető, majd ha a nagy kádba fürdik. Bár szerintem akkor meg már nem fér bele. Azért mégegyszer köszi!
Bicikliülést mi a Rókusi krt.-on vettünk, a pelenkadiszkont mellet van egy biciklisbolt. 6 ezer volt, olasz gyártmány, biztonsági öv, lábtartó van. Apa szerelte fel, nem kell hozzá szakember.

Kriszta!
Olyan szép tipikus olasz kisfiad van!!!
Azok a szemek!!!!

Bea!
Ha másnak nem kell elküldöd te is a kuponokat?
Ebbe a bababónusz programba miket lehet még olcsobban megvenni? Köszi!

Képzeljétek Szandi átfordul a hasáról a hátára. Már 2 hónaposan is csinálta, de ma reggel 4-szer forditottam vissza, mert a hátán nem alszik. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hipp-hipp hurráááá!!! :D :D :D :D :D
Hú, drukkolok, hogy játszhassatok!!
Örülök, hogy csak kicsit vérszegény Lali!!
De ettől tényleg nem lehet étvágytalan Lali, Boti is vérszegény volt félévesen kicsit, de zabagép volt attól függetlenül!
Az jó ötlet, ha megpróbálod a gyümilevet kicsit visszábbvenni! Tényleg elveheti az étvágyát, és később a fogaknak se lesz jó!
Nem baj, ha kezdetben nem fogadja el a vizet, ne adj neki mást, csak max cicit inni!
Boti sokáig nem ivott egy kortyot sem, már amikor evett rendesen, akkor sem, max két kortyot. Neki a még meglévő szopik fedezték a folyadékigényét, később pedig símán megitta a vizet - sose adtam mást neki, max egy kis kamillateát - a mai napig szinte csak vizet iszik, nem is kér mást. Néha kunyizik egy kis iceteát :D

Kriszta :)
Hát nekem nagyon tetszik ez a LegMegic, de nem hinném, hogy Apát rá tudnám beszélni, hogy vegyünk. Van itthon egy csomó sporteszközöm, azokat is alig használom, pedig kéne... :oops: :oops:

Zita :)
Hű, de ügyes Szandi!! :D
A bababónuszba hogyha belépsz, akkor kapsz kezdésként egy kuponfüzetet, amivel csomó babaápolási cuccot pár100 forinttal olcsóbban tudsz megvenni. Ill. kb 2 havonta küldenek vmi akciós kupont (pl. most a Pempers), a gyerkőc két éves koráig!
Mi anno Botival is kiváltottuk a bababónuszt, nem bántuk meg! :wink:

A dm-hez kell bemenni a gyerkőc szül.anyakönyvi kivonatával, ki kell tölteni a jelentkzési lapot, és ennyi! :D
Ha gondolod, jelentkezési lapom van - mert a kezdőcsomagba tesznek egyet, hogy más babát is beléptethessünk - szívesen elküldöm! :D

Kép
Kép
zituska28

Zita!

Húha gratula Szandinak nagyon ügyes.!!!

Bea!

Mi is nagyon féltünk hogy a Nikivel lesznek gondok bár neki 8-9-10 volt az apgarja kicsit szürke volt még órák múlva is némi oxigénpótlásra szorult,de nem volt vészes.Aztán a gyógytornász is rámijesztett hogy így van lemaradva a Niki meg úgy van lemaradva stb..Végül is majdnem egy évig hordtam őket gyógytornára,de lehet nem is kellett volna annyi ideig.Mostanra tuti állíthatom hogy Niki korához képest sokkal fejletebb( a kora utógondozóban is ezt mondták)szépen tisztán beszél nagyon önálló szinte semmiben nem kéri az én segítségem( :( :( vagy :shock: :) )szóval tünemény.
a bilizés nem megy nem is akar így nem erőltetem.
Norbika viszont nappal pelus nélkül rohangál.

ZSuzsi!!!!
Gratulálok és problémamentes terhességet kívánok neked.

Ma megyek Emőkéhez másik gyógyszert íratni ez a mostani valahogy nem jön be zsibbad a kezem szédülök nehezen kapok levegőt.tuti hormonális akkor is ez volt amikor megszülettek az ikrek.Az is lehet nem javasol nekem másik gyógyszert akkor nem tudom mi a fenét csinálok.

:roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zita: Nekm azért jó,mert ott minden van, jól kitudom használni az összes órát,mivel korlátlan bérletem van.

2 hét alatt 3 kiló mínusz :-)

Remélem összejön 10 ,mert itt Szegeden is 21.990.-ért adják,így meg jóval olcsóbb lenne....

:oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Zitus, én azért adok Lalinak sokat inni, mert észrevettem, hogy a kutacsa sokszor nagyon be van süppedve, ijesztően. Rákérdeztem, doktornénink mondta, hogy a folyadékháztartása ilyenkor nincs rendben, folyadékot igényel a baba, ha be van süppedve, így én mindig nézem, és ha süppedt, adok neki inni. A gyümilevet én rontottam el sajna, csak gondoltam, ha már nem eszik, akkor legalább igyon, így vettem neki vassal, vitaminokkal teli gyümölcsleveket. :? Feles hígítással kezdtem, semmit nem vett észre belőle. :wink: Viszont amivel bajban vagyok, az a cumisüveg. Vettünk neki csőrös poharat, ilyen Avent varázsitatót, de nem iszik belőle, mert ugye ennek lapos a csőre, nem kerek, mint a cumi és nem tud vele mit kezdeni. :roll: Pedig le akarom szoktatni a cumisüvegről.
Amúgy Lalinak nagyon nagy a folyadékigénye, nem fedezi a szopi, mióta hozzátáplálom.
Azt is mondta a drnő, hogy elképzelhető az is, hogy annyira cicifüggő Lali, hogy emiatt nem akar mést elfogadni. Csak hát eddig akkor mért fogadott el mást? :shock:
Tegnap már többet evett, éjjel csak egyszer kelt, akkor is csak inni, remélem, vége ennek a rémálomnak, már alig éltem a kialvatlanságtól. Tegnap éjjel 2 és reggel 6 között egy óra hosszát aludtunk. :roll: :shock: (Majdnem nem is mentünk Pestre, annyira fáradt voltam. :oops: )

AT Zita, nem semmi , nagyon ügyes Szandi! :wink:

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?