Sziasztok!
Móni kérdezted, hogy velem mi újság.
Hát, én a múlt héten úgy jártam, hogy napra pontosan jelentkezett a piri, csak úgy betoppant mindenféle előzmény nélkül( én nagyon rosszul szoktam lenni, megfeszülnek a melleim, stb.) de ezek most nem voltak, sőt, inkább csak barnáztam én is, kb 1napig volt piri, én is azt gondoltam, hogy van vmi. Nem találkoztam még ilyennel, nagyon "kezdő" vagyok ezen a téren. Ezért is regisztráltam az oldalra, hogy majd Tőletek "tanulok" sok okosságot.
Meg csütörtök óta szédülgetek, de semmi más bajom nincs. A vérnyomásom alacsony, de az mindig is nagyon alacsony volt. Szóval, ennek nem tudható be. Vettem tesztet hétfőn, de sajnos egy csík lett az eredmény.
Egyébként, most nézegetem nálatok, hogy ti folyamatosan méritek a hőt, én csak a peteérés időszakában szoktam, de nekem ez a peteérés is később van, mint az átlag, legalábbis a múlt hónapban ilyen 17-19-ik napokon mértem 37-et, de az akkor nagyon annyi volt. És mégsem jelentkezett a bébi.
A barátnőmtől most kapok a héten egy könyvet, nem tudom, Ti hallottatok-e már róla, Dr. Czeizel Enre: Az egészséges utódokért.
Állítólag nagyon sok hasznos tanács van benne.
Egyébként, 9nap múlva lenne peteérésem. regisztráltam a nőivonalra, de nem tudom, hogy hogy kell feltenni a vonalzót.
Ja, és még vmi, olvastam az Ih tesztről. Bocsi, hogy ilyen butud vagyok, de az micsoda?
Üdv mindekinek!
Edit