Új privát üzeneted érkezett!

Én takaritottam......., mivel néha azt is kell. :P :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

encike 2

Sziasztok!

Zsuzska!
Nagyon jók a viccek! :D

Enci:
Igen, sajnos én hallottam az esetről. Ilyenkor mindig felháborít, ha azt hallom, hogy hatalmasakat hibázott már ezelőtt is, de még mindig hagyják praktizálni! Borzalmas! :cry:

Kép
anda81

Anda!
Teljesen igazad van.... nem értem meg, mért működik továbbra is :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Mért nem veszik el az engedélyét :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az engedély elvétele lenne a legkevesebb!!
Ennél sokkal többet érdemelne, hisz nem először fordult elő nála hasonló helyzet. :evil: :evil:
Szörnyen felháborító a dolog, főleg ha a hiradóban is azt hallja az ember, hogy a doki azt nyilatkozza az ügyről: " nem érzem felelősnek magamat"
UNDORITÓ :!: :!:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Igen.... ilyenkor olyan rondán tudnék káromkodni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!Végre jöhetek közétek! A missed.ab-os topicba leírtam mért nem voltam eddig! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Olvastam Nita!
És dvd-re tornázol vagy magadtol végzel gyakorlatokat?
Sok erőt kivánok hozzá.
encike 2

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem volt időm beköszönni, ma megteszem.
Kellemes hetet mindenkinek! Végre itt a jó idő! :D

Sajnos én is hallottam ma reggel a szentesi "esetet", szörnyű, én az ilyeneket akasztófára ítélném. Sajnálom, hogy ilyen szörnyű dolgot kell hallani, és ilyenkor az ember bizalmatlanná válik akár még a saját orvosával szemben is, mostanában nagyon sok az orvosi műhiba, vagy régen nem számoltak be róla. :cry:

Mindezek ellenére szép napot kívánok mindenkinek!

Edit
pedi
Kalocsa

Végre meleg van!
Szép napot!
encike 2

Szép Napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Nita!
Nagyon ügyes vagy, hogy van erőd a tornához. Én sajna túl lusta vagyok mozogni. :oops: :oops: :oops: Pedig rámférne.

Encike!
Most látom, hogy nemsokára szülinapod lesz! Terveztek valami ünnepséget, vagy bulit? Én nemis kívánok mást, mint egy szép kétcsikos tesztecskét... :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Moni!
De aranyos vagy!
Ez jol esett!

Igen tervezünk, az összes barátot meghivjuk és kerti partit szervezünk. Mivel már 30 leszek ezt ünnepeljük meg!!!
encike 2

Edit!

Mizu veled? Érted mikor lehet izgulni? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Enci!

Szép kerek szám!! :lol: :lol:
A gömbölyű nulla a végén jelképezhetné a babás pocakot....... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Küldök a kerti partidra egy kis csomagot.......

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Encike!

Előre is nagyon boldog szülinapot, jó időt és kellemes ünneplést kívánok :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Hogy vagy? Mikorra tervezed a tesztelést?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszi, Móni, álmosan :? :? :? :?

Elvileg ma reggel teszteltem volna, de a lánynak vissza küldték valamiért a csomagomat :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!
encike igen dvd-re tornázok!nagyon jó!
Megéri én azt mondom! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Móni kérdezted, hogy velem mi újság.

Hát, én a múlt héten úgy jártam, hogy napra pontosan jelentkezett a piri, csak úgy betoppant mindenféle előzmény nélkül( én nagyon rosszul szoktam lenni, megfeszülnek a melleim, stb.) de ezek most nem voltak, sőt, inkább csak barnáztam én is, kb 1napig volt piri, én is azt gondoltam, hogy van vmi. Nem találkoztam még ilyennel, nagyon "kezdő" vagyok ezen a téren. Ezért is regisztráltam az oldalra, hogy majd Tőletek "tanulok" sok okosságot.
Meg csütörtök óta szédülgetek, de semmi más bajom nincs. A vérnyomásom alacsony, de az mindig is nagyon alacsony volt. Szóval, ennek nem tudható be. Vettem tesztet hétfőn, de sajnos egy csík lett az eredmény. :cry:
Egyébként, most nézegetem nálatok, hogy ti folyamatosan méritek a hőt, én csak a peteérés időszakában szoktam, de nekem ez a peteérés is később van, mint az átlag, legalábbis a múlt hónapban ilyen 17-19-ik napokon mértem 37-et, de az akkor nagyon annyi volt. És mégsem jelentkezett a bébi.
A barátnőmtől most kapok a héten egy könyvet, nem tudom, Ti hallottatok-e már róla, Dr. Czeizel Enre: Az egészséges utódokért.
Állítólag nagyon sok hasznos tanács van benne.
Egyébként, 9nap múlva lenne peteérésem. regisztráltam a nőivonalra, de nem tudom, hogy hogy kell feltenni a vonalzót. :(
Ja, és még vmi, olvastam az Ih tesztről. Bocsi, hogy ilyen butud vagyok, de az micsoda?

Üdv mindekinek!

Edit
pedi
Kalocsa

Bocsi, hogy ennyit írtam, csakhogy tudjak csatlakozni, ahhoz Nektek us kell tudni, hogy velem mi van. :D
pedi
Kalocsa

Szia Edit!

Hát pedig annyira drukkoltam, hogy dupla legyen az a csík :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Edit!

Hol is kezdjem....
Hőt ajánlatos minden nap reggel, közvetlenül ébredés után kb. ugyanabban az időpontban mérni, mivel csak így kapsz pontos képen arról hogy hogy alakul a ciklusod.
Lh teszt: ovulációt (peteérést) meghatározó teszt.Én úgy tudom hogy ezeket nem reggeli, hanem délutáni vizeletből kell nézni, és ha ugyanolyan erős vagy erősebb a teszt csík mint a kontrol csík akkor értelmezhető pozitívnak.
Vonalzót a profilodban tudod bemásolni az aláírásnál.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

Lányok! Ha esetleg valamiben téves infót adtam, akkor javítsatok ki. :oops:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska!

És addig nem is tesztelsz míg nem érkezik meg? Nem akarsz venni máshol tesztet? Bocsika hogy ezt kérdezem, de én már nagyon kiváncsi-fáncsi vagyok... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát ellőttem egyet, de csak 25-öset kaptam. Íme:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska nem azért de mintaha én látnék egy második csíkot?! :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsuzska a barátnőm is lát egy nagyon éppenhogy látható második csíkot! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

háááááááááááááááááát.... remélem, holnap reggelre nem lopja el senki onnan :shock: :roll: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is láttam, még öt perc sem telt el a teszt után és nagyon haloványan láttam már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska :lol: :lol: :lol: halk gratula! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

holnap reggel is csinálj egyet reggeli első pisiből!
ez abbol volt? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Köszike... halkan... nem, most délután négykor volt :oops:

De reggel is csinálok elsőből... ha csak nem kell felkelnem hajnalban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én elteszem magamat holnapra,már elalszom majdnem....Puszi nektek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska ha hajnalban mész ki akkor csinéld meg a tesztet!
jóéjt neked is.pusza mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jajj, Zsuzska!

Annyira drukkolok!
Várjuk a reggeli fotót.....
(Amúgy én is látom a halvány reményvonalat) :wink: :lol: :lol:

Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Jó reggelt!!!

Hát a reggeli full nega volt, de nem ugyanazzal a tipusúval csináltam... szóval majd csak lesz valami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már megvárom a 10-esemet, addig nem csinálok többet :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Tizta ideg voltam már miértnem írtál. De látom ám most. szóval ha nem ugyanaz akkor mégnincs veszve semmi. Mert csak úgy nem lesz halványan sem csikos a teszt. Énislátom a csikodat mégha halvány is.
Szóval én nagyon bizok:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Zsuzska, mintha feljebb egy kétcsíkos tesztet láttam volna! :D Gratulálok! Majd szépen megerősödik a második csík is!

Többieknek is mennek a drukkok!

Kép Kép Kép
datolya

Zsuzska!

Szerintem felesleges tesztelned....... tuti hogy babás vagy. Érzem, érzem, érzem...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Amúgy hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?