Új privát üzeneted érkezett!

Ünneplés tök jól sikerült. Én rajongok a gyerekemért de annnnyyyyira csodás tud lenni egy délután és este csak kettesben a férjemmel!!!!!Indiana Jonest néztük meg majd vacsiztunk majd fagyiztunk és sétálgattunk és este haza Henikénkhez…
Most anyuméknál vagyunk pár napot, ellátjuk a háziállatokat míg ők nyaralnak. Végre jó idő van?heni egész nap a kertben lehet…csak a net idegörlően lassú…..

Muffin
ügyesek vagytok! Örülök,hogy rendben mennek a dolgok.
Bejci
le fogod adni a kilókat,nyugi. Én Henivel 17-et szedtem fel,hazaérkezésünkkor már csak +6 volt rajtam. Végül Heni egy éves szülinapján a babavárás kezdetéhez képest még minuszban is voltam
(-3kg)… a szopi rengeteg energiát kíván a szervezetünktől amúgy is…
Amúgy én issokszor nyűgi vagyok. Lelkiismeretfurdalásom is van emiatt…mert Henivel a babavárás minden pillanatát élveztem. Mostanában pedig sokszor érzem,hogy szeretném már ha kis Emmánk kibújna és velünk lenne… Persze tudom most más a helyzet mert Henivel várandósan ha fáradt voltam és pihire vágytam akkor ledöltem egy kicsit….ma pedig tökmindegy mire vágyok mert mióta reggel felkelltem most ülök először…nincs megállás…
Magdolnam
ha újra be lesz állítva a gyógyszered…elfognak múlni a pánikrohamszerű tüneteid is.
Ercsi
ugyanígy voltam vele én is(egyrészt a vérömleny miatt volt tiltás, illetve én is annyira fáradt voltam,hogy semmi kedvem nem volt az együttléthez…meg talán izgultunk is mikor megkaptuk az engedélyt nehogy bajt okozzunk a babának…és emiatt én is olyan rosszul éreztem magam!!!
Félidő után jobb lesz mert múlik majd ez a fáradtságérzés. Én most átestem a ló túloldalára…..mivel tudom,hogy szülés után majd sokáig nem lehet…így most olyan kis bezsongott vagyok, felőlem jöhet akár mindennap…a páromnak meg nem kell kétszer mondani az ilyet…örül is a párom nagyon!!!
Márti
Robinak gyors javulást kívánunk!
Nekünk szeptemberben lesz a10 éves évfordulónk. Hálás vagyok a sorsnak,hogy még mindig így szeretjük egymást!!
Viri
Üzenem kis Kendének: Hétvégén már gyönyörű idő lesz!!
:D
holka
 
 


na,ahogy leírtam,hogy gyönyörű idő lesz már futhattam is kis kertbe,hogy beszedjem a száradó ruhákat úgy elkezdett szakadni!!!! :evil:

Andy
örülök,hogy édesanyád kedve jobb!! Most felerősödik egy kicsit..az pedig nagyon fontos :)
holka
 
 


AndaAndinak szántam :D
holka
 
 

 
 

Sziasztok Lányok! :D

Aki esetleg még nem tudná, vagy nem tűnt még neki fel, annak üzenem, hogy PÉNTEK VAAAAAAAAN!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Jah, és azt, hogy végre valahára SÜT A NAP! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A mai napom egész jó volt, a két liba közül az egyik otthon maradt hasmenéssel, így jól elvoltam a másikkal. Egy kicsit "tesóztam", aztán mostan itt ülök és olvasgatok. Az esti vacsi melegszendvics lesz.
Holnap megyünk Dányba, holnap után pedig Szentendrére. Jah, és egy éves lett az unokaöcsim, őt ünnepeljük Szentendrén. :D

Kép
anda81
 
 


Köszönöm szépen a bíztatást. Szóval akkor nem én vagyok a frigid, vagy csak átmenetileg. Ez azért bíztató.

Jó kedvem lett hírtelen. Eddig nem jött senki lakásnézőbe. Ma pedig két érdeklődő is jön. És úgy néz ki, hogy aki itt volt, annak tetszik a lakásunk.

Hát tetszhet is neki. :D Nagyon sokat dolgoztunk rajta!

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Halihó!!!

Ma szép időnk volt. Remélem a hétvégén is szép lesz.
Ma meghozták a hajópadlónkat, nagyon szép. Én a teraszon ülve néztem végig még párom a szállítóval felcipelték a tetőtérbe. Szegények jól elfáradtak. csináltam nekik jegesteát.

Holka
Jó lehet Heninek, hogy végre szaladgálhat a kertben. Nem is tudom, hogy csinálod az egész napos rohangálást. Én olyan könnyen elfáradok, hogy nem is bírnám egész nap talpon.
Emma nemsokára megszületik! Már csak 40 nap! Hogy repül az idő.
Ha megnyílik a méhszáj annak milyen tünetei vannak? Sokszor fáj a derekam és feszül az oldalam. ugye ez nem az?

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Bejci: köszi Kende nevében a bókot. :) Már nagyon nagy fiú. Sajnos. Pedig olyan jó lenne, ha még pici baba lenne.

Erika: nyugi minket annó a doki eltiltott egymástól 9 hónapra, + szülés után is 6 hétig még ugye semmi. De apa jól bírta. Bár van más módja is a kényeztetésnek ;)

Márti: örülök, hogy jobban vagytok. A first tényleg szuper. Próbáljátok ki.

Holka: hála égnek ma már jobb idő volt. Volt is kint a kölyök. És már most fél 9-kor elájult. Remélem reggelig szunyál…

Anda: kellemes utazgatást a hétvégére nektek!

Nati: szerintem azt nem lehet érezni, mikor elkezd nyílni a méhszáj. Én úgy kinyíltam egy ujjnyira, hogy nem is tudtam róla, csak mikor a doki megvizsgált és mondta. Az utolsó pár hétbe meg kinyíltam a 2. ujjnyira is, és azt se éreztem, hogy mikor történt.

Mára ennyi. Holnap nem valószínű hogy jövök, mert 15 éves osztálytalira megyek.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nati
a méhszáj nyílását tényleg nem érzed.
Ahogy növekszik Fannika úgy zajlanak benned a változások,ezért természetes az itt fáj-ott feszít érzés..azért ha panasz van mindig inkább menj ellenőrzésre minthogy baj legyen. A derékfájás a végén már jelezheti a kismedencébe való fejecske beilleszkedédét de mivel még nálad erről nincs szó...a derekad a megváltozott terhelés miatt fáj.
A gyakori keményedések,görcsök vezethetnek idő előtti nyíláshoz...

Bizony nemsokára itt van Emma már úgy várom!!! Ma beszélgettünk férjemmel arról,hogy vajon milyen lesz a pofija??
És anyumat is várom...besegít az utolsó hetekben így lesz módom egy kicsit pihenni.Mert nem az fáraszt,hogy egész nap Heni után szaladgálok..hanem ha mondjuk épp vacakul érzem magam mert mindenhol fáj akkor abban a pillanatban olyan jól esne egy kis pihi...de sokszor még várnom kell 2-3 órát,hogy eljöjjön a délutáni alvás ideje és tudjak picit pihenni...és ez nehéz egy kicsit!


Viri
jó mulatást holnapra :D

Anda
jó sűrű hétvégétek lesz.Érezzétek jól magatokat!! :D

Erika
drukk a leendő vásárlókhoz!!
holka
 
 


Viri, Holka
Köszi a segítséget. Normál esetben a doki milyen gyakran és mikortól vizsgálja a méhszájat? Nekem még nem volt semmiféle ilyen jellegű vizsgálatom.

Ma is ramaty idő van. Sajna nem lesz ebből a strandból semmi holnap. Sógorom meg lebetegedett, elkapta ezt a hasmenéses vírust, így most párom szüleihez sem megyünk, mert nem szeretném elkapni.

Magdolnam
Mi újság felétek? Hogy bírja Liza ezt a hülye időt?

Kép
Kép
nati80
 
 


Most nem tudok visszaolvasni :cry: de jó reggelt mindenkinek!

Holka, császár esetében mennyi időt célszerű várni, míg az ember úszhat, szaunázhat és konditerembe járhat (ez utóbbiit persze csak light-os üzemmódban)???????????????????? Nagyon érdekelne! Ilyet még nem éreztem soha, hogy ennyire mozgáskényszerem lenne.... pedig jártam már napi 2-3 órát aerobikozni naponta, de ez a kényszer annál is durvább :shock: mindegy, legalább a testem látja örömét :lol:

Az idő kicsit befolyásolja Lizust, kicsit sírósabb lett. Inkább úgy mondanám:
este 11-12az az időpont, amikor képtelenség elaltatni, fennt van, minimum 2 órán keresztül, mert nagyon igényli a törődést, különben sír. Na tegnap sikerült átverni és olyan boldog voltam emiatt!!!!!!!!!!! TEgnap fél 8kor fürösztöttük és azt hitte 9-10óra van már. Hála égnek 11re sikerült elaludnia!!!!! És nem kellett éjjel 2ig fenntlenni vele.
magdolnam
 
 


sziasztok!

most csak gyors bekukk, majd írok később, kel a lágosom:)

lent voltunk 3 napot a Balcsin anyósnál, hát az idő nem nekünk kedvezett. egész nap csak néztük hogy esik az eső:(
de legalább kialudtam magam. hihetetlen ott a nagy csend, és volt mikor 5 órát végigaludtam éjszaka. ilyen már 2 hónaőja nem volt. itthon 2 óránként szoktam felkelni pisilni.

ma anyum névapját ünnepeljük, Anna. asszem a topikban nincs Annánk igaz?
itthon van a svéd testvére, elvisznek minket vacsizni este.
úgy volt kimegyünk a strandra délután, dehát ilyen felhősben....

jó lenne már egy kis napsütés.
majd jövök még, szép napot!

Kép
andyfekete
 
 


megkezdtem tegnap a 36.hetet, úristen

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Kösz a tippeket a viszketésre. Az már elmult, szerencsére. A szeme van begyulladva nagyon, most cseppeket teszek nemi a szemébe, de ha nem javul, akkor le fog kelleni kötni...Ez is a bárányhimlő egyik következménye :cry: ...

Képzeljétek, anyós megint visszajött a régi formájával... :roll: Minden nap majdnem, hoz 3 rétest, egyet a fiának és kettőt az unókáinak... :shock: Szóval....no comment..... :roll: Szerintetek??? Direkt csinálja, vagy meg sem gondolja???? Főleg, hogy mindig kijelenti, hogy kinek is hozta a réteseket...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Ma szült a barátnőm, augusztus 28. án kellett volna. :shock: 1950gr és 49cm...a kislány... Lesz mit behozzon szegényke! Nem irigyelem, annyit ülni ezekben a rohadt kórházakban! :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, én megjegyezném, hogy:
3at hoztál??? Deháááááááát, mi 4en, ill már 5-en vagyunk :roll: .

Tuti, hogy iszonyúan elszégyenli magát!
magdolnam
 
 


Magdolnam
Már lehet írtam neked, de én azt olvastam, hogy mindegy a szülés menete a lényeg, hogy az első 6 hétben csak laza mozgás (séta, kardiogépek) és utána lehet fokozatosan belevágni keményebb mozgásba is. Szaunáról csak jókat olvastam szülés után, így azt szerintem már lehet, de csak amennyi jólesik. De ennek még utánanézek. Úszni szerintem akkor lehet elkezdeni, ha a hegek begyógyultak teljesen, de az már talán rendben van nálad nem? ha úszni akarsz inkább balaton vagy tiszta tó, mint medencés fürdő.
Tudom nem engem kérdeztél, de gondoltam leírom amit olvastam már.

Andy
Lassan már izgulhatunk érted! Mit érzel így a vége felé? nem félsz a szüléstől?

Kép
Kép
nati80
 
 


jaj Nati, de rendes vagy!!! Megköszönném, ha utánnanéznél! Hihetetlen mozgásigényem lett :shock:
magdolnam
 
 


magdolnam

császár után 6 hétig semmiféle mozgást nem javasolnak, kivéve a gátizomtornát. Még a házimunkát és vezetést sem! Szerintem beszélj az orvosoddal, hogy a te esetedben mit ajánlana. Ha nagyon tettre kész vagy lehet valami könnyű mozgást még megengednek.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam
6.hétre teljesen visszaáll a régi rend és akkor már bármit csinálhatsz.
Addig én mindenkép várnék. Gondold el már az is valamilyen torna,hogy Lizus 4 kilóját emelgeted.
Uszodával is megvárnám a 6 hetet ne ázzon szét a gyógyuló sebed.
Ügyesen taktikáztatok Lizivel....

Márti
jaj szegény Robi. Jól benne van...
Anyósod nagyon durva...elég rosszindulatú :evil:

Andy
jó ünneplést nektek mára. Háááát a Balatonnal tényleg nem volt szerencsétek.... :(
Neked majd meg se kottyan ha kis Vivienhez kell majd ébredjél 2 -3 óránként...úgy megszoktad :D

Nati
nekem manualisan kb eddig 2x nézte.... de uh-ok során mindig csinál hüvelyi uh is,azzal ellenőrzi a belső méhszáj zártságát mert az a legfontosabb... (a nyakcsatornám a norm 3 cm helyett már 2 hónapja csak 2 centi meg a külső méhszáj nálam már nyitva egy ideje de ezek nem mérvadóak mert már nem először szülök...)
Azért nálad már ideje volna egy méhnyak ellenőrzésnek...vagy manualisan vagy uh-gal. De szerintem a kiskönyvedben kell lennie adatnak róla. CI: és utána egy 4jegyű szám??? Ilyened nincs beírva???
holka
 
 


a bármit alatt azért ésszerűen,fokozatosan terhelve értem....de ezt te is tudod :D
holka
 
 


:shock: :shock: :shock: még a vezetést sem? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: mindjárt megmutatom apának, amit írtál :lol: :lol: :lol:

hm, az nagyjából 2hét még :roll: már úgy várom.Akkor marad az eddigi torna... séta Lizával. Az is valami, na meg ugye a súlya.... Jah, jól kitaktikáztuk :lol:

3100g-mal született, 2900g-mal jött haza és tegnap 3700g!!!! Kis haspók. Kezd hurka-baba lenni! Nem rossz értelemben, hanem jó értelemben. Tudjátok olyan igazi kis husi baba. NEmsokára átöltöztetem a farmerszoknyácskájába és csinálok képet.
magdolnam
 
 


most olvastam a neten, hogy futást a császárosoknak nem igazán javasolják :shock: még később sem. De megtiltva nincs :shock:
magdolnam
 
 


anyuéktól hoztam édespaprikát. betoltam hirtelen a felét és csak utána kezdett csípni, de nem akárhogy. 9kor ettem, a kezemet még annyira marja :shock: pedig 15percenként mosok kezet. Hogy fogom így a babát meg???? Ráadásul mindjárt eszünk :shock: jaj mi a fenét csináljak, nem tudom :cry:
magdolnam
 
 


sziasztok!

na, aludtam egy keveset, bár csak egy picit. már a babaszobában:)
nem akar annyit sütni a nap, hogy megszáradjanak a ruhák...
és a jövő hétre is változékony időt ír a met.hu.

magdolnam!
nem kéne futkoznod császárral, szerintem sem. valami kis enyhe tornát iktass be. Pici babód hogy van? mikor lesz kép megint?
nagyon várom.

Holka!
igen, a 2-3 óra alvást annyira megszoktam, talán már ez a 2.hónap mióta nem aludtam végig egy éjszakát sem. remélem azért nem kell a Vivihez ennyit felkelnem, de majd meglátjuk. teljesen mindegy, csak egészséges legyen.

az ünneplés tuti jó lesz, bár én fél óránál többet nem bírok a "seggemen" ülni. te hogy vagy ezzel? nehéz felkelni, már a 12 kiló eloszlik a hasamon rendesen, már nem mondja a házidokim hogy kicsi a hasam:) eddig ez volt a mániája...
Amúgy nem panaszkodom, a derekam nem nagyon fáj, este az ágyban a kényelmes fekvést nehéz megtalálnom, görcsölget a lábikóm, de csak piciket, meg néha nehezen veszem a levegőt, de ezen kívül semmi bajom egyelőre.
te is figyeled magad azért? arra gondolok hogy vannak-e méhösszehúzódások, fájások. nem igazán érzek semmit. csak ha megerőltetem magam, vagy hajolgatok, amit nem kéne, akkor befeszít a méhem, meg fáj.
ja meg a bugyimat figyelem hátha.
de remélem még 3-4 hétig semmi jel nem mutatkozik-

nati!
köszi hogy érdeklődsz, de igen félek, a szüléstől, de majdcsak túlélem valahogy :)
amúgy az agyam még mindig nem állt rá, mert végig abban a hiszemben voltam 30.éves koromig hogy a -6 dioptriám miatt tuti császár, most meg simán szülhetek. majdcsak lesz valahogy, szerintem ezért félek jobban mint az átlag.
a kórházi táskám még nincs kész, majd jövő hétvégére akarom.

Holka! te már összetetted? és érzel valamit?
ja, utólag sok boldogságot az évfordulóhoz, örülök hogy jól sikerült.

Márti!
akkor barátnőd biztosan pánikban volt az elején, ez olyan mintha nekem vagy Holkának ma megszületett volna a babije.
reméljük semmi baja és egészséges.

Kép
andyfekete
 
 


Andy
kórházi cuccom még nincs összerakva...annyit csináltam eddig,hogy a hálóingeimet és a köntösömet kimostam a héten..(mert én ilyeneket a hétköznapokban nem hordok.. és Heni születése előtt vettem őket és azóta nem is volt rajtam..azóta a szekrényben várták az újabb bevetést :lol: .
Azért a jövő héten összepakolászok.
kb egy hete sokszor(éjjel és nappal is,pihi közben is) van fájdalmatlan méhösszehúzódásom ami kb 10-15 mp-ig tart. De ilyenkor annyira összerándul a méhem,hogy ha nem is fájdalmat érzek de elég kellemetlen...gyakorol a méhem :lol:
Most amúgy jobban vagyok. Pár hete éreztem ezt a nehézlégzés dolgot..
Emellett jó kis nehézkesen mozgok,legalábbis magamhoz képest (báááár a múltkor volt nálunk egy vendég aki megjegyezte,hogy hogyan tudok ilyen fürgén lehajolgatni ha leesik valami....hááát Heni mozgásban tart :D . De éjjel az átfordulás az már külön művelet.. :(

Viszont én nagyon várom a szülést,nem tartok tőle. Persze nekem más...már nemcsak elméletben hanem gyakorlatban is tudom kb. mire számítsak. :D
holka
 
 


Andy:
a barátnőm pánikolt, mert egy ismerőse 6 hónapra szült és 700gr-os babát és mind attól félt, hogy ő is hamarabb fog szülni...Hát be is következett, sajnos...

Holka:
én is kimostam a köntösömet valamelyik nap és eltettem... :lol: Én sem használom, csak korházi alkalmakkor.... :lol: Az én pocakpicúrom annyit rugdossa a hólyagom, hogy minden 10 percben wc-re kell menjek...Olyan ereje van már most olyanokat rug, mi lesz később??? Szétfesziti a hólyagom :roll: ?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


ma mindenki pihen?
végre lett jóidő, de már borul be legalábbis itt Ajkán!

kimenünk a strandra, párom úszott fél órát, jól el is fáradt, én megáztattam a lábamat térdig, jól esett.
A tegnapi ünneplés is jól sikerült, csak az volt a baj, hogy 8ra hozták ki a kajót, de nagyon fincsi volt. Anyum is jól érezte magát.

holka!
én is várom a szülést, bár azért bennem félelem is van, hogy minden oks legyen a kiscsajjal. meghát azért nekem ez teljesen új élmény lesz, úgy ahogy írtad.
nekem is kell még pár dolog a kórházi cucchoz, de lassan összeállítom, kimosom őket. azért jó lenen még 2-3 hétig kihúzni, igaz?
én még nst-n sem voltam. holnap kérek időpontot aug elejére, akkor már betöltöm a 36.hetet. te már kértél időpontot?

na megyek, szerintem ma csak én akartalak titeket olvasgatni

Kép
andyfekete
 
 


szép jó reggelt!

Megint beindult a rokon turizmus.... egy pillanat megállásnyi időnk sincs, annyira...
Apa egyre kimerültebb. Kezd idegbeteg lenni, meg éjszaka teljesen félrebeszél. Főként motyog, meg éjjel felpattan és magyaráz, de érthetetlen nyelven, aztán villany lekapcs és alszik tovább. Én meg hiába kérdezgetem, hogy mivan.... Persze reggelre nem emlékszik semmire :shock:
magdolnam
 
 


azt hittem valamelyik nap válaszoltam a kérdésekre, de most hogy visszanéztem, mégsem... :)
nati, a műtétnek a 3 hó is meg az 5 kg is feltétele... De jól haladunk, ugyanis ma 2 hete van itthon, és már fél kilót hízott ezalatt! Remélem, ilyen tempóban haladunk továbbra is. :)
magdolnam, implantátumot mégsem kap, mert az orvostudomány mai állása szerint nem támogatott... Ne kérdezd hogy miért, mert van olyan ország, ahol most is nagyon favorizálják... De mindegy.
Tegnap kapott a kislegény speckó tapaszokat, amik segítenek összehúzni a száját és így a műtét után elvileg kisebb lesz a sebhúzódás. Nagyon remélem, hogy használni fognak. Itt egy kép róla. :) Kis méregzsák már nagyon éhes volt. :)
Most viszont szaladok mert szerintem hamarosan felébred és még addig fejnem kell. (Ja, este 8-kor evett, aztán 3-kor már úgy ébresztettem, hogy egyen már... Aztán fél hétig megint durmolt.:) Úgyhogy nagy szerencsém van az alvókájával. :)
Na majd jövök, addig itt a kép. :)
Kép

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Muffin: mennyiszer fejsz naponta? Ahányszor eszik? Van sok tejed?
Nem fársztó?
Én Robival fejtem egész 9 hónapos koráig, persze a hátgerincem megérezte rendesen!És mivel fejsz? Én kézzel tudtam a legjobban fejni...
Édi a kis Eliot, ahogy követeli a jogait :lol:

Többiek??? Merre vagytok?
Tegnap kirámoltam a balkont, rendet raktam, estére meg ugy elkezdett fájni a derekam, meg gürcsültem, hogy azt hittem az ügyeleten kötünk ki...Ma reggel is ilyen görcsökre ébredtem... :roll: De mostmár megszünt... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


gürcsültem=gőrcsőltem :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


márti, annyiszor fejek általában ahányszor eszik. Már a könyökömön jön ki... de muszáj.amúgy van egy kis elektromos gépem, azzal. nem tudom mit csinálnék nélküle... tejem nincs túl sok, de annyi szerencsére mindig van, amennyi kell...
te meg jobban vigyázz magadra!!!

KépKép
muffin
 
 


Magdolnam
üzenem apának,hogy majd hozzászokik a gyűrődéshez,lesz ez még jobb. Nálunk például apárom egy idő után rendszeresen megjegyezte de jót aludtunk,milyen szerencse,hogy Heni nem ébredt fel!! :shock: :lol: Én meg gyűrött fejjel...AHA,csak 4x voltam fenn hozzá.....
Azóta általában megkérdezi reggel,hogy aludtam,Heni volt fenn? :lol: :lol:

Andy
kedden vagy szerdán megyek dokihoz...aztán megbeszéljük mikor nst-zünk.

Márti
tessék kicsit pihizni ha a szervezeted jelt ad. A fiukat nem rakhatod félre de lagalább a takarítást igen!!!

Muffin
olyan jó mindig mikor jelentkezel!!
Nagyon ügyes Eliot,hogy ilyen szépen fejlődik,gyarapszik!!!
Szóval kis álomszuszék?? :lol: Rendes baba... :D

Márti
nektek a 20 hetes genetikai uh-on nem látszódott a neme a babának??
holka
 
 


Muffin, de jó, hogy ilyen tapaszokkal tudnak segíteni valamelyest. Drukkolok, hogy minél hamarabb elérjétek azt a súlyt, hogy operálhassák. De ahogy olvastam ezzel nem sok gondotok lesz. :D

Magdolnam, elég kimerültek lehettek. Amikor tudtok aludni csak csináljátok. Ez az időszak is el fog múlni.

Az lehet, hogy nálunk már mocorgás van? Kicsit korainak érzem az időpontot, de mintha éreznék mozgást. De csak akkor amikor nyugiban vagyok.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok!

Muffin:
Örülök, a jó híreknek! :D Nagyon jó, hogy átalussza az éjszakát és szépen gyarapszik! Meglásd, egy-kettőre túl lesz a műtéten, és minden sikerülni fog! :D

Magolnám:
Apának és neked is kitartást kívánok! :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Holka:
nem tudjuk még a baba nemét.Szégyenlős, nem akarja megmutatni mije van :lol: . De majd auguusztus 13.-án megyek uh-ra megint és akkor hátha elkapjuk... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Muffin:
akkor nem lehet könnyű neked ! Fejés, aztán meg etetés....De az jó, hogy ilyen jó baba, meghálája a fáradalmakat! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Olvasgattam, de nagy üzem van nálunk.....lakásfelújítás...de már látom az alagút végét! :)

Erika :)
Ha úgy érzed, biztos a babád az! Én kifejezetten éreztem a 14. héten, utána 10 napig semmi......igazából csak a 18. hét után indult be....Most meg már hajjajj............buli van bent! :lol: De ezt imádom!

Muffin :)
Cuki Elliot! Alig észrevehető nála az elváltozás...szerintem ebből pár év múlva semmit nem fogtok látni!!

Andy, Holka :)
Már nagyon a hajrában vagytok!!!

Tegnap voltunk 3d UH-n, nagyon jó volt! Több, mint fél órát moziztunk! De előtte 2d-n volt rendes vizsgálat, szerencsére minden értéke a normál tartományban van, és már 980 grammra becsülték!
Sajna a pofijáról nem sikerült jó képet elkapni, mert mindig odarakta a kezét, és a lepény is a közelben volt, és belebújt!
De azért ha nem haragszotok, hoztam pár fotót:

Ágoston-lábikó: :)
Kép
Férfias bicepsz: :)
Kép
Végtagok torlódása! :)
Kép
Szégyenlős:
Kép

Puszi, Ditta

Kép

Kép
ditta76
 
 


Márti!

Kép
Vendég
 


Ditta: itt is leirom, hogy micsoda bicepsze van a kislegénynek! :lol:

Bejci:
köszi nagyon szépen!!! :lol: Én el is felejtettem, hogy ma van :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


sziasztok!

megjött a kánikula! hogy bírjátok? nekem rendesn dagad a lábam, és fulladok rendesen.

Márti!
boldog névnapot! most ünnepled?

ditta!
nagyon jók a képek, szépek a lábai, kezei!

muffin!
nagyon szépk vagytok, és már majdnem egy hónaposak. ügyes a kisfiad.


Erika!
lehet, az már mocorgás, mondjuk én 20 hetesen éreztem, mert nem tudtam mit kell figyelni. de te biztos jobba tudod.

igen, mi már holkával izgulhatunk.

Odri!
hol vagy?mikor lesz meg a babád?

Kép
andyfekete
 
 


Szia Andy!

igen, ma ünnepelem, de el is felejtettem volna, ha Bejci nem emlékeztet :lol: :oops:

Tényleg Odri hogy vagy????

És a többiek,merre vagytok kismamik és hamarosan kismamik???? :lol: :lol: :lol:
Nati, Lilla, Jenny, Kisvirág, Anda???? Bocsi akit kihagytam....

Erika:
a sovány alkatuak általában hamar megérzik...Én hallottam olyant, hogy 14 hetesen első terhességnél már érezte a baba mozgását.Mondjuk én is éreztem most, de nálam már sokadik terhesség...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Márti! Nagyon Boldog Névnapot!

Muffin, nagyon édi Eliott. Szépen gyarapszik :lol:

Ditta, tök jók a képek, mindene szép.

Tényleg Holkának és Andynak sincs sok már hátra :lol: :lol:

Velem egyenlőre nincs semmi különös. Sajnos megint meleg van, szerencsére semmim sem dagad, csak nem bírom a meleget.
Holnap megyek CTG-re. Remélem minden rendben lesz. Kiváncsi vagyok milyen, mert még soha nem voltam.
Sajnos fáj a hasam ahogy húzodik a tavalyi vágásom, emiatt is jó lesz ha elöbb meglesz a baba.

Többiek hol vagytok?

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!

vasárnap végre strandoltunk délután!!! Igaz nem volt valami meleg a víz, de nagyon jól esett belemenni (csak a bikinialsóig mentem be). Csak 3 órát bírtuk, de annyira elfáradtam a friss levegőn és gondolom a víztől, hogy hatalmasat aludtam este.
tegnap voltunk pesten cukorterhelésen. nem volt vészes, bár miután megittam a cukros lötyit citrommal gyomorgörcs jött rám és vagy egy órán át iszonyatosan izzadtam. na de benn maradt és holnapra meg is lesz az eredmény. Jövő héten csütörtökön megyek dokihoz uh-ra. Gondolom most fog méhszájat nézni. legalább lesz egy kis idő vele beszélni. Meg akarom kérdeztni tőle, hogy ő támogatja e a gátvédelmet vagy sem. Jobb előre tudni és úgy készülni.
Voltunk ikeában, bár nem volt kedvem menni, mert reggel iszonyat elfáradtam. na de megérte!!! A szék amit kinéztünk már rég kifutó termék és felére le volt árazva. Azonnal venni is akartunk hatot, de a raktáron már nem volt. Így felrohantunk és elkértük a kiállított darabokat, így még olcsóbban megkaptuk. Végül 11900 helyett 4710-értn vettük darabját. Nem keveset spóroltunk!!! Éppen befért a kocsiba, ezért ma vissza kell mennünk mert a munkapultunk is kifutó, akciós és kevés van már belőle.

Muffin
Eliot nagyon mérges volt a fotózáson! Gondolhatta magában, hogy miért nem adtok végre enni??? Mekkora rajta a body? nagyon cuki. Szépen hízik, nem lesz itt semmi gond.
A homlokcsontra mit mondtak nektek? ha összenő mennyire marad nyoma? Nem néztek szét esetleg külföldön, hogy mennyiért csinálják meg neki az implantátumot? nem is értem, hogy ha eddig itthon is megcsinálták, akkor most miért nem támogatja az "orvostudomány"???
Majd hozz új képeket!

Márti
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Bocsi, hogy most nem írok mindenkinek, de rohannom kell készülni.

Még annyit, hogy Fanni akkorákat rúg, hogy hullámzik a hasam. Jókat nevetünk ezen.

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!
muffin:
Igazi kis méregzsák Eliot a képen :)

én tegnap voltam AFP-n, uh-ra majd csak 13-án mehetek, alig várom már, utoljára 12 hetesen láttam. Ma már megfordult a fejemben, hogy elmegyek 4D-e de erre most sajnos nincs pénz... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Márti, boldog névnapot!

A csuklóm, kezem még mindig fáj, mondhatni iszonyatosan. A jó öreg izületesség... Ezt komolyan mondom nem bírom, steroidot meg nem akarok szedni. De ha így folytatom lassan nem tudom Lizust felemelni, már így is elég nehezemre esik :cry: Minden más egyéb betegségem elmúlt, leszámítva :cry: ezt. Azt mondták a dokik, hogy tornáztasam. Az előbb történt meg.... utána bealudtam 30 percet és felakartam kelni, azt hittem sikítok, még jobban bedurrant. 19ére kaptam időpontot, kíváncsi vagyok mit fog mondani....., holnap meg megyek vérvételre emiatt és Lizivel meg hallásvizsgárlatra
magdolnam
 
 


sziasztok!

odri, majd mesélj a ctg-ről. én nstre megyek kedden. az ugyanaz?

magdolnam!
és akkor most mi a baja csuklódnak?
Lizi már 1 hónapos, de jó.

nati!
jó volt a strand?
én is már 3. napja kísérem ki páromat egyet úszni. 6 után megyünk akkor feleáron va, ő csak úszik én meg csak megáztatom a térdemig magam.
ezért nem fizetünk fejelnként 1000 forintot.
na elteszsem magam holnapra
szép estét!!!

Kép
andyfekete
 
 


Andi, ezt én is szeretném tudni, meg a doki is.... valószínűleg izületességről lesz szó.
magdolnam
 
 


Márti!
Nagyon boldog névnapot.......ha a csajok nem emlékeztetnek, elfelejtettem volna.... :oops:

Nemsokára megyek a védőnőhöz, de már előre félek a mázsálástól......Mindig ezzel paráztat! Pedig minden eredményem rendben...a felesleget meg nem neki kell majd leadnia!!

Nati!
Jó neked, hogy már túl vagy a cukorterhelésen! Én pénteken megyek, de már előre f....ok tőle! :roll: Borzalmas az a lötty! Te tudod már az eredményt?
És a babakocsival kapcsolatban döntöttetek már?
Képzeld, mi tegnap elmentünk Miskolcon egy babaáruházba, de csak szétnézni....illetve annak indult! Megtaláltam az egyik kocsit, amit a neten kinéztem, de a páromnak is annyira megtetszett, hogy rábeszélt, vegyük meg most.....Hát nem cuki?? :D :D Szóval megvan, gyakorlatilag minden benne van, Travel systemes.

Na, megyek, még felöltözöm, ez-az.....aztán irány a védőnő... :roll:

Kép

Kép
ditta76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?