sziasztok!
na, aludtam egy keveset, bár csak egy picit. már a babaszobában:)
nem akar annyit sütni a nap, hogy megszáradjanak a ruhák...
és a jövő hétre is változékony időt ír a met.hu.
magdolnam!
nem kéne futkoznod császárral, szerintem sem. valami kis enyhe tornát iktass be. Pici babód hogy van? mikor lesz kép megint?
nagyon várom.
Holka!
igen, a 2-3 óra alvást annyira megszoktam, talán már ez a 2.hónap mióta nem aludtam végig egy éjszakát sem. remélem azért nem kell a Vivihez ennyit felkelnem, de majd meglátjuk. teljesen mindegy, csak egészséges legyen.
az ünneplés tuti jó lesz, bár én fél óránál többet nem bírok a "seggemen" ülni. te hogy vagy ezzel? nehéz felkelni, már a 12 kiló eloszlik a hasamon rendesen, már nem mondja a házidokim hogy kicsi a hasam:) eddig ez volt a mániája...
Amúgy nem panaszkodom, a derekam nem nagyon fáj, este az ágyban a kényelmes fekvést nehéz megtalálnom, görcsölget a lábikóm, de csak piciket, meg néha nehezen veszem a levegőt, de ezen kívül semmi bajom egyelőre.
te is figyeled magad azért? arra gondolok hogy vannak-e méhösszehúzódások, fájások. nem igazán érzek semmit. csak ha megerőltetem magam, vagy hajolgatok, amit nem kéne, akkor befeszít a méhem, meg fáj.
ja meg a bugyimat figyelem hátha.
de remélem még 3-4 hétig semmi jel nem mutatkozik-
nati!
köszi hogy érdeklődsz, de igen félek, a szüléstől, de majdcsak túlélem valahogy
amúgy az agyam még mindig nem állt rá, mert végig abban a hiszemben voltam 30.éves koromig hogy a -6 dioptriám miatt tuti császár, most meg simán szülhetek. majdcsak lesz valahogy, szerintem ezért félek jobban mint az átlag.
a kórházi táskám még nincs kész, majd jövő hétvégére akarom.
Holka! te már összetetted? és érzel valamit?
ja, utólag sok boldogságot az évfordulóhoz, örülök hogy jól sikerült.
Márti!
akkor barátnőd biztosan pánikban volt az elején, ez olyan mintha nekem vagy Holkának ma megszületett volna a babije.
reméljük semmi baja és egészséges.