Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki?????

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Később visszaolvasok...

Most csak annyi, hogy Szilvi írt sms-t tegnap: Titababa megkapta a szurit és volt mázsálás is: 62cm és 5240gr. Elköltöztek, már ott is aludtak, csak még felfordulás van. A net is intézés alatt van. Puszil mindenkit!
Vendég
 


Sziasztok!

Csehi
Köszönöm a tippet megkérdem majd a védőnönket!

Ani
Én is megnéztem a horkolos videót nagyon jó!

Nati
??

Kép
Kép
nibcsike
 
 

 
 

sziasztok,
még mindig itthon :shock: :shock: . Szívhang, áramlás jó, vizsgálat és magzatvíz kukucs holnap lesz... Nyákdugó azóta is távozik, lassan már másból sem állok csak dugóból :wink: :oops: .
Tegnap rosszul lettem, de inkább csikart a köldököm felett és nagyon sűrűn jöttek, kb 3 percenként. Hirtelen hányingerem lett és teljesen elgyengültem. Olyan, mint amikor sűrgősen wc-re kell menned - csak nekem ez az inger hiányzott. Aztán egy idő után mégis ráültem, hátha történik vmi... és történt, utána már csak gyenge voltam, egy óra múlva meg már csak a gyomrom volt rossz... Nem tudom mi volt, de elmúlt.

Ibi,
hát, nagyon drukkolok, hogy elmúljon Gergő baba hasfájása!!! Látod, neked is hogy drukkoltunk, aztán Te is ráhúztál, akárcsak én... És Gergő ma már 1 hónapos :shock: - hogy repül az idő, gratula a hófordulóhoz!!!!

Szilvi,
gyere most már nincs is kifogás látod!!! Örülök, hogy átköltöztetek, ez most már véglegesen a ti lakotok!!!!

Csehi,
örülök, hogy minden elmúlt és most már jól vagy! Azért vigyázz ám magatokra!!!

Tündi,
gratula, no látod, nem is hízol olyan ütemesen... Azért ne légy elkeseredve, ha ezt nem tudod megtartani a 40. hétig!!!! De ügyes vagy!!!
Nem volt túl meleg az állatkertben???

Úgy tudom, hogy a fájások tágítanak, de hogy ez mindenkinél így van-e azt nem tudom :shock: . Nálam állítólag igen, én a jóslók miatt kezdtem el tágulni, de lehet, hogy a sexizés is segít benne :oops: :shock: Szóval nem tudom pontosan....

Andi,
látod, milyen jó kislány Gréti - tudja, hgy fürcsi után alvás van - nagyon édes lehet!!!!!!!!!! Azért biztos élvezte is, csak szokatlan volt neki!!!

Ani,
hű, ha tudom, hogy Mártiék még bent vannak, megkuksiztam volna őket valamilyen illegális módon :wink: . De csak azt néztem, hogy mennek-e hazafele a folyosón...
Nem semmi, hogy most már két pasit kell ágyba dugnod :oops: De örülök, hogy sikerrel jártál!!!!! :P
Pirit sajnálom, lehet, hogy ezután megváltozik??????? Én lehet, hogy nagyon naiv voltam, de azt gondoltam szoptatás alatt azért békénhagy egy ideig. De elnézve benneteket ez nem így van :shock: :oops:

Vicuska,
hogy álltok???? Mikor mentek Tapolcára???? Sokat gondolok ám rátok!!!!

Bessy,
mi volt ma uh-n? Jobban vagy már??? Ugye semmi komoly???

Kata,
nyaraltok, vagy csak olvasóban vagy???

Andesz,
tudom, hogy most ritkábban jössz, de azért majd gyere és mondd el, hogy megy a tanulás!!!!

Gabi,
veletek minden rendben?? Édes kis Noel és Gida barátja adja neked a programot?? :wink: kezed és derekad javuló félben van??

Enikő,
csak a só szőnyegház miatt kerestelek. Votlunk a korona üzletsoron, de csak 3-4 szőnyegük volt már, rendelésről szó sem esett és inkább parketta, pvc volt, és nem volt kiírva, hgy só, azt hittük nem jót találtunk meg, de szerintem erről beszéltél!!! Viszont volt akció, 40%-os (csak már nem nagyon volt mire igénybe venni :cry: )
Vendég
 



Bocsi csajok
Ne haragudjatok ,hogy így eltűntem,de nem nagyon volt időm a gép elé ülni.Amúgy minden rendben van.

Csak Nati miatt szoktam felkukkantani,hogy mi van,de látom még semmi.De ami késik nem múlik!Kis Bence előbb-utóbb kibújik,bent nem maradhat! :wink:

Ha jól tudom a fájások tágítanak,minél erősebbek,annál hatékonyabbak.Viszont,ha heges vagy túl merev a méhszáj akkor nem tágul rendesen,hiába vannak erős fájások,ezért kell inni málnalevél teát-ez puhítja a méhszájat és ezért adnak vajúdás közben méhszájlazító szurit,márha szükséges.Oxitocint,pedig azért adnak mert attól aktívabb lesz a méh=erősebb fájások=gyorsabb tágulás=gyorsabb szülés.Azszem így van.

Most nem olvasok vissza,mégegyszer bocsi :oops:
Puszi mindenkinek
Vendég
 


Ani ez baromi jó :D :D :D :D :D

Na most már megyek
Puszi
Vendég
 


Nya itt is volnék...

Hát igen csajok, két pasit kell ellátnom.
Ma volt az első nap hogy főztem (krumplistésztát), képzeljétek el fincsi lett, apácskának is izlett. Remélem a többi is így sikerül. Holnap mit főzzek? Kérem a tanácsokat....valami egyszerű legyen.

Tand, jó is az ha együtt alszotok, mi is szoktunk ritkán, olyan jó hallgatni a kis szuszogását. Ez a fürcsi jó dolog, nagyon édi lehetett. Sajna mi már csak jövőre fogunk medencézni, addigra meg már nagy lesz Roni. Kérünk ám majd képeket a keresztelőről! Sztem nagyon ügyi lesz Gréti, mert tudod (ahogy már sokszor írtam) Ő egy szuper kiscsaj.

Orsi, köszi kérdésed, apácska ma már jobban van, de dolgozni nem ment és azt mondta soha többet nem iszik. Na ja én is ezt szoktam mondogatni.:D

Tündi, melyik állatkertbe voltatok? Nagyon jó lehetett. Én is úgy tudom hogy a fájás egyben tágít is. Nagyon ügyi vagy a súlytartással, de azért nem fogyozól ugye? Annyit nem ér! Ne irigykedj, minjá szülsz, utána meg majd visszasírod a pocakot.

Chrissy, köszi az infót Szilviékről. Veletek mizú?

Szilvi, nagyon várunk már, szépen fejlődik Levike. Kérünk ám majd róla fotókat.

Nati, drágám, reggel csipogott a telóm (sms). Úgy ugrottam ki az ágyból mint a fene, még a szívem is majd kiugrott. Sajna nem Te írtál. :( Én is naív voltam, reménykedtem hogy piri még elkerül egy darabig. Biztos a fogamzásgátló is bekavar ám, lehet ha nem kaptam volna meg nem is jött volna piri. Nem is zavarna ha nem tartana ilyen sokáiig.

Gabi, szió. Nincs harag, jössz amikor tudsz. :)

Vikikéék: hát még nincsenek toppon, de nagyon reménykedünk hogy most már minden rendben lesz. Nem igazán eszik még Levi és ami le is megy az általába ki is jön. Na de erős kissrác és túl lesznek rajta.

madiani
 
 


Sziasztok! :)

Ibi: Sajnálom hogy Gergő ilyen hasfájós. :( GrieWater is jó lehet a pocijának, hátha...
Kitartás :)

Nati: Nekem 2 napig 3 percenként jöttek fájások amitől ugyan nem "üvöltöttem" de azért egy menszeses görcsnél nagyobbak voltak és mégis zárt méhszjjal mentem be. Ezt nem értem, valaki meg 3 ujjnyi és észre sem veszi.
Bence még maradni szeretne? Talán ma este...
De biza meleg volt, de anyira nem volt vészes. Az állatok sem bújtak el annyira.

Gabi: Köszi a választ. Kíváncsi leszek hogy fogom majd viselni hogy szedni fogom a homeós bogyókat és inni fgom majd a teát.

Ani: Veszprémi állatkertben voltunk. Sajnos gorilla ott nincs node sebaj :) Volt fagyi!
Mi is kokrétan Levike baja? Elkapott valamit?

Ma voltam dokinál. Kértem hogy UHn nézzük már meg a Manócskt mert rég láttuk de azt mondta hogy nicsn vagy rossz az UH, de ha mozog bitos nincs gond.
Ellenben jóóóólll megvizsgált, ha ez azt jelenti hogy az ember lánya majdnem ottmarad azon a bigyón :(
Vérképem sem lett most már olyan jó mint volt :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Mindjárt fekszik a manó!
Visszaolvasni sajna nem tudtam, gyöngyhagymát raktam el, meg még almás pitét kell csinálnom, azt kért apa.

Viszont lenne egy kérdésem: ki szereti illetve ki nem szereti a halászlét? Csak azért, mert ha megeszi mindenki, akkor Apácska szívesen főzne nekünk a talikor egy jó kis halászlét.

Várom a visszajelzéseket, remélem nem haragszotok érte. Ha nem jó, marad a babgulyás! Csak egy ötlet!
Vendég
 


Kriszti: Én sajna nem igazán vagyok oda érte, de hozzám nem kell igazdoni, mert én amúgy sme ehetnék sokat :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Kriszti,
részemről jöhet a halászlé :P :P Az legalább nem bántja majd Bence pociját :wink:

Ibi,
a csütörtök sem jó neked azon a héten? Vagy már korábban elutaztok??? Hasfájósmentes napokat Gergőnek!!!

Gabi,
köszi az érdeklődést, de látod... még semmi :shock: . Ma este például kigazoltam az epresünket, jó sok kaccsot leszedtem, ha holnap még egyben leszek, akkor el is ültetem őket :P . És szedtem is 5 szemet :P Fincsi volt!!!!

Tündi,
nem értem én a dokidat :oops: :shock: . Nálam sose vot rossz az uh és minden hónapban megnézett... Hol rendel a Blaskó hogy nála mindig rossz???
A vérképeden ne csodálkozz, kismamiknál az elég ramaty szokott lenni, ahogy haladunk előre :wink:
A tágulás látod nem mindenkinél egyforma, de azért remélem, most más lesz nálad is a bogyók hatására!!!!

Ani,
nagyon jó a link!!!!!!! A saját kis akarat, ugyebár!!!
Ügyi vagy hogy főzől!!! Macerás már anyudtól hozni vagy menni mindennap??? Én most borsófőzire vagyok éhes, de a grillezett csirke husikat is nagyn egyszerű - csak befűszerezed őket, bele egy jénaiba, alufólia rá, be a sütőbe, majd amikor megpuhult fólia le és pirosra sütöd. Én most az új krumplit is így csináltam a sütőben és nagyon fincsi lett, nem kellett vele macerzáni a tűzhelyen. Jó főzőcskézést!!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk!
Ne haragudjatok,hogy nem reagálok most senkinek!
Natikám! :D
Mást sem csinálok,csak szorítok Nektek,én is úgy voltam mint Ani,ugrottam,mikor jött az sms :D :D :D
Chrissy!
Nekem is jó a hallé :D
Tanfolyam jó volt :D ,nagyon jópofa a pasi,aki tartja!
Na puszi Nektek,megyek csicsikálni!
Jó éjt!
Holnap én is leviszem Bencust méricskére a védőbe! :)
Majd jelentkezem :)

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Szép estét!

Nati
Húú, micsoda munkákat végzel, hogy kicsalogasd Bencust :shock: :D remélem, meg lesz a hatása éjjel :lol:
Ma az UH-nál hallottam egy beszélgetést, a csajszi 24.-ére volt kiírva és még mindig egyben van :shock: :shock:

Chrissy
Én imádom a halászlét, ha nem csípős :wink: :P és ha esetleg van benne ikra és tej nyami... :D :D

Nibcsike
Sajnálom Gergő baba pocifájását :( remélem, mielőbb elmúlik :wink: Gratulálok a hófordulóhoz! :D

Judy
Sajnálom az unokahúgodat! :cry: Rettenetes lehet :cry:

Ani
Nagyon aranyos a kisgyerek, amit belinkeltél :lol: :lol: apának is tetszett :lol: Nem tudom, hogy írtam-e, hogy Roni horkolását is megmutiztam neki, olyan jókat mosolygott rajta, azt mondta, hogy nagyon aranyos :lol:

Tündi
Veszprém már csak ilyen.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: azért bizti jó volt :P már én is rég voltam, el kéne menni :roll:

Anna
Kissé megkésve, de nagyon boldog névnapot kívánok!!! :D

Tand
Bizti nagyon édes lesz Gréti a keresztelőn. Kíváncsian várom a képeket :wink: :D

Köszi az érdeklődést, azóta sem voltam rosszul. Nem tudom miért jöhetett ki a kaja... :x
UH: babával minden rendben van, de sajna nem mutatta meg magát :?

Valaki kérdezte a babaruhákat. Én a Sarló utcában a baba bizományiban nagyon sok ruhát láttam. Szerintem ott sem lehetnek drágák.

Bocsi, akinek nem írtam :oops:
Jó éjszakát :D
bessy76
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek a barátnöm ma szült.Augusztus 22.-re várták a babust de elöbb jött.De igy is 3200g és 52cm egy kicsit el is számolta magát a doki.
Nati mostmár tényleg te jösz.Már várjuk nagyon!
Holnap megyek a dokihoz vizsgálatra.Remélem uh is lesz. :D Hátha látunk v.mit
Megjött a pocaklakó lámpája megprobálok majd képet is csatolni.
A fogorvosra visszatérve a gyökérkezelés nem volt vészes csak az a baj hogy augusztus 5.-én megyek újból és addig csunya gyogytömés van benne.Na de azért túlélem ám.
Hát sajna én sem szeretem a halászlét annyira de azért megprobálkozok vele.Söt ha Orsi(Csehi) elöbb szül akkor én megyek vele de remélem azért ott tudunk lenni.



vikcy6
Pákozd
 
 


Kép Kép



vikcy6
Pákozd
 
 


Hát ez elég picike lett! :(
na mégegyszer próba
Kép Kép



vikcy6
Pákozd
 
 


Halihó!

Nem tudok bármikor jönni Csajok, mert nagytatarozzák a gépem. Apácskáéról irok most is, ez viszont csak reggel és este van itt. :(

Főztem borsólevest, fincsi lett csak a petrezselyem maradt ki. Holnap meg sütünk pacsintát, itt lesz anyósom majd segit. Szerdára meg tejszines gombás csirkemell lesz krumplival. Asszem menni fog ez csak tudjam kitalálni hogy mit enénk.

Lenne egy kérdésem: Tand irtad hogy Grétinek megfőzted a gyümit, azt hogy kell? Kaptunk egy csomó szilvát (tudom hogy az is hashajtó hatású, de lehet pont arra lesz szükség) azt is eltenném Roninak. Köszi előre is.

Tündi, Levi valami virust kapott el állitólag. Ne aggódj a szar vérkép miatt, enyém is szarakodott. Az UH-ot nem értem, ez azért nagy kibasz.s, már bocsi, mert úgye ezért te fizetsz az a minimum hogy megkuksizzátok.

Chrissy, én is nagyon szeretem a halászlét, tőlem jöhet. Bár Ronim pocija nem érzékeny semmire, de talán a többiek miatt lehet jobb lenne ha nem babgulyás lenne. Hozzáteszem én a babgulyást jobb szeretem mint a simát. Amúgy nekem nagyon mindegy, mindet imádom.

Nati, nagyon köszi a tippet, megfogadom a tanácsokat. Hmmmm, csütörtökön nem de sztem péntelken csinálok is valamit a süttőbe.
Ugye Katának is irsz sömit ha szülsz, mert most én nem tudok bármikor netezni.

Andesz, örülök hogy teccet a tanfolyam, meglásd a vezetés még sokkal jobb lesz. :)

madiani
 
 


Bessy, köszi neked is apácskádnak is. :) Sajnálom hogy nem mutitta meg magát, de a lényeg hogy jól van.

Viki, gratula a barátnődnek! Jól elszámolta magát a dokker. Nagyon szupi a lámpa.

madiani
 
 



tand : köszi :) amúgy tök sokszor megnézem ám Grétit :) nagyon szép kislány.

Tündi: hát jól állok, de úgy érzem,hogy most már jönnek a kilók, és majd két hét múlva megyek mázsáltatni :lol: Úgyhogy kiváncsi leszek,hogy mennyi jött fel.

nibcsike : nincs mit, remélem segít, vagy legalábbis találtok valaami megoldást, hogy Gergő baba jól legyen :)

nati : jól vok köszi, néha fájdogál , de nem vészes. Nem semmi csaj vagy , még most is gazolsz ?? hahaha
mondjuk én is szoktam. De hát már neked szülnöd kellene :) Minden reggel az az első,hogy bekapcsolom a géped,hogy mi van veled :)

madiani :igen,mindenki ezt mondja, aztán jön egy következő alkalom :) de azért hátha pont ő a kivétel :) Eddig sosem főztél még? Nem olyan vészes ám, tényleg az a legrosszabb része,amíg kitalálod,hogy mi legyen a kaja.

chrissyy : nyami-nyami, én imádom a halászlevet :) Felőlem lehet, csak lehet,hogy én nem leszek ott :)

andesz : sok sikert a tanfolyamhoz :) Ügyi vagy,hogy belevágtál,nem fogod megbánni.

madiani : íme egy jó kis recept : sajtos hús: sertés karajt felszeletelni,kiklopfolni,megsózni,kivajazott tepsibe lerakni,meg kell locsolni jó sok tejföllel, és reszelt sajtot kell a tetejére rakni. Közepes sütőben addig kell sütni,míg rá nem pirul a sajt. Krumplipürével isteni :)
Mi nagyon szeretjük, és nagyon egyszerű az elkészítése :)

Kép
csehi77
 
 


Szép jó reggelt!!!! :P :P

Apácska még alszik, én már túl vagyok egy arcpakoláson, rendrakáson, előreggelin, már Bencének is olvastam egy mesét... :P Fájások sehol, nyákdugó jön, Bencus nyomult este alul felül, most meg mintha keresztben feküdne :shock: :shock:

Most már bevallom egy kicsit kezdek zizi lenni, nem szeretem a mesterséges dolgokat, örülnék, ha magától elindulna kifelé :P :P

Bessy,
nagyon-nagyon örülök, hogy jól vagy!!!! Látod, lehet, hogy én is valami hülyeségtől lettem rosszul. Babóca meg sebaj, ha nem mutogatja magát, lényeg, hogy jól van!!!!

Vikcy,
nagyon tetszik a lámpa!!!! Édes az a mackó!!!! Te leszel bent Orsival???? Ez hihetetlen!!!!!! És veled ki lesz bent???
Gratula a barátnődnek, majd hozz Te is képet róluk!!! Ez szerintem is elszámolás volt :shock:

Orsi,
látom, te nagy főzőcskézős vagy :wink: . TIppeket majd nekem is lehet adni, én is a kitalálással vagyok gondba - de én disznót nem nagyon főzők...

Ani,
a végén még te főződ a bográcsost a talin, annyira belejössz :lol:
Katának is megy a sömi, ők ma mentek nyaralni, de van nála gép :wink: Bizti kedvéért még Gabinak is küldök sömit, ha egyikőtök sem jönne a nagy-nagy hírrel, akkor Gabi majd megírja!!

Gabi,
ugye megírod, ha végre Bencus elindul, hogy talizzon velünk, ha se Ani, se Kata nem írná meg?? Köszi, előre is!!!

Andesz,
szuper, hogy így tetszik a tanfolyam, én is élveztem, mert jó tudni, mi van az utakon, mégha nem is vezet az ember... De tényleg, a vezetés még jobb lesz!!!!

Jövök majd nst után, addig is szép napot nektek!!!! Ha nem jönnék, akkor meg jön a sömi helyettem :wink: :P
Vendég
 


nati : annyira azért nem vok a topon főzés terén, bár az igazat megvallva az egyik szakmám szakács :) de annyira nem vok oda a főzésért,csak hát muszáj.Azért tippeket szívesen adok,már ha van :)
Kitartást mára is neked, nst után várunk a fejleményekkel.

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!

Nati: Ugyan ott ahol BB az orvosok házában ezért nem értem. Lehet hogy nem az övé és nem hazsnálhatja? Vagy elvitték? Nem tudom.
Szülésemnél toppon lesz, majd bejelentkezem a Bácskai dokihoz is, de most akkor fizethetek oda is. :(

Bessy: Örülök hogy már jól vagy :) A Sarló utcai biziben mi néhányszor megjártuk nem olyan olcsó hely az. Pár Ft-ért többért újat kapsz. Kínai meg ugyanazon az áron van, ott is vannak jó gyerekholmik.

Andesz: Lehet hogy nem olvastam rendesen :oops: Milyen tanfolyamra is jársz?

El vagyok keskenyedve... Csak csak nem választottam rosszul... Végülis kukcsizhatja egy doki havonta ha amikor kell nem áll a helyzet magaslatán nem?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Nati: Mizújs? :) Én is nagyon várom a híreket!!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt!

Vicky
Gratulálok a barátnődnek! :D
Nagyon aranyos a lámpa! Hol vettétek?

Ani
Tök jól bele fogsz jönni a főzőcskézésbe :wink: ugye milyen jó, amikor apa megdícséri? :wink: :D Én annak örülök a legjobban, hogy apa jobban szereti az én főztömet, mint anyósomét :P 8) :D

Nati
Gyere NST után, bár szorítok, hogy BB jóóóól megvizsgáljon és kibújjon Bence :wink: :lol: :lol:

Tündi
Bizti igazad van, én az árakat nem is néztem :) Kínai merre is van?

Tegnap kaptunk kis ruhákat apa nővérétől. Szét is válogattam úgy mint rózsaszín és uniszex :D Badyból van 11db 56-os, 11 db 62-es szerintetek ennyi elég? Vagy vegyünk hozzá? Nektek mennyi van?
bessy76
 
 


Lányok. Amikor azt írjátok hogy jóóólll megvizsgáljon az fáj ugye? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Vagy csak nekem? :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bessy: Pl a Budai úton az Interrel szemben is ven kettő. Egy közel a Gáz Budai sarokhoz.
Én már eljutottam odáig hogy azén főztöm jobb mint anyósomé ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


tündike : nekem nem fáj ,ha vizsgál, bár nem kellemes :( én a József A. út-i turit szeretem nagyon,én ott már sokat vásároltam :)

Kép
csehi77
 
 


Tündi
Tényleg, most így beugrott, hogy hol van... :D
bessy76
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy elég ritkán jövök, de bele kell húznunk a babaszobába. Van már kiságyun k, meg pelusozószekrényünk, de csak van. Üresen áll. Még. De a héten belehúzok(mosok, vasalok, ágyneműt húzok stb.), és készen lesz. Majd dobok róla képet.

Azért olvasgatni néha szoktalak benneteket, látom Natikám még mindig 2in 1. Huncut Bencéd van. :) Sokat gondolok Rátok!
A magzatvízvizsgálat az fáj?? Nekem fájdalmasnak hangzik.

Mi ma reggel voltunk védőbe. Szépen hízok csajok. Le se merem írni.
A lényeg: a védőnő azt mondta, jövő héttől bármikor jöhet Bence. Ezt nem tudom miből állapította meg, nézegetett, nyomkodta a pocakom, szívhangot mért, és ezt mondta. Na ezért kell belehúznom mindenbe.

Az én egyik ismim is most szült, ő is több mint 3 héttel előbb. De jól vannak. És egész nagy baba lett a kis Zsombor.

Vicky! Gratula sz ismerősödnek, én is pont ilyen adatokkal születtem(3200gr., 52 cm) :)

Remélem Orsi jól vagy, Nati után már mi jövünk. :)

Puszilok mindenkit!!

Ne haragudjatok, hogy csak ennyit írtam, de sietnem kell.

Ha tudok, majd dobok a héten egy pociképet is.
n.k.ildi
 
 


Anna! Utólag is, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot!
n.k.ildi
 
 


Ildi : Furi,hogy a védőnő ezt így kijelentette,de ő ért hozzá :)Azért hihetetlen,hogy már mindjárt szülünk nem ? Jó készülődést neked.
Igen Nati ,s aztán mi , hacsak be nem előz valaki :lol:

Kép
csehi77
 
 


Sziasztok!
Nati:kicsit hülyén fogalmaztam nem megyek be Orsival a szülöszobára csak a folyosón leszek kint.A testvére megy vele.
Én is ott leszek csak egy fallal odébb.
A lámpát az interneten vettem a tesz-veszen lehet egy csomó dolgot venni csak licitálni kell rá.A lámpa 1650Ft volt.Ami nagyon jó ár.
Ma voltam a dokinál és nem mondott semmit ,hogy lenne valami probléma de a papiromra azt irta hogy (veszélyeztetett terhesség méhnyak elégtelenség miatt) :(
Csak nem értem miért nem mondta.Na mindegy majd holnap a védö nö elmondja,hogy ezt mit takar.Meg megméreckedek. :oops:



vikcy6
Pákozd
 
 


Sziasztok

Voltam ma schwarczinál,irattam gyógyszert,hát baromi sokan voltak :? 2 és fél órát várakoztunk.Utána meg mentünk az gyerek sebészetre kontrolra Noel zacsijával.A vízsérv változatlan 1 éves korába vissza kell vinni,azt mondta most még nem bántaná.

Chrissyy
Én megeszem a halászlét,de nem igazán rajongok érte,de felőlem jöhet :wink:

Nati
Persze,hogy megírom a többieknek,csak már jönne az a sömi.Hmmm... eper,nálatok még ilyenkor is van?Nálunk már nincs,de jó lenne!Éjjel én is kuksizom mindig a telómat.Nem szoktam sms-t kapni,de a napokban 2 is jött én meg már tök örültem,hogy bizti te vagy,nálam jobban márcsak szerintem te örülnél :wink: .

Vicky
Nagyon szupi a lámpa és az ára meg tök jó,tudom mert én is szerettem volna vmi hasonlót,de akkor bezzeg nem volt egyik licitálós oldalon se.Főleg ilyen jó és ennyiért :shock: Ügyi vagy!
Én végül a baumaxban megláttam egy micimacis rizslámpa szerű búrát 1500-ért-azt vettük meg.


Augusztus 24-én lesz megint börze a Vizivárosi suliban.Mindenkinek tudom ajánlani sokminden van még kismama ruha is.Ha kismamakén tudtam volna erről a börzéről akkor bizti sokmindent ott vettem volna.Az iwiw-en betudjátok jelölni és ott mindig látni lehet mikor lesz a következő:itt a link,vagy A babaruhabörze és bolhapiac néven megtaláljátok http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10536997
Vendég
 


Dobok egy táblit is.Légyszi aki már reagált,de mégse látja beírva a tábliban az jelezzen mégegyszer,és az is akinek a neve melett még üresek a rublikák.

Kép

(a vastagabb vonalaknak nincs jelentőségük,csak megint szivat a gép,de most nincs kedvem kijavítgatni)
Vendég
 


Ja mi is festésbe kezdtünk,csináljuk a gyerekszobát és anyósom szobáját.Veszünk Noelnek szekrénysort is,már ki is néztük,csak meg kell rendelnünk.Már nagyon várom,hogy elkészüljünk!Talira már kész leszünk.Ja és Noel szobájába én festem a bordűrt :wink:
Vendég
 


Vikcy
Most olvasom csak mit írt a dokker a papírodra. :shock: :( És te ezt nem is tudtad?Eddig nem mondták?Hát kiváncsi vagyok mit takar ez a mondat.Ki is a dokid?
Vendég
 


Natikám

Mi volt az NST-n.Leshetem a telóm?... :roll: :wink: vagy csak csavarogtok?
Vendég
 


sziasztok,
minden változatlan... 1333-as méhszáj, jó szívhang, vérnyomás és vizelet. Holnap ismét szívhang, aztán csütörtökön újabb vizsgálat. Ma is volt jóóóóóóóóóóóóóóó vizsgálat, most mintha tágított is volna, mert feszülést is éreztem, a magzatvíz is tiszta szerencsére.

Tündi,
nekem nem szokott fájni, ha BB vizsgál, ma egy kicsit feszített. De ha más vizsgál, akkor volt már hogy a csillagokat láttam - szóval ez doki függő szerintem és persze egyén is!
A magzatvízvizsgálat, ha kicsit is nyitva vagy akkor nem érezni egyáltalán. A kacsán keresztül egy elektromos kis kütyüt helyez be, azon keresztül látja a magzatvizet, de nem érezni. Igy látta, hogy Bencusnak sötét a haja :wink:
A Te dokid se rossz választás, csak nem értem az uh-s dolgot. De ezt leszámítva még lehet szuper!!!

Gabi,
hű, megint festetek??? Milyen színű lesz Noel szobája? És a bordür???? Csak nem maradsz nyugton, és megint fájni fog a kezed!!! Csak óvatosan!!!!
A vízsérv el fog múlni, azért nem nyúlnak most hozzá???
Hát, már én is mennék, de tényleg semmi, de semmi jele... furi...

Vikcy,
hát ez elég morbid, hogy ilyet ír rá, de nem szól neked!!!!! Kinél voltál??? Szám nincs a papírodon??? (4 jegyű). Nem lehet, hogy nyitott a méhszájad és azért "elégtelen"??? Bár nem értek hozzá, de azért valóban szólhatott volna!!!!

Orsi,
Te mikor és hova mész első nst-re? Úgy látom Ildivel már nem fogok ott találkozni, mert ugye nálunk max szombatig várunk :wink: de remélem Bencus addig magától is meggondolja magát!!!
Ez szuper, hogy szakács vagy!!! Mindig is szerettem volna tanulni főzni, úgy talán könnyebb lenne...

Ildi,
furi, hogy a védőnő a méhszájad állapota nélkül ilyet ír, max a baba kb mérete alapján mondhatta szerintem, hogy már elég nagy ahhoz, hogy ne legyen semmi gond, ha a 36. héten kibújik a kis trónörökös :P Bitzos szépen alakul már a szoba, kitartás hozzá!!!

Képzeljétek, én is felhívtam ma a védőnőt (eddig minden vizsgálat után fel kellett őt hívni :shock: ), s mondom hogy még mindig semmi, erre ő: de hát nem akar a BB megcsászározni, ha már ennyit túlhordtad????? :twisted: Azt hittem olyat beszólok neki, azt mondtam is, hogy dehogy akar, miért tenné, még bőven nem vagyunk elkésve semmiről!!!!!!! Ennyit a naprakész információkról és a szakmai hitelességéről :evil: :evil: :x

Bessy,
bár nekem még nincs gyakorlati tapasztalatom, de szerintem 11 db bőven elég, hiszen ha majd túl gyorsan fogy, akkor max mosol :wink: DE jó, látom, akkor nálatok is gyarapszik a babakelengye :P
Vendég
 


Szia Nati

Már kezdtem reménykedni!
A védőnős dologra inkább nem mondok semmit :? Ne is foglalkozz vele,mindig okosabbak a dokinál is.Amíg jók az eredményeid,nincs gond :wink:

A szoba napsárga lesz.A bordűr természetesen micimacis-minden kockában más figura,hasonló mint a tietek,csak kézzel festve.
A kezemre-nyugi!-vigyázok.-kár lenne érte.

Noel vízsérvét,lehet megműtik,ha nem fog változni.Igazából semmi gondot nem jelent ezért nem is bántják addig és lehet magától visszahúzódik.Reméljük nem kell műteni.

Nagyon sokat gondolok rátok!És az hogy nincs semmi előjel nem jelent semmit.Egyik pillanatról a másikra is elkezdődhet a nagy esemény. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak egy örömhírt hoztam nektek! Kint van a második fogacskánk is!
Ha elaludt este, megpróbálok jönni!

Nati! Sokat gondolok rátok!!! Drukk hegyek!
Vendég
 


Sziasztok!
Gabi:
én is a Schwarcinál voltam ma.Tizkor jutottam be.Láttalak is ha minden igaz csak nem voltam biztos benne.Egy csikos felsöben voltál ha tényleg te voltál.
Utánna a kórházban is láttalak vártátok a liftet.Jól tudom?Reméljük nem kell megmüteni Noelt.Olyan ügyes vagy hogy igy tudsz festeni.Másoknál nem vállalsz ilyet?
Chrissy:
Gratula a fogacskákhoz.
Az eredményemröl majd holnap irok hogy mit mondott a védönö.
Nati:
még jó hogy nem császároz meg a doki még ez nem olyan rengeteg idö meg hát minden rendben van.
fözéssel kapcsolatban én mindent Orsitól kérdezek meg.Van amikor msnen keresztül segit fözni. :D de hát valahogy meg kell tanulni nem?



vikcy6
Pákozd
 
 


Vikcy
Igen az én voltam,csíkos felsőben.És Te milyen ruhában voltál?Világoszöld felsőben?Ott ültél a hirdetőtábla alatt,pont az 1-es ajtónál?
Igen a kórházban is voltunk,és Te mit csináltál ott?Ott nem rémlik,hogy láttam volna kismamát.

Nem lehet,hogy Schwarzi azt hitte már mondta neked ezt a dolgot?Miért nem hívod fel és kérdezed meg,hogy mit jelent ez pontosan.Vagy a szülésznődet is megkérdezheted,ha van.


Chrissyy
Gratula a második fogacskához!!!



Ja csajok van egy felesleges iwiwes meghívóm,ha kell vkinek.
Vendég
 


Nem ott ültem.Sárga felsöben voltam és a wcnél ültem.
Nem hivom fel mert nem fogadott dokim.Sajnos nem fogadtam dokit és szülésznöt sem.A kórházban mentünk vérvételre mert unokatestvérem most 11 hetes terhes.És azért láttalak ott is.Holnap majd csak megmondja a védönö.Orsi utánna nézett nekem és álitolag azt jelenti hogy megrövidült egy kicsit a méhnyak.
De majd holnap a védönö talán többet mond.



vikcy6
Pákozd
 
 


Akkor nem rémlik,hogy láttalak,de annyi kismama volt nem csodálom,hogy így se ugrik be.
Én is utána néztem a neten,de nem sok mindent találtam.
Csak ezt: http://www.netdoki.com/morbus/index.pht ... g_id=42598

Szerintem,ha foglalkozni kellene vele,akkor tuti tudnál róla.
Vendég
 


Vicky: Fura hogy a doki nem mondott semmit. Remélem nincs semmi komoly baj.

Nati: Annyira izgulk már én is érted!!! Bencus aztán jó kis mókamester :)
Szeritem is még időben vagy úgyhogy nem értem a védőnt. Anyukám ilyen hogy császározanak engem mindenképp. Tiszta lökött (már pardon)

Kriszti: Gratula a fogacskához.

Elmentem UH-ra Bácskai dokihoz. Minden rendben van 1300 gr a kislány és kislány még mindig :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Köszi neked is az infot Gabi.
Majd holnap jövök és elmesélem mit mondott a védönö.



vikcy6
Pákozd
 
 


Gabi! Nekem kellene a meghívó!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?