sziasztok,
még mindig itthon
. Szívhang, áramlás jó, vizsgálat és magzatvíz kukucs holnap lesz... Nyákdugó azóta is távozik, lassan már másból sem állok csak dugóból
.
Tegnap rosszul lettem, de inkább csikart a köldököm felett és nagyon sűrűn jöttek, kb 3 percenként. Hirtelen hányingerem lett és teljesen elgyengültem. Olyan, mint amikor sűrgősen wc-re kell menned - csak nekem ez az inger hiányzott. Aztán egy idő után mégis ráültem, hátha történik vmi... és történt, utána már csak gyenge voltam, egy óra múlva meg már csak a gyomrom volt rossz... Nem tudom mi volt, de elmúlt.
Ibi,
hát, nagyon drukkolok, hogy elmúljon Gergő baba hasfájása!!! Látod, neked is hogy drukkoltunk, aztán Te is ráhúztál, akárcsak én... És Gergő ma már 1 hónapos
- hogy repül az idő, gratula a hófordulóhoz!!!!
Szilvi,
gyere most már nincs is kifogás látod!!! Örülök, hogy átköltöztetek, ez most már véglegesen a ti lakotok!!!!
Csehi,
örülök, hogy minden elmúlt és most már jól vagy! Azért vigyázz ám magatokra!!!
Tündi,
gratula, no látod, nem is hízol olyan ütemesen... Azért ne légy elkeseredve, ha ezt nem tudod megtartani a 40. hétig!!!! De ügyes vagy!!!
Nem volt túl meleg az állatkertben???
Úgy tudom, hogy a fájások tágítanak, de hogy ez mindenkinél így van-e azt nem tudom
. Nálam állítólag igen, én a jóslók miatt kezdtem el tágulni, de lehet, hogy a sexizés is segít benne
Szóval nem tudom pontosan....
Andi,
látod, milyen jó kislány Gréti - tudja, hgy fürcsi után alvás van - nagyon édes lehet!!!!!!!!!! Azért biztos élvezte is, csak szokatlan volt neki!!!
Ani,
hű, ha tudom, hogy Mártiék még bent vannak, megkuksiztam volna őket valamilyen illegális módon
. De csak azt néztem, hogy mennek-e hazafele a folyosón...
Nem semmi, hogy most már két pasit kell ágyba dugnod
De örülök, hogy sikerrel jártál!!!!!
Pirit sajnálom, lehet, hogy ezután megváltozik??????? Én lehet, hogy nagyon naiv voltam, de azt gondoltam szoptatás alatt azért békénhagy egy ideig. De elnézve benneteket ez nem így van
Vicuska,
hogy álltok???? Mikor mentek Tapolcára???? Sokat gondolok ám rátok!!!!
Bessy,
mi volt ma uh-n? Jobban vagy már??? Ugye semmi komoly???
Kata,
nyaraltok, vagy csak olvasóban vagy???
Andesz,
tudom, hogy most ritkábban jössz, de azért majd gyere és mondd el, hogy megy a tanulás!!!!
Gabi,
veletek minden rendben?? Édes kis Noel és Gida barátja adja neked a programot??
kezed és derekad javuló félben van??
Enikő,
csak a só szőnyegház miatt kerestelek. Votlunk a korona üzletsoron, de csak 3-4 szőnyegük volt már, rendelésről szó sem esett és inkább parketta, pvc volt, és nem volt kiírva, hgy só, azt hittük nem jót találtunk meg, de szerintem erről beszéltél!!! Viszont volt akció, 40%-os (csak már nem nagyon volt mire igénybe venni
)