Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Barbi a hozzászólást! Gondolom, itt is csak a kezdeti para szól az emberből, de aztán úgyis minden megy, mint a karikacsapás! ;) Vagyis gondolom! :)

sophie27

Boniko, olyan link szerintem nem is volt! Ez múltkor is kavarodást okozott valaki másnál is. Én úgy tudom, hogy ott a beadott adatok alapján kort becsül, nem pedig súlyt... :( Persze lehet, hogy elsiklottam valami felett, de nekem nagyon így van a fejemben.

sophie27

Rita, köszönjük szépen, jól telnek az éjszakák. Nagyon jó kisbabánk van. :) Bár tegnapelőtt görcsölt a pocija, de katunk rá Infacol-t és mostmár nyugisan aludtunk. Nappal 4 óránként eszünk 80-at, éjjel pedig 3 óránként 60-at, hajnaltól reggelig pedig szunyálunk 5 órát folyamatosan. Szóval álomgyerek a Pistike, eddig. :D

A szülés nekem nagyon klassz élmény volt. Aznap délután még shoppingoltunk apával a media markt-ban, és miután hazaértünk még csináltunk egy pocakfotót is, mert mondtam neki, hogy úgy érzem itt lehet baba lesz éjjel. :) Zuhany után leültünk beszélgetni és fényképezőgépet machinálni és akkor egy kis pattanást éreztem és már folyt is a magzatvíz. Összekészülődtünk és bementünk a kórházba. Mire beértünk 4-5 perces gyenge fájásaim voltak. Felvettek 23:35-kor, előkészítettek, stb. Háromnegyed kettő körül fektettek föl a szülőágyra, akkor már kezdtek erősödni a fájások. Rámtették a ctg-t és vártunk. :) Nagyon jól viseltem a fájásokat hál' istennek. A fájások alatt tágultam 1 ujjnyit (ekkor már 2 ujjnyi volt) és elfolyt a maradék vizem. A tolófájás előtti 2-3 fájásnál már igen erősen nyomtam a derekam az ágyhoz (nekem az segített, próbáltam ficánkolni picit, de sokkal rosszabb volt, így nyugiban feküdtem és odaszorítottam a derekam az ágyhoz). Jött a doki és kérdezte, érzem e már, hogy kicsit nyomnom kell, mondtam igen. Megvizsgált és mondta, hogy még nem szabad, mert még csak eltűnőben van a méhszáj. Akkor még vártunk picit, és utána egyszer éreztem, hogy képtelen vagyok visszatartani, kikiabáltam a nővérkének és mondtam neki, hogy tudom, hogy nem szabad nyomni, de én nem tudom visszatartani. Jött a doki is, megnézett és mondta, hogy nagyszerű, mert eltűnt a méhszáj teljesen, nyomjak egy jót nyugodtan. :) Na, az tök jó érzés volt.
Aztán gyorsan összedobták alattam az ágyat, leterítették a steril kendőt, amire a baba érkezett és mondták, hogy nem rakhatom le a lábamat. Fölhúzott térddel kellett lennem. Mikor jött a fájás, akkor kapaszkodnom kellett nagyon a térdembe, összeszorítani a fogam és becsukni a szemem és várni, hogy úgy igazán nyomnom kelljen. :) Aztán nyomtam, ahogyan csak bírtam. :) 3 nyomás után megvágták picit a gátat és a 4.-re kint is volt a babuci (3:45-kor). Nyomás közben lestem, és láttam mikor a pici feje már kint volt a szülésznő kezében. Olyan jó érzés volt. :) Aztán odatették a mellkasomra, amíg pulzált a köldökzsinór és csak utána vitték el fürödni. Annyira gyönyörű érzés volt, amikor ott feküdt a mellkasomon, nézett azzal a picike sötét szemével. Ezt nem lehet elmondani. :)
Végig a szobában kezelték le a babát, hogy én is láttam mit csinálnak. Aztán "megszültem" a méhlepényt és utána még visszakaptam a picimet már pólyás babaként. :)
Aztán elvitték és engem meg összevarrt a doki.
Kitoltak azután a páromhoz, ott pihentem 1 órát, azután visszatoltak, spontán vizeletet kellett produkálni, szerencsére ment, utána átvittek az osztályra és pihiztem egy picit. 9-kor pedig újra találkoztam a kisbabámmal. :D
Hát ennyi volt az én történetem. :) Amíg élek nem felejtem el azokat az érzéseket!! Fájdalom és gyönyör egyben, csodálatos dolog az emberi élet! :)
Kívánom, hogy mindenki ilyen csodásan élje meg!! :)

k.a.t.i.c.a

Upsz, jó hosszú lettem. :)
Most megyek, mert mindjárt ébred a kis szerelmem és hamizunk egyet. :)
Szép napot nektek!!
Sziasztok!

k.a.t.i.c.a

Szia Katica!

Örülök hogy megosztottad velünk ezt a gyönyörű történetet, én teljesen elérzékenyültem itt pityegek és reménykedem hogy mindenki ilyen szépen élheti majd meg a szülést mint te.Bár mindenkinek ennyire könnyű lenne.

Majd ha lesz friss fotód Pistikéről szeretnék mi is látni milyen szépen fejlődik. hisz ilyenkor hétről hétre változnak.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sophie magtaláltam , mégis van ilyen.. a mia adatok alapján a kicsi fiunk 3208.47 g és 49.84 cm

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html

:lol:
maas szörnyű lehet az ilyen anyós..sajnálom...
katica megható és szép a szüléstörténeted!

asszem lepihenek, mert olyan jól sikerült a méhszájvizsgálat(ami egyébként zárt) hogy görcsölgetek....
Vendég

még ezt szeretem volna megosztani veletek http://www.abbcenter.com/index.php?t=ki ... &m=Linkek#
Vendég

Megint találtam valami szépet amit megosztok veletek hiszen nagyon aktuális :

http://www.szules.hu/new/levelek/versek ... zulott.htm

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszi, Katica, olvastam a válaszaidat!

Nagyon szép a születéstörténeted, irigyellek, hogy ilyen jól ment minden :wink: Én is hasonló szülést szeretnék :lol:

yuyu79

Katica, nagyszerű, hogy ilyen jó élményeid maradtak a szülésről (minden fájdalma ellenére)

Columbineék ma hazamehetnek, úgyhogy hamarosan lesznek képek és beszámó Lili babáról is!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a ctg-ről. A baba szívhangja rendben, izeg-mozog, a méhösszehúzódások is kissé magasabbak voltak, mint a múlt héten, közben meg jót beszélgettem a szülésznőmmel. Annyira aranyos ez a lány, hogy teljesen be vagyok tojva, hogy mi lesz, ha nem sikerül megszülnöm mielőtt elmegy szabira (augusztus 9-től megy). Aztán megvizsgált a doki is, de még mindig nem a fájdalmas méhnyakmasszázs volt, amit beígért, hanem csak egy kicsit megpiszkált, de azt mondta, hogy teljesen zárt a méhszáj. Kicsit csalódott vagyok. Hát minek iszom én itt a málnalevél teát, ha semmi hatása? Vagy az majd a szülés közben fogja gyorsítani a tágulást?
Barbi, köszönöm a bátorítást a szoptatással kapcsolatban. Jó, hogy itt vagy nekünk, mint tapasztalt anyuka, sokat tanulunk tőled.
Katica, a te szülésed olyan volt, mint amiről mindannyian álmodunk. Hasonló jókat kívánok mindenkinek.

szuszu

sziasztok!

oh, Boniko! köszi a kutatómunkát, akkor én tévedtem... :( bocsi, nem akartam félrevezetni a bandát! amúgy beírtam egy korábbi 4D-s leletemről az adatokat, és ugyanazt a grammot dobta ki, mint ott, szóval akkor végülis az uh lehet alapján is jó adatokat kapunk, viszont a normál uh-n nekem nem szoktak centiket méregetni, legalábbis nem jellemző... :(

múltkor is kaptam egy pocakról és comcsontról készült képet, azt kész :S

Csenge köszi a jó híreket! Kíváncsi leszek, hogy Áginak lesz-e ideje jönni, most, hogy a kis barbiebabát hazaviszik! ;)

Katica, annyira jó, hogy így írsz a szülésről! remélem, hogy mindannyiunknak megadatik, hogy ilyen jó élményekkel telve térjen haza és csak pozitív dolgok történjenek velünk is!

Pöttömék is lassan hazamehetnek, vagy!?

lányok, én olyan izgatott vagyok! amúgy is imádom a kis picúrokat, de azért csak sokkal több, hogy ismerem a mamákat is, így még jobban izgat, hogy egy egy picúr milyen is lett! látva a sok 4D-s képet előzményként! :)

sophie27

sziasztok ez az sms jött pár perccel ezelőtt:

Göbölös Viktória vagyok, ma érkeztem meg közétek 3800 grammal és 56 cm-rel!

Ez Jázmin(Andi) üzenete, Szuszu, betennéd őket is a táblicskuba!? :)

sophie27

Gratulálok Andiéknak! Viktória is szép nagy baba lett!!! :D

yuyu79

Gratula Andinak és Viktóriának!
Nem győzöm frissíteni a táblázatot :D Ahogy elnézem, inkább a kislányok igyekeznek kifelé.

Kép

szuszu

Hú, mennyi új babuci! Én is gratula mindenkinek!! Hát ennyi az 'augusztusi' babákról! :D Most már szinte mindennapra jut valaki, nagyon izgi!!

Ma voltam a védőnőnél, semmi különös nem volt. Beirta a kiskönyvembe amit kellet, aztán vérnyomás mérés, súly mérés (a +13 kg-ra azt mondta, hogy nagyon jó :?: :?: ) na és aztán meghallgattuk a kis prücsi szivhangját. Elvileg a pocakom már nagyon lent van, és hogy bármelyik pillanatban jöhet már! :D

Kép
Kép
dia123

Jázmin nagy gratula Viktóriához! Szép nagy babácska lehet, jó egészséget kívánok az egész családnak!
Vendég

:lol: A múltkor beugrottam a júliusi topikba, most nem tudom hol tartanak, de akkor 4 baba volt.
Szóval kicsit beelőztük őket.
Tényleg nem sokan maradunk így augusztusra.

Katica, sztem most mindenki nagyon irigykedik ám, hogy ilyen pozitív élményekkel tértél haza, remélem a többi friss kismami sem hozza majd ránk a frászt. Nagyon nem szeretném, mert egy picit azért tartok tőle, de folyamatosan próbálok pozitív maradni. Ezen sokat lendítene, ha nem kapnánk elrettentő sztorikat.
:oops:

Viktóriának is sok boldogságot és sok tejcsit!

Mostanáig filmeztem, ideje kicsit takarítgatni.

Nem tudom, nálatok mizu, de nálunk hiába van kánikula, most nagyon aktívak vagyunk. Egyenlőre élvezem. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Gratulálok Andiéknak! :-)
Olyan jó, hogy minden napra jön egy kis szépség közénk! Képeket szeretnék, de nagyon!!!!!!!

rizsimami

[quote="aprooka"]: írta:aprookalol: remélem a többi friss kismami sem hozza majd ránk a frászt. Nagyon nem szeretném, mert egy picit azért tartok tőle, de folyamatosan próbálok pozitív maradni. Ezen sokat lendítene, ha nem kapnánk elrettentő sztorikat.
:oops:

:wink:

ezzel én is így vagyok... de mégis mindenki hirtelen úgy érzi, hogy meg kell velem osztania a történetetket a durvábbakat is beleértve..

pedig mi sem vagunk hülék, hoyg azt hiszzülk nem fáj.. és nem egyszerű..de azért ne azt hallgassam már minden nap....

én is próbálok pozitív maradni... :lol:
Vendég

csajszik! nekem mindenki azt mondja, hogy nem szabad félni, mert az rohadtul nem segít semmin, persze mondani könnyű ;)

én amúgy nem félek, vagyis nem érzek kimondott félelmet az ismeretlentől, de pont tegnap jutottam arra a következtetésre, hogy nem is tudom magamat/magunkat elképzelni az adott szituban! ...

Katica szüléstörténete nagyon megható és pozitív, de gondolom hogy lesz olyan is, akinek pont az ellenkezője marad meg, persze az idő sokmindent megszépít, no meg persze a kisbaba közelsége is feledteti majd az összes rosszat.

én mondjuk mindegyikőtök szüléstörténetére kíváncsi vagyok/leszek, no meg a sajátomra is! próbálom nem elveszíteni a pozitív hozzáállásomat, és kívánom, hogy senki se érezze a félelmet! drukk, drukk!

lányok! Pannáéknál tuti van már babó... vagy mi ez a nagy csönd?

no meg várom azokat is, akik ma voltak dokinál, talán Lei is említette, hogy ma megy... szóval tessék bejelentkezni! ;)

remélem, hogy Áginak is lesz egy kis ideje beköszönni, és mesél majd, hogy mi a helyzet az ő kis tündérkéjükkel!

sophie27

na lányok végre itthon és örömömre szolgál bejelenteni egy újabb csodás hírt :)))

Fityus Zorka, Ritusék kislánya ma 12:44-kor megszületett 3140 gr-al és 52 cm-el :))

mindketten jól vannak, bár Ritus azt mondta nagyon nem volt könnyű menet!
Szuszu, újabb frissítés kéretik:)

holnap megyek be ctg-re és fel is ugrok majd Ritához, meglesem őket :) már ha addig mi is kihúzzuk.... egyre erősödő görcsökkel pihegek a gép előtt...

Andiéknak nagyon nagy gratuláció Viktória babához! És jó egészséget mindkettőjüknek, sok tejcsivel:)

jól beindultak itt a kiscsajok, nem bírnak a pocakban maradni:)

sniky

Az én pozitív hozzáállásom fő mondata!

Minden egyes fájás közelebb hozza hozzánk a mi gyönyörű kisfiúnkat!
Vendég

Barbi, voltunk anyukádnál is a csomagért, nagyon kedves, aranyos hölgy anyukád, jót beszélgettünk. Még egyszer nagyon köszönöm a rucikat, kengurút, nagyon tutik:)

Cs-andikám nagyon el vagy tűnve... csak nem a Te kiscsajod is születőben????
most már a fiúk vannak soron ;)

sniky

Katica, nagyon meghatott a szép történeted, szeretnék én is ilyen gyönyörű szülés- / születésélményt !!!

sniky

hát aztaaaa, Ritáéknak is gratula!!! tényleg nagyon belehúztak a kiscsajszik! ;)

a kisfiúk meg váratnak magukra rendesen...

úgy látszik itt az augusztusi topikbabáknak még front sem kell! ;)

belegondolok, hogy mi lesz velünk, ha jön a hidegfront, mert előbb utóbb az is lesz! akkor mind bemegyünk!? :P

sophie27

Rituséknak is nagy gratuláció, köszi Niki a jó hírt.

Azt hiszem, kezdek én is besózott állapotba kerülni... :lol:

Niki, már rendszeresek? Csak mert lassan dobni kéne a fiúk átlagán is egy picit. Nem járja, hogy elcsajszisodjon a lista. :wink:
Nagyon mennek a drukkok.

Jaj, mikor jön hidegfront? Az eleje rémes szokott lenni, de a lehűlés nagyon kéne....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok csajok!

Tegnap jöttünk haza, csak gyorsan bekukkoltam, nem olvastam vissza, bocsánat :oops:
Majd pótolom ígérem.

Hatalmas gratula minden kismaminak, láttam a táblázatunkat :lol:
Mindenkinek sok sok puszit küldök.

Mi jól vagyunk, Nono hatalmas étvággyal rendelkezik, tejcsim annyi van hogy húúúúúú :lol:
Laktoherbre nincs semmi szükség :wink:

Én még azért hullámokban rosszul szoktam lenni, gyengeség, hasfájás stb , de napról napra jobb, ezért is kunyiztuk ki, hogy tegnap hazajöhessünk, mert csak ma lett volna a hivatalos hazabocsátás.

Nonoka már a kórházban elkezdett gyarapodni, 9\10 volt az apgar. És nem sárgult be egyáltalán. :lol:

Na megyek, mert jön a szopi idő :lol:

Pussz mindenkinek!!!

pöttömpanni

Néhány kép:

Kép

Kép
Kép

pöttömpanni

Niki, Te már nagyon be vagy sózva!? :)

És azt nem tudod véletlenül, hogy Pöttömék hazamehettek már vajon? Vagy Ritus a sima szobába kapott helyet?

Holnap mindenképpen írj, hogy mi van velük, és add át légyszi a gratulációnkat, amit küldünk neki, külön anyum is! ;)

sophie27

Pöttöm, üdv "itthon" :-D Tök jó, hogy minden rendben Nálatok! További jobbulást Neked!!

Rituséknak is gratulálok, Niki, köszönjük, hogy hozta a hírt!!! tényleg, most már a fiúk jönnek, mert nagyon eltolódik az arány ;-)

yuyu79

Ja, kép is van? Már nagyon vártuk ;-) Gyönyörű a kis Noel :D

yuyu79

Pöttöm, jajj de jó, hogy jöttél!!! Nagyon édes a kisfiatok! Köszönjük a képeket! És hozzál majd mindig sok sok új fotót, ne légy szívbajos, és a többi anyuci sem, mert biztosan mindenki kíváncsi a kis cseperedő babucikra!

Gratulálok újra, most már így "személyesen"is, ügyesek legyetek!

Jó egészséget!

Majd mesélj, ha lesz időd, bár gondolom, hogy sok így az elején nincs...

Pl. milyen volt a műtét, milyenek az éjszakák, stb. stb. Szóval mindent! ;)

sophie27

Edina, nagyon nagyon szép a kis Noel, gratulálok hozzá!
Tök jó, hogy ilyen szépen gyarapszik és hogy ilyen sok tejcsid is van!!! ;)

Ritus a 6 ágyasban kapott helyett, ugyanis most is nagyon sokan vannak bent szülni, holnap hozom a bővebb infókat, a gratulációkat pedig továbbítom nekik:)

sniky

Szia Pöttöm!

Noel gyönyörű! És szuper, hogy van sok tejcsid is.
Tényleg ki vagyunk éhezve minden kis mese-falatra, mi "itthonmaradottak". :wink:
Vigyázzatok egymásra.

Na, azt hiszem megyek vissza kicsit megint takarítok, aztán jövök, mert hátha lesz még itt ma fejlemény. Egyesek tényleg nagyon eltüntek...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ritusnak gratulálok Zorkához! Gondolom, hogy ő sem császárral szült.

Pöttöm, gyönyörű szép a kisfiad, igazi hajasbaba. És nagyon formás. Ilyenkor méginkább elhatalmasodik rajtam a vágy, hogy már érkezzen Andris. Reméljük mielőbb elmúlnak a kellemetlen gyengeségek és csak a csodás percek maradnak neked. Teljesen elérzékenyültem.

Én meg mérgemben, hogy zárt a méhszájam, olyat aludtam délután, hogy nem is igaz. Szóval sikerült ma semmit sem csinálnom :oops:
De a táblát legalább frissítettem.

Kép

szuszu

Sziasztok!

Gratulalok az uj kisbabakhoz - a kislanyok tenyleg jol belehuztak! Mondtam is Lauranak, hogy lassan mar o is el kezdhetne keszulodni kifele :wink: Bar szerintem az augusztust meg megvarjuk.

Edina - nagyon szep a kisfiad - gratulalok hozza es klassz, hogy van tejed boven. Mielobbi jobbulast!

Katica - nagyon szep volt a torteneted - remelem mindannyiunknak hasonlo elmenyben lesz resze!

En most jottem vissza CTG-rol, ma sokat mozgott a kislanyom es a mehosszehuzodas is felment egyszer 60-ra, ilyen meg nem volt. Ennek ellenere a mehszajam nekem is zarva, a vernyomasom meg mar megint felszokott 140/90-re. :( Remelem azert kezd lassan alakulni majd a dolog, az alhasam nekem is faj.

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Pöttöm, Noel baba gyönyörű! Érezzétek nagyon jól magatokat otthon!

Ritusnak nagyon gratula! Várjuk a Zorka sztorit is :lol:
Vendég

Pöttöm gyönyörű Noel! főleg a legalsó képen! :lol:

HArá fiúk

Szuszu nekem is zárt a méhszáj..pedig olyan szúrások vannak néha alul..hogy meg voltam győződve, valamennyire nyitva vagyok már...
Vendég

Sziasztok!

Hatalmas gratula az újdonsült anyuciknak !!
én is szeretnék már abba szép színes táblázatba bekerülni!!

most értem haza a dokitól kb 3szor annyi idő volt az utazás mint máskor!! :?

viszont tágulóban vagyunk 1újnyi és az egész medencém sajog egyre inkább és azt mondta a doki, hogy apát belehet ám fogni burokrepesztésre is huncutkodással...szóval szerinte van még itt elvégzendő dolog :D :oops: :D :oops:

Niki!talán udvarias a kisfiad és elöreengedi a kis baátnőjét...
Vendég

Na tessék csak egy kicsit lefekszem délutáni szunyára és már mindenki szül!!! :lol: :lol: Kezdem elveszteni a fonalat, most kinek is Gratuláljak.
Ritus és jázminAndi szüléséhez először is jó egészséget nekik meg mindent jót!

Aztán Pöttöm! Hát engem lenyűgözött a fiad! nagyon cuki ahogy minden baba.
Ez hihhetetlen hogy már mennyien túl vagytok a szülésen és még nincs is augusztus. Lassan kétfelé oszlik majd a csapat , az új anyukák most jó ideig nem fognak ráérni, de mire ráérnek majd, mi meg pont megyünk szülni :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nekem ma falási rohamom van egész nap kezdek eldurrani és borzalmasan érzem magam. Egy tábla csoki is lecsúszott már! Kezdem szégyelni magam. :oops:

CsAndi akkor este nagy kergetőzés lesz a lakásba :lol: !

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na, majdnem készen vagyok a porszívózással, holnapra maradnak a bútorok és a portörlés.
Közben fellocsoltam a kertet, jó meleg lehetett ma is, mert a beton csak úgy öntötte a forróságot...benn a házban még mindig szuper a vályog-klíma :wink:

Holnap végre UH. Megtudom, hogy mekkora a picúr és hogy meddig maradunk még 2in1.
Sajna csak este 8ra megyünk, de nagyon nagyon kíváncsi vagyok már!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi!

Csoki, küldjél nekem is!
Már nem mertem venni, annyira édes szájú lettem az elmúlt időben, meg is dobbantottam a 10 kilót sajna, pedig célkitűzés volt, hogy akörül megállok, de már a 12.-et taposom. :?
Kopog a szemem, dél óta csak egy almát ettem, de megfogadtam, hogy megvárom Petit a vacsival. Erre a hülye bomba miatt nem engedik őket haza. Szóval nem is tudom mit (t)egyek...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo megy a csoki fénypostán nálunk még van sajnos. A párom is baromi édesszájú és bár én eddig én csakcsak tartottam magam de ilyenkor mikor későn jön haza alig birok ellenálni. nem csodálom hogy én is szépen lépkedek előre a hizólétrán 17kg. Pedig próbálok azért néha figyelni a kajára meg gyümölcs hegyeket eszek de hát...........

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok lányok!!!

Öröm ide benézni, mindennap legalább egy baba!!! :lol:

Szívből gratulálok minden új kismaminak, babának és nem utolsó sorban apuciknak!!!

Ilyenkor nekem is megdobban a szívem, hogy milyen jó lenne Lilit már a kezemben tartani, de mi még ráérünk!!! :lol:
Úgyhogy Aprooka, légyszi Ti ne gyarapítsátok a fiúk táborát egyelőre :lol: :wink:

Minden baba gyönyörű de leginkább Noel baba hajkoronája fogott meg!!! Fantasztikus, nagyon édes!!! :lol:

Jól láttam, hogy Liliről még nincs kép??? PEdig Őt és többieket is szeretnénk látni!

Mazska,
Most láttom, hogy Te is Kispesti vagy??? Hova jársz védőnőhöz???

Sophie,
Én is anno azt modtam, hogy nem szabad félni a szüléstől és érdekes mód Rékánál semmi félelem érzetem nem volt.... Most nem tom hogy mi van velem, de az elmúlt 3 hétben rémálmaim vannak a szüléssel kapcsolatban... Pedig aztán Rékát álom volt megszülni, nagyon szép élményekkel tértünk haza... Szóval valahol szerintem ez természetes, hogy félünk, aztán mikor odakerülünk hogy indulni kell, akkor teljesen elfelejtük és csak azt várjuk, hogy a kezünkbe tarthassuk a babánkat.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Aproo sajnálom..remélem párod hamar hazaér...

Mecsi elfelejtettem írni, hogy nagyon szép az idézet, maghatódtam....
Vendég

én most küldtem le a páromat a boltba fagyiért:))) és én a +30-at taposom, reggel álltam rá a mérlegre. kíváncsi vagyok ebből mennyi lesz a víz, mert eléggé dagadok mindenhol...

görcsölgetés van folyamatosan bár össze-vissza időközönként és nem vészes vagy csak már hozzászokok???!!!!
na mindegy, ha van vmi, úgyis értesültök róla, ahogy Zsófi írta már nagyon be vagyok sózva:))

az én fiam nagyon udvarias volt eddig is Andi, mennyi csajszit maga elé engedett:))

sniky

Mecsi, mintha csak a páromon keresztül küldted volna. Hazaért közben és nem ette meg a sportszeletét. Így kénytelen leszek megfosztani tőle, de csak a Gyermek érdekében. :wink:
Ja, és tényleg nagyon szép a vers!

Vica, próbálkozom, de azért a kiírt időpontot nem szeretném megvárni. Sztem már most kicsit nagyra nőttünk. Majd holnap elválik.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Egy délutánra nem jövök, és egyből 2 baba is kibújt :D

NAgy gratula Andiéknak és Rituséknak is!!!!

Pöttöm,
Tökjó, hogy ennyi tejed van és nagyon édes a kiskrapek!!!!

Katica,
örülök, hogy ilyen szép élmény a szülésed :) eddig tökéletesen működik a kislegény, legalább tudtok aludni valamicskét...

Szuszu,
Szerintem se aggódj a tej miatt, ha véletlenül nem stimmel valami, tudsz segítséget kárni. www.lll.hu-n, azt hallottam, hogy olyan anyukának indították be a tejtermelődését, aki örökbefogadta a kisbabáját. Úgyhogy nyugi :)

A szüléstől szerintem majdnem mindenki fél. Én másodszor is félek kicsit, pedig nagyjából képben vagyok. De csak azt tudom mondani, hogy ösztönösen jön minden magától. A rémtörténeteket meg nem kell meghallani :x

Mindenkinek köszi a csuklásos válaszokat, azért kérdeztem, mert ma én is alul, kb. a köldököm alatt 10-15 cm-el éreztem, és hááát azért a remény hal meg utoljára. Jó lenne, ha csütörtökön azt mondaná dokibácsi, hogy befordult :)
Holnap én is ctg-zek, majd jövök.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?