Sziasztok!
Huu, tegnap azt hittem megkattanok. Kisfiam délelőtt aludt másfél órát, s egyébként csak kézben volt el, de ott is kb. 20 percenként üvöltött. Majd elszundított 5-10 percre az álmosságtól, mire beraktam volna az ágyába felébredt és kezdte elölről. Ez ment reggel fél 7 óta. Fürdetésre zombi lett belőlem.
Szegénynek ez a front miatti légnyomás betette az ajtót.
Este fürdés után kajált, 3/4 10-re elaludt és reggel 5-ig durmolt. Egyszer kelt enni 1 órakor. Úgyhogy nagyon hálás voltam neki.
Most nagyanyja ringatja. Megkértem Őt, hogy naponta 1-2 órára jöjjön fel Petizni, hogy tudjak mosni, takarítani, főzni, zuhanyozni és enni. Apa már szólt, hogy kicsit sűrűbben kéne mosni, mert nincs zoknija.
Marietta, jó volt a történet
Nagyon ügyesen bírtad. Nálunk nem volt beöntés (én mondjuk nem is kértem, mert a fájások elindulásával volt egy kis hasmars is).
Gratula az első átaludt éjszakához!
Én már annak is örülök, hogy csak 1x kelt fel éjjel
Szeri, igen hozzátápizunk. Szopi után még azt is kap. Pont én is olvasom a D. Tóth Kriszta könyvét (már amikor tudom) és annyira jól leírja, hogy itt Magyarországon az a mentalitás, hogy ha nem kizárólag szoptatással táplálod a babádat, akkor már nem is vagy Anya sokak szemében, s hogy az Anyák "társadalma" kivet magából. Legalábbis sok idiótának (már bocsánat) ez a felfogása.
Egyébként pont mondtam Apának, hogy szeptemberben megyünk a szülőfelkészítősökkel "bababált" tartani és kíváncsi vagyok, mi lesz a reakció arra, hogy Peti tápszert is kap. Főleg, hogy cumisüvegből és nem az általuk favorizált Szoptani nevű szerkezetből. De bocsássa meg a jó Világ, éjjeli etetésnél nem szeretnék azzal szórakozni, hogy az üvöltő gyerek mellett miután megmelegítettem a tápszert, még átöntsem ebbe a szerkezetbe, magamra szereljem és úgy álljak neki etetni. Szerintem tisztára macera, s Peti szerencsére nem szopászavaros a cumisüveg miatt. Sőt, néha van, hogy cumit is kap, amikor már nagyon nyűgös.
Vivi, ez az éjjeli főzelék elég húzósnak hangzik.
Meri, ne aggódj, meg fog fordulni. Egyébként nagyon érdekes amit mondtál, mert kb. a terhesség 30. hetében nekem a pszichológusom - amikor mutattam Peti 4D-s képeit - azt mondta, hogy - idézem -: " akkor most már csak engednek kell megszületni". Valami hasonló lehet nálatok is. Én is annyira élveztem ezt az állapotot, s nem álltam rá készen lelkileg, hogy megszülessen a babám, mert nekem jó volt úgy is. Hidd le, ha lelkileg feldolgoztad a dolgot, Áron érezni fogja és tudni fogja mit kell tennie.
Ja, raktam fel a képtárba újabb képeket. De addig egy kis ízelítő:
Alukálunk
az én kis Óriásom