Új privát üzeneted érkezett!

Arwen!

És Neked is jó volt ez az ital?? Mert gondoltam rá hogy napi 1-et megiszok én is vagy 2 naponta. Ártani nem árthat. Csak utálom a sört.
csipcsab

Sutifalo bodon:mintha Angyalkriszeknek lenne...

Karamalz sor:hat hogy attol-e,de volt tejem rendesen :wink: Meg a jo tejszines jegremekre mondjak,hogy jo tejszaporito.
Es igyal!ne direkt,eroltetve,mert az apaszt,ha tul sokat iszol,de mondjuk a 2l az legyen meg!leves is szupi!Allitolag a tojasleves nagyon jo tejszaporito.
En szedtem homeos bogyeszt is ra.
Viszont en azt vettem eszre,hoyg Attimnak fajt a pocija a Karamalztol is.Tegyuk hozza,engem is puffasztott. :roll:
Ugyhogy ovatosan,probald ki,aztan meglatod.A tejednek rtani nem fog,max a pocinak nem fog tetszeni.

Kép

Kép
arwen07

Az ize edes,csak nagyon enyhen emlekeztet a sorre,nem veszes :wink:

Kép

Kép
arwen07

Megjöttem, a dokitól, önző módon csak magamról írok most:
diagnózis: missed ab: gyönyörű szép nagy korának megfelelő petezsák, hatalmas szikhólyag, csak éppen a babóka nem nőtt a múlt hét óta egyetlen milimétert sem, szivhang sincs, igy pénteken műszeres befejezés lesz :cry: :cry: olyan nagyon szomorú vagyok. Csak az vigasztal ha Gabcsira nézek.. majd még este jövök

Kép
Kép
adrienna

Jaj ADRI ne máááááár!!!! Ezt nem hiszem el!!!!! De mitől???? Ugye nem a polip kavart be???? Annyira, de annyira sajnálom!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Bocsi Csajok de most nincs is kedvem többet írni....
szerika

Ja még egy kérdés Adrinak: pénteken a polipodat is leszedik???
szerika

Ja még egy kérdés Adrinak: pénteken a polipodat is leszedik???
szerika

Adri!

Nagyon sajnálom! :( Nem is tudom mi vígasztalót írhatnék. :(
Kitartás.
csipcsab

Adri,
annyira de annyira sajnalom,el sem tudom mondani :cry: :cry: :cry: Légy erős nagyon!++++++
:( :( :(

Kép

Kép
arwen07

Adrikám:
nagyon sajnálom, sok erőt Nektek a következő napokhoz. +++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Csak röviden!

Hétvégén el voltunk utazva, azért nem jöttünk, a héten pedig festés, úgyhogy szintén nem tudok jönni. Amúgy jól vagyunk, csütörtökön sztk-s doki, majd beszámolok. 6-án 4D-s. Köszöntéseket köszi!

Adri: :cry:

Nikó

Kép
nikóska

Adri! Annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

:cry: megjöttem. Köszönöm az együttérzést. Az a legdurvább a dologban, hogy elkezdett nőni a hasam és nem férek bele a normál nadrágjaimban. Ja és atom hányinger, mert ugye a szervezetem, a hormonok "úgy tudják", hogy még mindig terhes vagyok. Gabcsi ma nagyon bújós volt. Állandóan az ölembe akart ülni, biztosan érezte, hogy anya szomorú. Olyan jó, hogy ő van nekünk

Szeri,
az az igazság, hogy annyira letaglózott a hir és küzdöttem, hogy ne kezdjek bőgni a rendelőben, hogy teljesen elfelejtettem a hülye polipot, de gondolom, egy kalap alatt azt is letudjuk. Mindenesetre még pénteken műtét előtt lesz egy nagyon alapos UH, de ezt tényleg csak a biztonság kedvéért, mert remény nulla a változásra

Marietta,
nálunk is az volt ami Arwennél. Bármit ettem, üvöltés volt 3 hónapig, csak nálunk 5-6 hetes korában durvult be. Mindennap 4 után 2-3 óra orditás. 13 hetes korában egyik napról a másikra elmúlt. Mindent kipróbáltunk a végén már nem is ettem, de az sem számitott. Ami tuti K betűs zöldségek, paprika az nagyon durva, tejtermékek, gyümölcsök, sült hagymás kaják, pl pörkölt. Én már teljesen ki voltam borulva. Előre rettegtem a 4 órától. Ezt túl kell élni. MI adtunk hoemo kúpot, infacolt, gyógyszertári kikeverős görcsoldót, de semmi nem volt jó.

Most mennem kell, apa megjött, kicsit gyászolunk :(

Kép
Kép
adrienna

Adry :(

Kép
bodzi

Adri, nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Sok erőt a hétre, pénteken Veled leszünk lélekben... Jó, hogy Gabcsi vígasztal!

Kép
vickybabe

Adri: nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: Sokat gondolunk Rátok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

meriann

Adri: :(
Nagyon sajnálom ami történt. Meríts erőt Gabcsiból, és próbálj megnyugodni. Tudom gyenge vigasz, mindig nehez ezt feldolgozni, de ha Babácska menni akart, akkor most még talán könnyebb, mint később. K I T A R T Á S . Pénteken szorítunk, és sokat gondoluk Rád.
vivi79

Adri sajnálom!!!

Nyunyi a pótlást nem fogadja el,szombaton Anyósnál aludt és 4 korty tápszerrel ment aludni
lassan szeretném elválasztani igy nehéz lesz...
Sóginőm a macikávét mondta hogy probáljam meg beletenni hátha
viszont 1 hete naponta gyümölcsjoghurtot eszik és semmi baja tőle (ezen felbátorodva vettem neki junior italt milupát de nem hajlandó meginni azt semmi)

Az István a király szenzációs volt!!!!aki teheti nézze meg,igaz Éder Enikő (Sarolt) a hideg rázott de aki Réka szerept énekelte hát eszméletlen!!!!

Bodzi Nyunyinak is van sütifalója szereti!

Bridzsi

Kép
esztora

PORSI,

AKOS NAGYFIUNAK NAGYON BOLDOG 1. SZULINAPOT KIVANOK!!!!!
Legy nagyon boldog es egeszseges egesz eletedben!!!!!!!!!!!

Kép

Adri,
lelekben Veled vagyok! :( :( :(

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Drága Adri! :oops: :oops: :oops: :oops: Nem is tudom, mit mondhatnék. Lélekben veletek vagyok.

Marietta, a tejcsi kérdés jól alakul. Most szedem a more milk plus tablettát és így etetésenként kb. 40-60 gramm között szopik, majd megissza a 70-110 ml pótlást :) A tegnap esti mérlegeléskor 4570 gramm volt a srác és 2 napja már a 62-es bodykat hordjuk. :) Egészséges, husos baba :) Majd rakok fel képeket. Ja és áttért éjjel a 4 óránkénti evésre, úgyhogy kelünk éjjel fél 1 körül, majd utána már csak hajnali 1/2 5-5 körül. Szóval nagyon büszke vagyok rá. :):):):)
Apa holnap megnézi Nekem az Intersparban ezt a Karamalz itókát. Veszíteni nem veszíthetek :)

Bodzi, köszi a bíztató szavakat, nagyon édes vagy. :wink: Én is remélem, hogy a kisfiam így gondolja, mi imádjuk Őt :)

Arwen, Peti hála Istennek nem hasfájós, idáig nem panaszkodott semmi miatt, amit ettem.

Most épp arra várunk, hogy felébredjen és fürödhessünk :) 5-kor evett, fél 7 körülre elaludt s azóta húzza a lóbőrt. Lehet, hogy ennek az lesz az ára, hogy fürdés után nem fog aludni :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Hát most csak ezt az oldalt olvastam el, elég szomorú lettem. Izgatottan vártam Adrinál a fejleményeket, dehát ez nem jó hír :cry:
persze ismered az álláspontomat ez elvesztett babákkal kapcsolatban, de ez persze nem vigasz, engem sem vigasztalna.... (de Ő most megmentette valakinek az életét...asztrológia szerint, szóval emberi vesztést kellett megélned, így talán a sors a "legkönnyebb" utat adta). Szóval fel a fejjel, hamarosan itt lesz a Tesóka!!!!

Miket hallok én itt Pinkiné, hogy rossz Anya??????? Te vagy Petinek maga a Tökéletesség, hisz Hozzád született!

Porsi, ÁkomBákomnak NAGYONNAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Velünk minden rendben, leszámítva azt, hogy Csongival töltöm a napom majd 24 óráját....ma pl. még nagyvécézni is magammal kellett vinnem...szóval gondolhatjátok, hogy milyen gázosak a napok. Ezért elnézést, hogy csak ilyen ritkán jövök, dehát....
Már csak cicin hajlandó elaludni, hintában egyáltalán nem. szóvall nincs egy szusszanásnyi időm sem, max. amikor Apa hazajön, de akkor is ám hiszti van, merthogy nálam akar lenni.
Ráadásul most nem hajlandó egyedül közlekedni, mert ugyi Őfelsége már jár, de csak kézenfogva, így bárhova akar menni, szorosan fogja az ujjaimat, és így megyünk egész nap. Lehet, hogy később visszavonom ezt a kérésem, de azért jó lenne már ha elindulna egyedül is.

No megyek is csicsikálni...

pusza Nektek!

KépKép
KépKép
ragota

Gyermek még mindig alszik...... :roll: :roll: Már a fürdetésről is lemondtam. Próbáltam felkelteni, 2 nyöszörgésen kívül mást nem tudtam belőle kicsikarni.

Már előre látom, milyen virrasztás lesz itt éjjel. :? :?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Flora babanak nagyon boldog 1. nevnapot kivanok!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntést mindenkinek, akigondolt ránk!

El sem hiszem, hogy ekkora Fiam van...

Adrikám:D
....nem is tudom, mit mondhatnék.....hatalmas ölelés Neked, és a Privát kis Angyalkádnak, aki Gabcsi néven álcázza magát és vigyát Anyájára, vgasztalja...sok-sok erőt Nektek!

Ágota:D
Jajjjj, ne is mondd, Áki ugyanezt csinálja, mint Csongi. Tök ügyesen megy egyedül is, ha nem veszi észre, meg mostanság már tudatosan is merészkedik, de azért hosszabb távra jó, ha kéznél van Anya....már én is várom, hogy bátor legyen! :D:D:D

Marietta:D
Flórát ISten éltesse!

bocsi, de most megyek...puszik

porsika

:evil: hát nem elszállt minden, amit írtam.

Na, újra, de csak röviden.

Ákost és Flórát isten éltesse sokáig születésnapja/névnapja alkalmából!!!!

Pinkiné: volt virrasztás?????

Indulunk a csempékért, a kádért, stb, stb. Olyan izgi. Este meg a "rendes" nődokimhoz, akinél szülni fogok. Puszik! Szép napot!!!

meriann

Ja, még valamit. Hallottatok már a léghajó programról???
Megvan a nyomtatott anyaga, ha valakit érdekel priviben kérek e-mail címet és küldöm.

http://www.leghajo.hu/kurzusok.html

meriann

Sziasztok!
Kicsit megkésve, de Ákost és Flórát Isten éltesse nagyon sokáig, szüli és névnap alkalmából.

Voltunk védőnőnél és doktornőnél az elmúlt napokban. Hízott 15 dkg-ot, és nőtt 1,5 cm az elmúlt hónapban. Nem sok, de ahhoz képest hogy múltkor fogyott, én ennek is örültem. És kijött 2 új foga ez alatt az idő alatt, úgyhogy szerintem nem olyan rossz.
Doktornőnek viszont feltűnt, hogy nem nagyon akar nőni, ezért kaptunk beutalót gyerekgasztróra. + beutaló vérvételre, ahova éhgyomorra kell vinni (nem tudom ezt hogy fogom kivitelezni), +vigyek vizeletet is, és ÁNTSZ-hez is küldjek székletmintát.
Lányos anyukák próbáltatok már vizeletet venni csemetéitektől? Nekem már volt benne részem, nem egyszerű. Hajnalban etetéskor (még szopizott) kb 1 órát hurcoltam a felragasztott zacsival mire pisilt szegényke. De ha éhgyomorra kell vinnem, még teát sem adhatok neki. Ha felébred, a teától alszik vissza. Nem tudom mi lesz, előre félek tőle.
Ja, és azt mondta, ne adjak neki teát, csak vizet, és azt sem sokat, csak napi 3-4d l-t. Most kb napi 1 liter teát iszik.
És főzelékkel kellene tömnöm szerinte, de nem fogadja el, csak délben. Erre azt mondja, ha éjjel felébred, adjak neki főzeléket. Igyekeztem nem furcsán nézni rá, nem tudom sikerült-e.
Szóval most elkezdünk vizsgálódni, de remélem nem találnak semmi baját, allergiát az orvosok.
vivi79

Angyalka: boldog házassági évfordulót kívánok! Hányadik? Meg szoktátok ünnepelni?
vivi79

Sziasztok!

Meri, nem volt. :) Reggel óta viszont idáig 3x 15-20 percet aludt. Evés után elalszik, berakom az ágyába és kb. 10-15 perc múlva ébren van. :roll:

Most épp úgy eszem (ma először) hogy ülök a gép előtt, bal kezemben a gyerek komfortszopi után alszik, a jobbal meg gépelek és eszem felváltva. :oops:

Niko, utólag is Boldog Névnapot! :oops: :oops:

A kis Flórának pedig szintén Boldog Névnapot! :D

Vivi, biztosan nem lesz baja a kis Manónak. Csak óvatosak a dokik.
:wink:

Na, vissza csempésztem az ágyába :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Szüli és névnaposoknak sok boldogot!

Vivi:
mi is voltunk Marcival, ugyan ez miatt, h pici. 91 cm és 12.5 kg 3 évesen. Most derült ki a szójaallergia, mondjuk ennek semmi a köze ahhoz, h pici.
remélem nem találnak semmit. de hidd el, jobb ha megviszgálják.
és arra még enm gondoltál, h azért nem eszik,mert sokat iszik.
ezt abból gondolom, h én nagyon keveset iszom, max fél litert egy nap. de mivel a vesémmel voltak gondok, így volt idő, mikor kényszerítettek, h napi 2 litert meg kell innom. na, én sem ettem szinte semmit. televoltam azzal. :oops:
sinlacot nem kérdezted? az sokkal táplálóbb mint a főzi és ha hígra csinálod még cumisüvegből is lehet neki éjjel adni, jobb, mint a főzi. ehh, ekkora baromságot. :twisted:
mekkora is Enikő?

Kép
Kép
h@jni

Angyalkrisz,
nagyon boldog hazassagi evfordulot!!!!!!!!
Nekunk jovo kedden lesz :wink: :wink: :wink: Nektek is a 2.,ugye? :lol:

Vivi,
sztem is vizsgaljak ki.
A tea miatt sztem is siman lehet kisebb etvagya.Cukrozottan adod neki?Mert akkor plane,ugyanis az egy kaloriabomba.H acukor nelkul adod,akkor is telit maga a folyadek.Szoval lehet,hoyg tenyleg azt kellene csokkenteni.
Mondjuk ez az ejszakai fozelek etetes azert sulyos.... :roll:
Attilatol is vettem mar vert 2x is,meg vizeletet kellett mar vinnem vagy 4x.Tudom milyen nehez levadaszni!!!!!!Es nem egyszeru ehgyomorra sem elvinni a gyereket,de sajnos ez van.
Remelem semmi baj nem lesz Nalatok!!!!!!

Na ezer dolgom van,mentem is!Pusz

Kép

Kép
arwen07

Az igért szüléstörténet.

AZt hiszem elég hosszú lett.
csipcsab

Flóra születése! (szüléstörténet)

Hát nem is tudom hogy kezdjem. Szeretném a lehető legszebben megírni, de nézzétek el nekem hogy ez nem fog menni. Nem veszett el bennem egy írónő. (sajnos)

2008.07.09-én kezdődött. Akkor már 40+6 napos voltam. Úgy éreztem Flóra soha nem akar kibújni a pocakomból. Pedig Mi már nagyon vártuk ŐT!!
Reggel 5:30-kor keltünk mert bekellett mennünk a kórházba a szokásos nst-re meg vizsgálatra a dokimhoz. Persze a pakkommal mert úgy volt hogy be is kell már feküdnöm. (aminek nagyon nem örültem)
Elkészültünk a férjemmel és 6:15-kor útnak indultunk. Nagy izgalom volt bennem,és kicsit szomorú is voltam hogy bekell feküdnöm.
7-re beértünk, bejelentkeztem lennt a portán, aztán indulás fel az osztályra. Ismét lépcsőn mentünk hogy hátha majd az segít megindulni Flórának. Kétnaponta mindig gyalog tettük meg az 5 emeletet. De ez sem segített. 
Ahogy felértünk össze is futottunk a szülésznőmmel, és vitt egyből nst-t csinálni. Jól felszerelkezve mentem. (szőlőcukor, tea, kakaós csiga) Ugyanis a lányom ilyenkor mindig lapított a pocakban. Tappancsokat felrakták én meg elkezdtem lakmározni.  Persze Flóra így se akart mozogni. Jött az ami eddig bevált. Paskolni kellett a hasam, és ilyenkor meg meg mozdult a hölgy. Jött vissza a szülésznőm hogy ránéz az nst papíromra(közben én ezerrel nyomattam a szőlőcukrot) és megkérdezi tőlem hogy nem érzek semmit? Mert hogy mindjárt leugranak a cikkcakkok a papíromról olyan keményedéseket mutat. Hát én nem éreztem. Csak néha annyit hogy befeszül a hasam, de nem úgy hogy az nekem fájdalmas legyen. 
Végeztünk, irány a dokim. Kérdezte mi újság hogy vagyok. Nézte a papírom és közölte hogy hát igen vannak fájások de nagyon rendszertelen. Addig addig beszéltünk még sikerült kibuliznom hogy hazajöhessek és ne kelljen befeküdnöm. Persze közölte hogy csak azért engedi meg mert problémamentes terhesség volt és most is minden rendben. De péntek reggel nincs mese bekell feküdnöm. Így váltunk el egymástól. Ez volt délelött 10-kor.

A férjemmel még elmentünk vásárolni,benyomtam egy jó nagy melegszendvicset.
Kb 13 óra volt mikor hazaértünk. Akkor még főztem ki az ebédhez tésztát és jól bekajáltam kakaspörköltből.  Aztán elindultam hogy pihenek. Mondtam a férjemnek 14:30-kor hogy én lefekszek mert nagyon elfáradtam,és alszok egyet. Mondta hogy jó, Ő meg számítógépezett a másik szobába. Elkezdtem tv-t nézni. Aztán fordultam a bal oldalamra, és egyszercsak hallottam és éreztem lennt egy pukkanást, és hogy valami folyik belőlem. Tudtam hogy ez a magzatvíz lesz. Gyorsan kiabáltam át a másik szobába a szeretett páromnak hogy elfolyt a víz. Rohantunk a wc-re és megnéztük hogy tényleg az –e?? Hát az volt.  Felhívtam a szülésznőm meg az orvosom és mondták hogy induljunk a kórházba. Öltözés és indulás a kórházba. Persze én alig bírtam talpon maradni úgy remegtek a lábaim. Azért magamra kaptam a ruháim. Indulásra kész voltam kb 2 perc után. Persze a férjem még nem. (mindig ez van) Látom hogy a videó távkapcsolójával szórakozik. Kérdem tőle hogy mit művel? Közli velem hogy beállítja a videót hogy felvegye nekem a sorozatomat amit nézni szoktam. Azt hittem elájulok.  Ez a film a szellemekkel suttogó. Mindig nézem és elötte való nap úgy lett vége hogy majd másnap folytatják. Szóval az én drágámnak még ez is eszébe volt így szülés elött.  Aztán csak sikerült elindulnunk. Nagyon izgatottak voltunk. Nem száguldoztunk de 35 perc alatt beértünk a kórházba. Nekem fájásaim nem voltak,csak néha egy kis feszítést éreztem a hasam aljánál.
Jelentkezés a szülőszobán. Bekisértek minket az öltözőbe ott átöltöztünk,aztán én mentem az ügyeletes dokihoz aki megvizsgált. Majd 2 ujjnyira voltam nyitva és semmi fájás. Megborotváltak kaptam beöntést (mert kértem). Aztán zuhanyoztam. Ismét vizsgálat. Még mindig nincs fájás. Ez volt 15:45-kor. Bementünk a szülőszobára. Nst-re raktak. A szülésznőm még nem volt ott mert épp fodrásznál ült becsavart hajjal. 
16-kor egyszercsak megindultak a fájások. Előszőr 3 percenként ez nem tartott sokáig, és egyből jöttek a 2 percesek. Na ekkor telefonáltak neki hogy bizony már itt tartok. Jöttek is gyorsan.
Megkezdődött a vajudás. Voltam az ágyon, a kádba. Álltam is az ágy mellett ráhasalva úgy elég jó volt. Telt az idő. Én folyamtosan az órát lestem amikor bírtam, mert a férjem mindig mondta hogy ekkorra meg akkorra meglesz. Én ebbe kapaszkodtam. Ez éltetett. Hát persze nem lett igaza.
Nagyon tartottam tőle hogy miként is fogom bírni a fájdalmat de csendben voltam végig, és tűrtem. Néha annyit mondtam hogy én ezt nem birom tovább. Persze bírtam.
Nem tudom meddig vajúdtam így de éreztem hogy tolnom kell. Mondta a szülésznőm ha úgy érzem akkor nyomjak. Hát így is tettem. És ez bizony eltartott egy darabig. Aztán a dokim este 20:15-kor bekötötte az oxitocint hogy kicsit rásegítsen a dologra. Mondta hogy nekem ettől nem fog jobban fájni, ugyanis igen erős fájásaim voltak, csak talán hamarabb meglesz Flóra. Én csak nyomtam és nyomtam. Mondták hogy látják hogy van haja. Hát akkor ott ez érdekelt a legkevésbé.  Aztán egyszercsak azt vettem észre hogy az ágyon amin fekszek gyorsan alakítják át, és mindenki kapja fel a maszkot magára. Na és akkor jöttek az igazi tolófájások. Kb 4-5 tolásra lett meg Flóra. Ez volt 22:25-kor.
Egyből a pocakomra rakták ezt a gyönyörű kislányt akit oly régóta vártunk. Nagyon jó husiba volt. Elmondani nem tudom azt az érzést amit ott akkor éreztem és azóta is minden nap egyre erősebben. Azt pedig amit a férjem szemében arcán láttam, na az is leírhatatlan. Minden elismerése az enyém volt. Ahogy Flórát lemosták lemérték,egyből megkapta az apukája aki roppant büszkén tartotta, dajkálta az ő kicsi lányát.
Velem meg még a dokim foglalkozott. A szülésznőm nagyon jól védte a gátat de még így is kellett vágni. Flóra szép nagy buksija miatt.
Úgyhogy jött a varrás. Hát kibírható volt. Ahogy ezzel is kész lettünk megkaptam a lányomat aki egyből nagyon szépen elkezdett szopizni, és azóta is folyamatosan.
Így voltunk együtt a szülőszobán éjjel 0:30-ig. Aztán bevittek a szobába a lányomat meg a csecsemősökhöz éjjelre.
Én alig vártam hogy reggel legyen egész éjjel semmit nem aludtam annyira a hatása alatt voltam annak ami Velünk történt. Reggel 5:30-kor megkaptam a lányomat és azóta is együtt vagyunk folyamatosan.
Imádjuk Őt az apukájával együtt. Így lettünk mi 3-an egy nagyon Boldog család és remélem hogy ez még nagyon-nagyon sokáig így is lesz.
csipcsab

És akkor 1-2 kép a mi kis szerelmünkről. :-)

Bocsi ha sok voltam! 8)

Köszönjük a köszöntést.

Ja és képzeljétek, végigaludta Flóra az éjszakát. Este 21:15-kor letettem és reggel 5-kor kelt enni. Akkor már nagyon örültem mert akkor már ömlött a tejem. :lol:

Egyébknént 1x kel enni éjjel max 2x. Kivi vagyok meddig lesz ilyen jó gyerek. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipcsab 2009.01.30 13:00-kor.
csipcsab

Marietta,
meg egyszer gratulalok a nagylanyhoz!!!!Nagyon szepseges!!!!!!
Ahogy kivettem a szavaidbol,jo elmeny volt a szules!Orulok neki!
A Ferjed pedig annyira edes ezzel a videobeallitassal!! :lol: :lol: :lol:
Jovore pedig "egyutt" unnepeljuk a Attila es Flora szulinapjat :lol: :wink: Orulok,hoyg szepen alszik ejjel!
Nekem is sajna hajlamos volt a cicim a bedurranasra,ha sokat aludt ejjel Attim.De ha huzamosan igy lesz,akkor majd szepen atall a cickod. :wink:

Meri,
nagyon izgi,hogy igy alakul mar a hazatok!Szuper erzes lehet!!!!!
Este vagy holnap pedig varunk a dokihirekkel!

Ragota,Porsi,
azert barmikor ha van idotok,mi varunk ide Titeket!

Egyebkent Attim is mostanaban extran ragaszodo lett,nemcsak hozzam,Apajahoz is.Nem tudom miert,ez biztosan valami ilyen idoszak vagy nem tudom.... :roll:

Szeri,
irok privit!

Kép

Kép
arwen07

Marietta: nagyon szép volt a történeted, kicsit meg is könnyeztem. (én már csak ilyen vagyok). És nagyon édi a kislányotok.

Hajni és Arwen:
nem vagyok kivizsgálás ellenes, inkább már rég kellett volna valamit próbálni. Amúgy 11,5 hónapos, 6550 g és 68,5 cm most Enci. A születési súlya pedig 2550 g volt. A háromszorostól kicsit elmarad.
Sinlacot nem kérdeztem, mert a kivizsgálás előtt ugysem foglalkozik vele a drnő, kérdezés nélkül pedig nem merem elkezdeni. Pedig néztem tesz-veszen, de gyáva vagyok.
A teát nem gondolom, hogy sok, mégpedig azért, mert régebben napi 20-30 ml vizet ivott, és mégsem evett. Akkor kezdtem gyümölcslevezni, majd teáztatni, gondoltam legalább igyon, ha már nem eszik. Előtte sem evett többet, nem ez változtatott rajta.
Teát nem cukrozom, az instant Hipp, vagy Milupa port veszem. És egy dl vizhez csak egy kávéskanálnyit teszek, épp csak hogy íze legyen. (a dobozon evőkanálnyit javasolnak)
vivi79

Na, megjöttünk a dokitól, hááát. Továbbra is faros Áron, és a doki Áron méreteit nézegetve, majd engem azt mondta, ha megfordul, akkor sem biztos, hogy meg tudom szülni. Feni a kést. Hátha. A méhszáj, magzatvíz minden rendben egyébként. Őszintén szólva úgy érzem, hogy beleszakad a szívem, hogy nemsokára vége ennek az együttlétnek, lehet ez is közrejátszik. Persze a pszichológus épp most van szabin. De a dokim szerint 34. hétig lazán megfordulnak, addig meg találkozok a pszichológussal is.

A házunkhoz minden ki van választva. Totálisan kimerültem, de legalább ezt letudtuk.
Most megyek zuhanyozni, jó éjt!!!

meriann

Sziasztok!

ÁKOSKA!!! NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!! LEGYEN VIDÁM ÉS BOLDOG TOVÁBBI GYEREKKOROD!
Porsi, majd ha ráérsz gyere mesélj, milyen volt a szülinap, hogy ünnepeltetek, mit kapott a nagyfiú és képeket a képtárba!

Gyönyörű Flórácska: neked pedig boldog névnapot kívánok! Legyél mindig ilyen mosolygós, mint a mostani képeken!

Ragota, nekem már hónapok óta kísérőtársam Bali, ami a wczést illeti, egy idő után majd megszokod :lol: Olyan jó lenne, ha többször tudnál jönni, jó olvasni soraidat.

Angyalkrisz, boldog házassági évfordulót!

Vivi, remélem minden oké lesz és nem találnak semmit Encinél. De ez már haladás, hogy hízott! 1 litert megiszik? nem lehet, hogy ezért nem eszik rendesen? Nálunk Bali max 2 dl vizet iszik naponta, neki ennyire van igénye.... Sokallom az egy litert! Éjszaka meg főzeléket??? Aztán meg hozzászokik az éjszakai evéshez!!! ÉN nem adnék neki!

Jaj ma felháborodtam a híreken! Az RTL-en volt a híradóban, hogy a 6 hós korukig csak anyatejjel táplált gyerkőcök sokkal egészségesebbek, mint egyéb társaik... hát ezek szerint Balázs, Gabi baba stb... nem annyira egészséges, mint pl. Ati, Csongi stb-stb...!!! Mekkora baromság! Utálom az ilyen kijelentéseket, ezt honnan szedik???

Tényleg, Pinkiné, te is hozzátápizol, igaz?
szerika

Ja Arwen, olvastam a privit, holnap válaszolok :wink:
szerika

Minden kedves ünneplőnek sok-sok boldogságot!

Szeri sokallod az egy litert????Nyunyi tegnap több mint 2 litert ivott meg,rengeteget iszik,mondjuk én is.szerintem ez ember függő

éjjel főzelék elég furcsa gondolat :shock:
nekem anno a védőnő mondta hogy adjak este is főzeléket (tömjem meg Nyunyit) már ezt is furcsáltam

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
2 liter? :shock: :shock: Az felnott adag....nem semmi.
Attilam is sokat iszik,most o is tobb,mint egy litert iszik meg,de ebbol fel liter a tapi,reggel-este 250-250. Napkozben bo fel liter gyumile,viz,tea lecsuszik nala is.
De o eszik rendesen.

Vivi,
en csak azert irtam,mert pl en eszrevettem,hogyha tomenyebbet iszik (mert a gyumilevet is higitom,tobb,mint fele vizzel),pl tisztan ivott almalevet 1-2dl-t,akkor alig evett utana.
De persze,ha Nalatok ez mas,akkor okes :wink:
Siman lehet,hogy o ilyen alkat,nem szeret annyira enni.
Egyik ismerosnel a kislany majdnem masfel eves es most 8 kilo.Ok is megjartak minden vizsgalatot,semmit nem talaltak.O ilyen es kesz! :wink:
Az instant Hippesben van am cukor dogivel,nekunk is van olyanunk.

Meri,
gondolo,hoyg faraszto volt a mai nap,de edes faradtsag ez :lol:
A hazba valok kivalasztasa es a dokilatogatas is :wink:
Meg siman befordulhat,de ha megsem,akkor sincs semmi!Akkor annak igy kell tortennie!Ugy lesz a legjobb,es biztosan megvan annak is az oka,hogy miert nem fordul be,aki nem fordul be. :wink:

Szeri,
okes,varom majd,ha lesz idod :wink:

Kép

Kép
arwen07

Isten éltesse Ákoskát 1. születésnapja alkalmából!

Flórát pedig 1. névnapja alkalmából!
Nagyon megható a szüléstörténeted! :D

Csenge is max. 2 dl vizet iszik naponta + a szopik. Éjjeli főzelék szerintem is hülyeség. Biztos nehéz lesz vizeletmintát venni. Én nem is tudom, hogy oldanám meg. Egy percig sem marad egy helyben Csenge.

Évforduló: a 3. volt ma. Együtt voltunk egész nap és most este koccintottunk egy pohár pezsgővel. Az első kettőn elmentünk étterembe, de most nem úgy jött ki a lépés...

A napokban valahogy extra nyügi Csenge. Néha úgy érzem, hogy na most fog elszakadni a cérna, és nem bírom tovább. Nemhogy wc-re nem tudok elmenni pár percre, de még a kajámat sem engedi hogy megegyem. Múltkor is megetettem, jó sokat evett, na mondom megebédelek én is, hát nem hagyta, ott nyígott, pedig álmos sem volt. :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Jaaaa.. én nem számoltam bele a tápit, az nekünk reggel 100-180 ml, este 240 ml... de napközben csak 2 dl vizet iszik...
szerika

Sziasztok!

Huu, tegnap azt hittem megkattanok. Kisfiam délelőtt aludt másfél órát, s egyébként csak kézben volt el, de ott is kb. 20 percenként üvöltött. Majd elszundított 5-10 percre az álmosságtól, mire beraktam volna az ágyába felébredt és kezdte elölről. Ez ment reggel fél 7 óta. Fürdetésre zombi lett belőlem. :roll: :roll: Szegénynek ez a front miatti légnyomás betette az ajtót.
Este fürdés után kajált, 3/4 10-re elaludt és reggel 5-ig durmolt. Egyszer kelt enni 1 órakor. Úgyhogy nagyon hálás voltam neki.
Most nagyanyja ringatja. Megkértem Őt, hogy naponta 1-2 órára jöjjön fel Petizni, hogy tudjak mosni, takarítani, főzni, zuhanyozni és enni. Apa már szólt, hogy kicsit sűrűbben kéne mosni, mert nincs zoknija. :oops:

Marietta, jó volt a történet :) Nagyon ügyesen bírtad. Nálunk nem volt beöntés (én mondjuk nem is kértem, mert a fájások elindulásával volt egy kis hasmars is).
Gratula az első átaludt éjszakához! :) Én már annak is örülök, hogy csak 1x kelt fel éjjel :)

Szeri, igen hozzátápizunk. Szopi után még azt is kap. Pont én is olvasom a D. Tóth Kriszta könyvét (már amikor tudom) és annyira jól leírja, hogy itt Magyarországon az a mentalitás, hogy ha nem kizárólag szoptatással táplálod a babádat, akkor már nem is vagy Anya sokak szemében, s hogy az Anyák "társadalma" kivet magából. Legalábbis sok idiótának (már bocsánat) ez a felfogása.
Egyébként pont mondtam Apának, hogy szeptemberben megyünk a szülőfelkészítősökkel "bababált" tartani és kíváncsi vagyok, mi lesz a reakció arra, hogy Peti tápszert is kap. Főleg, hogy cumisüvegből és nem az általuk favorizált Szoptani nevű szerkezetből. De bocsássa meg a jó Világ, éjjeli etetésnél nem szeretnék azzal szórakozni, hogy az üvöltő gyerek mellett miután megmelegítettem a tápszert, még átöntsem ebbe a szerkezetbe, magamra szereljem és úgy álljak neki etetni. Szerintem tisztára macera, s Peti szerencsére nem szopászavaros a cumisüveg miatt. Sőt, néha van, hogy cumit is kap, amikor már nagyon nyűgös.

Vivi, ez az éjjeli főzelék elég húzósnak hangzik. :shock:

Meri, ne aggódj, meg fog fordulni. Egyébként nagyon érdekes amit mondtál, mert kb. a terhesség 30. hetében nekem a pszichológusom - amikor mutattam Peti 4D-s képeit - azt mondta, hogy - idézem -: " akkor most már csak engednek kell megszületni". Valami hasonló lehet nálatok is. Én is annyira élveztem ezt az állapotot, s nem álltam rá készen lelkileg, hogy megszülessen a babám, mert nekem jó volt úgy is. Hidd le, ha lelkileg feldolgoztad a dolgot, Áron érezni fogja és tudni fogja mit kell tennie. :wink:

Ja, raktam fel a képtárba újabb képeket. De addig egy kis ízelítő:

Alukálunk

Kép

az én kis Óriásom

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

hát igen Nyunyi vízhajtásos :lol:

ha nem lesz jobb ajánlat ide megyünk (galériában vannak képek a szállódáról):
http://unitravel.hu/html/mediteran/cost ... l_mar.html

A másik idióta nézet ha egy éves kora után szoptatod az már káros,én most ezt hallgatom......

Pinkiné,Marietta gyönyörűek a babák!!!!!

Meri én csak Hajnit tudom ídézni ő "mondta" nekem amikor kiderült hogy a méhl. a m.szájon van hogy nem gond legfeljebb a művészkijáron fog érkezni!
én azt mondom hogy oka van annak hogy némelyik baba nem fordul be

Bridzsi

Kép
esztora

Pinkiné!

Nagyon édes Peti! :D

Csajok!

Képzeljétek hogy jártam. Flóra megint aludt az éjjel. Este bekajcsizott és szunya. Hajnalba arra keltem hogy majd szétszakad a jobb mellem és iszonyat fáj. Fáztam is. Megmértem a lázam és bizony 38,5 volt. Tejlázam lett. Lányomat meg nem lehet felébreszteni ha alszik. szóval kínlódtam egy darabig ugyanis a fejő semmit nem bírt leszívni úgy bevoltam durranva. aztán Flóra 5kor ébredt gyors ráraktam és neki sikerült szívni de azt hittem ott halok meg annyira fájt. úgyhogy ma állandóan cicin van hogy könnyítsen rajtam már majd szétcsattan annyit evett. :lol:
a lázam alig akart lemenni, felment 39 is. aztán vettem a gyógyszertárba garmastan kenőcsöt. most azzal is kenem. hát remélem helyre jövök. már előre félek az éjszakától. hát örülhetnék is neki hogy alszik éjjel de így sajna nem tudok. :(
annyit bőgtem ma.

Pinkiné!

Flóra is most itt van a kezemben így szunyál.
mondjuk nekem annyiba szerencsém van vele akkor is a maga kis csendes módján őrjöng. :lol:

kitartás neked is.

bocsi a kisbetűkért de egykezezek. :D
csipcsab

sziasztok!

Marietta, szegénykém, remélem hamar elmúlik a lázad és a fájdalom is! Flóra nagyon ügyes, hogy a maga módján próbál segíteni :D
Flórának nagyon boldog 1. névnapot!!!!!!!!!!! :D

Pinkiné, nagyon kis édi Peti baba! Már alig várom, hogy élőben is megnézzem :wink: Mindjárt meglesem a képtárat is :D

Porsi, Ákost Isten éltesse sokáig!!!!!!!!!!!!! :D

Nikó, Neked így utólag, nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Mi volt ma a dokinál?

Meri, ne aggódj a fekvése miatt, igazuk van a lányoknak, úgysem tudsz rajta változtatni. Azért próbáld megbeszélni Vele, hogy forduljon be :D Még van idő :wink:

Esztora, jó kis nyüzsis a város, de jó hely 8) én is nyaraltam ott még "fiatalkoromban" :wink:

Krisz, nagyon boldog évfordulót Nektek! Milyen "fiatalok" vagytok, nekünk már a 6. lesz nemsokára :shock: :lol:

Arwen, Nektek is nagyon boldog évfordulót! :D

Most ennyi, bocsánat, ha valami kimaradt, ezer felé jár az agyam ...

Már alig várom, hogy újra lássam Manót, de csak 12-én megyünk a genetikai uhura, addig muszáj kibírnom...

Kép
vickybabe

Marietta, nagyon szép és megható a szüléstörténeted. De klassz lenne, ha mindenki ilyen szép szülést élhetne meg!
Sajnálom ezt a gyulladást. Remélem mára már minden oké. Milyen volt az éjszaka?

Pinkiné, Peti baba nagyon édes. Tápszerezés-dolog: teljesen igazad van és senki nem tehet róla, ha tápit kell adni a gyerekének, de ettől nem lesz kevésbé egészséges senki gyereke!

Adri, nagyon szorítok neked és sokat gondolok rád. Ha hazaengednek jelentkezz, hogy vagy, jó?
szerika

Marietta, a szüléstörténeted nagyon szép! Nagyon örülök, hogy ilyen jó élmény volt, én is ilyet szeretnék :D

Adrira én is nagyon sokat gondolok ma, remélem benéz majd, ha már otthon van!

Kép
vickybabe

Adri
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?