jó reggelt!
Nekem nem a legjobb! ÁLMOS VAGYOK!!!!!
Valamikor éjfél körül megint megszólalt a riasztó, szerencsére nem ébredt fel, de én ugye igen, aztán óránként felébredtem, nem Lilire csak úgy, de akkor már be is néztem hozzá. Aztán 3-kor kelt Lili, evett és mindjárt vissza is aludt, de én nem azonnal, de f 6-kor meg felkelt,én csak 6-kor mentem be hozzá, képtelen voltam felkelni olyan álmos voltam még.
Azt hiszem éjfélig is fönt voltam tán 2x, nem tudom, már nem is emléxem rá.
Valamit ki kell találnom ezekre az ébredésekre, mert hiába tudnék Lilitől aludni, felébredek. Működik a tudatalattim, hogy be kell takarnom, hogy biztos fázik, stb..... Ez a mániám, pedig meleg van, de a lábszára meg mindig hűvös, a nyaka meg meleg. Mindig azt mondják majd sír ha fázik, de szerintem akkor már késő. Nem szeretném ha megfázna. Mindig magamból indulok ki, én is betakarózom, még ilyen melegben is, mert este amikor az ember alszik, más a hőérzet. Persze amikor lefekszik az ember akkor még meleg van, de Lili ugye még nem tudja magára húzni időközben a takarót.
És most meg itt mérgelődik a szőnyegen, nyügi, sehogy se jó neki, állandóan kapaszkodna a nyakamba, én meg le vagyok amortizálva. Megy a hintába, ott elvan egy darabig.
Na és Kolosnak milyen éccakája volt??? Aludt??? Oyan jó látni, hogy már így "szorgoskodik". Én is várom már, meg nem is.
Ja és tegnap valamikor este már aludt egy ideje bementem Lilihez, hát hallom ám hogy zizeg a fejem mellett egy szunyog. A francba, káromkodtam egyet, hogy most hogyan fogom meg. Villanyt nem kapcsolhatok mert Lili felébred, de ha nem találom meg szétcsipkedi és attól nem fog aludni. Kisvillanyt kapcsoltam de persze nem volt meg, na de reggel!!!! Megvolt a kis vérszívó azt kapott a szájára egy jó adag permetet!!!
Lilin sem láttam csipéseket, uh. megúszta. De hol a fenébe jönnek be, mindnehoz szunyogháló, csak ugye az ajtón nincs, biztos beslisszannak. Utálom őket!
Anyósom biztos ezeket is megsajnálná, szegényke az is egy állat. Na persze! Nagyon szeretem az állatokat, na de azért ennek is van határa, a rovarok családjába tartozókat nem veszem a szeretett lények sorába.
Apa még nincs itthon. Ma aztán még rá sem számíthatok 100%-ban, ő is le lesz amortizálva. Jó nézek ki.
Tegnap este f7körül kimentünk az udvarra Lilivel mert nyügös volt. Ez mindig segít, ott föltöltődik, aztán a szomszéd nénivel, bácsival dumálgattunk. Úgy vigyorgott most rájuk. Föl is élénkült egy kicsit.
Na Orsi most aztán van olvasni valód.
Ja és Momoska?? Valahol nyaral, de hogy hol nem tudom, pedig írta, csak én már nem emléxem rá. Biztos nincs netközelben.
megyek, mert már a hinta se jó...