Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsban tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

most csak ennyire futotta, majd jövök még :oops: :roll: :D

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok mamik!
honey:meg tudnád mondani, h. a légzéstechnikás jógán, Ti hol voltatok?én is szeretnék menni, pláne ha jó volt.
és nagyon kellemes nyaralást Neked!ez így jó ötlet, hogy hétvégére mindig hazajössz. :D pont ellentétesen mozogsz, mint a nagy tömeg.amúgy férjed nem szeret balatonozni?

Kép
winona

Röné! Köszi a babaruhás választ! Ha oda jársz előkészítőre biztos tudod ezt is: házassági anyakönyvi kivonatnál számít a szfvári kórházban, hogy milyen régi? (mi másfél éve házasodtunk össze, és a kivonat is akkori)

A tapasztalt anyukákhoz is lenne kérdésem (Szeder, Márti, Holka, Lolababa, Minyu ........) : milyen popsitörlő vált be nálatok?

Kép
blúmi

blúmi!!
sztem mindenkinek más vált be, én az elején olyanokat vettem, amik sensitiv fajták, tehét semmi illat sincs benne, hoyg attól is úvjam a kis érzékeny bôrt. majd "bedurvítottam" mikor nagyobb lett és nem volt érzékeny a bôre sem, mármint hoyg kiderült hoyg nem érzékeny. meg a szagtalanok sztem olyan büdik:D de biztos jobbak sztem az illatosnál nekik... na asszem most sokat segítettem :)
különben, ha tutit kéne mondjak, én a huggies törlôt szeretem igazán!!! annak vastagabb az anyaga, ez pl egy kaki leszedésnél nem mindegy!! és nem kell egy kakira 8db-ot pazarolni, elég 3-4 is! -ha vastagabb az anyaga! szóval nekem az a a kedvencem :)

ma kivagyok:
ugye ma kellene marcinának hazaérkeznie.... csak egész nap nem vette fel a telefonját, erre 2 megoldást tudtam elképzelni: 1. alszik, 2. le van halkítva és már jönnek is..... na de nem.... hív a másik fickó mobiljáról, és mosolygós hangon közli hog ymég nem indultak el, ja ezt mind este 8kor, meeeert nincs meg az útlevele!!!!!!!!!!!! és megpróbálja személyivel, amit asszem onnan hiába is... de holnap szereznek valami papírt és azzal haza tudnak jönni...gondolom legkorábban estére.... megôôôrülök komolyan!! hoyg lehet ennyire béna valaki???!!?! de tényleg???? tudta jól hoyg a legfontosabb ohyg hétfôn ô már korán reggel menjen és kezdje el a festést hoyg kész lesgyünk... erre ez. és még mikor aligalig, de elkezdek kicsit kikelni magamból, nagyon is jogosan, akokr közli az egyszerû; férfi választ: ne hisztizz...
azóta meg persze az jár a fejemben hoyg ha nem csak trehányul, tök kész állapoban egy bokor alatt fetrengve esett ki a zsebébôl, akkor hoyg történhetett....talán ahoyg ismerem ôt valahol ott lapul a cuccok közt, csak ô így keres....

ja és a másik remekség, ami miatt totál kivagyok hoyg voltunk ma is zsófiékkal a lakásban, és tegnap óta kb egy létrát tettek egyik szobából a másikba.... de tényleg, látványban egy az egyben ugyanaz, mint tegnap.... pedig vasárnap is dolgoznának, mert a lakkozást akkorra ígérték!!! tehát holnap: se lakás átadás a festôktôl, tök kész állapotban, se festés elkezdés, se marci itthon..ááá már csak az kéne hoyg kiderültjön hoyg simi is másik nap jön csak...na akkor sírvafakadok, az tuti!!! szóval extra csúszás minden téren... és magam alatt vagyok!!!!! francba, minden túl jól ment.....

na panaszkodtam egy sort :D

KépKép

KépKép
bagzerka

Jó reggelt kismamik!!!

Ma ultrabrutál éjszakánk volt... :? Szerintem már nem úszom meg, hogy Maja születése előtt legyenek teljesen átalvós éjszakáink... ilyenkor még jobban örülök, hogy ilyen hamar vállaltuk Maját Lola után... szerintem később bele nem vágnék... merő lustaságból... :oops:

Bagzerka!
Nyugi, sajnos meg tudlak érteni... közhely, de ilyenek a pasik... genetikusan hiányzik belőlük valami, amit nevezhetnénk empátiának is, de annál azért összetettebb... el sem tudja képzelni, hogy téged lelkileg már az is megvisel, hogy ennyit megy el tőletek, azt meg pláne, hogy miért baj, ha másképp alakul...
Sajnos segiteni nem tudok, de küldök sok-sok pozitiv energyt, hogy talán kicsit jobban érezd magad. ;)
A festőkkel kapcsolatban meg nyugi, a festésnek magának az első pár napja nem látványos munkálatokkal telik el. Én saját szememmel kisértem végig nálunk, és bizony dolgoztak ezerrel, csak épp nem a szint vitték fel, hanem alapoztak, gletteltek, ilyesmi... ez meg sajna nem látványos. A festés maga pár óra alatt kész lesz. ;)

Blúmi!
Én nagyon nivea-párti vagyok, igy nálunk ami csak lehet, nivea... a popsitörlő is bevált, és kezdetektől azt használjuk. Ennek is van sensitiv változata is, néha most is azt veszem. A tescoban szokott lenni nagyon jó akcióban (2+1), akkor szoktam betankolni. ;)

Annyira furcsa, hogy már tényleg itt tartunk... mondhatni a finish előtt közvetlenül... nemsokára kezdjük dobálni a friss fotókat... húúúú, most úgy elérzékenyültem... pityeregnék...

Múltkor elfelejtettem a haskötős témához hozzászólni... csak annyit szeretnék, hogy nekem nagyon jó szolgálatot tett. Császárosként elég nehéz és fájdalmas dolog megmozdulni az első 1-2 hétben, és nekem a haskötő ebben sokat segitett. Összefogta a sebet, igy kevésbé éreztem a fájdalmat.

A szopit tényleg nagyon jó, hogy Holka igy kivesézte, én is tökre kétségbe voltam anno esve, hogy mennyire fájt, szabályosan kinszenvedés volt szopiztatni. Persze nálam hozzájárult az is, hogy Lola az első pillanattól szeretett harapni, minek következtében hol véraláfutásos, hogy sebes volt a mellbimbóm...
A legutolsó kórházi napon jött a feloldozás: BIMBÓVÉDŐ... attól kezdve már én is boldogan és fájdalommentesen szoptattam. ;)

Kép
Kép
lolababa

Köszi a tippeket!

Bagz! Apa ügyét sajnálom! Sajnos sokszor harciasnak kell lenni, hogy komolyan vegyék a baba érkezésével járó sürgős teendőket. A festéssel kapcsolatban én csak egy megoldást tudok (bár egyáltalán nem vagyok balhézós): sokszor csak az segít, ha az ember állandóan a sarkukban van, és veszekszik. Ja és a hiszti! szerintem az ilyenkor szükséges!

Kép
blúmi

sziasztok!
Holka: Azert kell a 38-dik het utan csaszarozni, mert nekem iker kisfiaim vannak, es ok csaszarral szulettek. Nalunk meg az nem ismeros eljaras, hogy csaszi utan termeszetesen szulni, bizom benne hogy itthon beindul es mar csak a kkor megyunk be a korhazba mikor visszafordithatatlan a tortenet.
jah a szopis tanacsokat en is koszonom, igaz nem elso baba, de az ikreknel nem volt tejem, ugyanis 10 napig a csaszi utan antibiotikumos kezelest kaptam, a babak meg cumisuvegbol szopiztak. Nos a kovetkezminye az lett, hogy a 10 nap utan ha fejre alltam sem akartak szopizni, meg a tejem sem jott meg akkor mar. Most bizom benne hogy minden ok lesz.

Bagzerka: Ne aggod tul magad, sem neked sem a pocaklakonak nem tesz jot, ha anyukaja nincs jo allapotba. Tokeletesen megertem a helyetedet, de bizz benne, hogy a vegere ugyis minden tok ok-s lesz.

szisziKép
sziszi7

Haho!

Bagz :)
juj, apa sztorit nagyon sajnálom, de különösen azt, hogy nem tudtok haladni. Nagyon ismerös érzés, hogy nem tudsz semmit tenni az ügy érdekében, legalábbis engem ez szokott a legjobban kiakasztani, hogy tehetetlen vagyok :oops:

blúmi :)
popsitörlöböl tényleg a Huggies a legvastagabb sztem. Én a gyógyszertárban szoktam legtöbbször vásárolni, mert van egészségpénztáras kártyánk, és azzal finanszirozzuk, és itt nálunk Neogranormon vagy Nivea szokott lenni a gyogyiban. Viszont mióta nincs pelus, sokszor csak tesco gazdaságosat használunk (mikor nagy akció van: 299 ft, akkor beraktározunk egy jó adaggal.)

Kép
Kép
Kép
minyu

SZiasztok!

Bagzerka: ha nem szingliként is hajlandó vagy találkozni, én aug első felében benne lennék egy találkozóban :) Hogy készül a juhtúrós rakott krumpli? Receptet kérek, jöhet priviben is :D Imádom a juhtúrót. Huh, sajnálom, hogy nektek is minden közbe jött :( Útlevél: simán el tudom képzelni, hogy hazajön, és ott lesz valahol a bőröndjében. Saját férjemből kiindulva :D

Honey: Jó lett az új vonalzód! Bunkó telefonost sajnálom. Jó nyaralást!

Szeder: nagyon jól nléz ki Adél szobája!

Petra: én elkezdtem bloggolni, de az utóbbi 1 hónapban egy sort sem irtam. Meg kezdeni sem az elején kezdtem, pedig biztos jó lenne visszaolvasni később.

Sziszi7: ez az erdélyi rendszer nem semmi :? AZért az durva, hogy van aki egyszer sem UH-z. Ehhez képest a magyar eü rendszer istenes, pedig attól se vagyok elájulva.

MOcorgás: most a melegben nekem is kevsebbet mocorgott a babó. De azért a reggeli esti bulik meg voltak.

Lolababa: anyós problémát sajnálom :( Irj amjd, hogy mikor nézhetünk meg a Pókerarcban :D

Márti: Jó nyaralást!

Bejci: mi még a hétvégén költözünk, nincs kiságyunk, augusztusban vesszük meg, baba cuccok dobozba, a mosás szintén augsuztusban, pelenkázót még a férjem fogja "legyártani" Szóval nem álltok ti se olyan rosszul nyugi ;) Jah, és én a 40. héten szeretnék szülni :):):) Hétvégén én is bőgtem egy sort, 6 emberből, aki ígérte, hogy jön majd segiteni 6nak jött közbe valami. Igy a két szobánk kész van, de pl a fürdőszobába egy darab csempe nem lett még feltéve. És jövő héten költözünk..

ALvással nekem még nincs problémám, hacsak az nem, hogy minden reggel fel kell kelni, mikor én még úgy aldunék :D

Holka: köszi a szoptatásos leírást!

Röné: sajnálom nem alvást és a gyomorégést, nekem a hányinegr kezd néha viszajönni :(

Kép
kistiggrincs

köszi csajok a támogatást :)
már jobb kedvem van...leginkább amiatt hoyg leszerveztem az eddigi legolcsóbb költöztetôt, kb 2e-el kevesebb az órabére, mint az eddig találtak!!! szóval az meg már nemmindegy :D
ja meg beszéltem marcimmal....aki szembesült azzal a ténnyel, hoyg nem csak besétál a konzulátusra, és 10 perc után ki, a papírral a kezében, amivel átengedik a határon.... :roll: persze ez sejthetô volt, de ô kis naííív... szóval kell fénykép, 30euro, rendôrségi feljelentés hoyg eltûnt... asszem ennyi.... szóval ez még egy kis idô, meg lehet hoyg a rendôrségen el is húzzák az idôt...jajj még bármi lehet.... francbamár.
vagy a másik tervük hoyg egy kissebb határátkelônél megpróbálnak átsunnyogni.... hát én az elôbbit pártolnám, mert lehet hoyg sikerülne az átsunnyogás, de ha nem, valszeg több óra menne el vele....

na nemsokára jön simikém, összeszedem magam :)
meg kicsit pakolni is kéne asszem.... :lol:

blúmi :)
köszia hiszti tippet...asszem ezt majd csak akkor lehet beüzemelni, ha már itt van a szemem elôtt :D

kistiggrincs: semmi különös a recept, sima rakottkrumpli, de én a krumpli rétegre teszek egy réteg pirított hagymát, pirított kolbászkarikát(így kisül belôle elôre csomó zsír, amit nem teszek bele) és arra meg egy rétek juhtúrót!!! ráa tojás, és így tovább!!! szóval semmi extra, de a végeredmény naggyon finooom! annyi ízt ad neki hoyg csakna!!! próbáld ki mindenképp!!!

na megyek tényleg....

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Már régen voltam erre! Nem volt időm jönni, mert építjük be Anyuméknál magunknak a tetőteret és már nagyon szorít az idő.
Most "sajnos" van időm jönni! hete voltam a dokimnál és kiderült, hogy a méhszájam 3110-es. Ez azt jelenti, hogy kinyílt a külső és a középső. A belső még zárva van. Azt mondta nem küld kórházba, ha megígérem, hogy itthon szigorúan fekszem. Csak wc-re mehetek ki és enni. Anya meg vigyáz a Nórira. A 36. hétig kell feküdnöm, addig ki kell húzni. A baj az, hogy nagyon sokat keményedek. Szerdán voltam UH-án és a kicsi nagyon jól van. Már 2 kg körül van. Nem tudom, hogy azt tudjátok-e, hogy kislány lesz: Laura!

gwini

gwini!!
te aztán jól eltntél!! sajnálom nagyon a nyílást!!!!!! biztos majd segít a pihenés! jó hoyg elôkerültél!!!

na úgy tûnik megoldódtak a gondok szerbiában, kellett rendôrségi feljelentés, ahol senki se magyarul,. se angolul nem beszélt...érdekes lehetett.... meg igazolványkép, meg pénz... hát összekaparta a fiú. asszem már úton vannak. ajánlom :D és simi is rögvest becsenget!!!! úúgy várom!!!!!

na addig villám-pakolok :) mert olyat is tudok, ha kell :D

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok! :)

Csütörtöktől itt voltak anyósék null időm volt netezni. A hétvége ettől függetlenül jól telt :)

Mi levetetjük a köldökvért mert az anyukám állja, most jövök az Ántsz-től, mert persze kell egy rakat vérvizsgálat. No ott se megy a vérvétel mindenkinek :) Mindig feladom a leckét szegény asszisztenseknek.

Lola: Hú te aztán exra bevállalós vagy ezzel a pókerarccal :) Szólj mikor kell szorítani, no meg mikor kerül majd adásba.

Bagzerka: ne idegeskedj, attól nem lesz sajnos jobb, és a párod is pasiból van, az enyim se érti néha a most, a gyorsan, kell szavakat.

Tornára meg jógára én is el akartam járni, aztán ez maradt ezen a szinten... Nem a mozgással lenne baj, csak nagyon nem szeretek időpontra menni sehová, ezért volt jó nekem a futás, gondoltam egyet aztán irány a pálya vagy a bicikli út. /no meg akkor fej és gondolat tisztítás volt, ez csoportos tornán nem működne/

Végre apa meg a nagyapa átmozgatták a szekrényt a hálóban és összerakták a kiságyat, olyan jó nézni, főleg ha végre meg lesz a matrac is :) És végre itthon van a babakocsi, igazt citromsárga-szürke helyett narancs-sötétkék lett, de apa közölte ez neki jobban is tetszik. Most gyakoroljuk a funkciókat rajta :)

Bébibogyó meg ma nagyon kis makacs. Teljesen behúzódott a jobb oldalamhoz, be persze a bordáim alá. Feszít, nyomakszik. Ma vhogy kisimizgetni se bírom onnan. Nőnöm kéne vagy 5 centit :)

Kép

Kép
starlark

Minyu!
A tabli adatok kozul kifelejtettem, hogy ket kisfiam van. ha megkerlek beteszed majd?

Bagzerka Orulok, hogy megoldodnak szep lassan a problemak fo a pozitiv hozzaallas.

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Popsitörlő: hát én már rég túl vagyok a fiaimmal ezen a kérdéskörön.. és őszinte legyek: újra tanulnom kell a pelenka és társai tesztelését..

Bagzerka+!
Jaj.. ez a költözködés.. nem semmi ! És a párod.. hm... hihetetlen.. ő nagyon pasiból van :wink: :D de látom már kezdenek megoldódni a problémák :) örülök neki!

Kistigrincs!
Köszike!
Szegénykém, látom nálatok is folyik a költözködés.. kitartás.. meglátod milyen jó lesz :)

Gwini!
Örülök, hogy jöttél.. már hiányoltalak :wink:
Már "csak" 3 hétig kell feküdni! Kitartást kívánok Neked, bár
tudom, hogy pici gyermek mellett igen nehéz, még ha segítenek is.
Gratulálok a kislányhoz!

Rólunk:
Ma voltam védőnőnél.. vizelet, vérnyomás, szívhang-Adélnál rendben.
Szerdán meg megyek az első CTG-re.. akkor töltöm a 35. hetet..
Ja.. és
ma hajnalban görcsölgettem.. nem is múlt, amikor ott voltam a
védőnőnél mondtam is neki.. megtapogatott.. és mondta:
Tágul a szeméremcsontom.. és Adél feje kezd "leszállni" ill. beilleszkedni.. ezek olyan görcsök, és feszítések.. majd azért az orvos is megvizsgál szerdán, hát kíváncsi vagyok, hogy mi újság "ott" lenn... :)

Am:
hol vagy??
ne tűnj el!!

Eszike!
Szintén! Tessék jelentkezni :)

És mindenki most már naponta :) /beszélek én, aki napokra eltűnik /

szeder74

Szívesen lányok. Csak azért írtam le mert kár lenne ha valaki csak azért nem tudna szoptatni mert a kezdeti nehézségek váratlanul érik...Meg azt se akartam,hogy valaki megrémüljön,hogy nincs tejecskéje csak mert az első naptól azt várja,hogy az majd úgy ömlik rögtön... :wink:

Szeder
igen,biztosan illeszkednek be a fejecskék a kis medencébe azért szúrogat. Mikor még magasabban volt a méhem akkor nekem kifejezett szorító mellkasi fájdalmam volt napi rendszerességgel....ez legalább már megszűnt... :)

Blúmi
Mi a Johnson's sensitivet használtuk az újszülőtt Heninek popsitörlőben...most Emmának is ilyet vettem.
Pelusban pedig a Pamper's newbaby-t vettük.
Mikor már nagyobb lett Heni (4-5 hónapos) pelusban váltanunk kellett mert kifolyt a cucc.... mindenfélét kipróbáltunk....és nekünk az Auchan Happy pelusa vált be és ehhez általában adtak ugyanilyen "márkájú" popsitörlőt ajándékba...utána szobatisztaságig már csak ilyet vettünk.

Bagzerka
elhiszem,hogy bosszús voltál.
Kitartás mostmár mindjárt megérkeznek a fiúk.

Gwini
nem irigyellek kicsi lányod mellett kemény lesz a fekvés...de nagyon jó,hogy anyud tud segíteni...nemsokára itt lesz a 36.hét és kicsi Laurának még sokat számít az a pociban benn töltött 2hét.
Gratula Laurához leendő 2 kislányos anyuka :D
holka

Sziszi
gratu a fiukhoz! Mennyi idősek?
holka

Szióka!

Szeder!
Aranyos,hogy aggódsz:D Nem tüntem el,de ez az oldal sosem enged be elsőre (mint azt már egy csomószor írtam,csak nem akarok ezzel fárasztani midnenkit minden nap) ami tök bosszantó,ez volt eddig ma is. :evil: :twisted:
De jó neked,hogy már a héten elkezded az NST-t.Nekem még 8 nap.Már vágom a centit:lol:

Bagzerka!
Örülök,hogy megoldódtak a dolgok (nagyjából).A férfiak már csak ilyenek,de tudom, hogy most ez duplán rosszul esik...
Fel a fejjel.Simi már tuti,hogy veled van és remélem Marci is:)

Gwini!
Jó,hogy benéztél hozzná. Tessék pihenni amennyit csak tudsz.A 2 kiscsaj mellett amúgyis nehéz lesz egy darabig.

Holka!

Én is köszönöm a szopis jótanácsokat.

Úgy tudom,hogy aug. 1-én van a szoptatás világnapja. Biztosan van valamilyen rendezvény mindannyiótok lakhelyéhez közel.Esetleg a védőnőtöket érdemes erről megkérdezni.
Nálunk 31-én lesz és el szeretnék menni. Biztosan hasznos lesz.

Minden ok velem,bár mostmár lassan 1 hete minden éjjel arra ébredek,hogy mensi szerűen fájdogál a hasam alul :( .Akkor beveszek egy magneB6-ot és elmúlik. Ma viszont napközben is megismétlődött 3-szor. Biztosan csak gyakorol a méhem. Úgy vagyok vele, hogy min. 2 hetet bírjunk még ki egyben aztán már elég erős lesz a bébi a kinti élethez. Dátum szerint már csak 5 hetem van!!!!

Kép
Kép
a.m.

Köszi lányok az üdvözlést! :lol:
Ne aggódjatok, fekszem szigorúan!
Hol vannak leírva ezek a szopis tanácsok?
Olyan izgi, hogy lassan mindannyian szülünk! :lol:

gwini

Gwini!
1 vagy 2 oldallal előrébb írta le Holka.

Kép
Kép
a.m.

Gwini!
Nagyon eltűntél. Jó, hogy jöttél, bár hozhattál volna jobb híreket. Sajnálom, hogy kinyíltál, pihenj nagyon sokat, vigyázz magadra! Ha betartod, akkor kibírod a 40. hétig.
Szép nevet választottatok!

Bagz!
Nem semmi a pasid. Viszont jó, hogy már úton van hazafelé.

Én aránylag jól vagyok. Csak annyi a bajom, hogy a derekam, kezd megint egyre jobban fájni a növekvő teher miatt. Éjszakánként megint elkezdett görcsölni a lábam újabban emiatt. Ja, meg szerintem nekem is kezd felkészülni a szervezetem a szülésre, mert időnként éjszaka görcsöl a hasam. Azért 1x volt, hogy egész napi ülés után nagyon görcsöltem, akkor vettem is be magnéziumot.
Ja, viszont a főnököm ma megkérdezte, meddig szándékozok maradni a cégnél, pedig tudja, mert megbeszéltük már, hogy pénteken leszek utoljára. Erre fura fejet vágott, pedig én nem akarok már többet dolgozni!! :evil: Pihenni akarok, meg még egy csomó elintézni való van. Abba még esetleg belemegyek, hogy bizonyos dolgokat megcsinálok (persze jó pénzért) itthon, ugyanis még mindig nincs utódom. Nem tudom, hogy képzelte, hogy majd onnan megyek szülni? Mert még be is kell ugye tanítani. ÁÁÁÁÁÁ, ordítani tudnék. De én kitartok amellett, hogy esetleg bedolgozok itthonról, és ennyi. Szerintetek most mit mondjak? Ez jó megoldás nem? És mennyit lehet kérni ilyenkor? A rendes órabért, vagy többet esetleg kevesebbet? Segítsetek!

Közérdekű info: tegnap feltettem a linkes topikunkba Holka doki nénink szopis tanácsait, hogy később ne kelljen keresgélnünk, nekünk első babás anyukáknak a jó tanácsokat. (Holka, köszi a sok-sok infot)

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!
ÚÚÚÚgy örülök, hogy elszállt minden amit írtam eddig! Irgum-burgum, újraindult a gépem.

Szóval Szeder köszi az aggódást. Én ittvagyok, vasárnap is olvasgattam, de az íráshoz már nem volt kedvem és energiám. Hétvégén általában nem szoktam gépközelben lenni, mert jövök-megyek-intézkedek. Akkor ér rá a párom, úgyhogy nem dekkolok a gép előtt.

Csajok én nem vagyok jól. Ez elképesztő. Már egy hete semmihez semmi kedvem és erőm nincs. Csak a fekvés megy. 20-30 percnél tovább nem bírok talpon lenni, mert olyan rosszul érzem magam. Ma már a hasam alja is húzódott, és néha nyilalgatok is. Úgy érzem már nem húzom sokáig. Tuti augusztusban megszülök.
Ma voltam védőnőnél, ő is mondta, hogy úgy megváltozott az arcom. És közölte velem azt is, hogy a doki a kiskönyvembe beírta, hogy elkezdtem nyílni. Elég csodálkozva néztem rá, mert ezt velem nem közölte az orvos.
Jövő héttől leállította a Kalcium+Magnéziumot a védőnő. Úgyhogy ki vagyok téve a veszélynek, hogy hamarosan szülök.
NST-re csak aug 12-én megyek, mert ugye a doki azt mondta, hogy majd ha ráérek akkor menjek, de csak a 36. hét után valamikor. Szóval ebben egyeztünk meg. Háttt, nem tudom kihúzom-e addig.
Na mára ennyi, bocsi, de dagadnak az ujjaim is.

Ja: a hab a tortán, apukám ma és holnapra találta ki, hogy festünk a lakásban. Épp időben.
Úgyhogy ne ijedjetek meg, ha holnap nem jelentkezem. Persze én nem festek, csak ülök és okosan nézek, már csak ez megy.
Szerdán meg diabéteszre megyek, úgyhogy akkor sem leszek gépnél. Talán csütörtökön legközelebb.
Addig is jók legyetek!

Ezer puszi
Vendég

Ja! Ági: én is dolgozom itthonról, mert nem lehetett máshogy megoldani. Illetve én is úgy voltam vele, hogy jól jön egy kis mellékes jövedelem a hatttalmas táppénzem mellé (a minimálbér után).
Próbáld meg rábeszélni a főnöködet, hogy Te is otthonról dolgozhass. Főleg ha pótolhatatlan vagy a cég számára! Biztos bele fog menni.
Várom a fejleményeket!
Vendég

na szassztok láányok!!
ma 1kor kaptam simikémet vissza, volt nagy ölelgetés, szeretgetés, gondolhatjátok!!! :) majd marci is elôkerült 6ra.... nembaj, most is ott van és az egyik szobát vsinálja. szóval hajt ezerrel, látja is most már hoyg mennyi meló, és szerda estig lehet csinálni. illetve abban benne vagyok, hoyg a fehér alapot mindnehol addigra, és utána, amit pár falat szeretnénk színesre, hoyg azok elé nem pakolunk majd és az ráér csüt-pénteken is.

ja és ma remek élmény volt...megyünk együtt át a lakásba, kb 7kor, éás látjuk, ég a villany az egyik szobában, gondoltam, de szorgalmas a parkettás, hogy a miatta keletkezett 2 nap csúszást tényleg be akarja hozni.....de nemnem.... csak trehány volt, és égve hagyta a lámpát... már ezen is berágtam, nem ô fizeti a számlát, erre igazán figyelhetne... majd megünk le a gondnok nôhöz, akivel már összehaverkodtunk, elkérni az extra kulcsot tôle, mert marcinak nem volt eddig, és kissé izgatott állapotban fogad.... mondja már hívott engem ma...kérdem méé??! mert a parkettás egy mekkora egy állat és kis e fizetssük, küldjük el azonnal :shock: :shock: hogy buinkó módon a 2.-ról üvöltözött vele igazságtalanul, és milyen primkó.... húú, csak néztünk és égtünk.... mondtam neki hoyg én elküldeném szívesen, de akkor nem leszünk kész.... :roll: meg hoyg mondta hoyg csak akkor fizessük ki, ha már meg is száradt a cucc.... na ez meg kivitelezhetetlen.... mert mi a festô fônökkel tárgyalunk, ez meg az ô embere, én nem is láttam még.... így utána szépen hívtuk az emberünket, és jól elmondtuk neki. hát, remélem azért holnap estére meglesz a lakk, meg talán hoyg majd némi kis kedvezmény is lesz... váááá, már csak ez hiányzott....

ja és simike meg úgy be tud gurulni... nem tudom honnan vette, de ha egyszer nemet mondasz valamire, szépen megüt :shock: ami eddig nem nagyon volt!!! majd az ütésért is szépen le lett szidva, de megengedtük azt, amit kért. erre rá egy órára, valami szintén eltérés volt nézetben, és marcit fogta, és megrúgta...na erre már indultunk is vissza a jáccótérra vezetô útról, szörnyû!!!! és elmondtj neki hoyg imádjuk, stb, de ezt nem lehet.... csak hüppögve zokogott kb 20percet!!!! szegény! biztos ezer gond ls feszkó van most benne, meg azárt tuti büntet is, amiatt hoyg egy hétre magára hagytuk, mert oké hoyg jól érezte magát, azért dühös is lehet érte!!! :( meg minden változás ami most lesz, az is tuti izgatja: tesó!!!!!, ovi kezdés, költözés, meg sztem az is megviselte hoyg marci ennyit volt most távol, meg ez a hét nélkülünk is. szóval szegényem kissé zaklatott is..... :cry: :cry: de azon leszünk, hoyg kiengeszteljük gyorsan!!! ja és utána mindig mondja még nagy szomorúan hoyg ô nem akart bután viselkedni :( meg hoyg sajnálja nagyon és soha többet nem fordul elô... hát azt inkább nem mondani kéne, hanem csinálni.... szóval vannak nehézségek a kis lelkében, amit úúgy sajnálok, dehát az élet ebbôl áll, nem??!?!?!
tippek?????

tök durva hoyg ennyien már így szervezetileg készülnek!!! nekem néha keményedik, de inkább napközben. de semmi rendszerrel, csak egyszer kô lesz az egész hasamból, azt megérzem, de semmi több. meg este még sosem ébredtem ilyesmire.... én pedig örülnék, ha lennének elôjelek, mivel simi annyira nehezen jött ki és olyan sokáig, hoyg nekem megnyugtató lenne, ha ezelkalommal elôjele is lenne, mert vele semmi nem volt elôbb!!

szeder!!!
örülök hoyg minden rendben!!!! már rögtön 36. hét!!!! hihetetlen!!!

én nemtom hoyg csak én vagyok így ezzel, de én tök kívánós lettem mostanában, és nem az ételre gondolok..... :oops: 8) persze lehet h az is benne van, hoyg marci annyit volt most távol, és így összegyûlik....na várom is ôt, utsó busszal jön haza :D
pááá

KépKép

KépKép
bagzerka

ja ez lemaradt.... :oops:

ági!!!!
vááá, naná hoyg nem maradzs pénteknél tovább!!! és minimum ugyanannyit fizessen, ha otthonról dolgozol mégis majd. deee, én inkább azt pártolnám, hogy ha fixen le volt dumálva hoyg pénetk és vége, akkor ha tovább kéne, te szabod meg hoyg mikor, és hogyan, és igenis akkor fizessen többet, te már pihenni akarsz, és rád is fér!!!! szóval balhézz bátran!!!!! -mondom én, a nagy balhés...:P

és eszike is lett közben!
sajnálom nagyon hogy rosszul vagy!!!!! nekem a meleg tesz rosszat, annyira nyomott leszek tôle, és álmoooos! ha teheted, akkor pihenj annyit, amennyit csak kívánsz!!! nem semmi a dokid hyg nem is közöl semmit, mármint a nyílást... :evil: azért még húzd ki pár hétig!!! ha tudod.....

KépKép

KépKép
bagzerka

Hello csajok!

Jol eltuntem, de ennek sajnos megvolt az oka, es bocsi, de nem is olvastam vissza, igy most onzo modon csak magamrol irok.

Baboval minden okesos, sajnos en vagyok nem jol. Szombat reggel mar ugy ebredtem, hogy szedulok, es ugy altalaban nem ereztem magam tul jol, de ezzel egyenlore meg nem foglalkoztam, hiszen volt mar ilyen. Csinaltuk a szokasos dolgokat, mentunk ugyeket intezni. Menet kozben 2x ugrottam ki a kocsibol rokazni, es egyre jobban szedultem. Aztan hazaertunk, itthon lefekudtem, de vegul estig minden, amit megettem, megittam,visszakoszont. Este felhivtam a dokimat, azt mondta, biztos csak megeroltettem magam, pihenjek. Szombat ejszaka folytattam a dolgot, nem aludtam szinte semmit, es hanytam folyamatosan (itt mar sotetzoldet, mert mar nem volt, ami kijojjon - bocsi, ha sok az info) Vasarnap reggel mar annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam az agybol sem felkelni, szedultem, ahogy felemeltem a fejem+roka azonnal. Vegul felhivtuk a korhazat, ahol mondtak, hogy menjek be rogton, ott 1,5 oras nst (ezt is kiprobaltam), no Benedek aztan nem volt szegyenlos, szerintem elhatarozta, hogy lerugja a tappancsokat, meg masnap is csodajara jartak, hogy milyen aktiv baba Szoval ot szerencsere nem erintettek a rosszulleteim, bar nst alatt, amikor eppen hanytam, akkor szemmel lathatoan o is megszeppent egy kicsit. Persze azonnal kaptam infuziot is, nehogy kiszaradjak. Piszok rosszul voltam, tolokocsiban vittek be, mert annyira szedultem, hogy meg ulni sem tudtam. Bent is maradtam a korhazban, masnap is nst (Benedek mano ismet lenyugozte a novereket), infuziot folyamatosan kaptam (asszem 8 litert osszesen.) Tegnap hazajohettem, mert mar reggelire megettem fel szelet vajas kenyeret, meg ebedre is egy fel szendvicset (ami rogton azutan vissza is jott, hogy a dokim azt mondta, mehetek haza, es mar feloltozve vartam a parom), hazajottunk, vacsiztam, amit ismet viszontlattam. A parom kicsit elkezdett aggodni, hogy nem kellett volna-e bent maradnom meg egy napot (a doki azt akarta, de en jonni akartam mar haza. Szoval most itthon vagyok, a heten valoszinuleg nem lesz melo, probalom osszekapni magam, holnap reggel doki. A ferjem itthon van velem, korbeugral, nagyon aggodik (olyan edes), en talan anyira nem, mert Benedekkel lathatoan (erezhetoen) minden oke, semmi jelet nem adja, hogy esetleg ido elott ki akarna jonni, viszont jo nagyokat rugkapal odabent vigan.

A cukrom persze most nagyon alacsony, a korhazban tegnap mar el is kezdtek gondolkozni, hogy vmit ezzel is kell kezdeni, de amikor megettem a fel kenyeret, akkor egy kicsit normalizalodott, persze nagyon alacsony ertekeket produkalok.

Es hat mondanom sem kell, ismet visszaertem a kezdosulyomhoz (az utobbi hetekben en is elkeztem kicsit magamra szedni)

Puszi mindenkinek, kicsit onzo voltam ma, de majd ha osszekapom magam, akkor mindenkire reagalok.

KépKép
Kép
humanka

Honey, bocsi, tudom, Holka írta a szopitanácsokat! Csak elírtam a nevet, biztosan közben rád gondoltam :lol:

Szóval: HOLKA, köszönjük a szopis tanácsokat!!

Rönééé

Kép
röné

Na sikarült visszaolvasnom az oldalt!

Humanka, nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Megértem, hogy inkább otthon vagy, de nem lenne biztosnágosabb a kórházban, ahol szem előtt lennél?? Főleg a cukor miatt kell most rendszeres kontroll, nehogy annyira leessen, hogy bekómálj tőle! Nem semmi, menniyre próbára tesz téged a terhesség.. Jobbulást kívánok és kitartást még erre a pár hétre!!

Bagzerka, sajnálom, hogy ennyi mindenen kell neked is aggódnod. Mindig van egy-egy kismama a topikban, akit felbosszant a férje.. Tényleg a legtöbben fel sem tudják mérni, mekkora változást okoz a szervezetünkben, lelkünkben a várandósság.. Azért örülök, hogy már jó lett a helyzet, majd a többi is megoldódik. Simihez pedig sok türelmet kívánok, őt is próbára teszi a sok változás, és ő még csak nem is érti teljesen mi ez a felfordulás.

Agi, elég nagy tapló a főnököd, már ne haragudjon a világ! De már visszaél a te jóindulatoddal, meg a segítőkészségeddel. Én tuti nem maradnék még tovább.. Az otthonról bedolgozás jó ötlet, ha jó neki, kérd el az árát, ha nem keressen magának másik munkatársat! Jó hogy nem onnan mész szülni.. Bocs, de a főnökökön ki tudok akadni. Mindegyik annyi bőrt húz le az emberről amennyit csak lehet, aztán meg ha neki kéne valamit nyújtani, akkor már le sem szarja a dolgozót...

Eszike, még tarts ki egy kicsit! Tuti, hogy az időjárás is kiakaszt mindet, én sem vagyok a legjobb passzban..

Gwini, épp a napokban gondoltam rád! Jó, hogy jöttél! Ez a kinyílt méhszáj nem túl jó dolog, de pihizz sokat, és akkor nem lesz semmi baj!

Am, sokszor nehéz belépni! Meg van, hogy 1-1 hsz után kidob. Ilyenkor nekem is elszáll a kedvem a netezéstől!

Blúmi, igen Fehérváron szülök. Azt mondta a szülésznő, hogy náluk nincs ilyen korlátozás, hogy ennyi meg ennyi napnál frissebb kellene. Simán elfogadják az eredetit, én azért vinnék be másolatot is, hátha azt ott tartják, vagy elkérik. (Mondott a másolattal kapcs-ban is valamit, de nem figyeltem, nekem a lényeg az volt, hogy nem kell egész friss)

Rólunk: a gyomorégésre semmi nem használ.. Már 3-4 párnával alszom, már nem vizszintesen. mégsem jó. Szerintem nincs olyan praktika, tanács, melyet ne próbáltam volna ki..
Alvás miatt ismét beveszek esténként egy szem pipolfent.. Csak ettől meg úgy ébredek reggel, mint akit fejbe vágtak. Nehezebben térek magamhoz, de legalább nem vagyok ébren éjszaka.

Mi jövő héten megyünk laborba. Mindent néznek. Hurrá, már úgy utálom a tűt.

Csajok, nem tudom mi van, de szinte depressziós vagyok.. Tegnap ez a hangulat nagyon tetőzött. Egész este szinte bőgtem, alig bírtam abbahagyni.- És nem történt semmi, ami okot adott volna rá. Nincs kedvem semmihez, nincs kedvem a telefont felvenni, sehova sem akarok kimozdulni.. Normális ez?? Nincs semmi bajom, a babával szerencsére minden rendben, mocorog állandóan, mint egy kis örökmozgó, boldog vagyok, hogy végre eddig eljutottunk, és erre tessék, depis vagyok. Apa nyaggat, miért nem megyek el a barátnőimhez, miért nem csinálok a ráérős ismerősökkel napközben programot.. NINCS KEDVEM. Ennyi. Ez lehet a terhesség "mellékhatása"? Vagy az időjárás? Sok egyedüllét?? Nem tudom, de elegem van saját magamból...

A hasam is elkezdte a keményedéseket, de ez nem olyan kellemetlen, először nem is tudtam hirtelen mi ez. Végülis már nem olyna sok van hátra, edzhet, gyakorolhat a méhem..

Babóca egyébként napi 2-3 szor olyan mozgássorozatokat vág le, mint ami a Monee videóján látható. Eszméletlen, ilyenkor mosolyt csal ki belőlem, apa meg egyenesen boldogan nevetgél amikor ezt érzi. Szóval semmi okom nem lenne befordulni, mégis..

Rönééé

Kép
röné

Hello lányok!

Na de sok eltűnt kismami visszatért! :)

Eszike: Sajnálom, hogy rosszul vagy, de gondolom ez már tényleg amiatt van, hogy itt vagy a finisben! Ezért viszont irigyellek! Nekem mostanában a hányinger az, ami miatt rosszul vagyok, de mondjuk ez kezelhető, mert bekapok egy B6-ot és O.K leszek.

Humanka: Nagyon sajnállak a róka miatt! Nem is értem, hogy hányhat ennyit egy kismama...én tuti kikészülnék. Egész eddigi terhességem alatt 2X hánytam, de már attól is tök kivoltam! Nem akartak emiatt bennt tartani a kórházba? Azért az elég durva, ha napokig nem marad meg benned semmi! Itthon szerintem már befektettek volna kórházba. Vigyázz magatokra!!

Ági: Én tuti, hogy kiverném a balhét. Bár amilyen kötözködős vagyok mostanában, már akkor beszóltam volna a főnökömnek, amikor húzkodta a száját! :evil:
A derékfájásodat sajnálom és együttérzek... szó szerint! És én is észrevettem, hogy amióta fáj a derekam, azóta görcsöl a vádlim reggelente. Na de kitartás...

Kistiggrincs: Húúú, csempézés még hátravan? Nem irigyellek, viszont le a kalappal, hogy még így a vége felé is ilyen vagányan nyomod!! Azért gondolom Te nem akarsz csempézni!! :shock: A 6-ból 6 lemondta: ismerős. Ez így szokott lenni. :evil:

Bagzerka: Akkor mesélek:
1: Férjem a legénybúcsúján elhagyta az előtte egy héttel részletre vásárolt hiper-szuper telefonját...Gondolhatod, nekem is megfordult a fejemben néhány dolog arról, hogy hol és milyen körülmények között veszítette el! Másnap visszamentek a srácokkal megkeresni a telefont, de természetesen nem találták... A részleteket persze azóta is fizetjük.. PASIK!
2: A verekedés: Úgy látszik ez általános az ennyi idős gyerekeknél. Nekem most a tesóm édes kislánya "neveli" a családot ütés-rúgással ... de válogatás nélkül! Én ilyenkor beszélgetek vele, de érzem rajta, hogy ő nem akart rosszat csinálni... gondolom ilyen korszakát éli.
3: Tavaly november végén fürdőszoba felújításba kezdtünk. A mester ember- akinek egy külön kis team dolgozik- azt mondta, hogy egy-másfél hét alatt kész lesznek. Ehhez képest, a vizes munkák 2 nap alatt készen voltak, de ami ezután jött.... A burkoló egy olyan faszi volt, akiről annyit mondott a vizes (ő volt a fővállalkozó,a mester), hogy nagyon szépen dolgozik, csak lassan... na jó, de mennyire lassan???
1. nap kettő, azaz KETTŐ darab csempe volt a helyén!!!!Semmi több. A számonkérésre azt a választ kaptuk, hogy ma csak kimérte, hogy hova mennyi csempét kell tenni, stb. Gondoltam, majd holnap belehúz.... ááááá... kb. 6 db. csempe volt a helyén!! És ez így ment egy hétig... és még tovább. Volt, hogy rá kellett szólnom este 8-kor, hogy most már ne kopácsoljon, holnap jöjjön vissza, mert a lakókkal sem akarok rosszban lenni... ja és amig dolgozott, a wc nem volt a helyén és elég kellemetlen volt délután 4-től este 8-ig tartogatni a kikívánkozó dolgot...Na mindegy. 2 hét után kissé gyanús lett Félixünk, a burkoló, de mint utóbb kiderült, nem is ok nélkül:
Azt csinálta ugyanis a drága, hogy reggel ott volt nálunk egy fél órát, aztán miután mi elmentünk otthonról, ő átment egy másik helyre dolgozni, majd délután, mielőtt hazaértünk, visszatért hozzánk és úgy csinált, mintha dolgozott volna! Mindezt nem kevés pénzért. Ez akkor derült ki, amikor már elkészült 3 hét alatt a melóval... Először azon gondolkodtam, hogy nem kapja meg a pénzét, vagy nem az egészet, de mivel van egy fogyatékkal élő gyereke és emiatt elég nehéz az életük, nem tudtam szemét lenni.. pedig megérdemelte volna... Heppy end: Karácsonyra készen lettek! :) :)
Szóval tanulság: ott kell lenni és figyelni kell minden lépésüket, mert különben lesz@rják a munkát és a te érdekeidet is (tisztelet a kivételnek). Kitartás!!!

Rólunk: Mi jól vagyunk!!!! Nem keményedek, csak nagyon ritkán esténént egyszer-kétszer, nem görcsölök, és én tuti nem fogok augusztusban szülni! Tegnap délután 4-ig takarítottam, volt mit, mivel mostanában kicsit elhanyagoltam ezt a foglalatosságot :oops: , ma pedig el akarok menni az Árkádba venni a kiscsajnak néhány dolgot. CSak az a bajom, hogy nincs a kocsiban légkondi, és annyira utálom, ha megfő a fejem... :?
Ja, mert hétvégén természetesen megint nem jutottunk el a bababoltig.... viszont az álmennyezet a helyén van, ahova el tudunk pakolni egy csomó dolgot.
SZép napot!!

MÁRTI: BOLDOG NÉVNAPOT!!!- Bár most nyaralsz... azért mégis!
Vendég

Röné: A befordulás, depi lehet a hormonoktól, de nagyobb a valószínűsége, hogy sokat vagy egyedül. ENgem anyu figyelmeztetett erre még az elején, amikor kiírt a doki táppénzre, hogy lehet, hogy jobban járnék, ha még dolgoznék, akkor legalább emberek között lennék és nem fordulnék be az egyedülléttől. Nem tudok rá megoldást, én leginkább takarítok, főzök, mosok, netezek ha a depi kezd eluralkodni rajtam... VÁsárlás? Még egyetemen figyeltem meg magamon, hogy depi ellen a "plázázás" tök sokat segített. Még ha nem is költöttem túl sokat, a nézelődés is használt, mivel otthon elég ingerszegény a környezet...
Vendég

Gwini! Remélem menni fog a fekvés! Csak pár hét!!!!!! (Egy barátnőm sajnos a hasonló értékével nem foglalkozott, állandóan intézkedett, jött, ment, és a baba is jóval korábban jött. Persze minden rendben náluk, de azért minden hét, amit még bent tölt, rengeteget számít!) szorítok értetek!

Eszike! Húúú, ez már komolynak tűnik! Pihenj annyit, amennyit csak kívánsz! Kár, hogy pont most kezdődik a festés is!!

Humanka! Én már azt hittem, hogy a 30. hét után nyoma sem marad a hányásnak! De ez egyre durvább!!! Nem is tudom mit írjak! Biztos nagyon nehéz! A melót még nem tudod végleg abbahagyni? Lehet, hogy jót tenne egy kis otthoni pihi! (Nem mintha ez lenne a lefontosabb: Te valószínüleg sokkal vékonyabban jössz majd ki a kórházból, mint ahogy kezdted a terhességet.)

Nostawenről régóta nincs hír, remélem minden rendben!

Háááát lányok úgy tűnik, hogy lassan befordulunk a finisbe! Én kezdek rendesen izgulni!!

Kép
blúmi

Rönééé! Megint köszi a segítséget! Ezt a depi ügyet nagyon sajnálom! Néha rám is rámtör, és a semmin bömbizek! Most olvasott a férjem egy tanulmányt (ha hülyeségnek tartod, felejtsd el): az omega3 zsírsavak fogyasztása egy kutatás szerint csökkenti a depressziót a terhesség alatt, és a szülés után. Lehet, hogy érdemes kipróbálni - egyébként is egészséges - rengeteg tengeri halat kajálni. (egy csomó minden másban is van, a net biztos okos ebben is) És persze az is tök igaz, amit Bejci ír! A vásárlás mindig vigasztal. Lehet, hogy az is jó, ha keresel egy jó masszőrt, vagy elmész kozmetkushoz, fodrászhoz, ahol csak téged kényeztetnek! remélem hamar túlleszel rajta!!!!

Felújítók, építkezők! Hihetetlen, hogy mit nyomtok itt a végén! Komolyan le a kalappal....

Kép
blúmi

Eszike!
Hú, nem semmi amit írtál. Mármint hogy a doki nem is említette a kinyílást, ez nem szép dolog tőle. Mennek a drukkok, hogy azért még néhány hétig kihúzd, a babának is jobb, ha tovább marad bennt. Lehet, hogy te leszel az első? Olyan izgi.
A festésnél meg pislogjál szépen és okosan, persze az ágyból.

Bagz!
Na, csakhogy előkerültek a fiúk. Gondolom, volt nagy öröm.
Ami a lakásfelújítást illeti, abban igazat adok a gondnok nőnek, hogy csak akkor szabad a pénzt odaadni, ha már teljesen befejezte a munkát. Sokszor láttam olyat, hogy megkapták a pénzt, és onnantól kezdve már nem olyan munkát végeztek, mint előtte. Addig, amíg nincs a kezében a pénz, addig kénytelen jól dolgozni. Ez a ti érdeketek is!! Fontold meg!

Tényleg sok lehet most Siminek. Meg kell értetni vele, hogy mindketten most egy kicsit feszültek vagytok a sok változástól, amit persze ő is megérez, mert nem törődtök vele ugyanannyit, viszont ettől függetlenül ugyanúgy szeretitek őt. És ha megszületik tesó és sikerült a költözés, akkor utána hamarosan ha nem is a régi rend áll vissza, de megint tudtok vele is foglalkozni mint korábban. Én ezt gondolom, bár még csak ez lesz az első babám.

Humanka!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy! Lehet, hogy mégis csak a kórházban kellett volna maradni, ott bármikor tudnak segíteni. Tényleg nagyon vigyázni kell, nehogy kiszáradj. Jó, hogy a párod, tud segíteni. Úgy látszik, te ilyen alkat vagy, hogy végig kihúzod rókával. Nem irigyellek érte.

Röné!
Időnként én is úgy érzem, hogy semmihez sincs kedvem. Már napok óta nyűgös vagyok, hogy nincs kedvem jönni dolgozni, ezért se akarok már tovább maradni. Meg szívem szerint nem csinálnék semmit. Lehet, hogy ez már a végjáték? Amúgy mostanában nekem nagyon beindult a babó, úgy hullámzik a hasam, ettől legalább jó kedvre derülök.

Köszi lányok a meló helyzetemet. Amúgy normális a főnököm, jó ez a meló hely, csak egy a probléma, hogy a főnök mindent az utolsó utáni pillanatban szokott elintézni. Szó szerint. Én eldöntöttem, hogy nem maradok tovább, hetente egyszer elviszem a dolgokat, otthon megcsinálom, és azért kérek pénzt. Csak azt nem tudom, hogy mennyit kérjek a napi fizetéshez képest. És szerintem ebbe bele is megy (ajánlom neki), mert amúgy nagyon rendes, és szüksége is van rám. Eldöntöttem, hogy mostmár én is pihenni szeretnék, meg a derekam se bírja, na meg még van elintézni való dolog a babával kapcsolatban.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok lanyok!
Eszike, Humnanka sajnalom a rosszulleteket. a lehetosegekhez kepest pihenjetek sokat. Mennek a drukkok.

Holka a fiaim negy evesek. Folyton civakodnak, veszekednek de nagyon varjak mar a tesot.

Rolunk, hat en sem vagyok a legjobb allapotomban. Nem tudom, hogy az idore fogjam-e, vagy mar a finishnek, de nekem is minden bajom van. Ejszaka arra ebredek fel hogy szetszakad a derekam, napkozben faradok gorcsolok. Sot neha meg hanyinger is tarsul a dologhoz.
Ma meg hogy jartam, irogatjatok hogy a gorcsokre Magne B6-ot szedtek, gondolom magamban megyek es veszek, hatha bevalik, erre mit mondanak? Hogy nem szabad a terhesseg alatt szedni... nem tudnak adni csak Diazepamot (altato), vagy NoSpat (gorcsoldo, en reg menszeszre szedtem). Bemegyek a csaladorvoshoz irja fel nekem erre szinten elutasit es ajanlja az altatot, aminek a tajekoztatojan irja hogy szigoruan artalmas a babaknak, mert fuggoseget okoz. Szoval kesz agyrem, neha orulok, hogy nincsen itt fegyverviselesi engedely, jo sokszor iteltek volna eletfogytiglanra szandekos emberolesert. Persz ennyi ules utan mar ugy gorcsol a hasam hogy az valami fantasztikus. JAh amitol meg majdnem agyverzest kaptam mergemben, hogy itt a varosba most epult fel egy hiper szuper eus normaknak megfelelo korhaz. Minen van benne ami kell. Igy lift is. A dokim a negyediken rendel. Fel akarok menni liftel erre meg mit mondanak, nagyon sajnaljak de mind az ot darab lift szemelyzeti kimondottan csak a korhazban dolgozok hasznalhatjak. Mondom neki, hogy de faj a hasam nem tok felmenni, erre a no Sot ez mennyiben izgatja, sajnalja gyalog kell felmennem. Mire a harmadikot elertem azt hittem a szivem kiugrik, mire a nagyadiket elertem, hat mit ne mondjak orultem hogy nem vezettek a szuloszobaba. Szoval megall az esz. Igy a nagy semmiert megmnasztama negy emeletet.
Na bocsi nem panaszkodni akartam, meg untatni sem csak ki kellett mondanom.

szisziKép
sziszi7

sziasztok csajszik!
hát jó kis regényeket írtok!
ági:mostmár télleg jó lenne otthonról nyomnod!+ egy kis pihi
röné: én is azt veszem észre magamon, hogy sokat fekszem, pihenek, de du-ra egész jól összeszedem magam....és minden nap kimozdulok!próbáld meg.barátnőzz...stb....egyébként biztos a hormonok, mert néha én is bőgök...a semmin......
bagz:szeretem olvasni a hozzászólasaidat.....de már az előttem szólólk minden okosat leírtak.
humi:nagyon sajnállak!jobbulást!
bejci: jó vásárlást!
eszi:pihenjél sokat!!

Kép
winona

tegnap este láttam, h. a lábam kicsit bedagadt...pedig este sétálni voltunk..ma reggelre meg a jobb szemem......ödémás....
mit tegyek???kicsit béna......lehet h. elkezdődött nálam is....pedig nem vagyok asszem egy vízes típus.....
ma megyünk a madarászba az előadásra.....most meg megy az első adag bébicucc a gépbe......alig várom h. teregessek :D

Kép
winona

Sziasztok!

Eszike!
Milyen értéket írtak a kiskönyvedbe? Mennyire vagy nyitva? Nem kell feküdnöd? Bár te már lassan 36 hetes vagy.

Humanka!
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Jobbulást! Örülök, hogy a baba jól van!

Blúmi!
Hány hétre szült meg a barátnőd?

gwini

Sziasztok!

Bagzerka: köszi, ki fogom próbálni :) Örülök, hogy a fiúk rendben hazaértek, parkettás herce hurcát sajnálom :(

Gwini: kitartást a fekvéshez!

Szeder: most nézem, lassan 30 napon belül vagy a szülésig :D

A.m: már Neked sincs sok, szerintem lassan készülödik a méhed, azért van ez a mensi szerű fájdogálás.

Ági: én bevallom őszintén, hogy nem lennék hajlandó egy nappal se tovább maradni, annyira várom már, hogy ne kelljen jönni, pedig alapvetően én is szeretem a munkám.

Eszike: kitartást Neked is a hátra lévő hetekre, vagy napokra!

Kezd izgalmassá válni ki szül először :)

Humanka: ez nagyon rosszul hangzott remélem hamar rendbe jössz!

Röné: én is nyűgös avgyok mostanában, bár szombat óta ami tudott az összejött. :? Remélem lassan véget ér a pech szériánk, mert naponta van valami.

Bejci: nem, férjem fog csempézni, és egyelőre csak a fürdőt. Konyhát majd csak akkor ha be lesz szerelve a gáz. Merthogy a Gázművek amit lehetett azt elrontott, úgyhogy több, mint 2 hónapja nincs meg a műszaki engedélyünk, különböző adminisztrációs hibák és félre tájékoztatások miatt!

Nekem meg jön vissza a hyáningerem, sztem gyomorsav miatt. És állandó ehetnékem van, leginkább gümölcsökre vágyom, de attól meg még rosszabb a hányinger, szóval ördögi kör.

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!!

Gwini jó, hogy újra itt vagy, sajnálom a kinyílást! Pihenj amennyit tudsz! Már nincs sok hátra!!! :)

Minyu köszönöm a helyesbítést a táblában és, hogy bírtad a nevet!! :lol:

Bagzerka örülök, hogy közben megérkeztek a fiúk!! Jó lenne ha lakás téma is már rendeződne végre!!! :)

Kistiggrincs sajnálom, hogy Nálatok sem problémamentes a költözködés, reméljük hamarosan már csak rossz emlék lesz az egész és élvezhetitek az új ház varázsát a pici babátokkal együtt!!! :lol: :lol:

Eszike kitartás!!! :lol:

Humanka nem is tudom mit írhatnék, ez már nagyon durva amin keresztül mész!! Nagyon sajnálom :( Reméljük a baba a kezedben elfeledteti majd ezt a sok róka komát!! Hihetetlen ennyire nem tud békén hagyni!

Röné ez a befordulás rajtam is szokott jelentkezni sajnos! Én is nagyon könnyen el tudom sírni Magam! Már Én is türelmetlen és nyűgös is vagyok! Nekem is akkor van ha sokat vagyunk egyedül Kornéliával, ha csavizunk akkor semmi probléma :)

Ági sajnálom a melót! Remélem sikerül kiokoskodni valamit!! :)

Sziszi ez a liftes dolog nagyon kemény!! Sajnálom, hogy ennyire lesz@rják a kismamikat :roll:

Bejci sok sikert a vásárláshoz! Várom a beszámolót, hogy miket sikerült venni :)

Márti Boldog Névnapot!

Nostawennel tényleg mi lehet?????????

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!
Csak bekukk egy kicsit hozzátok. Nálam megy a festés ezerrel. De nem bírok semmit csinálni.
Kicsit jobban vagyok. Köszönöm, hogy ennyien gondoltok rám, és izgultok értem, jól esik.
Látom már mindenkinek megvan a maga baja. Mindenki nyügi, fáradt. Ezek szerint ez így természetes a végén. Akkor már nem is izgulok annyira.

Ági: tényleg csak otthoni munkát vállalj. Én is addig feszítettem a húrt, és jöttem-mentem amég ez lett ami most van. Minden héten boldogan bejárkáltam a melóhelyre a munkáért, de most már nem tudok. A főnököm fogja hozni. És ha jobban leszek akkor sem megyek már be. Jó lesz ha beletörődnek, hogy nekem most már csak egy dologra kell koncentrálnom.

Humanka: nagyon nagyon sajnállak. El tudom képzelni hogy érzed magad. Végig ez a hülye róka, most meg még a cukorbetegség is. Ráadásul még melózol! Hát nem irigyellek. Jobbulást kívánok, és kitartást. Asszem most el kell felejtened a cukros-diétát...

Gwini: az a baj, hogy nem bírom elolvasni amit az orvos beleírt a könyvembe. Már kinyomoztam volna netről, hogy mit jelent amit ideírt, de olvashatatlan. A c3100 az olvasható, de a többi nem. A védőnő persze már tapasztaltabb a dokik írásának megfejtésében, ezért ő kikalkulálta, hogy az van ideírva, hogy nyílok. Vagy a C3100 jelenti azt? De hát előző 2 alkalommal is ennyi volt ez az érték, szóval nem értem.

Sziszi: azért marha kedvesek, hogy nem engedtek fel lifttel. Nem értem az emberek miért ilyenek. Velem meg rendszeresen előfordul, hogy a boltban a sorban elémtolakodnak. És ezt persze szóvá is teszem, amire csak vállvonogatás a reakció.

A.m: nekem nap közben szokott fájdogálni alul, de nem mensi szerű, hanem olyan szúrás-nyilalás-szerű a fájdalom. Ilyenkor alig bírok kiegyenesedni. Nagyon ijesztő tud lenni.

Röné: én is depis vagyok elég rendesen. Úgy látszik így a végén minden előjön! Ha tudsz, akkor tényleg mozdulj ki egy kicsit. Én már sajna ezt nem tehetem.

Bár hétvégére azért még terveztünk egy kis családi happening-et. Horgászat-sütés-főzés. Remélem elviselhető leszek, és azért még tudok valamit csinálni a fekvésen kívül, mert nem akarom nagyon lelombozni a bandát!
Vendég

Én is aggódom Nostawen miatt. Mindjárt írok egy privit Martee-nak, arról kap e-mail értesítést, és talán benéz hozzánk.

Valaki, aki szept. végére van kíírva elvállalja, hogy csinál egy babás táblázatot?
Én szívesen vállalnám, de szerintem az első babások között leszek.
Vendég

Sziasztok!

Eszike!

Pihikéljél. Biztos rossz lehet az eddigi fitt kismamából, ilyen tespedősre váltani, de ha most ez kell, akkor ez kell. Legyen meg a 36 hét, utána már semmi sem számít. :wink: Ha augusztusban jön a babus, akkor had jöjjön, erre ugye lehetett már az elején is számítani, hogy nem mindenki fogja 40 hétig hordani a babót. :)
Én kifejezetten rámegyek az augusztusra. :D Ezt a hetet és a jövő hetet bírja ki még velem a babus, utána tárt karokkal várjuk. :D Elég sok ismerősöm szült mostanság 35-36-37 hétre, úgyhogy én lelkileg erre is fel vagyok készülve, nagyon várom a gólyát már! :D

A.m!

Szintén zenész.
Tegnap napközben kezdték a görcsök és éjjel is jöttek párszor. Én örülök neki, így is szerettem volna. Dolgozzon csak előre nekünk a szervezetünk, tágulgasson, puhuljon, hogy a végén könnyebben ki tudjon jönni a baba. :)
Én ezen a héten görcsökkor még fogok magnéziumot szedni (leginkább azért, mert nem lesz itthon a Férjem), de utána nem, csinálja csak a testem a dolgát. :)
Egyébként is így akartam, hogy köszönjön be előre a baba, hogy tudjak készülni rá. Valahogy nekem nem volt szimpi a derült égből megszülünk variáció. :D

Röné!

Szerintem ez normális dolog, én is képes vagyok minden sz@ron bőgni órákat. :D
Ugyanígy a "nincskedvemsehovámenni" dolog nálam is képben van, pedig annyi mindent elhatároztam, hogy az elkövetkező két hétben megcsinálom. Meglátogatom a kevés számú barátnőmet, felhívom a gyerekorvost, főzök előre a fagyasztóba, stb. de ennek a töredéke sem sikerült. Délután azt veszem észre, hogy jé már ennyi az idő, ez a nap is elment úgy hogy nem csináltam semmit és kezdődik minden előlről. Én mondjuk egyenlőre el vagyok ezzel, nem jelent problémát az itthon lazsálás. :D

Bagzerka!

Hát a kívánás néha a terhesség előtti mértéket is meghaladja. :oops: Kár, hogy a Férjem ezerrel félti a gyereket és nem mer... köhm... nagyon kezdeményezni. :D Kénytelen vagyok erőszakos perszóna lenni. :lol:

Humanka!

Ez nem hangzik jól. Beszedtél valami vírust vagy mi ez?!
Menj vissza a kórházba ha nem vagy jól, egy kiszáradás, hipo Benedeknek sem tenne jót!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

HÁHÁHÁHÁ! Nem tudott kicseszni velem a gép,mert elmentettem amit fél óráig írom. Szóval bemásolom:

Ági!

Szerintem is jobb lenne ha otthon tudnál végre maradni. A bedolgozás szeritnem is jó ötlet,de legalább annyit kérj érte,mint egyébként.

Eszike!

Nem akarlak ijesztgetni,de ha az arcod is kezd "megváltozni" az már a nagyon közeli szülésnek a jele. Ezt nagyon sok minedenkitől hallottam már. Szóval pihenjél amennyit csak tudsz,mert hamarosan eljön a te időd...
Augusztus 12-én már betöltött 37 hetes leszel. Biztos nem mész inkább hamarabb?Én egy héttel hamarabb megyek vagyis mához 1 hétre,mert hétfőn töltöm a 36-ot. Csak mert mi egy napra vagyunk kiírva. Nem akarok okoskodni csak féltelek!:wink:
Sajnálom,hogy most van a festét.

Bagzerka!

Órülök,hogy megvannak a fiúk és,hogy Marcid összekapta magát.
Hát igen,biztosan Simininek is nehéz ez az időszak,de ha megtudjátok beszélni vele akkor biztosan nem csinál ilyet legközelebb.

Humanka!
HÚÚÚÚÚÚÚÚ te szegény. Nem lehet,hogy valami vírust is bekaptál a szokésos róka mellé? Nagyon rosszul hangzik amit írtál. NAgyon aggódok ám érted!!! Ha nem javulsz menjetek vissza a korházba!
Mihamarabbi gyógyulást kívánok!Az azért jó,hogy a pivi fiad aktívkodik :lol:

Röné!

Gyomorégést nagyon sajnálom. nekem még nincs ,de a savam érzem,hogy ismét kezd olyan lenni,mint az elejnén,így inkább a hányinger kerülget reggelente. 1-2 szer már én is hánytam az elmúlt 2 hétben :(
A depi meg szerintem a hormonoktól van neked is. Én is sokat vagyok itthon,de azért arra vigyázok,hogy minden nap történjen velem valami. Nekem is el kéne mennem 3 helyre is,de nem visz rá a lélek. Talán holnap belekezdek.
A vásárlás szeritnem is jó ötlet+csajok.

Bejci!

Örölök az álmennyezetnek :D Akkor lehet hova pakolni.

Sziszi!

Hihetetlen ez a magneB6 ügy nálatok. A liftről már nem is beszélve :evil: :twisted: Sajnálom. Még jó,hogy végül nem lett komolyabb bajod.

Winon!

lehet,hogy te sem húzod ki a 40 hetet :wink:
Én most terigettem ki az utolsó előtti baba ruci adagot. Már csak az ágynemű egy része van hátra. Dobok is 2 képet a mai vasalás termésemről.

kistiggrincs!

Együtt érzek a hányingeres ügyben. Látszik,hogy közeleg az idő...

Szóval ma vasaltam vagy 2,5-3 órát. Nem csak a baba rucikat,de a mienk is sorra került.
Nem tudom hogy álltok textil pelus vásárlásssal.?
A múltkor vettem a Tescoban Cseh Tetra pelust,hogy az biztosan milyen jó,hááááááttt simán át tudnék rajta köpni (már elnézést)ha akarnék. Nagyon ki van könnyítve az anyag. Szeirintem csak max. büfiztetni lesz jó ha 2-3-ba hajtom. Viszont a Babycenterben vettem MAGYAR pelust és annak tök jó az anyaga. Szóval asszem visszamegyek és veszek még néhányat a MAGYARBÓl,mert azt a baba alá is érdemes rakni ha pelenkázom vagy a kiságyba a fejéhez...stb.
Csak gondoltam megkérdzem ti is jártatok-e így a különböző pelusokkal? Kép Kép

Kép
Kép
a.m.

Eszike!

A C3100 jelenti azt igen! 3 ujjnyi a méhnyak és a külső méhszájad van nyitva 1 ujjnyira. A középső és a belső még zárva van.
Nekem C3110-es. Ez ugyanolyan, mint a tied, csak nekem már a középső is nyitva van 1 ujjnyira.

gwini

Sziasztok!

Most én is csak bekukkantok Hozzátok!

humanka, eszike, gwini: Jobbulást kívánok Nektek és sok-sok kitartást és pihenést!

Rólunk:
Ma voltam a dietetkusnál, szerencsére megint jobb lett a cukor eredményem! És azt mondta a doktornő, hogy egy hét múlva újra kell mennem kontrollra, és ha akkor is jobb lesz az eredményem, akkor lehet, hogy már nem kell többet mennem. Bár a diétát sajna nem hagyhatom abba, majd csak a szülés után! :(

Lakásfelújítás, építkezés ...
Hát, ezzel a témával mi is foglalkozunk (vagy foglalkoznánk), mivel mi is szeretnénk kifesteni a lakást még a Baba születése előtt! De a férjecskémnek olyan sok a munkája, hogy nincs ideje! Pedig én már csinálnék valamit! Bár a festést a férjem fogja megcsinálni, ugyanis ő festő! De most olyan sok a munka, hogy alíg győzi!
Na, mindegy, nem idegeskedek, majd csak sikerül addigra megcsinálni!

Most csak ennyit!
Mindenkinek jó pihenést és kitartást!
Ormolya

Kép
ormolya

Sziasztok!
Voltam uh-on. Korának teljesen megfelelő és határozottan látszódik, hogy kislány. :lol: (a kezdeti kukis info óta örömmel veszek minden megerősítést mert mostmár kislányba éltem bele magam!! :lol: )

BPD: 85mm
AC: 301mm
HC: 308mm
FL: 70mm
2525 gr

És a dokim :shock: : megjegyezte mindig milyen vékonyka voltam de most látszik,hogy híztam... mennyit?? Mondom 12-t ami szerintem nem vészes...elvégre 8 hónapos terhes vagyok!! :roll:
Aztán: úúúú...szegénykém ezek a visszerek de csúnyák... :shock: :roll:
Oké tényleg csúnyák de azért nem kell 3 perc alatt kinyírni az önbizalmamat... :( :roll: Meg aztán valamit valamiért...a babavárás igénybe veszi a szervezetem ez tény de lesz még egy tüneményes gyerekem...és ő legyen egészséges ez a fontos!! Aztán majd szülés után regenerálódunk mi is...
Hazajöttem mesélem páromnak: erre ő olyan édes volt csak kedvesen rámnézett és azt mondta ő olyan szépnek lát!! :D
Imádom Őt! :lol:

Szeder
írd meg Adél adatait ha hazaérsz,légyszi.

Holnap visszaolvasok ma csak ennyire futja tőlem...
szép estét mindenkinek :D
holka

Sziasztok!

Holka gartulálok a szép adatokhoz. Szépen növöget a kicsi lányod :D

Sajna nekem most nincs túl jó kedvem.Ugye 1 hét múlva megyek vizsgálatokre,de anyósom ma mondta,hogy csak menjünk be és nézzük meg az unoktát hátha megfordult már!!
Sajnos még mindig nem tehát faros és annak az eséje,hogy ez megváltozik 2 % kb.
Szóval császáros leszek pedig én annyira készültem már a természetes szülésre:málnalevél tea beszerezve, homeós bogyók felírva,mandula olaj a gátmasszázshoz stb.
Szomorú vagyok :cry: :cry: :cry:
Viszont azért az nagyon hír,hogy remek a pici fiam szívhangja és a köldökzsinór áramlása is szuper. Szóval ő nagyon jól érzi magát.
Számolgattam és lehet,hogy 3 hlét múlva már a kezemben tarthatom. Ez kiderül a jövő héten.
Na jó éjt mostmár kipanaszkodtam magam :(
Bocsi

Kép
Kép
a.m.

bejci!!!
nem semmi, amit leírtál....:S
asszem akkor örülhetek, hoyg nálunk csak ennyi a gond!!!!! különben a mai állapot egész bíztató! elvileg holnap átadják (véééégre) és akkor kérik a pénzt is, amikor leellenôrizzük együtt a lakkozást!!! szóval legalább ilyenekért nem kell harcolni...

humanka!!!!
úgy sajnálom! nagyon rádjár a rúd...... :(

blúmi!
én is kezdek ráébredni, hoyg nemsokára "itt a vég"!!!!! :D azért nagyon várom is!!!

ági!!
igen, éreztetjük simivel folyton, (de eddig is) hogy mennyire iszonyatosan imáádjuk a kis fejét!!! és emiatt nem is vagyok meglepôdve hoyg ha kikészül, de úgy tûnik hatnak a beszélgetések, fenyítések(ha ezt nem hagyod abba, inkább itthon maradunk) és erre rögvest elôjön a júfiú :) és ma már kb semmi gond nem is volt vele!!!! szóval van remény!

sziszi!!!
ez nem semmi ez a liftes dolog.... 5 lift csak a személyzetnek?!?!?! :O nem normálisak... fôleg hoyg kérted is...ááááá dühítôô! és a magnézium megtiltva inkább kapj altatót.....ki érti ezt??????

a.m.
nem vagy semmi ezzel a vasalással.....húhh, ezt az adagot. ja és nagyon édi ruhák kukucskálnak ki!!!! :) én nem is tudom fogok-e egyáltalán vasalni most... siminek is kb az elsô adagot vasaltam csak..és most meg második babó :D hmmm lusta vagyok, és különben meg magunknak sohasem vasalok....
most olvastam az utsót... pont ma voltam a kórhézban elôadáson, ahol szülésznôket lehetett kikérdezni mindenrpl, és épp ez is szóbajött!!! és aszonta hoyg ha faros, és elsô baba, akkor lehet rendesen is, ha az anyuka külön kéri, hoyg szeretné megpróbálni hüvelyi óton megszülni!!!!!!!!!!!! szóval elvileg semmi akadálya, hoyg kijöjjön így is!!!! persze, biztosabb hogy császárral kijön így is-úgy is, de ha meg lehet próbálni... aztán, persze, gondolom, itt a ha nem megy-et hamarabb kijelentik, de szttem megér egy próbát!!!!!!!!!!!

ormolya!!
át tudom élni a festéses témát....kitartást!! :)

holka!!!!
hú ezek a méretek!!! majdnem ökkész van a pici!!! simi 35üs fejjel született, nektek meg most 30,1, ugye??!?! húúúúú :) nagyon izgiiiiii
és a dokid nem semmi, be kellett volna szólni valamit neki is, hoyg ô sem nádszál, vagy ilyesmi :D biztos csak ámult volna :D:D
és a férjed meg ééddiii!!!

én meg ma eljutottam a 2. szüléses elôadásra, tökjó volt, persze nem sok újdonság, de annyira kell nekem a sok meló után, most meg a lakás meg ezer másik dolog mellett hoyg ráhangolódjak erre az egészre. mert nem azt mondom, amit sokszor hallok hoyg többedik terhességnél az ember el is felejti hoyg terhes...nem!!! mert minden nap nemtom hány, de soksok százalékban ezen morfondírozok, és a babára meg állandóan gondoloik. de mégis a szüléses hangulatba belejönni, ez tökjóóóó!! :)
marcim szegény félholtan alszik már.... elég jól halad, de holnap is elkergetem jó korán, bár ma is fájlalta, hogy 10kor kiparancsoltam az ágyból... mondta is hoyg már csak egy korbács hiányzik...és hûledezett....de megérte :D
szóval holnap estére meg kell legyen!!! parkettás meg ma lakkozott, marci agya köszönte is.... és még holnap egy réteg, és elvileg hoilnap du ki is fizetjük a fôfestôt, ha már leokéáztuk együtt a parkettát!!!!
drukkoljatok :)

ja, tudom, már gondolom el sem hiszitek, mert ez már a századik változat, de ma fixáltam hoyg legyen a végsô név: gábor dániel mózes! mert a mózest már úúgy megszoktam!! és megszerettem, és csomüszor, ha rágondolok, ki kell javítsam magam...ez meg akkor csak jelent valamit :D

na, jóócak!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Jó reggelt!

Én is egyre gyatrábban alszom éjszaka.. bár ma fél 6-ig tudtam, úgyhogy nem panaszkodhatom :wink: :?

am:
Sajnálom, hogy nem fordult be Gyuszika. Egy vígasztaljon, hogy császáros lesz a szülésed: legalább Te fogod tudni a pontos időt, hogy mikor születik meg a kisfiad :) látod, minden rosszban van valami jó :wink:
Ésss hát igen.. látom dolgos kismami vagy.. vasaltál is már a fiatalemberre :) ugye milyen furi azokat a pici ruhákat vasalni?? :)

röné:
látom utol ért a depike.. nyugi el fog múlni, úgy, ahogy jött!! én biztos vagyok benne! de tudod, ezt meg kell most élned.. ha erőltetnéd a jókedvet, és derűt az sokkal rosszabb hatással lenne rád a későbbiekben.. ki kell, hogy jöjjön belőled a rosszkedv.. utána meg több hely lesz a jónak.. :) -tapasztalat :wink: :wink: - nekem is vannak rosszabb napjaim.. és szerintem itt mindenkinek.. úgyhogy nyugodj meg !

kistigrincs!
igen, igen, közeleledek a 30 naphoz.. hát ez is eljött... nagyon-nagyon örülök neki.
látom a felújítás még nagyon folyik nálatok.. hát én tegnap -ismét- nagytakarítottam.. mit ne modjak.. borzasztóan elfáradt a hasam.. én bírnám, de a hasam az nagyon bekeményedett.. és görcsölt estére.. úgyhogy nagyon-nagyon vigyázz magadra te is :wink:

holka:
én ma megyek nst-re és az orvos megvizsgál.. holnap megyek uh-ra, de természetes, hogy felteszem Adél adatait .
hihetetlen nagy már a pici lánykád :)
7cm már a combcsontja.. :) -kíváncsi leszek Adélnak mekkora, mert a combcsontja mindig másfél héttel nagyobb volt eddig.. :)

eszike!
látom festés van nálatok, nagyon vigyázz a takarításnál.. én tegnap túlhajtottam magam, és éreztem is az este, hogy nem tett jót. Van segítséged???

Bagzareka!
Simike.. hát igen.. komiszodik a drágaság.. tudom, hogy nem vígasztal.. de hidd el lesz ez még rosszabb.. én nem nagyon hittem, mindig az gondoltam, hogy ennél nincs rosszabb, ha épp a fiúk rosszalkodtak.. háááát hidd el van rosszabb.. a kiskamaszkor.. háttt izé-..... átugranék most velük pár évet :wink:
De ne idegeskedj ezen is átesek.. és lesz 1-2 év amikor nyugis.. az első és a 2. osztályos kor az pl. tök jó!!!
A munka meg elhiszem, hogy haladhatna jobban... de meglátod, minden helyén lesz mire megszületik a picikétek.

Rólunk:
ma megyek nst-re, és vizsgálatra.. hm felkészültem, hogy a délelőttöm rámegy a várakozásra.
-nektek nem viszket a cicitek??
nekem igen, lehet, hogy nődögél?? -de hova már?? így is extra nagyok lettek.. aminek a párom örül .. :) én kevésbé.. és még nincs is benne tejecske.. mi lesz akkor, ha tele lesz tejjel?? :shock:
No mindegy.. Isten megáldott az biztos :) -no meg most a hormonok.. :)

Majd jelentkezem.

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?